|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - czesc i pomoc
pasybairn - Sro Lip 17, 2013 16:34 Temat postu: czesc i pomoc Hej Sandecja kibice. Nazywam sie Kenny. Przepraszam, pisze( i mowic) troche po polsku i nie mam polsku slownic . Jestem szkotem i cracovia kibice.jestem cracovia kibice dla 9 lat. Dla 5 lat bylem w Krakow (mieszkalem).Wrocilem do szkotcja 4 lat temu a teraz podrózowac dla mecz.Bede w krakow dla mecz z Ruch ( piatek 2.8.13) i wiem sandecja gra w katowice na sobota (3.8.13). Chciec ogladac mecz. Moge isc z sandecja kibice? Kupic bilet od kibice grupa?
Moj ulubiony polakem pilkarz jest marcin cabaj. Na listopada poszedlem do Cracovia/Sandecja mecz. Tu sezon bede leciec do Krakow na 21/9/13 & 19/10/13. Znadzieja bede mam czas dla Cracovia i Sandecja mezc ten weekendu. sezon 2012-2013 poszedlem to 6 cracovia mecz i 2 polonia warszaw. Prosze pomoc dla 3.8.13.
Czesc
grubas_KKS - Sro Lip 17, 2013 19:03
Ja pierd.ole ... No nie róbcie na siłę z Polski jakiegoś III Świata... Jak jesteś Szkotem to napisz swoje wypociny w swoim języku - angielskim- i na pewno ktoś Ci tutaj z forum odpisze, kulturalnie i na temat w Twoim języku. Pozdrawiam
PS. Jak byś był chińczykiem czy jakimś arabem to wtedy ze znajomością Twojego języka było by o wiele trudniej a nie z angielskim.Boże...
rudeboyz - Sro Lip 17, 2013 23:26
grubas_KKS, a tam,bez nerwów ...dobrze że się chłopak stara pisać po polsku..jakby na to nie patrzeć to polskie forum:) i on to szanuje,prawdopodobnie skorzystał z jakiegoś translarora,i z Twojej opdowiedzi po przetłumaczeniu gówno zrozumie:))))
pasybairn - Czw Lip 18, 2013 00:25
if you prefer english then that is no problem. i know in poland hugh percent speak english....i only try polish to be polite. still the same help is asked for
regards
1910... - Sob Lip 20, 2013 10:32 Temat postu: Re: czesc i pomoc
pasybairn napisał/a: | Hej Sandecja kibice. Nazywam sie Kenny. Przepraszam, pisze( i mowic) troche po polsku i nie mam polsku slownic . Jestem szkotem i cracovia kibice.jestem cracovia kibice dla 9 lat. Dla 5 lat bylem w Krakow (mieszkalem).Wrocilem do szkotcja 4 lat temu a teraz podrózowac dla mecz.Bede w krakow dla mecz z Ruch ( piatek 2.8.13) i wiem sandecja gra w katowice na sobota (3.8.13). Chciec ogladac mecz. Moge isc z sandecja kibice? Kupic bilet od kibice grupa?
Moj ulubiony polakem pilkarz jest marcin cabaj. Na listopada poszedlem do Cracovia/Sandecja mecz. Tu sezon bede leciec do Krakow na 21/9/13 & 19/10/13. Znadzieja bede mam czas dla Cracovia i Sandecja mezc ten weekendu. sezon 2012-2013 poszedlem to 6 cracovia mecz i 2 polonia warszaw. Prosze pomoc dla 3.8.13.
Czesc |
Wyjazd zorganizowany załatwia się w Nowym Sączu(zapisy w sklepie Alkohole 24) . Ale raczej możesz kupić bilet i podejść pod sektor gości. Nie wiem inni niech się wypowiedzą. Ale nie wiem jak będziesz śpiewał przyśpiewki jak po polsku nie umiesz mówić.
KKS_FAN - Sob Lip 20, 2013 12:29 Temat postu: Re: czesc i pomoc
1910... napisał/a: | pasybairn napisał/a: | Hej Sandecja kibice. Nazywam sie Kenny. Przepraszam, pisze( i mowic) troche po polsku i nie mam polsku slownic . Jestem szkotem i cracovia kibice.jestem cracovia kibice dla 9 lat. Dla 5 lat bylem w Krakow (mieszkalem).Wrocilem do szkotcja 4 lat temu a teraz podrózowac dla mecz.Bede w krakow dla mecz z Ruch ( piatek 2.8.13) i wiem sandecja gra w katowice na sobota (3.8.13). Chciec ogladac mecz. Moge isc z sandecja kibice? Kupic bilet od kibice grupa?
Czesc |
Wyjazd zorganizowany załatwia się w Nowym Sączu(zapisy w sklepie Alkohole 24) . Ale raczej możesz kupić bilet i podejść pod sektor gości. Nie wiem inni niech się wypowiedzą. Ale nie wiem jak będziesz śpiewał przyśpiewki jak po polsku nie umiesz mówić. |
czy to jest najważniejsze dla Ciebie ?
eSKa - Nie Lip 21, 2013 23:00
Ten gość 1910 jest dobry :) hehehe.
|
|