Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Pytanie z Krakowa!

Cracus - Czw Wrz 26, 2013 15:10
Temat postu: Pytanie z Krakowa!
Witam !

Mam pytanie jak wygląda sprawa z biletami na PP z Widzewem?
Będzie duże zainteresowanie z Waszej strony?
Mamy z kumplami małą fanę i lubimy z nią jeździć w różne miejsca i zaznaczac obecność Cracovii, tym razem postanowiliśmy odwiedzić przyjaciół z Nowego Sącza. Jak chcemy się dostać na ten mecz to potrzeba u Was wyrobić kartę kibica? Czy normalnie sa po prostu sprzedawane bilety i żadnej cyfrowej weryfikacji jak u nas.

POZDRO !

K@KS - Czw Wrz 26, 2013 15:45

Sandecja pierwszy raz jest tak daleko w PP, rywal ciekawy i otwarta klatka - więc tak, zainteresowanie napewno będzie calkiem niezłe.
Żadnej karty u nas nie potrzeba, przyjeżdżacie idziecie do kasy i kupujecie bilety. Niestety trwa to dość długo więc radzę wam dość wczesne przybycie.
Do zobaczenia w Sączu.

1910... - Czw Wrz 26, 2013 17:16

Komplet raczej będzie . Trzeba podać swój pesel imię i nazwisko i ewentualnie dowód osobisty. Przedsprzedarz biletów jest dzień przed meczem 8-15 i 3,4 godziny przed meczem w dniu meczu. Zapraszamy na sektor F
Maerqin - Czw Wrz 26, 2013 22:50

W czwartek o 17 na pewno bedzie komplet...
x_cite - Pią Wrz 27, 2013 07:42

będzie komplet przed telewizorami :D hahaha
1910... - Pią Wrz 27, 2013 16:08

Przeoczyłem ,ale ludzie pracują zwykle do 15/16 to może zdążą . Ale jakoś mecz z Cracovią był w środę ,a biletów nie starczyło(choć to także zasługa Cracovii)
kuba kks - Pią Wrz 27, 2013 17:39

CRACOVIA % SANDECJA
małolat_19 - Pią Wrz 27, 2013 21:38

W dzień meczu z Cracovią na drugi dzień było Boże Ciało ,więc to także zmienia postać rzeczy ;) ..
deska180 - Nie Paź 06, 2013 18:41

Wydaje mi się że jesli ten mecz nie będzie transmitowany , o ile to właśnie jest przyczyną ustalonej godziny ,to powinien on być przysuniety przynajmniej o godzine a najlepiej o dwie.