Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA - Wisła Płock

Kazek G f H - Pon Paź 21, 2013 18:10
Temat postu: SANDECJA - Wisła Płock
2 listopada o godz. 16 kolejny mecz na Kilińskiego 47. Po raz drugi od "niepamiętnych czasów ":) odwiedzą nas zapewne kibice gości. Kilka dni po tym spotkaniu (czwartek 7 listopada) czeka nas arcy ciekawe spotkanie u siebie w Pucharze Polski z łódzkim Widzewem. A więc mecz z płocką Wisłą będzie "ostateczną rozgrzewką" przed tym spotkaniem.

Wszyscy na SEKTOR F i dopingujemy z całego serca naszą Sandecję.

Graficy do roboty, na osiedlach w fan clubach pełna mobilizacja.

1910... - Pon Paź 21, 2013 18:43

Pamiętny mecz z Widzewem, kiedy przegraliśmy 1-6 ... Wtedy zadebiutowała przyspiewka "Nasza Sandecjo " Pasowało by na ten mecz też wymyślić jaką przyśpiewkę ,a mecz z Wisłą będzie dobry do przetestowania . Pełna mobilizacja ! Ci co nigdy nie brali znajomych niech wyjątkowo wezmą ! Brać wolne na Widzew !! Wszyscy na F! Na ostatnim meczu mieliśmy prawie najlepszą frekwencję w 1 lidze(na Arce było 250 a na Katowicach 500 luda więcej) . Wyprzedziliśmy ROWa2400 Miedź 2000 Wisłę Płock 2000 Górnik 1500. Teraz ludzie chętniej przyjdą bo zobaczą 7 miejsce.
K@KS - Pon Paź 21, 2013 18:55

1910... napisał/a:
Pamiętny mecz z Widzewem, kiedy przegraliśmy 1-6 ... Wtedy zadebiutowała przyspiewka "Nasza Sandecjo "

Absolutnie nie ;)
ta przyśpiewka debiutowała na meczu ze Stalówką (dwie kolejki u siebie wcześniej), pamiętam jak bylo nas wtedy malo i świetnie się bawiliśmy przy tym.
Co do tematu - WSZYSCY na Wisłę !

1910... - Pon Paź 21, 2013 19:00

K@KS napisał/a:
1910... napisał/a:
Pamiętny mecz z Widzewem, kiedy przegraliśmy 1-6 ... Wtedy zadebiutowała przyspiewka "Nasza Sandecjo "

Absolutnie nie ;)
ta przyśpiewka debiutowała na meczu ze Stalówką (dwie kolejki u siebie wcześniej), pamiętam jak bylo nas wtedy malo i świetnie się bawiliśmy przy tym.
Co do tematu - WSZYSCY na Wisłę !

Pamiętam ,ale wtedy wszyscy mówili ,że na meczu ze Stalą testujemy tą przyśpiewkę :-)
To była środa mniej osób było pamiętam.

bear_ns - Pon Paź 21, 2013 20:27

No to może w końcu wprowadzimy tą: http://www.youtube.com/watch?v=OYXEW1k9_q4
damo_kks - Pon Paź 21, 2013 23:59

Maerqin - Wto Paź 22, 2013 10:54

Bardzo ladny baner. Jaka to czcionka? Sorry za ot.
nuncjusz - Wto Paź 22, 2013 12:22

bear_ns napisał/a:

piosenkę próbowano już dawno temu wprowadzić jak graliśmy w 2 lidze nie za bardzo wyłaziła i tekst się ludzią mylił można by spróbować na Wiśle Płock ale musicie na młynowego naciskać ...

mlodykks - Wto Paź 22, 2013 12:41

Rozgrzewka przed Widzewem. Wisła dobry przeciwnik piłkarski, są nad nami, drużyna jest na fali ale ciężko im będzie, musimy pomóc zawodnikom!! Ogień !!!!!!
KubaSSNS - Wto Paź 22, 2013 13:55

nuncjusz napisał/a:
bear_ns napisał/a:

piosenkę próbowano już dawno temu wprowadzić jak graliśmy w 2 lidze nie za bardzo wyłaziła i tekst się ludzią mylił można by spróbować na Wiśle Płock ale musicie na młynowego naciskać ...

Przecież to przyśpiewka wyjazdowa... ( http://www.youtube.com/watch?v=UphJzrKdiNQ )
o przyśpiewki się nie martwcie, lepiej zająć sie rozwieszaniem plakatów ;)

damo_kks - Wto Paź 22, 2013 19:57

drukować i rozwieszać!
OGIEŃ!!!

1910... - Nie Paź 27, 2013 18:31

Co do przyśpiewki to wymyśliłem taki tekst rymujący się. Coś zmienicicie i może z tego być przyspiewka .

Jesteśmy Sączersami,
Wiernymi kibolami,
Sądeckimi Lachami,
Lecz także patriotami,
I na młyn zapraszamy,
Sandecji zaspiewamy,
My zawsze ją kochamy,
I dla niej się staramy,
Trzy punkty dzisiaj mamy,
Z Wisłą Płock(drużyna) wygrywamy,
Znowu gola strzelamy,
Nikomu się nie damy,
I gości zagłuszamy.

KKS_FAN - Nie Paź 27, 2013 19:20

1910... napisał/a:
Co do przyśpiewki to wymyśliłem taki tekst rymujący się. Coś zmienicicie i może z tego być przyspiewka .

Jesteśmy Sączersami,
Wiernymi kibolami,
Sądeckimi Lachami,
Lecz także patriotami,
I na młyn zapraszamy,
Sandecji zaspiewamy,
My zawsze ją kochamy,
I dla niej się staramy,
Znowu gola strzelamy,
Nikomu się nie damy,
I gości zagłuszamy.

nie obraź się ale bardziej przypomina to wiersz a nie przyśpiewkę , aczkolwiek brawo za chęci ;]

K@KS - Pon Paź 28, 2013 11:49

1910... napisał/a:

Jesteśmy Sączersami,
Wiernymi kibolami,
Sądeckimi Lachami,
Lecz także patriotami,
I na młyn zapraszamy,
Sandecji zaspiewamy,
My zawsze ją kochamy,
I dla niej się staramy,
Znowu gola strzelamy,
Nikomu się nie damy,
I gości zagłuszamy.

Ja pie***** hahaha teraz to zaśpiewaj, nagraj i wrzuć tu

radziufan - Pon Paź 28, 2013 18:41

nakręcamy się, nakręcamy się, nakręcamy się......
ostatni sprawdzian naszych możliwości przed PP musi być MOC :D

damo_kks - Wto Paź 29, 2013 18:31

nie ma że święto jest zap***dalamy na mecz!!! :)
klaun1910 - Wto Paź 29, 2013 23:02

Wszyscy na mecz ! Wisła się wybiera więc i my się pokażmy z dobrej strony. Bierzemy znajomych i widzimy się na MŁYNIE ;)
1910... - Sro Paź 30, 2013 08:38

damo_kks napisał/a:
nie ma że święto jest zap***dalamy na mecz!!! :)
Święto jest na Kilińskiego !
mlodykks - Sro Paź 30, 2013 09:30

Lecimy na mecz !!!! w sobotę zajebista pogoda, 3 punkty musimy zdobyć !! ogień !
Bill - Czw Paź 31, 2013 09:38

Witam, mógłby ktoś zachować dla mnie bilet z tego spotkania? Proszę o kontakt pw żeby tu nie zaśmiecać. Z góry dzięki ;)
1910... - Czw Paź 31, 2013 10:50

Wątpię żeby ,ktoś zachował dla cb bilet bo na bilecie są dane osobowe imię nazwisko i pesel.
Bill - Czw Paź 31, 2013 11:10

Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego jeśli to jest problemem to oczywiście interesuje mnie bilet z zamazanymi danymi np. markerem albo korektorem ;)
milo - Czw Paź 31, 2013 11:48

ktoś coś wie na temat przedsprzedaży biletów na mecz z Wisłą ?? dzięki z góry za info
K@KS - Czw Paź 31, 2013 12:01

Pewnie jak zawsze - sekretariat do godziny 15 idziesz i kupujesz.
Działa to w taki sposób już chyba kilka lat więc nikt o tym nie pisze przed każdym meczem.

Forest - Pią Lis 01, 2013 20:43

Cisza przed jutrzejszym meczem ;D?
Amadik24 - Pią Lis 01, 2013 22:57

Będą kibice gości ? :P
mati513 - Sob Lis 02, 2013 00:20

Panowie mobilizować się naprawdę! Goście przyjeżdżają, ale to nie jest wyznacznik naszego młyna! Zróbmy w końcu dobrze liczny młyn, bo śpiewać to my potrafimy, ale potrzeba w młynie większej liczby osób.. Nie mówię już o przyjściu sektora C bo to nie jest możliwe, bierzcie każdego i widzimy się jutro na młynie.
OLE OLA I TYLKO PASY PASY SANDECJA!

klaun1910 - Sob Lis 02, 2013 08:31

Miejmy nadzieje że młyn będzie liczył przynajmniej tyle głów co w ostatnich meczach. Wszyscy na F ! Wspieramy kopaczy ;)
KKS_FAN - Sob Lis 02, 2013 08:41

Amadik24 napisał/a:
Będą kibice gości ? :P

przyjdź to się dowiesz ;]

misns - Sob Lis 02, 2013 08:52

Nie w temacie ale nie moge sie powstrzymac,czy naszemu zajebistemu zarzadowi nie zalezy na jak najwiekszej frekwencji na meczu z Widzewem???
Przeciez mnostwo ludzi idac dzisiaj na mecz kupilo by juz bilet na Widzew a u nas wielka cisza,k..a totalna amatorka...

Bill - Sob Lis 02, 2013 08:54

Cytat:
Witam, mógłby ktoś zachować dla mnie bilet z tego spotkania? Proszę o kontakt pw żeby tu nie zaśmiecać. Z góry dzięki ;)

Ponawiam ;) dane na bilecie oczywiscie do zamazania.
KONTAKT TYLKO PW

klaun1910 - Sob Lis 02, 2013 19:14

Z całym szacunkiem ale mimo że liczbowo nie powalamy to połowa naszego młyna powinna iść sobie pogadać,postać na sektor A. Młyn jest od śpiewania i bez jaj żeby niespełna setka kibiców Petry nas przekrzykiwała. Albo sie ogarniamy albo dziękujemy. Warto powrócić chyba do czasów kiedy za nie śpiewanie robiło się pompki. Dało to efekt? Dało. Bez spiny wyraziłem swoje zdanie bo od tego jest forum.
hasky1910 - Nie Lis 03, 2013 00:18

1. Ochroniarki z Policja pokazały klasę ;/ PROWOKACJA!
2. Mnie martwi fakt że w Sączu uczczono Mazowieckiego. Wiem że to zalecenia rządowo-pzpnowskie ale My w tej szopce brać udziału nie powinniśmy. Czekajmy aż zaraz uczcimy Wałęsę, Jaruzela albo Kwaśniewskiego. Myślę że w takich okolicznościach jedno ciśnie się na język .... Precz z komuną!

Sączers1910 - Nie Lis 03, 2013 10:41

hasky1910 napisał/a:
1. Ochroniarki z Policja pokazały klasę ;/ PROWOKACJA!
2. Mnie martwi fakt że w Sączu uczczono Mazowieckiego. Wiem że to zalecenia rządowo-pzpnowskie ale My w tej szopce brać udziału nie powinniśmy. Czekajmy aż zaraz uczcimy Wałęsę, Jaruzela albo Kwaśniewskiego. Myślę że w takich okolicznościach jedno ciśnie się na język .... Precz z komuną!

Otóż to ...

dantek - Nie Lis 03, 2013 13:43

Ma ktoś fotkę kibiców z Płocka ?
Bill - Wto Gru 10, 2013 21:43

Czy ma ktoś może niepotrzebny bilet z tego spotkania? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź
Bill - Sob Sty 11, 2014 01:18

Cytat:
Czy ma ktoś może niepotrzebny bilet z tego spotkania? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź

Nadal aktualne, bardzo proszę o pomoc ;)