Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Nowy sezon

Bianconeri - Czw Cze 05, 2014 17:28
Temat postu: Nowy sezon
Pierwsze przymiarki transferowe (czytaj: ubytki z klubu) już się pojawiły w innym temacie.

Znamy też już tzw ramowy terminarz zaplecza ekstraklapy oraz pucharu.

http://www.sandecja.org/1..._nowy_sezon.htm

bzyku - Pią Cze 06, 2014 10:32

Jakie cele w tym nowym sezonie ? Znowu szumne zapowiedzi pompowanie balonika a w efekcie walka do samego końca o utrzymanie...oby NIE!!!!
x_cite - Pią Cze 06, 2014 11:22

A na co niby liczycie na E-klasę??!! To można między bajki włożyć...tak jak już pisałem w innym temacie maksymalnie środek tabeli a tym ludzi na trybuny nie przyciągną władze klubu....
młodyC - Pią Cze 06, 2014 15:06

Z obecnym składem(odejście Mójty pewne) i 3-4 konkretnymi wzmocnieniami możnaby było powalczyć o awans. Ale znając zarząd ,można tylko sobie pomażyč.
polak_ns - Pią Cze 06, 2014 16:06

i co potem? nagle zbiegną się sponsorzy, Sandecja stanie się SSA... wątpię.
matys5392 - Pią Cze 06, 2014 23:05

młodyC napisał/a:
Z obecnym składem(odejście Mójty pewne) i 3-4 konkretnymi wzmocnieniami możnaby było powalczyć o awans. Ale znając zarząd ,można tylko sobie pomażyč.

Musiałyby to być na prawde konkretne wzmocnienia. Na dzien dzisiejszy nie mamy w klubie napastnika. No może mamy,ale takiego,co nie strzela goli :)) W drugiej linii też potrzebne byłyby ze 3 transfery. Nather z Grzeszczykiem prezentują się bardzo dobrze. Oby Bębenek wrócił do swojej dawnej dyspozycji. Obrona też wymaga podreperowania. Makuch już nie smiga tak jak dawniej,Mójty już nie ma, Cicman z Bartkówem grają ok,ale czy to jest poziom ekstraklasy? :)

Snoopi86 - Pią Cze 06, 2014 23:17

dajcie spokój może z tą e-klasą i przyzwyczajcie się może do obecnego stanu rzeczy ;)
Bianconeri - Sob Cze 07, 2014 08:57

http://www.sandecja.org/1...yl_kontrakt.htm
lukas33 - Sob Cze 07, 2014 09:15

Dobre i to bo Słaby zagrał kilka naprawdę przyzwoitych meczów w tym sezonie.
Natomiast bardziej bym się cieszył gdyby taki podpis złożyli nasi kluczowi gracze.

młodyC - Sob Cze 07, 2014 10:59

matys5392 napisał/a:
młodyC napisał/a:

Musiałyby to być na prawde konkretne wzmocnienia. Na dzien dzisiejszy nie mamy w klubie napastnika. No może mamy,ale takiego,co nie strzela goli :)) W drugiej linii też potrzebne byłyby ze 3 transfery. Nather z Grzeszczykiem prezentują się bardzo dobrze. Oby Bębenek wrócił do swojej dawnej dyspozycji. Obrona też wymaga podreperowania. Makuch już nie smiga tak jak dawniej,Mójty już nie ma, Cicman z Bartkówem grają ok,ale czy to jest poziom ekstraklasy? :)

Cabaj-Słaby.Cicman.Bartkow.(nowybocznyobronca)-(bramkostrzelnylewypomocnik np Trochi)m.Nather.(defensywnypomocnik.)Grzeszczyk.Bebenek(.bramkostrzelny napastnik przynajmniej Aleksander) skład na co najmniej pierwsza 6tke 1ligi

Biancos - Sob Cze 07, 2014 12:08

Cabaj- Makuch, Szufryn, Cicman (Bartkow), Słaby- Bębenek, Szczepański, Niane, Nather, Trochim- Traore ;)
matys5392 - Sob Cze 07, 2014 17:30

Biancos napisał/a:
Cabaj- Makuch, Szufryn, Cicman (Bartkow), Słaby- Bębenek, Szczepański, Niane, Nather, Trochim- Traore ;)

---------------------Cabaj ------------------------------------------
Bartków---Cicman---NOWY STOPER---NOWY LEWY OBRONCA
--------------Nather-----Trochim----------------------------------
Bębenek--------Grzeszczyk---------------NOWY SKRZYDŁOWY
------------------NOWY NAPASTNIK-------------------------------

Potrzebny stoper w stylu Frohlicha. Może być i Szufryn :) Lewy obrońca na wzór Borovicanina czy Woźniaka,podlaczający się do akcji ofensywnych. Dobry skrzydłowy,choćby taki jak Jonczyk,który będzie dodatkowo spelniać wymóg młodzieżowca. No i bramkostrzelny napadzior. Może powrót Aleksandra?

Vidarius - Sob Cze 07, 2014 22:47

Matys jeśli chodzi o lewe skrzydło to jest przecież Frańczak który naprawde solidnie gra,nie można sie do niczego przyczepić :) Co do obrony masz racje,tak samo z napadem,trzeba znaleźć 3 przyzwoitych graczy i fajna ekipa by sie szykowała :)
collo - Nie Cze 08, 2014 09:37

Tylko, że Trochim nie jest i raczej nie będzie zawodnikiem Sandecji...
polak_ns - Nie Cze 08, 2014 11:27

A ja ci powiem, że się zdziwisz i to pozytywnie ;)
K@KS - Nie Cze 08, 2014 21:17

Dzisiaj poznaliśmy swojego ostatniego rywala w nowym sezonie - kosztem Siarki (ciut szkoda:) awansowaly Wigry Suwałki.

Znamy więc już skład I ligi :

SANDECJA
Arka
Bytovia
Chojniczanka
Chrobry Glogów
Dolcan
Flota
GKS Katowice
GKS Tychy
Kolejarz
Miedź
Olimpia Grudziądz
Pogoń Siedlce
Termalica
Wigry
Wisla Płock
Widzew Łódź
Zagłębie Lubin

Teraz tylko czekać na terminarz.

radziufan - Nie Cze 08, 2014 22:04

collo napisał/a:

będzie będzie chociaż nie wiem czy bedzie to wzmocnienie... no chyba ze zmieni tryb życia na bardziej sportowy

matys5392 - Nie Cze 08, 2014 22:19

K@KS napisał/a:
Dzisiaj poznaliśmy swojego ostatniego rywala w nowym sezonie - kosztem Siarki (ciut szkoda:) awansowaly Wigry Suwałki.

Znamy więc już skład I ligi :

SANDECJA
Arka
Bytovia
Chojniczanka
Chrobry Glogów
Dolcan
Flota
GKS Katowice
GKS Tychy
Kolejarz
Miedź
Olimpia Grudziądz
Pogoń Siedlce
Termalica
Wigry
Wisla Płock
Widzew Łódź
Zagłębie Lubin

Teraz tylko czekać na terminarz.

Gdybym dziś miał typować drużyny,którę będa głównymi kandydatami do awansu,to pewnie byłyby to Katowice,Arka i Zagłębie.

x_cite - Nie Cze 08, 2014 22:21

Kolejarz?.... raczej Elana lub Polonia...

W mijającym sezonie było pięć zespołów z Małopolski a obecnie będą dwa nie liczę Stróż oczywiście bo raczej na pewno licencję opchną.

hanys - Nie Cze 08, 2014 22:37

radziufan napisał/a:
collo napisał/a:

będzie będzie chociaż nie wiem czy bedzie to wzmocnienie... no chyba ze zmieni tryb życia na bardziej sportowy

tak acznie cwiczyc muai thai ;)

Bianconeri - Wto Cze 10, 2014 09:36

http://www.sandecja.org/1...ch_ligowcow.htm

Szkoda Mójty

Vidarius - Wto Cze 10, 2014 14:22

Prawda jest taka że to Trochim utrzymał Kolejarza,gdyby nie on to tam by nie było żadnej gry.Jeśli będzie grał u nas tak samo jak tam to jestem spokojny :)
kolejowy1313 - Pią Cze 13, 2014 17:51

Kolejarz Stróże bez licenci na 1 lige hhaaa
Bianconeri - Sob Cze 14, 2014 09:35

Czyli Stomil zostaje ...
Snoopi86 - Sob Cze 14, 2014 17:38

Bianconeri napisał/a:
Czyli Stomil zostaje ...

chyba, że ktoś licencje odkupi, od Stróż rzecz jasna

DNL - Sob Cze 14, 2014 17:40

A jak Stróże mogą sprzedać coś czego nie mają?
Snoopi86 - Sob Cze 14, 2014 20:40

Faktycznie, nie pomyślałem, Stomil zostaje.
polak_ns - Nie Cze 15, 2014 14:16

to senator nie zarobi :(
Vidarius - Nie Cze 15, 2014 15:28

Czytałem że Polonia Warszawa była zainteresowana kupnem licencji,może dobrze że Stróże jej nie dostały,bo kibice Polonii nie chcą kupionej 1 ligi :)
Mateusz1234 - Nie Cze 15, 2014 16:04

Z tego co ja słyszałem to władze Poloni zrezygnowały z kupna po sprzeciwach kibiców.
Bianconeri - Pon Cze 16, 2014 07:21

Trochę o starym, trochę o nowym to niech będzie tutaj :)

http://www.sandecja.org/1...ardem_Kuzma.htm

collo - Pon Cze 16, 2014 15:17

radziufan napisał/a:

Idrissa Cissé, Wojciech Trochim, Rafał Grzelak i Piotr Tomasik rozpoczęli przygotowania do nowego sezonu z Podbeskidziem Bielsko-Biała. Ponadto z drużyną trenowali Wojciech Okińczyc i Bartosz Śpiączka, którzy w przyszłym sezonie zagrają w klubie z bielska.

lukas33 - Pon Cze 16, 2014 16:19

collo napisał/a:
radziufan napisał/a:

Idrissa Cissé, Wojciech Trochim, Rafał Grzelak i Piotr Tomasik rozpoczęli przygotowania do nowego sezonu z Podbeskidziem Bielsko-Biała. Ponadto z drużyną trenowali Wojciech Okińczyc i Bartosz Śpiączka, którzy w przyszłym sezonie zagrają w klubie z bielska.

Hm jak się mają do tego wcześniejsze słowa prezesa Danka?
Jakoś tak jak zwykle rozmijają się ze stanem faktycznym.

bzyku - Wto Cze 17, 2014 13:34

Kasa misiu kasa on tam idzie nie po to by grać ale żeby się ustawić do nas może wrócić w każdej chwili przecież teściu zięcia nie odrzuci :)
polak_ns - Wto Cze 17, 2014 20:19

skoro i tak by nie był wzmocnieniem jak radziu pisał to nie ma czego żałować czyż nie?
Bianconeri - Czw Cze 19, 2014 09:14

Gdzieś to chyba umknęło, Widzew dostał licencję na I ligę z nadzorem finansowym.
arkoniusz - Pon Cze 23, 2014 21:53

Dzisiaj piłkarze wrócili do treningów, a tu cisza. Jakieś nowe twarze, jeszcze ktoś odszedł ??
Bianconeri - Pon Cze 23, 2014 22:05

Go go go gościu wracają za tydzień do treningów :)
arkoniusz - Wto Cze 24, 2014 14:11

Faktycznie :D więc sorki mój błąd. Nie wiem skąd mi się wzięło że to ten poniedziałek
młodyC - Sro Cze 25, 2014 13:51

Co z kontraktem Cabaja?
kuba_ns - Sro Cze 25, 2014 15:46

Stawowy podpisał kontrakt z Miedzią a jak wiemy Stawowemu zalezy na Cabaju wiec niewiadoo co będzie tak mi sie wydaje .
arkoniusz - Czw Cze 26, 2014 14:15

W I rundzie PP gramy z GKS Bełchatów na wyjeździe :/ ...

http://www.90minut.pl/new...aru-Polski.html

klap - Czw Cze 26, 2014 14:37

arkoniusz Gramy z Bełchatowem u siebie
młodyC - Czw Cze 26, 2014 15:48

http://www.90minut.pl/new...-2014-2015.html
Super terminarz !
Pierwszy mecz zgodowy ,drugi na wyjeździe z Arkå Gdynia,trzeci u siebie z Widzewem! Na początku sierpnia wyjeżdżamy nad Polskie morze na wakacje i wpadamy na mecz z Arką(kto oczywiście da radę)!!

Bianconeri - Czw Cze 26, 2014 17:41

Rozkład jazdy na nowy sezon
http://www.sandecja.org/1...nu_20142015.htm

bacin - Pią Cze 27, 2014 14:58

Wie ktoś, czy nasi dziś mają trening, a jeśli tak, to o której?
flowbone - Pią Cze 27, 2014 15:25

bacin napisał/a:
Wie ktoś, czy nasi dziś mają trening, a jeśli tak, to o której?

W poniedziałek mają pierwszy po urlopach.

Bianconeri - Czw Lip 10, 2014 20:41

Dokładna rozpiska z dniami i godzinami spotkań u siebie

http://www.sandecja.org/1...Nowym_Saczu.htm

kolafy - Pią Lip 18, 2014 14:20

przed chwilą dostałem informacje (telefoniczną ;))) z Gdyni że na 80% stadion Arki na mecz
Arka Gdynia - Sandecja Nowy Sącz 9 sierpnia, 17:30 zostanie zamknięty, pismo na ten temat wpłyneło do klubu co ma związek z odpaleniem piro na ich ostatnim sparingu.

mlodykks - Pią Lip 18, 2014 15:47

To się nad Bałtyk nie przejedziemy, Gdynia odpadła, Flota też...

W takim razie, jak Stal>Flota to terminarz nie powinien ulec zmianie, Rzeszów w sierpniu ?

arkoniusz - Pią Lip 18, 2014 18:25

^^ Pociągiem ?? :D
radziufan - Sob Lip 19, 2014 09:27

Gdynia oficjalnie nie odpadła....może się uda jeszcze
nitroactive - Sob Lip 19, 2014 15:26

Prawda że trenejro odchodzi? Wygląda na to że w tym sezonie spadek już się nie wywyniemy...