|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - I kolejka Sandecja - GKS Tychy, piątek 19:00
radziufan - Nie Lip 27, 2014 21:32 Temat postu: I kolejka Sandecja - GKS Tychy, piątek 19:00 zapraszamy do dyskusji na tematy piłkarskie związane z meczem
Jaki skład wg Was byłby optymalny?
Czego możemy się spodziewać po naszej drużynie?
lukas33 - Nie Lip 27, 2014 21:51
Szczerze mówiąc to nie wiem czego się po grajkach spodziewać. Okienko transferowe można uznać za kiepskie, nikt konkretny nas nie wzmocnił, dwaj ważni piłkarze odeszli. Dlatego też ciężko mi typować jakiś wynik. Natomiast najmocniejszy skład wg mnie wygląda na dziś tak ( choć na pozycji nr 1 taka obsada to pewnie nierealne)
Radliński- Makuch, Cicman, Szufryn, Bartków- Frańczak, Nather, Szczepański, Grzeszczyk, Bębenek- Traore
A jak stoją sprawy z tym Karasiem? Będzie u nas grał czy nie?
Mateusz1234 - Nie Lip 27, 2014 21:55
Mimo wszystko skład nie wygląda źle. A spodziewać się można wszystkiego :) Stawiam wygraną 2;0
x_cite - Nie Lip 27, 2014 21:58
Jozin z Bazin może tylko wkupić się w łaski kibiców solidną wygraną! Nie ma innej opcji jak wygrana!
Biancos - Nie Lip 27, 2014 22:04
[quote="lukas33"]Szczerze mówiąc to nie wiem czego się po grajkach spodziewać. Okienko transferowe można uznać za kiepskie, nikt konkretny nas nie wzmocnił, dwaj ważni piłkarze odeszli. Dlatego też ciężko mi typować jakiś wynik. Natomiast najmocniejszy skład wg mnie wygląda na dziś tak ( choć na pozycji nr 1 taka obsada to pewnie nierealne)
Radliński- Makuch, Cicman, Szufryn, Bartków- Frańczak, Nather, Szczepański, Grzeszczyk, Bębenek- Traore
Jednego wywalić i wcisnąć młodzieżowca bo Szczepański takim już nie jest
Vidarius - Nie Lip 27, 2014 22:06
Jak dla mnie wyjdą składem Kozioł-Makuch,Bartków,Cicman,Frańczak-Nather,Niane,Grzeszczyk,Bębenek,Gerkenashvili-Traore
Biancos - Nie Lip 27, 2014 22:21
Vidarius napisał/a: | Jak dla mnie wyjdą składem Kozioł-Makuch,Bartków,Cicman,Frańczak-Nather,Niane,Grzeszczyk,Bębenek,Gerkenashvili-Traore |
Tutaj też nie ma młodzieżowca. Gruzin nie może grać jako młodzieżowiec, gdyż takim jest zawodnik, który o ile się nie myle co najmniej od 5 lat trenuje w Polsce. Jak dla mnie to młody Danek bedzie gral na skrzydle albo ataku lub Szarek na prawej obronie ;)
młodyC - Nie Lip 27, 2014 23:08
Radlinski-Franczak.Cicman.Bartkow/Szufryn.Makuch -Bebenek.Niane/Kuzma.Nather.Urban(Danek na prawo).Grzeszczyk(potem do srodka)-Traore.
Gdy były derby w tamtym sezonie ktos sie zapytal jak my rozroznimy Niane i Traore.
Rozroznialismy ich po kolorze koszulek , a teraz? :)
radziufan - Nie Lip 27, 2014 23:14
Niane czrniejszy zdecydowanie;)
internacionale - Nie Lip 27, 2014 23:24
radziufan napisał/a: | Niane czrniejszy zdecydowanie;) |
Jeden chu.... Różnicy nie ma :)
Vidarius - Pon Lip 28, 2014 02:06
Jeśli już o młodzieżowca chodzi to w sparingu z Karpatami bardzo dobrze się Szymon Kuźma zaprezentował,myślę że warto dać mu szanse :)
Bianconeri - Pon Lip 28, 2014 07:05
internacionale napisał/a: | radziufan napisał/a: | Niane czrniejszy zdecydowanie;) |
Jeden chu.... Różnicy nie ma :) |
Sprawdź na długość :D:D:D
PS. Pani grzeszczykowej nie uwzględniamy w składzie ani w żadnych przedmeczowych dywagacjach itp ...
kibicKKS - Pon Lip 28, 2014 08:40
[quote="Biancos"] lukas33 napisał/a: | Szczerze mówiąc to nie wiem czego się po grajkach spodziewać. Okienko transferowe można uznać za kiepskie, nikt konkretny nas nie wzmocnił, dwaj ważni piłkarze odeszli. Dlatego też ciężko mi typować jakiś wynik. Natomiast najmocniejszy skład wg mnie wygląda na dziś tak ( choć na pozycji nr 1 taka obsada to pewnie nierealne)
Jednego wywalić i wcisnąć młodzieżowca bo Szczepański takim już nie jest |
Skoro nie ma młodzieżowca to moim zdaniem powinno się dać przez kilka spotkań szansę Słabemu na lewej obronie, no ale podejrzewam to pewnie też nie realne.
www.megachem.pl - Pon Lip 28, 2014 10:02
Wygramy, Tychy muszą oddać 3pkt za tamten sezon.
Biancos - Pon Lip 28, 2014 10:41
[quote="kibicKKS"] Biancos napisał/a: | lukas33 napisał/a: | Szczerze mówiąc to nie wiem czego się po grajkach spodziewać. Okienko transferowe można uznać za kiepskie, nikt konkretny nas nie wzmocnił, dwaj ważni piłkarze odeszli. Dlatego też ciężko mi typować jakiś wynik. Natomiast najmocniejszy skład wg mnie wygląda na dziś tak ( choć na pozycji nr 1 taka obsada to pewnie nierealne)
Jednego wywalić i wcisnąć młodzieżowca bo Szczepański takim już nie jest |
Skoro nie ma młodzieżowca to moim zdaniem powinno się dać przez kilka spotkań szansę Słabemu na lewej obronie, no ale podejrzewam to pewnie też nie realne. |
Problem w tym, że Słaby też już nie jest młodzieżowcem. Od tego sezonu takimi są zawodnicy z rocznika 1994 i młodsi ;).
A co do Słabego to gdyby trener Kuźma został to ten by grał i to być może nawet w 1 składzie ;)
hanys - Pon Lip 28, 2014 10:44
www.megachem.pl napisał/a: | Wygramy, Tychy muszą oddać 3pkt za tamten sezon. |
tak jak Wieliczka oddawała co sezon....
ERNESTO - Pon Lip 28, 2014 10:54
No ale pozniej bylo nam wyjasnione (w Kielcach), ze taki jest uklad, tak musi byc i jesli sie wylamiemy, to `Krakow` nas spusci.
Na moje bedzie bez ukladow i 0-2 w plecy
radziufan - Pią Sie 01, 2014 09:03
Grzeszczyk na mecz zaprasza:)
Grzeszczyk: Mam nadzieję, że więcej ludzi zacznie przychodzić na stadion
O dzisiejszym spotkaniu (godz. 19) z GKS-em Tychy i nowym sezonie I ligi opowiada piłkarz Sandecji Nowy Sącz Łukasz Grzeszczyk. - Nie ma czasu na eksperymenty. Ten sezon trzeba zacząć dużo lepiej niż poprzedni - mówi zawodnik.
Latem Widzew Łódź Pana nie kusił?
Nie, nie było takiego tematu.
Ale w ruszającym już dziś sezonie spotkanie właśnie z łodzianami będzie miało dla Pana szczególne znaczenie.
Tak, na pewno miło będzie zagrać przeciwko Widzewowi. Miałem jednak nadzieję, że to w pierwszej rundzie wystąpimy na stadionie w Łodzi, bo wiadomo, że wiosną ze względu na budowę nowego obiektu oni przenoszą się gdzie indziej. Stało się jednak inaczej, bo już niedługo zmierzymy się w Nowym Sączu. A jeśli chodzi o emocje, to czas spędzony w tym klubie może nie był dla mnie jakiś kolorowy, ale sentyment na pewno jest. Zresztą, byłem tam trzy lata, więc choćby z tego powodu śledzę informacje na temat tego zespołu. To już jednak nie jest ten Widzew, w którym ja grałem. Wtedy też była I liga, ale o miejsce walczyło 30 piłkarzy. Drużyna była bardzo silna.
Widzew to największa marka na zapleczu ekstraklasy, ale najmocniejszą drużynę mają pewnie w Lubinie.
Wydaje mi się, że Zagłębie nie będzie tak mocne jak w poprzednim sezonie Bełchatów, który miał naprawdę fajną drużynę. Zresztą, GKS już w rundzie, na koniec której spadł z ekstraklasy, pokazał, że dobrze gra w piłkę. Nie utrzymali się, ale zdobyli dużo punktów i przede wszystkim zatrzymali większość piłkarzy. Byli już zgrani i to im potem służyło w I lidze. A wie pan, aspiracje może mieć każdy, ale i tak liga wszystko weryfikuje. Taka Arka Gdynia chyba co roku chce awansować, a zawsze kończy na piątym czy szóstym miejscu.
Na jaką lokatę stać Sandecję Nowy Sącz?
Nie chciałbym mówić o konkretnym miejscu. Na pewno jednak większość piłkarzy, którzy występowali tutaj wiosną, zostało w Nowym Sączu. Wtedy kilka spotkań zagraliśmy naprawdę fajnie, dobrze to wyglądało, więc może w tym roku nie będzie jak wcześniej, że Sandecja walczy tylko o utrzymanie. O awansie nie mówię, ale o jakimś wyższym niż wcześniej miejscu.
Gdyby nie kiepska końcówka minionych rozgrywek, to już poprzedni sezon można było skończyć bardzo blisko ścisłej czołówki.
Zgadza się i czuliśmy trochę niedosyt. Straciliśmy dużo punktów w meczach, które mogliśmy wygrać. Z Flotą czy GKS Tychy u siebie, Stomilem w Olsztynie. Trochę też posypała nam się obrona, było dużo roszad. Do tego mieliśmy już pewne utrzymanie, więc trener chciał też sprawdzić najmłodszych chłopaków. Teraz czasu na eksperymenty nie ma i sezon trzeba zacząć lepiej niż poprzedni.
Kiepski start przed rokiem sprawił, że Mirosława Hajdę zastąpił Ryszard Kuźma, który niedawno odszedł z klubu. Był Pan zaskoczony?
Tak jak każdy. W ogóle nie pojawiały się jakieś głosy, że coś w tej sprawie może nie być tak. Każdy z nas miał do trenera Kuźmy szacunek i każdy stał za nim. Trochę dziwna i zaskakująca decyzja.
Jozef Kostelnik też preferuje ładny dla oka futbol?
Chyba każdy chce grać ładnie i nowy trener pewnie też. Na pewno treningi są teraz inne. Przekonamy się, jak to wszystko będzie wyglądać. Pracujemy razem dopiero drugi tydzień, więc ciężko mi coś więcej powiedzieć.
Patrzy Pan sobie z boku na kolegów i myśli: "Jesteśmy mocniejsi niż w poprzednim sezonie"?
To, że jesteśmy mocniejsi, nie ulega wątpliwości. Choćby dlatego, że niemal wszyscy spędziliśmy ze sobą cały poprzedni rok. Z tego względu lepiej się rozumiemy i jesteśmy bardziej zgranym zespołem.
W drużynie nie ma już jednak Marcina Cabaja, który przez ostatnie dwa lata niemal zawsze imponował formą.
Każdy widział, że to dobry bramkarz. Marcin wiele razy nam pomagał. Nie wiem, dlaczego w klubie nie został, ale takie jest życie piłkarza. Mamy Marka Kozioła, który też jest bardzo dobrym bramkarzem i nie powinno być tutaj żadnych problemów.
Życie napisało ciekawy scenariusz, bo dziś rozgrywki inaugurujecie na swoim stadionie meczem z GKS Tychy, czyli zespołem, do którego trafiło kilku piłkarzy i trener Kolejarza Stróże.
Szykuje się fajny mecz. Mam nadzieję, że wystartujemy lepiej niż w poprzednim sezonie, zdobędziemy trzy punkty i będzie to dla nas jakiś taki bodziec, żeby uwierzyć, iż można grać o coś więcej niż tylko utrzymanie.
Terminarz was jednak nie rozpieszcza, bo w zasadzie wszystkie ekipy, z którymi zagracie do piątej kolejki, zgłaszają chęć walki o ekstraklasę.
My też moglibyśmy sobie mówić, że chcemy walczyć o awans, tylko że rzeczywistość może ułożyć się zupełnie inaczej. Na razie to każdy startuje od zera.
Kiedyś o stadionie w Nowym Sącz mówiło się - twierdza, i pewnie, żeby przyciągnąć ludzi na trybuny, trzeba byłoby ją zbudować od nowa. Bo nie ma co ukrywać - frekwencja na meczach Sandecji jest niska.
Jest niska, a Nowy Sącz nie jest przecież jakimś małym miastem. Sam myślałem, że będzie pod tym względem lepiej. Wierzę, że dobrymi wynikami, wysokim miejscem sprawimy, iż więcej ludzi zacznie - choćby z ciekawości - przychodzić na stadion.
Bianconeri - Pią Sie 01, 2014 10:43
radziufan napisał/a: | Grzeszczyk na mecz zaprasza:) |
Ta wariatka to ma tupet ...
Tu jeszcze cosik o dzisiejszym meczu
http://www.sandecja.org/1...__GKS_Tychy.htm
x_cite - Pią Sie 01, 2014 21:33
Zremisować wygrany mecz!! szok! Sędzia podyktował wszystkie karne prawidłowo a nasi grajkowie nie wiedzą, nie umieją, nie chcą nawet strzelić karnego!! dlaczego napastnicy nie strzelali? Widać po składzie słowacką opcję - szkoda gadać! Jozin z Bazin wstydu oszczędź!
ERNESTO - Pią Sie 01, 2014 21:46
Czy aby nie przesadzasz ?
Nie wiem, nie widzialem, z relacji ekstraklasa.net wynika, ze dobry mecz. Ja przewidywalem porazke, wiec remis uwazam za dobry rezultat - biarac pod uwage, ze trener zaledwie mial tydzien czy dwa na zapoznanie sie z druzyna, oslabienia skladu wieksze od wzmocnien (a raczej uzupelnien)
Pzdr
K@KS - Pią Sie 01, 2014 21:50
Mecz "taki se", ale byliśmy po prostu lepsi. Pomijając te nieszczęsne karne, to w 2 połowie GKS chyba nie oddał strzału na naszą bramkę. Przynajmniej groźnego strzału.
PS Cieszy powrót naprawde solidnego dopingu na K47.
SilverCommander - Pią Sie 01, 2014 21:57
Dwa niewykorzystane rzuty karne to jakaś masakra jest najdelikatniej ujmując ... Ja rozumiem, że to był "mecz przyjaźni" ale są jakieś granice. Po takiej "promocji" jak dzisiaj już widzę te "tłumy" ludzi, którzy będą przychodzić na mecze.
radziufan - Pią Sie 01, 2014 22:10
pierwszy karny grzeszczykowa to normalna dywersja
drugi karny Nather fajnie bo wyszło choć jak dla mnie za takie wykonanie karnego należy sie zjeba mimo iz strzelony
trzeci karny błazenady ciąg dalszy no i sie przeliczyła nasza gwiazda kokotowska
dawno nie bylem tak wkurzony, a juz nie mowie o tych co stali za mna i mieli kupony na Sandecje....
matys5392 - Pią Sie 01, 2014 22:18
Mecz na przyzwoitym poziomie,ale jak można było tego nie wygrać?!
PS: ta przyśpiewka w tyskim wykonaniu po prostu wymiatała!!! https://www.youtube.com/watch?v=8wIrsePzqL8
młodyC - Pią Sie 01, 2014 22:19
Mecz niezły ,ale tak samo jak u Kuzmy brakuje jakiegos pomyslu na gre w poblizu pola karnego przeciwnikow. Wyznaczony do karnych byl Grzeszczyk. Po niewykorzystanym karnym bal sie powtorzyc wyczynu Vrdoljaka . Do drugiego karnego podszedl Nather -wykorzystal . Trzeci karny nie mozna strzelac dwa razy tak samo! Mogl podejsc Traore .Mamy niezlych zawodnikow dobrze grajacych pilka. Nather cofniety rozgrywajacy robi duza robote w srodku pola. Bebenek dobrze kiwa potrafi minac 2 zawodnikow wywalczyc wolnego karnego.Grzeszczyk potrafi stwarzac niezle sytuacje. Ale rzaden z nie potrafi przymierzyc z dystansu. Doping ,glosnu dobry ,pare osob przeszlo z C na F.
Rummek - Pią Sie 01, 2014 22:24
widać jak gołębiarz junior i Jano rządzą - efekty już mamy - pomijam niestrzelone karne choć aż mnie trzepie jak o tym myślę ale do jasnej ciasnej nie może byc tak, żeby nie wiadomo kto ma strzelać karne. 90 minuta wynik 1-1 a oni się przekamarzają kto ma strzelać, Fałowski ustawia piłkę, zaraz ktoś go wypycha, zabiera piłkę, Bębenek leci do gołębiarza juniora...jest decyzja nagła...zamęt jak ciul...w końcu Nather jak panienka...ledwo piłka dotoczyla się i bramkarz złapał. Tosz tak wygląda na podwórku gra przy wyniku 10-0 i każdy chce se strzelić... Kokoty słowackie wypad! Dalej tolerujmy tych słowackich sabotażystów to zobaczymy za 4 kolejki Sandecję z 1 punktem
x_cite - Pią Sie 01, 2014 22:25
Doping Tyskich wyśmienity! :) Fajna banda ;) Nasz młyn też przeszedł renesans i było bardzo dobrze - oby tak dalej :)
kibicKKS - Pią Sie 01, 2014 22:35
Rummek napisał/a: | widać jak gołębiarz junior i Jano rządzą - efekty już mamy - pomijam niestrzelone karne choć aż mnie trzepie jak o tym myślę ale do jasnej ciasnej nie może byc tak, żeby nie wiadomo kto ma strzelać karne. 90 minuta wynik 1-1 a oni się przekamarzają kto ma strzelać, Fałowski ustawia piłkę, zaraz ktoś go wypycha, zabiera piłkę, Bębenek leci do gołębiarza juniora...jest decyzja nagła...zamęt jak ciul...w końcu Nather jak panienka...ledwo piłka dotoczyla się i bramkarz złapał. Tosz tak wygląda na podwórku gra przy wyniku 10-0 i każdy chce se strzelić... Kokoty słowackie wypad! Dalej tolerujmy tych słowackich sabotażystów to zobaczymy za 4 kolejki Sandecję z 1 punktem |
No właśnie w 90 minucie widać było tą nić porozumienia na linii trener-drużyna, co on później chciał od Bębenka po meczu? Jak przyszedł do Polski pracować niech się nauczy mówić po polsku a nie po słowacku do nich.
Ale w sumie czego spodziewać się po drużynie, której I jak i II trener do tej pory trenowali tylko juniorów...
sandeczanin - Pią Sie 01, 2014 22:47
my ne hcemy hrać my ne hcemy wyhrywac my ne hcemy karnych strielać
flowbone - Pią Sie 01, 2014 23:45
radziufan napisał/a: | pierwszy karny grzeszczykowa to normalna dywersja
drugi karny Nather fajnie bo wyszło choć jak dla mnie za takie wykonanie karnego należy sie zjeba mimo iz strzelony
trzeci karny błazenady ciąg dalszy no i sie przeliczyła nasza gwiazda kokotowska
dawno nie bylem tak wkurzony, a juz nie mowie o tych co stali za mna i mieli kupony na Sandecje.... |
Karne trzeba strzelać, nie ma wątpliwości. "Gwiazda kokotowska" się przeliczyła, ale i tak Nather był jednym z najlepszych piłkarzy Sandecji na boisku. Nie wyobrażam sobie pomocy bez tego zawodnika, bo wnosi jakość. Zawsze można spojrzeć na sprawę szerzej :).
1980_NS - Sob Sie 02, 2014 00:36
Strata dwóch punktów. Bębenek i Nather zagrali bardzo dobry mecz, dzięki nim gra zespołu jakoś wyglądała. Reszta oprócz Urbana i Grzeszczyka przyzwoicie. Co do karnych to ręce opadają. Nather przesadził, wielka szkoda. Ale nie można wieszać na nim psów. Gość jest mózgiem tego zespołu. No i należy się solidny opierdol dla winowajców przy karnym dla Tychów.
Zobaczymy jak to będzie wyglądało w Gdyni. Jeżeli pokażemy się z dobrej strony, to można patrzeć optymistycznie na przyszłość. Jeśli będzie typowa wyjazdowa kicha, to raczej czeka nas to, do czego się przyzwyczailiśmy przez ostatnie sezony.
wborzecki@gmail.com - Sob Sie 02, 2014 01:23
PO MECZU NA KTÓRYM WSZYSTKICH TRAFIŁ SZLAK
NA POPRAWĘ HUMORU http://wpolityce.pl/krymi...wki-maja-w-domu
BYŚ MY WSZYSCY TYLE MIELI :-))
Bianconeri - Sob Sie 02, 2014 08:53
Na (nie)szczęście na mecz wlazłem gdzieś ok 20 minuty, bo jak bym zobaczył że łucja grzeszczykówwa się zabiera za strzelanie karnego to bym chyba na murawę wleciał ...
Przecież to był ku*** jawny sabotaż z jej strony i kolejne zaśmianię się nam prosto w twarz.
A Jozin z Bazin niech się zastanowi czy to on wyznacza zawodników do strzelania karnych czy pełna samowolka.
www.megachem.pl - Sob Sie 02, 2014 09:23
Gołębiarz junior kazał "strzelać" kokotowi, żeby kuponu janowi nie spierdolić. Dziwi mnie brak pozdrowień dla opuszczającej boisko dziwki. Cały kupon w pizdu. Brak strzałów, brak pomysłu.
lukas33 - Sob Sie 02, 2014 14:47
Pomijając fakt że Nather to chyba najjaśniejsza postać tego spotkania w szeregach Sandecji, trzeba się zastanowić jakie trzeba mieć gówno zamiast mózgu żeby strzelać w tak ryzykowny sposób drugi raz karnego??? Co go kur.. podkusiło?
A Pan trener-kokot ogólnie to mógłby ogarnąć burdel który ma w drużynie i jasno sprecyzować kto ma te karne strzelać bo przepychanki przy tym ostatnim to żenada. Chyba czas zrozumieć, że trenowanie klubu w Polskiej 1 lidze różni się od hodowli gołębi pocztowych.
radziufan - Sob Sie 02, 2014 16:01
skrót meczu
http://www.orange.pl/kid,...ychy,video.html
wypowiedzi zawodników po meczu
http://www.orange.pl/kid,...mecz,video.html
Bianconeri - Sob Sie 02, 2014 16:28
Skrót meczu http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
na końcu mały bonus - gołębiarz junior kontra sepy na karne ;)
Mateusz1234 - Sob Sie 02, 2014 18:00
Nather juz ktorys raz strzela te karne w ten sam sposob. Jesli sie nie myle to Widzewowi w PP tez tak wjebal.
polak_ns - Sob Sie 02, 2014 18:36
Mateusz1234 napisał/a: | Nather juz ktorys raz strzela te karne w ten sam sposob. Jesli sie nie myle to Widzewowi w PP tez tak wjebal. |
z Widzewem strzelil Mojta i Łucja ;p
młodyC - Sob Sie 02, 2014 19:43
Ale w karnych. Tak, tak samo strzelil
polak_ns - Sob Sie 02, 2014 20:32
racja, zapomniałem o tym ;)
x_cite - Sob Sie 02, 2014 21:59
A ja mam pytanie z innej beczki. Co to za dron latał nad stadionem w pierwszej połowie??
wborzecki@gmail.com - Sob Sie 02, 2014 22:16
ŻEBY PODSUMOWAĆ WCZORAJSZĄ 3 POŁOWĘ W RYNKU I JEGO OKOLICACH, DLA WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH. MODA NA OBECNE LATO :-D http://niepoprawni.pl/sit...g?itok=5ssLaSeK
x_cite - Wto Sie 05, 2014 11:28
Ponawiam pytanie o tego drona latającego nad stadionem w pierwszej połowie??
damo_kks - Wto Sie 05, 2014 11:35
Prawdopodobnie jakaś kamera
x_cite - Wto Sie 05, 2014 12:13
Tyle to ja wiem tylko czyja ta kamera na dronie...?
arek88 - Wto Sie 05, 2014 14:41
Moze Dronavista?
karol46 - Wto Sie 12, 2014 23:36
No a jak ją wykonali, bo przyśpiewka dobra. Można by przerobić ;)
karol46 - Wto Sie 12, 2014 23:46
W mieście gdzie najlepsze piwo jest, gra GKS
przez lata nie zaginął wieki będzie trwał, i w piłkę grał
wszyscy razem dopingują Cię, fanatycznie
to Tyska banda na trybunach tutaj jest
po życia kres
lolololololololololo x2
biało-czarni - Sro Sie 13, 2014 23:21
a może tak :
W mieście gdzie najlepsza wiara jest , gra kks
przez lata nie zaginął wieki będzie trwał, i w piłkę grał
wszyscy razem dopingują Cię, fanatycznie