|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Miedź Legnica, sobota 16
radziufan - Wto Mar 10, 2015 16:26 Temat postu: Sandecja - Miedź Legnica, sobota 16 No to zaczynamy
Zapraszamy do dyskusji na temat wszelkich kwestii sportowych związanych z tym meczem.
lukas33 - Wto Mar 10, 2015 17:06
Miedź rozpoczęła rundę dramatycznie źle od wyłapania u siebie trójki od Dolcanu. Pewnie zepną się, żeby nie przegrać.
My nie graliśmy i tak naprawdę nie wiadomo czego od tej Sandecji oczekiwać. Przed sezonem oglądałem ich raz w sparingu grali fatalnie ale na szczęście sparingi nie muszą przekładać się na ligę. Mój typ remis choć serce by chciało 3 punkciki.
radziufan - Sro Mar 11, 2015 16:04
osoby które wygrały karnety i bilety na mecz odebrać będą je mogły bezpośrednio przed meczem
Szczegóły będę znał w piątek
jacek55 - Czw Mar 12, 2015 12:29
Sandecja Nowy Sącz - Miedź Legnica, godz. 16:00, sędzia: Sebastian Jarzębak (Bytom oby zapomniał zabrać z domu kartek
radziufan - Pią Mar 13, 2015 19:19
karnety i bilety wygrane w turnieju Bilardowym do odbioru jutro przed meczem na małej bramie przy budynku klubowym za okazaniem dowodu osobistego, w razie problemów dzwonić do mnie chyba macie numer
kibicc27 - Sob Mar 14, 2015 07:10
Ale pogoda....jak będzie dalej tak sypać to ciekawe czy mecz się odbędzie. ..
młodyC - Sob Mar 14, 2015 07:54
Może ktoś wysłać zdjęcie stanu boiska? Mecz się raczej odbędzie ,ale na błocie.
x_cite - Sob Mar 14, 2015 08:24
po tym meczu boisko będzie w dramatycznym stanie....a jutro ma być 14 stopni na plusie i słońce..
radziufan - Sob Mar 14, 2015 08:29
Trawa na wiosnę się szybko regeneruje;) WSZYSCY NA MECZ!!!
Edit Godzina 9:30 murawa zielona bez sniegu
Snoopi86 - Sob Mar 14, 2015 11:56
wie ktoś od której kasy otwarte?
Mateusz1234 - Sob Mar 14, 2015 12:03
pewnie od 12
eSKa - Sob Mar 14, 2015 18:15
Dramat. Gorszego powrotu Darek nie mógł sobie wymarzyc
bzyku - Sob Mar 14, 2015 18:26
szkłem dupy nie wytrzesz...
młodyC - Sob Mar 14, 2015 18:49
Mam nadzieję że w następnym meczu bronił będzie Radliński. Inaczej kolejny blamaż.
jacek55 - Sob Mar 14, 2015 18:52
Mamy same dno ale czy się odbijemy od niego z tymi prezesami napewno nie ,walka o byt 1 ligowy do ostatniego meczu nas czeka .
radek - Sob Mar 14, 2015 19:36
Kozioł DRAMAT!, Sobotka bez szału Słaby bez szału, Szarek za krótko i niesłuszna czerwona kartka bo do tego momentu KLASA! , Makuch taki se, Niane dupy nie urwał i raczej starał się jej nie urwać a dorównać Koziołowi, Nather starał się uspokoić grę choć bywało lepiej, Urban jak przyzwyczaił potruchtać przebiegnąć szału nie było, Bębenek bardzo mało widoczny bez podań bez widoku choć w pewnych momentach chciał sam wygrać mecz , Ella ma chłop pojęcie o graniu ale z czasem gasł tak jak reszta drużyny i dziwnie wlecze nogę czyżby kolano dalej daje znać , Dudzić no był typ na boisku i tyle reszty szkoda pisać, reszta weszła jak już byli w dupie. Sędzia Jarzębak powinien dostać zakaz stadionowy za swoje sędziowanie
kibicKKS - Sob Mar 14, 2015 20:33
Eeee tam Kozioł dramat? Przecież niektórzy już kiedyś okrzyknęli go najlepszym bramkarzem I ligi. Nie wiem ile jeszcze musi na spotkać przegrać żeby ludzie przestali go wynosić pod niebiosa :( Szarek też się raczej nie popisał, nie widziałem skrótów ale na żywo wyglądało na to że niestety słuszna kartka za odpechnięcie napadziora gości.
Reszta w sumie nie wiadomo czy była na boisku bo u nas jak ktoś nic nie zawalił to nie wiadomo było że w ogóle był :(
No ale co tam mamy zdolną młodzież więc ligowy byt nam na pewno uratują.
flowbone - Sob Mar 14, 2015 20:35
Mam nadzieję, że zagra w kolejnych meczach Łukasz Radliński, choć z tego co wiem był ostatnio chory i być może dlatego też nie wyszedł dziś. Ale zmiana w bramce jest uważam konieczna. Dziś nic się nie kleiło, czerwona kartka uważam słuszna. Ciekawe który z młodzieżowców zagra w Niecieczy. Do wyboru Kuźma, Danek, Janczarzyk. Przydałby się Kurowski co nie? Z taką grą nie mamy czego szukać z Termalicą.
bo2904 - Sob Mar 14, 2015 23:57
Dramat za dramatem począwszy od zamieszania z Kurowskim i Stachem to jeszcze dzisiaj taki wstyd. Kozioł to po prostu profanacja piłki a reszta to po prostu przeciętna drużyna ligi okręgowej. Ale niema się co dziwić jak z Barciczanką się ledwo remisuje to cudów nie będzie. I jak co sezon stres do ostatniej kolejki, zresztą to chyba będzie u nas taka tradycja,, zero stabilizacji. Za bardzo to nie będzie z kim punktów zrobić.
radziufan - Nie Mar 15, 2015 09:55
niestety wygląda to bardzo słabo piłkarsko a do tego nie zdziwiłbym się gdyby okazało się ze parę osób uparło się żeby nas spuścić z tej ligi...
rudeboyz - Nie Mar 15, 2015 11:07
radziufan,
Nie szukałbym tutaj spisków.Potrzebujemy 14pkt.wystarczy cokolwiek grać i żadne spiski nam nie dadzą rady.
x_cite - Nie Mar 15, 2015 11:18
Radek jak zwykle ma informacje z pierwszej ręki, więc coś w tym musi być co napisał, zresztą ja też odniosłem takie wrażenie...
lukas33 - Nie Mar 15, 2015 11:27
Jasne. Teraz usprawiedliwiajmy fatalną i kompromitującą grę, przedsezonowe poczynania prezesów i cudowne "wzmocnienia" drużyny spiskiem przeciw Sandecji.
rudeboyz - Nie Mar 15, 2015 11:30
lukas33 napisał/a: | Jasne. Teraz usprawiedliwiajmy fatalną i kompromitującą grę, przedsezonowe poczynania prezesów i cudowne "wzmocnienia" drużyny spiskiem przeciw Sandecji. |
Pełna zgda.0-4 mówi samo za siebie
młodyC - Nie Mar 15, 2015 11:47
Jest skrót meczu. Odepchnięcie było ale Marek raczej złapałby piłke ,Miedz by nie wyszła sam na sam, więc czerwona kartka nieuzasadniona. Jeżeli za odepchnięcie jest odgwizdywany faul to karny dla nas w 0.35 gdy Midzierski popchnął Szarka. Ale nawet w 10 mogliśmy powalczyć ,a byliśmy o wiele słabsi.
flowbone - Pon Mar 16, 2015 08:36
młodyC napisał/a: | Jest skrót meczu. Odepchnięcie było ale Marek raczej złapałby piłke ,Miedz by nie wyszła sam na sam, więc czerwona kartka nieuzasadniona. Jeżeli za odepchnięcie jest odgwizdywany faul to karny dla nas w 0.35 gdy Midzierski popchnął Szarka. Ale nawet w 10 mogliśmy powalczyć ,a byliśmy o wiele słabsi. |
Tu chodzi o fakt wyjścia sam na sam. Także jeśli w takiej sytuacji jest faul to z automatu czerwona. Zastanawia mnie jedynie, że napastnik Miedzi przewrócił się nie od razu. Ja myślę, że nie ma co tu mówić o spiskach. Dobra i skuteczna gra sama się obroni i sędziowie nie przeszkodzą.
ERNESTO - Pon Mar 16, 2015 10:34
flowbone napisał/a: | młodyC napisał/a: | Jest skrót meczu. Odepchnięcie było ale Marek raczej złapałby piłke ,Miedz by nie wyszła sam na sam, więc czerwona kartka nieuzasadniona. Jeżeli za odepchnięcie jest odgwizdywany faul to karny dla nas w 0.35 gdy Midzierski popchnął Szarka. Ale nawet w 10 mogliśmy powalczyć ,a byliśmy o wiele słabsi. |
Tu chodzi o fakt wyjścia sam na sam. Także jeśli w takiej sytuacji jest faul to z automatu czerwona. Zastanawia mnie jedynie, że napastnik Miedzi przewrócił się nie od razu. Ja myślę, że nie ma co tu mówić o spiskach. Dobra i skuteczna gra sama się obroni i sędziowie nie przeszkodzą. |
Chlop popchniety w pelnym biegu, to kiedy mial sie przewrocic ? Na moje czerwona kartka raczej sluszna, glupie zachowanie Szarka - powinien widziec, ze Koziol ma duze szanse zlapania tej pilki
Pozdro
Kilinskiego 47 - Pon Mar 16, 2015 12:12
Zgadzam się z Wami. Ewidentnie widać na początku tej nowej rundy, że zawiązał się spisek i chcą nas spuścić z tej ligi!
Przecież gdyby nie to, to taką Miedź pykamy na luzie 3:0. I to do przerwy.
No ale niestety. Uwzięli się na nas. Podobno na czele tego spisku stoi dwóch ludzi. Piekarz i masarz. Wbrew troszczącemu się o dobro Sandecji zarządowi, spowodowali odejscie trenera, rozwalili pół składu, spuścili zawodnika, którego pozyskali, tylko zapomnieli, że jednak go nie będą chcieli. Ot siły nieczyste.
Nic nie pomogła porywająca gra piłkarzy przeciwko Miedzi, nie pomógł sędzia Jarzębak, który nie wyrzucił z boiska Niane za brutalne wejście wyprostowaną nogą jeszcze w I połowie, choć powinien. Nic nie pomógł nasz bramkarz, który uwijał się jak w ukropie i bronił w nieprawdopodobnych sytuacjach. Niestety, lobby masarsko-piekarskie zwyciężyło...:-(
|
|