Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA - Bytovia

arkoniusz - Sro Kwi 15, 2015 16:47
Temat postu: SANDECJA - Bytovia
Mecz z Wisłą za nami. Myślę, że było ok, ale może być lepiej. Do meczu jeszcze 9 dni więc już teraz zaczynajmy mobilizować znajomych, rodzinę i swoje osiedla. Poniżej dodaje plakat jak ktoś ma większe zdolności artystyczne niech doda kolejne i jedziemy plakatujemy miasto.. JAZDA...

Amadik24 - Czw Kwi 16, 2015 15:26

Wszyscy piszą na temat meczu z Zagłębiem ale nie zapominajmy że mamy jeszcze u Siebie mecz z Bytovia
kksPNM - Sob Kwi 18, 2015 22:02

mam pomysł i też doradzam by na początku meczu z Bytovią zaśpiewać coś konkretnego do naszych piłkarzy by w końcu przejrzeli na oczy że ich sytuacja nie wygląda kolorowo i zmotywować ich do zwycięstwa :)
Kmicic - Sob Kwi 18, 2015 22:14

kksPNM napisał/a:
mam pomysł i też doradzam by na początku meczu z Bytovią zaśpiewać coś konkretnego do naszych piłkarzy by w końcu przejrzeli na oczy że ich sytuacja nie wygląda kolorowo i zmotywować ich do zwycięstwa :)

Najlepiej kur-a mać Pasy grać!!!!! Tylko z drugiej strony żeby grać to trzeba mieć kim.

kksPNM - Sob Kwi 18, 2015 22:35

no tak też by wypadło ale nie wiem czy wezmą sobie to do serca coś konkretniejszego by trzeba było
matys5392 - Nie Kwi 19, 2015 00:21

Panowie,trzeba zmobilizować pilkarzy do walki. Szkoda byłoby spaść,bo za rok mogą czekać nas bardzo ciekawe mecze. W drugiej lidze na najlepszej drodze do awansu są m.in. Zagłębie Sosnowiec,ROW i Stalówka, a w Ekstraklasie dołuje Cracovia i Ruch.
ptica - Nie Kwi 19, 2015 07:10

no tak też by wypadło ale nie wiem czy wezmą sobie to do serca coś konkretniejszego by trzeba było

No tak, bardziej konkretniej to wypadałoby im wpierdolić.

ptica - Nie Kwi 19, 2015 07:10

ptica - Nie Kwi 19, 2015 07:11

Cytat:

Mateusz1234 - Nie Kwi 19, 2015 09:21

Ten opierdol powinien być jakiś miesiąc temu...Jesteśmy na poziomie kopaczy i "czekamy" na drugą ligę bez żadnej reakcji.

PS. inną sprawą, aby opierdolić to trzeba się wybrać do młyna. Bo raczej nie wezmą sobie do serca zjebe od 20-osobowej grupki.

arek88 - Nie Kwi 19, 2015 09:47

Co prawda to skrot meczu z Wigrami
http://ekstraklasa.net/1l...1e17d2b7c84c1ad
Ale to co obrona zrobila przy obu bramkach to mogliby sie powstydzic zawodnicy druzyny z okregowki. Z taka gra to z Bytovia bedzie ciezko, bo nasz bilans punktowy i bramkowy jak narazie jest dramatyczny w tym 2015 roku...jestesmy na najlepszej drodze do II ligi

lukas33 - Nie Kwi 19, 2015 09:59

Ale kogo tutaj opierdalać? Przecież Ci piłkarze którzy są obecnie w kadrze lepiej grać nie umieją! To zbieranina niechcianych nigdzie odpadów + "gwiazdy" sądeckiej młodzieży oraz 2-3 kopaczy którzy coś tam potrafią lub potrafili w przeszłości zagrać. To trochę tak jakby mieć pretensje do wróbla ze nie jest orłem.
Winnym takiej sytuacji czytaj skompletowania takiej kadry jest zarząd i tam powinniśmy przede wszystkim skierować nasze słuszne pretensje. To naszym prezesom należy się potężny opierdol bo oni są odpowiedzialni za politykę transferową i wyniki tego klubu. Większość z nas (oprócz kilku oszołomów) którzy znają się na piłce wiedziała że wzmocnienia zimą to jakiś ponury żart, że po raz kolejny odeszli kluczowi piłkarze a w ich miejsce pozyskano piłkarzy słabych, nieudolnych, wyrzuconych z innych klubów.
Protest i akcja jak najbardziej tak ale przede wszystkim skierowana w stronę tych którzy ponoszą odpowiedzialność za taki stan rzeczy.

Grzechotnik - Nie Kwi 19, 2015 10:47

lukas33 napisał/a:
Ale kogo tutaj opierdalać? Przecież Ci piłkarze którzy są obecnie w kadrze lepiej grać nie umieją! To zbieranina niechcianych nigdzie odpadów + "gwiazdy" sądeckiej młodzieży oraz 2-3 kopaczy którzy coś tam potrafią lub potrafili w przeszłości zagrać. To trochę tak jakby mieć pretensje do wróbla ze nie jest orłem.
Winnym takiej sytuacji czytaj skompletowania takiej kadry jest zarząd i tam powinniśmy przede wszystkim skierować nasze słuszne pretensje. To naszym prezesom należy się potężny opierdol bo oni są odpowiedzialni za politykę transferową i wyniki tego klubu. Większość z nas (oprócz kilku oszołomów) którzy znają się na piłce wiedziała że wzmocnienia zimą to jakiś ponury żart, że po raz kolejny odeszli kluczowi piłkarze a w ich miejsce pozyskano piłkarzy słabych, nieudolnych, wyrzuconych z innych klubów.
Protest i akcja jak najbardziej tak ale przede wszystkim skierowana w stronę tych którzy ponoszą odpowiedzialność za taki stan rzeczy.

Podpisuje sie pod tym.

Piłkarzy jakich mamy kazdy widzi , nie ich wina ze są za słabi na I ligę...

Za to co sie dzieje na boisku od kilku lat odpowiada tylko i wyłącznie nieudolny zarząd . Niech ci ludzie zajmą sie tym co potrafią najlepiej , czyli pieczeniem chleba , kręceniem kich a od piłki wara. Paweł Leśniak dobrym piłkarzem nie był , w końcu chyba zrozumiał i dał sobie spokój z graniem ,i pisze bajki czy coś tam i maluje , robi to co lubi i co mu wychodzi najlepiej. Dlatego panowie prezesi brac przykład z Pawła i won stąd.

W meczu z Bytovią należy pilkarzy wesprzeć niech dają z siebie wszystko, jeśli po kimś jechać to wiadomo po kim...

Kilka lat temu byliśmy w czołówce przez dwa sezony , przyjemnie sie na to wszystko patrzyło i od tamtej pory równia pochyła... Ten piłkarz za drogi , ten za dużo chce ,ten tu nie pasuje. Niezrozumiała polityka z trenerami , amatorstwo i wstyd na całą Polskę. I winni wszyscy tylko nie zarząd... I towarzystwo jak sie miało tak ma sie dobrze.

Spójrzmy na frekwencję na naszych meczach wiosną . Z Miedzią 882 ludzi na stadionie , z Flotą 594 , z Wisłą 795 . Bez urazy ale w Niecieczy przychodzi wiecej ludzi. Teraz nawet nie pomoże ''akcja złotówka'' , nie wiem teraz chyba pan prezio będzie musiał płacic ludziom zeby przychodzili na mecze. Bo to co sie dzieje to woła o pomste do nieba. Nawet zajebiście prosperujący katering na stadionie potrafiono spierdolić ...

Dlatego uwazam ze w meczu z Bytovią z całych sił nalezy wesprzec piłkarzy, graja jak grają , to zarząd ustalił sobie taką kadrę, pozbyto sie w załosny sposób Kurowskiego , no bo przecież mamy tylko 15 meczów a to nam wystarczy do utrzymania jak to powiedział pan prezes przed rundą... Ano zobaczymy.

kksPNM - Nie Kwi 19, 2015 11:13

Ale powiedźcie ile razy można spiewać " nic się nie stało" ale też rozumiem ze protest albo opierdol należy się rządowi
Grzechotnik - Nie Kwi 19, 2015 12:45

kksPNM napisał/a:
Ale powiedźcie ile razy można spiewać " nic się nie stało"

Tu nie chodzi o to by spiewac "nic sie nie stało" bo sam tej przyspiewki nienawidze. Mozna było jechac po piłkarzach jesienia i tak zrobilismy po przegranym meczu z Siedlcami , bo sklad byl lepszy i sie opierdalali , a teraz zostało co zostało 3/4 tych gosci nie nadaje sie do I ligi , a 3 , 4 piłkarzy tego nie pociągnie. Nie mamy napastnika , pomocy , najslabsza w lidze obrona i wspaniała sądecka co najwyzej III ligowa młodzież...

I po przegranym meczu nie spiewac "nic sie nie stało" tylko albo wyjsc ze stadionu albo ''pozdrowić'' osoby odpowiedzialne za to w ktorym miejscu aktualnie jestesmy...

kksPNM - Nie Kwi 19, 2015 12:49

"Pozdrawiać" wedlug mnie to powinniśmy od początku meczu
biało-czarni'10 - Nie Kwi 19, 2015 14:18

Może dobrym pomysłem było by wywiesić transparent,który odnosił by się do osób odpowiedzialnych za to jak co się dzieje na boisku ;)
kks13 - Nie Kwi 19, 2015 14:28

Zamiast "nic się nie stało " powinno być "Leśniak Danek wypierdalać" .
bzyku - Nie Kwi 19, 2015 14:31

Prawda jest tak że przy tym zarządzie to kwestią czasu będzie kiedy spadniemy, oby w tym roku się jeszcze udało... Tylko zmiana formy prawnej która da pełną przejrzystość spowoduje zainteresowanie ze strony sponsorów. Mam takie wrażenie że większość obecnych sponsorów daje kasę tylko dlatego że to jest klub miejski i traktuje ten wydatek jako inwestycja w przychylne oko urzędników.
klaun1910 - Nie Kwi 19, 2015 14:46

Dlatego zepnijmy się i zróbmy jakąś porządną mobilizacje na tą Bytovie. Żeby grajki widzieli że mogą na nas liczyć i żeby ''zarząd'' usłyszał nas chociaż po drugiej stronie stadionu. Wszyscy na mecz! Dobra rozgrzewka przed Zagłębiem ;)
kksPNM - Nie Kwi 19, 2015 15:17

może to zbyt chamskie ale może tak by zacząć doping od przyśpiewki "niechce cie grac ..."?
biało-czarni'10 - Nie Kwi 19, 2015 17:12

zapowiedź ;) https://www.youtube.com/w...eature=youtu.be
Bianconeri - Nie Kwi 19, 2015 17:59

Spoko, wypierdolimy Danka, wypierdolimy Leśniaka (wbrew pozorom nie jest to aż tak wielki problem jak by się mogło wydawać), tylko co potem, kto za nich ?
KAPI - Nie Kwi 19, 2015 18:13

ostatnio ogladalem powtorke meczu Sandecji z petra i komentator mówił ze od nowego sezonu sponsorem sandecji ma byc szubryt albo mi sie cos przewidzialo
internacionale - Nie Kwi 19, 2015 18:19

KAPI napisał/a:
ostatnio ogladalem powtorke meczu Sandecji z petra i komentator mówił ze od nowego sezonu sponsorem sandecji ma byc szubryt albo mi sie cos przewidzialo

Tak, Pan Szubryt bardzo poważnie myśli aby wziąć się za Sandecję.

radziufan - Nie Kwi 19, 2015 18:59

Fart że Chrobry stracił bramkę w końcówce bo by nam odskoczyli
Mecz z Bytovia to nie mecz o 6 pkt tylko mecz o pozostanie w 1 lidze!

kksPNM - Nie Kwi 19, 2015 19:43

to trzeba zmotywować na 100% piłkarzy :) tylko pytanie w jaki sposób?
szymon_YG - Pon Kwi 20, 2015 08:09

Po tym co pilkarzyki zrobiły po spotkaniu w Suwałkach, to można im tylko cisnąć całe 90 minut jak dla mnie...
bzyku - Pon Kwi 20, 2015 09:04

Bianconeri napisał/a:
Spoko, wypierdolimy Danka, wypierdolimy Leśniaka (wbrew pozorom nie jest to aż tak wielki problem jak by się mogło wydawać), tylko co potem, kto za nich ?

Potem przekształcenie formy prawnej z zabezpieczeniem w statucie kluczowych spraw ( nieruchomości nazwa klubu itp) poważny sponsor/sponsorzy który powoła profesjonalny zarząd w skład którego wchodzi przedstawiciel kibiców i przedstawiciel Urzędu Miasta i ekstraklasa za trzy lata :-)

Bianconeri - Pon Kwi 20, 2015 17:50

Też fajnie:) tylko tych sponsorów masz ty albo ktokolwiek inny ?:)
radek - Pon Kwi 20, 2015 20:56

Bojkot, Protest Nareszcie!!! Znalazło się wyjście z całego marazmu. Więc wszyscy na F cisnąć działaczom i piłkarzom!
Amadik24 - Pon Kwi 20, 2015 22:03

Jestem takiego samego zdania jak kolega wyżej
klaun1910 - Pon Kwi 20, 2015 23:08

Jadyma ! :D
pasi - Pon Kwi 20, 2015 23:20

Im to sie należy dobry wpier*dol ...
mlodykks - Wto Kwi 21, 2015 08:35

Jebać piłkarzyków. Sandecja to MY
bzyku - Wto Kwi 21, 2015 11:55

Bianconeri napisał/a:

Nasze miasto milionerami stoi wiec statystycznie jest duża szansa aby ktoś konkretny przyszedł do klubu

Snoopi86 - Wto Kwi 21, 2015 15:06

już widzę jak sie rzucają
młodyC - Wto Kwi 21, 2015 15:22

Bianconeri napisał/a:
Szubryt? Sprowadziłby swoich ludzi
pasi - Wto Kwi 21, 2015 16:54

i niech sprowadza swoich ludzi ;)
rudeboyz - Wto Kwi 21, 2015 17:18

A to może zróbmy jakiś plebiscyt na sponsora,? Co Wy na to? Ja proponuje Korala...
Jak już ustalimy sponsora,to sobie tutaj na forum,wspólnie ustalimy ile kasy ma dawać.

pasi - Wto Kwi 21, 2015 17:27

ja biorę Wiśniowskiego bo ma samolot i bd latac na wyjazdy !!:D
Bianconeri - Wto Kwi 21, 2015 17:28

Raku jest cwaniak to daje 30 :)
rudeboyz - Wto Kwi 21, 2015 18:28

Kurde człowiek się stara,nie śpi po nocach bo myśli co by tu zrobić żeby poprawić finanse klubu.
A Wy sobie jaja robicie.
P.s. Pomysł D. Bardzo dobry.a orentujesz sie ile w tym odrzutowcu jest miejsc? Bo pasuje na te Siedlce się wybrać,a patrząc na zainteresowanie to żeby się tam większą grupą wybrać to chyba tylko samolot pozostaje.

hipis_np - Wto Kwi 21, 2015 18:54

Jebać biede! ja zostanę sponsorem.
pasi - Wto Kwi 21, 2015 23:22

Raku nie wiem dokładnie ile ale snandardowa 20 pewnie się zmieści ;)
Bianconeri - Czw Kwi 23, 2015 13:51

Przypominam o nowej świeckiej tradycji czyli zbiórce przy piwku (dla pełnoletnich) i soczku (dla nieletnich) 1.5 godziny przed meczem.
A gdzie to już poczta pantoflowa zadziała :)

Potem wspólnie na stadion i młyn!

Amadik24 - Pią Kwi 24, 2015 13:01

no to jedziemy jutro z dopingiem!
eSKa - Pią Kwi 24, 2015 22:58

Do samolotu wjedzie coś koło 9 osób plus załoga :)
Chyba, żeby od Florka balon załatwić, w koszu 6 osób wejdzie - razem na wyjeździe już jest 15 :)

Ale o tym wyjeżdzie będą legendy....

TO WY TWORZYCIE HISTORIE
LOT BALONEM - PIERDOLI TEORIE :)

Do zobaczenia jutro, w ten cieply dzien :)

KUBA2000 - Sob Kwi 25, 2015 09:09

wszyscy do młyna!!
Kmicic - Sob Kwi 25, 2015 09:20

KUBA2000 jak chcesz znać miejsce zbiórki to odbierz PW!
Saczersi - Sob Kwi 25, 2015 11:02

W przerwie meczu na stoisku będą dostępne :

vlepki pakiet 5 vlepek (po 1 z każdego wzoru) cena 4 zł

dostępne również vlepki zgodowe :

W przerwie meczu na stoisku będzie możliwość zapisania się na spodenki dresowe ! (wpłacamy odrazu całość 80 zł)

WSZYSCY DO MŁYNA !!

www.megachem.pl - Sob Kwi 25, 2015 13:17

Gdyby na meczu ktoś wpadł na pomysł uczczenia "prof." Bartoszewskiego minutą ciszy, to proponuję wtedy zaskandować rotmistrz Pilecki- dzięki Bartoszewskiemu nie został on odznaczony. Poza tym jego wypuszczenie z Auschwitz, udział w powstaniu i wiele innych pozostawia sporo znaków zapytania.
pasi - Sob Kwi 25, 2015 13:39

Polecam Gadżety !!:) Koszulki jak sami wiedzie wyszły zajebiscie a spodenki bd jeszcze lepsze !!
kedz10r - Sob Kwi 25, 2015 13:40

Można też bedzie nabyć vlepki Cracovi
x_cite - Nie Kwi 26, 2015 21:05

A wczoraj po meczu kwatera główna to chyba było najbardziej "strzeżone" miejsce w Nowym Sączu!
K@KS - Wto Kwi 28, 2015 18:01

http://pokazywarka.pl/sandecja-bytovia-25-04-2015/