|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Pogoń Siedlce - Sandecja
radziufan - Nie Maj 03, 2015 09:28 Temat postu: Pogoń Siedlce - Sandecja Inny wynik niż zwycięstwo stawia nas w trudnej sytuacji
zapraszamy do dyskusji
Link do transmisji dla abonentów Orange
http://www.orange.pl/tele...sportfree.phtml
młodyC - Nie Maj 03, 2015 11:34
Dla tych co nie są w Orange meczyki.pl
Jak nie teraz to kiedy?
MisQ - Nie Maj 03, 2015 11:49
Obstawiając wynik postawiłbym na 1:2 aczkolwiek wszystko zależy od naszych kopaczy jak podejdą do meczu :) ten mecz to ostatni z "łatwych" później już tylko pod górkę.
Amadik24 - Nie Maj 03, 2015 12:12
stawiam 3:1 dla naszych może dziś coś w końcu pokarzą?
Mateusz1234 - Nie Maj 03, 2015 13:24
Nie da rady wygrać meczu jeśli po strzelonej bramce myślami jest się w szatni...
Bianconeri - Nie Maj 03, 2015 14:21
Szok, karnego strzelilismy :D
radziufan - Nie Maj 03, 2015 14:35
Ważne zwycięstwo ale jeszcze dużo potu na boisku trzeba wylać żeby się utrzymać
A ewentualnie po sezonie połowa składu do wymiany
qqq - Nie Maj 03, 2015 15:47
Dobre zmiany trenera.
Bianconeri - Nie Maj 03, 2015 15:50
Maciej Bębenek po meczu
http://www.sandecja.tv/21...iej_Bebenek.htm
Bianconeri - Nie Maj 03, 2015 16:20
:)
Oficjalna wersja niesie, że wygraliśmy dzięki szczęśliwej czapce dyrektora Cieślickiego prosto z Azerbejdżanu, Uzbekistanu czy tam innego stanu ;)
radziufan - Nie Maj 03, 2015 18:16
sam kiedyś powiedziałeś że Sandecja to STAN umysłu...więć może to czapka z tego stanu?:)
flowbone - Nie Maj 03, 2015 18:52
Brawo! Mecz nie był perfekcyjny, ale są te bezcenne 3 punkty. Szkoda zmarnowanej sety Bartka Dudzica w II połowie, ale trzeba go pochwalić za bramkę i postawę na boisku. Super zmiany trenera i plus za szybkie reakcje. Dawid Szufryn - czapki z głów, oby więcej takich meczów Maćka Bębenka i jeszcze Rudolf Urban. Po jego powrocie mało jest powodów do pochwał, ale ten gol może być na wagę utrzymania. Choćby dla tego strzału warto było sprowadzić tego zawodnika z powrotem do Sandecji. Szacun dla niego.
Mateusz1234 - Nie Maj 03, 2015 20:21
W sobotę wielki mecz z Zagłębiem więc musimy ponieść piłkarzy dopingiem po kolejne 3 pkt !
jedrzej - Nie Maj 03, 2015 20:24
Urban plusy nie tylko za karnego, ale świetne szybkie, długie podanie do nogi Maćkowi i za chwilę karny.
kibicKKS - Nie Maj 03, 2015 20:41
Mateusz1234 napisał/a: | W sobotę wielki mecz z Zagłębiem więc musimy ponieść piłkarzy dopingiem po kolejne 3 pkt ! |
3 pkt. to marzenie bardzo trudne do spełnienia, myślę że 1 pkt. nawet w naszej sytuacji będzie dobry. Za dzisiejszy mecz brawo bo liczą się punkty nie styl.
A na zdjęciu widać kto w klubie ma największe wsparcie ;-)
Grzechotnik - Nie Maj 03, 2015 20:51
To co człowiek zjadł nerwów w czasie oglądania tego meczu to szok. Nie wiem jak inni ale np ja nie lubie oglądać meczów naszych piłkarzy w tv . Wole już śledzić jakąś relacje tekstową ewentualnie na livesports sam wynik :) . Za dużo nerwów .
Wygrana w pełni zasłużona , do 60 - 65 minuty powinien być wynik juz rozstrzygnięty oczywiscie na naszą korzyść. Przy stanie 0-0 Dudzic zamiast podawac do Bebenka strzelił w kosmos , potem bramka na 1-0 dla nas i tradycyjnie babol dla rywala, po co wychodził Radliński do gościa wie chyba tylko on sam. Druga połowa dwuseta Dudzica sam na sam i sytuacja Sobotki który zamiast walić z pierwszej piły wolał sie kiwac i strzelił w poprzeczke.
Po faulu na Bębenku w 82 minucie w polu karnym nie wiedziałem czy sie cieszyc czy kląć , w kazdym razie przełączyłem i karnego nie widziałem , za minute powrót i 2-1 dla nas :) .
I na sam koniec smiech z kopacza miejscowych który w wywiadzie powiedział ze byli lepsi...
Pogoń to dla mnie najsłabsza druzyna w tej lidze , ciesza 3 pkt ale do utrzymania jeszcze daleka droga.............
Mateusz1234 - Nie Maj 03, 2015 21:00
Ja byłem "twardszy" :D ii obejrzałem strzał z karnego ale jakoś z przyzwyczajenia powiedziałem brzydkie słowo łapiąc się za głowe :D
internacionale - Nie Maj 03, 2015 22:03
Mateusz1234 napisał/a: | Ja byłem "twardszy" :D ii obejrzałem strzał z karnego ale jakoś z przyzwyczajenia powiedziałem brzydkie słowo łapiąc się za głowe :D |
A ja jeszcze musiałem skrót meczu przygotować :)
http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
bzyku - Pon Maj 04, 2015 09:15
Jest walka jest zaangażowanie jeszcze brak skuteczności ale najważniejsze 3 PUNKTY!!!!
|
|