|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja - Stomil
kksPNM - Czw Lis 19, 2015 22:02 Temat postu: Sandecja - Stomil Mecz za tydzień w sobotę 28.11.2015 o 16:00
proszę grafików o plakaty :)
jazda ostatni mecz w tej rundzie u siebie ! Kolejny mecz u Siebie dopiero 26 marca :)
Amadik24 - Nie Lis 22, 2015 20:38
Wszyscy do młyna!
Bianconeri - Pon Lis 23, 2015 21:24
Moja propozycja jest taka - skoro na boisku chujnia to na trybunach się pokażmy i godnie pożegnajmy (kolejną) chujową rundę.
A więc na sobotę maksymalna mobilizacja (szczególnie że kibice gości dopiszą w dobrej liczbie), wyciągamy wszystkich z domów, osiedli, knajp, otchłani piekielnych, misji załogowych na marsa itp, dajemy sobie spokój ze śpiewaniem na dwie strony (bo to i tak nie wychodzi jak należy z powodu "braków kadrowych" po jednej i po drugiej stronie stadionu), C idzie na F i wszyscy jedziemy na pełnej w I połowie.
A na II połowę możemy wymyślić jakieś psikusy, protesty, transy itp, kwestia dogadania się.
Ja za bardzo za tym nie jestem, wolę dobry młyn i doping cały czas no ale niech wygra (ograniczona :D ) demokracja :)
Kmicic - Pon Lis 23, 2015 22:09
Jestem za!!!
klaun1910 - Pon Lis 23, 2015 23:11
Problem w tym ze C pewnie nie przyjdzie na młyn ;) Ale i tak wszyscy na mecz!
gogo1910 - Pon Lis 23, 2015 23:33
Ja jestem za tym zeby zebrać sie wszyscy razem na piwku i leciec na meczyk wszyscy razem . Liczę na dobre liczby osiedli w szczegolnosci oraz FC oczywiscie tez! Kibice gośći dopisza wiec moze byc dobre widowisko kibicowsko ;)
Bianconeri - Wto Lis 24, 2015 11:44
Przyjdą to przyjdą, nie to nie. Proste.
Każdy niech się najpierw zatroszczy o siebie, potem wyciągnie swoich znajomych i będzie dobrze.
A zbiórkę na przedmeczowe pifko (soczek dla niepełnoletnich :D ) można zrobić 1,5 - 2 h przed meczem tam gdzie zawsze (a gdzie to poczta pantoflowa wie) i potem wspólnie przejść pod stadion.
Kazek G f H - Wto Lis 24, 2015 17:27
Dawać na mecz :)
KubaSSNS - Wto Lis 24, 2015 20:43
Wszyscy
Amadik24 - Sro Lis 25, 2015 19:29
wszyscccccy !
Mateusz1234 - Czw Lis 26, 2015 19:44
Dawać do młyna!!
Saczersi - Pią Lis 27, 2015 17:36
TYLKO I WYŁĄCZNIE NA JUTRZEJSZYM MECZU ZE STOMILEM, NA STOISKU Z PAMIĄTKAMI DO ODBIORU BLUZY !!
RÓWNIEŻ MOŻLIWOŚĆ KUPIENIA PARU SZTUK
BEZ KAPTURA - 135 ZŁ // Z KAPTUREM - 145 ZŁ
ROZMIARY: S,M,L,XL,XXL
ILOŚĆ OGRANICZONA
bzyku - Pią Lis 27, 2015 18:44
http://www.sacz.in/sport;...zowa,26506.html
eSKa - Sob Lis 28, 2015 07:22
Wszyscy Kur** bez wyjątku na pierdolo* mlyn kur* jego mać. Rozumisz ?
Chu* z tymi zarzadcami, gwiazdeczkami, pizdeczkami - liczy sie godne reprezentowanie miasta.
A nasze miasto dzis moze byc godnie reprezentowane przez KIBOLI. Bo pilkjarze dzis na pewno oleja nas.
Wiec siadamy na mlyn ? Rozumisz ? I krecimy doping.
A jak malo Ci argumentow, to zeby nie bylo wstydu przez kibolami z krainy tysiaca jezior, bo Stomil w tym sezonie jezdzi i prezentuje sie bardzo dobrze.
WIEC MUSI NAS BYC DUZO WIECEJ.
Rozumisz ?
:)
eSKa - Sob Lis 28, 2015 07:24
I do prowadzacego doping, gdybym z powodu tlumow na mlynie :) nie mogl podejsc blisko:
Zaczynamy na pełnej kurw* od "NASZA SANDECJOOOOOOOOOOOOO MY KOCHAMY CIE"
:-)
klaun1910 - Sob Lis 28, 2015 10:46
Dokladnie tak! Wszyscy do młyna żeby wstydu nie było i jedziemy na 120% naszych możliwości. Do zobaczenia na F!
adriano101999 - Sob Lis 28, 2015 14:12
Dawać wszysycy brać znajomych, ch*j z pogodą dawać !!!!!
eSKa - Sob Lis 28, 2015 14:17
Ładna pogoda jest dla leszczy.
Śnieg jest dla narciarzy :)
A tak jak dziś, czyli śnieg z deszczem jest dla HOOLSÓW :)
Ubierać grube kurtki, wygląda się mocarnie :)
IDĘ NA MECZ.
xXkosiarzXx - Sob Lis 28, 2015 18:19
bez pozdrowien dla pana kantora.
eSKa - Sob Lis 28, 2015 19:49
Wszyscy kurw* internetowi napinacze - na miescie jak tylko mroz chwycil widac setki osob w czapkach Sandecji, szalikach, ale kurw* na mecz to nie ma chuja nie pojda. Wielcy kibole buraczani, dres na dupe, czapka i lansik po miescie, bo na miescie lubia czuc sie wazni, ale jak potrzeba do spiewania tych ludzi to wola tluc na konsolach z kakaem w reku, a czesc spedzac czas na fes buku......
Pierdol** jakie czasy. Ja ja bym mial 18 czy 28 lat to bym bez koszulek dopingpwal ;-) A kto wie to wie, ze sie da.
Chu* stary ch* ze mnie co myslal, ze ruch kibolski w miescie nie umarł, ale jest na takim samym poziomie jak gra naszych kopaczy.
PS:
Tak, bylem i syn i wnuki na meczu.
k
ANTYPZPN
klaun1910 - Nie Lis 29, 2015 01:33
Niestety ale to prawda. Ruch kibicowski u nas upada. Mamy wiele możliwości bo stać nas na wiele. Ale jak na młynie widzę więcej osób ze Starego Sącza niż od nas z Nowego to aż serce boli. Ludzie czas zrobić jakieś spotkanie żeby pomyśleć co z tym dalej.Mamy akurat zimę to może coś pomyślimy nad tym. Wstyd dla nas że nie potrafimy się mocno zebrać. To nie chodzi o formę kopaczy. W młynie powinno nad być co mecz tyle samo ludzi bo wiadomo ze jak są wyniki to i pikniki zaczną chodzić na mecze żeby zobaczyć jak nasi grają. "Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię " jak można tak śpiewać skoro jak nasi grajkowie przejebią kilka meczy to juz nagle nie chodzę na mecz "' bo i tak przegrają."
klaun1910 - Nie Lis 29, 2015 01:35
Niech każdy to przemyśli bo jest na to czas. Mamy piękną zimę i dużo czasu na działania! Sandecja to JEDNOŚĆ! Pozdro i bez spin ;)
|
|