|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Stal Mielec - Sandecja
radziufan - Pon Sie 01, 2016 13:54 Temat postu: Stal Mielec - Sandecja temat piłkarski
mecz dzis o 19, na pewno nie zagra Korzym z powodu drobnej kontuzji
matys5392 - Pon Sie 01, 2016 16:40
Radlinski
Bartków, Szufryn, Bućko, Słaby
Galecki,Baran
Dudzic, Trochim, Małkowski
Janczyk
W drugiej połowie dać pograć Kasprzakowi, Leszczakowi i Piszczkowi.
Typ:1:0 po golu Malkowskiego.
arek88 - Pon Sie 01, 2016 20:06
Co z Korzymem ?
matys5392 - Pon Sie 01, 2016 21:18
Czy ktos będący blisko klubu może wytłumaczyć,dlaczego Mroczkowski nie daje zagrać Janczykowi?
rwp - Pon Sie 01, 2016 21:33
tradycji stało się zadość i nie wygrywamy pierwszego meczu (w 1 lidzie nam się to jeszcze nie udało).
lukas33 - Pon Sie 01, 2016 21:35
matys5392 napisał/a: | Czy ktos będący blisko klubu może wytłumaczyć,dlaczego Mroczkowski nie daje zagrać Janczykowi? |
To chyba pytanie do trenera. Od siebie mogę napisać, że będąc na większości sparingów przedsezonowych widać było że Dawid prezentował się z trójki napastników najsłabiej.
Niemniej nie do końca rozumiem taktykę trenera że w momencie gdy gramy z przewagą zawodnika pozbywa się z placu gry nominalnych napastników.
Vidarius - Pon Sie 01, 2016 22:20
Też tego nie rozumiem,można było spokojnie Janczyka wpuścić na boisko...
matys5392 - Pon Sie 01, 2016 22:33
lukas33 napisał/a: | matys5392 napisał/a: | Czy ktos będący blisko klubu może wytłumaczyć,dlaczego Mroczkowski nie daje zagrać Janczykowi? |
To chyba pytanie do trenera. Od siebie mogę napisać, że będąc na większości sparingów przedsezonowych widać było że Dawid prezentował się z trójki napastników najsłabiej.
Niemniej nie do końca rozumiem taktykę trenera że w momencie gdy gramy z przewagą zawodnika pozbywa się z placu gry nominalnych napastników. |
Nie chce się znęcać nad Piszczkiem, ale mam wrażenie, ze jego statystyki sa dość kiepskie. Fajnie sie zastawia, dobrze gra tylem do bramki, ale nie strzela goli, a z tego przeciez rozliczani sa napastnicy. Według.mnie jest to taki typ napastnika,który powinien mieć przed soba typowa "9". Wydaje mi sie,ze grając za Janczykiem lub Korzymem byłby z niego większy pożytek.
FKS - Pon Sie 01, 2016 22:46
radziufan - Pon Sie 01, 2016 23:48
Wnioski z obserwacji pomeczowej ;
-Trochim dziś najsłabszy, co zagranie to niecelne, kilka strat kluczowych
- Baran słabo, o ile defensywnie poprawnie to do przodu pożytek z niego marny, do tego bardzo nieudane próby strzeleckie (nie licząc poprzeczki)
-Na konferencji trener stwierdził że Leszczak jest napastnikiem ;)
- Mielec organizacyjne do pierwszej ligi przygotowany perfekcyjnie, u nas ten poziom narazie nieosiągalny
radziufan - Sro Sie 03, 2016 08:56
skrót meczu
http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
|
|