Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Chrobry Głogów - Sandecja

radziufan - Czw Wrz 22, 2016 14:23
Temat postu: Chrobry Głogó - Sandecja
Najbliższy mecz w sobotę o 18, sędzia: Karol Rudziński (Olsztyn).

Przeciwnicy w dotychczasowych spotkaniach zgromadzili 9 pkt co daje im 13 lokatę

W ostatnim meczu przegrali z pogonią Siedlce 2:0

W meczach u siebie dotychczas tylko 2 remisy i 2 porażki, stosunek bramek jako gospodarz 3:7

klaun1910 - Czw Wrz 22, 2016 16:04

Wiadomo że pierwsza liga jest jaka jest i każdy może tutaj wygrać mecz ale mam nadzieję że nasi zawodnicy dadzą rade i powalczą o zwycięstwo. Pesymistyczna wersja według mnie to remis 1-1 ;)
bzyku - Czw Wrz 22, 2016 16:33

Ja się obawiam że jesteśmy za wysoko w tabeli i nadarza się okazja aby na tym zarobić :)
radziufan - Czw Wrz 22, 2016 16:38

bzyku napisał/a:
Ja się obawiam że jesteśmy za wysoko w tabeli i nadarza się okazja aby na tym zarobić :)

smutne to ale prawdziwe

krzysiek186 - Czw Wrz 22, 2016 18:39

radziufan napisał/a:
bzyku napisał/a:

smutne to ale prawdziwe

To niech zarobią, a w Nowym Sączu niech będzie twierdza nie do zdobycia.

gogo1910 - Pią Wrz 23, 2016 09:57

Kurla takim to NIGDY nie dogodzisz...
mirek678 - Pią Wrz 23, 2016 13:24

nieda sie tego czytać
Kmicic - Pią Wrz 23, 2016 13:35

Jak sprzedadzą w Głogowie to może potem uda się kupić z Chojnią u nas i wszyscy będą zadowoleni:D
Mateusz1234 - Pią Wrz 23, 2016 15:33

Co z Szufrynem ? czemu nie ma go w kadrze ?
radziufan - Sob Wrz 24, 2016 16:00

live
http://www.lajfy.com/matc...09-24/id/192891

radziufan - Sob Wrz 24, 2016 17:44

młodyC - Sob Wrz 24, 2016 18:21

radziufan napisał/a:
live
http://www.lajfy.com/matc...09-24/id/192891

ładna mi relacja :) podobnie na gol24 z bet365 wygląda to tak, że Chrobry ciśnie :/

radziufan - Sob Wrz 24, 2016 18:33

Chrobry ciśnie a my bramki strzelamy:)
kuba kks - Sob Wrz 24, 2016 19:59

Dobrze mówiliście, że sprzedadzą ... szkoda
Kmicic - Sob Wrz 24, 2016 20:00

No i ch**. Nie do wiary.
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 20:00

Ja prd chętnie szybko zobacze co to za cuda odwalilo wntej osotaniej minucie. A mogło być tak pięknie. No nic okt trzeba szanować.
Ps. A Aras zaczyna show w Sosnowcu😂😂😂😂

kedz10r - Sob Wrz 24, 2016 20:01

Bez komentarza...
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 20:03

O Faken i w pole teraz😂😂😂😂😂 zaczynają się jaja. Idźcie mi z czymś takim. Wstyd.
SilverCommander - Sob Wrz 24, 2016 20:03

:DDDDD ... dramat, nie chce mi się już używać mocniejszych słów, ręce opadają dosłownie. Później się dziwicie, że na meczu u siebie jest może z 1500 osób.
Fani Bianconeri - Sob Wrz 24, 2016 20:06

Brak słów
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 20:06

No nic patologia trwa. Ja przestaje pisać o jakiejś zmianie na lepsze i w ogóle bo to po prostu nigdy nie nastąpi. Ważne by się forsa pewnym osobom zgadzala reszta to jest nic nie ważna, a kibice kupia byle zapowiedzi. Załamka.
biker_ns - Sob Wrz 24, 2016 20:07

Zapisują się w historii I ligi,wygrywając do 92 minuty przegrać to trzeba się Sandecją zwać.
Powtórzyli wyczyn Bayernu z lat 90-tych w finale Ligi Mistrzów któremu MU w doliczonym czasie 2 bramki strzeliło.ŻAL.

x_cite - Sob Wrz 24, 2016 20:08

Pachnie mi tu piłkarskim pokerem! To już jest nudne i żenujące co oni odpierdzielają...nie możemy być dłużej wiceliderem niż jedną kolejkę tak?! Gdzie ambicja, gdzie serce...szlag człowieka trafia. Pośmiewisko na całą Polskę co jakiś czas mamy...
Dziekan - Sob Wrz 24, 2016 20:14

Powtórzyli wyczyn z meczu z Wieliczką...do Bayernu to im trochę brakuje ;)
lithium1989 - Sob Wrz 24, 2016 20:17

Jak nie chcą awansować to po co w ogóle grają i ludzi oszukują? Gdzie jakieś ambicje? Chyba, że ambicją tych ludzi jest wieczne tkwienie w 1 lidze...
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 20:19

Nie to tak mi ciśnienie podnieśli, że szok! Powstrzymam się jednak od dosadniejszych komentarzy....ktoś tu pisał przede mną o frekwencji panującej na naszych meczach...za tą niewiarygodną przegraną to na następny mecz PZPN powinien nam stadion zamknąć!
młodyC - Sob Wrz 24, 2016 20:20

Dziwny mecz, relacji net na gol24.pl nie było(tzn była,ale prawie nic nie pisali) ale widziałem statystyki na żywo na bet365. Chrobry większość czasu przy piłce, strzały z 25 metrów, pełno rożnych, ale chyba jakiś setek nie było. I nagle 90 minuta, dziwne. A już pod koniec zaczęłem się łudzić ze chociaż piłkarze powalczą o awans i najwyżej w ostatnich kolejkach odpuszczą. Jaki jest sens grać od tylu lat w lidze.
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 20:21

Dobrze ludzie mówiąc że z tą władzami tymi osobami za sterami w klubie nie ma myśleć o normalności. Serio nie wiem co napisac więcej by nie przekroczyć pewnych granic.
radziufan - Sob Wrz 24, 2016 20:23

w 90 minucie kurs na Chrobrego oscylował w granicach kosmicznych zapewne...
bo2904 - Sob Wrz 24, 2016 20:26

Mogli oddać walkowerem zarobili by więcej koszty podróży by podzielili .Żenada brak ambicji .Tym się powinien zainteresować prokuratura
radziufan - Sob Wrz 24, 2016 20:27

aha i jeszcze dziwnym zbiegiem okoliczności nie tak dawno wygraliśmy z Chrobrym w takich samych okolicznościach

18 października 2014, 17:00 - Nowy Sącz (Stadion im. Ojca Władysława Augustynka)
Sandecja Nowy Sącz 2-1 Chrobry Głogów
Marcin Makuch 89, Adrian Frańczak 90 (k) - Łukasz Szczepaniak 42

Mateusz1234 - Sob Wrz 24, 2016 20:27

Rozumiem, że mecz już w drodze do Głogowa był przegrany, ale naprawde mogli to inaczej rozegrać...
lithium1989 - Sob Wrz 24, 2016 20:31

Najbardziej mi jest żal tych kibiców (szczególnie tych młodych i mniej świadomych), którzy serio wierzą i marzą o tym by Sandecja kiedyś awansowała do Ekstraklasy. Jak Szubryt to dostrzeże, to spakuje zabawki i wcale bym Mu się nie dziwił jakby to zrobił przy najbliższej okazji.
SilverCommander - Sob Wrz 24, 2016 20:35

Ja już dawno pisałem, że jak ma to tak dalej wyglądać, to niech ich wycofają z tej 1 ligi. Przecież to nie ma żadnej racji bytu, ile jeszcze lat będą z Nas kibiców robić idiotów i "śmiać się Nam prosto w twarz". Przecież co roku wiadomo, od początku sezonu, że nie mamy żadnych szans na awans, bo nie ma stadionu. Gdzie tu jakiś duch sportu itd.
Pewnie się przestraszyli, że będą musieli spełnić swoje "obiecanki cacanki" dotyczące modernizacji stadionu i już za parę kolejek powrócimy do "normalności", czyli heroicznej walki o utrzymanie. Ja się jeszcze dziwię sponsorom, że chcą w takim cyrku uczestniczyć. Naprawdę niech sobie może jednak Szubryt i inni dadzą spokój z tym syfem i wreszcie spadniemy tam gdzie nasze miejsce, czyli do III ligi. Tam nasz pseudo "stadion" z lat 90 będzie pasował jak "ulał".

www.megachem.pl - Sob Wrz 24, 2016 20:39

Podziel się z nami, Sandecjo podziel się z nami. Kurs zacny, ale za duże kwoty takie akcje buki nie wypłacają. Impossible.
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 20:43

Proponuję akcję "pusty stadion"
radziufan - Sob Wrz 24, 2016 20:46

w relacji na głównej pisze ze mieliśmy karnego na 2:0.....
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 20:47

SilverCommander napisał/a:
Ja już dawno pisałem, że jak ma to tak dalej wyglądać, to niech ich wycofają z tej 1 ligi. Przecież to nie ma żadnej racji bytu, ile jeszcze lat będą z Nas kibiców robić idiotów i "śmiać się Nam prosto w twarz". Przecież co roku wiadomo, od początku sezonu, że nie mamy żadnych szans na awans, bo nie ma stadionu. Gdzie tu jakiś duch sportu itd.
Pewnie się przestraszyli, że będą musieli spełnić swoje "obiecanki cacanki" dotyczące modernizacji stadionu i już za parę kolejek powrócimy do "normalności", czyli heroicznej walki o utrzymanie. Ja się jeszcze dziwię sponsorom, że chcą w takim cyrku uczestniczyć. Naprawdę niech sobie może jednak Szubryt i inni dadzą spokój z tym syfem i wreszcie spadniemy tam gdzie nasze miejsce, czyli do III ligi. Tam nasz pseudo "stadion" z lat 90 będzie pasował jak "ulał".

Kolego ja o tym piszę o dawna, i nie zdziwie sie jak Szubryt pieprznie tym wszystkim przy najbliższej okazji bo ponoc juz przeciez przd sezonem wisiało wszystko na włosku. Mieć gościa sponsora potęznego zafiksowanego na zrobienie czegoś mega co przeszło by do historii Sącza to qrwa mac (przepraszam za ton) zawsze stoją na przeszkodzie by tylko nic nie zrobić. Aż mnie nosi jak sobie pomyśle o takich chorych akcjach. To jest patologia Sądecka!!!

PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 20:49

x_cite napisał/a:
Proponuję akcję "pusty stadion"

Kolego ile razy to ja sie naprodukowałem tutaj by zrobić jakaś akcje poparcia sla Szubryta i wyrazenia opinii o tym co sie dzieje w klubie? Akcja nie głupia, popieram. To to tym jak swego czasu rozmawialiśmy na temat tej sytuacji to poszła delegacja do ratusza i co? Rysiek znowu naobiecywał jak to mu dobro klubu lezy na sercu i że zrobi wszystko co w jego mocy. I co i nic. Patologia będzie dalej. Trzeba sobie jasno powiedziec że nie moze być zgody tysiecy kibiców na robienie z Nas głupków!

Matix1986 - Sob Wrz 24, 2016 20:54

ku***... miarka sie przebrała. Ci ludzie sraja na ten herb a my to akceptujemy. Niewiezylem w te wasze zapowiedzi ze tam przegramy, a jednak ...brak slow zarzad,sztab, pikkarze ,powinni wyp******** stad jak najdalej bo jada na jednym wozku i tworza ten cyrk. Spierdalac. Chce Sandecji w 4 lidze walczacej i gryzacej murawe o kazdy punkt .A nie tych układziakow zwanymi pilkarzami.
bo2904 - Sob Wrz 24, 2016 21:02

Pusty stadion nic nie da i tak nas w d...e mają. Jedyne wyjście to okupacja Ratusza niech łysy da na piśmie co obiecywał. Ps. Dlatego Ciufa niegrał
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 21:05

Też uwierzyłem w zapowiedzi nie powiem, troche sie nakreciłem ale jak widać niepotrzebnie ale pikneło mnie coś jak byly te newsy że Szubryt sie waha czy dalej sponsorowac klub jak nie chca mu oddac władzy. Ja jestem zdania że jak przed nast. sezonem odwala mu podobny numer to powinien tym wszystkim pieprznąć i odejść, szkoda zdrowia na boksowanie się jak i tak jest na straconej pozycji. Wtedy wiadomo że spadek to więcej niz pewny bo kto wyłozy taka kase jak on daje teraz? Odejda liderzy. Ciekawi mnie zdanie Mroczkowskiego na temat tego co sie dzieje w klubie. Widać że chłop robi dobrą robotę, drugi najlepszy trener Sandecji po Wójtowiczu jaki Nam sie trafił. Pamiętacie Wójtowicza, on miał jaja by mówić prosto z mostu jak ma się sytuacja min.pamietna konfa po wygranym meczu z Pogonia Szczecin 2-1 gdzie oddał sie do dyspozycji zarzadu.
SilverCommander - Sob Wrz 24, 2016 21:08

Szufryn jest chory z tego co pisało na profilu Sandecji. W tej sytuacji pierwszą oczywistą reakcją jest akcja "pusty stadion" innego wyjścia nie ma. Mam nadzieję, że osoby decyzyjne taką akcję poprą i trzeba będzie ją rozpowszechnić, żeby to dotarło do jak największej liczby ludzi, włącznie z prasą itd.
radziufan - Sob Wrz 24, 2016 21:09

Ciufa ponoć grypa, taka jest wersja oficjalna
młodyC - Sob Wrz 24, 2016 21:11

radziufan napisał/a:

za 1 złotówkę można było wygrać 501 złotych, za stówkę półroczna wypłata dla jednego zawodnika
radziufan napisał/a:

JAK RADZIU PISZE, ŻE TAKA JEST WERSJA "OFICJALNA" TO...
...
...
SZACUN DLA CIUFY, ŻE NIE CHCIAŁ BRAĆ UDZIAŁU W TAKIM USTAWIONYM KABARECIE

radziufan - Sob Wrz 24, 2016 21:14

młodyC napisał/a:
radziufan napisał/a:

za 1 złotówkę można było wygrać 501 złotych

za dużą sumę bukmacher nie wypłaci zapewne ale jak poszło pare kuponów za dyche to i tak jest sie do przodu

arkoniusz - Sob Wrz 24, 2016 21:15

radziufan napisał/a:

A nie oficjalnie nie zgodzil się na sprzedaż i nie pojechał xD

x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:16

Trzeba wziąć przykład z kibiców Górnika Zabrze... http://katowickisport.pl/...07,1,12447.html

Tylko tak jak pisałem PUSTY STADION....powiem szczerze miarka się przebrała!!!!

piękne motto: "SZACUNEK ZA SZACUNEK"

bo2904 - Sob Wrz 24, 2016 21:18

To się obłowili.
Kmicic - Sob Wrz 24, 2016 21:19

Pusty stadion?! OK! Tylko jak dotrzeć z tym do stałych, wiekowych bywalców sektora A
radziufan - Sob Wrz 24, 2016 21:20

tyle ze na Górniku bojkot na młynie oznacza minus 2 tysiące osób, u nas bojkot oznaczałby minus 150 osób
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:20

Kmicic napisał/a:
Pusty stadion?! OK! Tylko jak dotrzeć z tym do stałych, wiekowych bywalców sektora A

Jak?? piszmy maile do Sądeczanina, GK, Dziennika Polskiego, do RDN-u, Radia Kraków, Eski, RMF Maxxx, Miasto NS, Twojsacz.pl. Sacz.in i gotowe!!

x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:22

radziufan napisał/a:
tyle ze na Górniku bojkot na młynie oznacza minus 2 tysiące osób, u nas bojkot oznaczałby minus 150 osób

Radek nie ważne ile...młyn jaki u Nas jest to widać...ale tu nie chodzi o młyn tylko o wszystkich te całe 1,5 tysiąca stałych bywalców....

PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 21:23

Korzym podobno na rozgrzewce zszedł i grał Piszczu. Też coś mi tu bardzo śmierdzi. Nie wiem co o tym myśleć ale no to wszystko to jest bardzo słabe co sie stało i dzieje.
150 osob mniej. Wiesz jak sie nagłośni sprawe, bedzie szum medialny to przyjda same dziadki. Może to tego betonu klubowego nie ruszy ale my będziemy miec czyste sumienie. Druga sprawą jest pogonienie Nowaka z urzędu przy najbliższych wyborach.

asteraes - Sob Wrz 24, 2016 21:23

x_cite napisał/a:
Kmicic napisał/a:

Jak?? piszmy maile do Sądeczanina, GK, Dziennika Polskiego, do RDN-u, Radia Kraków, Eski, RMF Maxxx, Miasto NS, Twojsacz.pl. Sacz.in i gotowe!!

Dziadki z sektora A to internetu raczej nie czytają, więc lepiej skupić się na tradycyjnych mediach pisanych i może jakieś plakaty na miasto, czy transparenty na meczu poprzedzającym bojkot. Smród na pewno się zrobi i to całkiem poważny :)

x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:23

PS. Dawno tak forum nie żyło jak dziś...ożyjmy też w realu i zawalczmy o Sandecję jako kibice dla Jej dobra!!!!!! PUSTY STADION - koniec kropka!

Jest papierowa GAZETA KRAKOWSKA i DZIENNIK POLSKI

PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 21:28

Jest forum ,fb , twitter gdzie Sandecja jest obecna.
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:31

To co Panowie z forum robimy?? Kto jest ZA tym, aby coś ruszyć w w/w akcji PUSTY STADION?? Żeby potem nie było, że ktoś coś na własną rękę robi....proszę o poważne odpowiedzi....jak nie teraz to kiedy?!
Ad@ś=) - Sob Wrz 24, 2016 21:31

Spokojnie. Nie byliście na meczu, więc nie oceniajcie na gorąco. Zobaczymy skrót, może ktoś był na meczu to się wypowie jak to wszystko wyglądało i dopiero później oceniajcie.
SilverCommander - Sob Wrz 24, 2016 21:33

Dokładnie jak mówi @x_cite trzeba pisać gdzie się da do wszystkich regionalnych gazet, portali internetowych. Trzeba zrobić jak najwięcej szumu. Graficy niech zrobią plakaty. Ludzie OBUDŹMY się w końcu.
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:33

Mało Ci kolego dowodów, zbiegów okoliczności?? ten nie grał, ten chory, tamten zgłasza kontuzje, do tego kurs kosmiczny! Jeszcze Ci mało?? ileż można..bez jaj!Dalej wierz, że będzie lepiej!
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:36

41 osób na forum jest teraz - niech każdy napisze jednego maila do jakiegokolwiek medium to będzie git!
Ad@ś=) - Sob Wrz 24, 2016 21:38

Ciśnienie podskoczyło po meczu strasznie. Ale zanim zacznę oficjalnie osądzać piłkarzy i działaczy o sprzedanie meczu, wolałbym poznać opinie kogoś kto na własne oczy widział spotkanie. Przykładowo na 90minut wypowiadają się kibice Chrobrego, którzy twierdzą że gospodarze mięli cały mecz wielką przewagę a my szczęśliwie zdobyliśmy bramkę... Wiadomo że wynik i okoliczności są bardzo kontrowersyjne, ale.... poczekajmy chwilę.
matys5392 - Sob Wrz 24, 2016 21:39

Szufryn, Korzym...a co z Trochimem? Nie wierze ze on poszedłby na taki układ. Z tego co widzę to zszedl z boiska w 28 minucie.

JUTRO WSZYSCY NA MECZ REZERW!!!

SilverCommander - Sob Wrz 24, 2016 21:42

Może pismo w tej sprawie m. in. dotyczące akcji "pusty stadion", powinno być sporządzone oficjalnie przez Stowarzyszenie Kibiców Sandecji ?. Później gotowe pismo rozesłać do wszystkich mediów, wklejać na wszystkie możliwe profile facebokowe itd.
radziufan - Sob Wrz 24, 2016 21:42

gdzie graja rezerwy? przejść się w sumie można na 16
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 21:45

matys5392 napisał/a:
Szufryn, Korzym...a co z Trochimem? Nie wierze ze on poszedłby na taki układ. Z tego co widzę to zszedl z boiska w 28 minucie.

JUTRO WSZYSCY NA MECZ REZERW!!!

Podobno jakiś "lekki uraz" za dużo w tym meczu śmierdzących spraw by nie myślec inaczej.

x_cite - Sob Wrz 24, 2016 21:45

za gol.24.pl....90 minuta..."Sandecja bardzo umiejętnie rozgrywa końcówkę spotkania, nie dopuszczając gospodarzy do nawet jednej sytuacji podbramkowej. Szykuje się wesoły powrót do Nowego Sącza."

Na wyrost to napisał...i widać jak się skończyło!! ehhh szok po prostu

PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 21:46

SilverCommander napisał/a:
Może pismo w tej sprawie m. in. dotyczące akcji "pusty stadion", powinno być sporządzone oficjalnie przez Stowarzyszenie Kibiców Sandecji ?. Później gotowe pismo rozesłać do wszystkich mediów, wklejać na wszystkie możliwe profile facebokowe itd.

No tylko raczej pod taką batutą powinno być zrobione. Inaczej nie będzie to poważne a i wydźwięk i powaga tej inicjatywy będzie bardziej wymowna.

radziufan - Sob Wrz 24, 2016 21:51

przed meczem byłem pewien ze przegramy, ale wynikało to raczej z naszej słabości , oraz specyfiki tej ligi ale rzeczywiście zbyt dużo tu dziwnych zbiegów okoliczności.
Podsumowując
- Ciufa chory, choć podobno na weselu sie bawi
- Korzym zgłasza uraz na rozgrzewce
- Trochim zgłasza uraz w 30 minucie
- nie strzelamy rzutu karnego na 2:0 (choć zaznaczę zę to nie potwierdzone bo nie ma tego w żadnej relacji live a jest taka informacja na naszej stronie oficjalnej)
- przy kursie 501.0 na Chrobrego w 90+2 oraz 90+4 tracimy 2 bramki

nie no OK mogło się zdarzyć:)

Ad@ś=) - Sob Wrz 24, 2016 21:52

Jakbyście już chcieli zaprotestować, to żeby miało to jakikolwiek wydźwięk to należałoby przyjść w jak najliczniejszym gronie na mecz, wywiesić transparent i powiedzmy w 10 minucie opuścić stadion...
bo2904 - Sob Wrz 24, 2016 21:56

To nie pierwszy raz takie cuda w Sandecji się zdarzają .Tak dla porównania dzisiejszy mecz Volsburg wygrywał od 68 min z Bremą też był faworytem a tu 85 min wyrównanie i 92min 1-2 dla Werderu też sensacja .Co niezmienna faktu że w Sandecji panuje totalna patologia i braku szacunku dla kibiców.
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 21:57

Paradoks jest taki że nie ma żadnej info że mieliśmy karnego, nawet w komentarzach na 90 minut. Ktos kogo ewidentnie robi w balona. I tak to się odbywa w Sandecji. Robienie w balona ludzi. Choc no może był. Poczekamy na skrót.
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 22:01

Dobra i co dalej pytam się Panowie?? Bo mu tu gadu gadu a żadnych konkretów?
x_cite - Sob Wrz 24, 2016 22:07

http://sportowefakty.wp.p...-pokonala-fatum to co jest na oficjalnej stronie pochodzi z tego artykułu....nigdzie nie pisali o karnym tylko tu...
młodyC - Sob Wrz 24, 2016 22:09

Oglądałem mecz na bet365, przytoczę pewną statystykę do przerwy.Ataki(tzn że wyszli z piłką ledwo za połowę) po równo 40-42 . Niebezpieczne ataki(okolice pola karnego) 23-2 dla Chrobrego. Kolejne, pełno strzałów,PRAWIE WSZYSTKIE zza pola karnego, w całym meczu 10 różnych. Sandecja gra u siebie, bardzo ładnie, na wyjeździe może z wynikami nie jest tak kolorowo, ale jesteśmy chwaleni za grę, a dzisiaj. Kibice Chrobrego się pytają jakim cudem taka drużyna gra w 1 lidze i zdobyła tyle punktów
PPP111 - Sob Wrz 24, 2016 22:10

Głos i stanowisko musza zabrać ludzie ze Stowarzyszenia inaczej co my możemy?
asteraes - Sob Wrz 24, 2016 22:24

x_cite napisał/a:
Dobra i co dalej pytam się Panowie?? Bo mu tu gadu gadu a żadnych konkretów?

Standard. Kilka osób ponarzeka na forum, a później sprawa protestu ucichnie...

matys5392 - Sob Wrz 24, 2016 22:46

radziufan napisał/a:
gdzie graja rezerwy? przejść się w sumie można na 16

Mecz z Grodem Podegrodzie jutro o 16, prawdopodobnie na boisku bocznym przy Kilińskiego.
Chodźmy wszyscy!

Ps. Przy okazji zobaczmy czy Janczyk jest faktycznie tak slaby,ze nie mieści sie do meczowej kadry.

najdi - Sob Wrz 24, 2016 22:58

Mecz rezerw o 16 na stadionie Jednosci
Mateusz1234 - Sob Wrz 24, 2016 23:00

najdi napisał/a:

Gdzie ten stadion się znajduje ?

Grzechotnik - Sob Wrz 24, 2016 23:06

Mateusz1234 napisał/a:
najdi napisał/a:

W Jugosławii.

radziufan - Sob Wrz 24, 2016 23:11

Hehehe Grzechot nie wytrzymał ;)

Ps. Janczyka nie było od kilku dni na treningach wg moich informacji, więc podejrzewam że nie zobaczymy go ani jutro ani w ogóle....

x_cite - Sob Wrz 24, 2016 23:22

Grzechotnik napisał/a:
Mateusz1234 napisał/a:
najdi napisał/a:

W Jugosławii.

pragnę zaznaczyć, że w byłej Jugosławii :d

rwp - Nie Wrz 25, 2016 01:14

Nie wierzę. ku***.
Kmicic - Nie Wrz 25, 2016 08:57

Co do Janczyka to miał jakoś teraz urodziny i ponoć poszedł w tany. Doszły mnie słuchy o trzech promilach, małej awanturze itd..Jak się to potwierdzi to po chłopie. A szkoda. Jeśli to ploty to pieprzyć tych co je sieją , ale jak to prawda to niech wypierdala z Sandecji.
radziufan - Nie Wrz 25, 2016 09:12

Jak go dziś o 16 nie będzie w składzie rezerw to sprawa będzie jasna.
flowbone - Nie Wrz 25, 2016 10:04

x_cite napisał/a:
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/632607/cud-chrobrego-glogow-w-doliczonym-czasie-sandecja-nowy-sacz-nie-pokonala-fatum to co jest na oficjalnej stronie pochodzi z tego artykułu....nigdzie nie pisali o karnym tylko tu...

Tam jest napisane, że w poprzednim meczu w Głogowie Sandecja nie wykorzystała karnego.

x_cite - Nie Wrz 25, 2016 10:24

flowbone napisał/a:
x_cite napisał/a:
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/632607/cud-chrobrego-glogow-w-doliczonym-czasie-sandecja-nowy-sacz-nie-pokonala-fatum to co jest na oficjalnej stronie pochodzi z tego artykułu....nigdzie nie pisali o karnym tylko tu...

Tam jest napisane, że w poprzednim meczu w Głogowie Sandecja nie wykorzystała karnego.

Masz rację. Jednak stylistyczne nie do końca brzmi to poprawnie i zrozumiale. Mógł to inaczej napisać. Ale fakt faktem dziękuję za wyjaśnienia.

PPP111 - Nie Wrz 25, 2016 11:44

Jak rzeczywiście to o Jańczyku będzie prawda to jest to dramat człowieka. Brak słów.
PPP111 - Nie Wrz 25, 2016 11:48

Aaa i dziwne ze jeszcze nie ma video z konferencji. Treneiro nie chce sie tłumaczyć czy jak? Kolejny smród.
młodyC - Nie Wrz 25, 2016 12:03

PPP111 napisał/a:
Aaa i dziwne ze jeszcze nie ma video z konferencji. Treneiro nie chce sie tłumaczyć czy jak? Kolejny smród.

http://www.chrobry-glogow...a-epidemia.html
weryfikuj co piszesz...

PPP111 - Nie Wrz 25, 2016 12:15

Wybacz kolego, nie wchodziłem na stronę Głogowa. Wybaczcie!
Biancos - Nie Wrz 25, 2016 13:40

Mi się wydaje, że to trochę wszystko na wyrost. Jest dużo dziwnych "zbiegów okoliczności", ale jakby mieli przegrać to zrobiliby to zdecydowanie wcześniej, a nie zostawiali na ostatnią chwilę...
szydar - Nie Wrz 25, 2016 14:27

Nie ma tu czego bronić , ale jak była zaplanowana przegrana to nie czekali by do 94 minuty . Dlatego myśle że to się naprawdę stało . Dodam że w świetle innych okoliczności jakie miały miejsce , jest to jedyna przesłanka za tym twierdzeniem , a jednak tak sądzę .
bzyku - Nie Wrz 25, 2016 14:42

Nie usprawiedliwiajcie bo fakty same mówią za siebie. Dziwny skład dziwne zmiany a że sami sobie nie mogli strzelić to wyszedł taki horror
SilverCommander - Nie Wrz 25, 2016 15:10

Ale tutaj problem tkwi w zupełnie czym innym. Chodzi tutaj o nasz pseudo stadion. Przecież wcześniej, czy później chcąc, czy nie i tak "musieliby" zacząć przegrywać. Ten pożal się boże "stadion", nie spełnia żadnych wymogów ekstraklasy, chyba jedynie po za oświetleniem. Więc zawsze tak będzie, że jak jakimś cudem uda nam się zbliżyć do miejsc premiowanych awansem, zaraz będzie "zniżka formy". Dlatego tutaj tkwi cała ta beznadzieja istnienia Sandecji na poziomie 1 ligi. Nie wieżę, że w przypadku realnej szansy awansu, nie poradzilibyśmy sobie pod względem finansowym, mając tyle bogatych firm w mieście, zwłaszcza, że taka Nieciecza, Górnik Łęczna, czy Wisła Płock radzą tam sobie bardzo dobrze.
Podsumowując o nowym stadionie nie ma co marzyć (nie z tą władzą). Jedynym ratunkiem jest przeprowadzenie modernizacji stadionu tak, żeby choć w minimalnym stopniu spełniał on wymogi ekstraklasy.
Inaczej będziemy dalej tkwić w tym syfie i co roku będzie się powtarzała taka sytuacja jak ma teraz miejsce. Mam nadzieję, że PZPN jak najszybciej zaostrzy wymogi licencyjne na grę w 1 lidze na tyle, że albo ta modernizacja dojdzie do skutku, albo wreszcie wrócimy tam gdzie nasze miejsce z takim stadionem.

KKS_FAN - Nie Wrz 25, 2016 15:16

rozmawiałem z gościem z Chrobrego, o żadnym sprzedaniu/odpuszczeniu meczu nie ma mowy. Tak jak już ktoś pisał wyżej sytuacja wróciła jak karma, kilka sezonów temu to my wygraliśmy z Nimi w ostatnich minutach.
Więc skończcie się tu bulwersować co niektórzy, nie jesteśmy Bayernem czy nie wiadomo jakim innym klubem zachodnim, że musimy wygrywać mecz za meczem.

*swoją drogą, nie pamiętam a jestem już ładne kilka lat na tym forum, żeby nastąpiła taka burza użytkowników :D

polak_ns - Nie Wrz 25, 2016 15:19

KKS_FAN napisał/a:
rozmawiałem z gościem z Chrobrego, o żadnym sprzedaniu/odpuszczeniu meczu nie ma mowy. Tak jak już ktoś pisał wyżej sytuacja wróciła jak karma, kilka sezonów temu to my wygraliśmy z Nimi w ostatnich minutach.
Więc skończcie się tu bulwersować co niektórzy, nie jesteśmy Bayernem czy nie wiadomo jakim innym klubem zachodnim, że musimy wygrywać mecz za meczem.

*swoją drogą, nie pamiętam a jestem już ładne kilka lat na tym forum, żeby nastąpiła taka burza użytkowników :D

hormony buzują u niektórych i już by rewolucje robić chcieli niczym Magda Wrestler ;D

KKS_FAN - Nie Wrz 25, 2016 15:21

polak_ns napisał/a:
KKS_FAN napisał/a:

hormony buzują u niektórych i już by rewolucje robić chcieli niczym Magda Wrestler ;D

niektórzy sznurują do Jugosławii szukać winnych :D

radek - Nie Wrz 25, 2016 16:28

Przegrali i tyle. Kurs był wysoki bo zawsze przy końcówce osiąga taką stawkę.A jak zarobili to czemu nie teraz hehe. Bojkot uwielbiam ten slogan wśród kibiców Sandecji. Nie potrafią się wyzbierać na mecz u siebie bo z wyjazdami dawno jest kalectwo to czas najwyższy na bojkot i puste trybuny. Czytam i nie wieże przecież dawno się coś nie działo więc bojkot hehee. Najpierw pokażcie że potraficie zapelnić ten stadion a później go opróżniajcie bo jak narazie 200 osób na bilet za piątkę niema. pie***** cały bojkot ale jestem za tym by naciskać na modernizację stadionu.
radziufan - Nie Wrz 25, 2016 18:40

Na meczu rezerw rozmawiałem z Maćkiem Korzymem, drużynę dopadła grypa jelitowa, stąd absencje.i dziwne zmiany, Maciek wymiotowal w szatni, Wojtek Trochim to samo, podobnie Galecki w przerwie.. Nie mam powodów by mu nie wierzyć
Widziałem bramki z meczu, wygląda to na nieprawdopodobnego pecha, po straci bramki na 1:1 ruszamy do ataku, w polu karnym upada Kasprzak, sędzia milczy, idzie kontra, Bucko kosi gościa, karny, gol, koniec meczu

Chłopaki są załamani, wkurzeni, będą walczyć w sobotę

PPP111 - Nie Wrz 25, 2016 18:45

radziufan napisał/a:
Na meczu rezerw rozmawiałem z Maćkiem Korzymem, drużynę dopadła grypa jelitowa, stąd absencje.i dziwne zmiany, Maciek wymiotowal w szatni, Wojtek Trochim to samo, podobnie Galecki w przerwie.. Nie mam powodów by mu nie wierzyć
Widziałem bramki z meczu, wygląda to na nieprawdopodobnego pecha, po straci bramki na 1:1 ruszamy do ataku, w polu karnym upada Kasprzak, sędzia milczy, idzie kontra, Bucko kosi gościa, karny, gol, koniec meczu

Chłopaki są załamani, wkurzeni, będą walczyć w sobotę

A jak sprawa z Janczykiem?

Kmicic - Nie Wrz 25, 2016 18:46

Cytat:

To był spontan na gorąco po frajersko przegranym meczu. Dziś pomału wszystko wraca do normy. Ale niesmak został.

klipol - Nie Wrz 25, 2016 19:11

Bez paniki ekstraklapa dalej jest na wyciągnięcie ręki hehe ;)
qqq - Nie Wrz 25, 2016 19:25

Nie wierzę w żadne sprzedanie meczu i akcję a'la "za wysoko jesteśmy w tabeli, nie możemy awansować, musimy przegrać". To jest 10 kolejka sezonu! W przypadku Sandecji taka sytuacja mogłaby mieć rację bytu (i może mieć jeśli klub będzie za "blisko" ekstraklasy) pod koniec sezonu, a nie na początku kampanii. Przypadki przegrania meczu w końcówce spotkania to nic nowego. Dzisiaj Sandecja za tydzień ktoś inny.

A pomysł z protestem to śmiech na sali. Aktualnie na młyn chodzi garstka osób, a ktoś tutaj jeszcze chce protesty robić? I z jakiego powodu? Bo przegrali mecz tracąc bramki w końcówce spotkania? No litości...

jaro. s - Nie Wrz 25, 2016 20:15

Bojkot przeciw bojkotowi. Popieram.
flowbone - Nie Wrz 25, 2016 20:59

To jeszcze temat Dawida. Nie grał w meczu rezerw.
jacek55 - Pon Wrz 26, 2016 17:50

Jak ma być dobrze jak my się między sobą nie możemy dogadać a leśne dziatki robią z nami co im pasi
PPP111 - Sro Wrz 28, 2016 20:53

Oglądnąłem skrot z Głogowa i no sedzia dał popis, nasz faulowany w polu karnym? idzie kontra podobny faul i karny. Rzeczywiscie wyglada to na jeden wielki pech. Przy 1-1 Kasprzak krył takiego drągala ale mu z kryciem przy stałych frag. to na bakier jestesmy od zawsze.
Ps. Co z Janczykiem?

arek88 - Sro Wrz 28, 2016 21:08

PPP111 napisał/a:
Oglądnąłem skrot z Głogowa i no sedzia dał popis, nasz faulowany w polu karnym? idzie kontra podobny faul i karny. Rzeczywiscie wyglada to na jeden wielki pech. Przy 1-1 Kasprzak krył takiego drągala ale mu z kryciem przy stałych frag. to na bakier jestesmy od zawsze.
Ps. Co z Janczykiem?

Podobno Janczyk ma grype