Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - SANDECJA - Pogoń Siedlce

radziufan - Czw Mar 02, 2017 13:33
Temat postu: SANDECJA - Pogoń Siedlce
Zapraszamy do dyskusji

Sandecja Nowy Sącz - Pogoń Siedlce, godz. 16:00, sędzia: Konrad Gąsiorowski (Biała Podlaska).

matys5392 - Czw Mar 02, 2017 15:37

Wymagający rywal na początek, ale jeśli faktycznie mamy grać o awans, to Pogoń nie powinna być dla nas przeszkodą. Ciekaw jestem postawy ich dwóch nowych piłkarzy - Mrozińskiego, który kiedyś u nas grał i Zjawińskiego, który miał u nas grać.

Sugerowany skład:

---------------Radliński-------------
Basta---Szufryn---Bućko---Kubań
---Baran---Kasprzak---Gałecki---
Dudzic-----Wdowiak-----Małkowski

Na ławę: Gliwa,Słaby,Jurkowski,Trafford,Zając,Szeliga,Trochim.

Typ:2:1 po golach Dudzica i Małkowskiego,dla Pogoni trafi Zjawiński.

xXkosiarzXx - Pią Mar 03, 2017 07:06

Panowie będę wdzięczny jak ktoś po okresie stagnacji przypomni mi w jakich godzinach dziś otwarte są kasy biletowe :D
internacionale - Pią Mar 03, 2017 07:19

xXkosiarzXx napisał/a:
Panowie będę wdzięczny jak ktoś po okresie stagnacji przypomni mi w jakich godzinach dziś otwarte są kasy biletowe :D

Dzisiaj są nieczynne, jedynie sekretariat od 8:30-16:00
Kasy jutro od 12:00

kacperos98s - Pią Mar 03, 2017 08:23

Basta siadzie na Ławce . Słaby na 100% gra
gogo1910 - Pią Mar 03, 2017 09:25

Dawać na mecz!!! Pozdro ;)
x_cite - Sob Mar 04, 2017 09:18

Powiem szczerze jestem bardzo ciekawy formy i postawy naszych grajków...jesteśmy na 8 miejscu po wczorajszej wygranej Górnika Zabrze z GKS-em Tychy 1:0 przy frekwencji prawie 18 tysięcy ludzi!! Także zaczynamy nową rundę z nową nazwą Nice I liga meczem za 6 punktów jeśli chcemy o cokolwiek grać...Pogoń na 6 miejscu z 29 punktami na koncie...piłkarsko zapowiada się mecz bardzo dobrze...
kamilyes - Sob Mar 04, 2017 11:30

Sektor C dalej rodzinnym i dalej na takich samych zasadach?
arkoniusz - Sob Mar 04, 2017 12:31

Tak
x_cite - Sob Mar 04, 2017 14:37

Piździ wiatr okrutnie...jak nie zalane boisko to śnieg, jak nie błoto to wiatr :D
ERNESTO - Sob Mar 04, 2017 18:24

Z transmisji tekstowej wychodzi, ze Malkowski i Wdowiak wygrali caly mecz. Wynik lepszy od gry czy calkiem niezle to wygladalo ?

Pozdro

collo - Sob Mar 04, 2017 18:28

Gra taka jak wynik. Mieliśmy jeszcze kilka dobrych sytuacji żeby strzelić. A Pogoń jedyną dobrą akcje przeprowadzili pod koniec(sam na sam nie wykorzystali). Mamy najlepszych skrzydłowych w lidze, Wdowiak 3 asysty, Małkowski 3 bramki. Ładnie się zaczęło, zobaczymy co dalej.
Busta - Sob Mar 04, 2017 18:36

Wszystko fajnie...ale co to za gówniana melodyjka po strzelonej bramce? Jak ktoś mam kontakt ze stadionowym dj-em to niech mu powie, że to nic fajnego.
syfon12 - Sob Mar 04, 2017 19:09

Mała galeria z meczu. https://goo.gl/photos/nFvP1YbySuS48rSA6
radziufan - Sob Mar 04, 2017 21:33

Brawo drużyna!
Wdowiak robi różnicę, nie dziwi mnie juz jego powołanie do kadry U21
Mały dziś nie do zatrzymania
Lecimy dalej:)

matys5392 - Sob Mar 04, 2017 21:37

Gliwa - jedno piastkowanie, prócz tego bezrobotny,
Obrona bardzo pewna. Świetnie wygladala wspolpraca Slabego ze skrzydlowymi.
Wdowiak i Malkowski rewelacyjni. Baran dzielil i rządził w środku pola. Bardzo aktywny z przodu Trochim. Dudzic zrobil to co powinien, czyli strzelił gola.

Można być optymista po tym meczu,aczkolwiek...szkoda,ze Aleksander zakończył karierę 😉

Ad@ś=) - Sob Mar 04, 2017 21:37

Wiadomo co z Dudzicem?
qqq - Sob Mar 04, 2017 23:53

Nie ma się do czego przyczepić. Brawa dla trenera za właściwe poukładanie wszystkich "klocków". Osobiście bardzo mnie cieszy:
- forma Słabego
- frekwencja na meczu (drużynówka w Lahti w tym samym czasie)

Oby tak dalej!

biker_ns - Nie Mar 05, 2017 00:00

Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania).

Nawiązując do wypowiedzi poprzedników o dobrze wyglądającej obronie powiem tylko że z 13-toma straconymi bramkami jesteśmy najlepiej broniącą drużyną,z tym że mamy dwa mecze mniej rozegrane.

x_cite - Nie Mar 05, 2017 00:07

biker_ns napisał/a:
Szacunek dla trenera Mroczkowskiego i chociaż to dopiero pierwszy mecz można być optymistą.Myślę że już następny mecz z Sosnowcem da jaśniejszą odpowiedź ile ta drużyna jest warta(zaznaczam że Zagłębie nam nie leży wyjątkowo i bardzo jestem ciekawy tego spotkania).

Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...

Dudzic....mocno rozcięta noga...

biker_ns - Nie Mar 05, 2017 00:11

x_cite napisał/a:
biker_ns napisał/a:

Nie zapomnij o nieocenionej roli trenera Janusza Świerada...

Dudzic....mocno rozcięta noga...

Bez Niego nie byłoby tej kunsztownej układanki i genialnej strategii, nie byłoby nic:)

radek - Nie Mar 05, 2017 07:46

Brawo! napewno należy się pochwała całej drużynie. Inna sprawa że spodziewałem się czegoś więcej po Pogoni, a tu chyba jeszcze nie obudzili się z zimowego letargu. Sandecja wyglądała dużo lepiej fizycznie, szybkościowo ogólnie organizacją gry. Zobaczymy kolejne mecze bo na tą chwilkę utrzymali poprzeczkę i nie spuścili balonika :)
młodyC - Nie Mar 05, 2017 09:06

Zawodnicy wyglądają dobrze fizycznie głównie dzięki kriokomorom. Przez ostatnie 10 dni korzystali z niej. Trener mógł zrobić męczący trening, a oni po tej regeneracji na drugi dzień nie czuli zmęczenia. Mają też nawet jakiegoś dietetyka, więc warunki w których się przygotowywali się były bardzo dobre. Cała obrona i skrzydła to poziom Ekstraklasowy. O ile całą grę z przodu w tamtej rundzie ciągnął Małkowski i bez niego byłaby lipa z przodu, to w tej rundzie doszedł jeszcze Wdowiak i spokojnie jesteśmy wygrać z każdym. Na jesień przegrywaliśmy decydujące mecze z drużynami z samej czołówki. O ile będą chęci awansu to jesteśmy w stanie o niego powalczyć.