Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Podbeskidzie - SANDECJA

radziufan - Pią Maj 19, 2017 05:52
Temat postu: Podbeskidzie - SANDECJA
mecz w sobotę o 15

zapraszam do dyskusji na tematy piłkarskie

radziufan - Pią Maj 19, 2017 05:53

fanatycznie napisał/a:
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Sandecja Nowy Sącz, godz. 15:00, sędzia: Łukasz Szczech (Warszawa).

xXkosiarzXx - Pią Maj 19, 2017 09:01

radziufan napisał/a:
fanatycznie napisał/a:
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Sandecja Nowy Sącz, godz. 15:00, sędzia: Łukasz Szczech (Warszawa).

W tym sezonie sędziował 2 nasze mecze (porażka 0-2 w Sosnowcu i zwycięstwo 1-0 w Suwałkach), w zeszłym roku 1 (porażka u siebie 0-2 ze Stomilem na śniegu), sezon 13/14 to także 2 nasze porażki (wyjazd z gieksa 0-2 i u siebie z Tyskimi 0-1).

Ale widzę że wątek sportowy od czasu awansu martwy haha :D

Jedyna zagadka to to czy zagramy do końca żeby śrubować najlepszy w historii wynik czy też pogra młodzież i rezerwowi ;)

fanatycznie - Pią Maj 19, 2017 09:05

Małe zapowiedzi nadchodzącej kolejki:

http://sportowasilesia.pl...jki-i-ligi.html
http://bielskobiala.nasze...rt,t,id,tm.html
http://eurosport.onet.pl/...u-bialej/sz8ygy

Mam nadzieję że załoga cała i zdrowa po baletach, trzeba to wygrać :)!

K@KS - Pią Maj 19, 2017 09:43

Fajnie byłoby wygrać kolejny mecz z rzędu i udowodnić, że przynajmniej jeden z beniaminków Ekstraklasy był lepszy od swoich rywali w lidze przynajmniej o klasę.

Ten mecz jeszcze do niedawna wydawał się jednym z najcięższych w sezonie, ale jego znaczenie w świetle wydarzeń z ostatnich dni spadło niemal do zera :-)

PBB z awansem się już pożegnało, a my już nic nie musimy.

Typuję remis, ze wskazaniem na nas.

Z ciekawostek.. Aktualnym bramkarzem Bielska jest nasz były ulubieniec, gwiazda Dolcanu Ząbki, który wzbudzał większe, lub mniejsze emocję w Sączu przy okazji każdej wizyty. O kogo chodzi ? :-)

bzyku - Pią Maj 19, 2017 10:49

Leszczyński...co Ty wiesz co ;-)
matys5392 - Pią Maj 19, 2017 23:16

Gliwa - Basta, Szufryn, Bućko, Slaby - Wdowiak, Trafford, Baran, Gałecki, Dudzic - Piszczek.

2:1 dla Nas po golach Piszczka i Dudzica.

Majkellll - Sob Maj 20, 2017 13:21

Dudzica nie ma w kadrze meczowej
Ad@ś=) - Sob Maj 20, 2017 18:42

Aaa...! Spadek gwarantowany! Rozpieszcza to wszystko, piekarz i masarz do dymisji! Mroczek do roczek!!! :)
pięknie słyszani Kibice Sandecja w tv! Brawo. Mecz jak to powiedział trener w wywiadzie w radio Kraków-jak na grę na luzie, będąc pewnym awansu dobry.
Zmiennicy spróbowali swoich sił. Pierwszy sparing przed sezonem przegrany, ale najważniejsza będzie liga.
Przydałoby się za tydzień zagrać mocniejszym składem i efektownie pożegnać się z kibicami i stadionem im. OJCA Augustynka.

kibicKKS - Sob Maj 20, 2017 19:36

Mroczkowski OUT!!! Rozwalić wszystko i startujmy od IV ligi ;-)
A tak poważnie to chyba widac że nasi w tygodniu (od środy wieczorem) trenowali co innego ;-) Ale taka okazja zdarza się dla niektorych raz w życiu więc niech trenują już to samo dalej a od nowego sezonu pełna koncentracja :)

Ale i tak nie grali słabo:)

DeDe - Sob Maj 20, 2017 20:24

Gdyby Podbeskidzie gralo o awans to pewnie bylbym troche hm..., "zniesmaczony"?... ale w takich okolicznosciach jakie mamy to jedyne czego oczekuje do konca sezonu to wygrana z Wisla...
x_cite - Sob Maj 20, 2017 20:27

Właśnie wróciłem z B.B...stadion obleci. Na pewno lepszy jak nasz:D Co do meczu...piłkarze pełny luz, to było widać...mecz typowo na remis. Młyn Podbeskidzia dramat...nie wiem co oni się tak spinali na Nas...Nasz sektor bez dwóch zdań dwa razy większy od PBB i lepiej słyszalny. Na trybunach mnóstwo ludzi z Nowego Sącza. Dwóch typków w szalikach zaczęli cisnąć Nas Sądeczan od wieśniaków i ku** wyzywać, więc nie wytrzymałem i podchodzę do nich i mówię dosadnie idźcie na Nasz młyn jak takie kozaki jesteście i powiedzcie to Sączersom w twarz...jeden spalił wroty a drugi zaczął mi coś pyskować, że to My zaczęliśmy i głupie tłumaczenia. Szkoda przegranej, mecz na remis. Ale nie ma tego złego. Ekstraklasa bez Kurasa! :D pozdro dla tych co byli. Sandecja on Tour :)
bo2904 - Sob Maj 20, 2017 20:35

Trener niech próbuje zamienników będzie miał łatwiejsze zadanie co do wzmocnień na nowy sezon .
Myśle że ostatni mecz u siebie z Wisłą spokojnie wygrają .
Trochę luzu nie zaszkodzi

x_cite - Sob Maj 20, 2017 22:16

Po co Wy gracie jak stadionu nie macie...tak Podbeskidzie dziś pocisnęło raz w Naszą stronę....ogarnął mnie wtedy pusty śmiech...a co mieliście jeszcze nie dawno...więc dzioby cicho..
https://pl.wikipedia.org/wiki/Stadion_Miejski_w_Bielsku-Bia%C5%82ej#/media/File:Stadion_Miejski_in_Bielsko-Bia%C5%82a,_remont_2008.jpg

Sącz też się doczeka stadionu z prawdziwego zdarzenia...a ekstraklasę już mamy i Bielsku jej nie damy :D

PPP111 - Sob Maj 20, 2017 22:28

A podobno Bielsko tak nie raz o Sandecji ładnie mówiło i w ogóle a tu prowokatorzy jak widać.
syfon12 - Nie Maj 21, 2017 08:27

https://youtu.be/CRult5SN0kc
hanys - Pon Maj 22, 2017 06:29

x_cite napisał/a:
Właśnie wróciłem z B.B...stadion obleci. Na pewno lepszy jak nasz:D Co do meczu...piłkarze pełny luz, to było widać...mecz typowo na remis. Młyn Podbeskidzia dramat...nie wiem co oni się tak spinali na Nas...Nasz sektor bez dwóch zdań dwa razy większy od PBB i lepiej słyszalny. Na trybunach mnóstwo ludzi z Nowego Sącza. Dwóch typków w szalikach zaczęli cisnąć Nas Sądeczan od wieśniaków i ku** wyzywać, więc nie wytrzymałem i podchodzę do nich i mówię dosadnie idźcie na Nasz młyn jak takie kozaki jesteście i powiedzcie to Sączersom w twarz...jeden spalił wroty a drugi zaczął mi coś pyskować, że to My zaczęliśmy i głupie tłumaczenia. Szkoda przegranej, mecz na remis. Ale nie ma tego złego. Ekstraklasa bez Kurasa! :D pozdro dla tych co byli. Sandecja on Tour :)

pokaz samojebke ze stadionu, bo inaczej nei uwierzę ze byles....
następnym razem zanim zaczniesz jakiś temat to miej czyste sumienie...

x_cite - Pon Maj 22, 2017 06:31

hanys napisał/a:
x_cite napisał/a:

pokaz samojebke ze stadionu, bo inaczej nei uwierzę ze byles....
następnym razem zanim zaczniesz jakiś temat to miej czyste sumienie...

Ty uważasz, że co mnie nie było na meczu?? Ej Dawid Dawid...pomyliłeś mnie chyba z jakimś gimbusem...daj numer na PW to Ci powysyłam fotki niedowiarku

hanys - Pon Maj 22, 2017 06:35

dobrze wiesz o czym pisze a to znowu była ironia bez odbioru
x_cite - Pon Maj 22, 2017 06:46

hanys napisał/a:
dobrze wiesz o czym pisze a to znowu była ironia bez odbioru

Wybacz, ale nie wyczułem w Twoim poście ironii.