|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
|
KKS Sandecja Nowy Sącz - Podbeskidzie - SANDECJA
radziufan - Pią Maj 19, 2017 05:52 Temat postu: Podbeskidzie - SANDECJA mecz w sobotę o 15
zapraszam do dyskusji na tematy piłkarskie
radziufan - Pią Maj 19, 2017 05:53
fanatycznie napisał/a: | Podbeskidzie Bielsko-Biała - Sandecja Nowy Sącz, godz. 15:00, sędzia: Łukasz Szczech (Warszawa). |
xXkosiarzXx - Pią Maj 19, 2017 09:01
radziufan napisał/a: | fanatycznie napisał/a: | Podbeskidzie Bielsko-Biała - Sandecja Nowy Sącz, godz. 15:00, sędzia: Łukasz Szczech (Warszawa). |
|
W tym sezonie sędziował 2 nasze mecze (porażka 0-2 w Sosnowcu i zwycięstwo 1-0 w Suwałkach), w zeszłym roku 1 (porażka u siebie 0-2 ze Stomilem na śniegu), sezon 13/14 to także 2 nasze porażki (wyjazd z gieksa 0-2 i u siebie z Tyskimi 0-1).
Ale widzę że wątek sportowy od czasu awansu martwy haha :D
Jedyna zagadka to to czy zagramy do końca żeby śrubować najlepszy w historii wynik czy też pogra młodzież i rezerwowi ;)
fanatycznie - Pią Maj 19, 2017 09:05
Małe zapowiedzi nadchodzącej kolejki:
http://sportowasilesia.pl...jki-i-ligi.html
http://bielskobiala.nasze...rt,t,id,tm.html
http://eurosport.onet.pl/...u-bialej/sz8ygy
Mam nadzieję że załoga cała i zdrowa po baletach, trzeba to wygrać :)!
K@KS - Pią Maj 19, 2017 09:43
Fajnie byłoby wygrać kolejny mecz z rzędu i udowodnić, że przynajmniej jeden z beniaminków Ekstraklasy był lepszy od swoich rywali w lidze przynajmniej o klasę.
Ten mecz jeszcze do niedawna wydawał się jednym z najcięższych w sezonie, ale jego znaczenie w świetle wydarzeń z ostatnich dni spadło niemal do zera :-)
PBB z awansem się już pożegnało, a my już nic nie musimy.
Typuję remis, ze wskazaniem na nas.
Z ciekawostek.. Aktualnym bramkarzem Bielska jest nasz były ulubieniec, gwiazda Dolcanu Ząbki, który wzbudzał większe, lub mniejsze emocję w Sączu przy okazji każdej wizyty. O kogo chodzi ? :-)
bzyku - Pią Maj 19, 2017 10:49
Leszczyński...co Ty wiesz co ;-)
matys5392 - Pią Maj 19, 2017 23:16
Gliwa - Basta, Szufryn, Bućko, Slaby - Wdowiak, Trafford, Baran, Gałecki, Dudzic - Piszczek.
2:1 dla Nas po golach Piszczka i Dudzica.
Majkellll - Sob Maj 20, 2017 13:21
Dudzica nie ma w kadrze meczowej
Ad@ś=) - Sob Maj 20, 2017 18:42
Aaa...! Spadek gwarantowany! Rozpieszcza to wszystko, piekarz i masarz do dymisji! Mroczek do roczek!!! :)
pięknie słyszani Kibice Sandecja w tv! Brawo. Mecz jak to powiedział trener w wywiadzie w radio Kraków-jak na grę na luzie, będąc pewnym awansu dobry.
Zmiennicy spróbowali swoich sił. Pierwszy sparing przed sezonem przegrany, ale najważniejsza będzie liga.
Przydałoby się za tydzień zagrać mocniejszym składem i efektownie pożegnać się z kibicami i stadionem im. OJCA Augustynka.
kibicKKS - Sob Maj 20, 2017 19:36
Mroczkowski OUT!!! Rozwalić wszystko i startujmy od IV ligi ;-)
A tak poważnie to chyba widac że nasi w tygodniu (od środy wieczorem) trenowali co innego ;-) Ale taka okazja zdarza się dla niektorych raz w życiu więc niech trenują już to samo dalej a od nowego sezonu pełna koncentracja :)
Ale i tak nie grali słabo:)
DeDe - Sob Maj 20, 2017 20:24
Gdyby Podbeskidzie gralo o awans to pewnie bylbym troche hm..., "zniesmaczony"?... ale w takich okolicznosciach jakie mamy to jedyne czego oczekuje do konca sezonu to wygrana z Wisla...
x_cite - Sob Maj 20, 2017 20:27
Właśnie wróciłem z B.B...stadion obleci. Na pewno lepszy jak nasz:D Co do meczu...piłkarze pełny luz, to było widać...mecz typowo na remis. Młyn Podbeskidzia dramat...nie wiem co oni się tak spinali na Nas...Nasz sektor bez dwóch zdań dwa razy większy od PBB i lepiej słyszalny. Na trybunach mnóstwo ludzi z Nowego Sącza. Dwóch typków w szalikach zaczęli cisnąć Nas Sądeczan od wieśniaków i ku** wyzywać, więc nie wytrzymałem i podchodzę do nich i mówię dosadnie idźcie na Nasz młyn jak takie kozaki jesteście i powiedzcie to Sączersom w twarz...jeden spalił wroty a drugi zaczął mi coś pyskować, że to My zaczęliśmy i głupie tłumaczenia. Szkoda przegranej, mecz na remis. Ale nie ma tego złego. Ekstraklasa bez Kurasa! :D pozdro dla tych co byli. Sandecja on Tour :)
bo2904 - Sob Maj 20, 2017 20:35
Trener niech próbuje zamienników będzie miał łatwiejsze zadanie co do wzmocnień na nowy sezon .
Myśle że ostatni mecz u siebie z Wisłą spokojnie wygrają .
Trochę luzu nie zaszkodzi
x_cite - Sob Maj 20, 2017 22:16
Po co Wy gracie jak stadionu nie macie...tak Podbeskidzie dziś pocisnęło raz w Naszą stronę....ogarnął mnie wtedy pusty śmiech...a co mieliście jeszcze nie dawno...więc dzioby cicho..
https://pl.wikipedia.org/wiki/Stadion_Miejski_w_Bielsku-Bia%C5%82ej#/media/File:Stadion_Miejski_in_Bielsko-Bia%C5%82a,_remont_2008.jpg
Sącz też się doczeka stadionu z prawdziwego zdarzenia...a ekstraklasę już mamy i Bielsku jej nie damy :D
PPP111 - Sob Maj 20, 2017 22:28
A podobno Bielsko tak nie raz o Sandecji ładnie mówiło i w ogóle a tu prowokatorzy jak widać.
syfon12 - Nie Maj 21, 2017 08:27
https://youtu.be/CRult5SN0kc
hanys - Pon Maj 22, 2017 06:29
x_cite napisał/a: | Właśnie wróciłem z B.B...stadion obleci. Na pewno lepszy jak nasz:D Co do meczu...piłkarze pełny luz, to było widać...mecz typowo na remis. Młyn Podbeskidzia dramat...nie wiem co oni się tak spinali na Nas...Nasz sektor bez dwóch zdań dwa razy większy od PBB i lepiej słyszalny. Na trybunach mnóstwo ludzi z Nowego Sącza. Dwóch typków w szalikach zaczęli cisnąć Nas Sądeczan od wieśniaków i ku** wyzywać, więc nie wytrzymałem i podchodzę do nich i mówię dosadnie idźcie na Nasz młyn jak takie kozaki jesteście i powiedzcie to Sączersom w twarz...jeden spalił wroty a drugi zaczął mi coś pyskować, że to My zaczęliśmy i głupie tłumaczenia. Szkoda przegranej, mecz na remis. Ale nie ma tego złego. Ekstraklasa bez Kurasa! :D pozdro dla tych co byli. Sandecja on Tour :) |
pokaz samojebke ze stadionu, bo inaczej nei uwierzę ze byles....
następnym razem zanim zaczniesz jakiś temat to miej czyste sumienie...
x_cite - Pon Maj 22, 2017 06:31
hanys napisał/a: | x_cite napisał/a: | Właśnie wróciłem z B.B...stadion obleci. Na pewno lepszy jak nasz:D Co do meczu...piłkarze pełny luz, to było widać...mecz typowo na remis. Młyn Podbeskidzia dramat...nie wiem co oni się tak spinali na Nas...Nasz sektor bez dwóch zdań dwa razy większy od PBB i lepiej słyszalny. Na trybunach mnóstwo ludzi z Nowego Sącza. Dwóch typków w szalikach zaczęli cisnąć Nas Sądeczan od wieśniaków i ku** wyzywać, więc nie wytrzymałem i podchodzę do nich i mówię dosadnie idźcie na Nasz młyn jak takie kozaki jesteście i powiedzcie to Sączersom w twarz...jeden spalił wroty a drugi zaczął mi coś pyskować, że to My zaczęliśmy i głupie tłumaczenia. Szkoda przegranej, mecz na remis. Ale nie ma tego złego. Ekstraklasa bez Kurasa! :D pozdro dla tych co byli. Sandecja on Tour :) |
pokaz samojebke ze stadionu, bo inaczej nei uwierzę ze byles....
następnym razem zanim zaczniesz jakiś temat to miej czyste sumienie... |
Ty uważasz, że co mnie nie było na meczu?? Ej Dawid Dawid...pomyliłeś mnie chyba z jakimś gimbusem...daj numer na PW to Ci powysyłam fotki niedowiarku
hanys - Pon Maj 22, 2017 06:35
dobrze wiesz o czym pisze a to znowu była ironia bez odbioru
x_cite - Pon Maj 22, 2017 06:46
hanys napisał/a: | dobrze wiesz o czym pisze a to znowu była ironia bez odbioru |
Wybacz, ale nie wyczułem w Twoim poście ironii.
|
|