|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Piast Gliwice ~ SANDECJA
radziufan - Nie Paź 08, 2017 14:58 Temat postu: Piast Gliwice ~ SANDECJA Kokejny wazny mecz w perspektywie naszego celu czyli walki o utrzymanie, ewentualna wygrana dalaby.juz solidną przewagę nad Piastem który narazie wyglada na jednego z kandydatów do spadku
Nadal bez Ciufy i chyba bez Brzyskiego ktory nie gral w sparingu
Zapraszamy do dyskusji
matys5392 - Pon Paź 09, 2017 11:50
Gliwa - Kuban, Krachunov, Bucko, Mraz - Baran, Kasprzak - Dudzic, Trochim, Piszczek - Kolev.
Radliński, Straus, Basta, Galecki, Korzym, Danek, Cetnarski.
2:1 po golach Dudzica i Piszczka.
radek - Czw Paź 12, 2017 14:36
A co tam postrzelamy sobie troszku 1-4 Kolev 2 Dudzic Trochim
x_cite - Sob Paź 14, 2017 11:53
Obstawiam 1:3
http://piast.gliwice.pl/2...cz-relacja-live
Piszą, że grają z jakąś Sandencją!!...to gdzie My Sandecja dzisiaj gramy?!
Brak słów!
Szturmowiec - Sob Paź 14, 2017 14:14
Remis biorę w ciemno. To będzie mega trudny mecz.
szydar - Sob Paź 14, 2017 16:00
Co robi w 11 Cetnarski ?
x_cite - Sob Paź 14, 2017 16:08
golllllllllllllllllll
x_cite - Sob Paź 14, 2017 16:08
Cetnarski hahahha
...KK$... - Sob Paź 14, 2017 16:15
A to robi ze strzela ladna bramke !
KKS_FAN - Sob Paź 14, 2017 16:18
szydar napisał/a: | Co robi w 11 Cetnarski ? |
?
trochę dystansu chłopie.
szydar - Sob Paź 14, 2017 16:19
I się bardzo cieszę , pewnie mu z ławki powiedzieli co napisałem . Presja w pozytywnym słowa znaczeniu przyniosła efekt.
misiokoda - Sob Paź 14, 2017 17:20
Szkoda, że nie utrzymaliśmy tego prowadzenia. Tak niewiele zabrakło. A 3 punkty z Piastem by się przydały...
kks10 - Sob Paź 14, 2017 17:23
Dobrze że remis bo było nerwowo
misiokoda - Sob Paź 14, 2017 17:30
Swoją drogą to moim zdaniem od razu trzeba przedłużyć kontrakt z Gliwą. By nam ktoś go za darmo w styczniu nie sprzątnął :) Bo chyba ma kontrakt do końca czerwca, czyli w styczniu może podpisywać z innym klubem... A on chyba najwięcej punktów nam wywalczył :)
Szturmowiec - Sob Paź 14, 2017 17:37
Cholernie szkoda straconych punktów... Za tydzień już trzeba koniecznie rozjechać outsidera z Krakowa i zwiększać przewagę nad strefą spadkową.
syfon12 - Sob Paź 14, 2017 19:01
szydar napisał/a: | Co robi w 11 Cetnarski ? |
Post rundy:))
młodyC - Sob Paź 14, 2017 20:13
I pomyśleć że kiedyś pożegnaliśmy Gliwe, i po jakimś czasie, gdy nie mieliśmy nikogo innego się do nas wrócił. Sam w niego nie wierzyłem, a teraz ratuje nas w każdym meczu. Nie sądziłem że ktoś przebije wyczyny Cabaja, który uratował bas przed spadkiem do 2 ligi, a jednak. Gdy widziałem jak Jankowski z Piasta wychodził sam na sam z Gliwą, byłem spokojny.
Cetnarski tez dobry mecz i nie chodzi mi tylko o bramkę. Szukajmy powoli alternatywy dla Barana bo widać że wieku nie oszuka. Kolev dziś bez szału zmarnował dwie setki, które normalnie by trafił.
radziufan - Nie Paź 15, 2017 09:05
Skrót spotkania
http://m.ekstraklasa.tv/skroty,m8r4wt
kibicns - Nie Paź 15, 2017 12:32
Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Zawsze były zaraz po meczu, a tu tyle czasu minęło i nic nie ma...
internacionale - Nie Paź 15, 2017 15:37
kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Zawsze były zaraz po meczu, a tu tyle czasu minęło i nic nie ma... |
Chwiliwo nie ma ich kto przeprowadzać.
KaKaEs1910 - Nie Paź 15, 2017 15:47
Według mnie to na własne życzenie stracone zwycięstwo ( mowa o końcówce ) 6min doliczonego czasu to jest trochę a my staneliśmy w polu karnym i dosłownie prosiliśmy się o remis. Powinni starać się utrzymywać przy piłce kraść czas, a nie wybijać na oślep i to na parę metrów... Efekt każdy widział
SilverCommander - Nie Paź 15, 2017 15:56
Prawdopodobnie kolejny odcinek telenoweli pt. "Transfer Koleva ?, a może Gliwy :)". Tym razem kierunek hiszpański: https://twitter.com/MichalSmierciak/status/919295055185182721
jaro. s - Nie Paź 15, 2017 16:54
Dobry komentarz p. Niemca...M. Gliwa najlepszy.
syfon12 - Nie Paź 15, 2017 17:40
Bartłomiej Dudzic po meczu Piast Gliwice - Sandecja Nowy Sącz 2:2 https://www.youtube.com/watch?v=2BPrSa0OCtg
fanatycznie - Nie Paź 15, 2017 18:44
co on w klubie jeszcze robi? Przecież podobno dostał wypowiedzenie
internacionale - Nie Paź 15, 2017 19:57
fanatycznie napisał/a: |
co on w klubie jeszcze robi? Przecież podobno dostał wypowiedzenie |
Michała Śmierciaka w klubie nie ma od 1,5 roku
x_cite - Pon Paź 16, 2017 07:18
internacionale napisał/a: | fanatycznie napisał/a: |
co on w klubie jeszcze robi? Przecież podobno dostał wypowiedzenie |
Michała Śmierciaka w klubie nie ma od 1,5 roku |
Owszem, że nie ma...ale ktoś życzliwy Mu donosi, żeby "coś" było na pewnym portalu...swoją drogą to dziwię się Michałowi, bo na każdym meczu ekstraklasy są różni ludzie, różni "pseudoskauci" a to, że ktoś coś pisał to równie dobrze można napisać, że jeden podtarł się papierem toaletowym a drugi gazetą...dlatego ta informacja jest dla tyle warta co ten papier toaletowy.
Po drugie dobrze by było, aby urwać to "sprzedawanie" informacji klubowych do mediów poza oficjalnymi komunikatami...
kibicns - Pon Paź 16, 2017 11:00
internacionale napisał/a: | kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Chwiliwo nie ma ich kto przeprowadzać. |
Jak to nie ma kto? Do tej pory zawsze prowadził jakiś chłopak i było dobrze. Nagle nie ma kto... PATOLOGIA!
krzysiek186 - Pon Paź 16, 2017 11:38
kibicns napisał/a: | internacionale napisał/a: | kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Jak to nie ma kto? Do tej pory zawsze prowadził jakiś chłopak i było dobrze. Nagle nie ma kto... PATOLOGIA! |
Poprowadzisz?
kibicns - Pon Paź 16, 2017 11:48
krzysiek186 napisał/a: | kibicns napisał/a: | internacionale napisał/a: | kibicns napisał/a: | Fajnie, że jest skrót meczu. Jednak ja się pytam czemu na Sandecja TV nie ma ani jednego wywiadu z piłkarzami?!
Jak to nie ma kto? Do tej pory zawsze prowadził jakiś chłopak i było dobrze. Nagle nie ma kto... PATOLOGIA! |
Poprowadzisz? |
Nie ja jestem od tego. To zarząd powinien zatrudnić odpowiednią osobę!
SilverCommander - Pon Paź 16, 2017 12:26
krzysiek186 napisał/a: |
Poprowadzisz? |
Bez urazy, ale co to za przeproszeniem obchodzi normalnego kibica, że nie ma kto przeprowadzić wywiadów ? :). Czy już pan Rogowski nie pracuje w klubie, bo przecież on się tym zajmował. Skończyło się już jego wypowiedzenie, czy może już mu nie pozwolono tego robić, albo się "obraził" i ma to gdzieś ? ;). Bądźmy poważni, w tej chwili Sandecja dla przypomnienia, to spółka S.A. tzw. "przedsiębiorstwo" z budżetem ok. 10 mln zł, które nie może znaleźć odpowiedniej osoby do zajmowania się przeprowadzaniem wywiadów itd, itp. .... a może nikt nie przyjął tej pracy (jeśli w ogóle gdzieś było jakieś ogłoszenie w co wątpię), ponieważ ludzie już nie chcą pracować na umowy zlecenia, czy za najniższą krajową itp. ;).
ps.
kto w końcu w klubie odpowiada za dział marketingu ?, czy rzecznik prasowy jeszcze jest rzecznikiem ?, czy może wszystko jest teraz "zrzucone na barki" chyba już nie bójmy się tego powiedzieć, cichej "legendy" tego klubu Pana Miłosza ? :).
flowbone - Pon Paź 16, 2017 15:48
Pogodniono rzecznika prasowego, więc widocznie nie ma kto robić wywiadów.
klipol - Pon Paź 16, 2017 16:30
Taaa w sobotę mecz z Cracovią a plakatów brak. Są za to ze Śląskiem.
KKS_FAN - Pon Paź 16, 2017 20:43
klipol napisał/a: | Taaa w sobotę mecz z Cracovią a plakatów brak. Suą za to ze Śląskiem. |
są plakaty
internacionale - Pon Paź 16, 2017 22:51
KKS_FAN napisał/a: | klipol napisał/a: | Taaa w sobotę mecz z Cracovią a plakatów brak. Suą za to ze Śląskiem. |
są plakaty |
Plakaty są (sam je przed weekendem na szybko zaprojektowałem). Piszę na szybko bo nawiązując do postów powyżej nastąpiła w klubie mała reorganizacja i nie było grafika pod ręką.
Po trzech miesiącach okresu próbnego prezes Haslik podziękował agencji marketingowej. Z tamtej ekipy zostały dwie osoby, które będą miały za zadanie organizację naszych domowych spotkań w Niecieczy.
Nowa Pani grafik jest zaangażowana od minionego weekendu.
Marcin Rogowski wbrew temu co piszą niektórzy powyżej nigdzie się nie wybiera i pozostaje w klubie. Póki co jest rzecznikiem i ogarnia mnóstwo innych spraw. Czy nastąpi zmiana na tym stanowisku? - pokażą najbliższe dni.
Z wywiadami po meczach też jest mała komplikacja bo nie wszystkim podoba się sposób w jaki są przeprowadzane. Póki co szukamy jakiegoś rozwiązania....
matys5392 - Pon Paź 16, 2017 23:22
internacionale napisał/a: | KKS_FAN napisał/a: | klipol napisał/a: | Taaa w sobotę mecz z Cracovią a plakatów brak. Suą za to ze Śląskiem. |
są plakaty |
Plakaty są (sam je przed weekendem na szybko zaprojektowałem). Piszę na szybko bo nawiązując do postów powyżej nastąpiła w klubie mała reorganizacja i nie było grafika pod ręką.
Po trzech miesiącach okresu próbnego prezes Haslik podziękował agencji marketingowej. Z tamtej ekipy zostały dwie osoby, które będą miały za zadanie organizację naszych domowych spotkań w Niecieczy.
Marcin Rogowski wbrew temu co piszą niektórzy powyżej nigdzie się nie wybiera i pozostaje w klubie. Póki co jest rzecznikiem i ogarnia mnóstwo innych spraw. Czy nastąpi zmiana na tym stanowisku? - pokażą najbliższe dni.
Z wywiadami po meczach też jest mała komplikacja bo nie wszystkim podoba się sposób w jaki są przeprowadzane. Póki co szukamy jakiegoś rozwiązania.... |
Nie podoba się kibicom czy piłkarzom?
Ja uważam, że Rogowski jako reporter sprawdzał się całkiem całkiem i nawet fajnie się to oglądało. Kiedyś zajrzałem na trening i widziałem, że miał problem z ublaganiem jakiejkolwiek naszej gwiazdeczki, by powiedziała coś przed kamera,wiec może to piłkarzom nie chce się rozmawiać?
internacionale - Pon Paź 16, 2017 23:39
matys5392 napisał/a: | internacionale napisał/a: | KKS_FAN napisał/a: | klipol napisał/a: | Taaa w sobotę mecz z Cracovią a plakatów brak. Suą za to ze Śląskiem. |
są plakaty |
Z wywiadami po meczach też jest mała komplikacja bo nie wszystkim podoba się sposób w jaki są przeprowadzane. Póki co szukamy jakiegoś rozwiązania.... |
Nie podoba się kibicom czy piłkarzom?
Ja uważam, że Rogowski jako reporter sprawdzał się całkiem całkiem i nawet fajnie się to oglądało. Kiedyś zajrzałem na trening i widziałem, że miał problem z ublaganiem jakiejkolwiek naszej gwiazdeczki, by powiedziała coś przed kamera,wiec może to piłkarzom nie chce się rozmawiać? |
To nie o piłkarzy chodzi.
Majkellll - Pon Paź 16, 2017 23:58
niech zgadnę, panu trenerowi to przeszkadza?
flowbone - Wto Paź 17, 2017 07:47
Majkellll napisał/a: | niech zgadnę, panu trenerowi to przeszkadza? |
Gdzież panu trenerowi? Wszak oni się kochają miłością braterską. :)
|
|