Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - SANDECJA ~ Piast Gliwice

radziufan - Wto Mar 06, 2018 07:04
Temat postu: SANDECJA ~ Piast Gliwice
Mecz w sobotę o 15:30

Zapraszamy do dyskusji

hanys - Wto Mar 06, 2018 08:00

Obawiam się...
Jedni i drudzy muszą gryźć trawę. Oby nasi byli bardziej zdeterminowani i mieli chłodniejszą głowę

x_cite - Wto Mar 06, 2018 08:53

Wygramy...jak nie teraz to kiedy...Dudzica dać do podstawowej jedenastki i gramy o 3 punkty!
matys5392 - Wto Mar 06, 2018 09:56

Gliwa - Bartosz, Benga, Krachunov, Mraz - Kasprzak, Bućko - Ksionz, Cetnarski, Brzyski - Kolev.

1:0 po golu Krachunova.

Majkellll - Wto Mar 06, 2018 10:01

matys5392 napisał/a:
Gliwa - Bartosz, Benga, Krachunov, Mraz - Kasprzak, Bućko - Ksionz, Cetnarski, Brzyski - Kolev.

1:0 po golu Krachunova.

oj to obawiam się, że będzie musiał z trybun wbiec żeby strzelić

Kmicic - Wto Mar 06, 2018 10:10

Każda zła passa choćby nie wiem jak była choojowa się kiedyś kończy. Miejmy nadzieję że to właśnie teraz!
radek - Wto Mar 06, 2018 10:23

Kiedy jak nie teraz 2-1
erhemingway - Wto Mar 06, 2018 11:36

Gliwa
Bartosz-Benga-Krachunov-Mraz
Kasprzak-Bućko
Ksionz-Kolev-Małkowski
Piszczek

Jak dla mnie najbardziej optymalna 11 na ten moment. Brzyski bez formy, Cetnar na skrzydle nie ma prawa bytu. Kolev lepiej wygląda lekko cofnięty, za Piszczkiem.

Majkellll - Wto Mar 06, 2018 11:44

erhemingway napisał/a:
Gliwa
Bartosz-Benga-Krachunov-Mraz
Kasprzak-Bućko
Ksionz-Kolev-Małkowski
Piszczek

Jak dla mnie najbardziej optymalna 11 na ten moment. Brzyski bez formy, Cetnar na skrzydle nie ma prawa bytu. Kolev lepiej wygląda lekko cofnięty, za Piszczkiem.

mistrzu jak wy śledzicie mecze? Krachunov pauzuje za kartki...

jacek55 - Wto Mar 06, 2018 19:19

A gdzie nasze gwiazdy Korzym i Basta
kks10 - Wto Mar 06, 2018 21:33

Korzym na lukratywnym kontrakcie wypoczynkowym u teścia czyli SSA Sandecja
nuncjusz - Sro Mar 07, 2018 07:42

Dla naszych będzie to bardzo trudny mecz Piast po ostatnim walkowerze będzie chciał się odbić za wszelką cenę remis będzie dobrym wynikiem .
hanys - Sro Mar 07, 2018 07:58

remis będzie oznaczal ze mogą już odpuscic reszte meczy, i nie placic po 70 tys za wynajem stadionu.
będzie taniej i mniej stresu

Szturmowiec - Sro Mar 07, 2018 09:29

Remis dobrym wynikiem? To jakiś żart. Tu potrzeba serii kilku zwycięstw.
Kmicic - Sro Mar 07, 2018 12:50

Jak oni mają wyjść i walczyć o remis to lepiej niech zostaną w domu. Remis to sobie można w buty wsadzić. Zawodnicy dobrze wiedzą że muszą zapierdalać żeby były trzy punkty a nie jakiś remis! A co z tego wyjdzie zobaczymy w sobotę.
www.megachem.pl - Pią Mar 09, 2018 13:56

Piłkarzyki jak wyjdą zmobilizowane jak na mecz z Niecieczą, to niech poproszą o walkower. Tylko walka!
Maerqin - Sob Mar 10, 2018 10:55

https://ibb.co/eotnHn
PPP111 - Sob Mar 10, 2018 12:11

Co to Moskal wyczarował ze na stoperze Benga z Baranem prawdopodobnie. W pomocy Ksoinz, Kasprzak, Gric i Trochim.
SilverCommander - Sob Mar 10, 2018 13:06

@up
A kogo da na tego stopera jak Szufryn był (jest dalej ?) kontuzjowany, a Krachunov pauzuje za żółte kartki.

Szturmowiec - Sob Mar 10, 2018 13:10

Piter-Bućko wydaje się pewniejszy od Barana. Na defensywnego Kasprzaka tylko bym dał. Do środka jeszcze Trochima i Cetnarskiego.
PPP111 - Sob Mar 10, 2018 13:47

Bucko w ogole ma nie grac.
biker_ns - Sob Mar 10, 2018 13:49

To mieszanie składem nic dobrego Moskalowi nie przyniesie.
Czemu nie gra Bućko chyba że kontuzja,czemu nie gra Cetnarski który wydawało si e zmeczu na mecz wyglądał lepiej.

Majkellll - Sob Mar 10, 2018 14:03

biker_ns napisał/a:
To mieszanie składem nic dobrego Moskalowi nie przyniesie.
Czemu nie gra Bućko chyba że kontuzja,czemu nie gra Cetnarski który wydawało si e zmeczu na mecz wyglądał lepiej.

Cetnarski wyglądał lepiej? Szanujmy się... ustawianie go na tym "skrzydle" to nieporozumienie. Powinien grać tam prawdziwy skrzydłowy, a nie Cetnar który nie dość, że jest wolny to na dodatek w ogóle nie jest pod grą i cały mecz jest niewidoczny

PPP111 - Sob Mar 10, 2018 14:15

Baran to sabotazysta. Nie widze jego na srodku. Jedynym wytlumaczeniem jest kontyzja Bucki.
xXkosiarzXx - Sob Mar 10, 2018 15:25

Zaczęło się...
PPP111 - Sob Mar 10, 2018 15:43

To jest dramat totalny. Poziom 3 ligi.
xXkosiarzXx - Sob Mar 10, 2018 15:44

2-0, ku*** ale żenada, 0 walki, 0 chęci i ambicji, druga bramka jakiej na orliku się nie traci
Maerqin - Sob Mar 10, 2018 15:56

Maerqin napisał/a:

I ja się k... łudziłem że oni to mogą wygrać. Przecież grają jak jakieś cipy. Szkoda czasu i prądu.

rwp - Sob Mar 10, 2018 15:58

Zęby bolą od patrzenia. Spadajmy do 3ligi, tam nasze miejsce.
xXkosiarzXx - Sob Mar 10, 2018 16:06

Maerqin napisał/a:
Maerqin napisał/a:

I ja się k... łudziłem że oni to mogą wygrać. Przecież grają jak jakieś cipy. Szkoda czasu i prądu.

Było tę dyche w czteropak zainwestować ;)

biker_ns - Sob Mar 10, 2018 16:10

Niech Moskal wraca do Krakowa,a do końca Sezonu niech doświadczenia nabiera Dino i będziemy mieć gotowego trenera na przyszły sezon gdziekolwiek wylądujemy.
SilverCommander - Sob Mar 10, 2018 16:11

W każdym meczu cały czas zamiast do przodu to oni podają do bramkarza i "bawią" się piłką w naszym polu karnym. Już raz mieliśmy z tego powodu dużo szczęścia kiedy Cetnarski podawał do bramkarza ... teraz już szczęście się skończyło i słusznie straciliśmy bramkę ... dramat. Nie wiem czy to jest nawet poziom 2 ligi co oni grają.
bo2904 - Sob Mar 10, 2018 16:13

Ci pseudo kopacze nadają się tylko i wyłącznie na ROKSA.PL.A trener na trenera
bo2904 - Sob Mar 10, 2018 16:20

Źle mi się napisało trener na sutenera
piotrszczecina - Sob Mar 10, 2018 16:36

Czy wypie****m tego matola po dzisiejszym meczu?
xXkosiarzXx - Sob Mar 10, 2018 16:38

piotrszczecina napisał/a:
Czy wypie****m tego matola po dzisiejszym meczu?

Dobrze by było, ale na cuda bym nie liczył ;)

gogo1910 - Sob Mar 10, 2018 16:39

Ja nie wiem skąd oni wzieli tego trenera. Zero pomyslu caly czas do tyłu. Gramy chyba gorzej niz za Kurasa. Jest poprostu dramat. I jeszcze za taką kopanine Ci pseudo piłkarze biorą takie cięzkie pieniądze. Nie chce sie grac to wypad i tyle!
xXkosiarzXx - Sob Mar 10, 2018 16:41

gogo1910 napisał/a:
Ja nie wiem skąd oni wzieli tego trenera. Zero pomyslu caly czas do tyłu. Gramy chyba gorzej niz za Kurasa. Jest poprostu dramat. I jeszcze za taką kopanine Ci pseudo piłkarze biorą takie cięzkie pieniądze. Nie chce sie grac to wypad i tyle!

Typowa drużyna Moskala, nie wiem czy liczyli na cokolwiek innego

bo2904 - Sob Mar 10, 2018 16:49

Za dzisiejszy mecz to po ryjach powinni dostać i karę finansową
SilverCommander - Sob Mar 10, 2018 16:50

Najlepszym dopełnienie tej parodii jest komentarz dziennikarza komentującego mecz ws. protestu kibiców, że jak spadniemy do 1 ligi to w sumie po co nam większy stadion ;). Ręce opadają po prostu.
PPP111 - Sob Mar 10, 2018 16:59

Najgorsza druzyna w historii Ekstraklasy. Żadnego meczu w swoim mieście. Ratusz utopil ten klub plus ten szrot ściągnięty przez Aleksandra. Mroczek miał 10000% racji.
najdi - Sob Mar 10, 2018 17:01

Pora chyba się zebrać i odwiedzić nasze gwiazdeczki na treningu..
xXkosiarzXx - Sob Mar 10, 2018 17:11

PPP111 napisał/a:
Ratusz utopil ten klub plus ten szrot ściągnięty przez Aleksandra. Mroczek miał 10000% racji.

Dokładnie tak

nuncjusz - Sob Mar 10, 2018 17:18

Pisałem że remis będzie dla nas bardzo dobrym wynikiem ale zostałem zjedzony :P Tak samo pisałem gdy część osób pochwalała zwolnienie Mroczka ze to wybieg do braku wzmocnień i zatrudnienia marionetki . Pisze otwarcie to nie wina trenera ludzie a naszego zarządu nie dajcie sobie wmówić ze winny jest trener winny jest prezes oraz cały zarząd + Ratusz .
kibicKKS - Sob Mar 10, 2018 17:21

biker_ns napisał/a:
Niech Moskal wraca do Krakowa,a do końca Sezonu niech doświadczenia nabiera Dino i będziemy mieć gotowego trenera na przyszły sezon gdziekolwiek wylądujemy.

Tak Dino nas zbawi, to trener na lata... ogarnijcie się. Tak jak nasza młodzież i w ogóle wszyscy. Najważniejsze że Mroczka nie ma przecież on to był kawał ch... No nie? Miał czelność.się odezwać i narzekać a przecież jak widać wszystko jest super i to co było źle to była jego wina.

PPP111 - Sob Mar 10, 2018 17:27

Boję sie przyszlosc tego klubu. Pytanie czy jeszcze kiedys ujrzymy Ekstraklase w Sączu? Watpie jezeli wladze beda miec ci co maja przez te długie lata. Amatorka pełna gęba. Kompletnie przypadkowi ludzie na tych stanowiskach. To co zemsta przy urnach? Teraz trzeba sobie zadać takie pytanie.
młodyC - Sob Mar 10, 2018 17:40

Co do odwiedzenia gwiazdeczek na treningu. Tak. Na najbliższym możliwym. Przyjdzie więcej ludzi niż na mecz w Niecieczy.
Dziś po meczu tylko Trochim miał jaja by podejść do kibiców zgromadzonych na stadionie. W okolicach kręcili się Kolev, Piszczek i chyba Danek. A Baran zgarniał ich do szatni. Gdy Wojtek krzyczał że to nie ich wina, że oni chcą i oddał koszulkę jednemu z kibiców usłyszał od Szufryna siedzącego na VIPach:
Kur Wojtek na ch kur oddałeś koszulkę ty kur debilu!

jacolmc - Sob Mar 10, 2018 17:53

No troche sie popieprzyło w palnikach niektórym piłkarzykom.A może Szufryn myślał ze skoro siedzi na VIPie to nim jest
nuncjusz - Sob Mar 10, 2018 17:55

młodyC napisał/a:
Co do odwiedzenia gwiazdeczek na treningu. Tak. Na najbliższym możliwym. Przyjdzie więcej ludzi niż na mecz w Niecieczy.
Dziś po meczu tylko Trochim miał jaja by podejść do kibiców zgromadzonych na stadionie. W okolicach kręcili się Kolev, Piszczek i chyba Danek. A Baran zgarniał ich do szatni. Gdy Wojtek krzyczał że to nie ich wina, że oni chcą i oddał koszulkę jednemu z kibiców usłyszał od Szufryna siedzącego na VIPach:

Wojtkowi można zarzucić braku techniki ale nie ambicji i faktu że mu zależy to każdy kibic widzi . Co do gwiazdeczek nie oceniał bym ich tak głownie piłkarze z umiejętnościami na 1 ligę nie odbijał bym całej sytuacji na zawodników dla czego zamiast na trening nie iść przycisną prezesa, zarządu ?

młodyC - Sob Mar 10, 2018 18:03

Tylko skoro potrafimy zmieść pierwszą ligę wygrywając 8 meczy z rzędu, to czemu z podobną kadrą( odszedł tylko Słaby, a przyszło paru zawodników) nie potrafimy wygrać 18 meczy z rzędu. Nawet grając bez wzmocnień i stadionu powinniśmy spisywać się lepiej. Chyba jedyny trener który może w tak krótki czas coś zdziałać to Bartoszek, który jest dobrym motywatorem. W Niecieczy mu nie wyszło że względu na szatnie która była podzielona.
SilverCommander - Sob Mar 10, 2018 18:05

młodyC napisał/a:
Gdy Wojtek krzyczał że to nie ich wina, że oni chcą i oddał koszulkę jednemu z kibiców usłyszał od Szufryna siedzącego na VIPach:

Pewnie martwi się, że jak tak piłkarze często będą oddawać koszulki kibicom po meczach, to za chwilę nie będą mieli w czym grać ;), a klub przecież taki biedny jest, więc na wszystkim trzeba oszczędzać :).

kibicKKS - Sob Mar 10, 2018 18:08

nuncjusz napisał/a:

Wojtkowi można zarzucić braku techniki ale nie ambicji i faktu że mu zależy to każdy kibic widzi . Co do gwiazdeczek nie oceniał bym ich tak głownie piłkarze z umiejętnościami na 1 ligę nie odbijał bym całej sytuacji na zawodników dla czego zamiast na trening nie iść przycisną prezesa, zarządu ?

Kiedy w końcu zrozumiecie że ambicja i serducho nie wystarczy?? Wszyscy klepią po pleckach Szufryna, Trochima i Aleksandra, a to towarzystwo wzajemnej adoracji śmieje się wszystkim w twarz. Jednak większość myśli że oni się do nich uśmiechają a nie śmieją z nich. Nasze gwiazdy zamiast patrzeć co dzieje się na boisku to patrzą na trybuny kto się odważy mieć pretensje i o co jak przecież jest super.

Na trening nikt nie pójdzie, a jeśli to nasi i tak się nie przejmą bo tak się kibiców boją jak i Nowak z Haslikiem. Niestety większości się wydaje że coś mogą ale to tylko złudzenie i wzajemne utwierdzanie się w tym ze jednak jest inaczej

syfon12 - Sob Mar 10, 2018 18:14

2018-03-10 Sandecja - Piast Gliwice 0-3 (0-2), Kazimierz Moskal
https://www.youtube.com/watch?v=v7pWWTUibDM

młodyC - Sob Mar 10, 2018 18:15

kibicKKS napisał/a:

Kiedy w końcu zrozumiecie że ambicja i serducho nie wystarczy??

Każdy kto ogląda dłużej Ekstraklasę wie że samą ambicją można tam dużo zdziałać.
Nie mówię już o dyscyplinie taktycznej.
kibicKKS napisał/a:

Na trening nikt nie pójdzie

Nikt nie przyjdzie? Chodźmy sami, a potem się będziemy zastanawiać jak zareagują piłkarze.

hanys - Sob Mar 10, 2018 18:20

także ten tego temat....
miałem jeszcze jakieś nadzieje, że wyjdą na pełnej kurwie i jebną ten Piast.
ktos kiedys pisał że o przód w Sandecji jest spokojny bo MOskal trenerem. niezły jajcarz...

Mileniak - Sob Mar 10, 2018 18:31

PPP111 napisał/a:
Boję sie przyszlosc tego klubu. Pytanie czy jeszcze kiedys ujrzymy Ekstraklase w Sączu? Watpie jezeli wladze beda miec ci co maja przez te długie lata. Amatorka pełna gęba. Kompletnie przypadkowi ludzie na tych stanowiskach. To co zemsta przy urnach? Teraz trzeba sobie zadać takie pytanie.

My nie mamy działaczy. My mamy pseudodziałaczy.

KaKaEs1910 - Sob Mar 10, 2018 18:48

Wszyscy wiedzą że chyba nikt nie panuje nad tym klubem w podstawowych kwestiach zarządzania. Lecz słusznie ktoś poruszył temat że praktycznie ta sama ekipa potrafiła grać przyjazną piłkę i wygrywać seryjnie mecze w pierwszej lidze gdzie trzeba wybiegać mecz i wywalczyć punkty harując na boisku. Działacze mogą być i są ch***** trener może być beznadziejny ale za piłkarzy nikt nie zagra, a jak się słyszy zapowiedzi że mecz o 6pkt i piłkarze twierdzą że zrobią wszystko co w ich mocy żeby wygrać po czym widzimy to co dzisiaj to jak ich szanować?! Zero zaangażowania, chęci i wiary...
bzyku - Sob Mar 10, 2018 19:11

Ratusz utopił ten klub i Ratusz musi ponieść za to konsekwencje w najbliższych wyborach. Nie patrzcie n partie głosujcie na ludzi!!!
kks fan - Sob Mar 10, 2018 19:11

Prawda jest taka że byłoby mocno niesprawiedliwe jakbyśmy się utrzymali ( wciąż wierzę), kosztem drużyn które są po prostu piłkarsko i organizacyjnie od nas lepsi niestety taka jest obiektywna ocena..
kibicKKS - Sob Mar 10, 2018 19:20

bzyku napisał/a:
Ratusz utopił ten klub i Ratusz musi ponieść za to konsekwencje w najbliższych wyborach. Nie patrzcie n partie głosujcie na ludzi!!!

Tak, nowy prezydent od razu rzuci kasą, wybuduje stadion i sprowadzi możnych sponsorów.

Zaczyna się polityczna jazda na koniu o nazwie Sandecja, a może właśnie zagłosujmy na ten ratusz dziękując im za pierwszy w historii awans????

Winni za spadek, a dzięki komu awans? Nie ma dobrej odpowiedzi w temacie ratusz.

Kilinskiego 47 - Sob Mar 10, 2018 19:22

PPP111 napisał/a:
To co zemsta przy urnach? Teraz trzeba sobie zadać takie pytanie.

Myślę, ze nikt kto mieni się kibicem Sandecji nie może mieć w tym względzie wątpliwości.
Ostatnie miesiące to pasmo upokorzeń i robienia w ch.... przez ratuszowych. Sandecja została zdradzona przez miasto Nowy Sącz w obliczu swojego największego sukcesu w 108 letniej historii. Ktos musi za to zapłacić. Jeśli tak się nie stanie, to znaczy ze nas jako kibiców i naszego klubu już nie ma...

kks10 - Sob Mar 10, 2018 19:31

Ratuszowi z obojętnie z jakiej opcji mają i będą mieć się dobrze taki urok miast jak nasze .
Kilinskiego 47 - Sob Mar 10, 2018 19:34

kibicKKS napisał/a:
bzyku napisał/a:

Tak, nowy prezydent od razu rzuci kasą, wybuduje stadion i sprowadzi możnych sponsorów.

Nie, nie zrobi tego. Wystarczy, ze się odp.... od Sandecji i nie bedzie jej wykorzystywał w celach politycznych.

Jeśli jesteś zdania, ze obecna sytuacja Klubu to powod do podziekowan dla Ratusza, to głosuj na tych, co są teraz. Ja po każdej kolejce czuję się rozgoryczony i wstyd mi za to, jakim posmiewiskiem stał się mój ukochany Klub. Powodow to podziekowan nie widzę. Wręcz przeciwnie.

biker_ns - Sob Mar 10, 2018 20:01

kibicKKS napisał/a:
biker_ns napisał/a:

Tak Dino nas zbawi, to trener na lata... ogarnijcie się. Tak jak nasza młodzież i w ogóle wszyscy. Najważniejsze że Mroczka nie ma przecież on to był kawał ch... No nie? Miał czelność.się odezwać i narzekać a przecież jak widać wszystko jest super i to co było źle to była jego wina.

Nie muszę się ogarniać,napisałem serio.Wyników nie miałby gorszych i przypuszczam że za mniejsze pieniądze.
Zaraz po wiadomości że Moskal został nowym trenerem skrytykowałem ten pomysł bo wiedziałem że to kiepski pomysł.
Prawda jest taka że wystarczyło sensownie wzmocnić dryżynę i Mroczkowski spokojnie by nas utrzymał,Bądż co bądż zostawił nas nad kreską,Moskalowi wzmocnili drużynę i wystarczyło mu parę meczy by nas spuścić na dno.

hanys - Sob Mar 10, 2018 20:03

gdyby druzyna zrobila jeszcze jakis progres, grala dobrze to jeszcze bym MOskala nie obwinial. Ale druzyna nie gra ku*** MAC NIC!!!
z 18 pkt do ugrania w tym roku zdobylismy dwa.

bzyku - Sob Mar 10, 2018 20:52

kibicKKS napisał/a:
bzyku napisał/a:

Zaczyna się polityczna jazda na koniu o nazwie Sandecja, a może właśnie zagłosujmy na ten ratusz dziękując im za pierwszy w historii awans????

Winni za spadek, a dzięki komu awans? Nie ma dobrej odpowiedzi w temacie ratusz.

Człowieku pomnik im jeszcze postaw...Awans to "wybryk" zawodników a nie zasługa ratusza bo gdyby poważnie myślano o awansie to zapowiadana lawina inwestycji która miała ruszyć 8 lat temu spowodowała by że dzisiaj gralibyśmy przynajmniej na swoim stadionie... "Niespełnione obietnice oszukani znów kibice!!!"

kibicKKS - Sob Mar 10, 2018 21:04

[quote="bzyku"]
kibicKKS napisał/a:

Człowieku pomnik im jeszcze postaw...Awans to "wybryk" zawodników a nie zasługa ratusza bo gdyby poważnie myślano o awansie to zapowiadana lawina inwestycji która miała ruszyć 8 lat temu spowodowała by że dzisiaj gralibyśmy przynajmniej na swoim stadionie... "Niespełnione obietnice oszukani znów kibice!!!"

Człowieku.... To była ironia, chodzi mi kto żeby dać spokój z ratuszem a dostrzec prawdziwy problem układów w klubie. A tu w kolko co źle to ratusz, co dobre to Ja no, Aleksander, Szufryn i szwagry

syfon12 - Sob Mar 10, 2018 21:08

młodyC napisał/a:

2 minuta filmu.
https://www.youtube.com/watch?v=7Eqgw6bRXEs

bzyku - Sob Mar 10, 2018 21:16

syfon12 napisał/a:
młodyC napisał/a:

2 minuta filmu.
https://www.youtube.com/watch?v=7Eqgw6bRXEs

No to niech się Ciufa teraz tłumaczy....jak mu tu źle to niech do Kolejarza Stróże wraca !!!!

kibicKKS - Sob Mar 10, 2018 21:31

Mamy swoich idoli, lokalne gwiazdy, celebryci i wszyscy świeci. W du**E nas mają ale wszyscy by ich na rękach nosili. Więcej naszych lokalnych gwiazdeczek. Ciufa idol i heros wa mać. U nas to jak na jakiejś wsi jak ktoś zna piłkarza to Pan i będzie go bronił choćby pluł mu twarz. Dawać więcej niewdzięczników
x_cite - Sob Mar 10, 2018 21:38

Ha ku*** Wojtek nie jest z Sącza a zachował się jak prawdziwy Sączers!!!!!!! Wielki szacunek...sorry Ciufa przegiąłeś tym tekstem...obyś do końca sezonu za te słowa nie załapał się do meczowej jedenastki!
bzyku - Sob Mar 10, 2018 21:56

Ponoć piłkarzyki ostatnio nieźle zabalowali na mieście to by tłumaczyło ich formę i zaangażowanie...
Rafalsky - Sob Mar 10, 2018 22:12

biker_ns napisał/a:
kibicKKS napisał/a:
biker_ns napisał/a:

Nie muszę się ogarniać,napisałem serio.Wyników nie miałby gorszych i przypuszczam że za mniejsze pieniądze.
Zaraz po wiadomości że Moskal został nowym trenerem skrytykowałem ten pomysł bo wiedziałem że to kiepski pomysł.
Prawda jest taka że wystarczyło sensownie wzmocnić dryżynę i Mroczkowski spokojnie by nas utrzymał,Bądż co bądż zostawił nas nad kreską,Moskalowi wzmocnili drużynę i wystarczyło mu parę meczy by nas spuścić na dno.

Dokładnie, Dino zrobiłby to samo za mniejszą kasę.

SilverCommander - Sob Mar 10, 2018 22:44

Taki miał być "hit transferowy" naszego klubu :) http://weszlo.com/2018/03...-jakuba-gricia/
I Jak zwykle jesteśmy pośmiewiskiem dla Weszło, no ale to już chyba każdy się do tego przyzwyczaił: http://weszlo.com/2018/03...krolem-remisow/

młodyC - Sob Mar 10, 2018 22:51

Przeanalizujcie sobie bramki jeszcze raz. Przecież każdą z nich straciliśmy przez brak zaangażowania. Gdybyśmy walczyli i jeździli na dupie to by mecz wyglądał zupełnie inaczej.
Pierwsza bramka jak zwykle rożny, Szczepaniak wyprzedza Mraza, który ma nad nim 3 metry przewagi i nawet nie próbuje go odepchnąć ciałem
Druga bramka prócz błędu Gliwy popatrzcie sobie na zachowanie Kasprzaka i Trochima. Kasprzak stanął w miejscu, a Angielski uciekł od niego i znalazł się w sytuacji bez przeciwników. Trochim widzi że tracimy piłkę na jego wysokości i spaceruje.
Trzecia bramka patrzcie na Małkowskiego, który wszedł z ławki. Gdyby biegł w tempie w jakim biegł tak przez wszystkich oczerniany Grić to nie doszło by do strzału, nawet nie wiem czy podanie do Valenci by dotarło.
Początek drugiej połowy Piast oddał nam inicjatywę. Powoli przychodzi nadzieja że szybko strzelimy bramkę i powalczymy przynajmniej o remis. Po 10 dobrych minutach jakby nam się odniechciało. Piast zobaczył że i tak nie zagrażamy przez co zaczął atakować.
I tyle, gdyby piłkarze zagrali z takim zaangażowaniem jak za Świerada to o utrzymanie byłoby o wiele łatwiej. Moskal może i niekoniecznie jest złym trenerem, ale wygląda jakby nie miał autorytetu wśród piłkarzy.

matys5392 - Sob Mar 10, 2018 23:04

Spadnijmy...dla dobra wszystkich... Szkoda się tu nawet rozpisywać...
Szufryn, kapitan i idol trybun, a zachowuje się jak burak. Sorry Dawid, ale straciłeś u mnie całkowicie szacunek.
Jesteśmy beznadziejni. Skompromitowaliśmy w tym sezonie na każdej płaszczyźnie.
Gdyby został Mroczkowski, to jeszcze była jakaś nadzieja na lepszą jutro. Ale chłop był sam. A wokół niego sami amatorzy. Spadajmy. Ekstraklasa to nie miejsce dla nas.
Najbardziej boli to, że nie potrafiliśmy utrzymać czegoś co spadło nam z nieba. I już więcej nie spadnie. Dno. Dobranoc.

młodyC - Sob Mar 10, 2018 23:43

jedrzej - Nie Mar 11, 2018 07:03

Szufryna kontrakt podobnie jak kiedyś grzeszczyka powinien wygasnąć 10.03.2018. Debil to jest z niego a nie z Trochima, gwiazdor za 5groszy
Mateusz1234 - Nie Mar 11, 2018 07:37

Zamiast się wspierać I nakręcać kapitan wyzywa swojego od debili....brawo
KKS_FAN - Nie Mar 11, 2018 07:40

patologia wczoraj na meczu pod każdym względem,

zachowanie Szufryna bez komentarza,

żałosne jest to wszystko

PPP111 - Nie Mar 11, 2018 08:22

Brakuje słów juz na to xo sie dzieje. Ciufa dramatyczny na boisku i poza nim. Zero szacunku do kibicow.
jacek55 - Nie Mar 11, 2018 09:12

Piłkarze dno bez ambicji ,chyba że wjeżdża więcej o kibiców ,spadamy a zachowanie gwiazdki .p.Szufryna bez komentarza nie powinie nigdy więcej wychodzić z opaską kapitana.
Maerqin - Nie Mar 11, 2018 09:32

Kapitan który z trybun przy kibicach wyzywa swojego kolegę drużyny - to jest dopiero patologia! Tam w szatni musi być rozp...dol teraz, Moskal sobie nie radzi, co chwila roszady w składzie, żadnego pomysłu na grę, wyników ZERO, a te egzotyczne transfery to już w ogóle jakiś żart. Z tego nic nie będzie.
PIKNIK - Nie Mar 11, 2018 09:50

Masakracja jak to mówią młodzi zero ładu składu pomysłu na grę,wszystko co się dzieje mam na myśli nasze akcje w sumie ze 3 na cały mecz to jest z przypadku. Naprawdę żal mi patrzeć jak niszczy się naszą Sandecje do kur.y nędzy co się tam dzieje zero ambicji walki wszyscy przechodzą koło meczu bez walki nawet Bartosz wczoraj wyglądał jak by był po grubej imprezie. Jeśli chodzi o kopacza Szufryna to zero szacunku do kolegi z druzyny i zero do nas jako kibiców po prostu poprzewracało się niektórym w głowach, ten pan nigdy już nie powinien załorzyc opaski kapitana!!!.
bo2904 - Nie Mar 11, 2018 11:31

Prawda jest taka jeżeli by się utrzymali to większa połowa tych gwiazdeczek musiała by odejść i dla tego tak grają.

Po wczorajszym meczu Hamburga kibice też nie wytrzymali ,a u nas jak by nic się nie stało, kopacze dalej będą balować i śmiać się nam w twarz , a Szufryn to powinien dostać plaskacza za jego zachowanie.

Pasowało by się wybrać na trening i pocisnąć tym gwiazdeczkom.

kibicKKS - Nie Mar 11, 2018 11:49

młodyC napisał/a:
Obrazek

Śmierciak niech też się od Sandecji odpierd**i, bo tylko żyje z afer związanych z klubem. Lepiej niech z koleżanką z redakcji wypatruje gdzie parkują "święte krowy". Teraz uzgodni z Szufrynem wersje i będzie go bronił, a tu słychać gdzie wszystkich kibiców ma nasz "kapitan" więc sprawa jest jasna, co jeszcze chłop będzie tłumaczył.

jacek55 - Nie Mar 11, 2018 12:06

Wypowiedź Moskala po meczu"o porażce zadecydowała pierwsza połowa "ale gościu odleciał ja przygotowałaś tak masz !!!!!!!!!!!!
biker_ns - Nie Mar 11, 2018 18:48

Niewiem czy to jest realne,ale Stowarzyszenie powinny wystąpić do klubu o odebranie Szufrynowi opali kapitana.
mistrz - Nie Mar 11, 2018 19:50

szufryn to drewno jakich mało a benga jest od niego lepszy 120 razy

szyfryn aleksaner moskal haslik wypad zklubu.
już lepszym dyrektorem sportowym był jano frohlich chociaż przychodzili piłkarzy z lepszym potencjalem.pamietacie kukol eismann itp

kibic - Nie Mar 11, 2018 19:53

Ja też sobie nie wyobrażam aby po tym wszystkim dalej kapitanem był Ciufa .Obecnie jedynym zawodnikiem który na nią zasługuje to Trochim któremu może brakuje umiejętności ale SERDUCHO zawsze ma do gry i walczy jak lew nie odpuszczając . nawet po przegranym meczu nie boi się podejść do kibiców.
mistrz - Nie Mar 11, 2018 19:54

niech przyjdzie normalny trener bo ta ekstraklasę można jeszcze uratować jak się podziela pkt to jest wszystko możliwe ale nie z moskalem
matys5392 - Nie Mar 11, 2018 19:56

biker_ns napisał/a:
Niewiem czy to jest realne,ale Stowarzyszenie powinny wystąpić do klubu o odebranie Szufrynowi opali kapitana.

Nie chceę się mądrzyć, ale Stworzyszenie powinno przeprowadzić jakiś ostateczny szturm. Co nam pozostało? Stadionu nie ma, piłkarze są na ostatnim miejscu. Mam na myśli jakiś taki protest full wypas. Taki, żeby "podziękować" ratuszowi za to co zrobił.
Chłopaki, co Wy na to? Czekamy jeszcze na cokolwiek? Dajemy się dalej robić w c*uja?

sandeczanin - Nie Mar 11, 2018 19:56

Cytat:
niech przyjdzie normalny trener bo ta ekstraklasę można jeszcze uratować jak się podziela pkt to jest wszystko możliwe ale nie z moskalem
Chłopie jakie dzielenie punktów? Dzielą tylko tabelę
polak_ns - Nie Mar 11, 2018 19:56

mistrz napisał/a:
szufryn to drewno jakich mało a benga jest od niego lepszy 120 razy

szyfryn aleksaner moskal haslik wypad zklubu.
już lepszym dyrektorem sportowym był jano frohlich chociaż przychodzili piłkarzy z lepszym potencjalem.pamietacie kukol eismann itp

Tak pamiętamy tego sławnego Kukola, który wszystkich w ch*ja zrobił podpisując kontrakt z inną drużyną. Skończ waść wstydu sobie oszczędź.

mistrz - Nie Mar 11, 2018 21:25

jeszcze jedno jak mozna po przegranym meczu 3:0 isc wieczorem na impreze jaki trzeba miec tupet.

co weekend nasze gwiazdeczki siedza albo studio lub bohemie lub jada do grodka i co wy na to.

do matys:
jestem za manifestacja pod ratuszem oni sobie robia jaja z kibicow i to nie tylko wladze miasta ale pilkarze i trener tez.

radziufan - Nie Mar 11, 2018 21:47

mistrz napisz mi na priv kogo i gdzie widziales
matys5392 - Nie Mar 11, 2018 21:48

mistrz napisał/a:
jeszcze jedno jak mozna po przegranym meczu 3:0 isc wieczorem na impreze jaki trzeba miec tupet.

co weekend nasze gwiazdeczki siedza albo studio lub bohemie lub jada do grodka i co wy na to.

do matys:
jestem za manifestacja pod ratuszem oni sobie robia jaja z kibicow i to nie tylko wladze miasta ale pilkarze i trener tez.

Mamy zachowywac się jak Haslik, czyli przyglądać się jak ratusz zabija naszą Sandecję? Albo niczym Nowak obrażać się na wszystkich i nie przychodzić na mecze albo nie prowadzić dopingu? Nam już na prawdę nie zostało nic do stracenia. Ratusz skompromitował Sandecję i cały Nowy Sącz. Miasto jest już trupem od kilku lat, ale nie pozwólmy, żeby zniszczyli nasz klub. Tu trzeba działać. Minęło już tyle czasu od awansu, a my prócz jednego protestu pod ratuszem wk*rwiamy się tylko i patrzymy jak Sandecja leci na dno. Taczki dla Nowaka, Aleksandra i Haslika. I Rogowskiego, bo od afery wywołanej przez tego cymbała zaczęły się problemy i nasza seria meczów bez wygranej. Amatorów pogonić!

ERNESTO - Nie Mar 11, 2018 22:16

radziufan napisał/a:
mistrz napisz mi na priv kogo i gdzie widziales

Przeciez to napinacz i wujek dobra rada. Nie dostaniesz konkretow, tylko "kolega kolegi slyszal"

Pozdro

jedrzej - Nie Mar 11, 2018 23:27

Nieważne czy ktoś kogoś gdzieś widział. Fakty są takie, że szufryn od soboty to frajer pompka, który nie powinien już nigdy założyć koszulki Sandecji nie mówiąc o opasce kapitana. Jak stowarzyszenie będzie go bronić to się skompromituje jak haslik
kibicKKS - Nie Mar 11, 2018 23:33

mistrz napisał/a:

Jak widziałeś to pisz śmiało kto, gdzie kiedy i z kim. Chyba, że widziałeś ich tak jak zobaczysz podział punktów.

kibicc27 - Pon Mar 12, 2018 08:47

Najbardziej jak dla mnie martwi to, że zawodnicy którzy dawali jakąś jakość - teraz grają poniżej swoich możliwości. Wydaje mi się że cały okres przygotowawczy to były wakacje a nie obóz przygotowawczy. Nie widać wybiegania i siły jak by mieli na jakieś 30 min. Nie wspominając o kreatywności, której w ogóle nie ma. Piła do przodu i jakoś to będzie...Drużyna Piasta na początku meczu wyglądała jak wściekłe psy, biegali i stawiali wysoki pressing. My to robiliśmy jak przygrywaliśmy już 2-0.
byku6 - Pon Mar 12, 2018 14:36

Po pierwsze, warto spytać się bezpośrednio Ciufy jaka była sytuacja zamiast go oskarżać w taki sposób i zrównywać do grzeszczyka. Trzeba nie mieć mózgu i być prawdziwym lamusem żeby z osoby która powinna być ostatnią o której się źle mówi w tym klubie - która oddała i oddaje serducho na każdym kroku co nie raz okupuje ciezkimi kontuzjami po których inni zawodnicy wracają po 4-5 miesiącach do grania a on to robi po 2. Zawsze stał za nami kibicami i zawsze się liczył z naszym zdaniem. Na filmiku widać że Ciufa nazywa Trochima baranem i pyta czemu oddał koszulkę. Jednak zanim to zrobił - rozmawiał w środku budynku, ktoś zawołał go mówiąć "Ciufa chodź wyzywają chłopaków - mowią że nie zaslugują na te barwy i rozkazują im by je oddali" . Jak inaczej mógł zareagować? Wkurwił się wybiegł zobaczył Wojtka który wraca bez koszulki więc nazwał go baranem - czemu w takiej sytuacji oddał im koszulkę gdy zarzucali mu że nie powinien reprezentować tych barw i herbu klubu. Każdy z chłopaków w takiej sytuacji stanie za sobą, a pierdoleni kibice sukcesu powinni być piętnowani. Najprościej jest zarzucać mu winę, chociaż w mojej opinii zareagował bardzo dobrze czego byłem świadkiem. Nikt nie ma prawa mówić komukolwiek że nie zasługuje na te barwy gdy oddawał na boisku serducho - mimo ze przegrali. Po coś jest ta druzyna którą powinno się wspierać pomimo wyników i być z niej dumną. Drugą kwestią jest nagrywanie tego typu filmików jak zwykłe społeczniaki. Niektórzy powinni się zastanowić co sobą reprezentują. Jeżeli ktoś ma problem to niech mówi to drugiemu w twarz a nie napierdala na forum. Wrzucanie Ciufy do jednego worka z nowakiem, haslikiem, aleksandrem, szwagrami i resztą jest ku*** popierdolone i widać ile kto orientuje się o sytuacji w klubie. Ciufa jeden jedyny staral i stara się scalać tą druzynę w całość. Nie powinno się zrzucać winy na jedną osobę gdy nawet się nie zna sytuacji, i dopowiadanie sobie i złe interpretowanie niektórzy sobie powinni odpuscić. Charakterem to on by mógł obdzielić was wszystkich którzy piszą te swoje marne wypociny.
mistrz - Pon Mar 12, 2018 15:29

witam
nie bede tutaj pisac kto dokladnie bo kazdy kto jest kibicem tego klubu wie gdzie pilkarze przesiaduja co weekend ale nikt z tym nic nie robi.

jeszcze jedno na 1 demonstracji mowiliscie ze jesli sie nic nie zmieni beda kolejne demontacje i gdzie sa !!!!!!!!!!!!!!! teraz demonstracja powowinna byc nie tylko odnosnie stadionu ale i sytuacji w klubie

PIKNIK - Pon Mar 12, 2018 15:34

Problem jest w tym ze Szufryn najpierw robi a potem myśli i na meczu jest to samo ile on zrobił niepotrzebnych fauli w okolicach pola karnego to masakra. Już go tak nie bron bo dla niego to jest normalna praca i za to bierze kasę i to nie małą pewnie .
mistrz - Pon Mar 12, 2018 15:38

a pozatym gdzie mamy zamanifestowac swoje nie zadowolenie z wynikow sandecji tylko pod ratuszem bo nawet stadionu nie mamy.wiec nie liczcie ze na stadionie w niecieczy pojawi 1000 ludzi do konca sezonu.

patrzmy dalej jak nasz ukochany klub idzie na dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SilverCommander - Pon Mar 12, 2018 15:55

mistrz napisał/a:
witam
nie bede tutaj pisac kto dokladnie bo kazdy kto jest kibicem tego klubu wie gdzie pilkarze przesiaduja co weekend ale nikt z tym nic nie robi.

Tak myślałem, że napiszesz :). Co ma tutaj do rzeczy argument, że "każdy kto jest kibicem, wie gdzie piłkarze imprezują" głupszego argumentu dawno nie słyszałem :). Kolego mam "100" lepszych zajęć niż "przesiadywanie w klubach" już z tego dawno wyrosłem. Jeszcze raz pewnie w imieniu innych "ciekawych" osób zapytam, którzy piłkarze przesiadują w tych klubach ?. Jak już zacząłeś temat to go skończ.

syfon12 - Pon Mar 12, 2018 16:43

byku6 napisał/a:
Po pierwsze, warto spytać się bezpośrednio Ciufy jaka była sytuacja zamiast go oskarżać w taki sposób i zrównywać do grzeszczyka. Trzeba nie mieć mózgu i być prawdziwym lamusem żeby z osoby która powinna być ostatnią o której się źle mówi w tym klubie - która oddała i oddaje serducho na każdym kroku co nie raz okupuje ciezkimi kontuzjami po których inni zawodnicy wracają po 4-5 miesiącach do grania a on to robi po 2. Zawsze stał za nami kibicami i zawsze się liczył z naszym zdaniem. Na filmiku widać że Ciufa nazywa Trochima baranem i pyta czemu oddał koszulkę. Jednak zanim to zrobił - rozmawiał w środku budynku, ktoś zawołał go mówiąć "Ciufa chodź wyzywają chłopaków - mowią że nie zaslugują na te barwy i rozkazują im by je oddali" . Jak inaczej mógł zareagować? Wkurwił się wybiegł zobaczył Wojtka który wraca bez koszulki więc nazwał go baranem - czemu w takiej sytuacji oddał im koszulkę gdy zarzucali mu że nie powinien reprezentować tych barw i herbu klubu. Każdy z chłopaków w takiej sytuacji stanie za sobą, a pierdoleni kibice sukcesu powinni być piętnowani. Najprościej jest zarzucać mu winę, chociaż w mojej opinii zareagował bardzo dobrze czego byłem świadkiem. Nikt nie ma prawa mówić komukolwiek że nie zasługuje na te barwy gdy oddawał na boisku serducho - mimo ze przegrali. Po coś jest ta druzyna którą powinno się wspierać pomimo wyników i być z niej dumną. Drugą kwestią jest nagrywanie tego typu filmików jak zwykłe społeczniaki. Niektórzy powinni się zastanowić co sobą reprezentują. Jeżeli ktoś ma problem to niech mówi to drugiemu w twarz a nie napierdala na forum. Wrzucanie Ciufy do jednego worka z nowakiem, haslikiem, aleksandrem, szwagrami i resztą jest ku*** popierdolone i widać ile kto orientuje się o sytuacji w klubie. Ciufa jeden jedyny staral i stara się scalać tą druzynę w całość. Nie powinno się zrzucać winy na jedną osobę gdy nawet się nie zna sytuacji, i dopowiadanie sobie i złe interpretowanie niektórzy sobie powinni odpuscić. Charakterem to on by mógł obdzielić was wszystkich którzy piszą te swoje marne wypociny.

....Drugą kwestią jest nagrywanie tego typu filmików jak zwykłe społeczniaki. Niektórzy powinni się zastanowić co sobą reprezentują. ....
-----------------------------------------------------------------------------------------
Jakbyś mogł zauważyć ten filmik nie jest jedynym filmem tego autora.
To że akurat ta akcje nagrał to czysty przypadek.
Polecam zobaczyć kanał autora. Masa filmików z różnych miejsc.
https://www.youtube.com/user/strzyzewska/videos

sawiniasty - Pon Mar 12, 2018 16:47

byku6 napisał/a:

Też uważam, że ustawianie stosu dla Ciufy to przesada a już zrównywanie Go z grzeszczykiem pokazuje, że co poniektórzy się powinni poważnie zastanowić co stukają na klawiaturze.

mistrz - Pon Mar 12, 2018 16:49

witam
nie bede pisal kto imprezuje przejdz sie w weekend a zobaczysz jesli nie wierzysz.
az szkoda zeszlego roku tego co osiagnelismy tych 8 zwycieztw z rzedu calego mistrzowskiego sezonu Sandecjo walcz nadal o to utrzymanie to nie moze sie tak skonczyc

arek88 - Pon Mar 12, 2018 17:44

mistrz napisał/a:
witam
nie bede pisal kto imprezuje przejdz sie w weekend a zobaczysz jesli nie wierzysz.
az szkoda zeszlego roku tego co osiagnelismy tych 8 zwycieztw z rzedu calego mistrzowskiego sezonu Sandecjo walcz nadal o to utrzymanie to nie moze sie tak skonczyc

A co to za tajemnica ? Skoro nie masz nic do powiedzenia to po cholerę się odzywasz wgl ?

mistrz - Pon Mar 12, 2018 18:12

wole sie oddzywac tutaj niz nic nie robic i patrzyc jak sandecja upada
Grzechotnik - Pon Mar 12, 2018 18:32

mistrz napisał/a:
wole sie oddzywac tutaj niz nic nie robic i patrzyc jak sandecja upada

A ja myśle że powinieneś odpocząć na jakiś czas od pisania tutaj...

SilverCommander - Pon Mar 12, 2018 18:54

@up
W końcu ktoś z moderatorów się zlitował i pomógł mu "odpocząć" ;).

bzyku - Pon Mar 12, 2018 19:51

Ja napiszę tylko tyle że kapitanowi na meczu Ekstraklasy gdzie są media, dziennikarze, dzieci nie przystoi krzyczeć z trybuny VIP, używając niecenzuralnych słów, bo obciach robi na cała Polskę....Piłka to nie szachy i czasem coś w emocjach się wyrwie ale za te słowa Dawid powinien przeprosić i po temacie. Takie są standardy ekstraklasy.
bo2904 - Pon Mar 12, 2018 20:07

To jest EX. Takie zachowanie i odzywki to można zobaczyć na boiskach A-klasy
Po drugie grają za kasę i to nie małą powinni zapierd...ć i gryźć murawę.

Pytanko czy ktoś wybiera się na trening naszych gwiazdeczek bo chętnie bym się wybrał.

kryn10 - Wto Mar 13, 2018 09:10

byku6 napisał/a:

Po pierwsze chłopie to co zrobił to jest wizerunkowa katastrofa. Kapitan nigdy nie powinien się zwracać przeciwko kibicom.
Po drugie, ta sytuacja pokazuje, że szufryn o byciu kapitanem zespołu, który ewidentnie jest w dużym dołku, nie ma zielonego pojęcia.
I wreszcie po trzecie to zawodnik, który nigdy nie powinien zagrać w ekstraklasie - z prostego powodu - jest za słaby. Pokaż mi jeden klub, w którym ten gość miałby miejsce w pierwszej jedenastce.
Dopóki będziemy przyczółkiem dla nieudaczników i innych pseudopiłkarzy, których jedynym atutem jest to że pochodzą z Sącza, albo są czyimiś zięciami czy synami, dopóty tak będziemy wyglądać sportowo i wizerunkowo

ERNESTO - Wto Mar 13, 2018 10:35

A mi w tym wszystkim to Trochima chyba zal najbardziej. Bo moim zdaniem jest ostatnim, ktory koszulke powinien oddac. W kazdym meczu zostawia na boisku serce. Niestety na tym poziomie rozgrywkowym to nie wystarcza. Ale szacunek za to sie nalezy
radziufan - Wto Mar 13, 2018 22:20

Rozmawialiśmy z Dawidem. Sprawa została wyjasniona i nie ma tematu. Ciufa ma nasze całkowite poparcie, jest zawodnikiem który zawsze miał i będzie miał nasz szacunek.
Jezeli ktos sie z tym nie zgadza to zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Kolejne wpisy porownujace go do frajera grzeszczyka beda rownaly sie banem i odwiecznym pożegnanien z tym forum.

kibicKKS - Sro Mar 14, 2018 18:41

radziufan napisał/a:
Rozmawialiśmy z Dawidem. Sprawa została wyjasniona i nie ma tematu. Ciufa ma nasze całkowite poparcie, jest zawodnikiem który zawsze miał i będzie miał nasz szacunek.
Jezeli ktos sie z tym nie zgadza to zapraszamy do bezpośredniego kontaktu z nami. Kolejne wpisy porownujace go do frajera grzeszczyka beda rownaly sie banem i odwiecznym pożegnanien z tym forum.

Do wykasowania, nie przeczytałem innego tematu.

Pozdrawiam