|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Cracovia - Sandecja
radziufan - Wto Mar 13, 2018 19:11 Temat postu: Cracovia - Sandecja Niedziela 18 marca, godzina 15:30
zapraszamy do dyskusji
Kilinskiego 47 - Wto Mar 13, 2018 20:02
O czym tu wiele dyskutować. Wpierdolą jak każdy w tej lidze tej naszej zbieraninie goniacej bez ładu i składu jak stado baranów na polu w Niecieczy.
matys5392 - Wto Mar 13, 2018 20:18
Cracovia gra coraz lepiej. Odłączyli się od grupy walczącej spadek i zbliżają się do ósemki.
My jesteśmy na dnie.
Gliwa - Bartosz, Benga, Krachunov, Brzyski - Cetnarski, Baran - Dudzic, Trochim, Małkowski - Piszczek.
2:0 dla Cracovii.
klipol - Wto Mar 13, 2018 20:22
Cetnatski chyba nie może grać przeciwko Cracovii...
radek - Sro Mar 14, 2018 21:30
Z zapewnień grajków mają chwycić się jeszcze mocniej za jaja więc kończymy makabryczną serię ;) 1-2 i jest mi obojętne kto strzeli Tylko 3 pkt ;)
bzyku - Sro Mar 14, 2018 22:10
1:0 dla Nas po stałym fragmencie :-)
bo2904 - Sro Mar 14, 2018 22:14
Te 3pkt to chyba jak Cracovia odda nam za 1 ligę.
KKS_FAN - Czw Mar 15, 2018 07:05
bzyku napisał/a: | 1:0 dla Nas po stałym fragmencie :-) |
mówisz o 105 rzucie rożnym wykonywanym przez Naszych? -:)
hanys - Czw Mar 15, 2018 07:25
Nasi sa w stanie wygrać każdy mecz, ale brakuje czasem pomysłu, czasem braku zaangażowania, czasem wiary w końcowy sukces.
Ci piłkarze przecież rozjebali 1 ligę wygrywając co mecz. Nie zapomnieli na pewno jak się gra w piłkę. Tylko na boisku nie potrafią tego przełożyć na wygraną.
Szturmowiec - Czw Mar 15, 2018 09:44
Liczę na 1-0 dla Sandecji po obojętnie jakiej bramce, może być nawet samobójcza albo zdobyyta ręką z dwumetrowego spalonego. Liczę się tylko 3 pkt.
kks10 - Czw Mar 15, 2018 13:57
Jak przegramy mniejszą różnicą jak trzema bramkami to będzie progres...
syfon12 - Czw Mar 15, 2018 14:20
Pasy kontynuują przygotowania do meczu z Sandecją.
https://youtu.be/mkm7ngoSn_A
https://www.youtube.com/watch?v=BPihWAzm-Kk
fanatycznie - Czw Mar 15, 2018 21:15
http://www.polsatsport.pl...kladaniu-broni/
młodyC - Pią Mar 16, 2018 20:09
Do składu gospodarzy wraca jeden z liderów – środkowy obrońca Szufryn. Trener Moskal desperacyjnie szuka rozwiązań na wyjście z trudnej sytuacji, ćwiczone są różne warianty (nawet z piątką czy trójką obrońców) zestawienie do końca ma zostać owiane tajemnicą po tym jak przed tygodniem wyciekła para stoperów (w mojej zeszłotygodniowej zapowiedzi) i we wpisie na twitterze.
KaKaEs1910 - Sob Mar 17, 2018 10:21
Jeśli zagrają ambitnie jak zapowiadają to różnie może być, może nawet remis. Coś mi jednak mówi, że Cracovia nam nie odpuści i zapewni sobie spokój w grze o utrzymanie wygrywając ten mecz...
najdi - Sob Mar 17, 2018 12:02
Tylko zwycięstwo trzeba wierzyć w naszych piłkarzy!!! Poza tym WSZYSCY DO ZABRZA!!!
xXkosiarzXx - Sob Mar 17, 2018 13:16
3-1 dla Cracovii, honorową strzeli Piszczek
radziufan - Nie Mar 18, 2018 14:20
Pietrzkiewicz, Benga,Bartosz, Szufryn , Krachunov, Mraz , Małkowski, Baran, Kasprzak, Trochim, Piszczek
młodyC - Nie Mar 18, 2018 14:28
Dziwi mnie brak Gliwy i Koleva. Ale dobra coś trzeba zmienić.
Jak w praktyce wyjdzie ustawienie?
3 środkowych obrońców, 2 wahadłowych bocznych 2 defensywnych i 3 jakby napastników?
jacek55 - Nie Mar 18, 2018 14:39
Gliwa na ławie no nie wiem , tłumacze sobie to tak lekka kontuzja chwilowa nie dyspozycja .
Rummek - Nie Mar 18, 2018 14:55
ciężko wierzyć ale wierzę w 2-1 dla nas!
PPP111 - Nie Mar 18, 2018 14:57
Przyznawać sie który podyktował Moskalowi taki skald na spotkaniu? xD
erhemingway - Nie Mar 18, 2018 14:57
Dziwi formacja, ale trzeba coś zmienić. Jeżeli mamy czymś zaskoczyć przeciwników to niech będzie to właśnie zmiana stylu gry. Jak nie wyjdzie, to trudno. Gorzej już być przecież nie może.
PPP111 - Nie Mar 18, 2018 15:45
Nie wygląda to złe w sumie ale brakuje jakości Mały bardzo słaby po kontuzji. Piszczek do zmiany. I moze sie cos uda ukasic.
kuba kks - Nie Mar 18, 2018 15:50
Bramkarz własnie sam wpakował sobie piłkę do siatki ... Wstyd mi
Polska1910 - Nie Mar 18, 2018 15:52
Ja nie rozumiem, Gliwa praktycznie jeden zawodnik ktory nie zawodzi a on w takim meczu go zmienia ...można gdybać ale moim zdaniem Gliwa by to wybronil
kuba kks - Nie Mar 18, 2018 15:56
Kazek Moskal niech wypierdala do swojej wisełki., największym błędem było odejście Mroczka, który chciał dobrze dla Sandecji jednak miał on za dużo do powiedzenia, co nie spotkało się z aprobatą włodarzy..
PPP111 - Nie Mar 18, 2018 15:57
Jesteśmy tak ubodzy pilkarsko ze to jest dramat. Wszystkie staty przez pół gorsze. ZAstanawiam się czy ten skład byłyby w ogóle zawalczyć o awans w 1 lidze.
bzyku - Nie Mar 18, 2018 15:57
Szkoda trener chciał coś zmienić ale jak na razie zmiana bramkarza nie wyszła :( Szkoda...
To ten bramkarz którego Mroczek sprowadził :)
syfon12 - Nie Mar 18, 2018 15:58
kuba kks napisał/a: | Bramkarz własnie sam wpakował sobie piłkę do siatki ... Wstyd mi |
Podgląd:
https://streamable.com/0rgpo
Majkellll - Nie Mar 18, 2018 16:04
Najgorsze jest to, że nikt nie pokazuje się do gry, tego nie ogarniam. W każdej drużynie ktoś wychodzi i jest kilka opcji do podania u nas nie ma momentami ani jednej
Rummek - Nie Mar 18, 2018 16:04
wiesz Bzyku - nieważne kto go sprowadził ale kto go wystawił do 11stki. Gołym okiem widać, że to talent. Może zrobi zawrotna karierę jak ten chłopiec od Antoniego - bo taki równie sympatyczny z niego misio.
Tylko, ze ktoś zapomniał, że zawodowy piłkarz, a szczególnie jak się ma 20 lat to posturą nie powinien przypominać misia.
No ale ciul... za chwilę druga połówka i jeżeli nadal będziemy grać tak bojaźliwie to pozostanie liczyć, że Cracovia sama sobie strzeli dwie bramki
SilverCommander - Nie Mar 18, 2018 16:08
Jak my możemy marzyć w ogóle o czymś więcej niż remis jak praktycznie przez 45 minut mamy problem, żeby zbliżyć się do pola karnego gospodarzy. Od 4 meczy nie strzeliliśmy nawet 1 bramki ! i to by było na tyle ...
bzyku - Nie Mar 18, 2018 16:08
Z taka grą to my nawet w 1 lidze jesteśmy do spadku...
arek88 - Nie Mar 18, 2018 16:13
Można gdzieś w necie obejrzeć?
PPP111 - Nie Mar 18, 2018 16:22
arek88 napisał/a: | Można gdzieś w necie obejrzeć? |
https://www.meczenazywo.pl
bzyku - Nie Mar 18, 2018 16:22
arek88 www.meczosy.pl
kibicKKS - Nie Mar 18, 2018 16:23
Pomnik dla fachowca co zwolnił Mroczkowskiego a wziął Moskala. Widać że trener ma pomysł i wizję drużyny. Z pewnością dobrym posunięciem na brak zdobywanych bramek była zmiana bramkarza. Pietrzkiewicz pokazał że za długo siedział na ławce, jego interwencji brakowało do kompletu programu kabaretowego wa mać... Wszystko wypluwa przed siebie nic nie łapie chyba że leciałby do niego kebab.
Zwolnić Moskala dać Dina, efekt będzie taki sam a przynajmniej oszczędniej...
Załamać się można o ile jeszcze ktoś tego nie zrobił.
arek88 - Nie Mar 18, 2018 16:45
Brawo dla tego pseudobramkarza który stoi w naszej bramce i brawa dla tego kto go wystawił :)
Brawa dla miasta, brawa dla zarządu, brawa dla wszystkich patalachow za których nam wstyd
polak_ns - Nie Mar 18, 2018 16:46
Piszczu mistrzu ;)
aleR - Nie Mar 18, 2018 16:46
Gol, Piszczu!
jacek55 - Nie Mar 18, 2018 16:46
To co zrobił nasz bramkarz do spułki z Szufrynem to normalnie kryminał
syfon12 - Nie Mar 18, 2018 16:49
Gol Piszczek.
Video >>> https://streamable.com/d7yhd
syfon12 - Nie Mar 18, 2018 16:54
Żółta kartka dla Małkowskiego. Pauza w meczu z Górnikiem Zabrze.
Video>>> https://streamable.com/sbvl5
x_cite - Nie Mar 18, 2018 17:05
Myślałem, że Cracovia coś nam pomoże tak ja My im kiedyś...trudno 19 mecz bez wygranej!
gogo1910 - Nie Mar 18, 2018 17:07
To jest jakas kpina, mecz lepszy od poprzedniego ale co z tego. Trener niech wypierdal* z tamtąd co przyszedl.
bzyku - Nie Mar 18, 2018 17:10
x_cite Cracovia gra o pierwsza ósemkę nie mogła odpuścić, nasz bramkarz dziś rozdawał prezenty :)
Chessjan - Nie Mar 18, 2018 17:10
Walka była, ale co z tego. Trudno wygrać z ręcznikiem w bramce.
--
Pozdrawiam,
Chessjan
kks10 - Nie Mar 18, 2018 17:12
Jest progres i wreszcie stały fragment
werty0 - Nie Mar 18, 2018 17:13
PPP111 napisał/a: | Nie wygląda to złe w sumie ale brakuje jakości Mały bardzo słaby po kontuzji. Piszczek do zmiany. I moze sie cos uda ukasic. |
Mały to jedyny kreatywny kopacz na boisku, chyba inny mecz oglądaliśmy
KaKaEs1910 - Nie Mar 18, 2018 17:14
W tym meczu ambicji może im nie zabrakło lecz i tym razem nie wystarczyło to choćby do remisu i jednocześnie gołym okiem widać, że poprostu sportowo zdecydowanie odstajemy od reszty. Brak pomysłu i generalnie jeden wielki chaos
Znajdziemy dwie gorsze ekipy w tej lidze które zapewnią nam utrzymanie? Jeśli tak to będzie to cud oraz niesprawiedliwe...
nowy74 - Nie Mar 18, 2018 17:14
Jak już zmienił Gliwe to mógł wystawić Radlińskiego.Pietrzkiewicza 2 bramki .
Majkellll - Nie Mar 18, 2018 17:15
Od której ligi będziemy zaczynać na jesień?
jaro. s - Nie Mar 18, 2018 17:15
Co to bylo w bramce? Czy Kaziu M. ocipial?
bzyku - Nie Mar 18, 2018 17:16
kks10 jednak rozmowa motywacyjna z piłkarzami i wskazówki dla trenera pomogły, bramka ze stałego fragmentu tak jak przewidział KKS_FAN po 105 rzucie rożnym :)
x_cite - Nie Mar 18, 2018 17:17
bzyku napisał/a: | x_cite Cracovia gra o pierwsza ósemkę nie mogła odpuścić, nasz bramkarz dziś rozdawał prezenty :) |
co nie zmienia faktu, że mogli pomóc...niech grają o górną ósemkę...tylko szkoda, że naszym kosztem
fanatycznie - Nie Mar 18, 2018 17:20
x_cite napisał/a: | bzyku napisał/a: | x_cite Cracovia gra o pierwsza ósemkę nie mogła odpuścić, nasz bramkarz dziś rozdawał prezenty :) |
co nie zmienia faktu, że mogli pomóc...niech grają o górną ósemkę...tylko szkoda, że naszym kosztem |
Ty tak na serio?
Kopacze mają w dupie kto z kim ma zgodę
x_cite - Nie Mar 18, 2018 17:23
fanatycznie napisał/a: | x_cite napisał/a: | bzyku napisał/a: | x_cite Cracovia gra o pierwsza ósemkę nie mogła odpuścić, nasz bramkarz dziś rozdawał prezenty :) |
co nie zmienia faktu, że mogli pomóc...niech grają o górną ósemkę...tylko szkoda, że naszym kosztem |
Ty tak na serio?
Kopacze mają w dupie kto z kim ma zgodę |
tak serio, bo już nie wiem czego mam się zaczepić, aby tej Naszej Sandecji pomóc...gdyby dziś wygrali to wierz mi pewnie zaczęlibyśmy grać zupełnie inaczej w kolejnych meczach
sandeczanin - Nie Mar 18, 2018 17:26
Chwalić kopaczy za to, że im się chce to tak jak chwalić kierowcę autobusu mpk, że się zatrzymuje na przystankach (takie jest ich k**** zadanie). Nasz "zawodnik w bramce" (nie obrażając nikogo) wyglądał jakby go wzięli z jakiejś budowy po drodze (na zasadzie wolna niedziela chodź z nami może w Ciebie trafią i coś złapiesz) Na plus (szukając na siłę) Kasprzak i Piszczek. Minus (tu na siłę nie trzeba szukać) Szufryn, "chłop w bramie", i jak dla mnie Małkowski (mimo asysty, połowa zagrań to straty i DURNA kartka). Ale największy minus dla Moskala za to, że jak już kombinował z taktyką to niepotrzebnie dokładał z TAKĄ zmianą w bramce. I śmieszne są teksty o oddaniu nam punktów. To nie 3 liga nie czasy pokazywanych karnych i innych układów. Choć ci którzy chcą takich rzeczy pewnie się tego doczekają....w 4 lidze. Choć nadzieje umiera ostatnia.
radek - Nie Mar 18, 2018 17:27
Jak tu wygrać jak zAWsze w jakimś meczu znajdzie się jeden sabotażysta :( .
Kmicic - Nie Mar 18, 2018 17:29
x_cite Bracia na trybunach od dawna i pewnie do grobowej dechy ale na boisku każdy ma zapierdalać na swoje konto. Tu nikt Ci nie odda nic za darmo, wszystkie punkty trzeba wywalczyć. I tak chyba jest ok. Teraz w Zabrzu trzeba walczyć!
młodyC - Nie Mar 18, 2018 17:30
Szkoda strzempić ryja, ale wygląda to jak przeznaczenie. Musimy przegrywać nie ważne jakbyśmy grali to ktoś musi popełnić błąd i nie wygrywamy.
kibic - Nie Mar 18, 2018 17:32
Mały po prostu nie chce się pojawić w Zabrzu o ile pamietam w tamtym roku też tam nie zagrał
syfon12 - Nie Mar 18, 2018 17:43
Weszło w swoim stylu o bramkarzu...
http://weszlo.com/2018/03...-pietrzkiewicz/
wborzecki@gmail.com - Nie Mar 18, 2018 18:00
TRZA MSZE U FARY ZAMÓWIĆ W INTENCJI UTRZYMANIA
BO JAK TRWOGA TO DO BOGA .
polak_ns - Nie Mar 18, 2018 18:00
Mieli go pochwalić po takim piachu jaki zagrał?
puchu1 - Nie Mar 18, 2018 18:54
Jak się pomaga w jakimś trudnym czasie drużynie to warto żeby to działało to w obie strony. Wygrana dziś na pewno zmieniłaby coś w głowach naszych kopaczy no ale trudno. Zostanie trener ''remis/porażka/nie mam pojęcia na grę/ to nie ma co liczyć na utrzymanie się a nie zapowiada się na zmianę więc widmo spadku coraz bliżej a co za tym idzie brak infrastruktury co da nam przez następne 50 lat grę w niższych ligach.
jacek55 - Nie Mar 18, 2018 19:35
Moskal przeniósł tym bramkarzem ,ale Szufryn kolejny mecz słaby Małkowski kartka durna gdzie rozumu.
klipol - Nie Mar 18, 2018 19:44
wborzecki@gmail.com napisał/a: | TRZA MSZE U FARY ZAMÓWIĆ W INTENCJI UTRZYMANIA
BO JAK TRWOGA TO DO BOGA . |
Zatrudnili księdza i nic to nie dało ;)
Kilinskiego 47 - Nie Mar 18, 2018 19:53
wborzecki@gmail.com napisał/a: | TRZA MSZE U FARY ZAMÓWIĆ W INTENCJI UTRZYMANIA
BO JAK TRWOGA TO DO BOGA . |
A ja myślę, że trzeba na jesień wypierdol*c wreszcie po 12 latach te pisowską sitwe z ratusza, a nie mieszać do tego Pana Boga.
PS: Pietrzkiewicz - zemsta Mroczkowskiego. Mroczek górą! :D
kibicKKS - Nie Mar 18, 2018 21:17
Kilinskiego 47 napisał/a: |
A ja myślę, że trzeba na jesień wypierdol*c wreszcie po 12 latach te pisowską sitwe z ratusza, a nie mieszać do tego Pana Boga.
PS: Pietrzkiewicz - zemsta Mroczkowskiego. Mroczek górą! :D |
Póki Mroczek był to go nie wystawiał, zobaczył co sprowadził ale w porę się opamiętał.
Niestety Moskal sam nie wie co robi i już w każdej formacji na siłę coś chce zmienić tylko jakoś nie trafia. Chyba że po starej znajomości obiecał Pogoni że pomoże w utrzymaniu ;-)
A tak poważnie cytując nieżyjącego już klasyka "Prezesie, tu już kur*a nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić!" ;-)
bo2904 - Nie Mar 18, 2018 21:43
Tak naprawdę to nie ma co ani o czym pisać, po prostu nie many kadry na Ex. i taka jesteś prawda .
Nawet jak jakimś cudem się utrzymany i nić się nie zmieni, to będziemy tyko i wyłącznie dostarczycielem punktów .
kibic - Nie Mar 18, 2018 21:44
Jak "dzwonić" to tylko Wdowczyk !
werty0 - Nie Mar 18, 2018 22:52
sandeczanin napisał/a: | Chwalić kopaczy za to, że im się chce to tak jak chwalić kierowcę autobusu mpk, że się zatrzymuje na przystankach (takie jest ich k**** zadanie). Nasz "zawodnik w bramce" (nie obrażając nikogo) wyglądał jakby go wzięli z jakiejś budowy po drodze (na zasadzie wolna niedziela chodź z nami może w Ciebie trafią i coś złapiesz) Na plus (szukając na siłę) Kasprzak i Piszczek. Minus (tu na siłę nie trzeba szukać) Szufryn, "chłop w bramie", i jak dla mnie Małkowski (mimo asysty, połowa zagrań to straty i DURNA kartka). Ale największy minus dla Moskala za to, że jak już kombinował z taktyką to niepotrzebnie dokładał z TAKĄ zmianą w bramce. I śmieszne są teksty o oddaniu nam punktów. To nie 3 liga nie czasy pokazywanych karnych i innych układów. Choć ci którzy chcą takich rzeczy pewnie się tego doczekają....w 4 lidze. Choć nadzieje umiera ostatnia. |
Ztakimi analitykami to tak też mecze wyglądają
ERNESTO - Nie Mar 18, 2018 23:02
Nie ogladalem, ale z tego ujecia ani Kolev, ani Krachunov nie okazali radosci z bramki ...
nuncjusz - Nie Mar 18, 2018 23:38
przynajmniej będą dobre mecze w 3 lidze :D
PPP111 - Pon Mar 19, 2018 09:38
ERNESTO napisał/a: |
Nie ogladalem, ale z tego ujecia ani Kolev, ani Krachunov nie okazali radosci z bramki ... |
Ale z czego mieli sie cieszyc? Nawet Piszczek nie przybił piatki z nimik tylko wział pilke o szybko na srodek.
jacek55 - Pon Mar 19, 2018 12:55
Konferencja po meczu p. Moskala pierdu pierdu będzie wiosna , o bramkarzu dobrze wyglądał a kto zamienia Merca na kaszlała jest zwykłym dyletatem szanowny p.Moskal
bzyku - Pon Mar 19, 2018 13:38
Dajcie spokój trener chciał jakiegoś wstrząsu, czasem to pomaga, więc zdecydował się na taki krok. Nasz bramkarz nie wytrzymał ciśnienia i doskonale wie jak zagrał, a fala hejtu wcale mu nie pomaga...
Mr.X - Pon Mar 19, 2018 18:27
Narzekanie na Moskala, a dzięki komu on jest wklubie? Zapytajcie piłkarzy.
Dogadany był ten trener Oral, wszelkie warunki przedstawiono mu na spotkaniu w Niemczech, gdzie pojechali przedstawiciele klubu. On otrzymał kilka dni na zastanowienie się, chodziło o sprawy rodzinne i logistyczne. Co wtedy działo się w Nowym Sączu? Wycieczka zawodników poszła do sponsora Zbigniewa Szubryta z prośbą aby nie zatrudniać Niemca tylko właśnie Moskala. On wiadomo zakochany w Wiśle, osobiście znający Kazimierza podłapał pomysł.
Następnie było agitowanie, przekonywanie, a na koniec wizyta zawodników u prezydenta, który stwierdził, że skoro piłkarze tak chcą i główny sponsor to on się zgarza. Historia prawdziwa, do sprawdzenia. Można stwierdzić, że jak chcieli tak właśnie mają.
hanys - Pon Mar 19, 2018 18:28
ja pie***** o jakim wstrząsie Ty mówisz/piszesz?? takie wstrząsy można robić ale nie jak się od 18 meczy nie wygrywa.
NIe wiem co za król taktyki podsunął mu taki skład z Mrazem na środku pomocy i Trochimem na skrzydle, ale wstrząs to sobie sam zafundował przepierdalalajac kolejny mecz
SilverCommander - Pon Mar 19, 2018 19:39
Mr.X napisał/a: | Narzekanie na Moskala, a dzięki komu on jest wklubie? Zapytajcie piłkarzy.
Dogadany był ten trener Oral, wszelkie warunki przedstawiono mu na spotkaniu w Niemczech, gdzie pojechali przedstawiciele klubu. On otrzymał kilka dni na zastanowienie się, chodziło o sprawy rodzinne i logistyczne. Co wtedy działo się w Nowym Sączu? Wycieczka zawodników poszła do sponsora Zbigniewa Szubryta z prośbą aby nie zatrudniać Niemca tylko właśnie Moskala. On wiadomo zakochany w Wiśle, osobiście znający Kazimierza podłapał pomysł.
Następnie było agitowanie, przekonywanie, a na koniec wizyta zawodników u prezydenta, który stwierdził, że skoro piłkarze tak chcą i główny sponsor to on się zgarza. Historia prawdziwa, do sprawdzenia. Można stwierdzić, że jak chcieli tak właśnie mają. |
Jakoś mnie to zupełnie nie dziwi. Trzeba było brać wtedy na przekór wszystkim tego Niemca ;), a nie Pana Kazimierza po znajomości. Zawodnicy bali się, że trener zrobi porządek w szatni tak jak to zrobił Gino Lettieri w Koronie ? :). Jakoś drużyny, które trenują zagraniczni trenerzy w ESA, źle na tym nie wychodzą, no ale u nas zwyciężyła postawa "patriotyczna" więc musiał być Polak ;).
bzyku - Pon Mar 19, 2018 20:34
[quote="hanys"] Nie każda rewolucja kończy się sukcesem. Gdyby się obroniła wynikiem komentowałbyś inaczej. Szukaj pozytywów, wreszcie strzeliliśmy gola po stałym fragmencie :)
Ktoś temu trenerowi zaufał niech teraz wyciąga wnioski... ten pomysł z trenerem niemieckim mógł wypalić ale wielu grajkom nie pasowała rola zmiennika lub pakowanie walizek...
biker_ns - Pon Mar 19, 2018 22:20
hanys napisał/a: | ja pie***** o jakim wstrząsie Ty mówisz/piszesz?? takie wstrząsy można robić ale nie jak się od 18 meczy nie wygrywa.
NIe wiem co za król taktyki podsunął mu taki skład z Mrazem na środku pomocy i Trochimem na skrzydle, ale wstrząs to sobie sam zafundował przepierdalalajac kolejny mecz |
Najśmieszniejsze w tym wstrząsie jest zastąpienie Gliwy Pietrzkiewiczem, a nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć że od Gliwy lepszego bramkarza nie mamy.Śmiem postawić tezę że z Gliwą tego meczu nie przegralibyšmy mimo iż ostatnio nie prezentował jakiejś wybornej formy.
hanys - Wto Mar 20, 2018 06:49
jak to się nie skończy w 3 lidze po tym sezonie, to będę szczęśliwy.
Naprawdę to co się dzieje w tym klubie to juz nawet nie jest parodia. nawet nie wiem jak to nazwać...
a to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Sandecja nigdy nie będzie profesjonalnym klubem, bo zawsze znajdą się kurwy i złodzieje którzy ten klub upodlą i rozkradną....
x_cite - Wto Mar 20, 2018 07:06
A mnie zastanawia jedno czy osoby, które teraz ogrzewają się i czerpią korzyści z tytułu pobytu Sandecji w ESA za chwilę obudzą z ręką w nocniku bo skończy się kasa, skończy się ekstraklasa i splendor....zobaczymy ilu wtedy zapaleńców będzie do tego, aby budować klub od podstaw...
hanys - Wto Mar 20, 2018 07:24
x_cite napisał/a: | A mnie zastanawia jedno czy osoby, które teraz ogrzewają się i czerpią korzyści z tytułu pobytu Sandecji w ESA za chwilę obudzą z ręką w nocniku bo skończy się kasa, skończy się ekstraklasa i splendor....zobaczymy ilu wtedy zapaleńców będzie do tego, aby budować klub od podstaw... |
mam nadzieje ze wszystkie te kurwy się odpierdolą
PPP111 - Wto Mar 20, 2018 08:47
Panowie świete słowa. Niestety Sandecja dla wielu to dojna krowa. Nie ma tam ludzi kompetentnych z jakas wizja klubu. Sacz z potecjalem finansowym to powinien byc wzorem a Sandecja najlepsza wizytowka miasta jako barzo solidmy sredniak Esktraklasowy a jest najwiekszym posmiewiskiem w historii tej ligi. Po prostu wydymali Nas na kazdym kroku.
Lucas_93 - Wto Mar 20, 2018 09:06
Najsmutniejsze jest to, że ludzie rządzący Sandecją wybrali wydojenie jak największej kasy, przespali najlepszy moment na sprzedanie klubu inwestorowi- to spore ryzyko, ale nie wierzę, że klub wyszedłby na tym gorzej niż na tych okropnych układach, bo przecież gorzej się nie da.
PPP111 - Wto Mar 20, 2018 09:39
Teraz w tym wszystkim najwazniejsza kwestia jest stadion. Jezeli powstanie kurnik juz nigdy nie zobaczymy ESA w Saczu. Minimalizm ratuszowy to jest rak tego miasta. Gdzie budowa Helenskiego? Od maja tamtego roku mieli budowac a nawet w maju tego roku ne zaczna pewno. Kpina. Niestety jestesmy w martwym punkcie wg mnie. Po nawet jak sie pogoni ten bande ktora od lat niszczy to miasto to czy nastepny w ogole zainteresuja sie Sandecja? Pytanie bardzo ciezkie do odpowiedzenia. Jako srodowisko sadeckie jestesmy tak wybitni że nawet historcxyna chwile i szanse na rozwoj potrafilismy zjebać na maxa. Taka smutna prawda:((
bzyku - Wto Mar 20, 2018 09:54
Klub jest miejski więc żeby coś zmienić trzeba zmienić tych co siedzą na stołkach i nic dla Sandecji nie robią
x_cite - Wto Mar 20, 2018 10:34
https://www.dts24.pl/kapi...strzasem-mozgu/
Kilinskiego 47 - Wto Mar 20, 2018 11:11
PPP111 napisał/a: | nawet jak sie pogoni ten bande ktora od lat niszczy to miasto to czy nastepny w ogole zainteresuja sie Sandecja? Pytanie bardzo ciezkie do odpowiedzenia. |
No właśnie o to chodzi, żeby ci następcy już nie interesowali się za bardzo klubem - póki będzie miejski to zawsze będzie siedliskiem politykierskiej patologii i wewnętrznych gierek. Jeśli będzie inwestor to OK, jeśli nie - to trudno. Grajmy nawet w IV lidze, ale na zdrowych zasadach z jakąś szansą na normalny rozwój. Na jesień czeka nas wszystkich kibiców wielki test przy urnach - czy wolimy tę patologię, która jest teraz i nie widać szansy na poprawę, czy wolimy pograć nawet w niższych ligach, ale tak żeby nie wstydzić się tej prowizorki i nieudacznictwa.
|
|