|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Piast
radziufan - Sro Maj 02, 2018 21:54 Temat postu: Sandecja - Piast sobota 15:30
syfon12 - Czw Maj 03, 2018 00:13
Do boju !!! (ja osobiście dalej wierzę)
stach0 - Czw Maj 03, 2018 20:58
ku*** mac panowie jedziemy ekstraklasajest do obrony
nuncjusz - Czw Maj 03, 2018 21:40
Obudzisz się dziś obudzisz się dziś obudzisz się dziś nad ranem
Zaśpiewam ja ci Zaśpiewam ja ci Piosenkę o ukochanej
Hej Sandecja do boju Biało Czarni Nie ważną jest rzeczą czy mecz ten wygramy Sandecja zawsze Pany !
Nie wierzę w wygraną ale chłopaki na boisku niech dadzą z siebie 100 % to mi starczy oglądnąć piłkarzy z zaangażowaniem .
radziufan - Czw Maj 03, 2018 22:24
Sandecja Nowy Sącz - Piast Gliwice, godz. 15:30, sędzia: Krzysztof Jakubik (Siedlce).
radek - Pią Maj 04, 2018 18:55
Cóż 1-0 i jeszcze gramy ;)
erhemingway - Sob Maj 05, 2018 21:31
https://pbs.twimg.com/media/DcdMNr9XUAEimm9.jpg:large
Radość po golu była oszałamiająca :D
x_cite - Sob Maj 05, 2018 21:38
Było warto jechać jak zawsze! Trzy punkty bezcenne!!!!!!!!!!!!!!! Wierzę bardzo mocno w utrzymanie! Pozdrowienia dla całego składu wesołego autobusu :D
nuncjusz - Nie Maj 06, 2018 01:21
Dziś w 1 połowie było tak miłe dla oka naszą drużynę pooglądać w 2 połowie trochę dramaturgi ale Kolev jak zawsze wywalczył piłkę a Trochim zawodowo wykończył nie podpalił się . Błędy były ale walką zdobyli swoje i tego brakowało w innych meczach gry do końca. Benga też widać dobrze się czuje w zespole można by napisać że zależy mu na tym by się dobrze pokazać ale jest też zaangażowanie emocjonalne . Kolevowi nie przeszkadza że to nie on strzela ale robi swoje widać tą złość sportową u niego . Małkowski Piszczek Szufryn też dobry mecz zaliczyli .
Dziś pokazali że jednak są wstanie wygrywać teraz ważny mecz we wtorek jeżeli dadzą radę to mecz o wszystko mamy na Lechi . Muszą zdobyć w 3 meczach te 6 pkt -7 pkt minimum
PPP111 - Nie Maj 06, 2018 05:22
Teraz jak wygląda sytuacja wyjazdu na wtorek? Gdzie bilety ect?
młodyC - Nie Maj 06, 2018 08:14
I czy będzie tak samo autobus podstawiony pod stadionem na ten "wyjazdowy" mecz?
refaa - Nie Maj 06, 2018 12:53
"Muszą zdobyć w 3 meczach te 6 pkt -7 pkt minimum" - Mało, niestety musimy wygrać wszystko do końca aby mieć szansę na utrzymanie. Na dużym farcie utrzymany się dwoma zwycięstwa i i remisem z Lechia
x_cite - Nie Maj 06, 2018 13:13
Wygrać wszystko do końca i kibicować Lechii w dwóch najbliższych meczach...ot tyle i aż tyle!!!
hanys - Nie Maj 06, 2018 13:21
2 z 3 meczy sa z nożem na gardle, bo gramy z wlczącymi o utrzymanie.
jak jest tu jakiś statystyk/matematyk niech zapoda możliwe warianty :)
klipol - Nie Maj 06, 2018 13:48
Lechia ma teraz dwa wyjazdy. Pierwszy na Piast, który się na nich rzuci i rozejdzie ich najprawdopodobniej jak Arkę, potem mają wyjazd na Pogoń na której będzie pełny stadion bo mają mieć bilety po 10 i Pogoń na pewno im nie odpuści. Zostaje im mecz z nami, jak my wygramy z Niecieczą i z Cracovią to nam wystarczy remis do zostania w Ekstraklapie :) Wszystko zależy od wtorkowego meczu, mam nadzieję że po zwycięstwie z Piastem uwierzyli w siebie i wygrają z Niecieczą. Ewentualnie remis ale wtedy w Gdańsku trzeba pokonać Lechię.
|
|