|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - SANDECJA - Bytovia
szymon_YG - Sro Wrz 12, 2018 08:59 Temat postu: SANDECJA - Bytovia temat piłkarski ;)
1:0 dla nas ?
stach0 - Sro Wrz 12, 2018 09:48
Trudny mecz /niestety bez Kasprzaka/ 2-1 dla nas
Rummek - Sro Wrz 12, 2018 10:10
3-1 i oczywiście bramki dla nas w 2 połowie
bzyku - Sro Wrz 12, 2018 10:41
Hmmm ta nasza 1 liga jest tak nieprzewidywalna... ale my u siebie jesteśmy przewidywalni dlatego stawiam na skromne zwycięstwo jedną bramką albo tradycyjne 1:0 :-)
nuncjusz - Sro Wrz 12, 2018 11:30
A ja miałem piękny sen że naszego trenera po meczu z Bytovią zaprosili do studia Polsatu więc stawiam w ciemno wygraną .
radziufan - Sro Wrz 12, 2018 13:25 Temat postu: Re: SANDECJA - Bytovia
szymon_YG napisał/a: | temat piłkarski ;)
|
Świat sie kończy:) Szymon temat piłkarski zaklada:)
Słowo ode mnie, nie zakladalem tematow bo odnioslem wrażenie ze nie ma zainteresowanych do dyskusji, jezeli.okaze sie ze temat żyje to wrocimy do tej tradycji
radek - Sro Wrz 12, 2018 14:05
Bytowia nigdy nam nieleżała ale jak budujemy ;) Twierdze to 2-0
milo - Sro Wrz 12, 2018 14:53
wiecie może jak wygląda sytuacja z Szufrynem, bo kompletnie bez żadnej odpowiedzi zostały pytania o jego nieobecność w meczu z Wartą, stąd moje pytanie czy będzie już do gry w meczu z Bytovią ?
Stawiam skromne 1-0 dla nas oczywiście :)
polak_ns - Sro Wrz 12, 2018 16:14
Remis w tym meczu biorę w ciemno.
Jeżeli wygramy będę mega zadowolony. Fajnie by było Manoyana od początku zobaczyć w tym meczu.
mirek678 - Sro Wrz 12, 2018 16:56
Brat go spotkał ostatnio i Ciufa mówił że ma lekką kontuzje ale żadnych szczegółów nie znam może się wykuruje na Sobotę
erhemingway - Sro Wrz 12, 2018 22:07
Jako że Kasprzak pauzuje, liczę na Manoyana od początku. Mam nadzieję, że coś pokaże pozytywnego.
1980_NS - Czw Wrz 13, 2018 07:13
Klątwa Bytovii już na nas nie ciąży. Trzeba teraz odrabiać ten negatywny bilans (chyba mamy 1-5). Również liczę na Manoyana w pierwszym składzie, natomiast prawdopodobne jest wyjście od początku Kanacha, to zależy od pomysłu trenera na mecz. Tak czy inaczej, trzeba to wygrać.
biker_ns - Czw Wrz 13, 2018 11:18
Sandecja Nowy Sącz - Bytovia Bytów, godz. 19:10, sędzia: Wojciech Myć (Lublin)
Rummek - Czw Wrz 13, 2018 13:43
erhemingway napisał/a: | Jako że Kasprzak pauzuje, liczę na Manoyana od początku. Mam nadzieję, że coś pokaże pozytywnego. |
pytanie tylko czy Manoyan jest gotowy na grę od 1 minuty. Skoro gracz z takim potencjałem gra ogony to zapewne jeszcze nie jest w formie. Jak poprawi "fizykę" to sądzę, że będzie ważną postacią tak jak choćby Benga, który zanim wszedł na dobre do skłądu to musiał nadrabiać zaległości treningowe. A efekt był taki, że stał się podstawowym.
Wydaje mi się, że póki co to Manoyan jest na etapie przygotowania kondycyjnego jak Sovsic czy Ksianz - mega gracze ale nie mieli siły.
Chociaż chwilę już jest u nas więc...może już czas na niego nastał:)
Ciekawe jak to rozwiąże Kafarski.
arek88 - Czw Wrz 13, 2018 14:47
Odnośnie tego meczu i w sumie ogólnego wizerunku Sandecji :D
Super jest to ze jest tyle akcji gdzie można wygrać bilety, zawodnicy na rynku z upominkami. Miastons rozdaje 20 biletów (10 osób po 2), radio RDN również codziennie co najmniej raz dziennie rozdaje po dwa bilety, dzisiaj nawet dwa razy i nawet udało mi się wygrać, a właśnie miałem jechać kupować :D
Poza tym różne konkursy, fajne akcje w internecie l, to wszytsko się przekłada na pełny stadion, większe szanse na nowy stadion i na to ze budujemy tu twierdze od nowa i
w sobotnim meczu niezawodny Mały podtrzyma serie bramek i obstawiam wynik 2-1 (0-1) po bramkach Malego i Klichowicza :D
polak_ns - Czw Wrz 13, 2018 15:36
Rummek napisał/a: | Wydaje mi się, że póki co to Manoyan jest na etapie przygotowania kondycyjnego jak Sovsic czy Ksianz - mega gracze ale nie mieli siły.
|
Mega gracze ale im się nie chciało, taka prawda.
Rummek - Czw Wrz 13, 2018 16:11
polak_ns napisał/a: | Rummek napisał/a: | Wydaje mi się, że póki co to Manoyan jest na etapie przygotowania kondycyjnego jak Sovsic czy Ksianz - mega gracze ale nie mieli siły.
|
Mega gracze ale im się nie chciało, taka prawda. |
być może też im się aż tak nie chciało jak powinno się im chcieć ale...niestety prawda jest też taka, że byli kompletnie nie przygotowani do gry fizycznie. Taki Sovsic po meczu z Pogonią gdy zaczął od początku 3 dni dochodził do sił... A to właśnie pokazywało spore braki.
Ehhh....ale było minęło. Przywołałem ich tylko w kontekście Manoyana, że na pewno jest piłkarzem dobrym ale skoro nie gra pełnych meczy to być może ma braki fizyczne.
jedrzej - Czw Wrz 13, 2018 17:13
Nie wie kto co robi od wtorku w Saczu autokar klubowy Szachtioru Soligorsk, Ci co w Lipcu grali z Lechem w eliminacjach?
nuncjusz - Czw Wrz 13, 2018 17:47
Ktoś wie jak z biletami w klubie bo dopiero mam jutro czas aby podejść ?
Majkellll - Czw Wrz 13, 2018 17:49
Rummek napisał/a: | polak_ns napisał/a: | Rummek napisał/a: | Wydaje mi się, że póki co to Manoyan jest na etapie przygotowania kondycyjnego jak Sovsic czy Ksianz - mega gracze ale nie mieli siły.
|
Mega gracze ale im się nie chciało, taka prawda. |
być może też im się aż tak nie chciało jak powinno się im chcieć ale...niestety prawda jest też taka, że byli kompletnie nie przygotowani do gry fizycznie. Taki Sovsic po meczu z Pogonią gdy zaczął od początku 3 dni dochodził do sił... A to właśnie pokazywało spore braki.
Ehhh....ale było minęło. Przywołałem ich tylko w kontekście Manoyana, że na pewno jest piłkarzem dobrym ale skoro nie gra pełnych meczy to być może ma braki fizyczne. |
Manoyan w ogóle wygląda mi jakby mial lekką nadwagę
radziufan - Czw Wrz 13, 2018 18:15
nuncjusz napisał/a: | Ktoś wie jak z biletami w klubie bo dopiero mam jutro czas aby podejść ? |
Zostalo tylko troche na F
nuncjusz - Czw Wrz 13, 2018 20:16
radziufan napisał/a: | nuncjusz napisał/a: | Ktoś wie jak z biletami w klubie bo dopiero mam jutro czas aby podejść ? |
Zostalo tylko troche na F |
Dzięki Radziu za info postaram się do południa kupić może się uda .
seseba - Czw Wrz 13, 2018 20:23
jedrzej napisał/a: | Nie wie kto co robi od wtorku w Saczu autokar klubowy Szachtioru Soligorsk, Ci co w Lipcu grali z Lechem w eliminacjach? |
Zgrupowanie siatkarzy
arek88 - Pią Wrz 14, 2018 11:39
W sobotę Trener, Tomasz Kafarski nie będzie mógł skorzystać z zawieszonego za kartki Bartłomieja Kasprzaka, oraz kontuzjowanych Dawida Szufryna i Davida Manoyana. Adrian Stawski zaś może skorzystać z każdego zawodnika w swojej kadrze.
No to dyskusja o roli Manoyana w tym meczu zakończona. Oczywiście nikt nic nie wiedzial
polak_ns - Pią Wrz 14, 2018 13:06
arek88 napisał/a: | W sobotę Trener, Tomasz Kafarski nie będzie mógł skorzystać z zawieszonego za kartki Bartłomieja Kasprzaka, oraz kontuzjowanych Dawida Szufryna i Davida Manoyana. Adrian Stawski zaś może skorzystać z każdego zawodnika w swojej kadrze.
No to dyskusja o roli Manoyana w tym meczu zakończona. Oczywiście nikt nic nie wiedzial |
Może czekali z informacją do samego końca bo liczyli, że nie będzie na tyle poważny uraz albo opcja druga po prostu nikt nie napisał:)
fanatycznie - Pią Wrz 14, 2018 21:31
Jak wygramy to mamy lidera :)
arek88 - Pią Wrz 14, 2018 22:05
fanatycznie napisał/a: | Jak wygramy to mamy lidera :) |
Do niedzieli na pewno :D ale łatwo nie będzie. Wierze w nasze zwycięstwo i wiem, ze nie przegramy a jak będzie zobaczymy jutro :)
radziufan - Sob Wrz 15, 2018 07:50
Bilety dostępne w kasach od godziny 14
Zostało ok 300
rwp - Sob Wrz 15, 2018 23:23
Szkoda 2 pkt.
Niewykorzystane sytuacje się mszczą.
hanys - Pon Wrz 17, 2018 07:27
rok temu po 10 kolejkach mielismy 14 punktów dziś mamy 19 jest progres ;)
|
|