Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Termalica

radziufan - Sob Mar 02, 2019 07:40
Temat postu: Sandecja - Termalica
no to zapraszamy do dyskusji
nawojowa - Sob Mar 02, 2019 08:41

Dostane dzisiaj jeszcze karnet caloroczny?
Rafalsky - Sob Mar 02, 2019 09:41

2-0, Małkowski, Dudzic.
nuncjusz - Sob Mar 02, 2019 10:20

4-1 Nasi grali mało sparingów a okres przygotowań był długi coś czuję że wyładują akumulatory .
młodyC - Sob Mar 02, 2019 11:01

Naprawdę ciężki mecz. Gramy bez Gabrycha i Szufryna. Prawdopodobny skład :
Kozioł - Flis , Bućko, Basta - Kanach - Kun, Kasprzak, Małkowski, Chmiel- Flaszka Klichowicz
Czuje 0-0, ale będzie 1-0 po bramce Klichowicza ;)
Tak karnety całoroczne tak samo jak bilety są sprzedawane, tyle że za 200, bo promocyjne się skończyły.

nawojowa - Sob Mar 02, 2019 11:21

Dla mnie nie ma problemu ze 200zl tylko bardziej chodzi o to czy uda mi sie dzisiaj go kupic w kasie. Jesli tak to super i dzieki za info
Tomko54 - Sob Mar 02, 2019 12:58

Optymistycznie 3:1, jedną z bramek strzeli Kun
nawojowa - Sob Mar 02, 2019 13:10

Full stan dzisiaj nie ma juz biletow ponoc. Info z klubu
Tomko54 - Sob Mar 02, 2019 13:33

tak pół żartem pół serio to ciekawe co oznacza słowo full na naszym stadionie :) Bo teoretycznie to powinno być pewnie koło 3 koła jak policzymy miejsca siedzące a bywało że na meczu było po ponad 7 tysięcy ludzi wiec ciekawe o który full chodzi ;)
kibicc27 - Sob Mar 02, 2019 13:37

Nie prawda. Bilety są. Pozdrawiam.
erhemingway - Sob Mar 02, 2019 13:40

od której są otwarte kasy?
jacek55 - Sob Mar 02, 2019 19:47

Mecz na plus ale skuteczność masakra
młodyC - Sob Mar 02, 2019 22:31

Cytat:

Naprawdę ciężki mecz. Gramy bez Gabrycha i Szufryna. Prawdopodobny skład :
Kozioł - Flis , Bućko, Basta - Kanach - Kun, Kasprzak, Małkowski, Chmiel- Flaszka Klichowicz
Czuje 0-0, ale będzie 1-0 po bramce Klichowicza ;)

Ajj przeczułem wynik i skład , ale miałem nadzieję że Mati tej setki nie zmarnuje.

www.megachem.pl - Pon Mar 04, 2019 16:12

Kun bardzo pozytywnie się pokazał, widać, że ma papiery na grę. Będziemy mieć z niego dużo pociechy.
aidos - Pon Lis 18, 2019 20:13

Żeby nie powielać tematu, to zapytam w tym o ostatnim meczu.

Skrót z meczu raczej nie rozwiewa wątpliwości co do pracy sędziego i kontrowersji. Może ktoś siedział bliżej sytuacji i może je opisać. Może @Internacjonale ma więcej materiałów? I może ktoś zna przepisy lepiej ode mnie i mi wytłumaczy.

- Czerwona kartka - wg skrótu Mały chyba poleciał z ręką? Czyli prawidłowo?
- Karny - raczej chyba też prawidłowy?
- Dwa "brutalne" faule z pierwszych minut meczu chyba Putinceva

- Ustawiamy się do wolnego, sędzia rysuje linię 9m, a później rysuje linię prostopadłą do tej pierwszej. Co to za linia? Jest na to przepis? Oddzielanie zawodników gdzie mają stać po za 9 metrem? Pierwszy raz coś takiego widziałem.

- Sędzia wyrywa piłkę bramkarzowi z rąk po karnym - nasz bramkarz oczywiście gra na czas itp. ale czy sędzia może na siłę odebrać mu piłkę?

kibicKKS - Czw Lis 21, 2019 22:34

aidos napisał/a:
- Sędzia wyrywa piłkę bramkarzowi z rąk po karnym - nasz bramkarz oczywiście gra na czas itp. ale czy sędzia może na siłę odebrać mu piłkę?

To że odebrał mu piłkę na siłę czy nie to jedno, mnie bardziej zastanawia to że dał ją piłkarzom z Niecieczy, a przecież to nie oni mieli wznawiać grę od środka.