|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Hyde Park - Forumowicze
Izka_Korona - Czw Wrz 29, 2005 01:47 Temat postu: Forumowicze No wiec czas troszke ozywic to forum, zwlaszcza po krotkiej przerwie spowodowanej problemami technicznymi... Temacik powinien byc znany osobom, ktore przegladaja rozne fora klubowe. Po krocie zabawa polega na opisiku uzytkownikow tego forum. No to zaczynamy... :)
KubaNS - Czw Wrz 29, 2005 02:36
Calkiem przypadkowo wiem OCB ;), wiec po przerwie ruszamy z tym forum, tym bardziej ze zjadlo troche wiadomosci w miedzyczasie i trzeba sobie ponabijac :)..
Temat calkiem podobny do "Skojarzen" tylko jedziemy z uzytkownikami.. Zaczynam od modow ;)
Bianco- od zawsze na Sandecji, bęben na Starcie;), szef wszystkich szefow, troche to wszystko ciezej idzie wszytko od jego emigracji ;)...
Ernesto- setki km w MOT-cie, jeden z nastepcow Bianca na emigracji ;), mistrzowska wczorajsza podroz do Rzeszowa ;)
admin- "kariere" zaczyna podobnie do Ernesta (KMTW:)), powoli sie rozkreca, wyjazd do Zabierzowa...
Dziekan- bez komentarza :), skojarzenia musza byc krotkie, a w tym "wypadku" sie nie da;)
hanys- Hanysowo, hanysowo, hanysowo ;), stara sie jak moze, glowna krawcowa na Kilinskiego, za duzo dramatyzuje;) i przedwszystkim ten Wasik ;) napic to sie jednak z nim nie napije, zdecydowanie lepiej radzi sobie jego siostrzyczka ;)
Grzechotnik- jak Bianco- na Sandecji od zawsze, tata ;), bardzo wporzadeczku, zajebiste smsy;), "jakie te kielczanki sa zajebiste";), no i ten Champion ;) sporo mozna pisac... aktualnie niestety emgracja..
INDOR- zapadnieta klata Bianca;), "mocny" zawodnik z duzym stazem, rowerem do Bryjowa ;), kosmiczne wygrane na STSie ;)
Izka_Korona- pierwsze pierdolniecie Korony ;), bardzo pozytywnie, zacieciem wyjazdowym zdecydowanie przebija wiekszosc piszacych tu forumowiczow, nie mamy takich fanek ;), Champion i . Przekaznik ;) Ciumek ;)
radziufan- nauczyciel angielskiego mojego brata ;), przy okazji bliska rodzina ;) bardzo pozytywnie tylko malo rozjezdzony ale sie wkreca powoli ;)
SandyFan- sasiad radziufana, "rezerwista", wyjazdy na reprezentacje, j.w... zbyt malo rozjezdzony ;)
grubas_KKS- pozytywny zawodnik, coraz bardziej zaangazowany w organizacje ;), Dunajec ;), wyjazd na reprezentacje:), Siup Sklad.. wyjazdowo na odpowiednim poziomie...
S@NDECJA- Travel Gang, jezdzi jezdzi i jezdzi ile moze, j.w. pozytywny, moglby troche bardziej zoorganizowac "mlodziezowke" (chociaz nie lubie tych podzialow) ;)
To chyba narazie tyle, bo pora juz pozna.. jutro pewnie dokoncze, ale dzis juz nie mam pomyslow...
Pozdrawiam
radziufan - Czw Wrz 29, 2005 15:59
Kuba ladnie mnie rozkminiles............ teraz cala szkola i wszystkie dzieciaki beda wiedzialy:))
a moje skojarzenia to:
KubaNS; kuzin:) opanowany, nie okazujacy emocji:) jezdzi gdzie moze i jezeli moze a jak nie moze to i tak jezdzi:)
SandyFan: sasiad, kumpel, zapalony Sanda tak jak my wszyscy.....no igoni mnie w typerze;)
RydzSmigly: brat SandyFana
Dziekan: człowiek jazda........
ERNESTO: czerwony maluch, reprezentacja.....
S@NDECJA: chłop od wyników w LT:)) pierwszorzedny wyjazdowicz...
Kuti_vip: 4 fazy najebania.......czwarta faza to worek:)) niewyrzyty??:)
Waski 1910: lewoskrzydlowy, prawoskrzydlowy:))
reszty wlasciwie nie znam osobiscie tylko tak z widzenia........
RydzSmigly - Czw Wrz 29, 2005 16:35
KubaNS:krewny radziufana,zawsze dobrze poinformowany i spokojny (choc na reprezentacji cieszyl sie jak wszyscy na stadionie).wyjzdow juz "troche"zaliczyl
SandyFan:brat..zawsze stara sie byc na kazdym meczu Sandecji,nie odpusci nawet rezerw i juniorow.Zarazony Pasami do szpiku kosci
radziufan:sasiad z bloku,bramkarz na emeryturze(chyba ze sie myle,trzeba cos zagrac:))).duzo razem jezdzilismy na rezerwy;))
Dziekan:sparing z waksmundem(harklowa;))no i czlowiek baza w kazdym calu
S@NDECJA:kumpel z podstawowki...wyjzdowicz na najwyzszym poziomie
Kuti_vip:wyjazd na reprezentacje(4 faza rzadzi) i rugbysta:)),organizator:)))
Waski 1910:info od niego jest pewne w 100%
Crac0vianin:na zeslaniu....
reszta tylko z widzenia
Izka_Korona - Czw Wrz 29, 2005 16:54
No wiec ja tez opisze kilka osob:
KubaNS - jeden z moich lepszych ziomkow;) mily, otwarty, narzeka na gre Sandecji, ale ostro smiga na wyjazdy:) Przekaznik z samego ranca dobra rzecz;) ciumek ;)
S@NDECJA - drugi moj dobry ziomus:) od zawsze i na zawsze bedzie mi sie kojarzyl z przestanem i dowcipami o zydach;) rozgadany, wesoly no i te zwierzenia;)
Indor - pierwsza osoba z Sandecji, ktora mialam przyjemnosc poznac:) zdecydowanie nie slowny;) Chamion i wyprawy rowerowe do SS;) bardzo go lubie
Dziekan - hehe zawsze ma dobre jazdy i lubi molestowac niewinne dziewczyny:) bardzo pozytywna osoba, az szkoda, ze przebywa teraz na emigracji
Ernesto - nie potrafi klamac:P ma juz u mnie ze 4 krechy i ciezko mu bedzie to nadrobic... poza tym fajnie sie z nim wdaje w polemike
Ninja - bardzo fajny ziomek z Muszyny:) dba by Muszyna byla aktywnym fc, organizuje wyjazdy, autor stronki o Muszynie - oby tak dalej i CK zaprasza;)
Wachan - hehe bardzo pozytywna osoba, esjuzmi pazeusta:) lapie niezle fazy (Macka z klanu pamietasz??:)) czesto u nas bywa za co ma duzego plusa
Grzechotnik - teraz przebywa na emigracji, bardzo lubi kielczanki;) wporzadku chlopak. Jego agresora, ktorego zalapal w championie na dlugo raczej zapamietam;)
Grubas_kks - nie znam go za bardzo, kojarze z grilla po meczu z Craxa, ale wydaje sie wporzadku i bardzo bezposredni. Tylko nie wiem skad sie wziela ta ksywka
nati - bardzo sympatyczna mloda fanka
mk89 - mlody zajarany kibic
blanca estrella - cenie ja za obeznanie w sprawach kibicowskich oraz zaangazowanie jesli chodzi o ultras Wisly
Bianconeri - czyli Rysiek z pizzy, z jego postow zawsze mam najwieksza beke... a stwarza pozory powaznego czlowieka;)
RydzSmigly, SandyFan, Radziufan - jak dla mnie wszyscy trzej maja podobny charakter wypowiedzi, ale to nie dziwi skoro sa sadiadami/rodzina. Poza tym nie znam ich co nie znaczy, ze nie poznam:)
Wnuczka - Pani pociag pospieszny;) moja ziomala z pierwszego pierdolniecia:) razem smigamy na wyjazdy, bardzo wesola i same superlatywy.
Bianconeri - Czw Wrz 29, 2005 17:21
Izka Ban za obrazę majestatu jaśniepana administratora:D
Moja krótka charakterystyka - wy wszyscy jesteście pojebani, was nie mozna sądzić, was .. was trza leczyc :))
Izka_Korona - Czw Wrz 29, 2005 18:19
:) no to czesc;)
Bianco to moze zacznijmy od Ciebie??;)
kolafy - Czw Wrz 29, 2005 18:27
KubaNS - fotoreporter i dostarczyciel papierosów ;)
S@NDECJA - nie znam =]]]]
Indor - odrazu mi sie kojarzy z pewnym obrazkiem na ktorym tez był jeden z adminow ;)
Dziekan - hehehe :D musze wkoncu z nim zajarac pozadnie ale teraz go nie ma :((
Ernesto - Czerwony Jastrzab i flagi ;)
Ninja - Poprad Muszyna i opisy na zmiene o Cracovi,typu Anty i Sandecji ;)
Wachan - hehehe RONI ;)
Grzechotnik - FC SS i kojarzy mi sie z pewna sprawa.
Grubas_kks - Gruby Macius =]]] Ekipa Podpalajaca Systematycznie !
nati - no poznaje ja powoli ale kojarzy mi sie raczej z gg :P
mk89 - ultras
blanca estrella - no coment ale mimo tego Pozdro
Bianconeri - donosny smiech
RydzSmigly-Po pierwsze to podstawowka a po 2 ze musi sie wyrobic z wyjazdami
SandyFan-sparingi w Barcicach =]]]
Radziufan -jak wyzej no i jeszcze pan nauczyciel ;)
Wnuczka -pierwsza pani z Korony ktora poznałem,wyjazd na KSZO.
Izka_Korona-nie znam... =] napisze tylko ze kozacka z niej babka ;)
dev-dobry ziomek z Cracovii.
Hanys-vlepkowy
mk89 - Czw Wrz 29, 2005 19:05
Kolejność przypadkowa:
S@NDECJA - Travel Gang '04, dość dobrze podróżuje (-:
blanca estrella - Wisła Kraków, pisanie głupot na tym forum.
Hanys - Starszy vlepkowy, sandecjahools.prv.pl
Izka_Korona - Żółto-czerwona siostra (-:
Ernesto - MOT
Grubas_KKS - Siup...
Wachan - Wariat w pozytywnym znaczeniu tego słowa ;)
admin - Dzięki Niemu tutaj piszemy...szacunek.
Ninja - FC...
Dziekan - Wyjazd do Gorlic
Narazie tyle, nie mam weny do pisania :DDD
ERNESTO - Czw Wrz 29, 2005 19:32
KubaNS - czlowiek z ktorym niebezpiecznie wsiadac do jednego wozu (przynajmniej jesli nie ma kompletu) - pozdro dla kumatych ;)
S@NDECJA - bialy jastrzab, ciagla jazda, duzo wyjazdow w ostatnich 2 latach (zwlaszcza na zgody), kiedys dawno temu dostal ode mnie zjebe za robienie za fc Cracovii ;)
Indor - sts maniak ;) czasem nerwowy, latwo go w Saczu spotkac na rowerku :D Strasznie ciety na Andżele ;)
Dziekan - czlowiek, ktory mnie wkrecil w zycie kibicowskie na Sandecji, swir, nierzadko autor hardcorowych akcji, abstrakcyjne myslenie ;)
Izka_Korona - ło matko ;) Fajna dziewczyna, tyle, ze ... nie umie liczyc (jakies dziwne mnozenie jakis wyimaginowanych kresek), probuje sprowadzic mnie na zla droge (w Kielcach czekaja na mnie 4 kreski), przez nia jeszcze bardziej boje jezdzic sie do Kielc ;) Poza tym respect za to, ze jej sie chce i jezdzi, mimo pewnych przeszkod
Wachan - czlowiek, ktory zawsze kreci sie z S@NDECJA, rozkrecil sie troche - nie spodziewalem sie, ze zlapie az taka zajawke ;)
Grzechotnik - czasem pije za duzo i przez wypowiada zbyt wiele slow, ktorych moglby zalowac. Ponad 50 wyjazdow za sama Sandecja
Grubas_kks - bardzo spoko typ, racjonalnie myslacy, ostatnio zalicza coraz wiecej wyjazdow, Siup Sklad
malolat_19 - Siup Sklad, wyjazd do Lezajska ... hardcorowiec
mk89 - zajarany ultraska, powoli wkreca sie w klimaty, czasem za duzo udziela sie na forum kibicow
blanca estrella - kobieta dzieki ktorej to forum zylo. Imo nieslusznie i niepotrzebnie zaatakowana przez czesc osob z naszego forum (sam kolor barw to nie powod do najezdzania). Znajaca klimaty kibicowskie
Bianconeri - wieczny pesymista, dobry organizator, ale tez straszna "maruda" :)
Hanys - czasem jak go slucham to mam wrazenie, ze ruch kibicowski na Sandecji nie istnialby gdyby nie on ;) ostatnimi czasy niewiele robil ze wzgledu na to, ze go nie bylo w NS, zobaczymy jak bedzie teraz ;) Rzecznik prasowy ;)
kuti_vip - wyprawy na reprezentacje ;) Lovelas ;)
SandyFan, Radziufan - na poczatku mi sie mylili, dlatego pisze o nich razem ... z nimi kojarza mi sie wyjazdy na reprezentacje ;)
SAND1910ECJA aka eSKa - wie wszystko, ale nikt nie wie kim on jest ;)
Na razie tyle, moze pozniej mi sie bedzie chcialo jeszcze kogos dopisac :P
KubaNS - Czw Wrz 29, 2005 19:38
Przyjelo sie, wiec jedziemy dalej...
malolat_19- Siup Sklad, jednoosobowy wyjazd do Lezajska (kozak akcja), jeden z najbardziej "zoorganizowanych" mlodych, przyszlosciowy zawodnik ;), Ilona? ;)
mk89- ultrasik, duzo pisuje na forum, stara sie cos ruszyc w swojej dziedzinie
Blanca- cokolowiek by o niej nie powiedziec, pisze przewaznie z sensem, raczej poukladane w glowie chociaz niewiele o niej wiem...
kuti_vip- wystepuje tu tylko w Typerze, rugbysta :), podobnie jak z Dziekanem- ciezko scharakteryzowac ten przypadek w kilku zdaniach ;)
wachan- Travel Gang, zajebiscie pozytywny ;), sparingi w Barcicach i wyjazd do CK ;)
RydzSmigly- mlody P. vel SandyFan ;), Krakow, "rezerwista", czlonek ekipy z reprezentacyjnego busa ;)
Ninja - Czw Wrz 29, 2005 21:57
Izka_Korona - super dziewczyna, bez obaw na pewno odwiedze CK :)
S@NDECJA - reka w gipsie, spoko ziomek, biały maluch i TG :)
dev - czesty bywalec w Muszynie, spoko ziomek :)
ERNESTO - czerwony maluch, melanż u nas( skradziony rower :P) :)
INDOR - spoko ziomek :)
reszty nie kojarze nicków albo nie znam :)
ERNESTO - Czw Wrz 29, 2005 22:18
Ninja - lol, to Ty miales dotrzec wtedy na rowerze ? przyznam szczerze, ze w ogole nie kojarzylem Cie z wygladu wczesniej ;)
wachan - Czw Wrz 29, 2005 22:35
KubaNS - z Kubą dobre jazdy mam , pamiętny wyjazd do CK i brak niejakiego TABALUGI na scenie , ogólnie pozytywny :]
S@NDECJA - "Jesteśmy z Tobą Żygała jesteśmy z Tobą ! - ogólnie zielony czlowiek z którym łapie bucha na ośce i na wyjazdach :A zwany także jako Nóżka z Sącza :E , i jak by to wyglądało jak bym nie wspomnial o zielonym jastrzębiu który jest Biały [BĄK] !
INDOR - maniak sts'ów , stara gwardia :]
Dziekan - pozytywnie nakręcony , jazde przeważnie w sobie ma :]
ERNESTO - "RED BĄK" , organizator , MOT
Wachan - nie wiem ale sie popytam : Q
Grzechotnik - stary wyjadacz :D
grubas_KKS - dobry ziomek :] chłop ma dobre jazdy i ogólnie gitarka :] , Pozdro dla JAGI - nasza zgoda najlepsza w Polsce jest !
mk89 - ultras , Baltazar Gąbka , ostatnio ma zajawke na wyjazdy...., Mortal KOmbat
Blanca estrella - kojaży mi sie z wiślackim scierwem :E
Bianconeri - organizator , jazde tez ma dobrą : ]
SandyFan-sparingi w Barcicach ...
Radziufan -kuzyn Kuby , nauczyciel Angielskiego , na wyjazdy jezdzi słabo : <
Izka_Korona - nie będziemy sie w cycki szczypac , powiedzmy w prost : Izka jest jak najbardziej w pożądeczku xD , klimat ma , jazde ma , Kszo pierdoli i na wyjazdy jezdzi do woli , zajawke zlapala na SANDECJE weszcie przyjechala : ASD
Hanys- vlepki , admin strony sandecjahoools.prv , Górny Śląsk , Hanysowo : ]
malolat_19 - Batmobil . siup Sklad , wineczko , trunki z % , wyjazdy spontaniczne :]
Kuki - zawodnik lajtowy , zielona chmura , gdzie zielone tam Kuki , pozdro dla niego :D
kolafy - Czw Wrz 29, 2005 23:09
malolat_19 - Batmobil ,sS,Jasło =]]] Ogolnie luz i szacunek za Lezajsk!
Kuki - Grzybki miazdza :D kiedy wyprawa :> hehe czeste zielone wycieczki !
KubaNS - Czw Wrz 29, 2005 23:25
Ernesto.. dokladnie :) ja tez nie mialem pojecia ze to Ninja.. dopiero wczoraj mnie nasza zolto-czerwona siostra uswiadomila ;)
Kuki- pozytywnie pojebany ;), duze zaciecie, w niektorych rzeczach przypomina mi... Czubskiego ;).. mlody A. ;)
Wnuczka- kolejna Koroniara, ktora pokazuja ze jezdzic potrafi, kolezanka Izki...
pantera- Gumior, wporzadku chlopak, pozytywne jazdy, SCH Sklad, BMW Boys i... Supporter ;)
Pablo- malo aktywny na forum, ale meczow na Kilinskiego nie odpuszcza, ziomek admina, wyjazd do Zabierzowa...
hanys - Pią Wrz 30, 2005 19:38
Erni - kiedys chlopak ktory bal sie jezdzic szybciej niz 60 na godzine :) obecnie po wyjezdzie Bianca jeden z glownych organizatorow, MOT
KubaNS - kumpel z osiedla lawki itp itd rowniez jego telefon byl najczesciej wykorzystywanym teefonem podczas organizacji wyjazdow jak i kilku spraw chuliganskich ostatnio jego fotki goszcza na stronie
Bianco - po wyjezdzie Czubskiego pierwsze skrzypce Sandecji no i oczywiscie bęben
Wciagacz - czlowiek zajawka " HoolsHeaven" KMWTW :) podobnie jak Kuba kumpel z osiedla
Admin,Pablo,Radziu i Pulpet - znani mi sa tylko z kilku wyjazdow i kilku spotkan chodz Radzia i Pulpeta widuje czesciej
Grzechotnik - w sumie nie wiem co napisac ale wyjazd na hute jego astra i maluchem to bylo kozackie zajscie :)
Indor - pierwszy raz go zobaczylem z naszywka VAdera i utkwi mi w pamieci, najbogatszy kibic Sandecji :P
Grubas_KKS - chopak sie rozkreca, kiedys pamietam go ze Startu
S@ndecja - jeden z najaktywniejszych mlodocianych zagniewanych :) moglby troche ruszyc mlodziezowke
mk89 - mlodszy vlepkowy :)
Pantera - ,moj ulbiony porzadkowy na stadionie Hutnika ogolnie wporzo ziom, jazdy z Suppem :)
to chyba tyle
Pozdro
Bianconeri - Pią Wrz 30, 2005 21:14
No pasuje się wkońcu cokolwiek wypowiedzieć w temacie:
Indor - mój przyjaciel Steryd :)) Nie ma to jak się trochę po przyjacielsku pokłócić z Indorkiem i trochę sobie nawrzucać :)
KubaNS - najkrócej będzie napsać, ze porządny z niego chłopak
Ernesto - mój najlepszy kierowca, prawie zawsze można na niego liczyc, chyba, że akurat boli go brzuch ;)
Dziekan - Wciągacz i wszystko jasne, jeden z większych zakrętów zyciowych jakich znam :D
Hanys - starszy vlepkowy, krawcowa, wieczny kaszel :D
Grzechotnik - jeden z pierwszych forumowiczów, który postarał się o małego Sączersa :)
grubas_KKS - oby tak dalej ....
S@NDECJA - dużo chce, ale nie zawsze mu wychodzi :) czasem za dużo pyskuje :)
FANATYK1910 - to samo co wyżej, będą z niego ludzie :)
MAŁOLAT_19 - pozytywnie zakręcony, takich jak on nam trzeba i oby takich więcej
Kuki - heh qrwa lubię tego małego czuba (no chyba, że jest za bardzo zjarany i mu się morda nie zamyka to mam go ochotę wtedy utłuc :D)
admin - moje praktyki studenckie :) jak jeszcze trochę pojeździ to bedzie mi mógł mówić cześc na ulicy buhahahahahahahaha
Na razie może wystarczy :))
grubas_KKS - Pią Wrz 30, 2005 22:20
teraz moja kolej :)
KubaNS - prze gitareczka ziomuś !! wspólny wyjazd na Repre :) dobrze zorganizowany chłopak
Ernesto - tez pozytywny zawodnik !! jego Maluch znany jest juz prawie w całej Polsce heh...aha Cosik Cię ziomeczku przybyło ostatnio :) ...koksy hehe
Bianco - BYŁ BĘDZIE JEST NA SANDECJI ZAWSZE !! Mało juz zostalo takich konkretnych osób ze starej ekipy jak Bianco !!...daleko mi do Niego...ale może kiedys... :)
Grzechotnik - kolejny zawodnik ze starej ekipy !! ogólnie spoko Ziomek
Indor - mój sąsiad :) tez stara gwardia !!
Dziekan - zielony reprezentant Sandecji na emigracji :) pozytywnie zakręcony ten Wojtas heh
Hanys - heh paparazzi :) spoko koleś
admin - osobiście go nie znam ale widzę że sie powoli rozkręca...Zabierzów
radziufan,SandyFan RydzSmigly - wyjazd na Reprez wspolny heh też się chłopaki rozkręcają :)
S@NDECJA - moj zielarski zawodnik :) Żygała heh Biały Bąk heh wspólne wyjazdy zajebisty ziomek !! wiadra miażdżą hehe
Izka_Korona - dama z Kielc :) osobiscie się z Nią nie poznałem :( ale postarm sie to zmienić przy najbilższej okazji heh...wspolny gril po meczu Korona- Craxa
Kuti_vip - nasz boski Romeo :) wyjazd na Repre :)...rugbista heh
blanca estrella - wiślacka ściemniara !! oby juz nie gościła na naszym forum ze swoimi "epopejami" na 1000 zdań !!
Ninja - osobiście go nie znam...chyba :) rożkreca powoli całą Muszyne kibicowaniem !!
Wachan - RONI PIERONI MAKARONI !! zajebisty zielony ziomeczek !! bez Niego nie ma jazdy heh kawał o 'skurwielu"...GARGI ...JAGA&GARGI bo Nasza zgoda najlepsza w Polsce jest :))
malolat_19 - mój ziomek od kilku lat !! SIUP SKŁAD !!ostatnio bardzo zaangażowany w działalność kibicowską...jeden z moich najlepszych kolegów !!
Kuki - wariat w 100% heh zajebisty moj kolejny ziomeczek :) smoke weed everyday heh pozytywnie zakręcony
mk89 - młode pokolenie :) ...ciągnie Go do wyjazdów...oby tak dalej
Kamel - kolejny "młodzieżowiec" z YG heh ziomek odemnie z ośki :) Kwiaty we włosach...heh ogol tę szopke wreście Antoś :)
fanatyk_1_9_1_0 - kolejny wariat młodego pokolenia :) ... stałe 'promocje" co wyjazd heh
to chyba tyle wiary co teraz kojarze :) pozdro
Dziekan - Pon Paź 03, 2005 14:10
haha ale mam jazde z tych tekstow...i zeby nie bylo wlasnie jestem zjarany i siedze w bibliotece :D dzisiaj palilem z kibicami Tottenhamu :D ku*** zal sie robi jak sie to czyta i czlowieka nie ma w Saczu :) . Gratuluje dobrego wyjazdu do tychow a teraz do rzeczy was zjade po calosci male diably :D
KubaNS - wlasciwie to nie wiem jak go poznalem heheee ale zawwsze bylo tam gdzie kuba na meczu tam i ja i na odwrot :)
Ernesto - krokodyla skurwiela to ja wkrecilem :D maly batmobil z niego przez ta brodke ale odolnie pozytywny gosc o ile nie zjebie mu sie brzuch po jakims hotdogu - wtedy wymoitnik mu sie uruchamia w brzuch- on tour
Bianco - to taka wyjaca koza ...warto ja czasem dozywic kielecka pizza :) ten jego kwik to najbardziej charakterystyczny glos jaki w zyciu slyszalem :)
Grzechotnik - spoko ziomek, tak jak ja zdupcyl od bab za granice :) ...od poczatku byly jego preferencje byly wiadome (motyw Izrael) . Pozdrowki dla ziomka !
Dziekan - no ku*** nieskromnie powiem przechuj, trenowal prawie wszystko ale w niczym nic nie osiagnal, narkoman ze sklonnosciami do myziania po brodce Emila :), Uzdolniony raper, rymocholik, zloczynca umilajacy wyjazdy El-greko, rownoczesnie wyprowadzajacy z rownowagi wszechwiedzacego kioskarza-gazeciarza :). Skurwiel do eNtej.
Hanys - nasza lala z wasem i co tu duzo mowic, kiziii mizi poka wasik :D
admin - osobiście go nie znam, prawdopodobnie to Milosz ;), taka dziewica wyjazdowa jak Ernesto na poczatku :)
radziufan,SandyFan RydzSmigly -trudny temat ogolnie takie studenciki :)
S@NDECJA - kolejny zjeb po mnie na Sandecji :) ku*** w sumie kazdy jest zjebany na jakims punkcie :) Dobre warunki na metke ale woli bletke :)
Izka_Korona - Spoko kumpela , czesto robimy sobie fotki ...;) Korona Kielce :)
blanca estrella - ilez mozna czytac o wisle, motyw grzechotnika i stadionu
Ninja - rowny ziomek, dobra impra w Aldze po derbach
malolat_19 - SIUP SKŁAD !!ostatnio bardzo zaangażowany w działalność kibicowską...mozna na nim polegac. Pamietam ze w mlodosci wylapalem strzala za niego w 41 :)
Kuki - wariat :) dobry zawodnik, wiecej takich swirow
mk89 - dobry zawodnik pod metke tak jak kolafy, troche za spokojny wiec powinien podbic jakies anabole i kwasy :)
Kamel - nie znam chyba ale pozdrawiam
fanatyk_1_9_1_0 - stałe 'promocje" co wyjazd heh
Indor- motyw harcerki i koksiarza, misio kwadratowy na rowerku :D
[ Dodano: 2005-10-03, 14:12 ]
Pantera - wspolne melanze akcje, motyw szyby tramwajowej, za kazdym razem placz ze smiechu :), motywy gadugadowe, SCH sklad zgoda Sadecko Nowohucka :)
ERNESTO - Pon Paź 03, 2005 15:28
Dziekan - a nie pomylil Ci sie czasem Ninja z devem ? ;)
KubaNS - Pon Paź 03, 2005 15:33
Na pewno mu sie pojebalo... :)
Dziekan napisał/a: | wlasciwie to nie wiem jak go poznalem heheee |
Moze miec to jakis zwiazek z tym, ze od kilkunastu lat mieszkamy 100 m od siebie ;) Ale nie jestem pewien.. ;)
kolafy - Pon Paź 03, 2005 15:38
No na bank sie pomyliło, a ziołko z Angli widze ze kelpie dobrze hehehe :D
Ninja - Pon Paź 03, 2005 22:06
tak to pewnie był Dev bo ja nie byłem na derbach :)
ERNESTO - Pon Paź 03, 2005 22:55
ja bylem i siedzielismy w Whisky Pubie (bo nie w Aldze byla ta imprezka) i wiem, ze tam byl dev ;) Ciebie nie widzialem, ale tak jak mowie, dopiero rozpoznawalny dla mnie jestes od tego melanzu w Muszynie ;)
Za to zaczyna mi sie przypominac pare rozmow, w ktorych wspominal, ze zna "Ninje" ... i teraz juz w 100% mi sie wszystko zgadza, bo chodzilo mu o deva ;)
Pozdrawiam
Izka_Korona - Wto Paź 04, 2005 15:51
nie moglabym jeszcze zapomniec o 2 osobach z tego forum, ktorzy raczej zadko sie wypowiadaja z tego co zauwazylam, ale jednak... :
fanatyk_1_9_1_0 - hehe pozytywny chlopak, mlody gniewny ;) sprzeczki przed malzenskie w drodze na Malogoszcz ;) bardzo czesto go mozna spotkac w naszym krolestwie :)
Kuki - hehe tez bardzo pozytywny tylko czasem jak sie bardzo zjara to nie wiem wogole o co mu chodzi;) i slyszalam o jego slynnej bajerce ;)
A tak po krocie mozna Was wszystkich scharakteryzowac w jednym zdaniu:
Najprzystojniejsi, najseksowniejsi ( najbardziej wasaci;) ) heej heej SANDECJA!!!! :)))))))))
kuti_vip - Wto Paź 11, 2005 22:15
KubaNS - znamys ie od lat... odkad go znam chodzi na sandecję :)..... kiedyś w EKCH ale teraz juz tylk oekstremalny odłam tego pięknego klubu hehehe ......
Dziekan - trenował juz wszystk ojak to napsiał ale w niczym nic nie osiagnął hehehehe ale "wysportowany to chłopak "
Ernesto - swego czasu próbowął nas zabić ( kubaNS, dziekan i ja) ale udalo nam sie uniknac zderzenia z tirem hehe ...... teraz dołaczył do znajomych an wyspach ...
Hanys - pochodzi z ziem okupowanych ale w sumei fajny chłopak z niego ( przynajmniej tak sądzi :) ... ) .. też odkąd znam zajmoał sie komentoaniem akcji kibicówskich na świecie :)..... jedym słowem BOSS
RadziuFan - razem z kubaNs tworzą rodzinną mafię na tmy forum ... najlepiej spikujacy cżłowiek którego znam hehe :).....
Grzechotnik - spoko koleś ale jak wiekszość za granicą .....
wnuczka - Czw Gru 15, 2005 22:22
jako, że pewna osoba mi wypomniała, że sie zarejestrowałam i sie nie udzielam, to czas abym sie przełamała i zadebiutowała ;) moze zacznijmy od tego miłego tematu :)
co ja moge powiedzieć
jak narazie znam Kube, Indora, Ernesta, Kukiego i osobe ukrywającą sie pod nickiem 'S@NDECJA'
a wczoraj dane mi było poznać też Grzechotnika :))
mam nadzieje, że o nikim nie zapomniałam
moge powiedzieć tyle: BARDZO SYMPATYCZNI :)
Grzechotnik pamiętasz na co nas zapraszałes?:P pewnie nie :))
i zapamiętaj: nie Babcia tylko Wnuczka :)) ;)
"KielPolki" ;)
a no znam jeszcze przeciez jedną z tutejszych forumowiczek ;) Iska, jeszcze dużo drogi mamy do przebycia i stadionów do zdobycia ;)
pozdrowienia
pantera - Pią Gru 16, 2005 16:08
wypowiem się o tych, z którymi mam kontakt albo przynajmniej miewam kontakt :)
KubaNS - osobiście nie znam, jednak kumaty typ, spory staż, ogromna wiedza na tematy kibicowskie, mój współdyskutant na pewnym forum :D
Bianco - osobiście nie znam, aczkolwiek widziałem go :) (on mnie zresztą też ale to przy innej okazji :) - wiadomo jakiej :) ), z czym mi sie kojarzy - chyba z opierdolem za hujową ankiete którą mu podrzuciłem, hehe ale luz, wyjaśnione wszystko bo to nie do konca ja byłem jej autorem :) , ogólnie wyluzowany typ
Hanys - kojarzy mi sie z rozmowami na gg na różne tematy, ale istnieje taki JEDEN na który rozmawiamy godzinami (nie tylko z nim zresztą :) ), wporządku koleś, raz go wrobiliśmy na gg z Dziekanem, Źrebięciem i Kubą (wiecej osób w tym maczało palce) :) poza tym, raz widziałem go na żywca, przed budynkiem klubowym w NH, tylko że wlazł szybko na stadion i se nie pogadalismy :(
Dziekan - hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha ku*** nie moge nic napisać bo leżeee :)
łuuusaaaa - wporzo koleś :D:D:DD:
Grzechotnik - Sob Gru 17, 2005 13:53
Fajny temat, teraz dopiero zauwazylem... :)
Kuba- prze w porzadeczku chlopak... Chociaz z drugiej strony ostatnio zdenerwował mnie tym ze musiałem pić sam (czyt. za niego w pewnym autobusie podążającym do Kielc ;) ) Jedyny minus - mało chlopak pije ;)
Ernesto - zdecydowanie "żygacz" numer 1 na Sandecji... To mu nie podchodzi piwo (najczesciej w Kielcach) albo jakieś hot dogi na Starcie... Poza tym kudłaty;)
Indor - sts-maniak, i te jego rowerowe wyprawy do SS... :)
Bianconeri - jedyna gęba z forum która dłużej chodzi ode mnie na Sandecje ( a moze sie myle?)
Wciągacz i Kuki - Was to do jednego wora - "zielone" chłopaki... ;)
Grubas i Małolat - Pozytywnie zakręceni - oby wiecej takich osób u nas...
hanys - ach ten wąs :) ogólnie ok...
S@NDECJA - spoko ziomek, wspólne sprawy itd... ;)
Kuti Vip - "lovelas" nr1 na Sandecji... ;)
Izka i Wnuczka - Kiel... "KielPolki" - I wszystko jasne... Kumaci wiedza o co lotto ;)
Wnuczka odbierz pryw. wiadom.... pzdr
bolohools - Pon Gru 19, 2005 21:13
WACHEN? - Ważce zajebali okulary hahahahahahahahaha. Dobry zawodnik, tylko szybko wypuszcza dym z płuc.|| MR. wielkie oko...|| ZIELONE PŁUCO...
S@NDECJA - Noga Driver,(Wszyscy mają nadzieje że, odpali jeszcze |BĄKA|...Coraz większe ZIELONE PŁUCA...
GRUBAS - Mydło Mydło Mydło, POWIDŁO !!! <----rozkmincie* || Kolejny człowiek z ZIELONYMI PŁUCAMI...
MK'89 - Kup sobie APARAT CYFROWY ;) heh >
kolafy - Pon Gru 19, 2005 21:30
bolohools-bokser,może coś z niego będzie jak się nie zamuli :)) no i oczywiscie ziomek z osiedla i on to dopiero ma zielone płuca :D
bolohools - Pon Gru 19, 2005 21:30
KUKI - ŁUKASZ. Jak wyżej pisałem konkretne ZIELONE PŁUCO Wychowany Na Zielu ... NAMPA KREMPEDOMPO BEMPEZ PROMPOBLEMPEMUMPU :)) hehe HOOLIGANS SANDECJA :)
FANATYK1910 -Wydaje zakazy do KIELC hehe :) Robi dobre 18siemnastki...(pozdro dla kumatych)
DEV - ŁOWCY PSÓW CRACOVIA !!! ŁOWCY PSÓW CRACOVIA !!! Zawsze mile widziani na Sądeckim stadionie !!:))
grubas_KKS - Pon Gru 19, 2005 23:33
Bolohools - haha "wiecznie uśmiechnięty" ... konkretny ziomeczek Nasz jedyny bokser z "młynu" ;)
Dev - - Cracovia :) ... łączą nas mecze i ... haha dobry ziomek z Niego .... bardzo chętnie widziany w NS :)) Myśle ze w końcu sie zmelanzujemy konkretnie razem :)
Don Sanczez - hmm .... zobaczymy co pokaże :) ... młody...ambitny..."tajski bokser" haha ale myśle ze bedą z Niego ludzie....ja go przypilnuje
mk89 - Pią Gru 23, 2005 08:58
Bolkos: Bokser xD
Cytat: | MK'89 - Kup sobie APARAT CYFROWY ;) heh > |
hehhehe
małolat_19 - Czw Mar 16, 2006 09:25
Bianco - starszak :D..dużu szacunek ,człowiek , który chyba nigdy nie przestanie w tym tkwić..
Bolohools - zielony boxer..
Dziekan-kolejny emigrant,który sprzydałby się na miejscu..narkofix:D..pogoń za Unią,a akcje w 41 pamiętam jak dziś;)..
Fanatyk1910-Kielce , TG , dołek na NH..
Grubas_KKS-liceum..chlanie , chlanie , chlanie? ;)..Kiedyś Siup Skład , ale z czasem każdy robi co lubi:D..można powiedzieć że to on wjebał mnie w to wszystko(za co dziękóweczka) dlatego robie to co robie:)..SANDECJA!..
Hanys-organizator,przesadny pesymista od czarnych scenariuszy:)..koleżka z Wupe..
Izka_Korona-Skąś mam jej nr. w tel. ale nie zabardzo pamiętam skąd, w wyniku czego raz po pijoku napisałem jakieś głupoty;)..
Kuba_Ns- duży pozytyw w moim uznaniu..bardzo dobrze mi sie z nim dogaduje i myśle,że z wzajemnośćią..rozjeżdżony chłopak od ładnych paru lat..
Kuki-WNZ,zielone:)..wszystkie wyjazdy na których z nim byłem nie do wyjebania,coś niemożliwego w Tychach i Biedronka w Jaśle:)..pozdro..
Mk'89- YG-Ultras-moim zdaniem jeden z lepszych ,,małolatów'' :D..vlepkowy,coraz lepiej zaczyna jeżdżic..oby tak dalej!..
S@NDECJA-TG,white bonk,palonko,ogólnie pozytyw..
Wachan-trochę przytrzymany w otoczeniu,ale to pewno przez to palenie:)..
soróweczka Wszystkim, których ,z jakiegoś powodu pominąłem..HOŁK!..sS!
Izka_Korona - Czw Mar 16, 2006 10:32
małolat_19 napisał/a: | Izka_Korona-Skąś mam jej nr. w tel. ale nie zabardzo pamiętam skąd, w wyniku czego raz po pijoku napisałem jakieś głupoty;).. |
hehe wydaje mi sie, ze ten nr masz po meczu na Hucie, gdzie zawineli jednego od nas, z ktorym jego dziewczyna sie chciala skontaktowac. No po pijaku sms dotarl do kieleckich dziewczyn a mial dotrzec do... jasielskich:D Pozdro
bolohools - Czw Mar 16, 2006 19:26
MAŁOLAT_19 - SANDECJA&JASŁO Na zawsze razem :))) HEHE SS ...pozdro dla kumatych.
Kuki - Czw Mar 23, 2006 12:10
Ja tu prosze bardzo mnie nie zaliczac do jakiś tam forumowiczów :| .....Tylko Sandecja Pojebans Hools i tyle:) wszyscy jestescie zakręceni ....Dziękuje WNZ ELo Pozdrówka
[ Dodano: 2006-03-23, 12:33 ]
Skoro już tu jestem to wlane pareo pisów .......
Bolo - wariat jakich mało dobzre nam sie współpracuje w zielonych tematach :)
Małolat - nawet sie nie wypowiadam bo tego wariata to opisać sie nie da ! Wiele wyjazdów,
akcji , utarczek i spontanów że aż sie mi rozpisywać nie chce :)
Grubas - to grubas wiecznie zainteresowany sprawami organizacyjnymi , płuco sie szkoli , dobry ziomek . paker :) i wogole dobrze schorowany
!Hanys - :) hehehehe to dopiero jest koleszka :D
Kuba_Kks , Indor, Bianconeri i ci wszyscy - BEZ NICH BYŚMY NIE ISTNIELI :)
Izka - ? hehehe Co to za blondynka......?
Kolafiok - to Kolafiok myśli że przegoni mnie z wyjazdami :) oby mu sie udało :) dobre płuco :)
NIe ważne co napiszecie ważne że na necie piszecie :) buehehehehehehe
HoF - Sro Maj 10, 2006 13:42
Grubas - co sie stało ?? haha
Kuki - zielone pluca , muł pospolity
S@NDECJA- exacly KMWTW :)
Małolat - wino sadeckie
Kuki - Pią Maj 12, 2006 14:39
Hof - hehehehe 100 % zamulacza płuca zielone oczy przekrwione :)
kolafy - Pią Lis 25, 2011 13:17
Żal.pl! hehehehe beka jak fix!
Kazek G f H - Pią Lis 25, 2011 13:35
Bianconeri napisał/a: |
Ernesto - mój najlepszy kierowca, prawie zawsze można na niego liczyc, chyba, że akurat boli go brzuch ;)
|
Bianco, po latach wiele się zmieniło co nie? :D buehueheuehe
Grzechotnik - Pią Lis 25, 2011 13:56
kolafy napisał/a: | Żal.pl! hehehehe beka jak fix! |
hehe a jednak odkopałeś stary temat...
kolafy - Pią Lis 25, 2011 14:17
Odkopałem i szczerze to mnie na sentymenty wzieło, bez zastanowienia oddaje 4500 ludzi na stadionie, nasze gwiazdeczki, jupitery i wracamy do starych dobrych czasów gdzie szalik to był skarb, a stanie w młynie to wymarzone zakończenie tygodnia :))
ERNESTO - Pią Lis 25, 2011 14:40
Hehe, niezle poczytac wynurzenia sprzed 6 lat kiedy to kazdy znal kazdego - na forum i na zywo :)
Pozdro
radziufan - Pią Lis 25, 2011 14:52
o jaaaaaaaaaaa;)
dobry temat:)
no to teraz "nowi" niech wpisuja swoje skojarzenia
hanys - Pią Lis 25, 2011 15:32
radziufan napisał/a: | o jaaaaaaaaaaa;)
no to teraz "nowi" niech wpisuja swoje skojarzenia |
tylko zeby Ci, albo mnie nie wpisali - stary zgred ;D
hanys - Pią Lis 25, 2011 15:34
nawiasem mowiac, to tez sie teraz zastanawiam jak poznalem niektorych ludzi.
Na pewno wiem ze z Bianco taki lepszy kontakt od roku 2000 jak zaczalem intensywnie jezdzic
Kuba ... za ch** sobie nie rzypomne, ale pewine jakies sprawy osiedlowe i szkolne
Wciągacz tak samo
Ernesto - bo pisal glupoty na swojej stronie i niejaki Max z PTA mi go pokazal ;)
itp itd
Maerqin - Pią Lis 25, 2011 16:09
radziufan napisał/a: | o jaaaaaaaaaaa;)
no to teraz "nowi" niech wpisuja swoje skojarzenia |
Na Grottgera napewno zacieraja juz rece.
Izka_Korona - Pią Lis 25, 2011 17:02
Nawet nie pamiętałam, że był tu taki temat. A sama go przecież zakładałam ;)
Aż żal, że praktycznie z każdą tutaj opisywaną przeze mnie osobą urwał mi się kontakt.
Chętnie wróciłabym do tamtych lat. Piękne czasy!
Bianconeri - Pią Lis 25, 2011 17:05
Ale to już było, i nie wróci więcej jak śpiewała Marylka ...
EDYTKA:
Nie pisałem tego bezpośrednio do Izaury:), bo nie widziałem wcześniej jej wpssu, tylko ogólnie
ERNESTO - Pią Lis 25, 2011 23:06
hanys napisał/a: | nawiasem mowiac, to tez sie teraz zastanawiam jak poznalem niektorych ludzi.
Na pewno wiem ze z Bianco taki lepszy kontakt od roku 2000 jak zaczalem intensywnie jezdzic
Kuba ... za ch** sobie nie rzypomne, ale pewine jakies sprawy osiedlowe i szkolne
Wciągacz tak samo
Ernesto - bo pisal glupoty na swojej stronie i niejaki Max z PTA mi go pokazal ;)
itp itd |
Maxa poznalem przez Gipa z ktorym chodzilem do jednej klasy w podstawowce ;) A Ciebie za cholere nie pamietam jak poznalem. Pamietam natomiast, ze pozniej czesto wpadales do mnie, zeby uaktualnic sandecjahools.prv.pl :)
A temat typowo z kosmosu, pozdro Izka ;) Dalej nie dotrczymalem obietnicy ;)
małolat_19 - Sob Lis 26, 2011 09:07
ku*** co odgrzebali:)..Nie zła beka ;D..
Ps.No trochę już mineło,od pięknych czasów..
kamel - Sob Lis 26, 2011 10:44
Teraz niestety nikt by nie pisał tak jak wtedy, o zielonych wypadach itp ;)... Czasy się zmieniają i to niestety na gorszę.
Izka_Korona - Sro Lis 30, 2011 22:55
hehe Ernesto wolę nie doliczać się ile miałbyś teraz tych kresek ;) z taką ilością to byłaby chyba Twoja ostatnia eskapada ;D
Również pozdrawiam.
kolafy - Czw Cze 20, 2013 13:22
ciekawe jak by ten temat wyglądał dzisiaj hehehe ;)
Pozdro dla dinozaurów!
hanys - Czw Cze 20, 2013 14:25
nie wiem jakby wygladal, ale ja sie poplakalem czytajac archiwum ;)
kolafy - Czw Cze 20, 2013 15:41
ERNESTO napisał/a: | ja bylem i siedzielismy w Whisky Pubie (bo nie w Aldze byla ta imprezka) i wiem, ze tam byl dev ;) Ciebie nie widzialem, ale tak jak mowie, dopiero rozpoznawalny dla mnie jestes od tego melanzu w Muszynie ;)
Za to zaczyna mi sie przypominac pare rozmow, w ktorych wspominal, ze zna "Ninje" ... i teraz juz w 100% mi sie wszystko zgadza, bo chodzilo mu o deva ;)
Pozdrawiam |
teraz sobie przypomniałem ten powrót, przy jednej kasecie hip-hop na 2 krążaownikach w maluchu MOTu, a obok mnie pijany Giertych 20 kg temu ja chyba więcej... level hard ! :))
|
|