|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Hyde Park - STS Sandecja Mistrzem jest!
x_cite - Sob Mar 18, 2006 13:29 Temat postu: STS Sandecja Mistrzem jest! Zespół STS Sandecja Nowy Sącz, dzięki wygraniu turnieju w Łodzi awansował do II ligi. Poza sądeczankami, do tej klasy rozgrywkowej awansowały zawodniczki Dalinu II Myślenice. Sandecja zagra po raz trzeci w histroii klubu. ( info. Dziennik Nowosądecki ).
Brawo dziewczyny! Myśle, że na parkiecie drugoligowym nie zabraknie nas kibiców, aby zagrzewać je do jak najlepszej gry!:)) Teraz czas na Naszych kopaczy, aby po raz trzeci tak jak Siatkarki, weszli do II ligi:) Wszystko jest możliwe jak widać - składem młodzieżowym dziewczyny zagrały ( jedynie 3 doświadczone zawodniczki ). Jestem pełen uznania:-) Gratulacje!
RydzSmigly - Sob Mar 18, 2006 14:32
no prosze prosze,gratulacje:)moze pilkarze wezma przyklad z dziewczyn i powalcza w nastepnym sezonie o awans <hahahaha>
radziufan - Sob Mar 18, 2006 16:34
no brawo brawo...trzeba bedzie sie przejsc na jakis meczyk:)
Blendzior - Wto Kwi 18, 2006 17:58
dla zainteresowanych :
http://www.stskaczuszki.za.pl/
:]
x_cite - Wto Kwi 18, 2006 19:32
Wszystko fajnie tylko ta stronka dawno aktualizacji nie widziała:D
koroniarka - Pią Cze 30, 2006 13:40
DOBRA NIE MOGE ZNALEźć NICZEGO INNEGO GDZIE BYM TO WRESZCIE NAPISALA A NIECHCIALM SIE WWALAC NIE W TEMAT NO WIEC POZDRO DLA KIBICóW SANDECJI I KORONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Izka_Korona - Pon Lip 03, 2006 11:30
nie slyszalas koroniarka, ze nie mamy juz zgody z Sandecja?? Ponoc to przez jakiegos Indora :D
hanys - Pon Lip 03, 2006 16:07
a szkoda bo miale odwiedzic CK na zaproszenie niejakiej "Wnuczki" ;pppppp
Izka_Korona - Pon Lip 03, 2006 21:05
hmm Wnuczka nie konsultowalas ze mna takiego zaproszenia ;) :D:D:D
wnuczka - Pon Lip 03, 2006 21:08
to Ty jesteś moją prawa ręką, więc to Ty musisz wszystko ze mną konsulotwać, a Ty nie musisz wiedziec co szefowa robi ;))))))
Izka_Korona - Pon Lip 03, 2006 21:12
no wlasnie po to jestem Twoja prawa reka, zeby Ci doradzac, a Ty tez musisz mnei informowac o swoich decyzjach. Ale skoro tak to sie bujaj :D:D:D
wnuczka - Pon Lip 03, 2006 21:15
prawa ręke to mam od drapania sie :))))
TO MY ROZMYWACZE ;))
internacionale - Wto Lip 04, 2006 10:45
Pewnie co niektórzy chcieliby być twoją "prawą ręką" :)))
Izka_Korona - Wto Lip 04, 2006 11:58
jak chcesz byc jej prawa reka to nie ma problemu, chetnie Ci odstapie to malo zaszczytnie stanowisko ;) Tylko jest jeden warunek - musisz zmienic plec :D:D
|
|