Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Hyde Park - ###===>Jak zapisać sie do Sandecji?

krzysiekgol - Wto Mar 21, 2006 21:41
Temat postu: ###===>Jak zapisać sie do Sandecji?
Witam. Jestem z rocznika 1990 i bardzo chciałbym zapisać sie do klubu. Chciałbym dowiedziec sie własnie pare rzeczy. Np kiedy jest taka możliwoeśc (bo zdaje sobie sprawe ze pewnie po zakończeniu tego sezonu) i z kim bym mogł mieć treningi, w jakich porach one sie odbywają? Wiem, ze w klubie jest wysoki poziom, i cieżko sie jest załapać... Nie wiem czy może to coś pomoże ale umiem pare stuczek ;) tak jakby freestyle, filmik z moimi próbami jest zamieszczony na tej stronce. http://rapidshare.de/file...ekgoll.wmv.html
w każdym razie prosze o przydatne informacje!

mk89 - Sro Mar 22, 2006 07:32

Ronaldinho <lol>

Dzisiaj się popytam co i jak bo mam znajomego co trenuje z 89...

SandyFan - Sro Mar 22, 2006 11:33

sztuczki sztuczkami :)) ale na boisku musisz pokazać walke! najlepszego życze :)) może kiedys pooglądamy Cię na Kilińskiego :))

Pozdrawiam

krzysiekgol - Sro Mar 22, 2006 13:10

wiem dobrze, ze stuczki stuczkami, i i takiego na meczu sie nie da zrobić. Ale tak pokazałem, zeby przynajmniej coś było... :), bo filmiku z meczu jak gram to nie mam... pozdrowienia
KubaNS - Sro Mar 22, 2006 13:36

krzysiekgol napisał/a:
bo filmiku z meczu jak gram to nie mam

Koniecznie musisz go skrecic i pokazac. Rada starszych tego forum musi Cie zaakceptowac. Inaczej nie masz szans zagrac w Sandecji... ;)

krzysiekgol - Sro Mar 22, 2006 13:55

hehhehe ciekawe ale watpie ze na meczu komus sie bedzie chciało kamerowac... ładny przekręt, by musiał być...
kolafy - Sro Mar 22, 2006 14:40

Jak nie przejdziesz testów tu na forum to na Sandecji nawet nie masz szans bo wszystko jest załatwiane przez adminów i moderatorów tego forum wiec do pracy chłopak ;) :))
klipol - Sro Mar 22, 2006 15:28

i nie zapomnij o wpisowym dla kazdego forumowicza...:)
mk89 - Sro Mar 22, 2006 16:00

i nie zapomnij o 1 litrze vódki, zgrzewce złocistego napoju, paru gramów zielonego zioła, dołożyć się do opraw meczowych ;)
Bianconeri - Sro Mar 22, 2006 16:12

I jak masz jakąś ładną cycatą siostrę to ją do mnie przyprowadź a ja przetestuję jej umiejętności :D
krzysiekgol - Sro Mar 22, 2006 16:20

a tak na serio to w koncu o ktorej sa te treningi idt tak jak pytałem zakładajac temat?
Pablo - Sro Mar 22, 2006 22:06

panowie przestańcie już bo sie chłopak zrazi i do Piątkowej pójdzie a młodych talentów nigdy nie za wiele :-D
PS. Kto nie oglądał tego filmiku to bardzo polecam. Krzysiek jeśli to naprawde Ty na tym filmiku to szczere gratulacje...zawsze chciałem taki triczek zrobić z przerzuceniem nogi nad piłką ale nigdy mi nie wszyszło :-D

bolohools - Sro Mar 22, 2006 22:44

Poszlifuj tam gdzieś koło 2 boiska Sandecji jak sie wypogodzi i zapytaj sie o takiego łysego pana H.Potonca albo takiego z "grzywką" M.Gureckiego to cie pewnie przetestują...
krzysiekgol - Czw Mar 23, 2006 14:16

Wielkie dzieki, również za opinie za filmik (moj jest). Bede próbował, zjawie sie w sandecji ale nie moge wczesniej tylko dopiero po tej rundzie . W koncu i tak bede chodził do Nowego Sącza do szkoły, wiec bedzie łatwiej...
grubas_KKS - Czw Mar 23, 2006 14:24

Ziomek lepiej chodz na Sandecje...ale oglądac mecze i kibicować hehe Nie opłaca sie grać za 200 -300 zł miesiecznie choć w kontrakcie mozesz mieć i nawet z 1000 Euro <lol2> ( i to jeszcze jak Ci wypłacą w terminie to juz można to zaliczyc do cudów) wiem coś o tym :)) pozdro i przemyśl sobie to dobrze hehe
małolat_19 - Czw Mar 23, 2006 14:37

a jak będzie trzeba to złożymy się na piłke i będziesz nam trikował na sektorze :)
krzysiekgol - Czw Mar 23, 2006 15:59

hehe wiem ze sandecja ma obecnie problemy, ale nie chodzi mi o to by grac tam po to by tylko jakas kase zarabiac. Chce sie zapisac ponieważ, wiem ze Sandecja, ma o wiele lepsze perspektywy niz jakis tam wiejski klub. A w dodatku zawsze to motywacja jest jak sie słyszy o takim Janczyku, czy też Korzymie!
mk89 - Czw Mar 23, 2006 16:06

No i dowiedziałem się od kolegi z rocznika 89 tylko tyle że oni nie trenują z 90, ale dowiedziałem się też że trenują codziennie na Sandecji, idź do klubu i się dowiedz.
krzysiekgol - Sob Mar 25, 2006 10:35

ale tak na prawde załozyłem ten temat nie po to by teraz chodzic do klubu i sie dowiadywac kiedy jest trening tylko myslałem, ze moze ktoś z was ma informacje o roczniku1990,
kolafy - Sob Mar 25, 2006 15:35

(18) 442-18-04 tu masz telfon do sekretariatu zadzwon i wszystkiego sie dowiesz !