Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Kolejarz Stróże - Sandecja

jaro_jaro - Nie Sie 17, 2008 00:59
Temat postu: Kolejarz Stróże - Sandecja
Kolejarz - Sandecja - 24.08 (niedziela) 17:00

bliżej i taniej chyba się nie da, wszyscy do Stróż !

klipol - Nie Sie 17, 2008 03:22

mecz ma byc chyba o 14, spiker cos gadal na meczu
RaTo - Nie Sie 17, 2008 10:14

tak mecz jest o14 a nie jak wczesniej ustalono o17!sam nie wiem czemu tak zmienili ale mniejsza z tym!mysle ze przynajmniej w Strozach sie dobra liczba pokazemy:)dokladnie blizej i taniej sie juz chyba nie da wiec przynajmniej Ci co nie jezdza na dalsze wyjazdy to sie moze chociaz 'laskawie' do Stroz wybiora...
małolat_19 - Nie Sie 17, 2008 10:23

200 musi pęknąć;)..Pociąg,autokary,auta i jedziemy!!!
polak_ns - Nie Sie 17, 2008 10:24

i rowerami tez !
alc - Nie Sie 17, 2008 11:56

DERBY DERBY DERBY komentować bardziej chyba nie muszę :-)
Boczek_YG - Nie Sie 17, 2008 13:04

alc - Nie Sie 17, 2008 19:47

Można dostać na prv rozkład wyjazdu lokomotywą ^^ u mnie na osiedlach jak zwykle zero wiadomości a trzeba się zorganizować . Także jeśli ktoś ma info co gdzie jak to proszę wiadomość na prv..

Pobijmy rekord wyjazdowy do Stróż uda się NA PEWNO xD

Bianconeri - Nie Sie 17, 2008 19:55

Jeszcze nie zapadła decyzja co do tego wyjazdu, w odpowiednim czasie na pewno będą podane odpowiednie informacje.
jaro_jaro - Nie Sie 17, 2008 19:57

Jak na niedziele to pociąg w godzinach meczu wyjeżdża z Sącza o 11:23... w Stróżach ok.12:03

Powrót o 15:34 albo 17:09

Misiek - Nie Sie 17, 2008 22:03

Gotowe tez jest juz zaproszenie na ten mecz

http://pl.youtube.com/watch?v=eYylLpEd3z4

Pozdrawiam

hipis_np - Nie Sie 17, 2008 22:46

Na meczu będą dostępne szaliki Sandecja & Korona w cenie 25 zł.
http://i27.tinypic.com/1z1wt9i.jpg

Milosz_1910 - Pon Sie 18, 2008 18:23

Ja liczę że pojedzie od nas przynajmniej 280 osób w granicach 300:)..Bliższego wyjazdu już nie ma..A zachętą musi być to że są to przecież DERBY!!!!!!...Wszyscy do Stróż!!
Ross21 - Pon Sie 18, 2008 20:14

http://pl.youtube.com/watch?v=dhk2LiMFS50
zaproszenie na mecz od kibicow Kolejarza

Daroko - Pon Sie 18, 2008 20:21

ile będzie dostępnych szalików? Sandecji i Korony
hipis_np - Pon Sie 18, 2008 21:23

10 sztuk u Abla
najdi - Pon Sie 18, 2008 22:48

i jak tam wiadomo cos juz na temat tego wyjazdu ?
By3ekns - Wto Sie 19, 2008 10:01

200 nawet niebedzie,i gdzies ustawic sie wozkami pasuje a reszta wieksza grupa pociagiem i tak to pewnie bedzie wygladac
Gość - Wto Sie 19, 2008 10:43

[quote="jaro_jaro"]Jak na niedziele to pociąg w godzinach meczu wyjeżdża z Sącza o 11:23... w Stróżach ok.12:03

Powrót o 15:34 albo 17:09[/quote]

Tak jak powyżej i niech nikt się nie spóźni na pociąg bo nie będzie czekał i trzeba wcześniej przyjść by bilet kupić .

Jak ktoś może wkleić cenę biletów bardzo bym prosił ulgowe i całe

trochę osób wybiera się też swoim transportem więc najlepiej jeździć grupkami nie zapuszczać się samym. Oczywiście w Stróżach wszyscy do odpowiedniego sektora .

OBY POGODA DOPISAŁA :-))))

Moze jeszcze kwestia ubiory robimy akcje CZARNA KOSZULKA ???

alc - Wto Sie 19, 2008 14:49

będzie nas 200 nawet więcej zawsze na Stróżach wyjazd się troił plus masa osób które pojedzie ze Sącza i siądzie na trybunie normalnej trzeba zrobić tak by lokomotywe z nami robili :D Oby pogoda i klimat dopasowały się :-)))
Bianconeri - Wto Sie 19, 2008 20:55

Dobra skończcie się pompować, podawać niewiadomo jakie niestworzone liczby itp a zajmijcie się lepiej zachęcaniem ludzi na ten wyjazd, zróbcie banner, plakat, rozwieście go, poinformujcie znajomych itp ...

A w Stróżach będzie nas tyle ile pojedzie, nic mniej, nic więcej.

Wyjeżdżamy z dworca głównego o 11.23, więc każdy niech przyjdzie odpowiednio wcześniej żeby kupić sobie bilet i nie stać w kolejce, niech nie zapomni wziąć ze sobą dowodu osobistego albo innego dokumentu ze zdjęciem bo zapewne organizatorzy będą wymagać listy itp więc je przygotujemy i każdy kto będzie chciał się dopisze w pociągu lub przed wejściem do sektora gości.

Sporo "zwykłych" osób zapewne zasiądzie na głównej trybunie więc fajnie by było również ich rozruszać by przyłączyli się do "lokomotywy" tak jak u nas na Kilińskiego.

Niedziela, dzień wolny, pogoda ładna, godzina rozegrania meczu przyzwoita - nic tylko jechać, oglądać, dopingować i (oby) cieszyć się z wygranej Sandecji.

A wyjazd robimy pod hasłem - "NA KOLEJOWE DERBY - WYJAZD TYLKO KOLEJĄ" :))

PS. W czasie wyjazdu (w pociągu, na sektorze itp) będzie można zakupić wznowioną gazetkę kibiców Sandecji "Biało - Czarni" w cenie 3zł, białą koszulkę "Biało - Czarny Nowy Sącz" w cenie 20zł oraz będzie przeprowadzona zbiórka pieniędzy do puszki celem podreperowania mocno nadszarpniętego budżetu wyjazdowego, dlatego każdy kto poważnie myśli i dalszych wyjazdach w tej rundzie a chciałby żeby nadal było one tańsze niż powinny być w rzeczywistości niech tym razem weźmie parę zł więcej i wrzuci do tej puszki.
I kolejność będzie taka - najpierw dobrowolna obowiązkowa składka :) do puszki, potem ewentualnie zakup gazetki, potem ewentualnie zakup koszulki.

Pzdr.

eSKa - Wto Sie 19, 2008 21:20

hehe Najlepsze wyjazdy. Jedziemy, ludzie starsi przypomna sobie, jak jeździli w IV Lidze (lub chodzili haha jak na Świniarsko) na takie małe miejscowości. To może być zajebisty CZAR WSPOMNIEŃ. Jedziemy wszyscy, nawet małolaty jadą, bo niedaleko i :-) mama nie zauwazy ze zamiast w piłke grac są na meczu hehe.

WSZYSCY DO STRÓŻ.

MK_NS - Wto Sie 19, 2008 21:39

Mam takie pytanie o której mniej więcej byłby pociąg na Ptaszkowej bo napewno pare osób od nas chetnie by się przyłączyło :)
Bianconeri - Wto Sie 19, 2008 21:52

To jest specjalnie wyczarterowany InterCity i nie staje nigdzie ;)

Planowo na Ptasiurowej :) jesteśmy 11.44.

MK_NS - Wto Sie 19, 2008 21:56

Hah to będziemy stać i może nawet nie wykluczam takiej opcji że pomachamy jak będziecie przejeżdżać :D
małolat_19 - Sro Sie 20, 2008 06:41

Polonia zaciągnie ręczny i napewno wsiądziecie:)..
Bianconeri - Sro Sie 20, 2008 07:35

Dobra żeby nie było niejasności jak ktoś się nie zna na żartach to jest to zwykły pociąg osobówka i staje normalnie m. in. w Ptaszkowej, Grybowie itp.

Więc spokojnie można nakręcać wszystkich by dosiadali się po drodze.

maciekks1910 - Sro Sie 20, 2008 09:39

małolat_19 napisał/a:
Polonia zaciągnie ręczny i napewno wsiądziecie:)..

nie kracz, bo sie jeszcze zjawia! ;d

Milosz_1910 - Sro Sie 20, 2008 11:37

Hehe..może,może:)...Fajnie by było zrobić lokomotywę z dziadkami od nas....Tak jak u nas na stadionie:)..Ogólnie będzie fajnieeeeee.......
zgred - Sro Sie 20, 2008 13:30

podejrzewam , że lokomotywa na całym stadionie. wszyscy na dworcu ok.10.30
Bianconeri - Sro Sie 20, 2008 18:38

Co z plakatami ??
YG-US - Sro Sie 20, 2008 20:06

http://i33.tinypic.com/2d6p6wx.jpg
Bianconeri - Sro Sie 20, 2008 20:10

No to teraz kto może to plakat ściągać na dysk, drukować, kserować i rozwieszać ...
Fani Bianconeri - Sro Sie 20, 2008 20:32

Ile kosztuje bilet PKP Ulgowy??
Bianconeri - Sro Sie 20, 2008 20:45

Cały chyba 7,50 więc ulgowy pewnie ze 3,50 ale niech ktoś podejdzie jutro na PKP i się upewnić i niech wpisze na forum.

A pociąg powrotny ok godzinkę po meczu (17.03) więc będzie trochę czasu żeby oblać piwem tudież soczkiem :) zwycięstwo w nibyderbach :))

jaro_jaro - Sro Sie 20, 2008 21:17

O 15:34 jest pociąg powrotny i wydaje mi sie że będzie czekał na nas do zakończenia meczu ;)
km15 - Sro Sie 20, 2008 21:47

Mam pytanie w niedziele mecz jest na pewno o 14, bo wedlug wiadomosci strony www.sadeckie.pl jest o 17? http://www.pilka.sadeckie..._2008-2009.html
Bianconeri - Sro Sie 20, 2008 21:56

No co ty k..wa staremu wojsku nie ufasz ??:D
O 14 jest mecz.

klipol - Sro Sie 20, 2008 23:06

jedz na 14 a jak co to te 3 godziny chyba poczekasz na mecz nie? :)
normalny - Sro Sie 20, 2008 23:07

Meczyk z Kolejarzem grzechem by bylo przepuscic.To moj 2 w zyciu wyjazd ale tez sie wybieram.droga niedaleka bilety tanie wiec nic tylko jechac.
jaro_jaro - Sro Sie 20, 2008 23:11

o 14 jest mecz na 100% ;)

Normalny... a Twój pierwszy wyjazd to gdzie ? do Biegonic na PP czy tez do Stróż ?
Kasa i km nie są ważne dla prawdziwych kibiców ;)

do zoba w Stróżach!

alc - Czw Sie 21, 2008 01:14

nie ważne gdzie był wcześniej ważne że jedzie to się liczy .. na pewno sporo osób zasiadających nie tylko w młynie pojedzie. Będzie masa ludzi z NS jak zwykle z połowa stadionu tak było na każdych derbach w Stróżach widać było po reakcjach przy golach kto za kim.

Bliższego na ligowy mecz w tym sezonie wyjazdu nie będzie więc podwijać rękawy i jedziemy wszyscy...

I kto ma jakieś aparaty kamery niech weźmie w poprzednich derbach zabrakło takiego materiału po meczu a atmosfera mimo przegranej była fajna i warto było to nagrać a tak się nie stało .

małolat_19 - Czw Sie 21, 2008 10:43

Weż już sie tak nie podniecaj..Jakie k u r w a aparaty,kamery?Pozniej bedziesz wrzucał na youtube jak pijani spiewacie w pociągu ,,Sandecja'' i inne tego typu historie..
By3ekns - Czw Sie 21, 2008 11:44

widze ze niektorzy pisza najwiecej a bedzie to ich debiut w tej rundzie na "wyjezdzie" hehe...no ale coz przynajmniej jeden temat w ktorym mozna sie odezwac;)
Milosz_1910 - Czw Sie 21, 2008 11:46

Wiesz no można przecież upamiętnić ten mecz na zdjęciach czy filmikach:)..To przecież normalne.Fajnie jest pożniej to ogląnać na kompie:)....Wudrukowalem parę plakatów i dziś je rozwiesze:)
grubas_KKS - Czw Sie 21, 2008 13:11

Do tego najpierw musicie umieć się zachować żeby nagrać jakiś "reportaż-pamiatkę" z tego "pseudo-wyjazdu" ...Wpisz sobie Sandecja w youtube i pińcet jakiś zjebanych filmików o Nas...dajcie ku*** sobie na luz bo tylko wstyd...pozdrówka dla normalnych (Ty normalny sobie nie dobieraj bo to nie do ciebie tez pzdr)
Milosz_1910 - Czw Sie 21, 2008 14:31

Musicie się tak nawzajem besztać???!!!Dajcie spokój już no:)..Będzie chcial to sobie nagra i już..Nie to nie..Niewazne ktory to wyjazd,wazne ze sie jedzie przynajmniej do tych Stróz:)..Musi być nas jak najwięcej:)
Bzymcio - Czw Sie 21, 2008 14:45

http://pl.youtube.com/wat...feature=related może spróbujemy to przerobić na nowosądecką wersje. Zaśpiewalibyśmy to właśnie pierwszy raz w Stróżach ( Naszym klubem KKS * Cała Polska o tym wie * Że Sądecka/białoczarna armia ta * To kibice są z Sącza ) Ostatnio Wigry śpiewały to na meczu
Fani Bianconeri - Czw Sie 21, 2008 14:49

Dla mnie pomysł z przerubka super:)
tomo85 - Czw Sie 21, 2008 16:10

Można tez zaśpiewać http://www.youtube.com/watch?v=0LJXqAznDS4 od 4,20 minuty
La la la la la Hej Sandecja

Misiek_1910 - Czw Sie 21, 2008 17:49

Dla mnie beznadziejny pomysł ;) Ta piosenka kojarzona jest z Widzewem ;p tak jak byśmy śpiewali HSV ;p
kolafy - Czw Sie 21, 2008 19:42

Tą piosenkę śpiewa już większa połowa Polski to dajce sobie spokój!!!!!!!
ERNESTO - Czw Sie 21, 2008 19:46

zaspiewajmy Bogurodzice, zaskoczymy wszystkich
hanys - Czw Sie 21, 2008 19:53

Dobra skonczcie pier***** w niedziele wszyscy do Stroz
zacznijmy w koncu propagandy wyjazowe tak jak na Sovie hutnik czy inne wyjazdy bo widze ze entuzjazm na propagandy opada...

Misiek_1910 - Czw Sie 21, 2008 19:56

Zamiast nas robi to MPK;d
KubaNS - Czw Sie 21, 2008 20:08

Cytat:
Zamiast nas robi to MPK;d

Tak tak. Wszystko samo sie robi. W tym przypadku MPK sie nudzilo i zrobilo reklame meczow Sandecji.

Najwazniejsze ze Was dobry humor nie opuszcza i mozna pisac na forum o piosenkach... A reszta robi sie sama jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki..

alc - Czw Sie 21, 2008 21:49

By3ekns napisał/a:
widze ze niektorzy pisza najwiecej a bedzie to ich debiut w tej rundzie na "wyjezdzie" hehe...no ale coz przynajmniej jeden temat w ktorym mozna sie odezwac;)

Nie każdego stać na wyjazdy jak ciebie , Wytykasz że to 1 wyjazd w tej rundzie a sam jeździsz od 2 sezonów a wcześniej na wyjazdach cię nie wdziałem i też mam ci to zacząć wytykać . wielki kibic się znalazł. Jeździłem na wyjazdy mimo zakazu stadionowego i cię wtedy ani razu nie widziałem była to zawsze ta sama grupa i nie narzekało się że jedzie nas 15 stu czy 30 na wyjazd.

po kija wytykać tym co jadą pierwszy czy 2 raz gdzie był wcześniej każdy jedzie na własne możliwości ruszy zadek to ruszy nie to nie ..

z ostatnich derbów na kompie mam zaraptem 2 fotki i to słabej jakości niektórzy takie ciakowostki zbierają jak i bilety z wyjazdów czy z meczów u siebie i nie interesują mnie zdjęcia z pociągu tylko z meczu !!!

By3ekns - Czw Sie 21, 2008 22:15

ty sluchaj w sumie ci ktorzy jezdza na dalekie wyjazdy nie sa jakimis zarobasami i ja tak smao wiec tu niepierdol w ten sposob i co mnie obchodzi to co bylo kiedys teraz jest teraz,skoro robisz taka wielka mobilke na stroze gdzie to jets prawie jak mecz u siebie dlaczego nierobiles takiej przed innymi wyjazdami wczesniejszymi??niewiem czy to problem przez wakacje cale zarobic bylo 50 zl odmowic sobie czegos i jechac np do aleksandrowa lub lowicza,na stroze zaplacisz 20 zl wiec wystarczylo tylko dwa razy wiecej wiec to jest poprostu glupia wymowka...i moze i od 2 lat jezdze ale jaknajwiecej a nie sporadycznie
małolat_19 - Pią Sie 22, 2008 08:12

Było nie było..Kręccimy wszystkich i jazda do Stróz..!!!
normalny - Pią Sie 22, 2008 12:23

Wogole nie rozumie tej klótni.Kazdy klub ma tak ze sa stali bywalcy wyjazdow i tacy co jezdza raz na jakis czas i to normalne.Moze nie kazdy ma ochote stac w klatce wywalonej poza stadionem z ktorej niewiele widac a do tego jeczcze byc palowanym przez policje.Podsumowujac dzieki takim kibicom zwyklym co teraz sie wybieraja do Stroz liczba nie bedzie wynosila 50 jak na wiekszosci wyjazdow ale siegnie pewno z 200 osob i z tego nalezy sie cieszyc bo podniesie frekwencje wyjazdowa a nie marudzic i narzekac na nich.pozdro dla wszystkich ktorzy to rozumieja a nie narzekaja.
style - Pią Sie 22, 2008 12:52

Dokladnie, niewazne czy ktos ma debiut wyjazdowy, czy jedzie pierwszy raz, wazne ze jedzie i to sie liczy... jak tak slucham to co drugi temat wyjazdowy to sa klotnie ze jedzie za malo osob i wytykane jest kto ile razy i gdzie byl, ch** z tym, sa kibice ktorzy jezdza na kazdy wyjazd a sa tacy ktorzy jada sporadycznie bo sa rozne czynniki: pieniadze, rodzice, checi itd mozna wymieniac i wymieniac i ku*** skonczmy juz ta polemike co wraca jak bumerang kto jezdzi a kto nie, ku*** kto nie jedzie jego sprawa i ch** komus do tego a kto jedzie to duzy szacunek mu za to...:) pozdro

[ Dodano: 2008-08-22, 13:02 ]
tak samo tez mowicie duzo ze w ch** osob kupuje gadzety nosza sie po miescie ze smyczami, szalikami, vlepkami, koszulkami itd a nie jezdza na wyjazdy... no to ku*** jak jest taki problem to zrobice tak ze zachowujcie listy wyjazdowe kto bedzie chcial kupic gadzet sprawdzcie sobie na liscie czy byl jak byl to mu sprzedajcie jak nie to nie bo to ku*** paranoja sie robi ja myslalem ze po to sa te gadzety zeby w jakis sposob utozsamiac sie z Sandecja... bo fajnie jest zobaczyc na miescie chlopakow idacych w koszulkach KKSu itd no to tyle z moich 5 groszy :) pozdro :)

sanch3z - Pią Sie 22, 2008 13:04

By3ekns napisał/a:
niewiem czy to problem przez wakacje cale zarobic bylo 50 zl odmowic sobie czegos i jechac np do aleksandrowa lub lowicza

Byłes na wyjezdzie do lowicza ?

A w ogole odnosnie do calej tej tutaj "klotni", ktora wynikla to jest to dla mnie smieszne bardzo, bo w rzeczywistosci te osoby, ktore byly na wszystkich wyjazdach i jezdza caly czas jakos na forum potrafia sie tym nie chwalic? i nie robia za kazdym razem gdy przychodzi na wyjazd głupich napinek tego typu i nie wskrzeszaja klotni i wytykan itp. Ciekawe czemu ?
Pewnie dlatego ze malo NAPINAJA SIE NA FORUM a DUZO ROBIA POZA NIM! ku*** MAC !
W przeciwnienstwie do reszty fanatykow ktorych niema jak sa potrzebni ;]
POZDRAWIAM SERDECZNIE !

O ktorej zbiorka samochodow ?

KubaNS - Pią Sie 22, 2008 13:15

Ok Panowie. Kazdy nastepny post na ten temat bedzie ciety, wiec oszczedzcie sobie i moderatorom czasu
Zamiast tego porozklejac kilka plakatow, powyciagac kilku znajomych. I tych, ktorzy jezdza i tych ktorym sie tylko do Stroz chce i tych ktorzy jeszcze nigdy nie byli. Moze sie spodoba.. Mniej marudzenia wiecej optymizmu i wzajemnego szacunku, a lepiej na tym kazdy z nas wyjdzie...

małolat_19 - Pią Sie 22, 2008 13:15

12.30,o miejscu dowiesz sie gdzie indziej;)..

[ Dodano: 2008-08-22, 13:18 ]
ps.jak żona po wczasach???:D

eSKa - Pią Sie 22, 2008 15:39

Dajcie sobie spokój :-) raz na zawsze z tymi wyjazdami.
Na wyjazdy jedzie kto chce.

A jeżeli KOMUKOLWIEK NIE PASUJE, ŻE SĄ OSOBY, KTÓRE JADĄ PIERWSZY RAZ NA WYJAZD TO NA ch** TE OSOBY PISZĄ, ŻEBY SIĘ MOBILIZOWAĆ I JECHAĆ W PONAD 200 OSÓB. TO W KOŃCU CHCECIE, ŻEBY JECHALI Z WAMI "JEŻDŻĄCY SPORADYCZNIE" CZY NIE CHCECIE ? :-)

Dajcie sobie spokój, macie problemy...........

W WEKKEND :D bedzie zajebiscie, jedziemy wszyscy jak za starych dobrych lat......

By3ekns - Pią Sie 22, 2008 15:54

moze i sie spielem za duzo ale chce zeby na wiekszosc wyjazdow sie tak mobilizowac i tylko o to mi chodzi...

[ Dodano: 2008-08-22, 16:12 ]
i ja tu dodam jeszcze ze wkurwia mnie to i dlatego sie czepiam ze osoby ktore mowily najwiecej na temat nowej 2 ligi jaraly sie nia itd podniecaly sie wyjazdami teraz sa niewidoczni wiec jest sie chyba o co czepiac i ja sie ku*** niczym tutaj niechwale!!bo niby czym??to jest moja sprawa co robie i gdzie jezdze i czy bylem w lowiczu i gdzie indziej czy nie!!jezeli bym tu deklarowal tak jak co poniektorzy ze nowa druga liga bedzie dalekie super wyjazdy bedziemy jezdic itd to by bylo co innego ale siedze cicho i staram sie jak moge,wiekszosc z nas odmawia sobie wszystkiego odklada kazda zlotowke zeby miec na wyjazd,ku*** imprezy itp itd,i ja niebede sie na tym forum odzywal,jezeli ktos chce pogadac niehc podejdzie na jakims meczu,ja tez z niektorymi pogadam bo pisanie tutaj niema wogole sensu.

orel - Pią Sie 22, 2008 19:04

A wiadomo coś o ubiorze ??? Na biało czy na czarno ? Czy wogóle niema takich akcji ?
ERNESTO - Pią Sie 22, 2008 19:24

By3ek - przeczytaj sobie bardzo madra wypowiedz eSKi: http://www.sandecja.pl/fo...ighlight=#26101 ...
eSKa - Pią Sie 22, 2008 23:32

Jedyne, o co chcialbym poprosić kibicow jadacych pociagiem, a nie demolowanie pociągu :-) Są to wysłużone sprzęty, z przebiegiem nieraz przekraczającycm...MILION KILOMETRÓW - powinny stać już w muzeum :-) więc szanujmy je. W końcu kolejarstwo to nasza tradycja.

Jedziemy jedziemy :-) Nie ważne w ilu, ważne, że pod jednym herbem - SANDECJA.

PS:
kto nie jedzie z Grybovii z nami :-) ten za Kolejarzem :)

By3ekns - Sob Sie 23, 2008 00:35

przeczytalem,i pogodze sie z tym wszystkim:D
polak_ns - Sob Sie 23, 2008 00:38

Grybovia ma swoj mecz
Bianconeri - Sob Sie 23, 2008 12:22

Gazetka już jest u mnie:

(fotka z telefonu więc jakość słaba).

Komu tam obiecałem bluzę (już nawet nie pamiętam komu :D) to tez jutro do odbioru w pociągu/na stadionie.

PS. Jak by padało czy nawet lalo to się niczym nie przejmujcie :) - zrobimy taką zabawę jak ostatnio Stal Mielec na Resovii gdy przegrywali 5:0 do przerwy a doping i zabawa w sektorze była taka ze miazga :)
Poza tym nikt nie jest z cukru, nie rozpuści się ;)

Penzel.NS - Sob Sie 23, 2008 13:36

zbieramy sie gdzies wszyscy co jada samochodami czy kazdy sobie????
By3ekns - Sob Sie 23, 2008 17:07

proponuje 12 30 pod hala
małolat_19 - Sob Sie 23, 2008 17:10

Jest już ustalone miejsce zbiorki samochodowej;)..
Penzel.NS - Sob Sie 23, 2008 23:33

gdzie?????????????

[ Dodano: 2008-08-23, 23:45 ]
sorki malolat teraz odczytalem priv wiem juz o co chodzi pozdro do jutra.

RaTo - Nie Sie 24, 2008 00:58

H...z pogodą! Derby to derby...! Jedziemy wszyscy! Nawet w razie złej pogody można się zajebiście bawić! :) Jedziemy za naszą drużyną (ukochaną) ,a pogoda nie ma nic do rzeczy!!! Pozdro dla kumatych, widzimy się w Stróżach
PigiKKS - Nie Sie 24, 2008 08:18

dla malolatow...;) bilet szkolny pociagiem 4,72
kolafy - Nie Sie 24, 2008 09:52

RaTo napisał/a:
H...z pogodą! Derby to derby...! Jedziemy wszyscy! Nawet w razie złej pogody można się zajebiście bawić! :) Jedziemy za naszą drużyną (ukochaną) ,a pogoda nie ma nic do rzeczy!!! Pozdro dla kumatych, widzimy się w Stróżach

POGODA NAWET W MIARĘ BO DESZCZ NIE PADA JAK BY KOMUŚ SIĘ NIE CHCIAŁO PODEJŚC DO OKNA!!!!

Qba_NS - Nie Sie 24, 2008 10:05

Mam nadzieję, że chłopaki podejdą z sercem do gry i zostawią zdrowie na boisku- oby 3 punkty były nasze. Co do tematu wyjazdu- temat ma z 6-7 stron, w tym 4-5 to jechanie po sobie- po cholerę zaśmiecać temat wypowiedziami, które nic nie wnoszą i nic z nich nie wynika. Dla osoby chcącej znaleźć szybko jakąś informację to spore utrudnienie czytać wasze głupie napinki. Każda osoba na swój sposób podchodzi do kibicowania- nie jesteśmy monolitem. Ciężko porównywać uczącego się np. w gimnazjum z osobą powiedzmy pracującą, mającą rodzinę, uczelnię, mieszkającą poza NS etc. Każdy ma swoje priorytety itp. Młodzi mają np. problemy z kasą, starzy z czasem itp. Więc każdy jeździ, chodzi na mecze jak mu tylko obowiązki pozwalają i tyle, ciężko jechać po kimś, kto np. mimo szczerych chęci nie jest w stanie jechać na wyjazd- nie każdy ma wakacje, a w weekendy niektórzy też pracują. Amen.
Bianconeri - Nie Sie 24, 2008 10:20

Informacja dla gadżetowców :)

Do kupienia będą:
Gazetka w cenie 3zł - 1000sztuk
Smycze w cenie 10zł - zostało 27 sztuk Soltanto i 24 sztuki Sączersi
Koszulki w cenie 20zł - zostało 6 XL i 2L
Bluza w cenie 80zł - 1 sztuka promocyjna :)

Tak więc kto pierwszy ten lepszy, tylko przypominam, że NAJPIERW zbieramy kasę do puszki/czapki celem podreperowana mocno nadszarpniętego budżetu wyjazdowego, a dopiero potem kupujemy gadżety, ewentualnie do każdego zakupionego gadżetu będziemy doliczać dobrowolne datki w wysokości kilku złotych :)

Penzel.NS - Nie Sie 24, 2008 10:23

kubus madre slowa.
...KK$... - Nie Sie 24, 2008 11:23

ile wogole bilet wstepu kosztuje?
radziufan - Nie Sie 24, 2008 11:25

10 i 15
...KK$... - Nie Sie 24, 2008 11:27

dzieki !
wawus1986 - Nie Sie 24, 2008 14:47

jak tam nasi w strózach???
bartekos - Nie Sie 24, 2008 14:48

Właśnie też jestem ciekaw ale nie ma relacji live, szkoda
wawus1986 - Nie Sie 24, 2008 14:48

jak tam nasi???

[ Dodano: 2008-08-24, 14:49 ]
niech ktos cos napisze :)

grubas_KKS - Nie Sie 24, 2008 14:49

przegrywamy 1:0 z Kolejarzem...
bartekos - Nie Sie 24, 2008 15:03

jak sie coś zmieni to napisz grubas mam nadzieje że wygramy. Sandecja!!
grubas_KKS - Nie Sie 24, 2008 15:54

Wlasnie skonczyłem rozmawiac przez tel z Ziomkiem i ...Strzoe strzeliły bramke na 2:0 ...Gra naszych piłkarzy = tragedia z tego co mi wiadomo... Lipa pozdro
tomins - Nie Sie 24, 2008 16:14

No to w dupe dostajemy... Czeka nas walka o utrzymanie :(

[ Dodano: 2008-08-24, 16:34 ]
0:2 w plecy... :(

Kilinskiego 47 - Nie Sie 24, 2008 16:50

tomins napisał/a:
No to w dupe dostajemy... Czeka nas walka o utrzymanie :(

[ Dodano: 2008-08-24, 16:34 ]
0:2 w plecy... :(

a co? myslales ze o awans?!

Pan wyrocznia po 6 meczach... zenada

małolat_19 - Nie Sie 24, 2008 17:10

H U J z wynikiem..Cieszy frekwencja..34 samochody + 80 os. pociągiem!..Dzięki wszystkim za wsparcie!!!250os.w Stróżach!!!
Dziekan - Nie Sie 24, 2008 17:13

Mi się wydaje, że przebiliśmy 300 os. Zabawa przednia mimo fatalnego wyniku
internacionale - Nie Sie 24, 2008 17:14

Do godziny wrzucę materiał video na youtube. Właśnie kończę zgrywać z kamery...
kozak1910 - Nie Sie 24, 2008 17:15

Mi tez sie wydaje ze bylo Nas wecej niz 250 ale co tam h** z tymi liczbami ...
Grzechotnik - Nie Sie 24, 2008 17:17

Bylo wiecej niz 250 osob. W samej klatce bylo cos ponad 200 osob (scisk jak ch**) , + ok 30 osob za bramka , + 40-50 osob za ławka rezerwowych... Nasza liczba spokojnie oscylowała w granicach 300 osob!

PS Gra pilkarzy w pierwszej polowie zenada, w drugiej bylo nieco lepiej ale ta skutecznosc! Spokojnie moglismy zremisowac...

małolat_19 - Nie Sie 24, 2008 17:28

Mimo prawie zerowej propagandy na mieście w Stróżach melduje się prawie 300 kibiców z NS..Udajemy się tam w dokładnie 34 samochody + 80os. pociągiem..Ok 50os. to rodziny piłkarzy i pikniki więc Nasza liczba 250os. będzie najodpowiedniejsza..Mamy ze sobą 5 flag i prawie przez całe spotkanie jedziemy z dobrym dopingiem..Ponad 20os. z zakazami pod stadionem + 4 os. z Stali Mielec za co wielkie dzięki!Przegrywamy 2:0..

[ Dodano: 2008-08-24, 17:29 ]
To jest oficjalny opis i bez pompy mi tu:D..

eSKa - Nie Sie 24, 2008 18:17

50 pikników :-) ? Ja na oko widziałem z 200 stałych bywalców Kilińskiego po "50 siątce"
Niewazne. Zajebiście było :)

Penzel.NS - Nie Sie 24, 2008 18:31

szkoda wyniku ale niestety nie mozna wygrywac w takim stylu jaki nasi grajkowie pokazali.doping super.tylko ci ktorzy tak mruczeli dzisiaj a bylo ich okolo30-tylu naliczylem to tak panowie troche sie zastanowic po co tak naprawde na te mecze jezdzicie ale ogolnie atmosfera z naszej strony the best .oby tak dalej .pozdro dla tych co gardła zdarli.
zgred - Nie Sie 24, 2008 18:49

mruczeli , nie mruczeli ważne że byli.Doping zajebanka trochę hu***o z wynikiem.
N.S. - Nie Sie 24, 2008 18:49

czy mozna dostac adres do tego filmiku na youtubie? ... dzieki i pozdrawiam cieplo :)))
internacionale - Nie Sie 24, 2008 19:06

właśnie się "uploaduje", adres będzie za kilka lub kilkanaście minut...
Sekta - Nie Sie 24, 2008 19:15

http://i34.tinypic.com/13z2ukl.jpg
http://i37.tinypic.com/2hq8nbq.jpg
http://i36.tinypic.com/xknj13.jpg
http://i38.tinypic.com/2w3dvo6.jpg
http://i38.tinypic.com/25fq72w.jpg
http://i36.tinypic.com/v4t0de.jpg
http://i37.tinypic.com/23w4fg0.jpg
http://i37.tinypic.com/289af0p.jpg
http://i34.tinypic.com/23m0gsw.jpg
http://i36.tinypic.com/1231sw0.jpg
http://i34.tinypic.com/20fx8hd.jpg
http://i35.tinypic.com/9vbhir.jpg
http://i36.tinypic.com/1687ats.jpg
http://i33.tinypic.com/1z4zxci.jpg
http://i34.tinypic.com/s42cu8.jpg

http://i37.tinypic.com/11j2jja.jpg
http://i37.tinypic.com/2m29lqa.jpg

internacionale - Nie Sie 24, 2008 19:34

http://pl.youtube.com/watch?v=ELPb5JgW4LI
Bianconeri - Nie Sie 24, 2008 21:01

Jesteśmy tu w kurniku Koguciku - padłem :D
Tekst wyjazdu :]

Sekta - Nie Sie 24, 2008 21:08

http://pl.youtube.com/watch?v=wvuMZLwrssk
http://pl.youtube.com/watch?v=J2VquAYu7dI
http://pl.youtube.com/watch?v=90HsjQqecrU
http://pl.youtube.com/watch?v=eg0jN_-V66Q

toudiunio - Nie Sie 24, 2008 21:25

Biały miś hahaha ;)
Milosz_1910 - Nie Sie 24, 2008 21:40

Hehe...jazda była niezła:)...Wymiatało również..!,,Będę brał Cię"...Ogólnie atmosfera była bardzo dobra choć nie idealna bo nie było zwycięstwa:/...pzdr
km15 - Nie Sie 24, 2008 22:01

Mimo słabej gry piłkarzy atmosfera the best!!!
Kazek G f H - Nie Sie 24, 2008 22:20

Kukuryku Koguciku:)hehe,ciekawe czy znowu pan prezes bedzie sie zalił w gazetach:)hehe...teraz szykowac sie na KsZo:)
alc - Nie Sie 24, 2008 22:45

mecz przegrany ale klimatdobry Pan W... jak zawsze zabłysną i rozkręcił towarzystwo :-))) nasz dziworej kochany ^^

ogólnie plus bo pobiliśmy rekord wyjazdowy do Stróż co bardzo cieszy .

Tera jak ktoś napisał KSZO kto może ten pojedzie niestety wypada w środę .

Boczek_YG - Pon Sie 25, 2008 00:08

to nie wygraliśmy 0:10 ?? bo ja myslałem ,ze tak jakoś wygralismy :] . Przecież tyle szałów radości było ... :]
Dziekan - Pon Sie 25, 2008 00:12

Po takim wyjeździe żałuję, że na kilka miesięcy muszę zniknąć :/ 100% humoru 0% napinki :)

[ Dodano: 2008-08-25, 00:15 ]
Bianconeri napisał/a:
Jesteśmy tu w kurniku Koguciku - padłem :D
Tekst wyjazdu :]

"Wstawaj wstawaj &#&^$ nie udawaj !" ;)

internacionale - Pon Sie 25, 2008 00:28

tekst sezonu: "hej, udajemy, że strzeliliśmy bramkę..." i tak z 10 razy !!
Boczek_YG - Pon Sie 25, 2008 00:31

albo " chodźcie po wkurwiamy bramkarza , nasi i tak ch***wo grają :] , a ktoś to musi zrobić "
Dziekan - Pon Sie 25, 2008 00:45

http://pl.youtube.com/wat...feature=related "OOOoOoOoo You Fat Bastard"
kolafy - Pon Sie 25, 2008 02:21

Teraz to się wku****, a gdzie zdjęcie najwierniejszych z wiernych którzy stali za bramką?????????
grubas_KKS - Pon Sie 25, 2008 02:28

No ku*** jednak jak chcecie to potraficie się dobrze zorganizować i bawić na stadionie i to WSZYSCY RAZEM od stałych wyjazdowiczów po "zwykłych" kibiców którzy nie dopingują Sandecji za często... Tak że mam nadzieję że na meczu z Łomżą 'Nasz" młyn pęknie w min. te 200 osób i dobrym dopingiem odmulicie piłkarzy którzy mam nadzieję złapali tylko lekką zadyszkę i postarają się wygrać dla swoich ulubieńców ! CZY WYGRYWASZ CZY NIE... elo
Daroko - Pon Sie 25, 2008 07:52

http://pl.youtube.com/watch?v=P9oQU4Q3-jQ a ten filmik jest z kladki
Dziekan - Pon Sie 25, 2008 10:08

klaTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTki na litość synu!! :)
Bianconeri - Pon Sie 25, 2008 11:06

Raczej spokojnie więcej nas było bo z informacji organizatora (nie ma dokładnych danych) do samej klatki sprzedali ok 230 biletów, niektórzy mówili nawet o 250.

No ale nie ma się co pompować :D

normalny - Pon Sie 25, 2008 12:36

No wyjazd mi sie podobał super doping, o grze nie wspomne bo szkoda gadac.Jedno mi sie nie podobalo to te wrzuty na Stróze.Wrzucac to mozna na Kszo Resovie czy inne kluby na naszym poziomie.Po co sie czepiac Stroz.Wiadomo mala wioska i t osie czepiac ich.moim zdaniem powinniscmy miec dobre ukaldy miedzy soba bo i tak tam nigdy huliganki nie beda mieli.oni do nas na mecze powinni jezdzic my do nich i traktowac ich jak taki satelicki klubik kolo sacza cos na wzor(Cracovia-Gornik Wieliczka lub Wisła-Kmita Zabierzow) Oni tam nie wyzywaja ich od wiosek bo te kluby nie sa zadnymi rywalami dla nich ani ich kibice.I tak samo powinno byc u nas.Dla mnie osobiscie jako mieszkanca Sacza 80 tys miasta to zadne kozactwo jechac na wioske jak stroze i ich wyzywac od wsiokow.No chyba zebysmy to spiewali w jakim miescie typu Ostowiec czy Tarnow.To jest moja opinia nie wiem co sadzi reszta forumowiczow.Pozdrowienia jeszcze raz dla wszystkich ktorzy byli na tym wyjezdzie.
grubas_KKS - Pon Sie 25, 2008 12:48

Ani Kmita ani Górnik W. nie mają swoich kibiców bo tam jest podział na kibiców wisły i Cracovii...czego w Stróżach nie ma.Tam chłopaki próbują dopingować swój Kolejarz a nie że część np. jest za Sandecją a część np. za glinikiem. A to że było zaśpiewane "Kolejarz Stróże jak można mieszkać w tej dziurze" nie jest jakąś napinką :D W sumie to prawda...bo Stróże to nie jakaś metropolia.
Dziekan - Pon Sie 25, 2008 12:55

normalny to nie była jakaś napinka tylko typowo tekst na śmianie się. Ten tekst jest historyczny. A jak sie komuś w takich Stróżach grać zachciewa to niech wie, że gra tam jedynie dla pieniędzy.
QBANS - Pon Sie 25, 2008 15:50

Gra Sandy poniżej krytyki. Kij w oko masażyście ze stróż- zjeb rzucił w kibiców butelką- szkoda, że sędzia tego nie widział.

Nie rozumiem dlaczego Araszkiewicz nie wychodzi z budy i nie przekazuje uwag na bieżąco piłkarzom, trener kolejarza cały mecz na stojąco i przekazuje uwagi piłkarzom, a nasz nic.

W ogóle nie zmotywował piłkarzy na ten mecz. Sędzia chu j wykartkował naszych.

Bzymcio - Pon Sie 25, 2008 16:10

A apropo wyniku to przepraszam, ale było 0:11 a nie 0:10. Czyżbyście byli na innym meczu??!! :)
obserwator2 - Wto Sie 26, 2008 17:28

jeszcze jedno paru zatrzymanach w trakcie i po meczu??
za niszczenie hm czego??

sanch3z - Sro Sie 27, 2008 08:03

toj toja haha!
Boczek_YG - Sro Sie 27, 2008 10:38

i dwoch podwinięto jeszcze przed meczem ...
PigiKKS - Sro Sie 27, 2008 10:49

jeden caly czas chcial sie przebic pomiedzy mentami i wkoncu sie wkur***li a 2 za rto ze powiedzial "mundurowy do przodu krok" ;D