Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Jedziemy do Lublina !!

internacionale - Nie Sty 10, 2010 20:23
Temat postu: Jedziemy do Lublina !!
Zaczynamy !!

W weekend 6-7 marca rusza liga. Pierwszy mecz zagramy w Lublinie z Motorem a tydzień później w Kluczborku. Mamy więc przed sobą dwa ważne wyjazdy.

Szczególnie ten pierwszy jest bardzo ciekawy pod względem kibicowskim (na Motorze jeszcze nigdy w zorganizowanej grupie nie byliśmy). Czas aby to zmienić i pokazać się w dużej liczbie.
Nie wspomnę już o tym że piłkarze zagrają na trudnym terenie i każdy punkt będzie w zbliżającej się rundzie bardzo cenny.

Stowarzyszenie kibiców Sandecji informuje, że organizowane będą wyjazdy na te spotkania.
Zapisy już od poniedziałku 11 stycznia w sklepie BRONX (na przeciwko stadionu).

Koszty:

Motor Lublin: 65 zł - całość (przejazd + bilet na mecz)
MKS Kluczbork: 50 zł - całość (przejazd + bilet na mecz)

Zachęcam do zapisywania się na oba wyjazdy. Koszt całkowity to 90 zł !! (resztę finansuje Stowarzyszenie)
Informuję także o możliwości wpłacania pieniędzy stopniowo (niekoniecznie cała kwota odrazu). Z tym że dzień przed wyjazdem musi być uregulowana całość.
Nie będzie możliwości dopisania się w dniu meczu !!

Przy zapisie tradycyjnie podajemy Imię, Nazwisko, PESEL.

saczers1910 - Nie Sty 10, 2010 20:38

I bardzo dobrze, że jest organizowany wyjazd. Mam nadzieję, że dużą liczbą tam pojedziemy i może sie jakieś zgody pojawia?:)
RaTo - Nie Sty 10, 2010 21:12

Nie patrzmy na to czy sie pojawia z nami jakies zgody czy nie..!patrzmy na siebie! jak jest wyzej napisane nigdy jeszcze zorganizowana grupa w Lublinie nie bylismy wiec pora to zmienic!!!takze panowie (i panie:D ) nie ma sie co zastanawiac tylko sie zapisywac i wszyscy na Motor!czasu jest sporo takze nie ma co biadolic,ze ja nie mam hajsu itd,stopniowo sobie odkladac (pare piwek mniej:D ) i bedzie:) I nie zadawac glupich pytan typu ile sie juz osob zapisalo,ile jest autokarow itp zapisz sie pojedz a sie przekonasz! pozdro
wel - Nie Sty 10, 2010 23:26

Super, mam nadzieję że i tym razem uda mi się zabrać z Wami.

Kto nie był na wyjeździe nie wie co traci, byłem raz, warto na 100% ;)

misions - Nie Sty 10, 2010 23:43

Proponuje jakis plakat z Tym wyjazdem :) Sam zawiesze u sibie w sklepie Jak bede mogł wydrukowac jakis zrobiony Pozdrawiam
kuba_ns - Nie Sty 10, 2010 23:45

Z plakatem fajna sprawa
Bianconeri - Pon Sty 11, 2010 07:11

Tak dla jasności:
Wyjazdy są jedne po drugim w kolejne weekendy, więc żeby się udało pojechać na oba to "w pakiecie" wyjazd na Motor i tydzień później do Kluczborka kosztują w sumie tylko 90zł dla osób, które pojadą tu i tu.

Jeśli ktoś jedzie na sam mecz z Motorem to koszt wyjazdu wynosi 65zł za przejazd + bilet (lub 70 ale to będzie wiadome na dniach)

Jeśli ktoś jedzie tylko do Kluczborka to koszt wyjazdu wynosi 50zł za przejazd + bilet.

Łatwo więc chyba obliczyć ile można zaoszczędzić i ile trzeba dołożyć ze Stowarzyszenia (a ile osób było na ostatnim spotkaniu i ile wpłaciło składki, jak tak dalej będzie to się skończy dokładanie do wyjazdów bo nie będzie z czego dokładać, no ale to już inna sprawa... Więc póki jest okazja to korzystać)

By3ekns - Pon Sty 11, 2010 10:55

ja dodam od siebie ze osoby z "Piekla" i okolic oraz przyjaciele ;) moga zapisac sie u mnie,zrobie liste i pozniej calosc zdam w sklepie "Bronx"...wiec ogarnac sie,przekazac wszystkim,pokazmy znowu ze potrafimy sie najlepiej zebrac! WSZYSCY NA MOTOR! p.s kto niejedzie ten jest swinia :D
małolat_19 - Pon Sty 11, 2010 15:50

Ja skorzystam z pakietu i wpłacam 90zł:)..Mam nadzieję,że dużo osób tak zrobi,gdyż za 2 wyjazdy jest to naprawdę nie dużo,a i w domu nie będziemy się nudzić przez weekend;)..
Ale póki co - WSZYSCY NA MOTOR!!!..

Bianconeri - Pon Sty 11, 2010 16:58

A i żeby nie było niejasności - przed wyjazdem wpłacamy CAŁOŚĆ i nie bawimy się już w żadne zaliczki itp wynalazki.
Ale oczywiście jeśli ktoś nie ma od razu całej kwoty to sobie będzie wpłacał np co tydzień po dychu i się do wyjazdu uzbiera...

Johny Bravvo - Pon Sty 11, 2010 17:00

jadymy :) tylko znowu pewnie sam z osiedla pojade :( ale h...j z tym hehe
sanch3z - Pon Sty 11, 2010 20:09

gram.
Bianconeri - Pon Sty 11, 2010 21:31

To spoko, pogramy:D w autokarze np w bierki:D
Maerqin - Wto Sty 12, 2010 05:53

Jak zapewne wiekszosc osob juz wie jest to pierwszy mecz w 2010, jubileuszowym roku*, otwierajacym runde wiosenna, bardzo dla nas z reszta wazna. Nie widze innego wyjscia niz pojawienie sie w koncu w Lublinie sporej grupy kibicow z Sacza. Jesli tak sie nie stanie to radze sie niektorym powaznie zastanowic nad soba i swoim podejsciem do kibicowania. Motor przyjezdzal do nas juz nie raz, a my? No wlasnie. Chyba najwyzsza pora to zmienic.

Legenda:
* oznacza ze kazdy mecz w tym roku traktujemy ''na serio'', na kazdy mecz pelna mobilizacja! Na kazdym meczu swietujemy hucznie 100-lecie Naszego klubu.
2010 JEST NASZ!!!
I BEZ WYLAMEK!!!

YG-US - Wto Sty 12, 2010 11:24

wiec tak:
Banner poprawiony

PLAKAT:

kuba_ns - Wto Sty 12, 2010 15:53

a gdzie plakat mozna dostac
kolafy - Wto Sty 12, 2010 15:55

Drukujesz na drukarce sztukę lub dwie kserujesz 20 lub 40 i rozwieszasz tak jak ja to zrobiłem dzisiaj! :)
małolat_19 - Wto Sty 12, 2010 16:14

Tylko,że wywieszać,możemy zacząć tak w połowie lutego,żeby przyniosły jakiś efekt..Tak to teraz pójdziemy ,,pierwsza serią'',a pózniej znając życie będzie cisza..

Czasu jest wiele,także wszystko możemy zrobić z głową i na spokojnie..

Mam nadzieję,że z forum ruszy się kilka osób więcej,które zawsze płakały,że coś jest organizowane na ostatnią chwilę,że nikt nie dał znać wcześniej ,a tu praca,szkoła i inne tandetne wymówki:)..

WSZYSCY DO LUBLINA!..

sanch3z - Wto Sty 12, 2010 16:17

Karol przeciez na forum są sami wyjazdowicze... ;] Przynajmniej tak mozna wnioskować z postów, które pisze tutaj naprawde wku*we osób ;]
arkoniusz - Sro Sty 13, 2010 15:14

ile trzeba miec lat aby samym mozna jechac ??
Bianconeri - Sro Sty 13, 2010 16:00

16 skończone
małolat_19 - Sro Sty 13, 2010 16:10

Ale,jak weżmiesz kolegę pełnoletniego(znaczy on weżmie Ciebie:D) to,możesz bez problemu jechać nawet mając mniej,tylko musi on potwierdzić w razie ,,w'',że sprawuję nad Tobą opiekę..

A swoją drogą pierwsze osoby już zapisane,także brać przykład,zapisywać się,żeby w miarę upływu czasu było wiadome ile potrzeba zaklepać transportu..

ptica - Czw Sty 14, 2010 16:27

Prawdopodobnie pojedzie bus , ok.15 osób z Przydworcowego z SG.
sanch3z - Czw Sty 14, 2010 16:36

klasa! 2 stówki muszą pęknąć !
arkoniusz - Pią Sty 15, 2010 07:23

Bianconeri napisał/a:
16 skończone

hehe a jak koncze 16 na meczu z Kluczborkiem ;D ?

Bianconeri - Pią Sty 15, 2010 08:30

To stawiasz skrzynke wódki ...
kolafy - Pią Sty 15, 2010 14:23

Znów się zaczyna... busy, auta, rowery i rolki a może byś my w końcu pojechali tak jak ludzie wszyscy razem bo chyba po to wynajmujemy te autokary i robimy zapisy na mecz!!!!!!!
małolat_19 - Pią Sty 15, 2010 15:44

No niestety przy takich większych wyjazdach znajdują się tacy ,,mądrzy'' :/..
Tylko ciekawe,gdzie przy wyjazdach typu Świnoujście,Szczecin są te auta,busy i inne środki lokomocji..NIE MA,a Ci,którym naprawdę zależy tłuką się pociągami nie raz po 3 dni..No,ale może się kiedyś u Nas to zmieni i będziemy wszyscy razem działać pod jedną banderą..

KubaNS - Pią Sty 15, 2010 17:56

Jak sie skoncza dogaduchy to i to sie z czasem zmieni. Polecalbym jednak wiecej optymizmu wprowadzac do tematow wyjazdow zamiast ciagle sprzeczki i krzyki, a wtedy i za jakis czas i do Szczecina jesli bedzie taka potrzeba :) pojedzie wiecej osob. Trzeba tylko nad tym pracowac, dlatego dajmy sobie na wstrzymanie bo chyba nie po ten temat zostal juz zalozony zeby mozna bylo pokrzyczec;)

Jada? Jada.. a cala reszte mozna dogadac bez problemu...

pyza12345 - Sob Sty 16, 2010 12:13

motor jak narazie jest bez licencji wiec pod znakiem zapytania jest motor
rudeboyz - Nie Sty 17, 2010 13:12

małolat_19 napisał/a:
No niestety przy takich większych wyjazdach znajdują się tacy ,,mądrzy'' :/..
Tylko ciekawe,gdzie przy wyjazdach typu Świnoujście,Szczecin są te auta,busy i inne środki lokomocji..NIE MA,a Ci,którym naprawdę zależy tłuką się pociągami nie raz po 3 dni..No,ale może się kiedyś u Nas to zmieni i będziemy wszyscy razem działać pod jedną banderą..

uwazasz ze jak ktos jedzie busem,samochodem czy na sankach to nie dziala ,,pod wspolna bandera''? ktos ma ochote jechac busem to nim jedzie,ktos autokarem to tez nim jedzie...wazne jest ze na wyjezdzie wszyscy siedza w jednym sektorze i dopinguja Sandecje...nie siejcie juz tutaj podzialow.z drugiej strony zawsze sa tacy co im wszystko nie pasuje,wszystko jest bee...tylko ,,oni maja racje" i ,,tylko oni wiedza najlepiej"...ehhh,te marudy

Bianconeri - Nie Sty 17, 2010 14:08

Chodzi głównie o dwie sprawy.
Pierwsza to inny środek transportu gdy się z dużym trudem załatwia autokary dla wszystkich a potem nagle część w ostatniej chwili przesiada się do busów, aut itp, a z kolei jak autokaru nie ma to wtedy z kolei też nikt nie ma busa czy auta żeby wziąć...
Druga to jeśli już ktoś koniecznie nie może jechać z wszystkimi i musi mieć swój transport to zazwyczaj też musi jechać osobno i koniecznie inną trasą ...

I to jest właśnie dziwne ...

No ale racja, nie ma się co nad tym zbytnio rozwodzić i rozpisywać

kks sandecja - Pon Sty 18, 2010 15:09

20 kolejka: Motor Lublin - Sandecja Nowy Sącz 7 marca, 12:00 (tj. niedziela)

źródło: 90minut.pl

sz3ur - Pon Sty 18, 2010 20:29

ale nam Panowie z pzpnu zrobili prezent:) trzeba bedzie wyjechac ok 5 rano,hehe
internacionale - Pon Sty 18, 2010 20:35

Dokładnie, zbiórka 4 rano, wyjazd najpóźniej 5:00
Do przejechania jest 284 km.

lucek - Wto Sty 19, 2010 10:47

Mam pytanie do osób wybierających się do Lublina.
Mam 15 Lat i potrzebuje opiekuna pełnoletniego który by mnie tylko prowadził .
Chyba że mogę jechać sam bez opiekuna ?? z góry dzięki za odpowiedz.

internacionale - Wto Sty 19, 2010 12:01

lucek napisał/a:

Możesz jechać, opiekun się znajdzie...

kuba_ns - Wto Sty 19, 2010 13:20

Cytat:
lucek napisał/a:

Możesz jechać, opiekun się znajdzie...

ja siedze w lublinie wiec moge robic za opiekuna spokojnie

TERRORYSTA - Sro Sty 20, 2010 22:46

TEMAT TROCHĘ ODCHUDZONY O POWTARZAJACE SIĘ PYTANIA "A ILE" ALBO WZAJEMNE OCINKI.

PANOWIE SZANUJMY SIEBIE I WŁASNY CZAS, JEST TU WSZYSTKO NAPISANE OD A DO Z O TYM WYJEŹDZIE CO POTRZEBA, WYSTARCZY PRZECZYTAĆ.

WKRÓTCE POWINNA POJAWIĆ SIĘ KOLEJNA PORCJA JUŻ BARDZIEJ SPRECYZOWANYCH INFORMACJI ORGANIZACYJNYCH ITP.

Saczers2 - Pon Sty 25, 2010 01:00

Ja jade na obydwa wyjazdy opłaca sie polecam
PROSTO - Pon Sty 25, 2010 10:17

PANOWIE sporo czasu do tego wyjazdu na Motor... wiec kminic wolny czas, hajs i jedziemy!!! musimy tam wkoncu sie pojawic!!! i to w konkretnej liczbie! pozdro ;)!
małolat_19 - Sro Sty 27, 2010 22:02

Gratki,bo nawet nie żle Ci to wyszło,no ale może ktoś się postara i zrobi lepszą..
Czym większe nagłośnienie i mobilizacja tym lepiej..

internacionale - Sro Sty 27, 2010 22:32

lucek napisał/a:
a tu taka mała zapowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=ultJJFtWcMs

Trzy sprawy kolego:

Jak już robisz zapowiedź to przynajmniej na ortografię zwróć uwagę bo dramat straszny 1:21 na filmie.

Jedyny właściwy herb to ten bez korony.

Zmień avatar bo tu ludzie z całej Polski zaglądają i trochę wstyd.

ps. Plus za chęci.

arkoniusz - Czw Sty 28, 2010 11:05

internacionale napisał/a:
lucek napisał/a:
a tu taka mała zapowiedz
http://www.youtube.com/watch?v=ultJJFtWcMs

Jak już robisz zapowiedź to przynajmniej na ortografię zwróć uwagę bo dramat straszny 1:21 na filmie.

Pierszy mecz zagramy w Lublinie <- ziomek usuń tą zapowiedź i popraw bo faktycznie trochę wstyd

1910 - Wto Lut 02, 2010 21:21

mam pytanie czy jak teraz zapisze się na Motor to czy jak ewentualnie będę chciał się też zapisać na Kluczbork to czy dopłacam do 90 zł czy normalnie płace 50zł?
RaTo - Wto Lut 02, 2010 23:43

jezeli pojedziesz do Lublina i bedziesz chcial potem jechac na Kluczbork i oczywiscie bedziesz na liscie osob ktore pojechaly na Motor wtedy oba wyjazdy wynosza Cie 90zl czyli poprostu doplacasz brakujaca reszte...
internacionale - Sro Lut 03, 2010 08:13

RaTo napisał/a:
jezeli pojedziesz do Lublina i bedziesz chcial potem jechac na Kluczbork i oczywiscie bedziesz na liscie osob ktore pojechaly na Motor wtedy oba wyjazdy wynosza Cie 90zl czyli poprostu doplacasz brakujaca reszte...

Nie do końca.

90 zł płacą te osoby, które podejmą decyzję o obu wyjazdach przed meczem w Lublinie oraz oczywiści zapłacą odrazu za oba wyjazdy.

RaTo - Sro Lut 03, 2010 11:04

aha chyba ze tak :D
kolafy - Sro Lut 17, 2010 08:16

Do wyjazdu 18 dni, a tu cisza jedziemy z tymi zapisami w końcu to pierwszy wyjazd po długiej przerwie!!!!!!
smnns - Sro Lut 17, 2010 11:07

wiele osób mogło czekać na decyzje czy sezon nie zacznie sie z opóźnieniem , ale już wszystko jasne . teraz nic nie stoi na przeszkodzie
małolat_19 - Sro Lut 17, 2010 14:22

Dlatego wszyscy ruszać dupy na zapisy i jedziemy!..
YG-US - Czw Lut 18, 2010 16:37

Zmieniony termin i godzina podana

a na plakacie dałem jednolity kolor bo przy ksero ten czerwony Ch** wychodził

misions - Czw Lut 18, 2010 18:03

Forumowiczów Masa tylko ciekawe ile pojedzie do Lublina Chłopaki drukowac kserowac i nakłaniać na wyjazd :)
Maerqin - Czw Lut 18, 2010 18:32

Cytat:
I liga zgodnie z planem, ale bez Sandecji?
Dodał: naszasandecja 2010-02-18 08:35

Wydział Gier Polskiego Związku Piłki Nożnej podjął decyzję w sprawie startu wiosennej rundy Unibet I Ligi. Zmagania zostaną wznowione zgodnie z planem, czyli w weekend 6-7marca.

W pierwszej wiosennej kolejce Sandecja Nowy Sącz powinna zagrać na stadionie Motoru Lublin. Do tego mecze może jednak nie dość. - Na całym obiekcie jest duża warstwa śniegu i nie ma szans, żeby płyta była gotowa na inaugurację rundy wiosennej - mówi Grzegorz Szkutnik, prezes klubu z Lublina.

- W przypadku niesprzyjających warunków pogodowych Wydział Gier indywidualnie rozpatrzy ewentualne wnioski klubów o zmianę terminu rozgrywanie meczów - czytamy w oficjalnym komunikacie PZPN-u.

Sytuację w Lublinie będziemy śledzić na bieżąco.

(łm)

Źródło: www.ekstraklasa.net, kurier lubelski, pzpn.pl

krzysiek186 - Czw Lut 18, 2010 18:59

Ja rozumiem że w przypadku przełożenia meczu na inny termin hajs wraca do kieszeni. Ktoś potwierdzi by nie było potem niejasności ?
internacionale - Czw Lut 18, 2010 21:11

Jeżeli nie dojdzie do meczu kaska oczywiście wróci do każdego kto wyrazi tylko chęć. W przeciwnym wypadku kasa zostanie do czasu spotkania (na mecz oczywiście pojedziemy )

Uspokajam wszystkich. Nic nie ginie ! Miejmy cały czas nadzieje że w Lublinie uporają się na czas z przygotowaniem murawy. Prawdę mówiąc wcale nie trzeba niewiadomo jakich środków. Do meczu 2,5 tygodnia.

Bianconeri - Pią Lut 19, 2010 07:07

Czy u nas wszystko musi być przekombinowane ... ??

Ogłoszenie jest proste - zbieramy kase w promocji na 2 wyjazdy.
Zapłąciłeś za Motor + Kluczbork to jedziesz na Motor i Kluczbork, przełożą nam Motor to jedziesz za tą kase najpierw na Kluczbork a potem na Motor w drugim terminie.
Płaciłeś tylko na Motor to jedziesz na Motor w późniejszym terminie.
Płaciłeś tylko na Kluczbork jedziesz tylko na Kluczbork bez żadnego zbędnego kombinowania bo mecz jest normalnie i tu nie zmienia się nic.

A jeśli komuś znowu wypadnie akurat w dniu nowego terminu meczu z Motorem (jeśli przełożą) jakieś przeprowadzanie babci przez ulicę albo imieniny cioci to się wtedy będziemy zastanawiać nad ewentualnymi zwrotami.

Ale przypominam, że zapisy są po to, żeby wiedzieć na ile osób zamówić transport i po to właśnie zbierany jest zadatek by częściowo pokryć koszty wożenia potem "powietrza" jeśli się komuś odwidzi w ostatniej chwili (pomijając sytuacje losowe.

A tak przy okazji to warto zapoznać się z różnicami:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zadatek
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zaliczka

[ Dodano: Pią Lut 19, 2010 07:16 ]
Więc bez zbędnych kombinacji zbieramy się normalnie na Motor w pierwotnym terminie 7 marca o godz. 12 i tyle.
Jeśli przełożą to będzie to wiadome przynajmniej kilka dni przed meczem więc wtedy będzie czas na wymyślanie innych opcji i konfiguracji, w tym momencie trzeba się przyłożyć z zapisami.

AVE

małolat_19 - Pią Lut 19, 2010 08:09

Także trzymamy się tego i zapisujemy się jak najszybciej..Nie marudzcie już ludzie bo robi się to żałosne..
AJKA - Pon Lut 22, 2010 09:50

Czasu coraz mniej...więc nie zostawiać tego na ostatnią chwilę tylko się ZAPISYWAĆ !!
DNL - Pon Lut 22, 2010 11:02

Dobrze byłoby postarać się o informację o możliwości zapisania się na wyjazd podczas prezentacji drużyny.
W prasie będzie się zapewne o tym sporo pisało, może udałoby się tam 'wcisnąć' jakieś krótkie zaproszenie - wraz z ceną - w imieniu Stowarzyszenia. Mogłoby to trafić głównie do tych starszych osób.
Już nie mówiąc o dobrym nagłośnieniu tego podczas samej prezentacji, bo tego mi brakowało w ubiegłym roku.

No i już chyba pora na plakaty i nakręcanie znajomych po szkołach, osiedlach ;)

małolat_19 - Wto Lut 23, 2010 20:45

Dobra,od jutra mamy jeden tydzień na dokończenie zapisów, także spieszymy się i zapisujemy jak najszybciej!!..
misions - Czw Lut 25, 2010 19:35

Forumowicze Najwierniejsi Kibice Sandecji :) Widać Kto się miał zapisać to się zapisał Pozdro dla udających się na MECZ
internacionale - Czw Lut 25, 2010 21:47

Miłe zaskoczenie wczoraj jak jechałem do domu :) Jedynie pasowałoby trochę rozciągnąć ten transparent:

małolat_19 - Czw Lut 25, 2010 21:50

Były jeszcze w innych miejscach ale ,,ociepleniowy halny'' zabrał je ze sobą:D..
szymon_YG - Czw Lut 25, 2010 22:05

małolat_19, widocznie źle ktoś zawiesił, nie to co widać na zdjęciu hehehe
Czorny16 - Czw Lut 25, 2010 22:32

dlaczego usuneliscie moj komentarz xD;d?
Bianconeri - Czw Lut 25, 2010 22:43

Żebyś mógł popisać sobie jeszcze raz i dostać ostrzeżenie a potem bana(na)
małolat_19 - Pią Lut 26, 2010 07:01

NA PROŚBĘ KOLEGI..JUTRO SKLEP ,,BRONX'' JEST ZAMKNIĘTY,DLATEGO JEŻELI KTOŚ PLANOWAŁ ZAPISAĆ SIĘ W SOBOTĘ NIECH ZROBI NAJLEPIEJ TO DZISIAJ!..
sanch3z - Pią Lut 26, 2010 13:01

Ludzie ogarniać sie ! Tyle było czasu i jak zwykle inteligentnie wszystko na ostatnią chwile wszyscy robia ;]
kuba_ns - Pią Lut 26, 2010 15:00

a wie ktoś ile osób już się zapisało
internacionale - Pią Lut 26, 2010 22:18

Czorny16 napisał/a:
brawo i to mi sie podoba :) tak dozbierac do xxx xxx i git :D

czyżby ironia ??

Zapisywać się do chu... !!
Mniej jak xxx nie może nas być !

Bianconeri - Pią Lut 26, 2010 22:36

Cytat:
Mniej jak xxx nie może nas być !

nie pij tyle, a przynajmniej nie w tym temacie:D

kamel - Sob Lut 27, 2010 10:57

Wyjebcie te posty z liczbą zapisanych..
internacionale - Sob Lut 27, 2010 11:03

kamel napisał/a:
Wyjebcie te posty z liczbą zapisanych..

hehe Antek jedyny trzeźwy :), zrobione Szefie !

Bianconeri - Sob Lut 27, 2010 15:06

Dobra bo się zaraz bajzel totalny zrobi, a czasu na ogarnięcie wszystkiego coraz mniej...

Informacje organizacyjne dotyczące wyjazdu (termin, kosz, miejsca zapisów itp) są pierwszej stronie, dziś/jutro zapisów w Bronxie nie ma, jest szansa zapisać się jutro na spotkaniu Stowarzyszenia:

http://www.sandecja.org/1...in_Sandecja.htm (niedziela, 28 lutego o godzinie 16.00 na hali, sala 109).

Jak ktoś jedzie własnym transportem to niech się dopisze do listy, żeby było wiadomo ile biletów zamówić, ale niech na liście zaznaczy, że transport własny.

ArbuzKSC - Nie Lut 28, 2010 10:01

Jadę w 3 osoby własnym transportem z Siedlec. To pod warszawą:) do kiedy mam się wpisać? Chciałbym Was zobaczyć, bo już cholera zapomniałem jak wygladacie:) Do kiedy i ukogo mogę to zrobić przez telefon lub coś w tym stylu... Dzięki za odp
MotorRKS - Pon Mar 01, 2010 15:06

na 100% mecz w niedziele 7 marca ! potwierdzone ...

zapraszamy do Lublina :)

Gargggi43 - Pon Mar 01, 2010 15:19

Można się jeszcze zapisać? Jak tak to do kiedy?
internacionale - Pon Mar 01, 2010 15:21

do czwartku do godziny 12:00
Snoopi86 - Pon Mar 01, 2010 17:57

orientuje sie moze ktos w jakich godzinach jutro jest Bronx otwarty?? wiem ze do 17 ale bylem dzisiaj przed i juz zamkniety byl...moze ktos wie dokladnie jak jutro?
szymon_YG - Pon Mar 01, 2010 18:11

ja z bronxu wyszedłem o 17.10 także był otwarty...

od 9 chyba jest otwarty.

Snoopi86 - Pon Mar 01, 2010 18:35

bylem kolo 16 zamkniety byl a zapisac sie chcialem, widocznie na przerwe trafilem;]
By3ekns - Pon Mar 01, 2010 19:20

Bronx otwarty od 10 do 17,w razie kiedy niema sprzedawcy w danym momencie zostawia on nr kontaktowy widoczny pod wywieszka zamkniete lub otwarte :)
Snoopi86 - Pon Mar 01, 2010 19:46

to chyba zapoomnial zostawic tak czy tak jutro znowu tam bede;]
Bzymcio - Pon Mar 01, 2010 20:58

po prostu nie obrócił napisu na stronę z "zamknięte" gdzie jest numer
wrócił ok 16.20

qwe - Wto Mar 02, 2010 20:49

zapraszamy do Lublina na MOTOR !!!!!!!!!! pokazcie sie w Ladnej liczbie :D pierwszy Mecz rundy wiosennej !!!!!!
P.S. bez napiny na Forum

Frodo - Sro Mar 03, 2010 16:36

Dzisiaj sie zapisalem u BRONXa, :) juz sie nie moge doczekac niedzieli
klap - Sro Mar 03, 2010 16:47

u BRONX'a --- spoko
Frodo - Sro Mar 03, 2010 16:53

*W sklepie BRONX
internacionale - Sro Mar 03, 2010 16:54

Dwie sprawy:

- ostateczny termin zapisów - czwartek do godziny 12:00
- każdy uczestnik wycieczki musi zabrać 5 zł więcej. Niestety bilety w Lublinie kosztują 15 zł (a nie 10 jak zakładaliśmy).

Czorny16 - Sro Mar 03, 2010 17:11

bo pewnie dlatego ze o podwyższonym ryzyku ;] hehehe;p
Bianconeri - Sro Mar 03, 2010 20:08

Dobra bo do wyjazdu już niewiele czasu więc czas na małe podsumowania i "słowo na niedzielę":D

Pomijając standardowe nagłe przypadki zachorowań, przeprowadzeń babć przez jezdnię, niespodziewanych wizyt cioci, zepsutych budzików itp;) to jeśli nic nie ulegnie zmianie zbiórka o godzinie 4.00 - 4.30 (w piątek powinno być dokładnie wiadomo), zbieramy się standardowo pod halą na ul. Nadbrzeżnej.

Jeśli chodzi o finanse to Miłosz już pisał, że niestety wyjazd podrożeje o te 5zł ze względu na droższe bilety niż zakładaliśmy, więc po kolei:

- osoby które wpłacały promocyjną cenę za wyjazdy Lublina i Kluczborka i wpłacały 90zł dopłacają 5zł i nic więcej ich nie interesuje.
- osoby, które jadą tylko do Lublina całkowity koszt wyjazdu to 70zł (przejazd + bilet) i dopłacają różnicę między 70zł a wpłaconą wg listy i zapisów zaliczce
- osoby, które jadą swoim transportem wpłacają tylko za 15zł za bilet.
- jeśli ktoś jedzie tylko do Kluczborka to ... do tego tematu wrócimy za jakiś tydzień :)

Jeśli ktoś się jeszcze nie zdążył zapisać to może to zrobić najpóźniej do piątku do godziny 12.00.
Jeśli kogoś na liście nie będzie to jechać oczywiście może po uiszczeniu stosownej opłaty, ale jego wejście na stadion niestety nie zależy od nas tylko od działaczy Motoru.

I teraz ważna kwestia - wybierają się z nami przedstawiciele naszych zgód by wspomóc nas na tym meczu więc jako naszym gościom wypada im jak zawsze bilecik na mecz sprezentować więc dobrze by było mieć to na uwadze i wrzucić parę zł "do czapki" lub jak to niektórzy z nas zawsze czynią, zafundować bilet koledze z zaprzyjaźnionego klubu.

No i wiadomo że jadąc na wyjazd mieć ze sobą dowód osobisty czy inny dokument ze zdjęciem no i dobrze by było pamiętać swój numerek na liście przy wchodzeniu do transportu żeby było szybciej.

Chyba tyle ...

Tomko54 - Sro Mar 03, 2010 20:24

Nie ,żebym aię tam czepiał szczegółów ale internacionale pisze że ostateczne zapisy do czwartku do 12 a Bianco ,że do piątku do 12 to jak w końcu ;d?
Bianconeri - Sro Mar 03, 2010 20:29

Ja jestem ważniejszy błehehehe;)
Ustaliliśmy że do piątku jak by jeszcze ktoś miał nie zdążyć, chociaż już raczej kto miał się zapisać ten to zrobił.

Gargggi43 - Sro Mar 03, 2010 21:03

Czy bilety zostaną rozdane przy wejściu na stadion?
internacionale - Sro Mar 03, 2010 21:06

Gargggi43 napisał/a:
Czy bilety zostaną rozdane przy wejściu na stadion?

tak, bilety otrzymamy na miejscu w Lublinie

ptica - Sro Mar 03, 2010 21:23

Z przydworcowego ok.29 os. busem. Jeśli nie wystraszy się kierowca lub nie pomylą i nie pojadą do Kluczborka lub nie przehandlują busa , lub jeśl nie zapomną przyjść na zbiórkę.

Stara Gwardia. Do zobaczenia pod halą.

Bianconeri - Sro Mar 03, 2010 21:28

No jak będziecie jechać tym samym składem co zawsze to kierowca (o ile to nie znajomek) to będzie miał po tej podróży co dzieciom opowiadać:)
ptica - Sro Mar 03, 2010 21:33

Bianco , jak zwykle damy radę. Ci kierowcy sa już przyzwyczajeni. Z tego co wiem to pojazd jest ubezpieczony nawet od porwania na lotnisko Tempelhof.
kks10 - Sro Mar 03, 2010 22:44

ptica tylko nie zaspij idozo na meczu
misions - Czw Mar 04, 2010 00:24

Pamietajcie żeby zabrać jakieś Barwy SZALIK Koszulka jak najbardziej wskazane :)
kolafy - Czw Mar 04, 2010 16:50

Myślę że każdy ma szalik, czapkę, ortalion cokolwiek w naszych barwach żeby ubrać na wyjazd, naprawdę weźcie sobie to do siebie bo można zrobić fajny efekt tym bardziej że to 1 liga i cała Polska na nas patrzy, a jak może fajnie wyglądać taki sektor kibiców przyjezdnych gdy wszyscy mają barwy. Macie przykłady z ostatniej kolejki ekstraklasy...

http://www.mks-korona-kielce.pl/image/24792/
http://i48.tinypic.com/wlvmf5.jpg

Tomko54 - Czw Mar 04, 2010 16:57

To podobnym przykładem jest GKS Katowice jak byli u nas i chyba każdy ich widział bo co by nie gadać o Gieksie to to im wyszło zajebiście...

Jeśli ktoś nie widział:
http://www.sandecja-foto.pl/sandecja-gks.html

By3ekns - Czw Mar 04, 2010 20:13

patrzac na prognoze pogody i przewidywana temperature mysle ze najlepszym efektem beda oczywiscie zimowe czapki;] najlepiej pasiaste.chociaz i tak jak zwykle u nas beda dominowaly "kolorowe jarmarki' ;]
małolat_19 - Czw Mar 04, 2010 20:16

TAK CZY SIAK WSZYSCY NA CZARNO :D!!!..
RaTo - Czw Mar 04, 2010 20:54

a skarpetki tez musza byc czarne...:D
małolat_19 - Czw Mar 04, 2010 20:57

Do garniaka tylko takie:)..
RaTo - Czw Mar 04, 2010 21:01

dziekowa za info :D
internacionale - Czw Mar 04, 2010 21:41

Panowie i Panie.

Jesteśmy na ostatniej prostej jeśli chodzi o przygotowania do wyjazdu na mecz z Motorem Lublin. Lista wyjazdowa jest już praktycznie zamknięta. Jeżeli jeszcze ktoś w ostatniej chwili chciałby się z nami wybrać ma ostatnią szansę zapisać się jutro w sklepie BRONX do godziny 12:00. O godzinie 13:00 listę wysyłam do Lublina.

Jak już wcześniej informowałem bilet na mecz w Lublinie kosztuje 15 zł (nie 10 jak zakładaliśmy). Dlatego KAŻDY bez wyjątków musi zabrać ze sobą 5 zł więcej ! Biletów ulgowych nie ma !

Zbiórkę wszyskich kibiców ogłaszamy na godzinę 4:00 pod Halą na ulicy Nadbrzeżnej. Ewentualnie gdyby nie udało się porozumieć z MOSIRem w kwestii otworzenia bram na parking, miejsce ulegnie zmienie o czym poinformuję najpóźniej w sobotę.

Z Nowego Sącza planujemy wyjechać najpóźniej o godzinie 5:00. Każdy ma obowiązek zabrać ze sobą dokument ze zdjęciem. Napoje i ewentualnie żywność we własnym zakresie.

W autokarach obowiązuje bezwzględny zakaz śmiecenia i palenia !

Jak mi się jeszcze coś przypomni to napiszę....

ArbuzKSC - Czw Mar 04, 2010 23:22

Na 80 % 3 osoby dojadą z Siedlec... KSC&KKS&KSP!!!
TERRORYSTA - Pią Mar 05, 2010 07:06

NA PROŚBĘ TZW. "OSÓB DECYZYJNYCH" ;) :

TEMAT CZASOWO ZAMKNIĘTY, ŻEBY NIE POJAWIŁO SIĘ NAGLE 10 STRON PRZEMYŚLEŃ "JASIA" STUDIUJĄCEGO W LUBLINIE ALBO "STASIA", KTÓREGO KUZYN PRZEJEŻDŻAŁ 50KM OD LUBLINA I ZOBACZYLI TROCHĘ ŚNIEGU I WIEDZĄ Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ ŻE MECZU NIE BĘDZIE BO IM SIĘ TAK WYDAJE I BĘDĄ CHCIELI O TYM POINFORMOWAĆ CAŁY ŚWIAT.

JAK NA RAZIE NIC SIĘ NIE ZMIENIŁO, MECZ JEST NORMLANIE, WSZYSTKIE OGŁOSZENIA DOTYCZĄCE ZBIÓRKI, KOSZTÓW ITP SĄ NADAL AKTUALNE.
JEŚLI POJAWI SIĘ JAKIEŚ OFICJALNE I POTWIERDZONE INFO ZE STRONY PZPN LUB KLUBU NA PEWNO O TYM POINFORMUJEMY.
NA TĄ CHWILĘ NIC NIE ULEGA ZMIANIE.

internacionale - Sob Mar 06, 2010 10:20

Temat wyjazdowy odblokowany.

Od wczoraj pierwszą rzeczą jaką robię to jest:
http://www.um.lublin.pl/u...?t=200&id=40684

Dzisiaj nie wygląda to najlepiej. W Lublinie chyba też popadało trochę....

sanch3z - Sob Mar 06, 2010 10:54

Nie ma OPCJI takiej nawet! Mecz musi sie odbyć !!
elo - Sob Mar 06, 2010 12:02
Temat postu: mecz
Mecz już na pewno będzie także nie panikować^ ^ Cały stadion już odśnieżony ; ]
JerzyJurek - Sob Mar 06, 2010 12:52

W nocy spadła cieniutenka warstewka sniegu, która już znika, bo w dzień jest temperatura na plusie, wiec mecz raczej bedzie :)
sz3ur - Sob Mar 06, 2010 13:07

http://www.radio.lublin.p...etails&id=72482
mecz sie odbedzie!!!

misions - Sob Mar 06, 2010 23:22

No to pieknie nas zasypało :(

[ Dodano: Sob Mar 06, 2010 23:28 ]
http://www.fiskusmati.ittv.lublin.pl/ Wiec JedziemY :)))

Morton - Nie Mar 07, 2010 12:23

GOL! Jonczyk z lewej nogi, z narożnika pola karnego, posłał piłkę do bramki Motoru. Sandeja prowadzi 1-0!!!

[ Dodano: Nie Mar 07, 2010 12:31 ]
GOL! Urban z rzutu wolnego na głowę Frohlicha, ten do Kmiecika, który główką pakuje piłkę do siatki lublinian. Motor - Sandecja 0-2.

qqq - Nie Mar 07, 2010 12:34

EKSTRAKLASA EKSTRAKLASA SANDECJA !!!
cracoviakrk - Nie Mar 07, 2010 12:34

pieknie Sandecja! oby tak dalej :D jest gdzies relacja live?