|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Wyjazd do Radzionkowa !!
internacionale - Pon Sie 02, 2010 21:16 Temat postu: Wyjazd do Radzionkowa !! 15 sierpnia (godzina 17:00), Sandecja Nowy Sącz rozegra mecz z Ruchem Radzionków.
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji, uprzejmie informuje, że organizowany jest wyjazd na to spotkanie.
Koszt wycieczki (przejazd+bilet) = ok 55 zł (możliwe że mniej)
Póki co zapisy prowadzone będą na Stadionie Sandecji podczas najbliższego meczu z Flotą w niedzielę (8 sierpień) od godziny 17:00. Przy zapisie wpłacamy minimum 20 zł tytułem zaliczki.
Wyjazd oczywiście autokarowy. Więcej informacji wkrótce...
WSZYSCY DO RADZIONKOWA !!
krzysiek186 - Pon Sie 02, 2010 21:32
Kopiujemy link i propagujemy go po wszystkich znajomych: www.wyjazd-do-radzionkowa.pl
Poproszę info ceny samego biletu.
grubas_KKS - Pon Sie 02, 2010 23:49
Klasa ta stronka odnośnie wyjazdu do Radzionkowa! Pełen profesjonalizm!
mirek678 - Wto Sie 03, 2010 01:08
Super pomysł z tą stronką :) koszt w sumie nie wielki ale efekt może być bardzo dobry :) mi się strasznie podoba :) oby więcej takich inicjatyw ....
Bianconeri - Wto Sie 03, 2010 07:19
Pomysł jak najbardziej ok, ale ta "ankieta" na wejściu, górne "ślONski" itp porażają ...
małolat_19 - Wto Sie 03, 2010 07:53
Teraz,żeby ktoś zrobił jeszcze jakąś fajną zapowiedz,projekt plakatu i możemy ruszać z wszystkim..
DNL - Wto Sie 03, 2010 09:32
małolat_19 napisał/a: | Teraz,żeby ktoś zrobił jeszcze jakąś fajną zapowiedz |
Z tego co wiem RydzŚmigły się tym zajął.
kamilyes - Wto Sie 03, 2010 09:40
plakaty także wskazane, wiele osób pomoże w "rozklejaniu" miasta, wyjazd nie daleki, koszt nie wielki, także wszyscy do RADZIONKOWA!
internacionale - Wto Sie 03, 2010 10:19
Cena na bank będzie niższa. Już w tej chwili mogę napisać że koszt to max 50 zł (przejazd+bilet)
sanch3z - Wto Sie 03, 2010 10:59
No i ten pomysł z koszulkami można by wdrożyć w życie...
Będzie coś z tego czy nie ? Zróbmy to, zróbmy i nakręcajmy się nawzajem, trzeba się rozwijać i wskoczyć w końcu na wyższy poziom...
radziufan - Wto Sie 03, 2010 11:12
mylse ze na poczatek łatwiej zrobic obowiązkową białą koszulke
sanch3z - Wto Sie 03, 2010 11:27
białą koszulka jest na każdym meczu, nie wiem czy zauważyłeś ;p
kamilyes - Wto Sie 03, 2010 11:29
może i jest, lecz zawsze ktoś jej "zapomina", więc pasowałoby się chociaż raz konkretnie zmobilizować i gdyby każdy, każdy bez wyjątku ją posiadał byłby mega efekt
radziufan - Wto Sie 03, 2010 11:45
tak jak napisane wyżej niby zawsze jest akcja białą koszulka ale wg mnie jeszcze ani raz nie wyszłą tak jak powinna czyli każdy bez wyjątku na biało. Moje zdanie jest wieć takie zróbmy to raz porządnie a potem bedziemy urozmaicać
no ale dezycje i takk pozostawiam Grupie Trzymającej Władzę:)
Milosz_1910 - Wto Sie 03, 2010 12:01
Zrobić po prostu tak że nie wejdzie do autokaru ten kto nie bedzie mial białej koszulki i już:)..Przy wejsciu ktos niech stoi i wpuszcza tylko tych ktorzy maja biala koszulke...Jakos się musimy nauczyc wszyscy a nie...Nawet i takim sposobem...
małolat_19 - Wto Sie 03, 2010 12:04
Ale,można zrobić ten wyjazd nawet po te 55zł i kupić faktycznie te koszulki..
Milosz_1910 - Wto Sie 03, 2010 12:09
I to jest dobry pomysł:)...Osoby wyżej postawione jakby to przemyslały to można byloby tak zrobic :)
Gość - Wto Sie 03, 2010 12:33
[quote="Milosz_1910"]Zrobić po prostu tak że nie wejdzie do autokaru ten kto nie bedzie mial białej koszulki i już:)..Przy wejsciu ktos niech stoi i wpuszcza tylko tych ktorzy maja biala koszulke...Jakos się musimy nauczyc wszyscy a nie...Nawet i takim sposobem...[/quote]
To co w koszulce pasiaku mnie do autokaru nie wpuścicie?? xD ;p
Woojtek - Wto Sie 03, 2010 13:10
a wiesz jaka to jest biała ?
właśnie o tym pisali na stronie wczesniej, że nigdy sie nam nie udało w 100% na bialo..
GoToSleep - Wto Sie 03, 2010 13:51
Cytat: | Ale,można zrobić ten wyjazd nawet po te 55zł i kupić faktycznie te koszulki.. |
Zgadzam się. Wtedy akcja "biała koszulka" wyszłaby perfekcyjnie :D
SączerS - Wto Sie 03, 2010 14:03
"piątkę" w ta czy tamta różnicy nie robi a efekt może być ciekawy
Geto90 - Wto Sie 03, 2010 14:06
W temacie http://www.sandecja.org/f...er=asc&start=45 lucek pisal, ze koszt koszulki przy wiekszym zamowieniu to jakies 5-8 plnow. Mozna zrobic wyjazd np po 60 i w tym koszulka, przy zapisach podawaloby sie rozmiar. wtedy bankowo wyszloby idealnie bialo a efekt bylby bardzo ciekawy. Co zostanie z tych 60 to na oprawy ;) Nie wiem czy to jest do zrealizowania ale mysle smialo mozna to rozwazac...
INDOR - Wto Sie 03, 2010 17:03
Sama biała koszulka bez napisów to słabo wyjdzie.A jakoś za taką cene to raczej marna.Jak już co to lepiej mieć z lepszym materiałem i dobrym nadrukiem.Tylko, że cena wyniesie 12-13 zł.Zresztą dużo ludzi ma już białe koszulki.A kto nie ma zawsze może sobie przecież kupić.
Masahiko - Wto Sie 03, 2010 17:18
Jak kasy zostanie zawsze możecie każdemu po "3 sącze" dołożyć do biletu :)
sanch3z - Wto Sie 03, 2010 18:27
ale tu chodzi o jednorazowe koszulki bez nadruków, tylko po to aby z daleka dały fajny efekt w klatce... Inne ekipy jakoś dają rade, nie wiem czemu niby my mielibyśmy się nie zorganizować z jakimiś koszulkami...
Jakby ktoś założył pieniądze(np. Stowarzyszenie) to śmiało można wziąć z hurtowni 200 lub więcej i dogadać się z chodockiem, że jak zostanie to się zrobi zwrot na paragon czy nawet na fakturę wystawioną na Stowarzyszenie gdyby była taka potrzeba... A kasa się cofnie gdy wszyscy się spłacą przy wejściu do autokaru...
Także zastanawiajcie się i podejmujcie decyzje bo według mnie pomysł nie głupi, koszty też nie ogromne a efekt by dało jak na I-ligowców przystało ;]
hell_boy - Wto Sie 03, 2010 18:35
NIE KONIECZNIE MUSZĄ TO BYĆ JEDNORAZOWE KOSZULKI. PO PROSTU BIALE KOSZULKI Z SAMYM HERBEM NP. KUPISZ RAZ BEDZIESZ MIEĆ NA CAŁY SEZON NA WYJAZDY I PO PROBLEMIE ;]
sanch3z - Wto Sie 03, 2010 18:43
Dobra już nie wymyślaj, koszulka z nadrukiem to już 4-krotnie wyższy koszt, no i czas... Chodzi o jednolite 2 kolorowe barwy, herbu nikt z daleka nie zobaczy, co nie znaczy, że nie możesz sobie kupić takiej koszulki do noszenia na co dzień czy na inny mecz....
ViruS - Wto Sie 03, 2010 18:45
Mam pytanko. Czy jest jakaś granica wiekowa ? Ile tak min. muszę mieć aby jechać z Wami ?
internacionale - Wto Sie 03, 2010 19:03
Nie ma granicy wiekowej.
W sprawie koszulek, podzwonię jutro po Łodzi (tam jest "zagłębie" włókiennicze) i coś pomyślimy.
Bzymcio - Wto Sie 03, 2010 19:04
nie wierze, że jest ktoś kto nie posiada owej, białej koszulki w swoim, domowym spisie odzieży
hanys - Wto Sie 03, 2010 20:48
z jednej strony dobry pomysl z zakupem bo wtedy kazdy bez wjatku koszulke by mial, a z drugiej ku*** mac zeby trzeba bylo tlumaczyc ludziom co to jest biala koszulka... nawet daltonisci wiedza....
sanch3z - Wto Sie 03, 2010 21:01
No więc właśnie w końcu trzeba narzucić na siłę ludziom te białe i czarne koszulki i się skończy, skoro po prostu gadanie w kółko i tak nie daje efektu!!!!!!!!!!!!!!
krzysiek186 - Wto Sie 03, 2010 22:09
Przy wejściu do autokaru każdy ma okazać że ma białą koszulkę, kto nie będzie miał płaci za wyjazd 5 zł więcej.
kuba_ns - Wto Sie 03, 2010 22:10
a tam 5 zl to malo najlepiej 30 to bardziej zmobilizuje :)
Puchu - Wto Sie 03, 2010 23:15
wczesniej czytałem że tam ktos proponowal zeby przed autokarem ktos stal i wpuszczal tylko w bialych koszulkach sam sie wybieram na ten wyjazd i to bedzie inaugracyjyjny;) nic nei mam przeciwko bialej koszulce ;) ale chyba lepiej przykaładowo 50 osób zeby zdzieralo gradlo wiecej niz 10 w bialych koszulkach ?
rudeboyz - Wto Sie 03, 2010 23:25
krzysiek186 napisał/a: | Przy wejściu do autokaru każdy ma okazać że ma białą koszulkę, kto nie będzie miał płaci za wyjazd 5 zł więcej. |
i tyle w temacie..jak juz osoby decyzyjne tak ustala to wowczas wszyscy na bialo,jak ktos sie nie dostosuje nie to BYE-BYE i nie wsiada do autokaru:) albo bedziemy konsekwentni,albo bedziemy w czarnej dupie...BTW.biala koszulke ma kazdy a jak nie ma,to jak wyda symboliczna ,,piatke'' to sie nikomu krzywda nie tez nie stanie i z glodu nie umrze...
KubaNS - Wto Sie 03, 2010 23:27
Proponuje na ten moment w ogole zakonczyc dyskusje o koszulkach. Jak "madre glowy" cos wymysla w tej kwestii to napewno nie zapomna o tym poinforowac i w tym miejscu. Na ta chwile skupmy sie na informowaniu, zachecaniu ewentualnie przekonywaniu debiutujacych ze warto...
Reszta "dodatkow" moze poczekac i jest do dogrania...
sanch3z - Sro Sie 04, 2010 10:03
DObra widze, że dupa zbita z koszulek.... Niech ktoś chociaż wkońcu zrobi ten projekt plakatu K**WA!!!!
kolafy - Sro Sie 04, 2010 10:44
Jaka dupa zbita na Flocie się powie co jak ma być i tyle kto się nie dostosuje nie jedzie dużo osób ma tu racje, albo konkretnie coś działamy ale chuja mamy (jak w większości przypadków)! :)
grubas_KKS - Sro Sie 04, 2010 10:56
Pomysł z CZYSTĄ ZWYKŁĄ BIAŁĄ KOSZULKĄ uważam za bardzo dobry.Jeśli już się zdecydujemy to po prostu podczas zapisywania na wyjazd niech każdy powie czy posiada zwykłą białą koszulkę,jeśli nie to podaje swój rozmiar i tyle.Później się zliczy ile i jakich rozmiarów trzeba kupić koszulki i tyle... Takie zwykłe białe to i pewno w jakimś Realu czy czymś takim za grosze się kupi od razu,nie trzeba zamawiać z Bóg wie skąd.Koszt takiego zwyklaka wyniesie z 5-7zł,a to nie majątek chyba.Pozdro
Sączersik - Sro Sie 04, 2010 11:20
Grubas ma racje. Na Flocie z gniazda ktoś by ogłosił że kto sie wybiera do Radzionkowa musi mieć czysta biała koszulke. Od Floty bedzie cały tydzien by skoczyć do sklepów z ciuchami a najlepiej do Reala czy Galerii tam kazdy dostanie biała koszulke jaki tylko rozmiar by chciał. Na dobra sprawe to nie ma sensu zamawiać koszulek. Taniej na miejscu kupi po sklepach moze. wiekszosc w domu posiada taka koszulkę ( np. mlodzież w niekótrych szkołach sie wymaga całej białej ) a dorosli to trudno by sobie nie skombinowali. Wystarczy tylko na Flocie ogłosić bo chyba każdy kto pojedzie do Radzionkowa będzie i na Flocie
hanys - Sro Sie 04, 2010 11:33
a moze jeszcze do gazet napiszmy do ch,.... pana milego i w teleexpresie niech zapowiedza zeby koszulki ludzie mieli.... ogarnijcie sie chyba kazdy jest na tyle kumaty (czyta to forum lub dowie sie od kolegi) ze jesli jest obowiazek bialej koszulki to przychodzi w bialej obowiazkowo.....
niech przy zapisie od razu mowi czy bedzie mial kanapki czy tez trzeba bedzie zliczyc osoby nie majace kanapek i im zakupic....
albo nie macie co robic tylko pisac takie glupoty, albo stwierdzam ze nie ze wszystkim jest wszystko ok..
inne ekipy jakos potrafia bez szumu i steku durnych pytan ogarnac wszystko a u nas jaknie bedzie 20 stron pierdolenia glupot na forum to inaczej temat nie przejdzie....
pozdro
RaTo - Sro Sie 04, 2010 11:51
dokladnie,temat dotyczy wyjazdu do Radzionkowa a tu 3 strony pier.... o bialych koszulkach!!! jestem za jak najbardziej,kto ma miec ten bedzie mial,albo sami sie nauczymy ogarniac w pewnych kwestiach albo poprostu dalej bedzie tak jak bylo...skoro inni potrafia to czemu my mielibysmy nie dac rady!temat juz chyba jest tak naglosniony,ze kazdy wie chyba jakiego koloru ma miec koszulke!!!
sanch3z - Sro Sie 04, 2010 11:57
Nie kazdy czyta forum, na super plakacie niech pojawi sie jeszcze informacja ze obowiaowo biala koszulka ;]
tomek_ns3 - Sro Sie 04, 2010 18:27
Pojawiaja sie chociaz czasem jakies kobiety na wyjazdach (nie mysle o PG, bo wiem ze te tak)? Pytam bo partnerke chcialbym zabrac, a sam nie wiem bo tez pierwszy wyjazd. Pozdro
Sądeczanin - Sro Sie 04, 2010 18:31
zabieraj tą partnerkę śmiało :)
Kafałek - Sro Sie 04, 2010 21:27
Wiem co to czysta biała koszulka ale ja jestem nie pracujacy i ciezko nawet to dodatkowe 5zl wydac:) Na wyjazd jeszcze nie uzbieralem ale juz prawie mam takie pytanie czy moze byc nie cala biala koszulka tylko z lekkim napisem ;p
http://i38.tinypic.com/2s64qkk.jpg
Sporo os ma taki dylemat:) Prosze o nie pisanie postow typu wez kase od matki albo odmow sobie piwa bo wlasnie odmawiam sobie paru rzeczy zeby pojechac na wyjazd
mysle ze sie uda a co do matki ona jest przeciwna Sandecji wiec samemu kase musze kolowac :) Tylko sie niesmiejcie z mojego postu;]
RydzSmigly - Sro Sie 04, 2010 21:41
Zapowiedź meczu:
http://www.youtube.com/watch?v=v_-5Nqow2vo
Bianconeri - Sro Sie 04, 2010 21:56
Heh u nas nigdy nie może być nic tak stonowane, wyśrodkowane, spokojne, wyważone, takie ... normalne :) zawsze ze skrajności w skrajność, albo nie robimy nic albo z motyką na słońce lecimy:)
Żeby nie przecudować i przekombinować z koszulkami i całym tym wyjazdem robimy tak - wyjazd kosztuje 50zł (bilet + przejazd), na zbiórce meldują się wszyscy białych koszulkach (jak będzie zimno to sobie ubierze koszulkę na bluzę/kurtkę, chyba że ma białą bluzę tudierz kurtkę).
Koszulka może być cała biała, może być biała z herbem Sandecji, może być biała z napisem Sandecja, może być każda jakakolwiek biała np ze znaczkiem Nike, Adidas czy Bazaru Różyckiego w Warszawie, byleby była biała ...
Więc nie czarna, nie pasiak, nie meczowa w pasy, nie inna, całkiem biała, lub biała z motywem związanym z Sandecją, w ostateczności biała z logo producenta itp.
Kto nie przyjdzie odpowiednio ubrany ten dopłaca za karę przy wejściu do transportu 10zł (tym razem koszulki oczywiście nie dostanie) i wtedy na następny wyjazd będzie się myśleć o hurtowych zakupach jednakowych koszulek dla wszystkich.
AVE CEZAR
Milosz_1910 - Sro Sie 04, 2010 22:10
I wszystko w tym temacie :)
kacper108 - Czw Sie 05, 2010 20:32
Czy ktoś już zrobił ten plakat na temat wyjazdu?? Sorry ale dopiero dzisiaj mam możliwość wejścia na forum a w NS nie byłem parę dni więc nie wiem czy już wiszą? Jak coś mogę spróbować i ocenicie czy się nadaje. Pozdro :)
internacionale - Czw Sie 05, 2010 23:28
Jakby co to w Realu są dostępne (przynajmnie we wtorek były) takie oto koszulki:
Pakowane po 2szt. więc wychodzi po 8 zł na osobę.
MARCO - Pią Sie 06, 2010 07:08
Tania i Pewna ;-)
małolat_19 - Pią Sie 06, 2010 08:54
HAHAHA..
Osoby mieszkające na osiedlu Wojska Polskiego zapisują się u mnie,gdyż robimy sobie swój autokar,także podbijać w miarę szybko bo czasu nie jest za dużo..
kacper108 - Pią Sie 06, 2010 11:15
Kto może niech oceni i zgłasza ewentualne poprawki...Nie krytykujcie bo nie trzeba tego wykorzystać bo to tylko propozycja:))
Bianconeri - Pią Sie 06, 2010 11:18
Zobacz jeszcze wersję czarno-białą (no a w zasadzie w odcieniach szarości:) ) czy wszystko widoczne itp, bo większość będzie kserowana i rozwieszana zapewne.
I napisy średnio czytelne tak na pierwszy strzał
kacper108 - Pią Sie 06, 2010 11:25
wersja ksero:
Uploaded with ImageShack.us
Raffio - Pią Sie 06, 2010 11:32
trochę mało czytelny ;P oraz przydałoby się info o białej koszulce xD
Milosz_1910 - Pią Sie 06, 2010 11:38
No i pasuje zeby byla informacja ze jest organizowany wyjazd na ten mecz...Wiem ze mozna sie domyslic ale niektorzy sa tacy ze jak nie przeczytaja dokaldnie to nie pomysla sami..:)
GoToSleep - Pią Sie 06, 2010 11:58
No ja bym tam dał więcej informacji
Bianconeri - Pią Sie 06, 2010 12:09
Nie no faktycznie kurde:) brak podstawowych informacji jak informacje o zbiórce i zapisach czy białej koszulce :)
kacper108 - Pią Sie 06, 2010 12:20
http://img823.imageshack....01/45177266.jpg
krzysiek186 - Pią Sie 06, 2010 12:33
Dałeś na plakacie nie ten herb klubu z Radzionkowa z którym utożsamiają się kibice. To tak jakby dać herb MKS Sandecja. Mi się ten plakat bardzo podoba.
Raffio - Pią Sie 06, 2010 12:54
a oto moja propozycja robiona na szybkiego ;P jak coś może wieczór poprawić xD
Woojtek - Pią Sie 06, 2010 13:02
wiadomo już może o której mniej więcej wyruszamy ?
grubas_KKS - Pią Sie 06, 2010 13:25
Według mnie powinna być informacja na temat ceny i miejsca i godziny zbiórki wyjazdu.Nie każdy może mieć dostęp do internetu i sama wiadomość że więcej informacji na stronie http://www.wyjazd-do-radzionkowa.pl/ nie każdemu służy.
liteon861 - Pią Sie 06, 2010 14:46
Może wypada dodać jeszcze info gdzie i kiedy zapisy..... plakat będą oglądać osoby które nie czytają forum więc mogą niewiedzieć
kacper108 - Pią Sie 06, 2010 15:02
Ostateczna wersja (mam nadzieje ze wszystko jest): jakby co moge wpaść do Sącza i pobiegać z tym jutro rano..byle tylko jakieś ksero było czynne. No i pasuje żeby ktoś w tym pomógł:)
sanch3z - Pią Sie 06, 2010 16:09
Ja już drukuje i jedziemy z oklejaniem...
Woojtek - Pią Sie 06, 2010 16:24
Wg. Mnie lepiej byłoby poczekać na dokładną godzine zbiórki, bo miejsce pewnie tak gdzie zwykle, umieścić na plakacie i dopiero wtedy rozklejać.
No i ten herb Ruchu chyba zły jest na wszystkich projektach.
Bzymcio - Pią Sie 06, 2010 17:37
http://www.seeklogo.com/i...eeklogo.com.gif
sanch3z - Pią Sie 06, 2010 19:11
To się zdecydujcie bo już kilkadziesiąt sztuk wisi...
Milosz_1910 - Pią Sie 06, 2010 21:21
Ja jutro też wydrukuje parę i rozwieszę na osiedlu w okolicach WSB:)
Geto90 - Sob Sie 07, 2010 09:51
Do kiedy mozna sie na wyjazd zapisac? Bo w niedziele nie bede jeszcze wiedzial czy przyszly weekend bede mial wolny, dopiero w tygodniu sie dowiem i ewentualnie wtedy bede sie zapisywal. Ai gdzie jak cos?
szymon_YG - Sob Sie 07, 2010 11:11
pewnie do piątku ;)
Geto90 - Sob Sie 07, 2010 11:42
hmm a po niedzielnym meczu gdzie będę mógł się zapisać? bo tego sklepu który był naprzeciw stadionu już chyba nie ma, tak? :|
radziufan - Sob Sie 07, 2010 11:43
na pewno bedziesz mogl, poki co zapisy sa jutro na meczu a od poniedzialku zapewne w innym miejscu, jak zapadna decyzje gdzie to na pewno bedzie tu napisane
małolat_19 - Nie Sie 08, 2010 10:05
Nasze osiedle już oklejone plakatami i lista,także ruszyła..
INDOR - Nie Sie 08, 2010 10:36
Kto może niech dziś na meczu się zapisuje.Może się zdażyć,że biletów braknie.I mówie to poważnie.
hell_boy - Nie Sie 08, 2010 10:55
a ile jest biletów dla naszych?????
YG-US - Nie Sie 08, 2010 11:18
http://i34.tinypic.com/30iw4ki.jpg baner
tomek_ns3 - Nie Sie 08, 2010 11:49
Gdzie beda dzisiaj prowadzone zapisy? Na stoisku z pamiatkami?
Plemnik - Nie Sie 08, 2010 12:46
I takie ostatnie pytanie... Co trzeba podawać przy zapisach ?
kamilyes - Nie Sie 08, 2010 12:48
Także z mojej strony okolicy oklejone.
SączerS - Nie Sie 08, 2010 12:51
Plemnik napisał/a: | I takie ostatnie pytanie... Co trzeba podawać przy zapisach ? |
Najlepiej imię nazwisko i pesel
Bianconeri - Nie Sie 08, 2010 13:14
Przy zapisach podajemy imię, nazwisko i pesel, wpłacamy całość kwoty czyli 50zł (jak ktoś przyjdzie bez białej koszulki to dopłaca za karę 10zł), ewentualnie dziś przy zapisach minimum 20zł tytułem zadatku, a resztę w dniu wyjazdu, ale by uniknąć zamieszania najlepiej całość od razu wpłacić.
Zapisy przy naszym stoisku z pamiątkami, pewnie w okolicach zegara, będzie wszystko odpowiednio oznaczone (bo jest też stanowisko z klubowymi pamiątkami zaraz przy wejściu).
smnns - Nie Sie 08, 2010 13:25
na którą będzie planowana zbiórka?? przynajmniej tak orientacyjnie ?
małolat_19 - Nie Sie 08, 2010 13:29
11:00..
Bianconeri - Pon Sie 09, 2010 13:01
Zapisy w "kebabowni" na ul. Lwowskiej :], dokładniej nazywa się do chyba DONER KEBAB (z tym takim szwabskim O z kropkami :D), w kamienicy przy skręcie w Kochanowskiego, na rogu jest apteka, naprzecie m. in. solarium, może jakoś traficie:)
Czynne od 10.00 do 21.00, chłopaki tam będą wiedzieć o co chodzi, dziś prawdopodobnie jeszcze będą spisywać "na karteczkę" :), lista będzie jutro uzupełniona.
kks10 - Pon Sie 09, 2010 13:35
dokladniej kebap pisane przez p pozdro
lucek - Pon Sie 09, 2010 19:37
tylko nie zapomnijcie pałeczek do bębna i megafonu :P Pzdr. Jedziemy Wszyscy !!!
Kafałek - Pon Sie 09, 2010 20:56
A jak się zapiszę w tej Kebabowni to dostaje bilet czy na zbiorce beda rozdawane??
lucek - Pon Sie 09, 2010 21:11
Na zbiórce !
Bianconeri - Pon Sie 09, 2010 21:38
Lista jest już w kebabowni przez p :)
[ Dodano: Wto Sie 10, 2010 07:11 ]
Dobra to ogarniać się z tymi zapisami, bo jak zawsze na forum pełno szumu, jakieś strony nie strony, a jak przychodzi co do czego to nawet nie zbliżyliśmy się do połowy zapowiadanej liczby ...
Zapisy na pewno do czwartku godziny 21 (bo tak jest czynna kebabownia przez p :D), być może jeszcze w piątek będzie się można zapisać.
Sądeczanin - Wto Sie 10, 2010 10:58
no jakby nie patrzec to cos organizacja zawiodła bo przed chwilą byłem w kebabowni i na pytanie o zapisy wielkie zdziwienie i pytanie czy naprawdę tu są zapisy :) jakby ktoś się dziś wybierał to ok godziny 16
Bianconeri - Wto Sie 10, 2010 11:02
Hm dziwne ... może nie do tej kebabowni trafiłeś?? To ma być kebabowia przez p :))
Sie wyjaśni za niedługo, może ktoś coś zapomniał przekazać.
Sądeczanin - Wto Sie 10, 2010 11:06
właśnie przez p :) gościu zaskoczony i powiedział że może jego kolega coś wie i że będzie ok 16 w pracy więc myślę że wtedy spokojnie będzie się można zapisac więc teraz nie ma co tam się wybierac pozdro;)
Bianconeri - Wto Sie 10, 2010 11:06
Już jest wszystko ok, kolega który miał poranną zmianę miał ciężką noc i nie kontaktował;)
Zapisy bez problemu tam gdzie podane od 10.00 do 21.00.
internacionale - Wto Sie 10, 2010 11:14
Zapisy do piątku do godziny 12:00 !!
maly19328 - Wto Sie 10, 2010 20:20
A jeżeli chodzi o te białe koszulki to mogą to byc te wydane na stulecie?? Pytam zeby potem problemów nie było;>
radziufan - Wto Sie 10, 2010 20:27
Bianconeri napisał/a: |
Żeby nie przecudować i przekombinować z koszulkami i całym tym wyjazdem robimy tak - wyjazd kosztuje 50zł (bilet + przejazd), na zbiórce meldują się wszyscy białych koszulkach (jak będzie zimno to sobie ubierze koszulkę na bluzę/kurtkę, chyba że ma białą bluzę tudierz kurtkę).
Koszulka może być cała biała, może być biała z herbem Sandecji, może być biała z napisem Sandecja, może być każda jakakolwiek biała np ze znaczkiem Nike, Adidas czy Bazaru Różyckiego w Warszawie, byleby była biała ...
Więc nie czarna, nie pasiak, nie meczowa w pasy, nie inna, całkiem biała, lub biała z motywem związanym z Sandecją, w ostateczności biała z logo producenta itp.
Kto nie przyjdzie odpowiednio ubrany ten dopłaca za karę przy wejściu do transportu 10zł (tym razem koszulki oczywiście nie dostanie) i wtedy na następny wyjazd będzie się myśleć o hurtowych zakupach jednakowych koszulek dla wszystkich.
AVE CEZAR |
kamel - Wto Sie 10, 2010 20:56
Zapisy w Kebabowni przez P, są do 22 ;)
MARCO - Wto Sie 10, 2010 21:25
maly19328 napisał/a: | A jeżeli chodzi o te białe koszulki to mogą to byc te wydane na stulecie?? Pytam zeby potem problemów nie było;> |
Chyba normalne że TAK !!!!!!!!!!
bolek - Wto Sie 10, 2010 21:37
a czy można dopłacać resztę kasy na ten wyjazd w tej Kebabowni??? a jak nie to gdzie i kiedy ???
SKARHEAD - Wto Sie 10, 2010 21:41
bolek napisał/a: | a czy można dopłacać resztę kasy na ten wyjazd w tej Kebabowni??? a jak nie to gdzie i kiedy ??? |
napewno mozesz doplacic podczas zbiorki, ale radziłbym sie spieszyc, bo zainteresowanie jest spore
internacionale - Wto Sie 10, 2010 21:44
Dopłacać będziecie na miejscu zbiórki w niedzielę przed wyjazdem. Ważne aby każdy wpisujący się na listę wpłacił zaliczkę w kwocie min. 20zł. Pozwoli nam to oszacować liczbę chętnych i zarezerwować odpowiednią liczbę autokarów.
Sączersik - Wto Sie 10, 2010 23:36
Oby jak najwiecej trzeba było ich kolowac
kamilyes - Sro Sie 11, 2010 08:57
Najlepiej wpłacić od razu całość (50 zł) gdyż pomoże to organizatorom w szybszym poukładaniu spraw.
hanys - Sro Sie 11, 2010 10:47
dobra ruszyc dupy Ci ktorzy czekaja na zbawienie i zapisywac sie, bo w pewnych miejscach juz placza ze nie maja listy a to moze skomplikowac pewne rzeczy. dlatego kto ma jechac to niech sie zapisuje !!!!!!!!!!!!!!!!!
wachan - Sro Sie 11, 2010 11:25
hanys napisał/a: | dobra ruszyc dupy Ci ktorzy czekaja na zbawienie i zapisywac sie, bo w pewnych miejscach juz placza ze nie maja listy a to moze skomplikowac pewne rzeczy. dlatego kto ma jechac to niech sie zapisuje !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Te, a Ty wogole sie zapisales? Czy znowu mulisz morde i będziesz siedziec na relacji online jako SYF ? ; )
internacionale - Sro Sie 11, 2010 11:28
Przypominam że termin zapisów mija definitywnie w piątek o godzinie 12:00.
Dzisiaj dotarły do mnie bilety z Radzionkowa. Swoją drogą bardzo ładne, wykonane z ładnej lakierowanej tekturki.

hanys - Sro Sie 11, 2010 11:37
wachan napisał/a: | hanys napisał/a: | dobra ruszyc dupy Ci ktorzy czekaja na zbawienie i zapisywac sie, bo w pewnych miejscach juz placza ze nie maja listy a to moze skomplikowac pewne rzeczy. dlatego kto ma jechac to niech sie zapisuje !!!!!!!!!!!!!!!!! |
Te, a Ty wogole sie zapisales? Czy znowu mulisz morde i będziesz siedziec na relacji online jako SYF ? ; ) |
Panie WW gdybym sie nie zapisal to pewnie bym sie nei wypowiadal
lucek - Sro Sie 11, 2010 12:17
ile dostaliśmy biletów ?? Wystarczająco ?
hanys - Sro Sie 11, 2010 12:18
lucek napisał/a: | ile dostaliśmy biletów ?? Wystarczająco ? |
dostalismy tyle ile zamowilismy, zapisywac sie
Sądeczanin - Sro Sie 11, 2010 12:19
z tego co widać na zdjęciu to 600 i ktoś pisał też że właśnie tyle może pomieścić klatka w Radzionkowie
szczur1910 - Sro Sie 11, 2010 12:51
Ja mam pytanie o której jest planowany wyjazd i pożniej powrót?
Potrzebuje tej informacji z góry dziękuje:)
Michaljawor7 - Sro Sie 11, 2010 13:12
Bilety fajne.Nie to co u nas świstek jak z gazety wycięty :)
internacionale - Sro Sie 11, 2010 13:12
Wstępnie możemy ustalić zbiórkę na godzinę 10:30 tak aby o 12:00 wyjechać z Sącza. Z doświadczenia wiem że 1,5 godziny potrzebne jest aby się wszyscy ogarneli i zapakowali do autokarów.
Jeśli chodzi o powrót to zapewne będzie to ok 23:30 lub może trochę później.
Bianconeri - Sro Sie 11, 2010 16:34
Cytat: | tak aby o 12:00 wyjechać z Sącza |
właśnie przez takie założenia i durnowatość niektórych "mędrców" u nas wiecznie wyjeżdżamy spóźnieni ...
Bo dla "mędrca" przeczytanie że wyjeżdżamy najpóźniej o 12 oznacza, że zbiórka się zaczyna od 12 czyli że można się na dodatek jeszcze trochę spóźnić bo i tak od razu nie wyjedziemy ...
A gówno ... zbiórka jest o 11 to o 11, jak inni mogą to i "mędrcy", zbieramy się o 11 i pakujemy do transportu i tyle.
I właśnie dlatego od przyszłego wyjazdu zbieramy całą kwotę przy zapisie (tak miało być i na ten wyjazd, ale ktoś zamieszał na początku to już tak zostało żeby jeszcze większego zamieszania nie robić).
Więc jak sobie "mędrzec" następnym razem "wymądrkuje" ile godzin później może przyjść niż zbiórka to sobie pojedzie ... palcem po mapie ... ważne że zapłacił i inni nie tracą przez niego wyjazdu.
ptica - Czw Sie 12, 2010 09:32
Bianco , jak zwykle dobrze prawi , a na Pekinie i tak zbiórka o 9.00
MARCO - Czw Sie 12, 2010 11:29
ptica napisał/a: | Bianco , jak zwykle dobrze prawi , a na Pekinie i tak zbiórka o 9.00 |
I bardzo dobrze bo lepiej się ogarnąć szybciej ponieważ jedzie nas trochę więcej niż parę osób i wejście na stadion trochę potrwa. Żeby nie powtórzyła się historia z Ząbek gdzie nie dość ,że się spóźniliśmy to do tego uczynna ochrona i policja zrobiła nam problem z wejściem . Im szybciej wyjedziemy tym mniej nerwów później będzie pod kasami.
Milosz_1910 - Czw Sie 12, 2010 11:32
Dokładnie lepiej wcześniej wyjechać i namiejscu wejść na sektor bez niepotrzebnych nerwów:)
Tomster - Czw Sie 12, 2010 12:38
i święte słowa nie chodzi tu nawet o Dolkan a w Zabrzu co lepiej było trzeba się z prężyć i być na czas przed hala i jechać punktualnie a nie jak zawsze czekać na kogoś
I
Sądeczanin - Czw Sie 12, 2010 12:43
co do wyjazdu do Zabrza to z tego co pamiętam był jakiś problem z autobusami ... chyba że to było nie na tym wyjezdzie no ale raczej tak:)
Milosz_1910 - Czw Sie 12, 2010 13:58
Mysle ze fajnie by było wrocic na wyjezdzie do przyspiewki : la la la la la la la la la .....Sandecja Sandecja Sandecja:)..No bo zabawa na sektorze musi być:)...
I nie zapomnijcie pałeczek do bebna:)..Bo Nasza Sandecjo bez tego to nie za bardzo zaspiewamy:)
kolafy - Czw Sie 12, 2010 14:04
Także proszę ogarnąć się z piciem, oczywiście nikt nikomu nie zabrania sobie coś wypić bo jesteśmy dorośli i to jest wyjazd, a nie "pielgrzymka"ale nie NAJEBAĆ SIĘ JAK LUJE bo z tego będą wyciągane konsekwencje. Zresztą ktoś na pewno jebnie przemówienie przed wejściem do autokarów. Przypominam że będzie nas wspierała liczna grupa Tyszan wiec proszę zachowywać się jak ludzie, a nie zwierzęta wypuszczone z buszu. Szczególnie ta uwaga kierowana do osób jeżdżących dłużej żeby dać przykład ludziom którzy na wyjazd pojadą pierwszy raz, a na pewno takich osób trochę będzie. DO NIEDZIELI :)
małolat_19 - Pią Sie 13, 2010 07:51
Uprzedzam od razu,już któreś pytanie:
Nie ma zbiórki na Naszym osiedlu(Wp),tylko ,każdy indywidualnie dociera pod halę..
www.megachem.pl - Pią Sie 13, 2010 09:00
Kto się nie zapisał, niechaj to uczyni- ma jeszcze 3 godziny! Wszyscy na wyjazd!
internacionale - Pią Sie 13, 2010 13:55
Koniec zapisów. Lista zamknięta, nie ma już możliwości aby się dopisać.
Zbiórka w niedzielę o 10:30 pod halą na Nadbrzeżnej. Od 11:00 pakujemy się do autokarów i wyjeżdżamy z Sącza.
hanys - Pią Sie 13, 2010 13:58
pamietac o bialych koszulkach!!!i o godnym reprezentowaniu Sandecji!!! i przede wszystkim samych siebie....
Geto90 - Nie Sie 15, 2010 08:30
Ciagle o tych koszulkach, ale o szalikach tez nie zapomnijcie ;)
sanch3z - Nie Sie 15, 2010 09:03
Gdyby ktoś zaopmniał to przypominam, ze WSZYSCY NA BIAŁO !
Bianconeri - Nie Sie 15, 2010 09:23
Linki do relacji: http://www.sandecja.org/1...a_Nowy_Sacz.htm - radio gra od razu hehe
mati513 - Nie Sie 15, 2010 09:25
WSZYSCY NA BIAŁO + SZALE ! Do zobaczenia !
|
|