Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Kolejarz Stróże-SANDECJA NOWY SĄCZ

kolafy - Nie Sie 22, 2010 13:28
Temat postu: Kolejarz Stróże-SANDECJA NOWY SĄCZ
Tutaj piszemy na temat czystko kibicowski związany z "derbami regionu".

Wiadomo że nie organizujemy wyjazdu na ten mecz każdy rusza na własną rękę i uwaga na milicje bo będą się czepiać pewnie wszystkiego żeby jak najwięcej osób tam nie dotarło (pewnie nawet przez brak kamizelki odblaskowej w samochodzie, brak pasów u pasażerów siedzących z tyłu w autach itp. itd)

KAŻDY KTO SIĘ WYBIERA NA MECZ BIAŁA KOSZULKA + SZAL I POKAZUJEMY PIEJĄCYM KOGUTOM JAK SIĘ DOPINGUJE!

klaun1910 - Nie Sie 22, 2010 13:46

czyli co nie bedziemy wchodzic do klatki tylko sie wbijamy na "trybune" gospodarzy?? :D
kosiarz - Nie Sie 22, 2010 13:49

a mamy pokazać jak się kibicuje tylko "wieśniakom" czy ogólnie wszystkim? ;)
Może by usunąć "wieśniakom" z Twojego postu, będzie bardziej ogólnie :P.
Mój post tez mozna usunąć.

radziufan - Nie Sie 22, 2010 14:27

zauważyliście jak wczoraj po meczu Jano przybijal z nami "piatki" to krzyczał "a za tydzien jazda z chamami!"

ale dobra ustalmy ze nie obrzucamy sąsiadów epitetami:)

Masahiko - Nie Sie 22, 2010 14:33

Najlepszą zniewagą będzie po prostu ignorowania tego klubu w komentarzach.
Woojtek - Nie Sie 22, 2010 15:06

klaun1910 napisał/a:
czyli co nie bedziemy wchodzic do klatki tylko sie wbijamy na "trybune" gospodarzy?? :D

jak chcesz to ustalaj 70 osob które wejdzie do klatki ;>

jaro_jaro - Nie Sie 22, 2010 15:47

Mnie doszły słuchy że mecz może być przeniesiony do Nowego Sącza... oczywiście to pewnie plotka, ale różnie bywa ;)
x_cite - Nie Sie 22, 2010 15:55

tak by było najlepiej, aby mecz był w Nowym Sączu...tylko wtedy Kolejarz jako gospodarz meczu ma do dyspozycji 90 % miejsc a dla Nas tylko 10%:DDD tzn cała klatka dla przyjezdnych nasza:))) taki żarcik mały hehhe
devilpaintball - Nie Sie 22, 2010 16:07

Panowie trochę kultury ! Nie zniżajcie się do poziomu takich klubów jak Górnik Zabrze który nazywał nas hamami czy wieśniakami tylko dla tego że ich miasto jest większe. Chyba zapominacie że Kolejarz tak naprawdę nie ma kibiców. Garstka miejscowych dzieci które chcą stworzyć jakąś oprawę ultras to maks na co możemy liczyć z ich strony.Pozwólmy się im bawić pokażmy dobry doping zajmijmy sektor na przeciwko ich sektora (jeśli taki mają ) i dajmy im przykład jak powinno się prowadzić doping ! Jakoś razi mnie to ubliżanie im Moim zdaniem dobrze że w stróżach mamy 1 lige. Sądecki football na pewno na tym nie traci.

Co do zachowania Jano to jak na osobę pelniąca taką funkcje to kompletna kompromitacja.

Sączersi - Nie Sie 22, 2010 16:09

A ma ktoś informacje ile kosztują u nich bilety?
michal89w - Nie Sie 22, 2010 16:16

Bilety na poprzednie mecze kosztowały tyle:
10 zł - ulgowy(uczniowie, studenci)
15 zł - normalny

major - Nie Sie 22, 2010 16:27

Cytat:
zajmijmy sektor na przeciwko ich sektora (jeśli taki mają )

Tam mają tylko jedną, trybunę + chyba teraz jakąś blaszaną konstrukcję za bramką. Co do Stróż te spinki na nich należy potraktować z przymrużeniem oka, nikt ich nie traktuję za poważnie. Jak dla mnie nastawienie Jana jest ok i mam nadzieję, że piłkarze wyjdą na mecz zmotywowani, ponieważ nie mam ochoty widzieć naszej 3 porażki na tym hmm obiekcie:) A co do meczu u nas. Nie, to nie miałoby tego "klimatu";)

tomek_ns3 - Nie Sie 22, 2010 18:10

Według 90minut.pl : Kolejarz Stróże - Sandecja Nowy Sącz 27 sierpnia, 19:00.
To tam mają oświetlenie?

Raffio - Nie Sie 22, 2010 18:23

nie może być 27.08 mecz bo my gramy PP 25.08 tylko 2 dni przerwy by mieli?
na stronie Kolejarza jest że gramy 28 ale nie pisze o której godz.

Sądeczanin - Nie Sie 22, 2010 18:36

mieliśmy grac w niedziele ale coś tam Kolejarz wnioskował by mecz odbył się w sobotę a 27 to piątek więc myślę że normalnie mecz 28 a o której to nie mam pojęcia
kamel - Nie Sie 22, 2010 20:07

Do Stróż każdy bierze wuwuzele.. Ot tak, żeby się wkupić w tłum..;)
www.megachem.pl - Nie Sie 22, 2010 20:27

Ja zapewne pojadę koleją- tam może mniej problemów będzie. Może na kolejnym meczu u nas jakiś transparent popierających trenera Wójtowicza? Taki mały offtop.
KubaNS - Nie Sie 22, 2010 21:24

Cytat:
Ja zapewne pojadę koleją- tam może mniej problemów będzie.

Poki nie ma jasnych przeslanek ku temu ze moga byc jakiekolwiek problemy, nie przejmowalbym sie specjalnie. Wyslali, bo wyslac musieli. Hurtowo do wszystkich klubow ligi w tym i do nas...
Mecze Sandecji w Strozach maja swoja specyfike i nie sa zwyklymi meczami z kibicami gospodarzy i gosci...
Bardziej bym sie zastanowil jak sie ogarnac juz na samych trybunach, a takze tym jak w miare sprawnie powchodzic, najlepiej przed autochtonami ;)

ktoS - Nie Sie 22, 2010 21:27

no to koleja? tylko czy czasem tam nie pourywalo czegos podczas powodzi? hm a znajac zycie na ich trybunie bedzie 50% osob z sacza z sektorow a / pol f / wiec za bardzo nie ma sie gdzie wcisnac...zostaje klatkA?
YG-US - Nie Sie 22, 2010 23:12

dziś przejeżdżając przez Stróże zauważyliśmy straszną mobilizacje na wiosce, jeden Pan:) już robił zdjęcia do galeri:D hehe ogólnie to już dużo osób kręci sie wokół stadionu i nawadniali murawe:) hehe widać jest ciśnienie
Wyjazd sezonu wszyscy do Stróż:)

szvmon - Nie Sie 22, 2010 23:27

powiedzcie mi czy do stroz na mecz beda organizowane autokary czy na wlasna łape
Grzechotnik - Nie Sie 22, 2010 23:30

szvmon napisał/a:
powiedzcie mi czy do stroz na mecz beda organizowane autokary czy na wlasna łape

Czytaj uwaznie od poczatku! Ostrzezenie.

arkoniusz - Pon Sie 23, 2010 09:09

www.megachem.pl napisał/a:
Ja zapewne pojadę koleją- tam może mniej problemów będzie. Może na kolejnym meczu u nas jakiś transparent popierających trenera Wójtowicza? Taki mały offtop.

No jak mecz bedzie o 17 to pociągiem raczej nie dojedziesz, bo sam chciałem się tak wybrac, ale pociag w Strózach jest o 17:11. Wszyscy do Srtóż bilet busem 5 zł ulgowy 10 zł i koszt taki sam jak na Sandecji :)

Kafałek - Pon Sie 23, 2010 09:11

Z mojej strony to nieładnie wyzywać innych niektórzy tzw. mieszczanie są gorsi niż ci "wieśniacy" Chłopaki coś chcą zrobić a tu od razu krytyka bo mieszkają na wsi. Ja mieszkam w Sączu żeby nie było:) Mam nadzieje że nie bedzie się ochrona ani policja czepiac ze mamy barwy Sandecji :]
ViruS - Pon Sie 23, 2010 09:46

Kafałek napisał/a:
Z mojej strony to nieładnie wyzywać innych niektórzy tzw. mieszczanie są gorsi niż ci "wieśniacy" Chłopaki coś chcą zrobić a tu od razu krytyka bo mieszkają na wsi. Ja mieszkam w Sączu żeby nie było:) Mam nadzieje że nie bedzie się ochrona ani policja czepiac ze mamy barwy Sandecji :]

Pewnie będzie.

internacionale - Pon Sie 23, 2010 12:57

Trwają negocjacje w sprawie przydzielenia nam ok 2 sektorów na stadionie w Stróżach. Najprawdopodobniej uda się zorganizować dla nas nowo wybudowany sektor za bramką, który ma być wykończony do weekendu oraz drugi wzdłuż boiska.

We środę odbędzie się spotkanie organizacyjne w którym udział wezmą przedstawiciele Stowarzyszenia Kibiców Sandecji oraz firmy ochroniarskiej VIP Security System.

We czwartek natomiast odbędzie się kolejne spotkanie z policją, na którym przedstawione zostanie wspólnie wypracowane stanowisko z dnia wcześniejszego.

Mamy nadzieję że wszystko pójdzie po naszej myśli i sobotni mecz będzie organizacyjnym przykładem do naśladowania :)

kolafy - Pon Sie 23, 2010 15:13

Oby się udało...

Wtedy wszyscy na sektory i już nie będzie nie śpiewam, ogień na 150% możliwości!!! :))
ps. w końcu derby haha :D

www.megachem.pl - Pon Sie 23, 2010 15:17

A jak będzie wyglądało ze sprzedażą biletów, bo mam opcję załatwić sobie jutro wejściówkę i nie wiem, czy czekać, czy nie.

Jednak najlepiej to jest w Brzesku- duży sektor dla przyjezdnych.

SączerS - Pon Sie 23, 2010 16:02

jakie ceny biletów w Stróżach ? Debry są nasze :)
KKS1949 - Pon Sie 23, 2010 16:08

10 zł - Dzieci, studenci i uczniowie

15 zł - Zwykły

Derby są nasze ;]

Busta - Pon Sie 23, 2010 16:53

Mam nadzieję że wszystko uda się załatwić jak najlepiej i pokażemy w Stróżach dobrze zorganizowany doping.
Co do tych wszystkich "miastowych" spinacie się na te Stróże jak by byli jakąś potęgą kibicowską, szacunek dla tych kilku co chcą ogarnąć jakikolwiek doping.
Pokażmy jak zachowuje się zorganizowana grupa kibiców której oni nie mają i nie jedzmy im cały czas że wieśniaki bo przecież sami nie tak dawno oburzaliśmy się jak na innych forach tak o nas pisano. Pozdro i bez spinki ;)

kibicKKS - Pon Sie 23, 2010 16:57

Busta napisał/a:
Mam nadzieję że wszystko uda się załatwić jak najlepiej i pokażemy w Stróżach dobrze zorganizowany doping.
Co do tych wszystkich "miastowych" spinacie się na te Stróże jak by byli jakąś potęgą kibicowską, szacunek dla tych kilku co chcą ogarnąć jakikolwiek doping.
Pokażmy jak zachowuje się zorganizowana grupa kibiców której oni nie mają i nie jedzmy im cały czas że wieśniaki bo przecież sami nie tak dawno oburzaliśmy się jak na innych forach tak o nas pisano. Pozdro i bez spinki ;)

Było oburzenie bo przecież Nowy Sącz wsią nie jest więc dlaczego ktoś miałby nas nazywać wieśniakami, a my nic?

Co do biletów to jeszcze podobno będą za 20 zł na ich "krytą"

devilpaintball - Pon Sie 23, 2010 17:22

Co wy na to by spotkać się w jakimś miejscu i wyjechać kordonem samochodów w stronę stróż ?Auta ubrane w flagi i szaliki tak na wzór włoskich kibiców albo wesela ^^
kolafy - Pon Sie 23, 2010 18:15

Stróże - (województwo małopolskie, powiat nowosądecki, gmina Grybów) wieś położona w odległości 4 km na północ od Grybowa, nad Białą.

Koniec tej głupiej dyskusji na temat wieśniaków nie wieśniaków na pewno nie zasługują kibicowsko na tą I ligę i my im właśnie pokażemy w której lidze są pod tym kątem!

PRZYPOMINAM O BIAŁEJ KOSZULCE I SZALIKU!

internacionale - Pon Sie 23, 2010 18:25

www.megachem.pl napisał/a:

Jednak najlepiej to jest w Brzesku- duży sektor dla przyjezdnych.

I wiecznie konserwowane (czyt. ujebane) ogrodzenie...

collo - Pon Sie 23, 2010 19:15

Prawie 700 miejsc zarezerwowano dla kibiców Sandecji w Stróżach
Kategoria: Sport Przeczytano: 80 Opublikowany: 2010-08-23 17:28:44

Wbrew plotkom, jakie przekazywane są w Nowym Sączu, a związanych z najbliższym meczem w I lidze Kolejarz Stróże – Sandecja, dla kibiców znad Dunajca przeznaczonych jest prawie 700 miejsc, a nie jak twierdzą niektórzy 70. Bilety na trybunę krytą kosztują 20 zł, na pozostałe 15 zł. Emeryci, renciści oraz młodzież powyżej 15 lat zapłacą 10 zł, a dzieci 5 zł. Przedsprzedaż wejściówek rozpoczyna się we wtorek w biurze klubu.

- Nie wiem, kto wymyśla podobne bzdury – mówi Edward Papciak dyrektor stadionu w Stróżach – Przed sezonem przygotowaliśmy 100 miejsc w tzw. „klatce”. Jednak policja zweryfikowała tę liczbę do 70. I taka informacja została przesłana do wszystkich klubów w Polsce. Mecz z Sandecją został uznany, jako podwyższonego ryzyka. Stąd obowiązuje szereg obostrzeń. Każdy kibic musi mieć ze sobą dowód osobisty. Wszyscy będą spisywani. Przypominamy, że obowiązuje też zakaz stadionowy, a to oznacza, że wejście na stadion będzie nieco wydłużone. Na czas meczu otwieramy dwie kasy, w których będzie pracować 6 osób. Prosimy kibiców, aby spróbowali przybyć na mecz nieco wcześniej, aby spokojnie znaleźć swoje miejsce.

W Stróżach trwają ostatnie prace przy nowej trybunie. Przed meczem do dyspozycji winno być oddanych 500 miejsc.

- Wiemy jak ważny jest to mecz w naszym regionie – dodaje prezes klubu Kolejarz Bolesław Dywan – Dlatego chcemy, aby wszyscy zainteresowani kibice byli zadowoleni. Nasza propozycja to nowa trybuna za bramką od strony rzeki Biała dla sądeczan. Natomiast z drugiej strony jest 140 miejsc, w tym, połowa siedzących i „klatka”. To też będzie miejsce dla kibiców z Nowego Sącza. Oczywiście to są nasze propozycje, ale musi je zatwierdzić policja. Spotkanie w tej sprawie odbędzie się w piątek. Mam nadzieję, że niedzielny mecz będzie ciekawym widowiskiem z gorącym i kulturalnym dopingiem.

W poniedziałek w Stróżach byli przedstawiciele klubu kibica Sandecji. We wtorek mają oni przedstawić listę osób, które zamierzają przyjechać na mecz.

źródło: sadeczanin.info

MisiekNS - Pon Sie 23, 2010 19:19

Cytat:
W poniedziałek w Stróżach byli przedstawiciele klubu kibica Sandecji. We wtorek mają oni przedstawić listę osób, które zamierzają przyjechać na mecz.

We wtorek czyli jutro? żart?

radziufan - Pon Sie 23, 2010 19:20

raczej fantazja autora
Czorny16 - Pon Sie 23, 2010 21:28

to będe wkoncu zapisy na mecz czy nie ma zadnych zapisów ?
Woojtek - Pon Sie 23, 2010 21:54

żeby tak na większosć wyjazdów było takie zainteresowanie w temacie ; )
eSKa - Pon Sie 23, 2010 22:49

:-) Ktoś pisał, żeby ubrać auta w barwy. Świetny pomysł, przez 2 lata mieszkałem w okolicach Zielonej Góry i tam przed każdym meczem "myszek mickey" 80% jadących na mecz samochodami miało specjalne flagi klubowe na antenach. Można taki zwyczaj zaprowadzic u nas. Flagi oczywiście takie 20 cm na 30 cm ;-) Ale efekt miazga. WSZYSCY DO STRÓŻ. Busy są za darmo prawie ;-)
wicek - Pon Sie 23, 2010 23:01

mam takie pytanie czy zeby jechac na mecz trzeba miec ukonczone 18 lat za odp z gory dzieki
merfik - Pon Sie 23, 2010 23:05

ciekawe za którą swoją zgodą będą chłopaki z Grybovii?
Milosz_1910 - Pon Sie 23, 2010 23:07

wicek napisał/a:
mam takie pytanie czy zeby jechac na mecz trzeba miec ukonczone 18 lat za odp z gory dzieki

Bez komentarza...to sie domysl juz jaka jest odp

KKS1949 - Wto Sie 24, 2010 00:11

merfik napisał/a:
ciekawe za którą swoją zgodą będą chłopaki z Grybovii?

Hah, że niby Grybovia ma z nami zgode? Bez przesady, może nie mamy za wielu kibiców ale Grybów zawsze żył nienawiścią do Stróż a szczególnie do Kolejarza.

Kafałek - Wto Sie 24, 2010 09:30

wicek napisał/a:

nie trzeba

ktoS - Wto Sie 24, 2010 10:22

nie ma organizowanego wyjazdu wiec jedziesz sam na wlasna reke. nikt ne bedzie pytal sie ciebie o wiek.
grubas_KKS - Wto Sie 24, 2010 10:52

Najlepiej jedźcie ozdobieni jak choinki... Zwłaszcza że każdy jedzie na własną rękę tam. Akurat może się uda Gorliczanom+ich zgody jakaś super huligańska akcja zrobić i upierdolą jedno auto z Sącza i stracicie barwy... Jak już chcecie jechać jak choinki to najlepiej żeby wszystkie auta/busy jechały razem w jednej kolumnie.
KKS - Wto Sie 24, 2010 11:28

Wiadomo że raczej Grybovia będzie dopingowała z nami tak mysle..i oby tak było:)
sezamek107 - Wto Sie 24, 2010 11:51
Temat postu: Wejście smoka
Jak byśmy wszyscy z jednego miejsca wyjechali i wejście smoka zrobili to Kolejarzowi jaja by zmiękły:P
sączers1910kks - Wto Sie 24, 2010 13:15

a bilety mozna codziennie o kazdej godzinie w strozach kupic ??? czy sa jakies godziny sprzedawania biletow ??
stefantelefan - Wto Sie 24, 2010 13:42

Z tego co ja wiem to podobno codziennie w godz. 8-15.
sączers1910kks - Wto Sie 24, 2010 15:37

aha ok dzieki
szvmon - Wto Sie 24, 2010 16:42

są jeszcze bilety na mecz z kolejarzem stroze na sektor gosci oczewiscie
radziufan - Wto Sie 24, 2010 17:11

ludzie prosze ogarnijcie się...nie zadawajcie głupich pytań, czytajcie uważnie to co już było napisane i wyciągajcie wnioski.
Na mecz nie ma organizowanego oficjalnego wyjazdu grupy zorganizowanej. Każdy bilet kupuje sam w kasie przed meczem na sektor udostępniony przez gospodarzy - jaki to bedzie sektor na dzien dzisiejszy jeszcze nie wiadomo bo wszystko okaze sie po spotkaniu z policją w Strozach. Ale to wszystko jest tu juz napisane

wieć pytania czy są jeszcze bilety nalezy kierowac do klubu w Strozach, mozna sobie znalezc nr telefonu, zadzownic a nie tu dupe zawracac

RaTo - Wto Sie 24, 2010 17:43

dawajcie za takie glupie pytania ostrzezenia albo nie wiem co to sie moze cos zmieni na tym forum,sory ze nie w temacie:D
devilpaintball - Wto Sie 24, 2010 17:52

Co do biletów to dzisiaj byłem w stróżach robią nam za bramką trybunę. Czyli 5 osób chodzi i spawa ^^

Można bez problemu kupić bilety ja kupiłem jedne studencki za 10 zł i dwa normalne za 15 zł. Dla osób z Nowego Sącza ma być przyznanych 1000 biletów tak mówił jakiś gościu za biurkiem. 1000 dla nas i 1000 dla stróż. Tak naprawdę to widząc ich stadion nie mam pojęcia gdzie tam się tyle osób zmieści. Mecz będzie rozegrany w Niedziele o godzinie 17:00

michalvcf - Wto Sie 24, 2010 23:11

Jeśli ktoś by się wybierał do Stróż wcześniej po bilet, proszę o kontakt PW...
gavino - Sro Sie 25, 2010 09:25

rekord na meczu w stróżach to 3500 tys. był to mecz barażowy ze stalową wolą więc chyba się pomieścimy . a tak na marginesie , to każdy musi mieć dowód tożsamości więc kolego nie pytaj o to ile musisz mieć lat na wyjazd , wezmiesz legitke i gra.
Ad@ś=) - Sro Sie 25, 2010 11:03

Niema jakiejś możliwości żeby zamówić wcześniej określoną pulę biletów i rozprowadzić ją w Sączu?
Czy pomimo tego że oficjalnego wyjazdu niema SKS miało by możliwość zrobienia czegoś takiego?
Pozdrawiam

KKS - Sro Sie 25, 2010 11:04

tak jest wiek nie ważny ważne że się kocha Sandecję i wszyscy od najmłodszych lat powinni brać udział w dopingu :):) Widzimy się w Stróżach!!!! wszyscy ku***!!!!
x_cite - Sro Sie 25, 2010 11:28

grubas_KKS napisał/a:
Najlepiej jedźcie ozdobieni jak choinki... Zwłaszcza że każdy jedzie na własną rękę tam. Akurat może się uda Gorliczanom+ich zgody jakaś super huligańska akcja zrobić i upierdolą jedno auto z Sącza i stracicie barwy... Jak już chcecie jechać jak choinki to najlepiej żeby wszystkie auta/busy jechały razem w jednej kolumnie.

No właśnie co Wy na to, żeby faktycznie jechać konkretną kolumną samochodów? nie koniecznie ozdobieni jak choinki, ale jechać wspólnie fajna sprawa. Tylko czekam na konkretne odpowiedzi a nie szczeniackie zaczepki czy głupawe teksty;)

internacionale - Sro Sie 25, 2010 11:33

Ad@ś=) napisał/a:
Niema jakiejś możliwości żeby zamówić wcześniej określoną pulę biletów i rozprowadzić ją w Sączu?
Czy pomimo tego że oficjalnego wyjazdu niema SKS miało by możliwość zrobienia czegoś takiego?
Pozdrawiam

Rozmawiałem już o tym z osobami decyzyjnymi w Strózach. Owszem, określoną pulę moglibyśmy dostać ale po przedstawieniu szczegółowej listy imiennej.

Ponadto dostałem nawet propozycję tańszych o 5zł biletów jeśli tylko zgodzilibyśmy się na zamknięcie w klatce i sektorze przylegającym.

Dzisiaj powinno się popołudniu wyjaśnić czy dostaniemy dla siebie nowy sektor za bramką i sektor obok wzdłuż boiska.

Ad@ś=) - Sro Sie 25, 2010 11:55

Na pewno sporo ludzi się wybiera na mecz i wobec tego dobrze byłoby mieć już bilet zaklepany. Niestety niewiele osób ma możliwość jechać dużo wcześniej żeby zakupić sobie bilet, natomiast transport w niedziele publicznym środkiem transportu jest ograniczony i praktycznie sprowadza się do jednego połączenia w godzinach popołudniowych.
Może więc warto by było nawet zrobić tą listę imienną i załatwić pewną pulę biletów.
Póki co czekajmy na decyzje co do ilości miejsca na stadionie.

AdoDC - Sro Sie 25, 2010 11:57

Dokładnie, popieram Adasia. Nie każdy ma możliwość i czas podskoczyć w tygodniu do Stróż po bilet, a w dniu meczu wątpię żeby coś zostało na nasze sektory.
Ale póki co czekamy na te decyzje :)

internacionale - Sro Sie 25, 2010 15:22

Uwaga, Ważne !

Wyjazd na mecz do Stróż nie jest oficjalnie organizowany przez Stowarzyszenie Kibiców Sandecji.

Każdy jedzie na własną rękę.

Zbiórka na miejscu w Stróżach pod stadionem o godzinie 15:00

Będą otwarte tylko dwie kasy i na prośbę organizatora prosimy o wcześniejsze przybycie.

Kupując bilet, podajemy imię, nazwisko i PESEL oraz wchodząc na stadion udajemy się w kierunku nowej trybuny za bramką od strony rzeki.

Jesteśmy po rozmowach z firmą ochroniarską VIP, która nie będzie robiła problemów podczas zajmowania miejsc w tej części stadionu.

Kto może, niech zakupi bilet wcześniej, ponieważ w dniu meczu nie dość że będą gigantyczne kolejki to jeszcze może się okazać, że wejściówek zabraknie.

Nie organizujemy żadnej zbiórki samochodowej pod basenem.

Kasy w Stróżach czynne są codziennie od 8-15

biker_ns - Sro Sie 25, 2010 15:43

Internacionale,a czy zapadły już decyzje dotyczące liczby osób z N.Sącza które będą wpuszczone na stadion?
Bo jak dotąd nie spotkałem się z oficjalnym potwierdzeniem że to może być np.700 osób.

major - Sro Sie 25, 2010 15:49

Pewnie wejdzie tyle osób, ile zdoła załatwić sobie bilety. To nie jest zorganizowany wyjazd, więc nie powinno być limitów. A mam jeszcze pytanie z innej beczki. vIPy nie będą robić problemów z barwami?
radziufan - Sro Sie 25, 2010 15:52

a teraz ciekawostka z forum Kolejarza

"ZMIANA MIEJSCA MŁYNA!! MECZ Z SANDECJĄ BĘDZIE PIERWSZYM, NA KTÓRYM MŁYN ZOSTANIE PRZENIESIONY Z SEKTORU B, NA NOWĄ TRYBUNĘ ZA BRAMKĄ (OD RZEKI BIAŁEJ)! WSZYSTKICH KIBICÓW PRAGNĄCYCH KIBICOWAĆ KOLEJARZOWI PROSIMY O WEJŚCIE NA TĄ TRYBUNĘ!"

...:))))))

internacionale - Sro Sie 25, 2010 16:01

biker_ns napisał/a:
Internacionale,a czy zapadły już decyzje dotyczące liczby osób z N.Sącza które będą wpuszczone na stadion?
Bo jak dotąd nie spotkałem się z oficjalnym potwierdzeniem że to może być np.700 osób.

Oficjalny komunikat ze Stróż był taki że do sektora gości może zostać wpuszczonych 70 osób. Dlatego też nie przyjeżdżamy tam jako zorganizowana grupa kibiców gości.

Wejścia na stadion nikt nie może ci zabronić tylko i wyłącznie dlatego że mieszkasz w Nowym Sączu. Jedyną przeszkodą może być brak biletów.

Dlatego też kontaktowałm się z firmą ochroniarską, która w porozumieniu z Kolejarzem Stróże ulokuje nas w nowym sektorze za bramką.

Busta - Sro Sie 25, 2010 16:09

parę postów wyżej internacionale pisał że to My siedzimy za bramką od strony rzeki a w tej ciekawostce napisane że tam ma być "młyn" Kolejarza. Organizujemy wspólny doping?? ;)
biker_ns - Sro Sie 25, 2010 16:35

internacionale napisał/a:
biker_ns napisał/a:

Oficjalny komunikat ze Stróż był taki że do sektora gości może zostać wpuszczonych 70 osób. Dlatego też nie przyjeżdżamy tam jako zorganizowana grupa kibiców gości.

Wejścia na stadion nikt nie może ci zabronić tylko i wyłącznie dlatego że mieszkasz w Nowym Sączu. Jedyną przeszkodą może być brak biletów.

Dlatego też kontaktowałm się z firmą ochroniarską, która w porozumieniu z Kolejarzem Stróże ulokuje nas w nowym sektorze za bramką.

Dzięki za wyjaśnienie.

POZDRAWIAM

Milosz_1910 - Sro Sie 25, 2010 17:43

Haha kolejna ciekawostka z forum Kolejarza :

Odpada. Sandecja dziś ustaliła z ochroną że na ten mecz tlko im k***a oddają ten sektor. To jest wyjątek ze względu że Sącz jest nie daleko od Stróż. Tak więc zostajemy na starym miejscu.

A skąd masz takie info? Z forum Sandecji, na którym juz nawet pojawiały się informacje, że kibice Kolejarza idą do klatki a Sączersi zajmuja cały stadion?

My rano przygotowywaliśmy flagi, naprawialiśmy bęben w klubie i rozmawialiśmy z prezesem..i to prezes powiedział, że my będziemy za bramką od strony rzeki. Kibice Sandecji dostaną 70 miejsc w klatce! Reszta kibiców z Sącza będzie mogła wchodzić na stadion, lecz bez barw.

Heh jak się zbroja na nas...Się boją ze nie bedzie dla nich miejsca na "własnym" stadionie:)
Wszyscy do Stróż na DERBY ! :)

ktoS - Sro Sie 25, 2010 17:46

BEZ BARW? WOJNA! taki zarcik .
sączers1910kks - Sro Sie 25, 2010 17:51

Hehehe :D prze jazda co oni tam pisza :D
Milosz_1910 - Sro Sie 25, 2010 18:11

Znowu :

Jeżeli do was też doszły prywatne wiadomości, od jakiegoś użytkownika forum, że odbyło się spotkanie kibiców Sandecji z naszym zarządem i firma ochroniarską, i nowa trybuna za bramka będzie przydzielona kibicom z Sącza, nie bierzcie tego na serio.. Po przeczytaniu zadzwoniłem do klubu i powiedziano mi otwarcie, że to wszystko BZDURY! Jutro o 9 zarząd spotka się z policją i będziemy wiedzieć wszystko, lecz najprawdopodobniej za bramką będzie właśnie nasz młyn..

Oj mieszają cos koguty mieszaja..

Milosz_1910 - Sro Sie 25, 2010 18:13

Zresztą co się bedziemy nimi przejmować ! My robimy swoje czyli najazd na Stróże jakiego nie było jeszcze ! :)
Woojtek - Sro Sie 25, 2010 18:38

a niech zrobią tam ten "młyn" i nie będą słyszeć co śpiewają :)
ps. Miłosz weź czasami odwiedź skrzynke :D

Sączersik - Sro Sie 25, 2010 19:38

Cał czas widze Stróze chca namieszać. Czekam na jakieś oficjalne niepodważalne stanowisko wsprawie na jaki sektor kibice Sandecji maja kupić bilet. Czy można wziać i barwy klubowe Na inny sektor niż klatka i wgl bo miesza sie wszystko strasznie/ Jedna dyplomatyczna niepodważalna wypowiedź by dla każdego było jasne........
major - Sro Sie 25, 2010 19:43

Wypowiedź Miłosza (Internacionale) z poprzedniej strony jest jasna i niepodważalna. Wszystko tam jest napisane!
Sączersik - Sro Sie 25, 2010 19:49

internacionale napisał/a:
Uwaga, Ważne !

Wyjazd na mecz do Stróż nie jest oficjalnie organizowany przez Stowarzyszenie Kibiców Sandecji.

Każdy jedzie na własną rękę.

Zbiórka na miejscu w Stróżach pod stadionem o godzinie 15:00

Będą otwarte tylko dwie kasy i na prośbę organizatora prosimy o wcześniejsze przybycie.

Kupując bilet, podajemy imię, nazwisko i PESEL oraz wchodząc na stadion udajemy się w kierunku nowej trybuny za bramką od strony rzeki.

Jesteśmy po rozmowach z firmą ochroniarską VIP, która nie będzie robiła problemów podczas zajmowania miejsc w tej części stadionu.

Kto może, niech zakupi bilet wcześniej, ponieważ w dniu meczu nie dość że będą gigantyczne kolejki to jeszcze może się okazać, że wejściówek zabraknie.

Nie organizujemy żadnej zbiórki samochodowej pod basenem.

Kasy w Stróżach czynne są codziennie od 8-15

To innaczej zapytam. Czy na ten sektor za bramka włąsnie nie będzie problemów by wejsc z szalikiem i koszuylka Sandecji czyli barwami klubowymi ?? Do klatki ktoś tam wejdzie ale
czy ci co za bramke to barwy moga mieć czy porzadkowi nie beda dymić i wgl. że wchodzi sioe na sektor zweykły napinacze czy coś takiego....

devilpaintball - Sro Sie 25, 2010 19:50

Czytając forum Kolejarza trochę mi ich żal mają swoją drużynę grają u siebie a nie maja nawet swojego miejsca na stadionie ;) Zaleje ich potop Sandecji i będą się czuć jak na wyjeździe. Najchętniej bym ich w klatce widział ;)
internacionale - Sro Sie 25, 2010 20:14

To ja odpowiem Wam inaczej i może bardziej zrozumiale.

Dzisiaj rozmawiałem z Panem Adamem (nazwiska nie znam) szefem ochrony VIP Security. Firma ta także będzie ochraniała mecz w niedzielę.

Doskonale zdają sobie sprawę z tego, że nie mogą nikomu zabronić wejść na stadion. I nie ma tu znaczenia czy jesteś w barwach czy też nie.

Aby to wszystko uporządkować i spróbować ogarnąć, postanowiliśmy, że ja jako Prezes Stowarzyszenia Kibiców przekażę kibicom Sandecji aby zajmowali sektor za bramką a oni nie będą utrudniać nam wejścia na stadion.

Jasno i wyraźnie dałem do zrozumienia, że do klatki nikt wchodził nie będzie dlatego nie ma już co polemikować. No chyba że coś się jeszcze zmieni do niedzieli bo z tymi słownymi ustaleniami to różnie bywa.

Ponadto podkreślam kolejny raz:

Kto tylko może niech kupuje bilet w przedsprzedaży. W niedzielę może być naprawde nieciekawie bo kolejki pod kasami są gwarantowane

LaMaquinaRoja - Sro Sie 25, 2010 20:24

Co wy się tak napinacie, że będziecie ich miażdżyli dopingiem, pokażecie jaka to Sandecja nie jest, że będą czuli się jak na wyjeździe itd itp... Mecz jak mecz, jak każdy inny. A to, ę nie ma tam tylu "chłopa" jak na sądeckim młynie to juź nie ich wina.

Widzimy się w Stróżach! :)

internacionale - Sro Sie 25, 2010 21:08

Ważna sprawa.

Prawdziwi i normalni kibice Sandecji, odcinają się od wszystkich tekstów pisanych na forum dyskusyjnym Kolejarza Stróże jak również od żenujących wypocin na stronie kolejarzstroze.pl udające lub podszywające się pod kibiców Sandecji

Nie popieramy szczeniackich i żałosnych wypocin tam umieszczanych.

KubaNS - Sro Sie 25, 2010 21:20

To chyba powinno zostac podwieszone i dotyczyc kazdego artykulu i ich komentarzy, a nie tylko tego konkretnego przypadku. Tak by bylo konsekwentniej ;)
Railwaymen - Sro Sie 25, 2010 22:27

Kolejarz Stróże - Sandecja Nowy Sącz / 29.08.2010 / 17:00

Oficjalnej decyzji w sprawie Kibiców Sandecji na trybunach w Stróżach jeszcze nie ma!

W czwartek o godzinie 9:00 odbędzie się spotkanie Policji z Zarządem Kolejarza Stróże, na którym zostanie ustalone miejsce kibiców z Nowego Sącza.

Prawdopodobnie dla Kibiców z Nowego Sącza zostanie przydzielona "klatka" na 70 osób (policja nie doszła to porozumienia z Kolejarzem który chciał dla 100 osób) oraz miejsce obok "klatki" na 80-100 osób.

Na trybunę główną nie będą wpuszczani Kibice z szalikami Sandecji oraz z flagami!!!

Trybuna od rzeki białej, będzie prawdopodobnie skończona na mecz. Będzie przeznaczona dla Kibiców Kolejarza, którzy uzgodnili z klubem o przeprowadzaniu tam stałego dopingu.

Powtarzam, że to wszystko są spekulację ! Oficjalną informację podamy jutro (czwartek) ok. godz. 12 na stronie Kolejarza Stróże!

Przypominam że trwa przedsprzedaż biletów. Dzisiaj do godziny 11 sprzedano 600 biletów. Łącznie Klub przeznaczył 2000.

devilpaintball - Sro Sie 25, 2010 23:06

OGARNIJ SIĘ KOLEŚ NIE WIEM PO CO TO PISZESZ SKORO TO TYLKO SPEKULACJE !!! NIE SIEJ NIE POTRZEBNIE ZAMIESZANIA !
sączers1910kks - Sro Sie 25, 2010 23:10

jak juz ktos bedzie wiedzial cos konkretnie to niech napisze a nie tak ze kazdy sobie swoje teorie pisze tutaj ;p
sezamek107 - Sro Sie 25, 2010 23:33
Temat postu: Wyjazd
Szkoda ze nie jest organizowany wyjazd aut kibiców jak byśmy tak w rzędzie wjechali Stowarzyszenie dało by te flagi biało-czarne i z jakąś przyśpiewką mam nadzieję że moja uwaga zostanie wzięta pod uwagę!

Wszyscy do stróż SANDECJA

KubaNS - Sro Sie 25, 2010 23:40

Prosta sprawa... organizujesz siebie i swoich kolegow i najzwyczajniej jedziecie w niedziele do Stroz jak zrobi to cala masa innych osob. Ubierasz sie jak to masz w zwyczaju na mecz przy Kilinskiego, a cala reszta dowiesz sie lub zobaczysz na miejscu ;) Najlepiej jak pomysliecie tez troche wczesniej o biletach...
Jak tak zaczniecie czekac na "oficjalne info" w temacie "niezoorganizowanego wyjazdu" to sie obudzicie w niedziele pod brama w sporym tloku i wsrod innych niespodzianek...
Dzialac wiec mosci Panowie, w jednosci sila ;)

jaro. s - Czw Sie 26, 2010 00:32

Odnośnie napinki naszych na forach K. Ja wam powiem tak: szacun dla wyników K. (awans do I ligi), ale to tylko chwila (sen. Kogut), jego zabraknie, nie ma K. i nie ma jego kibiców. Prawda jest taka, że w naszym regionie jest miejsce tylko dla jednej "ekipy" kibiców, mocnego klubu z zableczem (przykład Wronek, Pniew itd.) więc póki co spokojnie- dajmy spokój, żeby pózniej nie było między nami nie potrzebnych animozji. To naturalne, iż goście ze Stróż i Grybowa (w tym przypadku od dawna tak było) byli za naszą Sandą. Z drugiej strony np. kibice Ruchu do dziś żałują, że "pozwolili"na rozwój Gksy, bo kiedyś prawie całe K-ce były niebieskie.
Pozdr., SG

spdr - Czw Sie 26, 2010 07:44

jaro. s napisał/a:
... byli za naszą Sandą...
Master, co to jest "Sanda" ?
internacionale - Czw Sie 26, 2010 10:15

Przed chwilą dane mi było rozmawiać z Senatorem Kogutem. Oczywiście pełna kultura i należyte podejście do kibiców z Nowego Sącza.

Dzisiaj popołudniu umówiony jestem z Senatorem na stadionie w Stróżach. Dogramy ostatnie sprawy organizacyjne i wybierzemy ostatecznie miejsce dla kibiców Sandecji.

Ponadto jest wysoce prawdopodobne że otrzymam jakąś tam pulę biletów do rozprowadzenia w Nowym Sączu, z których się później rozliczę. Bilety przeznaczone do przedsprzedaży podobno już się skończyły.

internacionale - Czw Sie 26, 2010 10:30

Biletów w przedsprzedaży w Stróżach już nie ma !

Pewną pulę wejściówek (kilkaset) będę miał do rozdysponowania w Nowym Sączu.

Dzisiaj ok 18:00 wszystko będzie wiadomo.

Temat zamykam do popołudnia...

internacionale - Czw Sie 26, 2010 19:35

Ważne informacje na temat biletów !

Bilety będzie można nabywać w dniu jutrzejszym w biurze senatora Stanisława Koguta przy ul. Pijarskiej 17a w godzinach od 12-18

Cena biletu 15zł

Przy kupnie podajemy Imię, Nazwisko, Pesel

Bilet upoważnia do zajęcia miejsca w sektorze gości (klatka)

Ilość biletów ograniczona !!

Pełna treść komunikatu po kliknięciu w poniższy link.
http://www.sandecja.org/1...ow_Sandecji.htm

ps. czytajcie między wierszami ;)

radziufan - Czw Sie 26, 2010 19:39

tylko zeby sie teraz nie okazało ze bilety wszystkie nie zejdą jutro bo normalnie wtedy już nie zrozumiem specyfiki nas samych......
Woojtek - Czw Sie 26, 2010 19:48

Kupując bilet u Koguta ma się miejsce w klatce i w zasadzie innej opcji już nie ma, bo w Stróżach biletu się nie dostanie ? Czy może jeszcze cuś będzie przed meczem ?
NoWy SaCz - Czw Sie 26, 2010 19:55

Kto ma bilety wczesniej zakupione gdzie zajmuje miejsce?
KubaNS - Czw Sie 26, 2010 19:58

Umiesz czytac?
Cytat:
Jednoczesnie prosimy kibiców Sandecji, którzy nabyli wejściówki na niedzielny mecz w przedsprzedaży o zajmowanie miejsc na głównej trybunie stadionu Kolejarza poczynając od jej prawej strony, najbliżej łuku stadionu i sektora gości, tak by wszysyc klibice Sandecji znajdowali się jak najbliżej siebie.

Nastepnym razem poleca ostrzezenia..

devilpaintball - Czw Sie 26, 2010 23:01

Panowie tragedii nie ma jeśli nie dostaniecie biletu w biurze senatora bo zabraknie. To w Niedziele wszyscy pod stadion. Zajmujcie kolejki i kupujcie normalnie bilety. Jeśli nie będą chcieli wam sprzedać bo w dowodzie jest miejscowość Nowy Sącz to znajdźcie kogoś obok z was kto jest z Chełmca Korzennej i okolic niech poda wasze imię i nazwisko i ściemni adres.Albo niech kupią sobie oni po dwa bilety i niech podadzą bilet do naszych. Nie ma możliwości by tego jakoś nie obejść bo nie ma czegoś takiego jak lista kibiców kolejarza.

Mi się udało kupić bilet w przedsprzedaży nie ma na nim ani pesla ani mojego nazwiska. Jak będziecie mieć bilet na ręce to bez problemu wejdziecie mówiąc że bilet macie z przedsprzedaży ;) Zajmujemy miejsce jak najbliżej klatki do tego pół trybuny głównej i derby są nasze ;)

Skoro przedsprzedaż jest na chwile obecną zakończona to tak naprawdę nikt biletu kupić oprócz kibiców z Sącza nie może . Z tego wnioskuje że dostaliśmy oprócz tych 600 co poszło ( wiele z tego trafiło w nasze ręce ) 200 zarezerwowane tylko dla nas.

Dodam że klatka jest zaraz przy drodze przy wejściu na stadion więc jeśli się nie uda niektórym wejść to doping razem możemy prowadzić.

KKS - Pią Sie 27, 2010 08:46

ch** jedziemy wszyscy!!!
KKS1949 - Pią Sie 27, 2010 09:10

Z tego co wiemy wszyscy kibice z Sącza będą w klatce a reszta kibiców którzy chcą tylko oglądać mecz a w dowodzie jest Nowy Sącz będą mieli do dyspozycji trybunę obok klatki. Jest tam dużo miejsc stojących no a raczej siedzieć nikt z was nie ma zamiaru. Więc nic się nie bójcie, wejdzie wam tyle ile będziecie chcieli. :) Chyba że full stadion będzie co jest bardzo możliwe.
www.megachem.pl - Pią Sie 27, 2010 09:17

Przy kupnie biletu w Stróżach namawiano mnie na bilet pod trybuną krytą- a teraz gdybym się na to zgodził to miał bym siedzieć gdzie indziej?

Najważniejsze, że udało się dogadać i mamy więcej miejsc, niż klatka.

KKS - Pią Sie 27, 2010 10:05

tak dokładnie nikt nie siedzi wszyscy jedziemy z dopingiem +90 minut!!! Czyli mecz na 100% jest w niedziele 29 sierpnia o 17.00?
Milosz_1910 - Pią Sie 27, 2010 10:18

TAK ! :)...
Wszyscy do Stróż ...
Czy masz bilet czy nie masz - JEDZIESZ I DOPINGUJESZ ! :)

Masahiko - Pią Sie 27, 2010 10:31

I teraz wygląda to sensownie. Podziękować Panowie wypadałoby Panu Prezesowi Internacionale :) oraz.... senatorowi :D
SączerS - Pią Sie 27, 2010 11:52

Ma ktoś wolne 2 miejsca w aucie ? pisać priv
KKS - Pią Sie 27, 2010 12:28

to z całym szacunkiem dziękujemy i jedziemy w Niedziele !!!!!!
narkins - Pią Sie 27, 2010 12:47

wiem ze nie to miejsce ale potrzebuje pilnie odpowiedz gdzie mozna dzis w saczu kupic biale koszulki sandecji ???
hanys - Pią Sie 27, 2010 12:54

pisz do indora bo dzis dostal kolejna dostae koszulek
smnns - Pią Sie 27, 2010 13:06

jeśli wybieracie się po bilety nie zapomnijcie zabrać ze sobą dowodu tożsamości i jeśli kupujecie znajomym musicie mieć ich dowody - mimo tego że było to napisane w komunikacie dzisiaj wiele osób miało już problemy z tym a to początek dopiero :) ogólnie cyrk na kółkach ..
Ad@ś=) - Pią Sie 27, 2010 13:14

smnns napisał/a:
jeśli wybieracie się po bilety nie zapomnijcie zabrać ze sobą dowodu tożsamości i jeśli kupujecie znajomym musicie mieć ich dowody - mimo tego że było to napisane w komunikacie dzisiaj wiele osób miało już problemy z tym a to początek dopiero :) ogólnie cyrk na kółkach ..

...do tego dwa zdjęcia takie jak do legitymacji i koniecznie zaświadczenie o niekaralności:)
jak zwykle parodia z biletami, ale chyba do tego już jesteśmy przyzwyczajeni;/

KaKaEs1910 - Pią Sie 27, 2010 13:15

Kolejki do senatorka dosc sporawe. Jesli by sie sugerujac numerami na bilecie i jesli by w kolejności szły od 1 w góre to już koło 70 sie sprzedało.... Ja miałem 52 numerek. Ale nie wiadomo jaka to kolejność, moze pomieszane wiec luz. Lecz jesli ich jest 200 to do 5 sie sprzedadza wszystkie....... Jesli takie tempo będzie albo jeszcze wieksze po 3 godzinie :D
KaKaEs1910 - Pią Sie 27, 2010 13:17

Zaświadczenie o niekaralności, numer buta i pisemna zgoda od prezydenta i papieża.....:D::D
x - Pią Sie 27, 2010 13:19

ma ktoś wolne miejsce w samochodzie ? :)
marchw - Pią Sie 27, 2010 13:32

smnns napisał/a:

Czyli nie ma szans żebym kupił znajomym bilet bez ich dowodu???

smnns - Pią Sie 27, 2010 13:33

mówili otwarcie że bez dowodu nie ma biletu..
david - Pią Sie 27, 2010 14:02

Ja dziś kupiłem normalnie bez zadnego problemu bilety i nie mialem dowodów osobistych kumpli. Tylko trzeba podać adres zamieszkania pesel imie i nazwisko :D
smnns - Pią Sie 27, 2010 14:20

oni sami nie wiedzą czego chcą ;]
major - Pią Sie 27, 2010 14:22

Jakby komuś się nie udało zdobyć biletu do niedzieli (a takich osób zapewne będą setki:)) pamiętajcie, że równoprawnym dokumentem jak dowód jest PASZPORT, w którym NIE MA adresu;) "Prawdziwy" adres wystarczy wtedy podać ustnie.
saczers1910 - Pią Sie 27, 2010 14:40

Witam. Czy mógłby ktoś wyslać zdjęcie biletu zakupionego dzisiaj?? Chodzi mi tylko wyłącznie na sektor gości (czyli do klatki)
kamilyes - Pią Sie 27, 2010 14:45

z tego co wiem to chyba niczym się nie rożni od pozostałych, tylko pieczątką z tyłu (prawdopodobnie)
Bzymcio - Pią Sie 27, 2010 15:09

ja kupiłem 10 biletów nie pokazując żadnego, choćby mojego dokumentu, adresy których nie znałem pozmyślałem, pesele tylko są prawdziwe

pierwszy raz spotkałem się z przymusem podania adresu przy kupnie biletu...

szczur1910 - Pią Sie 27, 2010 16:02

Witam ja kupiłem dzisiaj 4 bilety 3 z pieczątką 1 bez i pożniej mi Panie sprzedające powiedziały że bez pieczątki ide na jakiś sektor nie do klatki. Więc będa problemy z moim wejsćiem do klatki z tym biletem???
kls86 - Pią Sie 27, 2010 16:30

Do klatki będą wpuszczać tych co mają bilet z pieczątką, więc chyba będziesz miał problem.
Snoopi86 - Pią Sie 27, 2010 16:35

czego wy sie ludzie boicie?? kur*** wejdziecie na stadion nie wazne czy do klatki czy obok, jesli tak bardzo ci zalezy moge sie zamienic ....obłęd
ptica - Pią Sie 27, 2010 16:47

Snoopi dobrze napisał w tej chwili nie ma znaczenia w klatce czy nie , generalnie bedzie to wygladalo jak by był jeden sektor kibiców z Sącza,mam nadzieję.
Sądeczanin - Pią Sie 27, 2010 16:55

dokładnie jedziemy wszyscy i wszystkie informacje były już podawane w temacie . Ale fakt jest faktem że burdel straszny się zrobił .
eSKa - Pią Sie 27, 2010 17:26

Zobaczą sobie pieski, czy wolą mieć setkę wiecej osób ale w klatce, czy załóżmy mniej, ale w okolicach stadionu, a ze Polska konstytucja nie zabrania jechac do wsi Stróze i spacerować po okolicy, tymbardziej, że to żadna zoorganizowana grupa, niech się cmokają. Nieroby za 1200 zł pracujące całą dobę....i słuchające swoich szefunciów jak typowe psy.
liteon861 - Pią Sie 27, 2010 20:02

Po godz. 16 byłem jeszcze raz po bilety i już na spokojnie bez kolejki bez okazywania dowodów osobistych można było zakupić bilety do klatki :) myślę że nie rozeszły się wszystkie....
SKARHEAD - Pią Sie 27, 2010 22:31

Cytat:
No to dobrze, jak przyjedzie reszta ekip z (nie będę pisał skąd bo zaraz napinka z Sącza będzie) to myślę że wyrównany doping będzie. Jeśli Sanda przyjechała by w full składzie nie mielibyśmy szans, ale w końcu to nasz teren i to my powinniśmy tu decydować

hehehe:)

małolat_19 - Sob Sie 28, 2010 09:57

Dzisiaj dla osób z rewiru WP i okolic,mam do rozdysponowania bilety na jutrzejsze derby,dlatego wszystkich chętnych proszę o kontakt..
wicek - Sob Sie 28, 2010 11:01

małolat_19, ja chcialbym kupic bilet . a masz na ten sektor gości
mlodykks - Sob Sie 28, 2010 21:04

Kolega nie ma biletu, zdoła kopic jutro w stróżach przed meczem??
michalvcf - Nie Sie 29, 2010 00:38

na 99% będę miał do sprzedania 1 bilet pod stadionem, jeśli ktoś będzie chętny to proszę o kontakt PW, to podam numer kom...
radziufan - Nie Sie 29, 2010 08:35

TEMAT MOCNO PRZEWIETRZONY, AUTORZY NAJLEPSZYCH TEKSTÓW NAGRODZENI
KOLEJNE WPISY TYPU "do dupy ze jest pochmurno" albo " o której jest w koncu ten pociąg" NAGRADZANE BĘDĄ PODWÓJNIE

PS MOŻECIE SIĘ OBRAŻAĆ:)

marcin94254 - Nie Sie 29, 2010 08:38

Czy ma ktoś wolne miejsce w aucie?
internacionale - Nie Sie 29, 2010 09:46

Tak to kiedyś wyglądało...

N_ - Nie Sie 29, 2010 10:15

Dziś będzie w H*uj lepiej ! ! !
I oby 3 punkty pojechały do Nowego Sącza dla takich metropolii 4 liga to i tak za wysoka liga hahah

Bianconeri - Nie Sie 29, 2010 10:31

Jeszcze raz zebrane najważniejsze informacje:

http://www.sandecja.org/1..._informacje.htm

jak z tymi biletami na łuk na 100% niestety nie wiadomo i wyjaśni się dopiero pod stadionem, molestujcie Miłosza, prawdopodobnie coś jeszcze będzie.

KKS - Nie Sie 29, 2010 10:38

Tak jest a jak macie tylko koszulkę to na bluzę i jedziemy panowie musi być dużo lepiej niż ostatnio!mam nadzieję że wejdą wszyscy Sączersi:)
kamilyes - Nie Sie 29, 2010 12:21

mam do sprzedania jeden bilet na sektor gospodarzy, pisać pw.
szczur1910 - Nie Sie 29, 2010 12:28

Mecz cieszy się w Nowym Sączu sporym zainteresowaniem. Piłkarze Sandecji mogą być spokojni o doping, kibiców gości będzie dzisiaj więcej niż fanów gospodarzy. Info 1liga.pl
Jedziemy Panowie!!!!!!!!!;p

KKS - Nie Sie 29, 2010 12:56

dokładnie wiecej niż gospodarzy TYLKO SANDECJA!!!
fanatycznie - Nie Sie 29, 2010 13:28

uwaga na barwy, Glinik z Unią podobno jeżdżą po wioskach ;) info od osoby mieszkającej gdzieś w okolicy Stróż
narkins - Nie Sie 29, 2010 13:32

myślę ze najwyższy czas zamknąć ten temat !!
kolafy - Nie Sie 29, 2010 13:50

Masz racje do wieczora zamykamy :))
N_ - Nie Sie 29, 2010 21:15

Foto ze Stóż:

http://fotovideo.eev.pl/viewtopic.php?p=92#92

Nas 14 osób z flagą.

Woojtek - Nie Sie 29, 2010 21:38

dość dobrze było, ludzi dużo, można się było spodziewać że na takim wyjeździe ilość nie przejdzie w jakość, ale wg mnie i tak było całkiem ok.
kolafy - Nie Sie 29, 2010 22:25

Dość fajnie to wyszło tylko cały czas z tym dopingiem u nas czegoś jeszcze brakuję, bo przynajmniej 15% ludzi nawet nie było wstanie podnieść rąk do góry przy lokomotywie, a co dopiero śpiewać. Reszcie serdecznie dziękuje za zaangażowanie. Teraz akcja Polkowice myślę że większość się postara i pokażemy się w części Polski w której nas chyba jeszcze nie było...
kamils81 - Pon Sie 30, 2010 02:17

Na meczu Kolejarz Stróże - SANDECJA NOWY SĄCZ stawiło się 3 fanów z Korony Kielce, dzięki za wszytko i do następnego MKS&KKS
AdoDC - Pon Sie 30, 2010 10:18

Doping przyzwoity choć liczyłem że będzie lepiej.
Szkoda że niektórzy ludzie którzy srali zaraz pod młynowym nie śpiewali.
Fajna atmosfera na peronie i w samym pociągu powrotnym!
Pozdrowienia dla tej grupy z 2 wagonów.

matys5392 - Pon Sie 30, 2010 11:25

Mam kilka filmików z powrotu pociągiem ;) Jakoś dość słaba ale da się obejrzeć.jak coś to pisać na priv.
Timador - Pon Sie 30, 2010 19:49

jaka jest oficjalna nasza liczba w Stróżach??
małolat_19 - Pon Sie 30, 2010 20:10

Ponad 1000os..
Kafałek - Pon Sie 30, 2010 22:21

Timador napisał/a:
jaka jest oficjalna nasza liczba w Stróżach??

Hehe na www.90minut.pl napisali ze bylo 2300 widzow :P Na moje oko ze Stróż z 400 os max było;p

wawus1986 - Pon Sie 30, 2010 23:10

http://sport.tvp.pl/pilka...astke-5-kolejki
Głosujemy na naszych !!!

sączers1910kks - Wto Sie 31, 2010 11:06

jest jakis filmik z dopingu ?? :) jakby ktos znalazl to dajcie link
krzysiek186 - Wto Sie 31, 2010 11:42

sączers1910kks napisał/a:
jest jakis filmik z dopingu ?? :) jakby ktos znalazl to dajcie link

Będzie na sandecja.net .

kls86 - Sro Wrz 01, 2010 10:52

http://futbolopolis.pl/in...d=116:felietony

Ciekawy artykuł.