|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Feta z okazji awansu do 1 Ligi
Dziekan - Nie Cze 07, 2009 23:27 Temat postu: Feta z okazji awansu do 1 Ligi INFORMACJE OFICJALNE
Zarząd Klubu Sandecja zaprasza sądeczan na wspólne fetowanie sukcesu w najbliższą środę, 10 czerwca, najpierw na stadion, na którym o godz. 16 rozegrany zostanie mecz z drugoligową drużyną FK ze Starej Lubowali. ze Słowacji, a po nim świętowanie przeniesie się do Parku Strzeleckiego - mówi Tomasz Michałowski specjalista ds. promocji Miasta Nowego Sacza. Drużyna przejedzie ulicami: Kilińskiego, Młyńska, Długosza, Łokietka i Ogrodową. Tam odbędzie się impreza plenerowa z atrakcjami i zespołem "Queen", a imprezę poprowadzi jeden z najlepszych DJ Ucho. Ok. godz. 21 planowany jest pokaz ogni sztucznych.
TAK WIĘC NA STADION NA GODZINĘ 16:00
Bianconeri napisał/a: |
Podczas meczu powinny się pojawić kiełbaski, jakieś piwko itp dodatki ;) na mecz WSTĘP WOLNY.
Po meczu piłkarze idą się odświezyć i przebrać a my pochodme na rynek, który też by pasowało zapełnić hehe i tam dalej świętujemy, tu z kolei oprócz części oficjalnej, gratulowań, życzeń itp powinno pojawić się coś na spontanie ;)
A jak ktoś za długo zabaluje - to we czwartek jest Boże Ciało więc dzień wolny od pracy ;)
Teraz nasza największa w tym rola żeby odpowiednio wszystkich poinformowac i nakręcić (gazety na pewno też będa pisać o tym) żeby na mecz jak i do Parku przyszło jak najwięcej osób.
Pzdr |
Jak w temacie. Piszemy na temat, zgłaszamy pomysły itp. Od dzisiaj wypowiedzi typu: "nie mam 3zł na bilet" i pytania wynikające z nie uważnego czytania forum wyróżniane będą ostrzeżeniem a następnie banem.
małolat_19 - Pon Cze 08, 2009 04:32
Szkoda,że nie gramy z Tatranem Presov:D..
Milosz_1910 - Pon Cze 08, 2009 08:46
Na meczu jedziemy z dopingiem na maksa jak na meczu z KSZO lub Kolejarzem...Pokażmy co znaczy dla nas kibiców awans do tej 1 LIGI ! ! ;)..Pożniej w przemarszu to samo - spiewamy, bawimy sie itd...No a pożniej rynek:)pzdr
DeDe - Pon Cze 08, 2009 09:33
To będzie też dobra okazja na rozprowadzenie dużej ilości pamiątek klubowych. Czy przewidziane jest takie stoisko?
Z innej beczki. Może warto wysłać imienne zaproszenia do osób, króre potencjalnie mogłyby zostać sponsorami klubu (właściciele lokalnych firm itp.). Zaproszenie + w załączeniu warunki umieszczenia reklamy na stadionie itp...Wiem, że jast mało czasu, ale może choć częściowo się uda. Relkama na stadionie pierwszoligowym to brzmi ciekawie...
Masahiko - Pon Cze 08, 2009 11:13
Stoisko z pamiątkami musi być!!! Najlepiej w jak najbardziej widocznym miejscu. Coś na pewno sobie zakupię, w końcu moda na Sandecje przyszła... :P
AdoDC - Pon Cze 08, 2009 13:27
Dokładnie, jakieś stanowisko przyda się :)
I Wszyscy w środe na mecz i na rynek!!
internacionale - Pon Cze 08, 2009 13:28
AdoDC napisał/a: | Dokładnie, jakieś stanowisko przyda się :)
I Wszyscy w środe na mecz i na rynek!! |
Odnośnie pamiątek i gażdżetów to nie spodziewajcie się cudów. W tej chwili większość rzeczy się już skończyła a nowe projekty są w trakcie realizacji. Na 100% przed rozpoczęciem nowego sezonu zaproponujemy Wam całkiem nowe i ciekawe pozycje !
internacionale - Pon Cze 08, 2009 14:37
INFORMACJE OFICJALNE
Zarząd Klubu Sandecja zaprasza sądeczan na wspólne fetowanie sukcesu w najbliższą środę, 10 czerwca, najpierw na stadion, na którym o godz. 16 rozegrany zostanie mecz z drugoligową drużyną FK ze Starej Lubowali. ze Słowacji, a po nim świętowanie przeniesie się do Parku Strzeleckiego - mówi Tomasz Michałowski specjalista ds. promocji Miasta Nowego Sacza. Drużyna przejedzie ulicami: Kilińskiego, Młyńska, Długosza, Łokietka i Ogrodową. Tam odbędzie się impreza plenerowa z atrakcjami i zespołem "Queen", a imprezę poprowadzi jeden z najlepszych DJ Ucho. Ok. godz. 21 planowany jest pokaz ogni sztucznych.
TAK WIĘC NA STADION NA GODZINĘ 16:00
Pulo - Pon Cze 08, 2009 15:52
Wszyscy na mecz i na świętowanie upragnionego awansu!!!
Ogień
Bianconeri - Pon Cze 08, 2009 16:11
No dokładnie trochę się pozmieniało ze środą - trzeba poprawić newsy na stronach i informowac ludzi.
Nie my ogranizujemy tym razem tyko miasto/klub, najbardziej szkda rynku no ale cóż - stworzylibysmy zbyt wielkie zagrożenie dla budowanego ołtarzyka na Boże Ciało :D
I tak damy radę ;)
radziufan - Pon Cze 08, 2009 16:27
FK ze Starej Lubowali !!!!! co to jest?:)
sanch3z - Pon Cze 08, 2009 16:59
FK = futbol klub ;o Stara Lubovna ;]
no i wlasnie szkoda ze nie tatran haha ;]
By3ekns - Pon Cze 08, 2009 17:24
baner poprawcie;) i ludzi informujcie o zmianach bo juz wszyscy sie na rynek nastawili ;)
YG-US - Pon Cze 08, 2009 18:06
wiec tak
Śmigiel - Pon Cze 08, 2009 20:46
Mam nadzieję że zakompleksiona sądecka milicja odpuści sobie mandatów za wulgaryzmy i spożywanie alkoholu w miejscach publicznych przynajmniej podczas przemarszu i w okolicach Parku Strzeleckiego podczas trwania imprezy...
internacionale - Pon Cze 08, 2009 20:52
Śmigiel napisał/a: | za wulgaryzmy i spożywanie alkoholu w miejscach publicznych |
Raczej bym nie liczył na to... Zresztą alkohol zrozumieć potrafię, tylko nie wiem o co Ci chodzi z tymi wulgaryzmami ?? Nie da się kulturalnie zachować ??
Śmigiel - Pon Cze 08, 2009 21:25
internacionale napisał/a: | Nie da się kulturalnie zachować ?? | Miałem na myśli bardziej to, że jak policja nie ma już za co dawać mandatów to wulgaryzmy są najczęstszym pretekstem. Pozdrawiam
PS a tak reasumując to jest to mała aluzja do tych instytucji, bo nie jest zaskoczeniem chyba dla nikogo że funkcjonariusze czytają to forum.
michalvcf - Pon Cze 08, 2009 21:46
A co to za zespół "Queen" ?
Frodo - Pon Cze 08, 2009 22:07
Śmigiel napisał/a: | Mam nadzieję że zakompleksiona sądecka milicja odpuści sobie mandatów za wulgaryzmy i spożywanie alkoholu w miejscach publicznych przynajmniej podczas przemarszu i w okolicach Parku Strzeleckiego podczas trwania imprezy... |
Z policja moze być różnie, bo nawet jak byly Juwenalia na WSB to i tak nas psy spisali za picie piwka przy biedronce.
Ale teraz jakby zobaczyli kilkaset osob tego samego "wyznania" (czyta Sandecja) to moze odpuszcza ze strachu.
[ Dodano: Pon 08 Cze, 2009 ]
A co do Queen to chodzi o ten zagraniczny ??
KubaNS - Pon Cze 08, 2009 22:20
Juz nie cudujcie. O ile wiem w Parku Strzeleckim na tego typu imprezach z piciem alkoholu nie ma problemu, a jak ktos nie wytrzyma i musi przejsc z piwem w rece przez pol miasta albo szarpnac je pod sklepem to ma spory problem ze soba ;)
Cytat: | A co do Queen to chodzi o ten zagraniczny |
Tak, z Freddy Mercurym.
DNL - Pon Cze 08, 2009 22:28
Pewnie chodzi o zespol Queens.
http://teledyski.onet.pl/...,teledyski.html
Teraz sklad sie chyba zmienil ; )
http://muzyka.interia.pl/...-my-body,227991
Chociaz, na ich stronie widze ze mieli koncerto 30.05 w Saczu, taki szybki powrot?
internacionale - Pon Cze 08, 2009 23:09
Każdy uczestnik "imprezy" otrzyma okolicznościową kartkę pocztową wydaną przez Urząd Miasta.
Projekt widziałem, nie spodobał mi się. Jedynie w celu informacyjnym o tym piszę. Ocenicie sami...
x_cite - Wto Cze 09, 2009 07:40
powiem szczerze, że jestem zawiedziony tym, że świętowania nie będzie na Rynku chociaż na moment.....można było iść na chwilę na Rynek a potem udac się do Parku.
biker_ns - Wto Cze 09, 2009 08:11
x_cite nie przesadzaj z tym rynkiem.Idąc tym tropem to może wstąpimy na "piekło"i na Wojska Polskiego i paraliż Nowego Sącza gotowy w dodatku że środa to przecież zwykły,roboczy dzień.
Nauczmy cenić i cieszyć się tym co jest bo jak by ktoś powiedział rok temu że w czerwcu 2009 będzie taka impreza to wszyscy by pomyśleli że marzyciel albo wariat.Poza tym ktoś już tu pisał że w rynku będą stawiać ołtarze więc trudno byłoby to wszystko pogodzić.
POZDRAWIAM
x_cite - Wto Cze 09, 2009 10:11
biker_ns nie przesadzam tylko Rynek jest sercem miasta a jak wiesz i czytasz to forum to większość osób by chciało na Rynku świętować. Ale wiadomym jest jutro święto i nie ma co się obrażać! I tak miasto będzie zablokowane pomyśl przecież nie teleportujemy się do Parku Strzeleckiego;) ale kto wie TVN 24 przeprowadził wideoportację to czemu by nie spróbować u nas:) pzdr
rossobianco - Wto Cze 09, 2009 10:53
x_cite ma racje!! Zreszta przeciez samo swietowanie na rynku nie trwaloby 5h;))). A skoro jedno z drugim kolidowalo (a przeciez juz nawet w piatek bylo pewne ze oltarz stanie na Rynku) nie mozna bylo ustalic innego terminu swietowania awansu??!!
Ad@ś=) - Wto Cze 09, 2009 11:21
Wydaje mi się że terminu za bardzo innego nie było... Przecież piłkarze też mają prawa do chwili wolnego i wakacji a już niedługo trzeba zacząć przygotowania do kolejnego sezonu. Wielka szkoda że nie będzie fety na rynku ale trudno. PEŁNA MOBILIZACJA!!!! i dozobaczenia jutro o 16:)
style - Czw Cze 11, 2009 08:56
http://sport.interia.pl/p...m-saczu,1321770
http://www.tvn24.pl/0,160...,wiadomosc.html
Fredo - Czw Cze 11, 2009 09:07
Tam napisali że to kibice a tak naprawde to nie są nasi kibice tylko bandyci którzy niszczą nasz klub i którzy nie mieli gdzie indziej robić zamieszek tylko zrobili na naszym świecie i chcieli nam zepsuć święto,boje się że przez to Sandecja może ponieść jakieś sankcje...
Prawdziwi kibice to ci którzy byli tam przy scenie i razem z piłkarzami świętowali awans a potem mówili do zadymiarzy aby oni przestali.Całe szczeście że nie było na rynku bo by jeszcze większa mara była.KIBICE SANDECJI TO CI KTÓRZY BUDUJĄ A NIE RUJNUJĄ NASZE ŚWIĘTO!!!!
style - Czw Cze 11, 2009 09:08
Postronni mieszkancy NS bronią kibicow i mowia ze to policja wszystko sprowokowała
zobaczcie material z TVN 24
internacionale - Czw Cze 11, 2009 09:15
Fredo14 napisał/a: | Tam napisali że to kibice a tak naprawde to nie są nasi kibice tylko bandyci którzy niszczą nasz klub i którzy nie mieli gdzie indziej robić zamieszek tylko zrobili na naszym świecie i chcieli nam zepsuć święto,boje się że przez to Sandecja może ponieść jakieś sankcje...
Prawdziwi kibice to ci którzy byli tam przy scenie i razem z piłkarzami świętowali awans a potem mówili do zadymiarzy aby oni przestali.Całe szczeście że nie było na rynku bo by jeszcze większa mara była.KIBICE SANDECJI TO CI KTÓRZY BUDUJĄ A NIE RUJNUJĄ NASZE ŚWIĘTO!!!! |
To byliśmy chyba na dwóch różnych imprezach. Nie zauważyłem tam żadnego "pseudokibica".
To nie my zakłóciliśmy święto policji - tylko policja NAM ! Sam musiałem zawijać się z dzieckiem w pośpiechu aby nie dostać gumową kulą.
A to co się później działo na rynku to hańba i wstyd na skalę ogólnopolską.
Zamaskowanych bandytów w kaskach należy wkońcu rozliczyć z ich pracy !
więcej:
http://www.tvn24.pl/-1,16...,wiadomosc.html
jacek55 - Czw Cze 11, 2009 09:23
Znowu prowokacja policji
KubaNS - Czw Cze 11, 2009 09:41
Mala prosba. Przynajmniej teraz sie nie nakrecajcie nawzajem. Co sie stalo to sie nie odstanie, a szkoda..
Sama impreza naprawde sporo lepsza niz sie spodziewalem, a pozniej to juz kazdy wie.
tomsza - Czw Cze 11, 2009 09:45
Wielkie brawa dla wspaniałych "kibiców" Sandecji którzy przerwali beznadziejny występ zespołu Queens, a później zabawiali się na placu zabaw za muszlą. Nasz ukochany klub i władze Nowego Sącza nie powinni organizować tak beznadziejnych imprez i to jeszcze z tak błahego powodu jak awans do pierwszej ligi. Poza tym nawoływanie zawodników, trenerów i zarządu ze sceny do przerwania tej wspaniałej zabawy uważam za naganne. Po tej wspaniałej fecie w klubie urywają się telefony od sponsorów, którzy chcą wspomóc Sandecję, tylko nie wiem czy prezes Kadłuczka jest je w stanie odbierać bo wczoraj o mało co nie zginął w trakcie zabawy. A to że policja bez żadnego powodu zaczęła strzelać i używać gazu uważam za mega prowokację. (może też nie lubią Queens).
radziufan - Czw Cze 11, 2009 09:45
Dokładnie Kuba
Myśle ze przed wszystkim pokazalismy ze umiemy sie fajnie bawic, pospiewac, powygłupiac z przymrużeniem oka i to na wielki plus
całe zamieszanie nie potrzebne no ale cóż....czasu nie cofniemy
I liga, I liga SANDECJA!!!!!
tomsza po co ta ironia???
Fani Bianconeri - Czw Cze 11, 2009 09:46
Postawa policji żenada;/ kolejna prowokacja z ich stony;/ Szybkiego powrotu do zdrowia wszystkim rannym kibicom
stefantelefan - Czw Cze 11, 2009 09:53
Panowie ale nie każda prowokacja musi kończyć się zadymą! W imię święta z awansu można było odpuścić policjantom. Wiadomo teraz, że każdy będzie mówił, że to ten drugi sprowokował ale teraz to już nie jest ważne.
Jedno jest pewne to co się stało na pewno nie zachęci ludzi do przychodzenia na stadion, a co dopiero do wspólnego klaskania czy śpiewania, a szkoda. Tylko teraz niech jeden z drugim się nie dziwią, że mało ludzi przychodzi albo siedzą i tylko oglądają.
Przykre to ale prawdziwe.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców, którzy nie zawsze na prowokację odpowiadają agresją.
Dziekan - Pią Cze 12, 2009 15:50
stefantelefan napisał/a: |
Jedno jest pewne to co się stało na pewno nie zachęci ludzi do przychodzenia na stadion, a co dopiero do wspólnego klaskania czy śpiewania, a szkoda. Tylko teraz niech jeden z drugim się nie dziwią, że mało ludzi przychodzi albo siedzą i tylko oglądają.
|
Cóż, jeśli ich doping i pomoc dla klubu będzie uzależniona od zachowania innych to ja szczerze dziękuje za taką interesowną publiczność.
|
|