| 

| 

|  | Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji
 |  |  Kibice - SANDECJA : Motor

K@KS - Nie Sie 09, 2009 21:43
 Temat postu: SANDECJA : Motor
 Temat o kibicowskiej stronie meczu.
 Przed nami dość ważny kibicowsko mecz.
 Na Podbeskidziu było dobrze, ale w sumie to tylko  w 1 połowie. Fajnie by było takie "pierdolnięcie" utrzymać tym razem przez całe spotkanie.
 Kibice Motoru także się do nas oczywiście wybierają.

Ciekawi mnie czy i o ile spadnie frekwencja w porównaniu z meczem z TSP. Przyszła porażka i pewnie kilku  "kibiców sukcesu" nam odpadnie ze stadionu.
 Mimo wszytsko 3000 wg. Mnie minimum.
 Biancos - Pon Sie 10, 2009 09:34

Myślę, żę będzie frekwencja nie wiele mniejsza niż na meczu z Podbeskidziem. Jedna porażka jeszcze nic nie oznacza. w 2 lidze też potrafiliśmy przegrywać na wyjeździe a potem u siebie na meczu było dużo ludzi. Odnośnie Motoru to organizowali oni już wyjazd do NS i zapisy na 2 tyg przed meczem;)
 ksiąc 90 - Pon Sie 10, 2009 09:42

Trzeba sie pokazac z jak najlepszej strony,bo pewnie i Śląsk sie zabierze razem z Motorem.
 YG-US - Wto Sie 11, 2009 08:32

jak jakies bledy to pisać
 Pozdro

ktoS - Czw Sie 13, 2009 11:53

".JUZ TYLKO W OSTATNIM 5 AUTOKARZE ZOSTALO 23 MIEJSCA WIEC RADZE SIE POSPIESZYC ABY POZNIEJ NIE BYLO PLACZU ZE ZABRAKLO MIEJSCA"

Hmm 5 autokarow ? :) troche gosci moze zawitac.

Btw jakies przerobki robili przy klatce gosci.... postawili ogrodzenie zaraz jak sie zaczynaja betonowe schody na , ktorych to siedza goscie. u gory dla jasnosci.
 SączerS - Czw Sie 13, 2009 12:17

Nie patrzmy na innych patrzmy na swoje podwórko żebyśmy sie nie musieli wstydzić ze zostaliśmy zagłuszeni wiec WSZYSCY DO MŁYNA i nakręcać znajomych !!!!!!!!!!

Goście jada w 5 autokarów? Dobra pokarzmy im ze tez możemy sie odpowiednio zmobilizować na taki mecz
 pola - Czw Sie 13, 2009 12:26

Zapomnieliście o Śląsku ;)
 kamel - Czw Sie 13, 2009 17:22

Nie patrzcie na to w ile Motor ma przyjechać, ważne ile nas będzie w młynie.. Jest to jeden z najważniejszych meczów pod względem kibicowskim u siebie, więc zbierać ludzi na osiedlach i wszyscy do młyna..

A i najważniejsze;) Każdy w młynie przynosi drobne na gościnę zgód.. Podczas zbiorki lepiej niech każdy ma;).. Pozdro;)
 Timador - Czw Sie 13, 2009 17:43

Wszyscy na "F" !!!!!!!!!!!!
 RaTo - Czw Sie 13, 2009 19:04

Powtorze to raz jeszcze choc jest to juz ciut wyzej napisane!niech kazdy z Was wezmie pare "polskich euro" wiecej:D jak bedzie zbiorka na mlynie by kazdy wrzucil tyle ile morze(im wiecej tym lepiej)!!! wiadome,ze na tym meczu pojawia sie Nasze ZGODY i pasuje Ich potem jakos ugoscic! mysle,ze mozna na Was liczyc... :)
 Owca - Pią Sie 14, 2009 07:20

Niech każdy ściągnie ze ściany szal Sandecji i zabierze go ze sobą na mecz.. nawet kibice z Bielska (chociaż było ich mniej) mięli więcej barw..
 Raczej - Pią Sie 14, 2009 10:53

jest jeszcze coś takiego jak pozytywna propaganda i żeby zapisało się na wyjazd jak najwięcej osób (szczególnie tych, którzy się zastanawiają) to takie zabiegi się stosuje ;)
 damian1950 - Pią Sie 14, 2009 11:58

x pelnych autokarow Motoru zawita w sobote w Nowym Sączu.
 Motor_Lublin - Pią Sie 14, 2009 13:36

| damian1950 napisał/a: |  	  | x pelnych autokarow Motoru zawita w sobote w Nowym Sączu. | 
 Po ch** się tu udzielasz jak sam pewnie i tak nie pojedziesz! Poza tym gówno wiesz. Jak u Was catering? Stawiają coś? jaka cena?
 KrzysieKKS - Pią Sie 14, 2009 13:56

Cateringu dla gości u nas nie ma chyba że coś się zmieniło od ostatniego meczu ale wątpię.
 internacionale - Pią Sie 14, 2009 13:58

| damian1950 napisał/a: |  	  | Jak u Was catering? Stawiają coś? jaka cena? | 

Kiełbaski(5pln) , karczek(6pln), jakieś napoje...  Teraz jak było Podbeskidzie podjechał gość większym autem i każdy chętny w klatce mógł coś zjeść...
 KrzysieKKS - Pią Sie 14, 2009 14:05

o prosze a jednak się zmieniło :)) kto by pomyślał...
 Motor_Lublin - Pią Sie 14, 2009 14:41

Dzięki
 Motorowiec - Pią Sie 14, 2009 18:51

ile wejscie u Was?
 Fanatycy z nad Odry i Bystrzycy...Śląsk&Motor
 glowaBNS - Pią Sie 14, 2009 20:10

Motorowiec,

Podejrzewam iż masz powyżej 16 lat :) A więc jeśli jesteś kobietą to 12PLN(ulgowy) a jeśli płci męskiej to 15PLN :)
 K@KS - Pią Sie 14, 2009 22:06

Jutro ma być piękna pogoda, słońce, 25*C.
 Nic tylko spędzić popołudnie na Sandecji świętując zwycięstwo ;>
 Snoopi86 - Sob Sie 15, 2009 07:37

wszyscy na stadionik!!!ja sie nawet z wesela urywam wiecwszyscy!!!
 Penzel.NS - Sob Sie 15, 2009 08:19

tez bym sie urwał ale to ja sie zenie dzis i chyba mnie nie puszcza,:(
 x_cite - Sob Sie 15, 2009 08:43

| Penzel.NS napisał/a: |  	  | tez bym sie urwał ale to ja sie zenie dzis i chyba mnie nie puszcza,:( | 

Gratulacje kolego!:)
 internacionale - Sob Sie 15, 2009 08:55

| x_cite napisał/a: |  	  |  	  | Penzel.NS napisał/a: |  	  | tez bym sie urwał ale to ja sie zenie dzis i chyba mnie nie puszcza,:( | 

Gratulacje kolego!:)
 | 

Raczej chciałeś napisać Kondolencje... ;)
 Grzechotnik - Sob Sie 15, 2009 09:42

| Penzel.NS napisał/a: |  	  | tez bym sie urwał ale to ja sie zenie dzis i chyba mnie nie puszcza,:( | 

Gratulacje, prosimy o podrzucenie jakiejs "wody ognistej" pod stadion ;)
 Penzel.NS - Sob Sie 15, 2009 10:57

dzieki dzieki ...ja rowniez pozdrawiam i mam nadzieje ze dzis 3 punkty sa nasze.bede z wami chociaz myslami.pozdro
 klipol - Sob Sie 15, 2009 12:21

Proszę przyjechać z małżonką na stadion to będziesz miał wesele na parę tysięcy osób ;p
 Snoopi86 - Sob Sie 15, 2009 12:35

heheheh dokladnie
 DNL - Sob Sie 15, 2009 13:10

Tylko wodki nie zapomnij ; )
 maro - Sob Sie 15, 2009 14:01

W dniu dzisiejszym z tymi weselami to jakaś plaga.ja też o 16 będę na ślubie.około 17 będziemy jechali ul.Kilińskego to damy o sobie znać!
 simo_n - Sob Sie 15, 2009 19:09

Sandecja - Motor, galeria:
 http://tnij.org/sandecja-motor
 x_cite - Sob Sie 15, 2009 21:38

no z weselami dziś to jakaś plaga!!! na WP wjechało chyba ze 20 aut plus autobus z rejestracjach KTA!!! już myślałem, że to Unia:D hehehe
 małolat_19 - Sob Sie 15, 2009 21:40

Tak czy tak nie mieli by szans:)..
 x_cite - Sob Sie 15, 2009 21:43

| małolat_19 napisał/a: |  	  | Tak czy tak nie mieli by szans:).. | 

no chłopie było 20 fur napalonych weselników:D
 polak_ns - Sob Sie 15, 2009 21:56

A no było było :P
 1910 - Sob Sie 15, 2009 23:45

jak szedłem na mecz bo pod rząd blachy KTA KTA RZE LU LU KTA PO sobie myślę gdzie ja kur.. jestem:)
 Owca - Nie Sie 16, 2009 14:18

Wracając do tematu wesel.. wczoraj w trakcie przerwy przejeżdżała przez Kilińskiego biała limuzyna.. przyznać się kto to był :D
 K@KS - Nie Sie 16, 2009 15:01

Nie wiem czy ktoś pamięta mecz z Motorem jakieś 2/3 sezony temu.
 Goście przyjechali po awans w ok. 200 osób i szczerze mówiąc wtedy to nam ciężko było się przebić z dopingiem, mimo, że graliśmy u siebie.
 A teraz ? zdecydowanie większy młyn, dopinguje cały stadion czy też dwie strony i to gościom którzy w podobnej liczbie przyjechali co wtedy nie mogli się przebić z dopingiem ; )
 to taki mały komentarz na podatsawie porównania do naszego niewątpliwego progresu na przestrzeni kilku lat.
 Fallen - Nie Sie 16, 2009 18:14

Pewnie ten penzel ;P
 narkins - Wto Sie 18, 2009 23:43

tylko pare słów na temat  spiny  do ktorej doszlo
 ja jak zawsze z zona i dzieckiem na C doping super chwila Ciszy i motor nie wiedzial co robic bo co zaczeli spiewac to wszyscy widzieli co sie dzialo i dali sobie chlopaki spokuj ale im sie nudzilo i szukali prowokacji i zaczeli bluzgac na Sandecje wkoncu paru starszych panów (po 30) krzykneli a mlodziez zaspiewala Motorowi  mysle ze jakby Motor nie bluzgal to by nie bylo odpowiedzi

http://www.youtube.com/watch?v=MdHM2q7RCEg

|  |