Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - LKS Nieciecza - Sandecja

misiek_1984 - Pią Wrz 24, 2010 18:25
Temat postu: LKS Nieciecza - Sandecja
Hmm szukam i szukam, ale... nie doszukałem się tematu poświęconego niedzielnemu meczowi w aspekcie sportowym. A tu już przecież piątkowe popołudnie, mecz pojutrze. Jeśli jednak coś przeoczyłem i temat takowy już się znajduje, wówczas proszę o usunięcie niniejszego wpisu i tematu.

Mecz moim zdaniem trudny - w Niecieczy nowy trener, drużyna personalnie słaba nie jest, poza tym Sandecja ciągle ma kłopoty kadrowe i znów będzie trzeba zgrywać zawodników w nowym, kolejnym już w tym sezonie ustawieniu. Ale oczywiście jeśli chcemy odgrywać czołową rolę w I lidze, taki mecz trzeba koniecznie wygrać.

Sędzią spotkania będzie Tomasz Garbowski z Opola - dla ułatwienia jest on przez niektórych określany "sędzią z SLD" :-)

SWEET - Pią Wrz 24, 2010 18:33

Ciekawy mecz sie zapowiada w niedziele... Nie daleko mieszkam i napewno bede... 2:1 dla Sandecji...
DNL - Pią Wrz 24, 2010 18:34

Cytat:

Siedmiu zawodników zabraknie w niedzielnym spotkaniu Termaliki Bruk-Betu Nieciecza z Sandecją Nowy Sącz. Ze względu na kontuzję pauzują: Dawid Kwiek, Krzysztof Kiercz, Tomasz Metz, Adrian Fedoruk, Sebastian Ryguła, Norbert Baran. Za czerwoną kartką otrzymaną w pojedynku z Górnikiem Polkowice pauzuje Dawid Kubowicz. 

http://termalica.brukbet....alnosci&id=1098

hanys - Pią Wrz 24, 2010 18:37

tylko zwyciestwo Sandecjo tylko zwyciestwo
mati513 - Pią Wrz 24, 2010 21:01

1:3 KKS! Wszyscy do NIECIECZY :)
qqq - Pią Wrz 24, 2010 22:17

0:2
radziufan - Sob Wrz 25, 2010 15:39

W niedzielę podopieczni Dariusza Wojtowicza jadą do Nieczeczy, gdzie o punkty będą walczyć z przedostatnią drużyną w I lidze, zespołem Termalica Bruk–Bet. Przed tygodniem na własnym stadionie Sandecja zremisowała z Piastem Gliwice 0-0, teraz sądeczanie myślą o komplecie punktów.

- To, że rywal jest tak nisko w ligowej tabeli nigdy niczego nie oznacza – twierdzi Dariusz Wójtowicz. - Zdaję sobie sprawę z faktu, że przeciwnik ma nóż na gardle. Ponadto w ostatnim tygodniu zmienił się tam trener, został nim znany w Nowym Sączu Mirosław Hajdo. W takim meczu nigdy nie wiadomo, co się wydarzy. Piłkarze z Niecieczy będą chcieli za wszelką cenę pokazać, że jeszcze nic w I lidze nie jest dla nich stracone. Jestem przekonany, że u rywala będzie ogromna mobilizacja.

W dalszym ciągu trener Sandecji nie może liczyć na kilku piłkarzy.

- Cieszy na pewno powrót do formy Gawęckiego, który spisuje się naprawdę dobrze w rezerwach – dodaje Dariusz Wójtowicz. – Jednak w Niecieczy jeszcze nie zagra. Rozmawiałem z zawodnikiem i doszliśmy do wniosku, że jeszcze w tym tygodniu będzie bronił barw Sandecji II. Bardzo dobrze posuwa się rekonwalescencja Arka Aleksandra i Kowalczyka. Sądzę, że za dwa tygodnie oba winni już normalnie trenować. Zupełnie zdrowy jest Staniszewski i będzie wystawiony w meczu. Nie wiemy jak długo potrwa leczenie Borovicanina, ale jestem dobrej myśli. On rwie się do gry, ale dopóki lekarz nie zezwoli, nie zagra. W sobotę w meczu przeciwko Glinikowi Piotr Bania otrzyma do dyspozycji 10 zawodników z pierwszego składu, w tym Tomasza Midzierskiego, Dariusza Gawęckiego, Martina Hlouska i Piotra Bagnickiego.

Sandecja: Marek Kozioł i Mariusz Różalski: Marcin Makuch, Jano Frohlich, Damian Zbozień, Sebastian Fechner, Pavel Eismann, Piotr Kulpaka,; Rafał Berliński, Cheikh Tidiane Niane, Vladimir Kukol, Rudolf Urban, Konrad Cebula, Paweł Leśniak, Rafał Zawiślan; Damian Staniszewski, Fabian Fałowski.

sadeczanin.pl

powraca Pawel '15minutówka" i nie ma antylopy czarnej o ile ta 18tka jest prawdziwa bo na oficjalnej pisze ze treneiro nie chce jeszcze zdradzac...

klap - Sob Wrz 25, 2010 15:48

myślę że będzie bardzo ciężko ale wygramy po bramce w doliczonym czasie gry 90+3

oby 3ptk. !!! KKS

Hazarr - Sob Wrz 25, 2010 18:44

radziufan napisał/a:

sadeczanin.pl

powraca Pawel '15minutówka" i nie ma antylopy czarnej o ile ta 18tka jest prawdziwa bo na oficjalnej pisze ze treneiro nie chce jeszcze zdradzac...

standard brukowców, a zwłaszcza redaktorzy Sądeczanina

pozdrowienia dla przykładowego Pana Chmury

KKSiak - Nie Wrz 26, 2010 17:56

ku*wa mac ostatnia minuta...
GoToSleep - Nie Wrz 26, 2010 18:14

co za nie fart...
SWEET - Nie Wrz 26, 2010 19:09

Byłem ,zobaczyłem i Sandecja pechowo przegrała... Sedzie gwizdał dla Bruk Betu... Czerwona kartka ułozyła mecz... Wójtowiczowi sie nie dziwie ze jest zły... Bo ja tez... Szkoda staconych punktów... Gramy dalej...
Kilinskiego 47 - Nie Wrz 26, 2010 19:11

GoToSleep napisał/a:
co za nie fart...

Jaki nie-fart? Fart, że w ogóle nie straciliśmy tej bramki wczesniej biorąc pod uwage szanse jakie miała Nieciecza.

Jak zwykle dostajemy po dupsku od slabeuszy i zespolow zamykajacych tabele. Nic nowego panowie. To jest wlasnie nasza Sandecja...

I co z tego, ze wygralismy przykladowo w Polkowicach czy w "derbach"? Nic, bo wszystko to pozniej i tak hojnie oddamy Nieczieczom itp...

Gdyby to sie nie powtarzalo od lat pewnie bylbym zdegustowany, ale nie jestem. Mozna sie bylo spodziewac...

lechu - Nie Wrz 26, 2010 19:24

Seria bez porażki musiała się skończyć, szkoda, że w tym meczu, ale nie wymagajmy samych zwycięstw od Sandecji. Przecież nawet najlepszym zdarzają się słabe i przegrane mecze. W Niecieczy mecz się nie ułożył po myśli zespołu, bramka w doliczonym czasie zawsze powoduje zdenerwowanie, ale bez przesady: nadal Sandecja jest w czołówce i strefa spadkowa nam nie grozi :P. Trzeba się zmobilizować na Wartę i odbić to niepowodzenie.
Taka jest już piłka nożna.

Raffio - Nie Wrz 26, 2010 19:45

według mnie dobrze że to w tym meczu a nie np. z Wartą albo później Podbeskidziem :)
Głowa do góry i odegramy się na innych drużynach
Teraz już trzeba myśleć o Warcie i żeby się pokazać z jak najlepszej strony zarówno sportowej ja i kibicowskiej ;P

hanys - Nie Wrz 26, 2010 20:21

no to zadali nam "cios" ;)
grubas_KKS - Nie Wrz 26, 2010 20:36

Jak by nie było były gracz Sandecji...
radziufan - Nie Wrz 26, 2010 21:28

Cios w plecy....:)

głowa do góry to tylko futbol:)

Maerqin - Nie Wrz 26, 2010 22:22

Wiekszej napinki na 90minut w zyciu nie widzialem :D
Auerman - Nie Wrz 26, 2010 22:28

Ze smutkiem na twarzy oglądałem dzisiejszee spotkanie wprawdzie siedząc w sektorze gospodarzy gdyż mieszkam w Żabnie.. a studiuję w ns. a staram się od czasu do czasu zaglądać na Kilińskiego..
hajduk1 - Nie Wrz 26, 2010 22:42

http://www.xn--maopolska-...zy-od-sandecji/ trenerzy po meczu
berthold_ns - Pon Wrz 27, 2010 19:52

Jak to wpadło.......??????

http://www.youtube.com/Br...u/7/313mlf23vYU

Raffio - Pon Wrz 27, 2010 20:10

Tu jest chyba zdjęcie z tej akcji widać ze Kozioł za bardzo się odchylił od słupka i przez tą dziurę między nim a słupkiem musiała ona wpaść:

zdjęcie: sandecja.pl

misiek_1984 - Pon Wrz 27, 2010 20:21

Po prostu wieś miała szczęście i tyle... Poza tym "trochę" wsparł ich arbiter i wystarczyło na słabo wczoraj dysponowaną Sandecję.
deska180 - Pon Wrz 27, 2010 21:38

Nic się nie stało , byłem widziałem i gra nie była zła. po za tym takie małe boiska to w sądeckiej a klasie . Teraz wszyscy w sobote na stadion a nie przed tv , trzeba wyciągnąć chłopaków z dołka który po tym meczu będą pewnie mieli. pozdro
Snoopi86 - Wto Wrz 28, 2010 18:12

1 polowa byla calkiem niezla, zwlaszcza na poczatku dobra pilke gralismy, wtedy bylem pewny ze 2-0 dla nas sie skonczy, no ale jak wyszlo widzieli ci co byli....
misions - Wto Wrz 28, 2010 22:30

http://www.małopolska.tv/portal/2010/09/27/nieciecza-ustrzela-sandecje/ Tu macie bramke