Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - AKCJA "ZŁOTÓWKA"

kolafy - Czw Paź 21, 2010 08:37
Temat postu: AKCJA "ZŁOTÓWKA"
Postanowiłem założyć w tej sprawie osobny temat do ewentualnych komentarzy bo w istniejącym który dotyczy meczu z Podbeskidziem jest to post typowo informacyjny...

Kiedyś jedna z naszych zgód, a mianowicie MKS KORONA KIELCE zrobiła bardzo udaną akcje, idąc śladem przyjaciół postanowiliśmy identyczną zrobić u nas. Dokładnie chodzi o AKCJE POD KRYPTONIMEM... ''ZŁOTÓWKA''! Już tłumacze o co chodzi, każdy w młynie czy na stadionie który czyta forum, powtarzam KAŻDY przynosi ze sobą 1 zł nie 50 gr nie 2 złote ale złotówkę na mecz z Podbeskidziem Bielsko-Biała i wrzuca ją do puchy. Ktoś zapyta po co i dlaczego np. na oprawy, transy zachęcające na wyjazdy, graffiti, ewentualnie nowe flagi, również (ale to dotyczy tylko młyna) na zgody. Każdy wie że wór pieniędzy to mało na wszystkie potrzeby także weźcie sobie to do serca bo wrzucając do puchy 1 zł nikt na pewno nie zbiednieje. Przekażcie to innym którzy nie czytają forum, nie wyobrażam sobie żeby ktoś przyszedł na F, C czy nawet A i powiedział nie mam. Zacznijmy działać jak kibice innych klubów we spólnej wielkiej sprawie małym wysiłkiem, bo wiadomo "W JEDNOŚCI SIŁA"!

kolafy - Wto Paź 26, 2010 09:02

PODBIJAM BO JUŻ PEWNIE POŁOWA ZAPOMNIAŁA I NIKT NAWET SŁOWA NIE NAPISZE I MAM NADZIEJE ŻE SIĘ NIE OKAŻE ŻE DRUGA POŁOWA BĘDZIE ROZKŁADAŁO RĘCE PRZY PUSZCE!!!
biker_ns - Wto Paź 26, 2010 11:07

Myślę że bywalcom tego forum te żółte litery wystarczająco dobrze utkwiły w pamięci i nie zapomni nikt o wrzuceniu tej symbolicznej złotówki do puchy.

POZDRAWIAM

www.megachem.pl - Wto Paź 26, 2010 11:15

Proponuję wykorzystanie spikera i poinformowanie kibiców nieforumowych o akcji przed wybiegnięciem piłkarzy na boisko, albo wydrukowaniu krótkiej informacji na ten temat na kartce i dodawaniu do biletu, lub rozdawać przed wejściem na stadion.
radziufan - Wto Paź 26, 2010 12:56

to z tą informacją na kartce dawanej do biletu mysle ze by zadzialalo....
kolafy - Wto Paź 26, 2010 13:05

W czwartek jest walne trzeba obgadać temat i działać najlepiej by było rozdawać takie kartki przed kasami wtedy każdy będzie czytał, a puszki już przed meczem pod sektorami rozstawić.
YG-US - Wto Paź 26, 2010 13:30

i
Plakat Ktory Bedzie Widoczny Na Meczu Przypominający O Akcji

Masahiko - Wto Paź 26, 2010 13:41

"lepsza atmosfera na meczach" ? Piwo do biletu, tudzież seteczka czy może osławione już dopalacze?
małolat_19 - Wto Paź 26, 2010 14:39

Po dopalaczach to chyba Ty odwiedzasz to forum..
kolafy - Wto Paź 26, 2010 14:41

Już dostał ostrzeżenie za głupi komentarz w poważnym jak by nie było temacie, widocznie nie dorósł jeszcze do pewnych spraw kibicowskich i nie wróże mu już długiej kariery na tym forum ;)
Sądeczanin - Wto Paź 26, 2010 14:54

akcja jak najbardziej na + na pewno każdy odwiedzający forum będzie pamiętał każdy ma przecież złotówkę jakąś co się "plącze" po domu więc nie dokładamy jej do piwa tylko zabieramy na mecz na pewno nikt nie zbiednieje co do plakatów, karteczek do biletów super ale myślę że dopiero od następnego meczu ludziom z np sektora A wejdzie to w nawyk chociaż w sumie to tego zeta każdy chyba wysupła ;) pozdro do zobaczenia ze złotóweczką na meczu:D
bacin - Wto Paź 26, 2010 15:19

To ja, oprócz złotówki, dorzucę swoje trzy grosze i może mógłbym pełnić funkcję odpowiedzialnego za poprawność językową sporządzanych plakatów/banerów/ogłoszeń?

Nie ingerując w aspekt merytoryczny rzecz jasna (no, może odrobinę).

Chodzi o to, by przyjemniej się czytało wszystkie teksty.

Nie wiem, może przesadzam, ale razi mnie sformułowanie typu "puszka, z którymi stoją dziewczyny" albo "drodzy kibice na meczu Sandecja-Podbeskidzie".

W razie czego, walcie do mnie na skrzynkę wiadomości prywatnych, a ja będę starał się jakoś to wyprowadzić w kierunku poprawnej polszczyzny.

grubas_KKS - Wto Paź 26, 2010 18:39

No to zgłaszam oficjalnie kandydata na POKEMONA TYGODNIA a jest nim... Masahiko ;) Tak że głosować forumowicze!
sezamek107 - Wto Paź 26, 2010 18:55

Cytat:
To ja, oprócz złotówki, dorzucę swoje trzy grosze i może mógłbym pełnić funkcję odpowiedzialnego za poprawność językową sporządzanych plakatów/banerów/ogłoszeń?

Nie wiem, może przesadzam, ale razi mnie sformułowanie typu "puszka, z którymi stoją dziewczyny" albo "drodzy kibice na meczu Sandecja-Podbeskidzie".

W razie czego, walcie do mnie na skrzynkę wiadomości prywatnych, a ja będę starał się jakoś to wyprowadzić w kierunku poprawnej polszczyzny.

Każdy wie o co chodzi przecież to nie na jakieś zebranie polonistów wtedy byś mógł sobie poprawiać

P.S
Mamy pokemona tygodnia :)

Ad@ś=) - Wto Paź 26, 2010 19:03

sezamek107 napisał/a:
Cytat:

Każdy wie o co chodzi przecież to nie na jakieś zebranie polonistów wtedy byś mógł sobie poprawiać

P.S
Mamy pokemona tygodnia :)

A ja jednak wolę poprawną polszczyznę. Bo jak się coś robi to nie na odpier... się, tylko żeby to miało ręce i nogi a nie było potem wstydu.

kolafy - Wto Paź 26, 2010 20:35

WRACAMY DO TEMATU!
YG-US - Czw Paź 28, 2010 23:27

ODKŁADAĆ 1ZŁ:D
SG36 - Pią Paź 29, 2010 08:44

pisac panowie o tej akcjii jak najwiecej bo to powinno sie udac!!
gogo1910 - Sob Paź 30, 2010 09:06

Dzisiaj na mecz CAŁY STADION MUSI MIEĆ 1 zł !!
Sądeczanin - Sob Paź 30, 2010 11:38

jakby dziś KAŻDY miał tą złotówkę to było by super uzbierała by się konkretna sumka już jakaś :) a nie raz chłopaki podawali jakie koszty oprawy itp sami widzicie że to nie są małe pieniądze każdy dorzuci ten "grosik" i będzie dobrze:) Razem możemy więcej !
Woojtek - Sob Paź 30, 2010 12:06

fajnie by było, jakby spiker poinformował o tej akcji, bo nie wierze żeby dotarło to do wszystkich. O ile jeszcze na F i C pewnie nie będzie wielu osób które o tym nie wiedziały, to na A może być problem.
Jaro - Sob Paź 30, 2010 17:38

ile złotówek wpadło do puszek ?
internacionale - Sob Paź 30, 2010 17:58

Jaro napisał/a:
ile złotówek wpadło do puszek ?

Myślę że chłopaki niebawem wrzucą jakiś raport. Z tego co widziałem puszki wypchane były nie tylko złotówkami :)

Sądeczanin - Sob Paź 30, 2010 18:12

też wydaje mi się że akcja udana :)
kolafy - Sob Paź 30, 2010 19:05

Raporcik się pojawi także cierpliwości.
YG-US - Nie Paź 31, 2010 00:09

Więc TAK:) Akcja Udana!
Dziękujemy wszystkim i mamy nadzieje na kolejny rekord.!
Na Meczu Uzbierano 2000PLN:)

Sądeczanin - Nie Paź 31, 2010 08:48

pewnie z tym bywało różnie ale tak z ciekawości jakie mniej więcej kwoty wpadały wcześniej do puchy? dużo mniejsze niż na "złotówce"?:)
Bianconeri - Nie Paź 31, 2010 08:59

Kilkaset złotych, czasem 300, czasem 500, nie pamiętam dokładnie.
Misiek_1910 - Nie Paź 31, 2010 10:57

Bardzo dziękujemy wszystkim tym którzy przyczynili się ze Akcja Złotówka odniosła sukces!
A zarazem chemy zachęcić do wrzucania do puszek na każdym meczu bo tylko dzięki wspólnej pracy możemy stać się najlepszymi Ultrasami w Polsce i ubarwić nasz Sadecki Stadion i nie tylko. Postaramy się nie zawieś waszych oczekiwań i na następny mecz zaskoczyć wszystkich i przygotować oprawę jakiej jeszcze nie było na K47. Na spotkanie z Podbeskidziem była przygotowana inna oprawa lecz z przyczyn nie zależnych od nas (brak porządnego miejsca na malowanie) nie wyszła tak jak chcieliśmy

Pozdrawiam Young Group'04

kolafy - Nie Paź 31, 2010 13:46

Tak jak kolega powiedział miała być jeszcze jedna oprawa ale widzicie nie raz nawet mając 1000 pomysłów i mnóstwo chęci nie można tego zrealizować bo fizycznie nie ma gdzie.
Brawo dla YG i czekamy na oprawę na meczu z Kluczborkiem :))