Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - SANDECJA NOWY SĄCZ - Olimpia Grudziądz

K@KS - Sro Wrz 21, 2011 12:04
Temat postu: SANDECJA NOWY SĄCZ - Olimpia Grudziądz
Ostatnio słabiej u nas z młynem u siebie więc trzeba się chyba trochę po nakręcać :]
Na FFFFF i jazda, zeby w koncu byl doping konkretny !!

mlodykks - Sro Wrz 21, 2011 13:24

Na młynie w ostatnim czasie tylko garstka kibiców , 3 ostatnie mecze u nas :) nakręcamy nakręcamy
gogo1910 - Sro Wrz 21, 2011 13:58

No właśnie nie zamulamy!!! Bo w następnej rundzie większość meczy będzie na wyjazdach! To u siebie musimy pokazać jak się powinno kibicować. Nakręcać wszystkich, brata, kumpli z osiedli, ze szkół kuzynów. Pokażmy, że trzymamy się dobrze! Dawajcie opisy na GG, Facebooka itp. żeby każdy wiedział! WSZYSCY NA MECZ!!!
Seba - Sro Wrz 21, 2011 17:24

Może jakiś plakat bo dawno nie było ? ;)
kolafy - Czw Wrz 22, 2011 13:57

WSZYSCY DO MŁYNA I JEDZIEMY Z DOPINGIEM PORZĄDNIE! :))
KaKaEs1910 - Czw Wrz 22, 2011 14:30

Już wielkimi krokami zbliża się jesień więc wydaje mi się na CZARNO ;) A jeśli nie na czarno to poprawcie mnie :]
kolafy - Czw Wrz 22, 2011 15:11

Może być na czarno byle by nie na różowo (z całym szacunkiem) ;)
gogo1910 - Sob Wrz 24, 2011 08:04

Nakręcamy i jedziemy!!!!!!
mlodykks - Sob Wrz 24, 2011 09:21

Dawno nie było mocnego dopingu !! JEDZIEMY DZIS !!
Sączersi - Sob Wrz 24, 2011 15:07

Piękna pogoda, kolejki w kasach - WSZYSCY NA MŁYN!
wojo94 - Sob Wrz 24, 2011 15:41

Ale wszyscy brać znajomych i tych co wolą inne miejsca i na młyn !!! Jedziemy z dopingiem! Dawaaać!
olo701 - Sob Wrz 24, 2011 21:35

Panowie doping był piękny, brawa dla Kolafa i Rudego;) Kto nie był niech żałuje!!
gogo1910 - Sob Wrz 24, 2011 21:39

Panowie, kolafy, dobrze gadał. Nikt nie ma nóg z betonu! Jak ktoś nie chce spiewać to niech wyp*****la na sektor A! Bo takie osoby tylko zniechęcają innych i zamulają! Ale dzis doping myśle, że dobry zwłaszcza pod koniec. hehe sektor C ;d K.M.W.T.W. ;)
mlodykks - Sob Wrz 24, 2011 22:45

Pod koniec haha dobre do upadłego kto wygrał :)
Seba - Nie Wrz 25, 2011 12:07

Ciekawe gdzie podziali się Ci wszyscy "wierni kibice" z meczy z Podbeskidziem, Pogonią, Górnikiem ? Doping jak na tak mały młyn bardzo dobry ! :) Kto wygrał mecz ? :D:D:D
Wooojtek - Nie Wrz 25, 2011 12:46

Wiadomo, że na meczach z ciśnieniem młyn będzie większy tak było, jest i będzie nie tylko u nas, po co to znowu roztrząsać.
Doping z perspektywy młyna taki sobie, ale jak się podeszło pod zegar to na prawdę głośno było.

BULI - Nie Wrz 25, 2011 14:53

Czekam tylko na filmik z dopingu :)
niekiedy były takie momenty ze mozna było sie załamać tak jak to robił kolafy, bo faktycznie tragedia.. ale ogolnie było nieźle jak na tak mało osób.. :)
a ten małolat co go na barana trzymałem przez cały mecz to niekiedy krzyczał głośniej niż niejeden normalny koleś i wszyscy sie obracali i go podziwiali :D a dziś go gardeło boli :D
ale bedzie coś z niego w przyszłośći..

mlodykks - Nie Wrz 25, 2011 16:02

BULI bez kitu stałem przed wami moze 2 metry ale i tak najbardziej młodego słyszałem . Ale załamki to były ludzie po co wy się pchacie na młyn jak nic nie spiewacie albo spiewacie bod nosem...
BULI - Nie Wrz 25, 2011 16:13

Dawniej stał na sektorze C bo on gra w Sandecji i wyprowadza naszych z tunelu.. ale postanowiłem go zabrać wczoraj po raz pierwszy i mu sie spodobało i mi powiedział ze na nastepny mecz idzie wiec mamy nastepnego kibica ( sześcioletniego ale jest ) który wie po co jest sie na młynie..
a Tych co nie bedą spiewać kulturalnie bedzie sie wypraszało na sam początek F i bedzie spokój bo lanserów NIE POTRZEBUJEMY!!!!!!

Jeszcze jak rudy chodząc z puszką podszedł do niego i mu piątke przybił to sie zjarał niesamowicie.. ale przez taki głupi gest dziecko wie ze to jest fajne i chce przychodzić..

mlodykks - Nie Wrz 25, 2011 17:12

Jak to kolafy powiedział , żebyśmy sobie odwrócili szaliki żeby na Facebooka zdjęcie było dobre... znam przypadki a po za tym lanserów to mam w h** :) Nawet potrafią siedzieć na młynie i to na szaliku ehh
klipol - Nie Wrz 25, 2011 17:30

"Brawo" dla 2 typów co mnie zjebali jak opierdoliłem młodego, którego zjebał kolafy z gniazda!!!
Nie chcecie śpiewać to weźcie sobie młodego i siadajcie na sektorze A!!!

giacob - Pon Wrz 26, 2011 12:41

"Nasza Sandecjo" z podziałem na 2 strony wychodziło wg. konkretnie.

Dziękówka za gościnę i do następnego.