Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA

Mileniak - Wto Sie 21, 2012 18:25
Temat postu: Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA
Wisła Kraków - POLONIA WARSZAWA

W piątek 31 sierpnia o godz. 20:30 w Krakowie będą grać nasi bracia z Warszawy. Będzie to doskonała okazja aby ich konkretnie wspomóc na wyjeździe, dlatego planujemy zorganizowanie autokarowej eskapady na R22.

Niestety z racji wejścia w życie nowych, chorych przepisów bilet na mecz wyjazdowy może nabyć tylko osoba, która posiada numer identyfikacyjny w Centralnym Systemie Identyfikacji Uczestników Imprez Masowych, który prowadzi Ekstraklasa S.A.
Oznacza to tyle, że osoba chętna do zakupienia biletu musi posiadać kartę kibica klubu, który znajduje się w bazie danych, którą prowadzi Ekstraklasa S.A. – np. Cracovii, Korony lub Polonii Warszawa.

Jednocześnie informujemy, że czynione są starania aby osoby chętne mogły wyrobić taką kartę w Nowym Sączu, tak aby móc pojechać na mecz do Krakowa. Co więcej, dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionego klubu wyrobienie takiej karty będzie najprawdopodobniej bezpłatne.
Jest to o tyle korzystne, że z reguły za wyrobienie takiej karty się płaci. Posiadacz karty będzie mógł kupować bilety na mecze ekstraklasy i będzie mógł jeździć na wyjazdy na najwyższym szczeblu rozgrywek.

Więcej szczegółów wkrótce.

Amico - Wto Sie 21, 2012 21:20

Fajnie jakby udało się zorganizować wyrobienie takich kart u nas w Sączu, to zapewne zwiększyłoby liczbę chętnych, którzy wspomogliby swoich braci na wyjazdach!
internacionale - Wto Sie 21, 2012 21:37

Karty kibica Polonii Warszawa będzie można wyrobić w Nowym Sączu w najbliższy poniedziałek. Jutro udam się na poszukiwania lokalu i dam znać co udało się zorganizować.
młody - Wto Sie 21, 2012 22:07

Mniej więcej jaki koszt wszystkiego ( Wyjazdu , biletu ) ?
kedz10r - Wto Sie 21, 2012 22:08

Cytat:
Co więcej, dzięki uprzejmości zaprzyjaźnionego klubu wyrobienie takiej karty będzie najprawdopodobniej bezpłatne.

Mileniak - Wto Sie 21, 2012 22:41

młody napisał/a:
Mniej więcej jaki koszt wszystkiego ( Wyjazdu , biletu ) ?

Wszystko będzie zależało od ilości chętnych, myślę że wyjazd powinien zamknąć się w kwocie 50 zł (przejazd + bilet na mecz) - jednak podkreślam że to bardzo wstępny szacunek.
PS. Zdaje się, że sam bilet na sektor gości na R22 kosztuje 25 zł

Kazek G f H - Wto Sie 21, 2012 22:58

Pracowity mamy tydzień.

Niedziela 26.08 Bytom.

Środa 29.08 Jasło.

Piątek 31. 08 wisła - Polonia.

Sandecja on Tour!

kedz10r - Wto Sie 21, 2012 23:00

Kazek G f H napisał/a:
Pracowity mamy tydzień.

Niedziela 26.08 Bytom.

Środa 29.08 Jasło.

Piątek 31. 08 wisła - Polonia.

Sandecja on Tour!

I Potem w Sobote 01.09 Sandecja-Olimpia

Filut122 - Sro Sie 22, 2012 11:14

Kazek a 25.08 - Sanok ;D
By3ekns - Sro Sie 22, 2012 12:19

Myślę ,że koszt wyjazdu na mecz naszych braci z Polonii nie przekroczy 50 zł, koszt samego biletu to 25 zł. W tym miejscu wypada podkreślić iż przedsięwzięcie jakim jest sprowadzenie odpowiedniego sprzętu do wyrobu kart kibica nie jest sprawą prostą, zważając choćby na odległość pomiędzy Nowym Sączem a Warszawą, jak i czasem wolnym poświęconym przez kilka osób z K6 Jest to wielki ukłon w naszą stronę, jak i dowód przyjaźni, mało kogo było by stać na taki gest (i nie chodzi mi tu o kwestie finansową tylko samą chęć). Mam nadzieję , że wiele osób skorzysta z możliwości wyrobienia karty kibica Polonii Warszawa jak i wspomoże ich w Krakowie przy Reymonta. Szczegóły podadzą wkrótce odpowiednie osoby ze stowarzyszenia.
internacionale - Sro Sie 22, 2012 13:30

Lokal zorganizowany.... Będzie nim budynek klubowy przy Kilińskiego 47. Użyczono nam na to przedwsizięcie jedno z pomieszczeń (na przeciwko sekretariatu). Teraz czekam tylko na potwierdzenie terminu z Warszawy. Dzisiaj powinienem mieć odpowiedź.
Busta - Sro Sie 22, 2012 13:32

Czyli wchodząc na sektor gości na ubek arenie przykładamy kartę kibica do czytnika tak jak ma to miejsce przy wchodzeniu np na Cracovie ? Nie ma znaczenia czy mam kartę Cracovii , Korony czy tam innego klubu z ekstraklasy? I jeszcze jedno bilet będzie wbity na tą właśnie kartę czy bd w tradycyjnej papierowej formie a karta tylko do identyfikacji?
Mileniak - Sro Sie 22, 2012 20:56

W poniedziałek, 27 sierpnia od 16:00 do 19:00 w budynku klubowym Sandecji będzie można wyrobić kartę kibica Polonii oraz zapisać się na mecz wyjazdowy Wisła Kraków – POLONIA WARSZAWA.

Wyrobienie karty kibica Polonii – bezpłatne.
Zaliczka na wyjazd – 20 zł.

Wyrabiamy karty, wpłacamy zaliczkę i lecimy na R22!

PS. Już teraz wiadomo, że całkowity koszt wyjazdu (przejazd+bilet) wyniesie 50 zł.

rudeboyz - Sro Sie 22, 2012 21:51

Dobra bo jest kilka wątpliwowści(nie tylko moich) czy jak mam karte kibice Cracovii(bez zdjęcia) to da się wejś na nią?
Mileniak - Sro Sie 22, 2012 21:58

rudeboyz napisał/a:
Dobra bo jest kilka wątpliwowści(nie tylko moich) czy jak mam karte kibice Cracovii(bez zdjęcia) to da się wejś na nią?

Szczerze mówiąc nie wiem. Przepisy pzpnu mówią tylko tyle, że karta musi posiadać "numer identyfikacyjny w Centralnym Systemie Identyfikacji Uczestników Imprez Masowych, który prowadzi Ekstraklasa S.A." Nie jestem pewien, czy karta którą posiadasz ma nadany ten numer.

Z ostrożności sugerowałbym wyrobienie karty Polonii, tym bardziej że jest ku temu okazja.

Busta - Czw Sie 23, 2012 00:49

rudeboyz napisał/a:

Nie ma możliwości abyś miał kartę kibica Cracovii nie mając swojego zdjęcia w bazie danych przecież robiłeś je ( zdjęcie ) podczas wyrabiania tej właśnie karty. ( no chyba że zdjęcie skasowało się w bazie danych ale o tym poinformowaliby Cie ludzie którzy kontrolują Cie przy wejściu na stadion.
Druga sprawa...podejrzewam że kibice Cracovii też pewnie będą chcieli wejść razem z Polonią i co oni tez muszą mieć kartę Polonii? ( skoro mają swoją ekstraklasową )
Najlepiej jakby osobo kompetentna w tych sprawach wyjaśniła jasno pewne kwestie:
- w jaki sposób dostaniemy bilety ( wbijane na kartę , forma tradycyjna )
- posiadacz karty kibica Cracovii nie ma konieczności wyrabiania k.k. Polonii aby wejść na mecz Polonia - wisła

By3ekns - Pią Sie 24, 2012 09:08

Nie jestem do końca kompetentny w wyżej wymienionej gestii ale sprawdzaliśmy z chłopakami z Polonii czy ja (jako posiadacz karty kibica Cracovii) jestem w bazie danych ekstraklasy co uprawniało by mnie do wejścia na mecze organizowane przez nią, niestety moich danych w bazie nie było więc ręki uciąć nie dam ale karta Cracovii nie wystarczy, być może nie jest od tego sezonu respektowana.
internacionale - Pią Sie 24, 2012 09:24

By3ekns napisał/a:
Nie jestem do końca kompetentny w wyżej wymienionej gestii ale sprawdzaliśmy z chłopakami z Polonii czy ja (jako posiadacz karty kibica Cracovii) jestem w bazie danych ekstraklasy co uprawniało by mnie do wejścia na mecze organizowane przez nią, niestety moich danych w bazie nie było więc ręki uciąć nie dam ale karta Cracovii nie wystarczy, być może nie jest od tego sezonu respektowana.

Od kilku dni informatycy pracują nad uruchomieniem ogólnopolskiej bazy kibiców, łącząc ze spobą dane identyfikacyjne wszystkich kibiców mających karty klubów ekstraklasowych.

Wszystko wskazuje na to, że system zostanie uruchomiony jeszcze w ten weekend. Dzięki temu, posiadacz karty kibica jakiegokolwiek polskiego klubu będzie mógł uczestniczyć w każdym ekstraklasowym meczu bez konieczności wyrabiania kolejnych kart.

ViruS - Pią Sie 24, 2012 10:13

By3ekns napisał/a:

W tamtym sezonie np. posiadacz karty Cracovii nie mógł wyrobić np. karty kibica Polonii, przez co nie mógł wejść na mecz organizowany przez nich.

Mileniak - Nie Sie 26, 2012 16:40

Przypominam o jutrzejszych zapisach!

Jutro (tj. w poniedziałek) od 16:00 do 19:00 w budynku klubowym Sandecji będzie można wyrobić bezpłatnie kartę kibica Polonii Warszawa oraz zapisać się na mecz wyjazdowy Wisła Kraków – POLONIA WARSZAWA.

Wyrobienie karty kibica Polonii – bezpłatne.
Zaliczka na wyjazd – 20 zł.
Koszt wyjazdu - 50 zł.

Aby wyrobić Kartę Kibica konieczne jest wypełnienie wniosku (otrzymasz go na miejscu), wykonanie na miejscu zdjęcia oraz okazanie dokumentu tożsamości posiadającego wpisany numer PESEL.

Będzie to pierwszy zorganizowany wyjazd kibiców Sandecji na R22 od blisko 10 lat (dokładnie od czasów Adama Małysza;) dlatego naprawdę warto uczestniczyć w takim wydarzeniu!

PS. W związku powtarzającymi się pytaniami informuję, że osoby które nie mogą jechać w piątek do Krakowa a chciałyby wyrobić kartę będą miały taką możliwość, z tym że absolutne pierwszeństwo przy ich wyrabianiu przysługuje osobom jadącym na wyjazd.
Karta może się przydać w przyszłości ;)

[ Dodano: Pon Sie 27, 2012 17:51 ]
Wszystkim chętnym do wyrobienia karty kibica Polonii i zapisania się na wyjazd radzę nie czekać na ostatnią chwilę. Chętnych jest sporo, a godzina 19 coraz bliżej ;)

[ Dodano: Pon Sie 27, 2012 18:35 ]
Uwaga!!! Z racji sporego zainteresowania dyżur został przedłużony do godziny 20:00!
Osoby posiadające karty kibica Cracovii i Korony, a chcące jechać na mecz również są proszone o przybycie na Kilińskiego 47 celem wyrobienia karty kibica Polonii. Chcemy mieć absolutną pewność, że wszyscy wejdą w piątek na mecz.

[ Dodano: Pon Sie 27, 2012 20:19 ]
Dyżur zakończony. Wielkie dzięki wszystkim, którzy się pofatygowali!

internacionale - Pon Sie 27, 2012 20:41

Zakończyliśmy wyrabianie kart Kibica Polonii Warszawa. Zainteresowanie rzeczywiście spore. Dziękujemy w tym miejscu przyjaciołom z Warszawy za czas i poświęcenie !
By3ekns - Wto Sie 28, 2012 20:34

Kieruję podziękowania w stronę naszych przyjaciół z Warszawy, dziękuje za mile spędzony dzień i przybycie do Nowego Sącza, dzięki wszystkim , którzy skorzystali z możliwości wyrobienia kart kibica Polonii a faktycznie liczba całkiem przyzwoita Dodatkowo ukłony w stronę Mileniaka i Miłosza za ogarnięcie tematu od strony ogłoszeniowo-logistycznej :)

P.S ZBIÓRKA TAK JAK INFORMOWAŁEM WCZORAJ: 16:30 POD HALĄ NA NADBRZEŻNEJ. PROSZĘ O PUNKTUALNOŚĆ, ZALEŻY NAM NA JAK NAJSZYBSZYM WYJEŹDZIE Z NOWEGO SĄCZA. DOZOBACZENIA

koper - Sob Wrz 01, 2012 11:54

je*** smoka obiboka !!!!

hehhehehe

andrew_ns - Sob Wrz 01, 2012 14:57

Mistrzostwem i tak było pokazanie środkowego palca przez lamusa z szalikiem Śląska i jego dziewczynę jak odjeżdżaliśmy hahahahaha, jacy oni byli z siebie dumni hehe
kibicns7 - Sob Wrz 01, 2012 16:10

Wyjazd świetny, kto nie był ma czego żałować.
wlck1906 - Sob Wrz 01, 2012 18:43

Jedyne co trzeba powiedzieć dobrego o psiurach to to że doping mają zajebisty... Ale wyjazd zajebisty! Za rok wisła dziwko derby blisko!!!
Busta - Sob Wrz 01, 2012 23:01

Cytat:
Jedyne co trzeba powiedzieć dobrego o psiurach to to że doping mają zajebisty...

ale bez rewelacji...monotonny i z dosyć długimi przestojami co każda konkretniejsza ekipa w tym kraju jest wstanie wykorzystać aby być słyszalną przez całą ubek arenę. Wyjazd bardzo sympatyczny jak i cały mecz ;). Chłopakom z Polonii spodobała się chyba przyśpiewka na unie...mam nadzieję że ktoś skleci krótki opis "wycieczki" do Krakowa żeby ten kto nie był sobie przeczytał a ten co był przypomniał.
...jebać smoka pedofila

KrzysieKKS - Sob Wrz 01, 2012 23:15

Wyjazd rewelacja !

Dzięki dla Poloni za ogarnięcie tematu kart kibica które umożliwiły nam udział w tym meczu. I za całe pozytywne spotkanie tego dnia :)

Zapomniałbym o jednym z hitów po meczu ;))

http://www.youtube.com/watch?v=3vJRlUqtpyk :D

Dopóki na świecie jest lato i zima dopóty Sandecja z Polonią trzyma ;)) stare dobre teksty :)))

KSP & KKS
Szacunek

małolat_19 - Sob Wrz 01, 2012 23:38

kibicns7 napisał/a:
Wyjazd świetny, kto nie był ma czego żałować.

Ja,żałuje strasznie..:(

wachan - Sob Wrz 01, 2012 23:51

cóż bedzie ciężko przeboleć, ale jakoś trzeba życ!
Ptaszkowa - Nie Wrz 02, 2012 01:14

POLONIA I SANDECJA ZAWSZE RAZEM
KKS_FAN - Nie Wrz 02, 2012 09:16

ma ktoś filmik z dopingu?
andrew_ns - Nie Wrz 02, 2012 13:52

Jeszcze ten hit, niestety filmik z innego wyjazdu Polonii, ale przekaz ten sam:

http://www.youtube.com/watch?v=kcarHDoMU58