| 

| 

|  | Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji
 |  |  Kibice - Tour De Pologne

karol46 - Nie Sie 02, 2015 18:53
 Temat postu: Tour De Pologne
 Witam, jako że jeden z etapów kończy się w naszym pięknym mieście a kolaże będą przejeżdżać bardzo blisko stadionu, może udało by się w porozumieniu z klubem, na murawie przygotować coś co zwróciło by uwagę operatorów kamer. Nie mam tu na myśli makiety roweru z kręcącymi się kołami tylko jakieś elementy ściśle związane z klubem.
 rudeboyz - Nie Sie 02, 2015 20:38

A co ma wspólnego TDP, z Sandecją ?
 radziufan - Nie Sie 02, 2015 20:45

nic, ale to fajny sposób na reklamę
 x_cite - Nie Sie 02, 2015 20:47

Dzisiaj w relacji w TVP komentatorzy opisywali po kolei gdzie, koło czego jadą kolarze np. powiedzieli o stadionie Polonii Warszawa....przy okazji TdP miasta nieźle się promują dlatego Nowy Sącz powinien na tym bardzo skorzystać tym bardziej, że Polska Organizacja Turystyczna przygotowuje ściągi dla komentatorów z atrakcjami, zabytkami i fajnymi miejscami danego miasta.
 x_cite - Nie Sie 02, 2015 20:51

Ze śmigłowca relacja jest super...jechali koło Szkoły Pożarniczej w W-wie i obok było jakieś boisko gdzie na środku stała jakaś ekipa kilkudziesięciu osób co uchwycił realizator i pokazywał ich przez dłuższą chwilę....więc to co kolega zaproponował to nie głupi pomysł np. jakieś race czy coś....aby zwrócili uwagę.
 mirek678 - Nie Sie 02, 2015 21:18

moim zdaniem świetny pomysł hmm na Tour De France ostatnio było dużo takich akcji :) i jak się zrobi to z pomysłem to efekt jest świetny :) tylko czasu mało i żeby coś zrobić to potrzeba $
 Bianconeri - Pon Sie 03, 2015 06:09

Jebnijmy wielki trans CHCEMY NAPASTNIKA I NOWEJ TRYBUNY I PARĘ INNYCH RZECZY ALE O TYM PÓŹNIEJ :)
 bzyku - Pon Sie 03, 2015 07:52

Można by ułożyć  obok siebie dwa wielkie herby, miasta i Sandecji ? Ale czasu mało i  kto da na to kasę ?
 karol46 - Pon Sie 03, 2015 10:25

fajnie by było gdyby klub zaprosił chłopaków z akademii, tych którzy wprowadzają piłkarzy na mecz, takich bardzo malutkich. Rozdać flagi biało czarne, wpuścić na murawę i niech wymachują.
 Kmicic - Pon Sie 03, 2015 10:57

Zróbmy bramę:D
 wborzecki@gmail.com - Pon Sie 03, 2015 20:29

POPIERAM BRAMA MUSI BYĆ :-DD
 ROBILI, ROBILI JĄ NASI OJCOWIE :-) I MY NIE GORSI BO BY ICH SYNOWIE :-)))
 NIECH SIĘ GORZAŁKĄ I CUKSAMI WYKUPIĄ BY MIEĆ PRZEJAZD WOLNY.
 TEGO JESZCZE W HISTORII TOUR DE POLOGNE NIE BYŁO ;-DD

rozgłos murowany
 mirek678 - Pon Sie 03, 2015 22:52

Słyszałem że w Maszkowicach będą bramę robić ;)
 Karuzel - Wto Sie 04, 2015 07:14

Brama to dobry pomysł :D nie mogę się doczekać efektu :D
 aidos - Wto Sie 04, 2015 07:47

Ktoś nam pomysł podpier...lił i wczoraj przed metą zrobił "bramę" ;).
 Kmicic - Wto Sie 04, 2015 11:39

| aidos napisał/a: |  	  | Ktoś nam pomysł podpier...lił i wczoraj przed metą zrobił "bramę" ;). | 

Musimy o takich akcjach pisać szyfrem albo tylko na pw:D
 x_cite - Wto Sie 04, 2015 13:17

| mirek678 napisał/a: |  	  | Słyszałem że w Maszkowicach będą bramę robić ;) | 

Jak zatrzymali kiedyś wesele to i TdP może spodziewać się bramy :D
 x_cite - Sro Sie 05, 2015 18:33

TdP w Nowym Sączu kapitalna sprawa! Tyle ludzi co wyszło na spacer, na rower, aby kibicować to przeszło najśmielsze moje oczekiwania! Ulice od samochodów opustoszały i było jak za dawnych lat czyli koniec 80 tych początek 90 - tych! Brawo dla prezydenta Nowaka za odważną decyzję i kapitalną promocję miasta!:)
 matys5392 - Sro Sie 05, 2015 21:09

Nowy Sącz.
 Tour de Pologne.
 Gość w szaliku KSZO.

| Kod: |  	  | http://speedy.sh/cKNbT/Zdjecie0230.jpg | 
 mirek678 - Czw Sie 06, 2015 00:20

BRAWO NOWAK :)

|  |