|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja-Zagłebie
Grzechotnik - Sob Mar 11, 2017 19:54 Temat postu: Sandecja-Zagłebie Piłkarski gwałt na Zagłębiu, gra i doping zajebisty, komentatorzy w szoku po grze Sandecji, kibice gości z Sosnowca słyszani tylko raz na poczatku i w pewnym momencie drugiej połowy. Tylko ten nasz nieszczęsny stadionik... ŁYsy hgvwejcfvbz działaj i buduj stadion!!
ku*** ze tez czlowiek musi tułac sie po swiecie zamiast byc w swiętym miejscu.......
Lucas_93 - Sob Mar 11, 2017 20:07
Po dzisiejszym spotkaniu ciężko nie być zadowolonym, dawno nie widziałem tak grającej Sandecji. Świetna gra obronna, sporo technicznych zagrań i świetna skuteczność. Nie chcę zapeszać, ale coraz bardziej wierzę, że obietnica Nowaka ma szansę się spełnić- a dla polityków to coś nowego.
Martwi mnie tylko stadion, bo wszyscy piszą o remoncie, a ja tego kompletnie nie widzę. Obawiam się, że może wyjść z tego prawdziwa niepraktyczna pokraka. Nowy stadion to nieco większe koszta, ale pozwoli to na planowanie w większym stopniu, w szczególności co do wyglądu, parkingu czy dojazdu.
eSKa - Sob Mar 11, 2017 20:10
Grzechotnik, a gdzie Ty się teraz tułasz :) Pamiętaj, że K47 to swiete MIEJSCE :)
Mecz MIAZGA. Takiej Sandecji nie widzialem nigdy. Szacun dla Trochima - podoba mi się teraz jego gra.
jacek55 - Sob Mar 11, 2017 20:30
Tak jak powiedziałem odszczekuje to co pisałem po sparingach z wielką radością ze Wdowiak nie wnosi jakości do gry , moja wina moja wina moja bardzo wielka wina czekam jeszcze na Zająca mecz miazga .
biker_ns - Sob Mar 11, 2017 20:39
Szok,szok i jeszcze raz szok tyle w temacie.
Wielkie brawa dla chłopaków i jeszcze większe dla trenera ja nie wiem co On z nimi zrobił w przerwie zimowej,ale to jakiś majstersztyk.
PPP111 - Sob Mar 11, 2017 20:46
Ekstraklasa albo śmieć :)))) A tak oceniając to mega jest. Gramy jak za Wójtowicza, juz to pisałem ze Mroczek jest właśnie po Wuju drugim najlepszym kołczem jaki trafił się Sandecji. Widać ze jest szpecem od okresów przygotowawczych , do tego okres i komora krio ktora jak widać pomogła bo zapierniczają jak motorki i nie widac zmęczenia, Zobaczymy na jak długo starczy mocy :D Brakuje tylko napadziora z prawdziwego zdarzenia ale jak widać jakoś to leci nie najgorzej. Na papierze kadra na awans a co zweryfikuje boisko? Pożyjemy zobaczymy :))
Mateusz1234 - Sob Mar 11, 2017 21:01
http://www.polsatsport.pl...-w-nowym-saczu/
Skrót :)
matys5392 - Sob Mar 11, 2017 21:51
Świetna gra drużyny. Zaskakuje Trochim, który był chyba najsłabszym piłkarzem okresu przygotowawczego, a teraz biega, walczy i strzela bramki.
Kapitalny mecz Szufryna, udekorowany golem.
W środkowej strefie Baran z Kasprzakiem masakrowali przeciwników.
Szkoda tylko tego karnego Dudzica,ale....czy faktycznie Danek był faulowany? :D
kamilyes - Sob Mar 11, 2017 21:54
Był był ;)
Dudzic wydaje mi się że także był faulowany :)
Z przyczyn zdrowotnych musiałem oglądać mecz z domu, świetny doping i oprawa, gra majstersztyk.
mirek678 - Nie Mar 12, 2017 06:47
Brawo Brawo Brawo :)
Tomasz - Nie Mar 12, 2017 08:21
Brawo Brawo Barwo ! Taką Sandecje chce oglądać :)
ERNESTO - Nie Mar 12, 2017 09:44
kamilyes napisał/a: | Był był ;)
Dudzic wydaje mi się że także był faulowany :)
Z przyczyn zdrowotnych musiałem oglądać mecz z domu, świetny doping i oprawa, gra majstersztyk. |
Dudzic byl lapany za reke (troche wczesniej, niz zaliczyl lot a`la Suarez), ale karnego to tam byc nie powinno.
Natomiast Danek byl faulowany. Inna sprawa, ze Danek nie trafil w pilke przy swojej probie strzalu :)
Bardzo fajnie sie ogladalo taka Sandecje
Pozdro
młodyC - Nie Mar 12, 2017 18:05
Jak nauczyc Trochima grac? Wkurzyc go ;)
Kibice Zaglebia skakali do niego przed roznym. On sie na nich popatrzył, pokazal pewien gest ruszajac reka ponizej pasa i idealnie dosrodkowal na glowke Szufryna. Po golu z ironia pomachał do kibicow Zaglebia. Sosnowiczan to zabolało, krzykneli tylko Ch ci na imie, ej Trochim ty
i nie odezwali sie juz wiecej do konca meczu,a Wojtek przez ten czas strzelil 2 gole :D
hanys - Pon Mar 13, 2017 08:57
może nei wiedzieli ze jest kibicem Legii ;)
polak_ns - Pon Mar 13, 2017 12:11
hanys napisał/a: | może nei wiedzieli ze jest kibicem Legii ;) |
a nie Korony? kiedyś z bramą wjeżdżał razem z Janotą i Korzymem w Gliwicach ;D
www.megachem.pl - Wto Mar 14, 2017 08:44
Po pijaku się nie liczy ;-)
|
|