|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Zagłębie Lubin ~ Sandecja
radziufan - Czw Wrz 21, 2017 15:04 Temat postu: Zagłębie Lubin ~ Sandecja Dominik Sulikowski sędzią meczu z Zagłębiem Lubin
W meczu pomiędzy KGHM Zagłębiem Lubin a Sandecją Nowy Sącz, głównym arbitrem będzie Dominik Sulikowski z Gdańska. Arbiter ten reprezentuje Pomorski Związek Piłki Nożnej.
W obecnym sezonie poprowadził 5 meczów (3 w Nice 1 Lidze i 2 w Pucharze Polski). W przeszłości trzykrotnie gwizdał w spotkaniach Zagłębia, z których "Miedziowi" wygrali wszystkie. "Biało-czarni" zaś w takiej samej liczbie meczów z Sulikowskim jako głównym zremisowali dwa z nich i jeden wygrali. Pokazano im również 8 żółtych kartek.
matys5392 - Czw Wrz 21, 2017 16:32
Bardzo ciężki mecz. Remis będzie sukcesem. Tym bardziej, że mamy w nogach 120 minut.
-------------------Gliwa------------------------
Kubań---Bućko---Krachunov---Mraz
----------Baran----Kasprzak--------------
Dudzic----------Trochim--------Brzyski
-------------------Kolev------------------------
Lawka:Radlinski, Straus, Basta, Galecki, Danek, Piszczek.
Typ: 0 :0
radziufan - Nie Wrz 24, 2017 14:36
blascok - Nie Wrz 24, 2017 15:23
Jakiś stream???
fanatycznie - Nie Wrz 24, 2017 16:21
http://www.dailymotion.com/video/x2yclwl + proxy, VPN
przyznam szczerze że dla mnie jako emigranta to bomba to co robi ekstraklasa do rodaków na emigracji. Można z dwa - trzy mecze do tyłu przewinąć. Szkoda że w kraju nie można zrobić aby ten kanał też był nawet za drobną opłatą
szydar - Nie Wrz 24, 2017 17:37
Czym Cetnarski przekonuje do siebie Mroczkowskiego ? Można było dać szanse Gałeckiemu .
Mecz szczęśliwie przegrany 1 golem i tyle w temacie .
flowbone - Nie Wrz 24, 2017 17:40
A co myślicie o Kolewie? Nie za szybko ta zmiana?
misiokoda - Nie Wrz 24, 2017 17:44
flowbone napisał/a: | A co myślicie o Kolewie? Nie za szybko ta zmiana? |
Miałem takie samo wrażenie.Tym bardziej, że to zawodnik któremu może nie wychodzić mecz, ale wyjdzie jedna główka i już super :) W ogóle co zmiana to było praktycznie osłabienie zespołu... Strasznie słabą mały ławkę...
Mecz do zapomnienia - już kolejny...
kks10 - Nie Wrz 24, 2017 17:49
Oj słabą
bzyku - Nie Wrz 24, 2017 18:02
Gliwa i tylko 1 w plecy, mecz do szybkiego zapomnienia tak jak ten w Kielcach...
SilverCommander - Nie Wrz 24, 2017 18:02
Kolejny "świetny" występ Cetnarskiego ;). Ciekawe czy dyrektor sportowy to jeszcze kogoś "szuka" do wzmocnienia zespołu, czy już dawno dali sobie spokój, bo przecież kadrę mamy jakże "szeroką" i "wyrównaną" :).
Za tydzień będzie kolejna porażka z rozpędzonym Śląskiem Wrocław i niestety zaczniemy na poważnie rozglądać się za siebie czyli na zespoły, które są w strefie spadkowej i blisko niej.
flowbone - Nie Wrz 24, 2017 18:21
Z tego co mi wiadomo, dyrektor sportowy chciał w sierpniu brać skrzydłowego, trener uparł się na bramkarza.
jacek55 - Nie Wrz 24, 2017 18:27
Co zmiana to gorzej to wyglądało a p.Cetnarski kolejny raz obok meczu .
bo2904 - Nie Wrz 24, 2017 19:46
Nie ma co siać paniki,jeszcze nie jeden mecz przegramy w ex.
Teraz najważniejsze żeby się dobrze przygotować do meczu ze Śląskiem Wrocław.
Kilinskiego 47 - Nie Wrz 24, 2017 19:50
SilverCommander napisał/a: |
Za tydzień będzie kolejna porażka z rozpędzonym Śląskiem Wrocław i niestety zaczniemy na poważnie rozglądać się za siebie czyli na zespoły, które są w strefie spadkowej i blisko niej. |
A Ty co, wróżbita Maciej? Przegraliśmy z zespołem zdecydowanie lepszym w dniu dzisiejszym, dysponujacym nieporownanie lepszą kadrą. I tyle.
A co będzie w następnej kolejce nie wie nikt (poza wróżbitą ;))
fanatycznie - Nie Wrz 24, 2017 20:04
brawo dla Gliwy!
sns1910 - Nie Wrz 24, 2017 21:02
Zagłębie w tym sezonie jest naprawdę w świetnej formie, jeszcze w tym tygodniu mogli do przerwy prowadzić nawet 4:0 z Cracovią w PP, lali ich niemiłosiernie. Szkoda tej sytuacji bramkowej, bo było blisko żeby dowieźć to 0:0, ale nie ma co tez chyba liczyć, że z takim potencjałem, jaki ma aktualnie Sandecja co kolejkę będziemy bić się jak równy z równym z ligową czołówką - szczególnie, że graliśmy ten dzisiejszy mecz kilka dni po 120 minutach w PP. Teraz Śląsk, który też ostatnio mocno idzie do przodu - byłoby super sprawić niespodziankę, ale będzie ciężko.
qqq - Nie Wrz 24, 2017 21:35
Obok meczu z Koroną, najsłabszy mecz w sezonie. Defensorzy zostawiali autostradę do bramki i gdyby nie Gliwa skończyłoby się znacznie wyżej. W ataku również blado. Mało składnych akcji, brak klarownych sytuacji podbramkowych. Górnik w sobotę wychodzi po 120 minutach w tygodniu i kompletnie po nich tego nie było widać. Zapieprzali, jak zawsze. My dzisiaj jacyś powolni i ociężali pomimo tego, że doszło do 7 zmian w kadrze na Puchar Polski.
x_cite - Nie Wrz 24, 2017 21:39
ale jechali niemiłosiernie po Gliwie! za to ciśnie się na usta przyśpiewka...trele morele lubińskie...itd.
style - Nie Wrz 24, 2017 21:39
Mecz chyba najsłabszy Sandecji obok tego z Koroną. Gdyby nie FENOMENALNA forma Gliwy i brak szczęscia Zagłębia spokojnie mielibyśmy w plecy kilka bramek.
Brakuje jak cholera kogoś kto przytrzyma piłkę w środku pola i ją pomysłowo rozegra.
schemat naszej gry jest bardzo prosty kilka podań bez pomysłu do przodu i strata....wogóle nie umiemy się utrzymać przy piłce.
A właśnie i powiedzcie mi czy tylko ja mam takie wrażenie, że piłkarze Sandecji bardzo słabo grają głową ?
Co górna piłka to albo do niej nie skaczą albo przegrają o nią walkę albo każde podanie piłki głową jest pod nogi przeciwnika...
misiokoda - Nie Wrz 24, 2017 22:06
Ja tylko przypomnę, że akurat w środe rozegrane 120 minut nie jest za bardzo argumentem. Właściwie to tylko trójka naszych rozegrała tyle minut w PP - pozostali albo dużo mniej albo w ogóle nie grali.
Nie mamy w kadrze żadnego "jokera", który mógłby coś zmienić w grze, wnieść ożywienia. Przykładem chyba rozpaczy trenera było wpuszczenie Cetnarskiego...
Maerqin - Wto Wrz 26, 2017 14:00
Kilinskiego 47 napisał/a: | SilverCommander napisał/a: |
Za tydzień będzie kolejna porażka z rozpędzonym Śląskiem Wrocław i niestety zaczniemy na poważnie rozglądać się za siebie czyli na zespoły, które są w strefie spadkowej i blisko niej. |
A Ty co, wróżbita Maciej? Przegraliśmy z zespołem zdecydowanie lepszym w dniu dzisiejszym, dysponujacym nieporownanie lepszą kadrą. I tyle.
A co będzie w następnej kolejce nie wie nikt (poza wróżbitą ;)) |
To zupelnie tak jak Ty z frekwencją na nowym stadionie - juz teraz wiesz jaka bedzie za kilka/nascie lat ;)
Kilinskiego 47 - Wto Wrz 26, 2017 14:23
Maerqin napisał/a: | Kilinskiego 47 napisał/a: | SilverCommander napisał/a: |
A co będzie w następnej kolejce nie wie nikt (poza wróżbitą ;)) |
To zupelnie tak jak Ty z frekwencją na nowym stadionie - juz teraz wiesz jaka bedzie za kilka/nascie lat ;) |
Wiem, bo opieram się na obiektywnych, mierzalnych danych i czynnikach demograficznych, społecznych, kulturowych i innych, ale dla Ciebie to i tak za trudne by to pojąć :)
|
|