|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Cracovia
Sączersi - Sob Maj 12, 2018 08:30 Temat postu: Sandecja - Cracovia Mecz juz dzis o 15.30, absolutnie o wszystko i absolutnie do wygrania.
fanatycznie - Sob Maj 12, 2018 09:15
Z racji że Kasprzak i Piter-Bučko pauzują za kartki, Cetnarski nie zagra to pewnie zobaczymy od 1 minut Ksionza i Šovšić więc powinno być dobrze.
Dzisiaj kibicujemy Śląskowi, Arce i Pogoni.
kacperos98s - Sob Maj 12, 2018 09:33
Wiecie czy można dziś kupić bilety w Mielcu?
PPP111 - Sob Maj 12, 2018 09:44
Moskal mówił że pójdziemy na całość od 1 minuty więc skład wiadomy z Damirem i Księdzem.
arek88 - Sob Maj 12, 2018 09:46
kacperos98s napisał/a: | Wiecie czy można dziś kupić bilety w Mielcu? |
Podobno można. Myśle ze na pewno bo przecież nawet mieszkańcy być może z ciekawości się wybiorą. Ja tez zamierzam kupić dopiero w Mielcu. Gdzieś było info o sprzedaży biletów
fanatycznie - Sob Maj 12, 2018 10:43
Cytat: | Rusza sprzedaż biletów. Wszystkie bilety będą kosztować jedynie 20 złotych (bilety VIP w cenie 100 zł)! Wejściówki można nabywać jedynie w sekretariacie klubu Sandecja w Nowym Sączu przy ul. Kilińskiego 47 (od 8:30 - 16:00, do piątku) oraz na stadionie w Mielcu przy ul. Solskiego 1 (od 13:00 do 17:00, do piątku; w dniu meczu od 9:00).
Osoby niepełnosprawne wraz z opiekunami wejdą na mecz za darmo (należy wcześniej odebrać bilet "zerowy"); dla nich przygotowany jest sektor K.
Dzieci do lat 7 uprawnione są do darmowego wstępu. Jednak wcześniej muszą odebrać wejściówkę "zerową".
Dzieci od 8 do lat 14 uprawnione są do zakupu biletu w cenie 1 zł.
Na tym spotkaniu nie obowiązują programy Rodzina 3+ oraz Senior 60+.
W dniu meczu cena wejściówki jest o 5 zł wyższa!! |
aidos - Sob Maj 12, 2018 11:48
A więc lecim, po szacunek, po sławę, po ZWYCIĘSTWO. Do boju.
klipol - Sob Maj 12, 2018 11:49
Panowie jak najlepiej dostać się do Mielca? Autostrada do Dębicy czy zjeżdżać w Tarnowie ?
KKS_FAN - Sob Maj 12, 2018 11:51
klipol napisał/a: | Panowie jak najlepiej dostać się do Mielca? Autostrada do Dębicy czy zjeżdżać w Tarnowie ? |
niewątpliwie pierwsza opcja lepsza :)
wacek - Sob Maj 12, 2018 15:03
Mozna gdzies caly mecz obejzec za granica
piksel - Sob Maj 12, 2018 15:48
http://www.maniak.tv/kanal-7
bo2904 - Sob Maj 12, 2018 16:19
Jest super może nasz super trener wywalczy remis który nam nic nie daje.
kks10 - Sob Maj 12, 2018 17:26
To już jest koniec marzeń
misiek_1984 - Sob Maj 12, 2018 17:45
Cracovia nie utrudniała. Ale Sandecja hmm "mało chciała". Może tak miało być?
spdr - Sob Maj 12, 2018 17:46
Może to i teoria spiskowa ale drużyna nie miała się utrzymać. Bez woli z "góry" wiedzieli jaki będzie finał sezonu. Co dalej? Oby tylko 1 liga..
Maerqin - Sob Maj 12, 2018 18:16
Tak spierdolić karnego...
najdi - Sob Maj 12, 2018 19:06
Nie zdziwię się jak Małkowski wyląduje w niecieczy po sezonie. We wtorkowym meczu mimo strzelone gola tez jego gra była nieco jak by to powiedzieć dziwna. Ale może tylko mi się przewidział.
Chessjan - Sob Maj 12, 2018 19:13
Podsumowanie po meczu w Canal+:
Prowadzący multiligę:
Grzesiek (Baran) porusza sprawę tego, że zespół tak naprawdę cały czas grał na wyjazdach. Jeżeli tak mamy na to popatrzeć, to jest to porażka przede wszystkim działaczy Sandecji, bo do dziś nie została też wbita łopata pod nowy obiekt. Wciąż nawet, co więcej, nie ma projektu na stadion Sandecji. To tak naprawdę mogło odbierać wiarę piłkarzom i trenerom w powodzenie walki o utrzymanie?
Mirosław Szymkowiak:
Ja bym tu dodał jeszcze działaczy i władze miasta przede wszystkim. Bo granie w naszej Ekstraklasie to jest praktycznie co tydzień nazwa Nowego Sącza w telewizji. To jest promocja miasta i każdy prezydent powinien o tym wiedzieć. I tutaj, no wiadomo, jak u nas się wybory zbliżają to tam parę razy słów padło w Sandecji, że ten stadion budują i budują. I nie dziwię się kibicom, że gdzieś tam pod ratusz podchodzą i strajkują, że nie ma tego stadionu. Nie wiem czy dobrze się nie stało, wiadomo, że może źle te słowa będą moje odebrane, w cudzysłowie oczywiście, ale dla kibiców - ja bym wyszedł teraz i stał tam przez najbliższe dwa, trzy tygodnie. Że jak spadnie właśnie do tej pierwszej ligi, to teraz mają czas na zbudowanie sobie zespołu spokojnie (...) Bo dla mnie to jest nieprawdopodobne, żeby takie miasto jak Nowy Sącz, tyle czasu czekanie i nagabywanie tych ludzi, że "wybudujemy wam", to jest oszukiwanie ludzi po prostu i mnie się to bardzo nie podoba.
--
Pozdrawiam,
Chessjan
Vidarius - Sob Maj 12, 2018 19:46
"Bartosz Adamski dotarł do informacji, że Aleksandar Kolew (Sandecja) ma wpisaną w kontrakcie klauzulę odstępnego na poziomie 100 tys. euro. Kwoty odstępnego w umowie nie ma za to zapisanej Filip Piszczek, który znalazł się w orbicie zainteresowań Zagłębia Lubin i Górnika Zabrze."
Takie coś wyhaczyłem na fb, jeśli to prawda z tymi 100 tyś euro to mizerniutkie pieniądze...
biker_ns - Sob Maj 12, 2018 20:21
Vidarius napisał/a: | "Bartosz Adamski dotarł do informacji, że Aleksandar Kolew (Sandecja) ma wpisaną w kontrakcie klauzulę odstępnego na poziomie 100 tys. euro. Kwoty odstępnego w umowie nie ma za to zapisanej Filip Piszczek, który znalazł się w orbicie zainteresowań Zagłębia Lubin i Górnika Zabrze."
Takie coś wyhaczyłem na fb, jeśli to prawda z tymi 100 tyś euro to mizerniutkie pieniądze... |
Nie marniutkie pieniądze tylko kpina,może wystarczą na pokrycie rachunków z tajemniczego zeszytu.
mirek678 - Sob Maj 12, 2018 20:34
A po co ci więcej tych pieniędzy ? na co miały by iść do kieszeni tych leśnych dziadów ? najlepiej by było jakby zero miał wpisane jako odstępne przynajmniej by nic nie mieli z tego bo chyba nie wierzysz w to że coś by poszło z tego na klub
kibic - Sob Maj 12, 2018 20:39
Nie było widać w tym meczu WALKI O ŻYCIE .Cracovia na prawdę nam nie utrudniała no ale nie będzie sobie strzelać samobójczych bramek . Moskal może zameldować wykonanie planu. Władze w końcu na pewno odetchnęły z ulgą problemy zniknęły .Pół drużyny w Niecieczy . Piękny SEN się niestety skończył .
mirek678 - Sob Maj 12, 2018 20:54
kibic napisał/a: | Nie było widać w tym meczu WALKI O ŻYCIE .Cracovia na prawdę nam nie utrudniała no ale nie będzie sobie strzelać samobójczych bramek . Moskal może zameldować wykonanie planu. Władze w końcu na pewno odetchnęły z ulgą problemy zniknęły .Pół drużyny w Niecieczy . Piękny SEN się niestety skończył . |
Jak pół naszej drużyny w Niecieczy to Nieciecza spadek za rok ? ;)
radek - Sob Maj 12, 2018 21:10
Amen
bo2904 - Sob Maj 12, 2018 21:41
Tak na zdrowy rozsądek to chyba mniejsze koszty oddać Lechi mecz walkowerem , a przyjemniej na koniec było by głośno w mediach o Sandecji
Trzeba poddać myśl p.A.A.
kibic - Sob Maj 12, 2018 21:58
bo2904 napisał/a: | Tak na zdrowy rozsądek to chyba mniejsze koszty oddać Lechi mecz walkowerem , a przyjemniej na koniec było by głośno w mediach o Sandecji
Trzeba poddać myśl p.A.A. |
Na koniec przygody w EX wyjazd integracyjny nad morze jak znalazł . Lechia ma legendarnego PESZKĘ. tak że może sie dużo wydażyć ...
|
|