Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

Kibice - Komentarze CRACOVIA - SANDECJA

KrzysieKKS - Sob Paź 06, 2012 11:45
Temat postu: Komentarze CRACOVIA - SANDECJA
Wszelkie dyskusje, pytania, wątpliwości itd wszystko w tym temacie.
krzysiek186 - Sob Paź 06, 2012 12:27

W temacie "1000 powodów ..." napisałeś że autor najlepszej motywacji pojedzie za darmochę. Ja mam pomysł taki by na forum powstał temat w tym dziale w którym będzie można typować wynik tego meczu i naszą liczbę na sektorze. Typer by wygrała osoba która trafi dokładny wynik i będzie najbliżej naszej frekwencji. Zwycięzca dostałby jakiś drobny upominek.

Co do tematu zgodowego pasiaka, to liczę że będzie to inny wzór niż ten, który był kiedyś w sprzedaży.

gogo1910 - Sob Paź 06, 2012 13:27

Jeśli bym mógł coś zaproponować to rywalizacje osiedli, FC itd. :)
Milosz_1910 - Sob Paź 06, 2012 13:40

Hmm odnośnie mobilizacji na ten mecz, proponuje zamienić pare słów choćby z naszym rzecznikiem prasowym, żeby przy okazji każdego meczu na K47 byla podawana informacja o organizowanym wyjezdzie zeby ta liczba byla jak najwieksza :) Mysle ze rzecznik (od marketingu ponoc dobry) w jakis sposob wypromowal by to wydarzenie :) Akcja np. pt,,1000 na Cracovie"..cos w tym stylu :) Taki maly pomysl z mojej strony :)
radziufan - Sob Paź 06, 2012 14:50

więc rzucajcie pomysły haseł reklamujących ten mecz, ja proponuje np :

"WSZYSCY NA CRACOVIE. WYJAZD SAMO ZDROWIE"

Milosz_1910 - Sob Paź 06, 2012 14:58

Hm coś takiego:

" Cracovia - Sandecja
Ja Jadę, a TY ?? " - krótkie, trafiające w sedno sprawy :)

matys5392 - Sob Paź 06, 2012 15:45

"3 listopada - sobota w pasiastych barwach - musisz tam być!"
hanys - Sob Paź 06, 2012 15:50

odnosnie samych szalikow Krzychu niestety to nie jest dobry pomysl, i dobrze go przemysl. Jedziemy przede wszystkim reprezentowac Sandecję i duzo lepiej bedzie wygladal sektor w jednakowych pasiakach w barwach Sandecji. a co do zgody to tak jak ktos napisal lepiej zrobic zgodową oprawę .
Dlatego jestem na nie jesli chodzi o takie pasiaki

polak_ns - Sob Paź 06, 2012 16:08

zgadzam się z hanysem, konkretnie by wyglądało jakby wszyscy mieli nasze pasiaki.
radziufan - Sob Paź 06, 2012 22:36

a ja mysle ze trzeba pomyslec nad jakims konkretnym tranparentem odnosnie naszych kopaczy i przedstawic go wlasnie na Cracovii bo u nas to teraz na meczach bedzie po 300 osob wiec taki trans nie bedzie mial wydzwieku
KrzysieKKS - Sob Paź 06, 2012 23:08

No niestety nie ma tak że dogodzi się wszystkim fakt faktem sprawa nie jest jeszcze zamknięta ale... dlaczego czas na spotkanie SKS znajduje 20 osób a później jest dyskusja na forum? Ja wiem że praca, że rodzina, że... ale godzina w miesiącu to nie jest wiele tym bardziej że od roku jest to zawsze pierwszy czwartek miesiąca. Tam jest czas i miejsce na dyskusje... o Cracovii zajęło to niemal 30 minut a i tak temat nie jest dokończony (pod względem organizacyjnym) a temat pasiaków był wałkowany i nikt nie miał nic przeciwko.

Wytłumaczcie mi jedno (bo nie rozumie tego) dlaczego efekt wizualny (bo będziemy wyglądać mega zajebiście w jednych barwach) przekładamy przed naszą zgodę ? Ważniejsze to żeby fajnie wyglądać czy z klasą pokazać że łączy nas coś więcej niż wspólne województwo ? Dla mnie efekt naszej zajebistości wizualnej to sprawa drugiego planu. Jest o mecz zgodowy więc uzasadnione jest zrobienie takiego pasiaka.

Nie musicie się z tym zgadzać, każdy ma swoje zdanie i to jest w tym wszystkim motorem napędowym. Ale chętnie usłyszę jakieś inne uzasadnienie poza: wzajemną wazeliną, efektem wizualnym.

gogo1910 - Nie Paź 07, 2012 08:06

A ja też jestem by szalik był pasiak BIAŁO-CZARNY. Tak jak powiedział KrzysieKKS, . To jest mecz zgodowy, a Pasy z Krakowa to nasza druga połowa ;)
hanys - Nie Paź 07, 2012 12:37

KrzysieKKS napisał/a:
No niestety nie ma tak że dogodzi się wszystkim fakt faktem sprawa nie jest jeszcze zamknięta ale... dlaczego czas na spotkanie SKS znajduje 20 osób a później jest dyskusja na forum? Ja wiem że praca, że rodzina, że... ale godzina w miesiącu to nie jest wiele tym bardziej że od roku jest to zawsze pierwszy czwartek miesiąca. Tam jest czas i miejsce na dyskusje... o Cracovii zajęło to niemal 30 minut a i tak temat nie jest dokończony (pod względem organizacyjnym) a temat pasiaków był wałkowany i nikt nie miał nic przeciwko.

Wytłumaczcie mi jedno (bo nie rozumie tego) dlaczego efekt wizualny (bo będziemy wyglądać mega zajebiście w jednych barwach) przekładamy przed naszą zgodę ? Ważniejsze to żeby fajnie wyglądać czy z klasą pokazać że łączy nas coś więcej niż wspólne województwo ? Dla mnie efekt naszej zajebistości wizualnej to sprawa drugiego planu. Jest o mecz zgodowy więc uzasadnione jest zrobienie takiego pasiaka.

Nie musicie się z tym zgadzać, każdy ma swoje zdanie i to jest w tym wszystkim motorem napędowym. Ale chętnie usłyszę jakieś inne uzasadnienie poza: wzajemną wazeliną, efektem wizualnym.

Bo gdyby Cracovia miala tez tylko takie Pasiaki to wtedy byloby fajnie, caly stadion pokazuje jeden szal i gitara, Ale my jedziemy jako Sandecja oni beda jako Cracovia wiec kazdy prezentuje swoj klub, a jesli to jest mecz zgodowy to pierdolnac oprawe zgodowa

A teraz Ty mi odpowiedz co Ci da pasiak zgodowy oprocz tego ze to jest mecz zgodowy
Kazek G f H - Nie Paź 07, 2012 13:10

Na pewno będzie to pamiątka z tego meczu.

Nie chodzi o efekt wizualny czy inne tego pierdoły. Chodzi o podkreślenie przyjaźni krakowsko-nowosądeckiej.

Jak pisał Krzysiek, każdemu nie dogodzi. Jak macie zamiar jojczyć na forum, nie dając nic od siebie, nie przychodzić na spotkania SKS gdzie każdy może wejść i podyskutować, to lepiej się nie wypowiadajcie i podporządkujcie się postanowieniom ogółu i tyle. Drażni mnie strasznie takie podejście.

Jest szansa zrobić coś wspólnie, będzie to pierwsza akcja tego typu zorganizowana PRZEZ NAS KIBICÓW SĄDECKIEJ DUMY, nigdy czegoś takiego jeszcze u nas nie było.Doceńcie to.

KrzysieKKS - Nie Paź 07, 2012 15:01

hanys napisał/a:
KrzysieKKS napisał/a:

Bo gdyby Cracovia miala tez tylko takie Pasiaki to wtedy byloby fajnie, caly stadion pokazuje jeden szal i gitara, Ale my jedziemy jako Sandecja oni beda jako Cracovia wiec kazdy prezentuje swoj klub, a jesli to jest mecz zgodowy to pierdolnac oprawe zgodowa

A teraz Ty mi odpowiedz co Ci da pasiak zgodowy oprocz tego ze to jest mecz zgodowy

Poza tym że znowu napisałeś że będzie to fajnie wyglądało to nic nowego nie powiedziałeś.
A dlaczego mamy się ograniczyć do oprawy? Szali już nie wypada? Z racji że będziemy mieli osobny sektor (gości) to każdy może zaprezentować swoją drużynę. Chłopie stary jesteś i z wiekiem stajesz się coraz bardziej marudny. Dla Ciebie efekt fajności jest ważniejszy niż zgoda to ok. Dla mnie i całej gromady osób liczy się przyjaźń a że ten dzień świętują Pasy razem to będą razem. Pewnie kilkudziesięciu pikników też tego nie zrozumie i zajmie Twoje stanowisko tylko że... gdzie i kiedy oni ostatnio reprezentowali Sandecje? Mamy tyle zajebistych wyjazdów w lidze gdzie możemy jechać zgraną ekipą i reprezentować miasto,klub,Sandecje godnie. A problemem jest dla kogoś łączony pasiak ze zgodą na wspólnym meczu? kur..... Da mi zajebistą pamiątkę meczu z naszymi przyjaciółmi i szczerze to ch** mnie obchodzi że kogoś ten pasiak będzie raził w oczy. Jeśli będzie raził to i dobrze bo zgoda była jest i będzie a to jest święto nasze i Cracovii. Dla mnie powód zgody stoi na pierwszym miejscu i nie trzeba tego uzasadniać.

Jak już wcześniej pisałem, będzie kolejny wyjazd na inny teren. Zrobimy sobie swoje pasiaki. Temat uważam za zamknięty, chcesz to w piątek zapraszam na kibolski wieczorek do Carpe Diem na 19. Posiedzimy pogadamy jak chcesz to pomarudzimy;))

Gość - Nie Paź 07, 2012 22:38

1600 Arki też "lizało dupe" Cracovii jak wypuścili łączone szaliki na mecz otwarcia stadionu?
Szalik pasiak ma charakter okolicznościowy wypuszczany na konkretny mecz w tym przypadku zgodowy.
Nie wypuszczamy tego szalika przy okazji wyjazdu na ŁKS czy Stomil. Gdyby tak było można byłoby to uznać za co najmniej coś dziwnego i zajeżdżającego wazeliniarstwem. Nie można przechodzić z skrajności w skrajność...trzeba znać umiar i tak na swoje mecze nosimy swoje barwy a ta zgodowe łączone i tyle.
Łączony pasiak będzie dla każdego pamiątką po tym wyjeździe i czy powiesi go na ścianie czy schowa do szafy, czy bd zabierał na mecz to już sprawa każdego z osobna.

KrzysieKKS - Nie Paź 07, 2012 23:06

AMEN !

I niech ktoś zablokuje pisanie przez gości w tym dziale !!!

YG-US - Nie Paź 07, 2012 23:28

niech to ktoś przeniesie do tematu, który jest zamknięty.
KrzysieKKS - Pon Paź 08, 2012 00:46

rudeboyz napisał/a:
Na pewno bedzie konkretna liczba z N.Sącza..jest bardzo duże ciśnienie na ten mecz.
Natomiast co do łaczonego szalika,to moim zdaniem znacznie lepszą opcją był by zwykły biało-czarno pasiak...Ostatecznie jesteśmy biało-czarni i tak byśmy się znacznie lepiej prezentowali..
Kolejną sprawą jest to źe moźna by go było ( szal) wykorzystać w przyszłości na wyjazdach,a tam,prezentujemy się ,,pstrokato"...:)- większość wie o co mi chodzi.
Po drugie prezentacja takich łaczonych szali trąci mi trochę ,,wazeliną",na to konto lepszą opcją by było zaprezentowanie np.łaczonej zgodowej sektorówki..

K@KS napisał/a:
rudeboyz napisał/a:

Natomiast co do łaczonego szalika,to moim zdaniem znacznie lepszą opcją był by zwykły biało-czarno pasiak...Ostatecznie jesteśmy biało-czarni i tak byśmy się znacznie lepiej prezentowali..
Kolejną sprawą jest to źe moźna by go było ( szal) wykorzystać w przyszłości na wyjazdach

Dokładnie tak, jeśli już jakaś ekipa daje w cenę wyjazdu okazjonalny gadżet to z reguły jest to gadżet danego klubu, przez co cala ekipa wyjazdowa elegancko się prezentuje w sektorze gości w jednolitych barwach.
Nie zmienia to faktu, że zadecydują odpowiednie osoby i będzie fajnie tak czy siak. Ważne, że taki pomysł padł i myśle, że z każdego rozwiązania bedziemy zadowoleni.

Chłopaki ten temat jest czystko informacyjny. Jak tylko powstanie osobny dział na wyjazd to zostanie założony temat na komentarze. Niech w końcu zostanie założony ten dział...

Pasiak jest zgodowy bo to jest mecz zgodowy. Ostatni taki mecz nie licząc Tyskich był niemal 10 lat temu w nieco innej epoce kibicowskiej. Czasy się zmieniają, my mamy swoje reguły (nawiązując do wypowiedzi K@KS) i czy padłoby na Koronę, Polonię, Mielec, Jasełko czy Tychy to i tak pasiak byłby zgodowy. Problem byłby z Jasłem... ;)))

Szal okazjonalny możemy zrobić przy innej okazji tak licznego wyjazdu.

Wątpię że wydanie kilkuset szali zmieni mentalność ludzi na wyjeździe. Jest obecnie sytuacja taka że większość kibolstwa szali nie bierze na wyjazd a uwierzcie że każdy z nich ma ich w szafie przynajmniej kilka.

Nie przesadzałbym z tą wazeliną. To jest mecz zgodowy z tego powodu takie a nie inne decyzje. Swoją drogą dlaczego pasiaki łączone to "wazeliniarstwo" a łączona sektorówka już nie? Nie wpadajmy Panowie w jakieś dziwne skrajności :))

K@KS napisał/a:
No i w zasadzie wszystko jasne, skoro temat jest czysto informacyjny to moje posty do usunięcia.
PS. Podoba mi się jak wszystko dokładnie i z cierpliwością tłumaczysz, nie tylko tu, bo pamiętam, że tak samo było choćby jak wracaliśmy z Gliwic i ludzie mieli do ciebie wiele pytań, naprawdę brawo. To się nazywa odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu :)

"EDYCJA by Krzysiekks ;))

By nie mnożyć postów. Tu oto wyżej przykład wazeliny ;)) jak to mawiają dzień bez wazeliny dniem straconym :)) Myślę że na tym to polega by wszelkie wątpliwości,pytania tłumaczyć i szukać rozwiązania z każdej sytuacji wspólnie. Jakby nie patrzeć wszyscy jedziemy na jednym wózku a czy to będzie przyjemna jazda to zależy od nas wszystkich:)
Całość dialogu zostanie przesunięta do tematu "komentarze"

Pozdrawiam"

hanys - Pon Paź 08, 2012 07:36

wyjebac posty o wazelinie, sprawe wyjasnilem sobie z Krzyskiem wczorfaj, zostalo to zle napisane, SKS chodzilo bardziej o szalik upamietniajacy ten mecz niz o sam pasiak , dlatego szalik mial byc z odpowiednim napisem, wszystkie szczegoly sie dogrywaja
Pozdro

KrzysieKKS - Pon Paź 08, 2012 09:28

Jakie źle napisane... ;)) Twoja błędna interpretacja :D

Posty niech może zostaną dla potomnych coby znali powody takiego nie innego postępowania.

Dziś wieczór pojawią się już konkrety i wszelkie szczegóły odnośnie wyjazdu.

Tymczasem chłopy propaganda musi być ! Gdzie są plakaty czarno biale do drukowania ? Banerki i inne grafiki ? Do roboty chłopaki bo ma być nas 1000 to trzeba się postarać ! WOJNA !! :D

kacper108 - Pon Paź 08, 2012 11:08

kks1910 - Pon Paź 08, 2012 14:32

Jeziemy ! musimy sie tam pkazac w bardzo dabrej liczbie nie takiej smiesznej jak np w Bytomiu ! zastanowmy sie komu chcemz kibicowac i kogo KOCHAMY !!!

A tak poya tematem szalik zgodowy dostaniemy i kiedy

Kazek G f H - Pon Paź 08, 2012 14:43

Przy wejściu na sektor gości będą rozdawane szale :)
Kazek G f H - Pon Paź 08, 2012 15:53

A tak informacyjnie podam że od jutra ruszają zapisy na mecz. Więcej informacji co gdzie, do kiedy napisze wieczorem krzysiek.
mlodykks - Pon Paź 08, 2012 20:15

KKS_FAN - Pon Paź 08, 2012 20:18

łooo kurde, kosmiczny plakat xd
internacionale - Pon Paź 08, 2012 20:29

Poprosiłbym naszych zdolnych grafików o przygotowanie bannerów o wymiarach:

950x150 - na potrzeby forum
750x100 - na stronę oficjalną
700x50 - na sandecja.tv
543x150 - na sandecja.org

Jak propagnda to propaganda ...

mlodykks - Pon Paź 08, 2012 20:32

Produkcja trwa :) ruszyć dupy reszte grafików żeby było widać !!!!

[ Dodano: Pon Paź 08, 2012 21:26 ]

Jak jakiś bład to pisać .

arkoniusz - Pon Paź 08, 2012 21:50

Może jak będzie dużo ludu a wiemy że będzie to nie lepiej pociągiem jechać :D.. wszyscy wiemy, żę pociagiem się lepiej jedzie :D
KrzysieKKS - Pon Paź 08, 2012 22:24

Ładnie ładnie propaganda się rozwija i oby tak dalej. Bardzo dobrze że się coraz więcej osób w do tego zabiera :) Zaraz uzupełnie wszelkie szczegóły odnośnie wyjazdu na Cracovie.

Dlaczego nie pociąg ? Po pierwsze połączenie przez Tarnów w dwie strony to robi wyprawe na cały dzień. Po drugie jeśli jeszcze byłyby dobre połączenia (chodzi o godziny) to możnaby domówić wagony i wyszłoby to w miare tanio ale połączeń o dobrych godzinach brak. Zamawiając pociąg specjlany to koszta rosną i to duuużo do tego pewnie podobnie jak w przypadku Wisły Kraków 20 % zamówionego miejsca trzeba by było poświecić na zbędny balast. Kogo stać na takie rzeczy ? Raczej myśle że nikogo:) Tym bardziej że ani ja ani myślę 100% kibicowskiej braci nie będzie fundować niebieskim przejazdu pociągiem.

Będą autokary, busy i wszystko inne co ma koła i da rade jeździć po naszych drogach ;)

Kazek G f H - Pon Paź 08, 2012 22:50

To co to wisła nie chce fundnąć swoim przejazdu ? :D
KrzysieKKS - Pon Paź 08, 2012 23:16

Nie wiem... zadzwoń i zapytaj... co i jak hahaha :D
internacionale - Wto Paź 09, 2012 07:44

mlodykks napisał/a:
Produkcja trwa :) ruszyć dupy reszte grafików żeby było widać !!!!

[ Dodano: Pon Paź 08, 2012 21:26 ]
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak jakiś bład to pisać .

Jeden bannerek potrzebny jest 700x50 (na sandecja.tv) - no i z tym kosztem wyjazdu to nie wiadomo jeszcze tak do końca więc trzymaj PSD żeby poprawić w razie czego. Ogólnie bardzo dobra robota !

Kmicic - Wto Paź 09, 2012 08:17

Kazek G f H napisał/a:
To co to wisła nie chce fundnąć swoim przejazdu ? :D

Jakiś rozłam w firmie.

mlodykks - Wto Paź 09, 2012 08:30

Mam w PSD wszystkie
krzysiek186 - Wto Paź 09, 2012 08:44

Ja poproszę baner 960 x 165 na sandecja.net
mlodykks - Wto Paź 09, 2012 08:50

amok_ksc - Wto Paź 09, 2012 12:25

Kazimierz wiesz że jeden szaliczek dla mnie :)
Kazek G f H - Wto Paź 09, 2012 19:51

Amok zastanowimy się co do podarowania szalika:)

A WY ?

Bianconeri - Wto Paź 09, 2012 19:56

Pierwsza oficjałka http://www.sandecja.org/1...z_przyjazni.htm
matys5392 - Wto Paź 09, 2012 20:01

A może by tak ktoś jakiegoś eventa na fcb założył? :) To chyba ostatnio najlepsze miejsce do reklamowania takich wydarzeń :)

EDIT: sorki,już widze :) Fajna zapowiedź :)

Bianconeri - Wto Paź 09, 2012 20:04

Go go go gościu dawno już jezd -> https://www.facebook.com/events/448275568548174/
mlodykks - Wto Paź 09, 2012 21:58

Propaganda trwa w najlepsze .

My tez jedziemy a wy !????

Kazek G f H - Sro Paź 10, 2012 13:20

Tak będzie wyglądał pasiak dwustronny:

hasky1910 - Sro Paź 10, 2012 20:48

Kazek G f H napisał/a:
Tak będzie wyglądał pasiak dwustronny:

Obrazek

Projekt nie podlega żadnym dyskusjom??? bo osobiście bym wolał klasyczne napisy Sandecja>herby<Cracovia

SKARHEAD - Sro Paź 10, 2012 20:50

z całym szacunkiem dla projektu, ale wydaje mi się, iż lepszą jego wersją była by opcja bez żadnych napisów, same pasy - a herby nasz KKS po stronie KSC pasów, KSC po naszej stronie KKS pasów
kacper108 - Sro Paź 10, 2012 21:10

SKARHEAD napisał/a:
z całym szacunkiem dla projektu, ale wydaje mi się, iż lepszą jego wersją była by opcja bez żadnych napisów, same pasy - a herby nasz KKS po stronie KSC pasów, KSC po naszej stronie KKS pasów

Popieram, takie "pasiaki" wyglądają najlepiej i najczytelniej :))

hanys - Sro Paź 10, 2012 21:17

niestety pewnych rzeczy nie przeskoczymy ze wzgledow technicznych, czasowych i finansowych, bylo kilka wersji szalika wybralismy najkorzystniejsza , dlatego niestety nie ma dyskusji
kolafy - Sro Paź 10, 2012 21:25

Jak to mówią są gusta i guściki też wyraziłem swoje zdanie na temat szalików ale nikomu nie dogodzi w 100% i najlepiej pójść na kompromis wtedy wszyscy będą zadowoleni mniej lub bardziej ale będą, bo coś się dzieje i ktoś się stara żeby to ogarnąć, a jak wiadomo nie jest to takie łatwe.
KrzysieKKS - Czw Paź 11, 2012 01:35

Dobra widzę że czas na kilka informacji bo zaczyna się marudzenie niczym stare baby na rynku maślanym.

Ehh... Będę pisać powoli tak by każdy zrozumiał o co chodzi. Jak nie to... braknie mi sił i cierpliwości ;)

Po pierwsze: PASIAKI

Co przedstawia projekt? Z jednej strony klasyczny pasiak, czysty. Druga strona, pasiak "pasiaste braterstwo" i herby.

Dlaczego taki projekt ? A no dlatego że łączy dwa elementy: klasyczny pasiak + element okolicznościowy (pamiątkowy). To ma być jedyny szal w swoim wydaniu. Klasyczne pasiaki kupić można wszędzie i w zasadzie zawsze ten pasiak ma specjalny charakter. Ma to być jak relikwia z tego wyjazdu, rzecz święta i niepowtarzalna !! A połączenie dwóch stylów (klasyki + okolicznościowych motywów) daje ten efekt. Poza tym jest to kompromis między tymi co chcą taki pasiak a inny.

Dlaczego pasiak nie jest pasiasty z h(e)ftami. A no bo taki pasiak to skomplikowana sprawa dla producenta takich zabawek. Najpierw robi pasiak a później dorabia osobno h(e)fty. Co za tym idzie ? A no to że taki pasiak jest droższy(o kilka zł to przynajmniej) od tego co zamówimy. A dlaczego go zamówimy a no dlatego że jest tańszy i dużo prostszy w produkcji.

Dlaczego wybieramy to co tanie a nie to co zajebiste i drogie ? a no bo dlatego iż/że/gdyż chcemy koszta wyjazdu zbić jak najniżej się jest to możliwe, gwarantując tym samym w cenie możliwość niezapomnianych pamiątek wyjazdu (dla wielu pierwszego).

Dlaczego taki projekt pójdzie do produkcji ? Dlatego że czas ucieka... jak producent dostanie inne zlecenie na 1000 sztuk szali i nie będzie w stanie wyrobić się czasowo z naszym zamówieniem to co wtedy? który mądry z forum sięgnie za telefon zadzwoni do innej firmy załatwi w cenie produkcji szaliki (dam nobla temu co to zrobi) zrobi projekt który zaakceptują, wyrobi się w terminie z produkcją szali, zapłaci gotówka kilka tysięcy złotych. I świeci oczami jak coś się spierdoli po stronie producenta. Który chętny? to z przyjemnością mu to zadanie powierzę ale odpowiada za to głową

Co mnie denerwuje? to że jest grono osób które wypruwa sobie flaki, żyły i Bóg wie co jeszcze by ten wyjazd był zorganizowany należycie. By każdy wrócił z pamiątką na całe życie i wspomnieniami którymi będą żyć jeszcze jego wnuki. Doceńcie to że całe grono osób poświęca czas pasji którą kocha. Doceńcie to że szaliki są robione w zupełności bez doliczania ani grosza do ich ceny produkcyjnej. Czy to są na tyle marne powodu żeby dalej marudzić ? Wiem Wiem wiem nie dogodzi wszystkim ale jak nie dogodzi i macie coś do wygarnięcia zapraszam na spotkania SKS !!! tam macie miejsce na marudzenie i inne rzeczy które można załatwić bez pisania i tłumaczenia rzeczy prostych oraz ogólnie rozumianych(akceptowanych).

Kolejna WAŻNA SPRAWA: CENA WYJAZDU

Ehh... spokojnie...

Droga braci kibicowska. Jak donoszą źródła tajne przez poufne oraz ściśle tajne z terenu naszego miasta... krążą wieści o tym iż cena wyjazdu jest wysoka bo ma ze 55 zł wysokości. Że drogo tak ? Już służę garścią informacji a nawet kilkoma odnośnie ceny itd.

Z matematyki byłem kiepski co nawet i ktoś z tego forum może poświadczyć więc jak źle liczę to proszę mnie poprawić.

Tak cała cena to 55 zł:

15 zł - oto magiczna cena biletu, nienaruszalna, niezmienialna, totalnie niezależna od nas braci kibolskiej.

10 zł taki jest koszt produkcji pasiaka który będzie dziergany. Początkowo projekt był nieco inny i było to 9 lub 9,50 jednak z racji zmiany cena poszła o 1 zł w górę od sztuki.

Mamy 25 zł a do tego trzeba dodać transport. Tak najbardziej przejebana sprawa ze wszystkich. Dlaczego bo nikt nas nie lubi i nikt nas nie chce wozić. Dlaczego ? to już inna historia w której były smoki. Fakt jest taki a nie inny bierzemy przewoźników jakich mamy chętnych a czy liczą 3,90 od kilometra czy nawet ponad 4 zł to cóż... Czymś musimy tam jechać przecież tak ? A no właśnie... do tego dochodzi transport busami, który z pozoru jest tańszy bo km kosztuje mniej więcej 3 zł jednak w przeliczeniu na osobę z busa daje to cenę wyższą od autokaru. Żeby było sprawiedliwie cena jest jednolita. Zaraz jakiś magik zacznie liczyć km do KRK tak ? i zaraz powie że do KRK jest 100 km... to liczymy tak... i ile 200 ? a no taki ch** jak Piłsudskiego wąsy... liczone jest 250 km co i tak jest na bardzo śliskiej granicy czynnika policyjnego. Co to takiego czynnik policyjny ? widzą Ci co jechali na Polonie jak grała na Wiśle. Proszę kogoś o opinie jaki krajobraz widział i którędy jechał bo ja tej drogi nigdy w życiu nie pokonywałem jadąc od Nowego Sącza na stadion Cracovii czy w wolnych chwilach Wisły;)(taki psi żart) i właśnie wtedy licząc 25 zł od osoby, jadąc autokarem 60 i busem 30 ledwo starczyło na zapłatę za transport. Nie wspominam już że niemal każdy przewoźnik który da się namówić na wyjazd liczy sobie cenę km z nawiązką a do tego jeszcze drogę dojazdu(przynajmniej bo czasem i odjazdu;) ) i tak km lecą i lecą a cena rośnie... i tym samym dochodzimy do....

Magicznej 5 - Ta magiczna suma 5 zł jest na wypadek gdy... zwiedzimy okolice Krakowa mimo naszej woli... gdy przewoźników będzie brak a luda masa i... trzą będzie brać tych drogich co niekoniecznie znaczy dobrych... i takich gdy jest najmniej jeszcze kilka... Tak wiem na spotkaniu SKS padała kwota 50 zł tak by było równo niczym w pysk strzelił... Ale wyliczenia matematyczne studenta historii oraz studenta turystyki i rekreacji zapaliły czerwone światło że może to być lipa i to taka lipa że wcale nie będzie hardko(lo)rowo... dlatego też naprawiamy błąd i ją doliczamy tym samym serdecznie przepraszamy za drobne zamieszanie.

Odnośnie sławnej kwestii transportu. Jeśli ktoś myśli że my tak od kilku lat gramy tą samą bajkę że tak ciężko go załatwić i drogo... to śmiało można zapisać się na listę za 30 zł i klepnąć sobie busa autokar samolot prom czy co kto chce i za ile chce. Jak załatwi po dobrej cenie to chwała mu za to !! Uwierzcie to na prawdę wkurwia jak dzwonisz do 15 firm i każdy słyszy kibice... nie dziękuje... ehh...

Do czego zmierzam... Ja jako obecnie władza SKS serdecznie oświadczam iż ani ja - ani żaden z moich członków ;) nie zabiera z tego wszystkiego ani kuuu...recze grosza. Co lepsze za telefony płacimy sami, za paliwo płacimy sami, za poświęcane dziesiątki godzin kiedy moglibyśmy drapać się po jajach(lub innych częściach ciała) nikt nam nie płaci... czasem stajemy na głowię, czasem nawet wkładamy ją tam gdzie inni nie wsadzili by nawet nogi... no to może trochę przesada ;)) ale często a niemal zawsze ręczymy za wszystko dobrym imieniem i głową. Taki nasz wybór i tak nam dopomóż Bóg a wy to do kurwy nędzy doceńcie bo to ciężki kawałek chleba na którym można stracić zęby i nie jeden już chodzi szczerbaty. Dla większości z Was wyjazd zacznie się dopiero 3 i zakończy 3 wieczorem w domu. Dla nas wyjazd już się rozpoczął kilka dni temu otwierając dział, załatwiając listy, osoby za to odpowiedzialne, podział obowiązków, dzwonienie i załatwianie formalności, do tego jak zawsze wieje wiatr w oczy. Każda z osób zaangażowanych w organizacje tego wyjazdu codziennie żyje tym tematem. Graficy starają się sprostać zboczonym fantazjom Kazka, który nie daje chłopakom spokoju czego efekty widać po projektach, po pamiątkach i wszelkiej grafice jaka się pojawia. On ich gwałci umysłowo a to też sztuka ;)) Ja codziennie zapisuje kolejne karki pomysłów, numerów, planów, kosztów, kalkuluje czy kasa się zgodzi czy znowu plecy. Jak coś wychodzi drożej to się wkurwiam cały dzień albo i więcej... każdy z nas dzwoni i załatwia wszystko najtaniej jak tylko to możliwe na nasze sądeckie warunki. Dlatego jak czytam marudzenie osób, które przyjdą na zbiórkę a całym ich zadaniem jest wpłacić te 55 zł wsadzić zadek do autokaru objechać, pośpiewać i przeżyć mecz z emocjami wrócić do domu... (czasem trzeba dodać zrzygać się, najebać, naubliżać kierowcy bo to on ma władzę nad powozem...) a wszyscy Ci co teraz te tygodnie ciężko zapierdalają za wszystkich jak wrócą do domu to przypomną sobie jak się nazywają a kolejnego dnia czeka ich czas rozliczeń za wyjazd... Poważnie chłopaki wasze uwagi są bezcenne, wszystkie uwagi ale proszę Was serdecznie... zamiast wiecznie TYLKO wymagać dajcie coś od siebie i nie 55 zł zajmijcie się plakatowaniem miasta, projektami, dajcie nam nr na autokary... zajęć jest tyle że głowa mała by to pomieścić a wkład w długopisie za krótki by to zapisać...

Pasiak inny nie będzie bo czas na bawienie w projekty zmiany dyskusje już był teraz jest too late. Takie rzeczy załatwia się na spotkaniach SKS ruszcie łaskawie dupy.

55 taka cena zostanie i przykro mi że nie jest to mniej ale takie życie niestety taniej się nie da nie narażając nas na kolejne długi i koszta (nie daj Boże) z własnej kieszeni. Nas ten wyjazd będzie kosztować ze 2 stówki najmniej przez telefony i inne wydatki dla dobra ogółu z naszej prywatnej kiermany... a do tego i tak solidarnie zapłacimy jak zawsze 55 zł tak jak każdy kibol bo takie życie kibica nie jest łatwe a pasja nie zna granic zwłaszcza tych finansowych.

Poza tematem co do ceny. Jest to w zasadzie jeden z 3 ? 4 wyjazdów tej rundy z czego poprzednie były w bardzo skromnych liczbach. Czy jak na 1 lub 2 wyjazdy w rundzie to 55 zł to aż taka tragedia ? Kurde... kiedyś to się zapożyczało przez całą rundę próbując zaliczać jak najwięcej wyjazdów na Sandecje a w przerwie miedzy rundami/sezonami zbierało się kasę by oddać długi i parę zł odłożyć na kolejne wyjazdy... ehh...

Szanujmy się wzajemnie bo my akceptujemy to że 95% jedzie na wyjazd bez angażowania się w cokolwiek. To wy szanujcie nasze starania by wszystko grało tip top i wyjazd był dla Was i dla nas zajebistym przeżyciem. A czasem coś pomóżcie bo zajęcie zawsze się znajdzie.

Proszę przekazać tą informacje komu się da szczególnie poza forum żeby nikt nie myślał że płaci tylko za autokar 55 zł. A jak ktoś tak uważa to proszę go wyprowadzać z błędu bo jeszcze kilka tygodni do meczu i nie wiem na ile nam starczy cierpliwości :)))

Jeszcze raz ponawiam prośbę co do zapisów. Zapisywać się czym prędzej tak byśmy byli w stanie OSZACOWAĆ zainteresowanie i zapotrzebowanie na pasiaki. Wpłacajcie całość to bardzo ułatwi nam prace. I zapisywać się bo mimo że czasu dla Was jest dużo (kilka tygodni) to dla nas każdy dzień się liczy. Nic w ciemno nie obstawiamy więc liczne że jesteście poważni i dorośli więc gdy przyjdziemy po listy w przyszły poniedziałek to braknie na nich miejsca na zapisy i zostawimy nowe.

Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości i się towarzystwo zastanowi a potem zaakceptuje obecny stan rzeczy.

Dziękuje za uwagę i serdecznie pozdrawiam.

KU CHWALE SANDECJI !!!

hanys - Czw Paź 11, 2012 08:43

KrzysieKKS napisał/a:
Dobra widzę że czas na kilka informacji bo zaczyna się marudzenie niczym stare baby na rynku maślanym.

Ehh... Będę pisać powoli tak by każdy zrozumiał o co chodzi. Jak nie to... braknie mi sił i cierpliwości ;)

Co przedstawia projekt? Z jednej strony klasyczny pasiak, czysty. Druga strona, pasiak "pasiaste braterstwo" i herby.

Dlaczego taki projekt ? A no dlatego że łączy dwa elementy: klasyczny pasiak + element okolicznościowy (pamiątkowy). To ma być jedyny szal w swoim wydaniu. Klasyczne pasiaki kupić można wszędzie i w zasadzie zawsze ten pasiak ma specjalny charakter. Ma to być jak relikwia z tego wyjazdu, rzecz święta i niepowtarzalna !! A połączenie dwóch stylów (klasyki + okolicznościowych motywów) daje ten efekt. Poza tym jest to kompromis między tymi co chcą taki pasiak a inny.

Dlaczego pasiak nie jest pasiasty z h(e)ftami. A no bo taki pasiak to skomplikowana sprawa dla producenta takich zabawek. Najpierw robi pasiak a później dorabia osobno h(e)fty. Co za tym idzie ? A no to że taki pasiak jest droższy(o kilka zł to przynajmniej) od tego co zamówimy. A dlaczego go zamówimy a no dlatego że jest tańszy i dużo prostszy w produkcji.

Dlaczego wybieramy to co tanie a nie to co zajebiste i drogie ? a no bo dlatego iż/że/gdyż chcemy koszta wyjazdu zbić jak najniżej się jest to możliwe, gwarantując tym samym w cenie możliwość niezapomnianych pamiątek wyjazdu (dla wielu pierwszego).

Dlaczego taki projekt pójdzie do produkcji ? Dlatego że czas ucieka... jak producent dostanie inne zlecenie na 1000 sztuk szali i nie będzie w stanie wyrobić się czasowo z naszym zamówieniem to co wtedy? który mądry z forum sięgnie za telefon zadzwoni do innej firmy załatwi w cenie produkcji szaliki (dam nobla temu co to zrobi) zrobi projekt który zaakceptują, wyrobi się w terminie z produkcją szali, zapłaci gotówka kilka tysięcy złotych. I świeci oczami jak coś się spierdoli po stronie producenta. Który chętny? to z przyjemnością mu to zadanie powierzę ale odpowiada za to głową

Co mnie denerwuje? to że jest grono osób które wypruwa sobie flaki, żyły i Bóg wie co jeszcze by ten wyjazd był zorganizowany należycie. By każdy wrócił z pamiątką na całe życie i wspomnieniami którymi będą żyć jeszcze jego wnuki. Doceńcie to że całe grono osób poświęca czas pasji którą kocha. Doceńcie to że szaliki są robione w zupełności bez doliczania ani grosza do ich ceny produkcyjnej. Czy to są na tyle marne powodu żeby dalej marudzić ? Wiem Wiem wiem nie dogodzi wszystkim ale jak nie dogodzi i macie coś do wygarnięcia zapraszam na spotkania SKS !!! tam macie miejsce na marudzenie i inne rzeczy które można załatwić bez pisania i tłumaczenia rzeczy prostych oraz ogólnie rozumianych(akceptowanych).

Ehh... spokojnie...

Droga braci kibicowska. Jak donoszą źródła tajne przez poufne oraz ściśle tajne z terenu naszego miasta... krążą wieści o tym iż cena wyjazdu jest wysoka bo ma ze 55 zł wysokości. Że drogo tak ? Już służę garścią informacji a nawet kilkoma odnośnie ceny itd.

Z matematyki byłem kiepski co nawet i ktoś z tego forum może poświadczyć więc jak źle liczę to proszę mnie poprawić.

Tak cała cena to 55 zł:

15 zł - oto magiczna cena biletu, nienaruszalna, niezmienialna, totalnie niezależna od nas braci kibolskiej.

10 zł taki jest koszt produkcji pasiaka który będzie dziergany. Początkowo projekt był nieco inny i było to 9 lub 9,50 jednak z racji zmiany cena poszła o 1 zł w górę od sztuki.

Mamy 25 zł a do tego trzeba dodać transport. Tak najbardziej przejebana sprawa ze wszystkich. Dlaczego bo nikt nas nie lubi i nikt nas nie chce wozić. Dlaczego ? to już inna historia w której były smoki. Fakt jest taki a nie inny bierzemy przewoźników jakich mamy chętnych a czy liczą 3,90 od kilometra czy nawet ponad 4 zł to cóż... Czymś musimy tam jechać przecież tak ? A no właśnie... do tego dochodzi transport busami, który z pozoru jest tańszy bo km kosztuje mniej więcej 3 zł jednak w przeliczeniu na osobę z busa daje to cenę wyższą od autokaru. Żeby było sprawiedliwie cena jest jednolita. Zaraz jakiś magik zacznie liczyć km do KRK tak ? i zaraz powie że do KRK jest 100 km... to liczymy tak... i ile 200 ? a no taki ch** jak Piłsudskiego wąsy... liczone jest 250 km co i tak jest na bardzo śliskiej granicy czynnika policyjnego. Co to takiego czynnik policyjny ? widzą Ci co jechali na Polonie jak grała na Wiśle. Proszę kogoś o opinie jaki krajobraz widział i którędy jechał bo ja tej drogi nigdy w życiu nie pokonywałem jadąc od Nowego Sącza na stadion Cracovii czy w wolnych chwilach Wisły;)(taki psi żart) i właśnie wtedy licząc 25 zł od osoby, jadąc autokarem 60 i busem 30 ledwo starczyło na zapłatę za transport. Nie wspominam już że niemal każdy przewoźnik który da się namówić na wyjazd liczy sobie cenę km z nawiązką a do tego jeszcze drogę dojazdu(przynajmniej bo czasem i odjazdu;) ) i tak km lecą i lecą a cena rośnie... i tym samym dochodzimy do....

Magicznej 5 - Ta magiczna suma 5 zł jest na wypadek gdy... zwiedzimy okolice Krakowa mimo naszej woli... gdy przewoźników będzie brak a luda masa i... trzą będzie brać tych drogich co niekoniecznie znaczy dobrych... i takich gdy jest najmniej jeszcze kilka... Tak wiem na spotkaniu SKS padała kwota 50 zł tak by było równo niczym w pysk strzelił... Ale wyliczenia matematyczne studenta historii oraz studenta turystyki i rekreacji zapaliły czerwone światło że może to być lipa i to taka lipa że wcale nie będzie hardko(lo)rowo... dlatego też naprawiamy błąd i ją doliczamy tym samym serdecznie przepraszamy za drobne zamieszanie.

Odnośnie sławnej kwestii transportu. Jeśli ktoś myśli że my tak od kilku lat gramy tą samą bajkę że tak ciężko go załatwić i drogo... to śmiało można zapisać się na listę za 30 zł i klepnąć sobie busa autokar samolot prom czy co kto chce i za ile chce. Jak załatwi po dobrej cenie to chwała mu za to !! Uwierzcie to na prawdę wkurwia jak dzwonisz do 15 firm i każdy słyszy kibice... nie dziękuje... ehh...

Do czego zmierzam... Ja jako obecnie władza SKS serdecznie oświadczam iż ani ja - ani żaden z moich członków ;) nie zabiera z tego wszystkiego ani kuuu...recze grosza. Co lepsze za telefony płacimy sami, za paliwo płacimy sami, za poświęcane dziesiątki godzin kiedy moglibyśmy drapać się po jajach(lub innych częściach ciała) nikt nam nie płaci... czasem stajemy na głowię, czasem nawet wkładamy ją tam gdzie inni nie wsadzili by nawet nogi... no to może trochę przesada ;)) ale często a niemal zawsze ręczymy za wszystko dobrym imieniem i głową. Taki nasz wybór i tak nam dopomóż Bóg a wy to do kurwy nędzy doceńcie bo to ciężki kawałek chleba na którym można stracić zęby i nie jeden już chodzi szczerbaty. Dla większości z Was wyjazd zacznie się dopiero 3 i zakończy 3 wieczorem w domu. Dla nas wyjazd już się rozpoczął kilka dni temu otwierając dział, załatwiając listy, osoby za to odpowiedzialne, podział obowiązków, dzwonienie i załatwianie formalności, do tego jak zawsze wieje wiatr w oczy. Każda z osób zaangażowanych w organizacje tego wyjazdu codziennie żyje tym tematem. Graficy starają się sprostać zboczonym fantazjom Kazka, który nie daje chłopakom spokoju czego efekty widać po projektach, po pamiątkach i wszelkiej grafice jaka się pojawia. On ich gwałci umysłowo a to też sztuka ;)) Ja codziennie zapisuje kolejne karki pomysłów, numerów, planów, kosztów, kalkuluje czy kasa się zgodzi czy znowu plecy. Jak coś wychodzi drożej to się wkurwiam cały dzień albo i więcej... każdy z nas dzwoni i załatwia wszystko najtaniej jak tylko to możliwe na nasze sądeckie warunki. Dlatego jak czytam marudzenie osób, które przyjdą na zbiórkę a całym ich zadaniem jest wpłacić te 55 zł wsadzić zadek do autokaru objechać, pośpiewać i przeżyć mecz z emocjami wrócić do domu... (czasem trzeba dodać zrzygać się, najebać, naubliżać kierowcy bo to on ma władzę nad powozem...) a wszyscy Ci co teraz te tygodnie ciężko zapierdalają za wszystkich jak wrócą do domu to przypomną sobie jak się nazywają a kolejnego dnia czeka ich czas rozliczeń za wyjazd... Poważnie chłopaki wasze uwagi są bezcenne, wszystkie uwagi ale proszę Was serdecznie... zamiast wiecznie TYLKO wymagać dajcie coś od siebie i nie 55 zł zajmijcie się plakatowaniem miasta, projektami, dajcie nam nr na autokary... zajęć jest tyle że głowa mała by to pomieścić a wkład w długopisie za krótki by to zapisać...

Pasiak inny nie będzie bo czas na bawienie w projekty zmiany dyskusje już był teraz jest too late. Takie rzeczy załatwia się na spotkaniach SKS ruszcie łaskawie dupy.

55 taka cena zostanie i przykro mi że nie jest to mniej ale takie życie niestety taniej się nie da nie narażając nas na kolejne długi i koszta (nie daj Boże) z własnej kieszeni. Nas ten wyjazd będzie kosztować ze 2 stówki najmniej przez telefony i inne wydatki dla dobra ogółu z naszej prywatnej kiermany... a do tego i tak solidarnie zapłacimy jak zawsze 55 zł tak jak każdy kibol bo takie życie kibica nie jest łatwe a pasja nie zna granic zwłaszcza tych finansowych.

Poza tematem co do ceny. Jest to w zasadzie jeden z 3 ? 4 wyjazdów tej rundy z czego poprzednie były w bardzo skromnych liczbach. Czy jak na 1 lub 2 wyjazdy w rundzie to 55 zł to aż taka tragedia ? Kurde... kiedyś to się zapożyczało przez całą rundę próbując zaliczać jak najwięcej wyjazdów na Sandecje a w przerwie miedzy rundami/sezonami zbierało się kasę by oddać długi i parę zł odłożyć na kolejne wyjazdy... ehh...

Szanujmy się wzajemnie bo my akceptujemy to że 95% jedzie na wyjazd bez angażowania się w cokolwiek. To wy szanujcie nasze starania by wszystko grało tip top i wyjazd był dla Was i dla nas zajebistym przeżyciem. A czasem coś pomóżcie bo zajęcie zawsze się znajdzie.

Proszę przekazać tą informacje komu się da szczególnie poza forum żeby nikt nie myślał że płaci tylko za autokar 55 zł. A jak ktoś tak uważa to proszę go wyprowadzać z błędu bo jeszcze kilka tygodni do meczu i nie wiem na ile nam starczy cierpliwości :)))

Jeszcze raz ponawiam prośbę co do zapisów. Zapisywać się czym prędzej tak byśmy byli w stanie OSZACOWAĆ zainteresowanie i zapotrzebowanie na pasiaki. Wpłacajcie całość to bardzo ułatwi nam prace. I zapisywać się bo mimo że czasu dla Was jest dużo (kilka tygodni) to dla nas każdy dzień się liczy. Nic w ciemno nie obstawiamy więc liczne że jesteście poważni i dorośli więc gdy przyjdziemy po listy w przyszły poniedziałek to braknie na nich miejsca na zapisy i zostawimy nowe.

Mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości i się towarzystwo zastanowi a potem zaakceptuje obecny stan rzeczy.

KU CHWALE SANDECJI !!!

wzruszyłem się... jak ty to pięknie ująłeś ;)

oby tak dalej. no mercy ;)

kolafy - Czw Paź 11, 2012 10:22

Krzysiu jak to w Sączu, przygotuj się na bardziej ambitne "marudzenie" :D
Kazek G f H - Czw Paź 11, 2012 10:43

Kiedyś Kiedyś mecz zgodowy na Cracovii :)

KKS1910* - Czw Paź 11, 2012 11:15

a mam pytanie ;) bo akurat bede wtedy w krk bo mam wyklady w weekend jak to student zaoczny. jest mozliwosc wejscia z naszymi kibicami na sektor? bez kosztu transportu??
hanys - Czw Paź 11, 2012 11:25

KKS1910* napisał/a:
a mam pytanie ;) bo akurat bede wtedy w krk bo mam wyklady w weekend jak to student zaoczny. jest mozliwosc wejscia z naszymi kibicami na sektor? bez kosztu transportu??

Cytat:
DODATKOWO ZOSTAŁA ZWRÓCONA NAM UWAGA (SŁUSZNIE) ŻE ZAPISY POWINNY TEŻ BYĆ W KRK DLA SĄCZERSÓW. NA CHWILĘ OBECNĄ OSOBĄ ODPOWIEDZIALNĄ ZA ZAPISY W KRK JEST KRZYSIEK, Z FORUM KRZYSIEK186. PROSZĘ SIĘ KONTAKTOWAĆ Z NIM BEZPOŚREDNIO.
BYĆ MOŻE BĘDZIE JESZCZE JAKIŚ PUNKT ZAPISÓW W KRK ALE TO SIĘ JESZCZE OKAŻE :)
OSOBY Z KRK PŁACĄ 30 ZŁ (bilet, pasiak, niespodzianka ;))

czerwone na szarym ;)

Kazek G f H - Czw Paź 11, 2012 11:25

Tak, tylko musisz się zapisać na listę wyjazdową i wpłacić 30 zł (za bilet + szalik).

Bilet będzie do odbioru w Nowym Sączu, tylko śledź uważnie temat żeby tego nie przeoczyć.

Szaliki będą rozdawane przy wejściu na sektor gości w dniu meczu.

KKS1910* - Czw Paź 11, 2012 14:01

hanys, bardziej oczojebnym ;D

Kazek G f H, okey, dzieki ;))

KrzysieKKS - Czw Paź 11, 2012 14:58

hanys napisał/a:
KrzysieKKS napisał/a:

Ehh... spokojnie...

Tak cała cena to 55 zł:

KU CHWALE SANDECJI !!!

wzruszyłem się... jak ty to pięknie ująłeś ;)

oby tak dalej. no mercy ;)

Wzruszyłeś ? Nie płacz stary... Ciebie z nadwornego marudy nie obalę bo na to nie ma sposobu:) Ale "no mercy" Ciebie dotyczy jak najbardziej :)) zapisałeś się już na wyjazd ? czy tylko na forum piszesz ?;)

Obawiam się Kolafy że masz racje :)) ale pisałem to po to by każdy sobie uświadomił że nikt na nikim nie zarabia coby później nie było kłótni etc Teraz jest wsio jasne więc każdy niech ruszy dupę na zapisy:)

Kazek G f H - Czw Paź 11, 2012 18:04

Coś słabo te zapisy jak na razie idą :)
Kazek G f H - Czw Paź 11, 2012 18:55

DRUKOWAĆ I ZAKLEJAĆ MIASTO I OKOLICE!!!!

Kazek G f H - Czw Paź 11, 2012 22:36

Od koloru do wyboru! :)

mlodykks - Czw Paź 11, 2012 22:42

KrzysieKKS - Czw Paź 11, 2012 22:48

Dodałbym do plakatów informacje o pasiaku, oraz adres forum. Bo to musi być tak by kazdy wiedział gdzie szukac potrzednych informacji.

Każdy niech druknie troche plakatów i klei po swojej okolicy w przyszłym tygodniu jak czas pozwoli to sie zorganizuje jakas grupe plakatowa :) do dziela Panowie do dziela :)

DeDe - Pią Paź 12, 2012 08:35

Prośba o informację czy można wejśc na mecz jadąc własnym transportem? Dodatkowo bardzo prawdopodobne, że dotrę bezpośrednio na stadion z drugiego końca Polski - czy istnieje wówczas możliwość odbioru biletów pod stadionem Cracovii w dniu meczu?
kolafy - Pią Paź 12, 2012 09:32

Mówią kto pyta nie błądzi, ale bardziej mądrzejsza teoria to kto szuka ten znajdzie, w tym drugim przypadku masz tu dość informacji żeby otrzymać odpowiedź. Trochę chęci panowie bo się tematy rozjeżdżają!
DeDe - Pią Paź 12, 2012 10:10

Zapewne masz rację ale zapomniałem dodać że ostatnio rzadko bywam w Sączu i wątpliwe, że będe mógł się zapisać osobiście...
Krótko: jak zorganizować sobie wejście ma mecz jako osoba mieszkająca w Warszawie i jadąca na mecz stamtąd bezpośrednio?
Z góry dziękuję za informację!

kolafy - Pią Paź 12, 2012 10:30

Wystarczy priv do Krzysia czy Kazka i po bólu ;)
Kazek G f H - Pią Paź 12, 2012 11:21

ZAPISY BĘDĄ PROWADZONE RÓWNIEŻ PRZY STOISKU Z GADŻETAMI PODCZAS MECZU Z DOLCANEM ZĄBKI!!!!!

Koniu - Pią Paź 12, 2012 16:40

Wiem, że z grą Naszych kopaczy jest bardzo kiepsko ale chyba jeszcze bardziej kiepsko wyglądają listy z zapisami na wyjazd do Krakowa :)
Więc Gość rusz CZTERY litery i idź się zapisz ;)

lucek - Pią Paź 12, 2012 16:51

Ty się o mnie nie bój :) pilnuj swoich czterech liter :P
mlodykks - Pią Paź 12, 2012 17:01

No to zrobiłeś w konia haha
wolf ns - Pią Paź 12, 2012 17:11

Koniu napisał/a:
Wiem, że z grą Naszych kopaczy jest bardzo kiepsko ale chyba jeszcze bardziej kiepsko wyglądają listy z zapisami na wyjazd do Krakowa :)

Hmm czemu akurat do mnie bijesz?

Rudy - Pią Paź 12, 2012 17:12

wolf ns napisał/a:
Koniu napisał/a:

Bo się jeszcze nie zapisałeś ;-)))

kacper108 - Pią Paź 12, 2012 17:14

To jest skierowane do każdego kto się zaloguje:)
Zaloguje sie JózefKowalski to będzie wyświetlało "Więc JózefKowalski rusz..."
Ogar ludzie..

Kazek G f H - Pią Paź 12, 2012 17:24

hahaha dobre!
mirek678 - Pią Paź 12, 2012 18:35

wolf ns napisał/a:
Koniu napisał/a:

Chyba do mnie :) heh ;););)

wborzecki@gmail.com - Pią Paź 12, 2012 18:50

PRZEPRASZAM A ZA CZYM KOLEJKA TA STOI ?? :-)) SIĘ TOCZY DYSKUSJA, ALE NA TEMATY KTÓRE MNIE W ZUPEŁNOŚCI NIE INTERESUJĄ , WIĘC NIE BĘDĘ SIĘ WYPOWIADAŁ. BO SIĘ PO PROSTU NA TYM NIE ZNAM.
Kmicic - Pią Paź 12, 2012 18:54

Kumie Ty też się jeszcze nie zapisałeś? Do mnie Koniu nie napisał. hahaha
shapir - Pią Paź 12, 2012 19:17

ok, Koniu ruszam z kopyta i się zapisuję ;)
małolat_19 - Pią Paź 12, 2012 19:19

Pamiętam z pare lat temu jak takie same ,,coś'' mieli na forum Brzeska odnośnie wyjazdu do Nas..
Wchodze ,,obczaić'' jak tam mobilizacja i ,też było napisane ,żebym się na wyjazd zapisał:)

Mateuszek1910 - Pią Paź 12, 2012 19:33

Ale jaja:)
Kazek G f H - Pią Paź 12, 2012 19:36

ZAPISYWAĆ SIĘ W ODPOWIEDNICH PUNKTACH I JUTRO NA MECZU jak najszybciej nie odkładać tego na ostatnią chwilę bo będzie organizacyjny kocioł!

JEST TO OGROMNA PROŚBA!!!

Rudy - Pią Paź 12, 2012 19:40

małolat_19 napisał/a:
Pamiętam z pare lat temu jak takie same ,,coś'' mieli na forum Brzeska odnośnie wyjazdu do Nas..
Wchodze ,,obczaić'' jak tam mobilizacja i ,też było napisane ,żebym się na wyjazd zapisał:)

Nie mów, że się nabrałeś i zapisałeś? :D

KKS1910* - Pią Paź 12, 2012 19:47

Koniu, lol ale mnie gra naszych graczy nie interesuje ,moze troszke i nie wazne czy graja slabo czy dobrze i zawsze jestem na meczu ,a klub i wyjazd bo to rzecz swieta wiec o co Ci biega? ;)) zapisze sie napewno wioec easy!
NKS - Pią Paź 12, 2012 21:03

Koniu napisał/a:

dobre! u nas takich bajerów nie ma ;D

Snoopi86 - Sob Paź 13, 2012 00:18

Koniu napisał/a:

chetnie bym sie zapisal tylko ze jestem 2000tys km od domu i nie dane mi bedzie niestety uczestniczyc w tym wiekopomnym wydarzeniu, wiec niech sie zapisza wszyscy inni za mnie!!!;]

aaaaaa hehe dobre dobre;]

małolat_19 - Sob Paź 13, 2012 04:25

Rudy napisał/a:
małolat_19 napisał/a:

Nie mów, że się nabrałeś i zapisałeś? :D

Chciałem,ale się nie dało:)..

JIMI - Sob Paź 13, 2012 09:27

Więc JIMI rusz CZTERY litery i idź się zapisz ;)

Przeciez jestem zapisany ;)

kacper108 - Sob Paź 13, 2012 18:08

Zapowiedź video stworzona przeze mnie:
http://www.youtube.com/watch?v=lEzZmpodvRw

jaro. s - Sob Paź 13, 2012 21:20

Do Krzysiek 186.
Gdzie w Krakówku będą zapisy?
Pozdr.

adek77 - Nie Paź 14, 2012 18:16

http://www.youtube.com/wa...O0&feature=plcp

Również, zrobiłem swoją zapowiedź, zapraszam do rozsyłania!

krzysiek186 - Nie Paź 14, 2012 19:53

jaro. s napisał/a:
Do Krzysiek 186.
Gdzie w Krakówku będą zapisy?
Pozdr.

Uprzedzając kolejne pytania, imię, nazwisko i PESEL proszę przesyłać mi w prywatnej wiadomości. Następnie podam swój numer konta na który można przelać 30 PLN. W ten sposób bez wychodzenia z domu można zapisać się na wyjazd :)

adek77 napisał/a:
http://www.youtube.com/watch?v=rDkkO8v2eO0&feature=plcp
Również, zrobiłem swoją zapowiedź, zapraszam do rozsyłania!

Herb miejski nie pasuje do zapowiedzi kibicowskiej :/

adek77 - Nie Paź 14, 2012 20:01

to moja pierwsza zapowiedź więc sorki za błędy ;/, ale filmik już wrzucony, następnym razem będzie herb kibiców
jaro. s - Nie Paź 14, 2012 21:35

Dzięki.
Pozdr

malpaA(KKS) - Pon Paź 15, 2012 19:11

Mam pytanko,osoby z po za Sącza gdzie mogą się zapisywać? Miało być info. kilka dni temu odnosnie tego, lecz jeszcze nie ma..przynajmniej ja nie zauważyłem :)
krzysiek186 - Pon Paź 15, 2012 19:35

malpaA(KKS) napisał/a:
Mam pytanko,osoby z po za Sącza gdzie mogą się zapisywać? Miało być info. kilka dni temu odnosnie tego, lecz jeszcze nie ma..przynajmniej ja nie zauważyłem :)

http://www.sandecja.org/forum/viewtopic.php?t=3070 - tu są informacje, może podchodzisz pod któreś kryterium geograficzne :)

malpaA(KKS) - Pon Paź 15, 2012 19:49

Właśnie niestety nie...Gródek nad Dunajcem ok 30 km od Sącza :D
KrzysieKKS - Pon Paź 15, 2012 22:19

Może mi się uda załatwić dla osób z poza NS osobne miejsce jutro. Jeśli nie to zapisujcie się gdzie wam wygodniej i bliżej ;) przy zbiórce szukajcie swojego autokaru przyporządkowanego do punktu zapisów.

PS. Z Gródka nad Dunajcem najbliżej chyba do Rynku lub Lwowską :))))

Rudy - Pon Paź 15, 2012 22:36

KrzysieKKS napisał/a:
Może mi się uda załatwić dla osób z poza NS osobne miejsce jutro. Jeśli nie to zapisujcie się gdzie wam wygodniej i bliżej ;) przy zbiórce szukajcie swojego autokaru przyporządkowanego do punktu zapisów.

Zapraszam do rynku, tutaj lista świecą pustkami!

KrzysieKKS - Pon Paź 15, 2012 22:43

Rudy napisał/a:
KrzysieKKS napisał/a:

Zapraszam do rynku, tutaj lista świecą pustkami!

Zdziwiony ? Przecież wyjazd drogi, nie będzie nas 1000 bo nie ma chuja, pasiaki są mało pasiaste i wszystko inne też jest blleeee... po ch** mam jechać na wyjazd na forum napisze... sialalalala... Tylko nasz wróg czuwa i zaciera ręce żeśmy są tacy ku*** słabi...

wborzecki@gmail.com - Wto Paź 16, 2012 10:11

DNIA 22.10.2012 roku tj. PONIEDZIAŁEK GODZINA 12.00
W STUDIU RTK DZIĘKI UPRZEJMOŚCI WOJTKA MOLENDOWICZA
BĘDZIE NAGRYWANY PROGRAM O NASZYM WYJEŹDZIE NA CRACIVIE.
CELEM JEST OSIĄGNIĘCIE 1000 OSÓB NA NASZYM MECZU W KRAKOWIE.

Milosz_1910 - Wto Paź 16, 2012 10:18

Bardzo ciekawa inicjatywa :)
x_cite - Wto Paź 16, 2012 11:29

A kto będzie uczestnikiem tego programu??? pewnie Włodek z Bianconerim :P
malpaA(KKS) - Wto Paź 16, 2012 11:54

KrzysiekKKS dzięki za info ;) Skorzystam z zapisu w rynku,dzięki Rudy za zaproszenie haha :D :)
Kazek G f H - Wto Paź 16, 2012 21:36

http://cracovia.pl/pilka-...je_z_zakretkami
hanys - Sro Paź 17, 2012 07:22

Kazek G f H napisał/a:
http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/zakrec_sie_na_pomoc_przyjdz_na_sandecje_z_zakretkami

to wszyscy na Cracovię z nakrętkami, zrobimy zakrętkoniadę ;)

Prosty. - Czw Paź 18, 2012 13:17

witam , pochodze z Wieliczki ( Pasiastej, 14 km od Krakowa) i akurat sie złozyło że 3 listopada własnie w Wieliczce Wasze siatkarki grają z MKS MOS WIELICZKA, to może uda Wam się i załapać na mecz siatkarek i je wesprzeć, ale nie ma jeszcze godziny meczu :) Pisze tylko takie info jakby ktoś chciał . Pozdrowienia, Cracovia& Sandecja ! widzimy sie na meczu !
rudeboyz - Czw Paź 18, 2012 22:34

PATOLOGIA SEKTOR,,C"

Z sektora ,,C" 50 osób już dało zaliczki,kolejni chętni wciąż podbijają .....

Potężne ciśnienie na ten mecz..będzie rekord wyjazdowy..

Kazek G f H - Czw Paź 18, 2012 22:52

I tak ma być!
KrzysieKKS - Czw Paź 18, 2012 22:53

Pięknie chłopy bo te 50 osób to więcej niż dotychczas zebrane we wszystkich sklepach alko 24h... A później będzie problem żeby nagle załatwić autokary jeśli się obudzicie na ostatnią chwile... ruszcie dupy na te zapisy bo ile można prosić...

Osoby zbierające indywidualnie zapisy jak np Patologia sektor "C" prosiłbym o kontakt na priv i określenie ile kto ma chętnych a najlepiej już przesyłać listy na maila. Pozwoli nam to wykonać swoją prace na spokojnie i dobrze rozplanować/rozdysponować transport.

Proszę to potraktować poważnie bo później możemy mieć natłok zajęć związanych z wyjazdem.

rudeboyz - Czw Paź 18, 2012 22:58

KrzysieKKS,szczegóły masz na pw
pgasioro1 - Pią Paź 19, 2012 09:36

Szybkie pytanko-kto prowadzi zapisy Ziomków z sektora C na wyjazd na Cracovie????
Z gory dzięki za odpowiedź!!!
Pozdrowionka !!!

rudeboyz - Pią Paź 19, 2012 10:33

pgasioro1, Jak mozesz to zmobilizuj jeszcze kilku kolegów,i zapiszcie sie na swoim osiedlu.tylko szybko.
Koniu - Pią Paź 19, 2012 10:41

Ludzie zapisujecie się? To wolniej bo czas ucieka :)

Kazek G f H - Pią Paź 19, 2012 11:20

Andrzej to jednak spoko gość :D
Koniu - Pią Paź 19, 2012 13:26

Kazek G f H napisał/a:
Andrzej to jednak spoko gość :D

kiedykolwiek wątpiłeś w to?! :D

malpaA(KKS) - Pią Paź 19, 2012 20:48

Lista w rynku wygląda dość mizernie, dzisiaj się zapisałem i bodajże 14 miejsce...Ruszać dupska i sie zapisywac! :)
KubaSSNS - Pią Paź 19, 2012 21:11

http://i45.tinypic.com/2vj6cfa.jpg
KrzysieKKS - Pią Paź 19, 2012 21:49

Dodatkowa lista dla sektora "C" powstanie w (Opengame(wymiana gier video) ul Zakościelna 4 vis a vis byłego domu dziecka, koło fary Czynne 10-18 sobota 9-14 ). Kto chętny żeby jechać w wspólnym gronie z sektorem "C" może śmiało się tam zapisać.

Listy zabierane będą do 29 października (każdy kto prowadzi indywidualne zapisy niech przeklepie je na komputer i prześle na maila: Krzysiekks@interia.pl ) Kto nie dostarczy list na czas to niech załatwia sobie bilety, transport i całą resztę sam.

Miejsce zbiórki to prawdopodobnie BULWAR NARWIKU. Ewentualne szczegóły zostaną wkrótce podane jak łaskawie ruszycie dupy na zapisy i jasne będzie ile osób pojedzie.

KubaSSNS - Sob Paź 20, 2012 17:10

http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be
zapowiedź na szybko zrobiona ( ucięte przyśpiewki to nie moja wina , takie były jak już ściągałem )

jaro. s - Sob Paź 20, 2012 20:07

Jak tam Pany z SG jedziecie?
Pozdr.

kacper108 - Nie Paź 21, 2012 13:02

Nie rozumiem jednej rzeczy. Na zapisy na Cracovię jest więcej czasu niż było na Bytom. Są plakaty, zapowiedzi, jest forum, dużo osób robi co tylko się da żeby ten wyjazd był naprawdę fajnym przeżyciem dla każdego, Cracovia też szykuje się na ten mecz (nowa flaga itd.). Punktów do zapisu jest multum, praktycznie każdy ma do jakiegoś punktu parę ulic przejść. Wiadomo, że jest to mecz na który każdy czekał od dawna bo jest to wyjazd na stadion na którym co tydzień jest jakaś grupa ludzi z Sącza.
Koszt wyjazdu 55 złotych. Jeżeli dla kogoś jest to za dużo to niech pomyśli ile w ostatnim tygodniu wydał na piwo/imprezę/fajki itd...To naprawdę niewiele jak za przejazdy, bilet i szalik.
Lekkie zażenowanie czuję jak pomyślę że my nie potrafimy zebrać się w 8-9 stówek do Krakowa za pół stówy(!!) a inni potrafią przejechać/przelecieć/przepłynąć pół Europy w parę tysięcy na wyjazd. Nie jestem z Sącza, w tygodniu mieszkam w Krk i tak się zastanawiam: każdy w Sączu ma znajomych, kumpli czy to na osiedlu czy gdzieś indziej i ta mobilizacja na ten wyjazd powinna się przenosić na każdego z coraz większą mocą i lawinowym efektem coraz większą liczbą zapisanych osób. W Sączu chyba tego totalnie nie ma.
To nie jest lament jak to u nas jest źle i jak to nic nie potrafimy bo są sytuacje w których widać jaki jest nasz potencjał i jeżeli każdy sobie wbije do łba że robi to nie na pokaz, nie dla kumpli ale dla Sandecji to listy się zapełnią. Nie dajmy sobie przypiąć łatki frajerów, którzy na mecz zgodowy przyjechali w kilkadziesiąt osób do miasta oddalonego o kilkadziesiąt kilometrów.
Tekst ruszcie dupy na zapisy już się tu pojawił kilkakrotnie i trochę mały plon przyniósł więc może podziała na każdego możliwość przeżycia naprawdę czegoś fajnego, czego dawno nie mieliśmy możliwości przeżyć.
Do zobaczenia na Cracovii.

K@KS - Nie Paź 21, 2012 13:08

Spokojnie, myśle że nie zawiedziemy. Po prostu ludzie są odporni na prośby i odkładają zapisy na ostatnią chwilę. Miejcie też świadomość, że niektore osiedla, a nawet sektory :) zapsisują się same na własnych listach i dlatego jeden z drugim na tych ogólnych listach jest 10 czy 15.
Co do tej flagi niespodzianki Cracovii, to szczegóły na ich forum, może ktoś będzie się chciał dołożyć.

hipis_np - Pon Paź 22, 2012 13:01

fotka z wyjazdu na ŁKS ;)

Sączers1910 - Wto Paź 23, 2012 09:37

W Sączu się to nigdy nie zmieni. Zawsze - zawsze listy do ostatniego dnia będą prawie puste :)
Kazek G f H - Wto Paź 23, 2012 18:33

OGROMNA PROŚBA DO WSZYSTKICH OSÓB KTÓRE SPORZĄDZAJĄ SAMODZIELNIE LISTY O DOSTARCZENIE ICH WRAZ Z ZALICZKAMI NA MECZ Z WARTĄ NA STOISKO Z GADŻETAMI. PANOWIE OGARNIJCIE TO DO SOBOTY, UŁATWI TO NAM WIELE SPRAW, A JAK NA RAZIE TAKIM OPIERDALANIEM SIĘ I ZWLEKANIEM NA OSTATNIĄ CHWILĘ ROBI SIĘ NIESAMOWITE ZAMIESZANIE. JEST TO NAPRAWDĘ GORĄCA PROŚBA DO WAS WSZYSTKICH.

krzysiek186 - Wto Paź 23, 2012 20:18

Ja za swojej strony dodam, że zachęcam osoby z Krakowa, i też z innych krańców Polski które nie planują jechać na ten mecz z Nowego Sącza do zapisywania się u mnie. Część śmiałków już to zrobiła, zapraszam pozostałych.
Rudy - Wto Paź 23, 2012 21:04

Jeżeli ktoś ma ochotę pomóc, to w sklepie alkohole 24h przy ul Lwowskiej są wydrukowane plakaty. Każdy chętny możesz sobie je stamtąd wziąć i na własna rękę rozklejać.
KrzysieKKS - Wto Paź 23, 2012 23:24

Kazek G f H napisał/a:
OGROMNA PROŚBA DO WSZYSTKICH OSÓB KTÓRE SPORZĄDZAJĄ SAMODZIELNIE LISTY O DOSTARCZENIE ICH WRAZ Z ZALICZKAMI NA MECZ Z WARTĄ NA STOISKO Z GADŻETAMI. PANOWIE OGARNIJCIE TO DO SOBOTY, UŁATWI TO NAM WIELE SPRAW, A JAK NA RAZIE TAKIM OPIERDALANIEM SIĘ I ZWLEKANIEM NA OSTATNIĄ CHWILĘ ROBI SIĘ NIESAMOWITE ZAMIESZANIE. JEST TO NAPRAWDĘ GORĄCA PROŚBA DO WAS WSZYSTKICH.

Zwłaszcza że na chwilę obecną wszelkie prośby o zapisy zostały potraktowane tak jak zawsze:) DO soboty każdy powienien być już zapisany bo ostatnie dni to tylko czas dla spóźnialskich dla których nikt nie będzie gwarantować transportu;) bo jak 3 tygodnie na zapisy to mało... to... ja nie wiem co :) potraktujcie to poważnie bo będą kłopoty.

hipis_np - Sro Paź 24, 2012 07:40

radziufan - Sro Paź 24, 2012 15:12

wborzecki@gmail.com napisał/a:
DNIA 22.10.2012 roku tj. PONIEDZIAŁEK GODZINA 12.00
W STUDIU RTK DZIĘKI UPRZEJMOŚCI WOJTKA MOLENDOWICZA
BĘDZIE NAGRYWANY PROGRAM O NASZYM WYJEŹDZIE NA CRACIVIE.
CELEM JEST OSIĄGNIĘCIE 1000 OSÓB NA NASZYM MECZU W KRAKOWIE.

Włodziu, doszło to do skutku??

wborzecki@gmail.com - Sro Paź 24, 2012 16:27

TAK OGLĄDAJ DZISIAJ DO JUTRA OD 17 BĘDĄ PUSZCZAĆ W RTK :-))
internacionale - Sro Paź 24, 2012 16:43

Kolejne filmowe zaproszenie na mecz z Cracovią Kraków:

http://www.sandecja.tv/21...nie_na_mecz.htm

berthold_ns - Sro Paź 24, 2012 18:09

wborzecki@gmail.com napisał/a:
TAK OGLĄDAJ DZISIAJ DO JUTRA OD 17 BĘDĄ PUSZCZAĆ W RTK :-))

Włodek ma zajebisty partyjny krawat :) a tak na poważnie to trzeba złosić do RTK że materiał się strasznie ścina od momentu jak Włodek informuje gdzie się można zapisac na wyjazd

Milosz_1910 - Sro Paź 24, 2012 18:12

Jest gdzies internetowa wersja tego materiału ??
Kmicic - Sro Paź 24, 2012 18:13

Cytat:
Włodek ma zajebisty partyjny krawat :) a tak na poważnie to trzeba złosić do RTK że materiał się strasznie ścina od momentu jak Włodek informuje gdzie się można zapisac na wyjazd

Dokładnie. Praktycznie od tego momentu o którym mówisz jest po oglądaniu.

wborzecki@gmail.com - Sro Paź 24, 2012 18:54

QURWA MAĆ NIE DO WIARY :-((
Kmicic - Sro Paź 24, 2012 19:01

Kumie jak masz nr do Wojtka to zadzwoń bo może jest to technicznie do poprawienia.
berthold_ns - Sro Paź 24, 2012 19:53

RTK coś poprawiło i juz jest OK
internacionale - Sro Paź 24, 2012 20:01

A tak odnośnie zapisów to muszę Wam przekazać, że samych dzieci grających w grupach młodzieżowych Sandecji jest już zapisanych na trzy autokary :)
radziufan - Sro Paź 24, 2012 20:06

tylko że one nie nabiją nam liczby wyjazdowej bo będą siedzieć na sektorze młodego kibica Cracovii...
ale liczba tak czy tak godna podziwu:)

wborzecki@gmail.com - Sro Paź 24, 2012 20:45

NO W KOŃCU SIĘ WOIDZIOŁEM :-)
Milosz_1910 - Czw Paź 25, 2012 11:33

Można ogladnac gdzies na internecie ten material?? na stronie rtk nie widzialem niestety nic;/
KubaSSNS - Czw Paź 25, 2012 19:22

Proponowałbym powtórzyć niektóre przyśpiewki przed meczem w Krakowie ;>
matys5392 - Czw Paź 25, 2012 19:35

KubaSSNS napisał/a:
Proponowałbym powtórzyć niektóre przyśpiewki przed meczem w Krakowie ;>

Pasowałoby utrwalić "Kolejowy Klub Sportowy uderzył nam do głowy" bo to moze być nasz nowy hicior.Tak samo przyśpiewka Polonistów ktora spiewana była na meczu z Tychami.

Mateuszek1910 - Czw Paź 25, 2012 19:53

Dla tych którzy sobie planowali oglądać meczyk w domku popijając piwko i żreć pizze, zamiast jechać na wyjazd: Wałek!!!! Orange pokazuje Zawisza vs Termalica!!!!!!! HAHA:D
Kmicic - Czw Paź 25, 2012 20:02

Mateuszek1910 napisał/a:
Dla tych którzy sobie planowali oglądać meczyk w domku popijając piwko i żreć pizze, zamiast jechać na wyjazd: Wałek!!!! Orange pokazuje Zawisza vs Termalica!!!!!!! HAHA:D

Ale nadal jest możliwość zobaczyć go na żywo. I to w bardzo prosty sposób.

mirek678 - Pią Paź 26, 2012 07:43

Brawo dla Orange Sport :)
kedz10r - Pią Paź 26, 2012 09:39

ZAPISY W PIZZERII CHATA W STARYM SĄCZU DO JUTRO TJ SOBOTA DO GODZINY 14
kks ksc - Pią Paź 26, 2012 15:38

Bedzie możliwość zapisania się na wyjazd jeszcze jutro na meczu??
Koniu - Pią Paź 26, 2012 15:53

kks ksc napisał/a:
Bedzie możliwość zapisania się na wyjazd jeszcze jutro na meczu??

Będzie.

Kazek G f H - Pią Paź 26, 2012 16:54

OPRÓCZ AKCJI MIKOŁAJKOWEJ PRZYPOMINAM O OSTATNIEJ MOŻLIWOŚCI ZAPISANIA SIĘ NA WYJAZD NA CRACOVIĘ PRZY STOISKU Z GADŻETAMI PODCZAS SOBOTNIEGO MECZU Z POZNAŃSKĄ WARTĄ!!!

KKS1910* - Sob Paź 27, 2012 12:25

nie bylo mnie w Saczu i nie mialem sie jak zapisac ;( a dzisiaj z pewnych przyczyn nie bede mogl byc tez na meczu z Warta .. jest jeszcze jakas inna mozliwosc zapisania sie ?
Wooojtek - Sob Paź 27, 2012 13:36

Na prawdę nie znasz nikogo kto mógłby cię zapisać ?
Jeśli nie, to zawsze możesz napisać PW do osób odpowiedzianych za zapisy.

KrzysieKKS - Sob Paź 27, 2012 13:55

Masz jutro czas w alko 24h się wpisać bo w poniedziałek będą listy zbierane i nie ma litości dla spóźnialskich. Było odpowiednio dużo czasu na zapisy a i możliwości nie brakowało. Naszego proszenia o wcześniejsze zapisy i tak nikt nie posłuchał (jak zawsze) A zapisy na PW to ostateczność dla osób raczej z poza NS bo i tak już takich jest conajmniej kilka osób.
darecki_78 - Sob Paź 27, 2012 18:58

Sandecja - Warta 0-1 to kolejny powód by być na stadionie Cracovii 3 listopada !! Mam nadzieje ze to nie będzie mecz na który kilka lat znów będę czekał . :( Pozdrawiam Kumów :)
kks ksc - Nie Paź 28, 2012 11:50

Ciekawy jestem czy na zbiórce na bulwarze sie wszyscy tam zmieścimy;)
Milosz_1910 - Nie Paź 28, 2012 12:10

Jak na Bytom sie zmiescilismy to teraz rowniez damy rade :)
Snoopi86 - Nie Paź 28, 2012 13:31

Na bytom było jakieś 500 osób, tu ma być jakieś tysiąc osób;]
KrzysieKKS - Nie Paź 28, 2012 13:36

dzielone na pół ;)

Dzis ostatnia dzien zapisów jutro listy znikają więc ruszać się na zapisy :)

kks ksc - Nie Paź 28, 2012 13:37

to najwyżej zablokujemy całą ulice na bulwarze;)
hasky1910 - Nie Paź 28, 2012 21:37

Mam tylko nadzieję że wszytskie autobusy pojadą w jednej kolmnie razem ze "zmechanizowanymi prywatnie" i w brzesku zrobimy postój by krzyknąć jesteśmy u siebie i pozbyć się zakupionych vlepek :D
Milosz_1910 - Nie Paź 28, 2012 21:46

Takze wszyscy co jada autami na zbiorke i jedna zwarta kolumna ! :)
KKS1910* - Nie Paź 28, 2012 23:09

ogolnie zapisy jak tam? jako tako cos bedzie z tego? :))
radziufan - Pon Paź 29, 2012 07:30

Milosz_1910 napisał/a:
Takze wszyscy co jada autami na zbiorke i jedna zwarta kolumna ! :)

taka podróz w kolumnie z autokarami skonczyla kiedys sie dla mnie (i nie tylko) 1000zl manadatu i 10pkt karnymi:) co prawda przed sądem się to wszystko pozniej odkrecilo, ale....

tak wiec jezeli auta maja jechac z autokarami to trzeba niestety najpierw zapytac o to niebieskich gagatków

KrzysieKKS - Pon Paź 29, 2012 09:29

a na jakiej podstawie dostałeś taki mandat ? za nielegalne zjazdowisko ?:D
Fani Bianconeri - Pon Paź 29, 2012 11:54

Ja bym proponował co niektórym poważnie się nad sobą zastanowić i ogarnąć...
radziufan - Pon Paź 29, 2012 12:45

KrzysieKKS napisał/a:
a na jakiej podstawie dostałeś taki mandat ? za nielegalne zjazdowisko ?:D

za to ze dołączyłem sie do kolumny i przejechalem 2x na czerwonym swiatełku :)

tak wieć osobom któe chcą się dołączyć do kolumny radze najpierw zapytac czy są brane pod uwagę w tejże kolumnie

Rudy - Pon Paź 29, 2012 13:20

KKS1910* napisał/a:

Nigdy na forum nie było podawane ile osób jest na listach, więc nie widze powodu, dla którego teraz miałoby być inaczej ;-)
Do zobaczenia na zbiórce!

KKS1910* - Pon Paź 29, 2012 15:06

Rudy, pod stadionem w tym przypadku ;)) do zobaczenia
rwp - Pon Paź 29, 2012 17:07

Rudy napisał/a:
KKS1910* napisał/a:

Nigdy na forum nie było podawane ile osób jest na listach, więc nie widze powodu, dla którego teraz miałoby być inaczej ;-)
Do zobaczenia na zbiórce!

Z tego co pamiętam przy wyjeździe na Sovię był licznik wyjazdowy w celu większej mobilizacji

KrzysieKKS - Pon Paź 29, 2012 21:25

A widzisz Radku byłeś potraktowany jako nielagalny w tej kolumnie :) lub poza nią :) wystarczy zgłosić że samochody prywatne też jadą w kolumnie i myślę że nie powinno być problemu:)

W zasadzie liczba nie jest żadną tajemnicą tym bardziej że zna ją nawet KMP :)) ale... możecie bawić się w typowanie ;)) ciekaw jestem waszych propozycji :D

PRAGNE DODAC IZ ZAPISY ZOSTALY ZAKONCZONE !! KTO SIE NIE WPISAL NIECH ZALUJE BO BEDZIE CZEGO :)

radziufan - Pon Paź 29, 2012 21:27

no tak to samo sędzina na rozprawie powiedziała, że trzeba to wczesniej zglosci pieskom i jezeli sie jest na liscie to nie powinni robic problemow

ok typuje: "ok 550" ;D

Mateuszek1910 - Pon Paź 29, 2012 21:33

No to typujemy:) Stawiam na 650 głów.
hanys - Pon Paź 29, 2012 21:43

radziufan napisał/a:
no tak to samo sędzina na rozprawie powiedziała, że trzeba to wczesniej zglosci pieskom i jezeli sie jest na liscie to nie powinni robic problemow

ok typuje: "ok 550" ;D

plus minus 450 ;D

KrzysieKKS - Pon Paź 29, 2012 21:45

To się zgłosi tych co będą chcieli jechać razem z nami :)

Myślę że ktoś już zepsuł zabawe :D

Rudy - Pon Paź 29, 2012 21:47

KrzysieKKS napisał/a:
ale... możecie bawić się w typowanie ;)) ciekaw jestem waszych propozycji :D

Może jakaś nagroda dla tego, kto dobrze wytypuje? :D

mati513 - Pon Paź 29, 2012 21:47

około 680 głów , nie mniej! może więcej ;)
MIAZGA BĘDZIE :P

kks ksc - Pon Paź 29, 2012 21:51

miało być 1000 to będzie ten 1000!;) heh
KrzysieKKS - Pon Paź 29, 2012 21:53

Rudy napisał/a:
KrzysieKKS napisał/a:

Tradycyjnie może być to uścisk dłoni prezesa :D

Mateuszek1910 - Pon Paź 29, 2012 21:56

KrzysieKKS napisał/a:
Rudy napisał/a:
KrzysieKKS napisał/a:

Tradycyjnie może być to uścisk dłoni prezesa :D

Ooo muszę wygrać:)

KKS1910* - Pon Paź 29, 2012 21:57

501 ;D
KubaSSNS - Pon Paź 29, 2012 21:59

790 ;)
Max1990 - Pon Paź 29, 2012 22:05

750 ;)
Bianconeri - Pon Paź 29, 2012 22:07

13
mlodykks - Pon Paź 29, 2012 22:08

Nie po to tyle trudu miało byc 1 tys i jest
adek77 - Pon Paź 29, 2012 22:09

850 ;]
KrzysieKKS - Pon Paź 29, 2012 22:49

Bianconeri trafił w 10 :)))) hehe
Busta - Pon Paź 29, 2012 22:58

Taka luźna propozycja z mojej strony dla tych którzy z jakiś względów nie chcieli lub nie mogli zapisać się na listę do "klatki" a chcą w jakiś sposób włączyć się do dopingu i dobrej zabawy która będzie w sektorze gości to niech wbijają na sektor A.
A co do liczby to 1500 + zgody ...info telefoniczne więc nie macie co bawić się w typowanie.
Piąteczkę z prezesem przybijam JA.

berthold_ns - Pon Paź 29, 2012 23:26

mój typ podobnie jak w Bytomiu rok temu 500 chłopa
kamel - Wto Paź 30, 2012 09:37

Ludzie, dajcie sobie spokój z typowaniem ile nas będzie. W sobotę się dowiecie...
pasi - Wto Paź 30, 2012 09:59

tysiąc pięćset sto dziewięćset
BULI - Wto Paź 30, 2012 10:41

3 i pół człowieka :D
szwab1910 - Wto Paź 30, 2012 14:23

Osoby które się nie zapisały, a chcieliby oglądnąć meczy pasiasty, mogą jeszcze kupić bilety na sektory CRACOVII:
Cytat:
Spotkanie 15. kolejki I ligi odbędzie się w sobotę o godz. 18. Wejściówki na nie można kupować pod stadionem przy ul. Kałuży w punktach obsługi kibica.
We wtorek, środę i piątek będą one czynne od godz. 10 do godz. 18, a w dniu meczu zostaną otworzone o godz. 12. Najtańsze bilety na spotkanie kosztują złotówkę. Tyle muszą zapłacić za nie kobiety, dzieci do 12. roku życia i niepełnosprawni. Studenci wchodzą na stadion za 5 zł. Ceny pozostałych wejściówek zależą od sektora i wynoszą od 10 do 100 zł.

KrzysieKKS - Wto Paź 30, 2012 16:31

kamel napisał/a:
Ludzie, dajcie sobie spokój z typowaniem ile nas będzie. W sobotę się dowiecie...

Niech się chłopaki bawią co im innego zostało skoro do soboty tyle czasu :) a i tak nikt tego na poważnie nie bierze pod uwagę :)

Ostatnio coś wszyscy bardzo nerwowi u nas :))

kks1910 - Wto Paź 30, 2012 16:50

Krzysiek ma racje teraz sie bawimy a w Sobote bedzie prawdziwa miazga :D
Rudy - Wto Paź 30, 2012 18:09

kamel napisał/a:

A Ty nie chciałbyś uścisnąć dłoni Pana Prezesa? :D

KrzysieKKS - Wto Paź 30, 2012 23:07

Ściskał na meczu więc jemu już starczy :D

Ogłoszenie parafialne:

Jutro tj środa od godziny 18-20 w budynku klubowym SANDECJI przy Kilińskiego wydawane będą bilety dla osób podróżujących własnym środkiem transportu. Prawdopodobnie w piątek w godzinach 18-20 też będzie można odebrać bilety przez zmotoryzowanych.
Warunkiem odebrania biletu jest sprawdzenie z listą i ewentualne uregulowanie opłaty 30 zł.

Być może dla osób podróżujących autokarami też zostanie zorganizowany odbiór pod warunkiem uregulowania całości opłat za wyjazd. Ta kwestia zostanie jeszcze podana na forum jutro. Póki co wydawanie biletów dotyczy tylko i wyłącznie samochodowych.

Dziękuje za uwagę.

KrzysieKKS - Sro Paź 31, 2012 22:29

Ogłoszenia parafialne:

Kolejny termin odbioru biletów to piątek. Co do miejsca i czasu zostanie podana informacja (niestety prawdopodobnie dopiero w piątek). Tym razem odbiór będzie dla wszystkich którzy zapisali się na listy. Oczywiście warunkiem odbioru biletu jest opłata całości wyjazdu lub dopłacenie zaległej sumy. Zmotoryzowanych obejmuje nadal stawka 30 zł. Kto chętny do odbioru biletu niech śledzi temat i forum w piątek :)

Pozdrawiam

Tyson009 - Sro Paź 31, 2012 23:09

A można go odebrać w sobotę? Na zbiórce? ;) Czy konieczne jest to już w piątek? :D
KrzysieKKS - Sro Paź 31, 2012 23:12

Nie ma obowiązku odbioru biletu w piątek :) to tylko forma ułatwienia nam pracy bo juz na sobote będzie mniej zajęcia a zamieszania i tak nie braknie :) jeśli chcesz ułatwić nam wszystkim życie w sobote to przyjdz:))))) ale jeśli nie dasz rady to też będzie dobrze bo będzie w sobote weselej :)))) co nie zrobisz i tak będzie dobrze więc wybieraj sam :D
Tyson009 - Czw Lis 01, 2012 10:26

to wszystko jasne :D dzięki ;)
KrzysieKKS - Czw Lis 01, 2012 15:52

W zasadzie pierwszy etap wyjazdu można uznać za zakończony. Listy z danymi poszły do klubu, powstała nawet rezerwowa lista na której są spóźnialscy i być może będzie im dane obejrzeć mecz(gwarancji na to nie ma).
Kolejny etap do dystrybucja biletów. Chcielibyśmy się pozbyć jak największej ilości wejściówek już w piątek. Kto miałby chwilę czasu prosimy o przybycie do wyznaczonego punktu i odebranie biletów. Przy okazji odbiorów wejściówek prosimy o uregulowanie kwoty wyjazdu. Liczymy iż w taki sposób sprawniej uda się przeprowadzić sobotnią zbiórkę odznaczając tylko obecnych na listach. Prośba dotyczy głównie tych co zapisywali się w punktach na mieście. Listy osób z sektora „C” czy Łącka itd. będziemy rozliczać hurtowo u osób które zbierały zapisy :)
Miejsce i czas odbioru wejściówek podane zostanie w piątek tuż po otrzymaniu informacji o wolnym lokalu:)

Następny etap to zbiórka na BULWARZE NARWIKU GODZINA 11:00.
Prosimy o przestrzeganie ram czasowych zbiórki i pojawić się już na 11 z możliwym lekkim poślizgiem. Planujemy chwilę po 11 zacząć wpuszczanie do autokarów. Chcemy by poszło to sprawnie i w miarę jak najszybciej opuścić Sącz. Postaramy się podzielić wszystkich według miejsca zapisów więc proszę szukać swojego autokaru i tam czekać.

W drodze do Krakowa planujemy wstępnie 1 postój chyba że sytuacja zmusi to będą 2. Nie liczcie na postoje co 30 min i na każde zawołanie. Prosimy o stosowanie się do tego planu bo droga na Kraków może przynieść wiele niespodzianek które skutecznie opóźnią nasz przyjazd na mecz. Mając to na uwadze i dobro wszystkich kiboli stosujcie się do wytycznych.

Jak zawsze pojawia się temat %. Jako że jedziemy do bliskiego Krakowa liczymy na ograniczenie trunków wyskokowych do minimum. Podarujcie sobie picie chociaż w pierwszą stronę tak by stojąc pod stadionem Cracovii nie przypominać bandy żyli. Zachowajcie piwko na drogę powrotną. Wszelkie nadużycie alkoholu będzie rozpatrywane indywidualnie w drodze czy też pod stadionem. Niemal wszyscy jadący są dorośli i tak też się zachowujmy. Co więcej to my będziemy bronić przede wszystkim honoru Sandecji (co robią skórokopy to każdy widzi). Reprezentujemy nasze miasto, nasz klub i barwy Sandecji zobowiązują. Wiele osób i organizacji będzie patrzeć nam na ręce podczas tego wyjazdu. Zachowujmy się tak jak to przystało na kibolstwo Sandecji.
Musimy być odpowiednio wcześnie na sektorze gości więc droga musi minąć sprawnie.

Jedziemy wszyscy razem a na meczu podczas dopingu dajemy z siebie więcej niż 100%. Doping prowadzą osoby do tego wyznaczone więc nie utrudniajmy im tego. Osoby odpowiedzialne za doping rozpoczynają piosenki i tego się słuchamy. Do dopingu motywujemy wszystkich, szczególnie nowych tak by całość wypadła przyzwoicie. Każdy pilnuje sąsiada i motywuje do dopingu. Takie święto i zabawa nie zdarza się często tak że zabieramy barwy i jedziemy z dopingiem.

Wszyscy reprezentujemy Sandecje więc schowajcie na czas wyjazdu swoje prywatne konflikty i niedomówienia. Nie przenosimy tego na stadion na którym jesteśmy postrzegani jako jedność i jako Sandecja. Zaprezentujmy się tak jak przystało na porządną ekipę. Ku chwale Sandecji ponad podziałami !!

Szaliczki będą wydawane przy wchodzeniu na sektor. Każdy dostanie pasiaczka więc proszę cierpliwie czekać bo wejście zajmie trochę czasu. Spokój zagwarantuje sprawne wejście na sektor gości.

Prosimy stosować się do wytycznych, podpowiedzi i próśb co pozwoli sprawnie zorganizować nam wyjazd a wszystkim da niezapomniane wspomnienia z tego jakże wyjątkowego wyjazdu:)

Drodzy kibole, podczas wydwania wejściówek w piątek jak i podczas całego wyjazdu na Cracovie dostępne będą mikołajkowe wlepki. Cały dochód przeznaczony na "szlachetną paczkę". Zachęcamy do zakupu

Wlepki mikołajkowe zostały przygotowane jako forma "cegiełki". Każdy sprzedany komplet vlepek to konkretna kwota przeznaczona na "szlachetną paczkę". Szlachetna paczka to akcja zewnętrzna do której nasze Stowarzyszenie Kibolskie zostało włączone. Na czym to polega ? Od organizatorów akcji dostaniemy listę produktów, przedmiotów które będziemy zobowiązani przygotować dla konkretnej rodziny. Jeśli będziemy mieli pieniądze możemy pomóc większej ilości rodzin niż tylko jednej. Kwota jaką będziemy dysponować na paczki zależy tylko i wyłącznie od nas samych. Kupując vlepki mamy gwarancje iż całkowity zysk ze sprzedaży przeznaczony zostanie na konto „szlachetnej paczki”. Cały plan pomocy nie uda się bez udziału kibicowskiej braci. Zachęcamy do zakupu vlepek a o przebiegu akcji będziemy informować na naszym forum. Każda złotówka jest cenna i zostanie dobrze wydana dla potrzebujących rodzin. Kupujcie mikołajkowe vlepki bo warto dorzucić się do tej akcji... Święty Mikołaj wszystko widzi... i to jest podejrzane ;))
I Ty możesz zostać ŚWIĘTYM MIKOŁAJEM !!

http://www.sandecja.org/forum/viewtopic.php?t=3091

KU CHWALE SANDECJI !!

KKS1910* - Pią Lis 02, 2012 08:07

gdzie te bilety mozna dzis odebrac?
radziufan - Pią Lis 02, 2012 08:24

Miejsce i czas odbioru wejściówek podane zostanie w piątek tuż po otrzymaniu informacji o wolnym lokalu:)
KrzysieKKS - Pią Lis 02, 2012 10:36

Bilety będą wydawane dzisiaj w godzinach 17:30 – 20:00 na hali MOSiR-u mieszczącej się przy ulicy Nadbrzeżnej.
Dostępne będą też wlepki mikołajkowe.

Rudy - Pią Lis 02, 2012 12:39

Nikt chyba wcześniej nie pisał, a to ważna kwestia dla tych, którzy na wyjazd wybierają pierwszy raz.
Nie zapomnieć dokumentu tożsamości! Jeżeli ktoś jest niepełnoletni i nie ma dowodu, może to być paszport, albo legitymacja szkolna!!

Bez tego ci co zawsze mogą robić problemy przy wejściu do autobusów.

P.S Krzysiek taką informacje możesz wrzucić to tematu informacyjnego, może okazać się, że nie dla każdego to taka oczywista sprawa :)

KrzysieKKS - Pią Lis 02, 2012 13:13

W zasadzie przyjęte jest że rzeczy oczywistych nie trzeba tłumaczyć ale masz racje :) Może być to przydatna informacja :)))

Z problemami może być różnie ;))) święty Mikołaj wszystko widzi... i to jest podejrzane.

P4weł - Pią Lis 02, 2012 13:55

Myślę ze pozytywnym akcentem było by aby górna partia ubrań była w kolorze Czarnym:) Miły widok jak wszyscy są w jednym kolorze, a nie tęcza na sektorze:) Taka luźna propozycja
kacper108 - Pią Lis 02, 2012 13:57

No ta informacja chyba się nie pojawiała jakoś często...Wszyscy na czarno(?).
KrzysieKKS - Pią Lis 02, 2012 14:06

Już gdzieś to było wspominame żeby wszyscy byli na czarno :)
matys5392 - Pią Lis 02, 2012 14:48

Pytanie do Panów prowadzących doping.

Czy jeżeli nasi kopacze będą jutro(odpukać!) wysoko przegrywali to będziemy im śpiewać "Pasy grać ku*wa mać"??? To chyba zmobilizowałoby jeszcze bardziej piłkarzy Cracovii :)
Może jakaś przyspiewka "rezerwowa" motywująca naszych piłkarzy??

Jaro - Pią Lis 02, 2012 14:51

matys5392 napisał/a:

Czy jeżeli nasi kopacze będą jutro(odpukać!) wysoko przegrywali to będziemy im śpiewać "Pasy grać ku*wa mać"??? To chyba zmobilizowałoby jeszcze bardziej piłkarzy Cracovii :)

Nie chcecie grać... ale przecież jedziemy po 3 punkty ;)

kacper108 - Pią Lis 02, 2012 15:07

matys5392 napisał/a:

Serio pytasz czy i jak będziemy bluzgać na piłkarzy..o.O ? Przecież nawet jeszcze nie wyjechaliśmy. Może lepiej skupmy się na tym żeby pierwszym okrzykiem przewrócić stewardów stojących przed nami a nie kogo i jak zbluzgać...?

deska180 - Pią Lis 02, 2012 15:41

Nie docieram na mecz z ns ,czy nie bedzie problemów z wejsciem na sektor?(bilet juz mam)
matys5392 - Pią Lis 02, 2012 15:43

kacper108 napisał/a:
matys5392 napisał/a:

Serio pytasz czy i jak będziemy bluzgać na piłkarzy..o.O ? Przecież nawet jeszcze nie wyjechaliśmy. Może lepiej skupmy się na tym żeby pierwszym okrzykiem przewrócić stewardów stojących przed nami a nie kogo i jak zbluzgać...?

Przypomnij sobie jak Tyscy motywowali swoich piłkarzy w meczu u nas.Pomogło? A no pomogło :)

Koniu - Pią Lis 02, 2012 15:43

deska180 napisał/a:
Nie docieram na mecz z ns ,czy nie bedzie problemów z wejsciem na sektor?(bilet juz mam)

Nie będzie.

YG-US - Pią Lis 02, 2012 22:36

jutro do kupienia na wyjeździe.

KrzysieKKS - Pią Lis 02, 2012 22:51

Mniej wiecej podział na autokary:

Alko Batorego
Alko Lwowska
Alko Rynek + SKS
Alko WP
Łącko + Stary Sącz
Kaduk + reszta świata

Może być nieco ciasno ze względu na fakt iż odpadł nam bus 30 a rezerwowy przewoźnik nie odbierał telefonu (zresztą nie jedyny rezerwowy) Damy rade !!
Tych co nie ma na listach powyżej zajmują wolne miejsca w autokarach. To tylko wstępny podział tak by zaprowadzić chociaż trochę podziału :)

NA zbiórkę zabierać wyliczoną kase żeby to sprawnie poszło :)
Pozdrawiam

slawek1164 - Sob Lis 03, 2012 02:56

wkońcu po pracy:D:D:DTeraz drzemka i przed południem na meczyk!!Ciśnienie roś z godziny na godzine:):)

[ Dodano: Sob Lis 03, 2012 02:57 ]
*rośnie

Koniu - Sob Lis 03, 2012 03:20

Oprawa zaprezentowana na dzisiejszym meczu jest przygotowana i zrobiona wspólnie przez Naszą grupę Ultras Young Group '04 oraz Ultrasów Cracovii Oprawców. Z Nowego Sącza jeździliśmy malować do Krakowa :)
Koszt oprawy wyniósł Nas 1150zł w tym 100zł od Stowarzyszenia Kibiców Sandecji a reszta Nowe Pokolenie '07 oraz Young Group '04.
Przy wejściu na sektor będą stać Ultrasi z puszką więc proszę o wrzucenie nawet symbolicznej złotówki :)

Pozdrawiam!

kacper108 - Sob Lis 03, 2012 03:29

ku*** spać nie mogę...:D prawie czwarta a Koniu pisze o oprawie :d Do zbiórki hm..7 i pół godziny :P
małolat_19 - Sob Lis 03, 2012 06:31

Koniu napisał/a:
Oprawa zaprezentowana na dzisiejszym meczu jest przygotowana i zrobiona wspólnie przez Naszą grupę Ultras Young Group '04 oraz Ultrasów Cracovii Oprawców. Z Nowego Sącza jeździliśmy malować do Krakowa :)
Koszt oprawy wyniósł Nas 1150zł w tym 100zł od Stowarzyszenia Kibiców Sandecji a reszta Nowe Pokolenie '07 oraz Young Group '04.
Przy wejściu na sektor będą stać Ultrasi z puszką więc proszę o wrzucenie nawet symbolicznej złotówki :)

Pozdrawiam!

Koniu ,raczej takich rzeczy nie pisze się przed faktem tylko po:)..
Pierwszy raz widze,żeby ktoś coś opisywał jeszcze przed zaprezentowaniem..

Koniu - Sob Lis 03, 2012 06:57

małolat_19, PW ;)
małolat_19 - Sob Lis 03, 2012 07:25

Jeste:) ..Priv..
Rudy - Sob Lis 03, 2012 07:26

małolat_19 napisał/a:
Koniu napisał/a:

Pozdrawiam!

Nie pisze się i nigdy to pisane nie było u Nas, jednakże ta sytuacja jest poniekąd wyjątkowa i w dniu meczu postanowiliśmy to napisać. Dlaczego wyjatkowa? A no dlatego, ze cała oprawa została sfinansowana przez przez YG, NP i ogólnie to kilka młodych ludzi, a koszt to był niebagatelny. Napisaliśmy to tutaj, aby zmobilizować ludzi do tego, aby wrzucali pieniądze do puszki, bo kolejnej oprawy z własnej kieszeni na pewno nie zasponsorujemy. Mimo najszczerszych chęci, przykro mi, ale Nas jest mało, a koszt takiego przedsięwzięcia duży.

Tak więc wszyscy wyjazdowicze wziąć po te 5zł więcej i wrzucić do puszki, przed Nami jeszcze jeden mecz u siebie i ciekawy wyjazd do Stróż, jeżeli do puszki wpadnie odpowiednia suma pieniążków, zaprezentujeMY kolejna ciekawa oprawę.

PozdrawiaMY Young Group'04

małolat_19 - Sob Lis 03, 2012 07:58

Rozwiązać YG:)..
A poważnie to faktycznie z tym zbieraniem kasy u Nas to wygląda to tragicznie,także brać dodatkowe dzięgi do puszki bo jak zwykle na alko i inne uciechy się znajdzie,a żeby dorzucić na jakiś cel to już nie ma..

Kazek G f H - Sob Lis 03, 2012 08:33

Rudy napisał/a:
małolat_19 napisał/a:
Koniu napisał/a:

Pozdrawiam!

Nie pisze się i nigdy to pisane nie było u Nas, jednakże ta sytuacja jest poniekąd wyjątkowa i w dniu meczu postanowiliśmy to napisać. Dlaczego wyjatkowa? A no dlatego, ze cała oprawa została sfinansowana przez przez YG, NP i ogólnie to kilka młodych ludzi, a koszt to był niebagatelny. Napisaliśmy to tutaj, aby zmobilizować ludzi do tego, aby wrzucali pieniądze do puszki, bo kolejnej oprawy z własnej kieszeni na pewno nie zasponsorujemy. Mimo najszczerszych chęci, przykro mi, ale Nas jest mało, a koszt takiego przedsięwzięcia duży.

Tak więc wszyscy wyjazdowicze wziąć po te 5zł więcej i wrzucić do puszki, przed Nami jeszcze jeden mecz u siebie i ciekawy wyjazd do Stróż, jeżeli do puszki wpadnie odpowiednia suma pieniążków, zaprezentujeMY kolejna ciekawa oprawę.

PozdrawiaMY Young Group'04

O te bezwstydne skąpce ze Stowarzyszenia dali tylko 100 zł na oprawę :) haha

Wrzucamy do puszki symboliczną złotówkę!

zombi117 - Sob Lis 03, 2012 08:42

Fajnie by było jakbyśmy przed meczem spotkali się z Cracovią na rynku i wspolnie wszyscy razem ruszyli na stadion... Taki przemarsz w ramach pasiastego "Święta".
KrzysieKKS - Sob Lis 03, 2012 09:02

A to faktycznie wyjatkowy skandal ! tylko 100 !! ? DObrze prawisz Kaziu skąpce straszne ;)
Rudy - Sob Lis 03, 2012 09:24

Oj Kaziu, oj Krzysiu, chęci się liczą!

Cracovio nie gniewaj na Nas się, bo dziś to My wygramy, a Ty nie!!!
Do zobaczenia na zbiórce !!

KrzysieKKS - Sob Lis 03, 2012 09:29

Się rozumie :) do tego pasuje doliczyć te 300 zł załatwione wam przez SKS tak dla ścisłości faktów. ;))

Forum zostanie zamknięte na czas wyjazdu. Tak żeby nikt się nie zdziwił ;))

hanys - Sob Lis 03, 2012 09:36

dobrze ze zaplacilem skadki to stowarzyszenie mialo kase zeby wam dac ;D

Pozdro i dozo za godzine

radziufan - Sob Lis 03, 2012 09:37

KrzysieKKS napisał/a:
Się rozumie :) do tego pasuje doliczyć te 300 zł załatwione wam przez SKS tak dla ścisłości faktów. ;))

kolejny skandal! a jakbym chciał sie połaczyć za pomoca wi fi w naszym autobusie? :D

KrzysieKKS - Sob Lis 03, 2012 09:40

A przyczepke z restauracja tez domówić ?:D

Ostatnio same skandale na grubą skale :)

kamilyes - Sob Lis 03, 2012 10:28

no to lecim! DOZO!
matys5392 - Nie Lis 04, 2012 00:16

Wróciłem zajebiście zadowolony i z chęcią pojechałbym jeszcze raz!
Atmosfera rewelacyjna a nasz doping świetny.

Cytat:
to byl prze zajxebisty wyjazd! ;D fanatycznie pierdolnieci, to my to my saczersi!!! kazdy juz przekonal sie o sile Sandecji jako kibice , doping miazga

Panowie,wiem,że jesteście podekscytowani tym wyjazdem,ale na miłość boską nie spamujcie na forum Cracovii!!!!!

internacionale - Nie Lis 04, 2012 00:44

Wyjazd miazga ! Doping miazga !
Materiału jest sporo i obiecuję, że wrzucę najszybciej jak się da tylko muszę to jakoś zebrać w całość.

przedsmak emocji :)

Wooojtek - Nie Lis 04, 2012 00:47

Najlepszy moment od 45 do mniej więcej 60 minuty, kiedy poszło "Sandecja, Sandecja, Sandecja..." bo wtedy bawiliśmy się chyba dosłownie wszyscy.
Ogólnie brawa, taki wyjazd może tylko zachęcić do jeżdżenia.

pasi - Nie Lis 04, 2012 01:08

:) Przyśpiewka "Irlandczyków" Miazga :))
hanys - Nie Lis 04, 2012 08:05

ja niestety nie bede juz aki rozplywajacy sie w zachwytach

niestety przykro mi to przyznac ale to jest jeden k.... wielki skandal zeby zapiekanka byl po 8 zl ;)

co do samego wyjazdu to bylo fajnie w miare milo doping dobry bo jak juz K. sie bawil to musialo byc dobrze ;) efekt z szalikami super szczegolnie z dolu sektora (Krzysiu zwracam honor)

Hitem naszego autobusu byla Milka ;) i tlumaczenie slowa Gluc czy jakos tak :) zobaczyc 9 latka w skorze 40 latka bezcenne

a zeby jeszcze pomarudzic to LUDZIE DO CHUJA PANA MILEGO JAK NIE POTRAFICIE PIC TO SIE ZA TO NIE BIERZCIE. po pijaku najlepiej zgrywac kozaka czego efektem moze byc dolek i [problemy z psami. o czym przekonal sie wczoraj ogarniacz z sektora C jak go nazwal Kuba.
pomyslcie troche

radziufan - Nie Lis 04, 2012 09:19

znalezione w sieci:

K@KS - Nie Lis 04, 2012 09:35

Brawa dla osób które to wszystko ogarnęły, które jeździły do Krakowa malować tą sektorówkę bo była zajebista i dla każdego zaangażowanego w doping.
Dzięki

PS. A tak wyglądajmy zawsze ! :)

hanys - Nie Lis 04, 2012 10:15

radziufan napisał/a:
znalezione w sieci:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

o ja Kuba na pierwszym zdjeciu znowu wyglada jakby robil "gluc-a" ;D

Mateuszek1910 - Nie Lis 04, 2012 10:23

Oby jak najwięcej takich wyjazdów!
toudiunio - Nie Lis 04, 2012 10:47

Wyjazd naprawdę zajebisty, czekam na jakieś filmiki z dopingu... ;)

hanys napisał/a:

Hitem naszego autobusu byla Milka ;) i tlumaczenie slowa Gluc czy jakos tak :) zobaczyc 9 latka w skorze 40 latka bezcenne

Hehe udało Wam się z tą Milką... w sumie to Włodek zapoczątkował propagande milkową a w trasie powrotnej wracałem już pod innym przebraniem :D

misns - Nie Lis 04, 2012 11:06

Eehh doczekac w Saczu chocby namiastki takiego stadionu :(
Chrypa to mnie jeszcze dzis trzyma po wczorajszym spiewaniu :)

KKS1910* - Nie Lis 04, 2012 11:08

misns, to slabo dopingowales ;P ja nie moge slowa powiedziec normalnym glosem tylko szepcac :D heh
Sączers1910 - Nie Lis 04, 2012 11:13

Mecz przyjaźni się skończył więc teraz powrót do rzeczywistości i znowu na wyjazdach po 100 osób :)
YG-US - Nie Lis 04, 2012 11:15

WSZYSCY NA MŁYN NA MECZ
Sandecja Nowy Sącz - Bogdanka Łęczna 10 listopada, 17:00

gogo123 - Nie Lis 04, 2012 11:17

Wyjazd zajebisty, pierdolnięcie szczególnie na początku było nieziemskie, już się nie mogę doczekać następnego...
Koniu - Nie Lis 04, 2012 11:21

Do puszki wpadło 910zł. Dziękujemy wszystkim którzy wspomogli Naszą grupę!
REZA1906 - Nie Lis 04, 2012 11:23

CHŁOPAKI...POTRZEBUJE ABY KTOS OGARNAL MI TEN SZAL ZGODOWY Z WYJAZDU DO KRAKOWA...JESLI KTOS MA 2 SZTUKI BADZ MA NA ZBYCIU NIECH UDERZA NA GG
40936876 CZESTO JESTEM NA NIEWIDOCZNYM WIEC PISAC JAK COS

POZDRO Z KRK!!

www.megachem.pl - Nie Lis 04, 2012 11:30

Ja również mam prośbę o taki szal- swój zamieniłem na szal Cracovii, a też chcę mieć pamiątkę. Jak coś to PRIV.
YG-US - Nie Lis 04, 2012 11:33

na pewno Kazek niebawem napisze info dotyczące tych szalików.
mirek678 - Nie Lis 04, 2012 11:47

znana jest jakaś oficjalna nasza liczba w sektorze gości ?
mati513 - Nie Lis 04, 2012 11:57

Zajebisty mecz , doping mega na ++ ! Mimo tego, że stałem 4 rzędy od góry,
megafonu nie było czasami w ogóle słychać to i tak wszyscy dopingowali ! Nareszcie wszyscy się mobilizowali!
Akcja młodych kibiców Cracovii - MEGA!! Chłopaki pokazali siłę:)

Do zobaczenia na młynie za tydzień! Powtórzmy to , albo pokażmy nareszcie prawdziwy doping Sączersów na własnym stadionie bo jest w nas POTENCJAŁ!!
Kolejowy Klub Sportowy Sportowy Sportowy, uderzył nam do głowy .. głowy !
Szaliki miazga, efekt jeszcze lepsze :) Czekam z niecierpliwością na filmiki z dopingu ! Pokazaliśmy się z najlepszej strony przed Cracovia .
Pozdro :)

K@KS - Nie Lis 04, 2012 12:05

Dokładnie, na górze megafonu nie bylo słychać w ogóle, mimo to jak tylko podłapaliśmy co śpiewa dół to wjeżdżaliśmy ze zdwojoną siłą ;)
gogo1910 - Nie Lis 04, 2012 12:17

Za tydzień wszyscy na młyn na mecz z Bogdanką! Spotkajmy się znów dopingując PASY!
Kazek G f H - Nie Lis 04, 2012 12:41

ogólnie wyjazd Chujowyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, słabo ogarnięte, szale też chujowe i ogólnie więcej nie pojadę. Stowarzyszenie to banda skąpców, dali tylko 100 zł na oprawę i do wora z nimi.

Nie mogłem oglądać meczu przez ten dym hahahahahahaha:)

Skandal, Bandyci.

nitroactive - Nie Lis 04, 2012 13:28

misns napisał/a:
Eehh doczekac w Saczu chocby namiastki takiego stadionu :(

Nie tylko twoje marzenie ;) Pod względem zaplanowania wnętrza to jeden z najlepszych stadionów w polsce. Kurde tak móc kiedyś na Sandecji się napić piwka, i zjeść obiad niemalże na trybunach :D

mirek678 - Nie Lis 04, 2012 14:45

Kilka fotek z meczu:

http://tylkocracovia.pl/i...acovia-sandecja
http://tylkocracovia.pl/i...via-sandecja-go
http://tylkocracovia.pl/i...ovia-sandecja-g

REZA1906 - Nie Lis 04, 2012 16:09

NIESTETY CHOROBA UNIEMOZLIWILA MI POJSCIE NA JEDEN Z NAJWAZNIEJSZYCH MECZOW TEJ KOLEJKI...TAK WIEC PONAWIAM PROSBE O NABYCIE SZALA "PASIASTE BRATERSTWO"-DOSC WAZNA SZTUKA JAK DLA ZBIERACZA SZALI:)
KrzysieKKS - Nie Lis 04, 2012 17:29

Kaziu to podsumował wyjazd... "Nie mogłem oglądać meczu przez ten dym..." ;))

Widzę że powoli euforia wyjazdu zostaje przelewana na forum więc czas powoli zamykać temat z tym koncertem życzeń.

Wyjazd jeszcze będzie i to nie jeden... Broń Boże nie mam na myśli Stóż. Najpierw się ogarnijcie z tym zalewaniem ryja alkoholem do utraty kontroli nad sobą. Proponuje zająć się rozwojem sportowym i działać w tym kierunku. W razie czego nawet zostanie podjęta próba organizacji treningów, ciekawe ilu chętnych tutaj znajdziemy;)

Oficjalnie z rozliczenia biletowego na stadionie Cracovii było 597 kiboli Sandecji wraz z delegacjami zgód. Wyjazd całkiem pozytywny i sama liczba też nie przynosi nam wstydu. Pasiaki dały ładny efekt i wszyscy zdążyli wejść na sektor przed rozpoczęciem meczu. Szacunek dla prowadzących doping i ciągnących zabawę na sektorze. Sektorówka jednak pojechała ? hehehe. Myślę że zaprezentowaliśmy się bardzo przyzwoicie.

Wypada przeprosić za ścisk w autokarach (chociaż to przypadek że padł autokar) i podziękować za wyrozumiałość. Dziękujemy wszystkim obecnym na wyjeździe.

Już szykujcie się na przyszłą rundę z wyjazdami bo tam emocji nie braknie.

Pozdrawiam

Rudy - Nie Lis 04, 2012 17:39

KrzysieKKS napisał/a:

W gwoli ścisłości jeszcze nie załatwione. I nie rozumiem co to za słowne przepychanki na forum. Krzysiek wyczyść temat i najlepiej już go zamknij.
Mam nadzieję, ze oprawa się podobała, włożyliśmy w nią dużo pracy i jeszcze więcej serca.
Jak już koledzy wcześniej pisali do puszki wpadło 910zł. Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy przyłączyli się do uzbierania takiej kwoty.

YG'04 & OCU'02 !!

P.S Szaliki dały bardzo fajny efekt!

KrzysieKKS - Nie Lis 04, 2012 18:03

Panie żadne przepychanki na forum, ja tu bez żadnych ciśnień :) tylko jak już liczyć to porządnie. Było obiecane, ma być. W razie czego kasa się znajdzie, spokojna Twoja rozczochrana.

Oprawa na prawdę fajna i bez wątpienia wymagała wiele wyrzeczeń na czas jej tworzenia. Tak że chylić czoła za włożoną ciężką pracę!

Co racja to racja temat posprzątam i będzie zamknięty.

Pozdrawiam