|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja - Piast Gliwice
Jaro - Nie Wrz 12, 2010 17:14 Temat postu: Sandecja - Piast Gliwice Sandecja - Piast Gliwice
18 września Sobota, 16:00
temat kibicowski.
Piast dostał 300 wejściówek i na pewno w tej liczbie pojawią się w Nowym Sączu.
Nie wchodzić bez sensu na forum Piasta i wypisywać głupie posty, jak to było z poprzednimi rywalami !!
KaKaEs1910 - Nie Wrz 12, 2010 17:18
300 gości nie jest źle. Może przyjedzie ich trochę wiecej ;p A swoja droga to wszyscy na stadion w sobote.
N_ - Nie Wrz 12, 2010 20:34
KaKaEs1910 morze to jest głębokie i szerokie ;)
A skoro zamówili 300 biletów to tyle ich będzie chyba że coś jeszcze domówią lub ewentualnie nie wykorzystają całej puli o którą poprosili.
Jak wiesz klatka mieści 600 miejsc więc jak by pewnie tyle chcieli to i tyle by dostali.
YG-US - Nie Wrz 12, 2010 23:13
Mobilizujemy się ! Wiadomo Biała koszulka + SZALIK ! !
Jeden z najciekawszych meczy u Siebie w tej rundzie! Dozobaczenia na F
grubas_KKS - Pon Wrz 13, 2010 11:59
Dokładnie,Wszyscy na F i jazda z dopingiem na maksa!
Piastol - Pon Wrz 13, 2010 12:07
Na pewno pojawimy się w Nowym Sączu, aby pomóc w zwycięstwie Piastowi! Razem możemy stworzyć fajną atmosferę :)
Raffio - Wto Wrz 14, 2010 12:37
Zrobiłem tak na szybkiego plakat na ten mecz:
Plik: http://www.sendspace.pl/f...d220602a9902c17
Obrazek: http://zapodaj.net/c62c39b706e4.jpg.html
oraz czarno biały:
Plik: http://www.sendspace.pl/f...66134775c0bf157
Obrazek: http://zapodaj.net/64ac84e0c7f7.jpg.html
Drukujcie i rozwieszajcie ;P
kolafy - Wto Wrz 14, 2010 15:14
Dobra robota, a teraz niech się to przełoży na frekwencje w młynie!!! :)
shapir - Wto Wrz 14, 2010 18:56
Taka mała ciekawostka na oficjalnej stronie Piasta w tabeli ligowej obok nazwy Naszej ukochanej drużyny widnieje herb Kolejarza, a Kolejarzowi przypisali Nasz herb!!!!! http://www.piast.gliwice.pl/nowa/index.php
kks ksc - Sro Wrz 15, 2010 14:23
http://sandecja.pl/Commun...nia_zdanie.html
u nas piknik??
zal ich...
KubaNS - Sro Wrz 15, 2010 14:37
Nie ich tylko co najwyzej jakiegos "dziennikarza", zadajacego pytanie, w ktorym- mam takie wrazenie- nie za bardzo nawet wiedzial co chce powiedziec.
Bez sensu sie tym w ogole zajmowac...
Bianconeri - Sro Wrz 15, 2010 14:59
E tam bez sensu ... nastoletnie pryszczate netchulsy na 'naszejklasie' maja dobra pożywkę i grubo odreagowują swoje frustracje w komentarzach :D
MARCO - Sro Wrz 15, 2010 15:45
EEEeeeeee tam , ja tam wole sobie z palców postrzelać przez siatkę z sektora C w stronę klatki bo napinanie się do monitora to nie to samo - Nie ma tego dreszczyka ;-)
radziufan - Sro Wrz 15, 2010 16:32
Tak MARCO Ty slyniesz rowniez z nieprzeciętnych umiejętności strzeleckich, co tu owijać w bawełne umiesz strzelać bramki....czasem samobójcze ale kij!:)
a teraz już koniec off i wracamy do tematu
MARCO - Sro Wrz 15, 2010 17:03
Każdy robi to co umie najlepiej hehe
YG-US - Czw Wrz 16, 2010 22:56
http://i55.tinypic.com/2uh7ac1.jpg WSZYSCY !
FanatykGKS - Pią Wrz 17, 2010 16:04
Nie spodziewajcie się nas w dużej liczbie... Na pewno nie będzie to 300 osób.
YG-US - Sob Wrz 18, 2010 12:27
Weźcie po pare złotych więcej żeby do puszek wrzucać:) na OPRAWY!
Raffio - Sob Wrz 18, 2010 13:33
Piękna pogoda + dwie bardzo dobre drużyny + bilety ulgowe = pełen stadion = Wspaniała atmosfera i widowisko
Oby jeszcze do tego doszła wygrana ale będzie ciężko ;P
Wszyscy na stadion i pokażmy tym zawodnikom z Piasta że u nas nie ma piknikowej atmosfery ;P
Pozdro
Sądeczanin - Sob Wrz 18, 2010 18:47
tak na szybko to chyba nigdy nie było tak nie równo !! ludzie słuchajcie się nawzajem i tych co prowadzą doping szacunek dla nich że cokolwiek chcieli dzisiaj prowadzic bo to była masakra . Na początku drugiej połowy chyba było najlepiej jak zmienili się młynowi
SKARHEAD - Sob Wrz 18, 2010 19:01
Sądeczanin napisał/a: | tak na szybko to chyba nigdy nie było tak nie równo !! ludzie słuchajcie się nawzajem i tych co prowadzą doping szacunek dla nich że cokolwiek chcieli dzisiaj prowadzic bo to była masakra . Na początku drugiej połowy chyba było najlepiej jak zmienili się młynowi |
potwornie nierówno, pierwsze 15 ok, do konca pierwszej polowy lipa..
poczatek II lipa, przebudzenie po n iwykorzystanym karnym, koncówka lipa...
riposta, rylko "szmata bije brata" - hitem :)
Bianconeri - Sob Wrz 18, 2010 19:06
Spokojnie, po prostu z przyczyn losowych sporo osób nie było na meczu, ewentualnie dotarli dopiero na II połowę.
Nie było źle, chociaż jakieś tam spinki i bluzgi z Piastem to bym sobie darował, bo z kim i po co:), no ale nie było mnie od początku no to się nie wypowiadam :)
miras1983 - Sob Wrz 18, 2010 19:10
Dajcie spokoj szacunek dla kolesi ktorzy poprowadzili dopink jak wiecznie zle to sami poprowacie
bacin - Sob Wrz 18, 2010 19:14
Przepraszam, ale muszę: dopinG, nie dopinK, bo to śmiesznie wygląda : )
Kto schował piłkę? :-)
Puchu - Sob Wrz 18, 2010 19:18
na sektor C przez siatke leca telefony hehe;) w przerwie tez kamienie <od ulicy> a po meczu policja zwija 2 kibiców nei wiadomo za co.
SKARHEAD - Sob Wrz 18, 2010 19:35
Bianconeri napisał/a: | Spokojnie, po prostu z przyczyn losowych sporo osób nie było na meczu, ewentualnie dotarli dopiero na II połowę.
Nie było źle, chociaż jakieś tam spinki i bluzgi z Piastem to bym sobie darował, bo z kim i po co:), no ale nie było mnie od początku no to się nie wypowiadam :) |
mecz sie jeszcze nie zaczal jak na C "przylecialy' dwa telefony, kolejne w trakcie....pokolenia sie zmieniaja chyba...... - stare nokie - pewnie ktos postanowil 'wyrzucic'... , potem kilka kur...w z ich strony, no i sie zaczelo ...
oprawa bardzo ladna-sektorowka super - niech teraz nikt nic nie mowi o "wrzucaniu' do puszek, ze niby na co?...
no i wreszzcie doczekalem sie na stadionie K47...mojej top .... w.T.S.k. w.j.j w.t.p w.t.GTS
kamils81 - Nie Wrz 19, 2010 02:09
na Sandecja Nowy Sącz - Piast Gliwice pojawiło się 12 fanów kieleckiej Korony ...
kksns - Nie Wrz 19, 2010 02:26
kibice z Gliwic tak jak i ci ze Szczecina jak dla mnie pajace, zaczeli bluzgac, rzucac czym popadnie... tak nierownego dopingu z sektora F jeszcze nie slyszalem... i nie ma co sie obrazac, ze jak sie nie podoba to nie przychodz tylko trzeba to poprawic i bedzie ladnie, do nastepnego meczu
david - Nie Wrz 19, 2010 08:21
Niestety również przez brak nagłośnienia doping na Sandecji kuleje. Chętni do śpiewania są, ale wychodzi to nie równo. Moim zdaniem sektor C zaprezentował się na meczu super. Coraz więcej kibiców z szalikami i koszulkami oraz głośny doping z ich strony.
mati513 - Nie Wrz 19, 2010 09:05
C na duży plus. Coraz lepiej chociaż dzisiaj na młynie coś nie hulało... Gdy młynowy krzyczał przez megafon to czasami prawa strona nie śpiewała i nie potrzebne było to, że szły bluzgi na prawą stronę czemu nie śpiewa itd. , ale tam praktycznie nic nie było słychać już od zaczęcia się sektora, tam gdzie już krzesełek nie ma i są same numerki...
andrew_ns - Nie Wrz 19, 2010 19:03
średnia wieku pod gniazdem 14 lat. Byłem w szoku jak to zobaczyłem. 15 minut spoko coś tam krzyczeli a potem gardełko bolało i lipa. Początek drugiej połowy znowu ok, bo po przerwie towarzystwo trochę odpocżęło. Fajny efekt dało to że się ścieśniliśmy tak powinno być zawsze. I nie mam nic do młodych kibiców przychodzących na mecze bo też mają swój wkład w doping, ale jeśli ma być poprawa to ten trzon musi tworzyć starszyzna takie moje zdanie. Pozdrawiam do zobaczenia na następnych meczach :-)
blind - Nie Wrz 19, 2010 19:17
Dlatego według mnie powinna ta grupka osób nie stać "pod gniazdem" tylko troche z bokowca. Żeby nie było wiochy na wizji;D
Woojtek - Pon Wrz 20, 2010 14:46
doping Piasta i troche naszego.
http://www.youtube.com/watch?v=vEt5njoU27k
Tomko54 - Pon Wrz 20, 2010 17:27
bacin napisał/a: | Przepraszam, ale muszę: dopinG, nie dopinK, bo to śmiesznie wygląda : )
Kto schował piłkę? :-) |
haha ale żeby tak chodzic za tą piłką to bez przesady ;d
maniekKKS - Pon Wrz 20, 2010 18:58
blind, Dlaczego ma być wstyd na wizji ?? Dlatego ,że młodsze osoby przychodzą na mecze i dopingują Sandecje?? Nie wiem ty przychodzisz na mecz żeby być w telewizji czy masz cel dopingowania Sandecje? Najlepiej ubierz się bardzo ładnie żebyś pięknie wyszedł w telewizji ! :)
koper - Pon Wrz 20, 2010 19:16
maniekKKS - Kolego widziales ostatnio kto stal przed gniazdem ????? Nigdy nie bylem za selekcja do mlyna ale przedzial wieku 10 - 13 lat to troche przesada !!!!!!
Blind dobrze napisal ze te osoby powinny byc na mlynie lecz po bokach.....
A i maniek nie spinaj sie tak bo blind ma w 100 % racje !!!!!
Raffio - Pon Wrz 20, 2010 19:28
Materiały wideo z dopingu z meczu ;p
http://sandecja-ns.futbol...ecji-video.html
sory za słabą jakość ale z daleka xD
Galeria z meczu:
http://sandecja-ns.futbol...st-gliwice.html
Sory że tak późno ;P
blind - Wto Wrz 21, 2010 13:36
Ja jestem w 100% za tym aby młodsi (10-15 lat) chodzili na mecze, bo każdy kibic jest ważny. Ale chyba nie wiesz o co lotto.
AdoDC - Wto Wrz 21, 2010 13:48
Przecież nikt im tego nie zabrania :)
niech chodzą na młyn i dopingują tylko dobrze by było gdyby trzon młyna stanowili ludzie starsi...
maniekKKS - Wto Wrz 21, 2010 13:50
blind, Nie no rozumiem o co Ci chodzi żeby nie wypaść przed innymi klubami ,że mamy na Młynie dzieciarnie w zupełności cię rozumiem ale według mnie najlepiej jeśli młodzi są bliżej gniazda bo w tedy mają większą mobilizację do śpiewania
Woojtek - Wto Wrz 21, 2010 14:18
ze strony piastgliwice.eu
18 września wypadł nam wyjazd do Nowego Sącza na mecz z tamtejszą Sandecją.
Zapisy na ten mecz rozpoczęliśmy już na kilkanaście dni przed planowanym wyjazdem, niestety tradycyjnie większość wyjazdowiczów postanowiła zapisać się na ostatnią chwilę. Z tego powodu niektórzy całą drogę na mecz spędzili na stojąco, ponieważ zabrakło dla nich miejsc siedzących.
Kilka minut po 11 spod dworca w Gliwicach odjechały dwa napakowane autokary.
Po drodze dołączyło do nas kilka samochodów. Droga do Nowego Sącza przebiegła bez większych niespodzianek.
Podczas wejścia na stadion doszło do krótkiej wymiany zdań z ochroną, ostatecznie jednak wszyscy wchodzimy na sektor. Na płocie wywieszamy flagę ‘’Całe Życie Piast Gliwice’’.
W pierwszej połowie nasz doping stał na bardzo przyzwoitym poziomie, dochodzi również do wymiany uprzejmości z gospodarzami.
W przerwie następuje wymiana zdań pomiędzy nami a sektorem zlokalizowanym tuż obok sektora gości. Z powodu obecności licznych sił porządkowych do niczego jednak nie dochodzi.
Druga połowa to już istny koncert bluzgów z jednej jak i drugiej strony, przez co bardziej skupiliśmy się na ‘’pozdrowieniach’’ z miejscowymi, niż na wspieraniu piłkarzy.Po meczu piłkarze podchodzą po sektor podziękować nam za doping.
Droga powrotna bez przygód, nie licząc małego incydentu pod Balicami.
Kilka słów na temat miejscowych.
Widać, że w Nowym Sączu jest klimat by budować klub, nawet na poziomie ekstraklasy.
Mnóstwo ludzi na trybunach, liczny młyn, konkretne oflagowanie, po prostu jest atmosfera.
Jedyną rzeczą, do której można się doczepić to stadion, który lata swojej świetności ma już za sobą.
SANDECJA:
Liczba:3500
Doping:6
PIAST
Liczba:130
Doping: 5
Bianconeri - Wto Wrz 21, 2010 15:42
Opis przyzwoity, ale żeby oni nam zarzucali coś o stadionie to trochę perwersja, bo pomijając oświetlenie to nie mają nic lepszego (no chyba że projekt nowego stadionu:D).
No ale wiadomo że to rzecz gustu a o tych podobno się nie dyskutuje :)
major - Wto Wrz 21, 2010 16:23
Dodam jeszcze, że wielkie brawa dla ultrasów, na pewno sektorówka z lokomotywą wymagała dużo pracy. Nawiasem mówiąc nominowano ją do miana oprawy kolejki: http://polscykibice.com/infopage.php?id=725 ;)
Busta - Wto Wrz 21, 2010 21:41
Gdybyśmy tylko mieli wyższą trybunę wyszło by jeszcze lepiej ale i tak gratulacje chłopaki. Teraz już chyba każdy wie że kasa nie idzie na marne.
YG-US - Wto Wrz 21, 2010 22:44
niestety na meczu wpadlo malo kasy do puszek. jak na taki mecz... kwota nie przekroczyla nawet 500zł a na oprawe z lokomotywą wydano ok 2 tys.
niedlugo problem niskich trybun bedzie rozwiazany;)
|
|