|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Jedziemy do Łęcznej !!
internacionale - Sro Kwi 27, 2011 10:00 Temat postu: Jedziemy do Łęcznej !!
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji zawiadamia, że organizowany jest wyjazd na mecz Sandecji z Górnikiem Łęczna.
Mecz odbędzie się w sobotę 14 maja o godzinie 17:00. Jest więc dużo czasu aby zapisać się na listę.
Zapisy prowadzone będą na najbliższym meczu z Niecieczą na stoisku z pamiątkami pod zegarem a także po weekendzie w wybranych punktach w mieście.
Szacunkowy koszt wyjazdu to 60 zł. Tradycyjnie przy zapisywaniu się wpłacamy 20 zł zaliczki.
Bieżące informacje nt. wyjazdu będą podawane w tym temacie.
SG36 - Sro Kwi 27, 2011 15:23
a ten wyjazd to jest taki jak na zabki?
kolafy - Sro Kwi 27, 2011 15:31
Tutaj już wchodzi w grę pełna mobilizacja i nie ma żadnych Ząbek, Niecieczy czy Pelikana Łowicz chodzi o przed ostatni wyjazd w tym sezonie do Łęcznej i na tym się skoncentrujmy...
Zapisy prawdopodobnie od jutra ruszają w CENTRUM HANDLOWYM EUROPA II W SKLEPIE SALAMANDRA!
małolat_19 - Sro Kwi 27, 2011 15:38
JEDZIEMY Z PLAKATAMI,TRANSAMI NA MIEŚCIE,ZAPOWIEDZIAMI,BANERAMI!..
WSZYSCY DO ŁĘCZNEJ!..
ViruS - Pią Kwi 29, 2011 15:16
Mam pytanko. Jest możliwość zapisania się poprzez forum ? Chory jestem oraz nie mam jak podejść się zapisać :)
YG-US - Sob Kwi 30, 2011 16:19
ViruS - Sob Kwi 30, 2011 21:42
Panowie jak przy zapisywaniu się na wyjazd podałem zły pesel to co mam zrobić? Przed samym wyjazdem przy autokarze podać prawidłowy ?
Bianconeri - Sob Kwi 30, 2011 21:47
Nie wiem czy będziesz miał okazję bo do tego czasu cię zamkną za oszustwo i odstaniesz zakaz, no w najlepszym wypadku zawiasy:D
ViruS - Sob Kwi 30, 2011 23:19
Bianconeri napisał/a: | Nie wiem czy będziesz miał okazję bo do tego czasu cię zamkną za oszustwo i odstaniesz zakaz, no w najlepszym wypadku zawiasy:D |
A to spoko. Myślałem, że będzie gorzej :)
grubas_KKS - Nie Maj 01, 2011 14:11
Jak Ci udowodnią że celowo oszukałeś to będzie gorzej... sankcja :D haha
małolat_19 - Pon Maj 02, 2011 18:06
Ogarnął by ktoś jakiś plakat na wyjazd..
Ehh..ku*** ,że jak zwykle się trzeba prosić o wszystko..
kolafy - Sro Maj 04, 2011 19:24
No chyba musisz faktycznie ładnie poprosić... ;/ ehhhh
[ Dodano: Czw Maj 05, 2011 21:55 ]
Panowie zrobi ktoś łaskawie ten plakat bo pasuje już je porozwieszać. W ogóle jak by ktoś się nie orientował to lista jest w skate shopie który mieści się w Europie II, będzie też możliwość zapisów na stoiskach z pamiątkami przy okazji meczu z Odrą Wodzisław w najbliższą środę!.
Kazek G f H - Czw Maj 05, 2011 22:44
ZAPOWIEDŹ WYJAZDU DO ŁĘCZNEJ!!! WYSŁAĆ KAŻDEMU, OPISY GG, TWARZOBOOKI I INNE DUPERELE, JEDZIEMY!!!!!
http://www.youtube.com/wa...player_embedded
p.s
zapowiedź kosior konkret by Niur:)
małolat_19 - Pią Maj 06, 2011 07:42
Plakat,będzie na wieczór i od jutra jedziemy z plakatowaniem!..
Ps.konkret zapowiedz..
Thx Niur;)..
kolafy - Pią Maj 06, 2011 07:43
Ja tylko przypomnę że wyjazd do Łęcznej jest przedostatnim wyjazdem w tym sezonie i po wyjeździe do Kluczborka przynajmniej do sierpnia nie będzie okazji nigdzie jechać...
YG-US - Pią Maj 06, 2011 13:20
http://i52.tinypic.com/25u2wde.jpg
małolat_19 - Pią Maj 06, 2011 13:59
OSOBY Z REJONÓW WOJSKA POLSKIEGO,GORZKÓW FAN HOOLIGANS I OKOLIC MOGĄ ZAPISYWAĆ SIĘ U MNIE..LISTĘ JUŻ POSIADAM..
WSZYSCY DO ŁĘCZNEJ!!!..
kolafy - Pią Maj 06, 2011 18:27
Miała to być część prezentacji ale Niur nasz szanowny przyjaciel z Jasła się postarał więc wrzucam to na sucho jak było nagrane...
http://www.sandecja.tv/milosz/1/
...i wszystko jasne :))
Rudy - Pią Maj 06, 2011 21:47
Jak wszyscy to wszyscy! Jedziemy!
małolat_19 - Nie Maj 08, 2011 14:28
http://tinypic.com/view.php?pic=hv5jko&s=7
monti - Nie Maj 08, 2011 16:56
a barskie tez jedzie ha ha ha mister ka.....
kolafy - Nie Maj 08, 2011 18:59
TAK BĘDZIE LEPIEJ...
ps. może zrobimy rywalizacje między osiedlami? :D
Kazek G f H - Pon Maj 09, 2011 12:11
Gorzków Fans Hooligans też będzie :D
http://www.youtube.com/wa...player_embedded !!!!!!
JEDZIEMY ZAPISYWAĆ SIĘ !!!
kolafy - Wto Maj 10, 2011 09:42
Środki transportu już zaklepane, informacja o godzinie zbiórki i odjazdu pojawi się po meczu z Odrą Wodzisław Śl.
toudiunio - Wto Maj 10, 2011 15:30
Panowie w jakiej cenie sam bilet w Łęcznej ?
kolafy - Wto Maj 10, 2011 15:47
Cytat: | Bilet na trybunę A (sektory 1-4) kosztuje 20 złotych, na trybunę B - 5 złotych, a na trybunę C (sektor 1-4) 10 złotych. Kibice przyjezdni na sektor gości wejdą za 10 złotych. Kobiety na wszystkie spotkania mają wstęp nieodpłatny. |
małolat_19 - Wto Maj 10, 2011 16:09
JEDZIEMY WSZYSCY NA CZARNO!!!..
YG-US - Wto Maj 10, 2011 19:39
i na meczu jedziemy z konkretnym dopingiem!!
MOBILIZOWAĆ KAŻDEGO!! NAJWAŻNIEJSZY WYJAZD PO SZCZECINIE!
kolafy - Sro Maj 11, 2011 08:00
DZISIAJ ZAPISY POD GNIAZDEM ORAZ NA STOISKACH Z PAMIĄTKAMI!
kolafy - Czw Maj 12, 2011 07:17
Do wieczora zapisy u mnie, małolat_19 ewentualnie Grubas_KKS ogarniać się kto jeszcze się nie zdecydował bo może żałować i to bardzo, a kto jeszcze nie był na wyjeździe to tym bardziej bo nie ma nic lepszego niż wyjazd :))
Bianconeri - Czw Maj 12, 2011 08:08
Zbiórka już o 8 rano, miejsce wiadome
Czemu tak wcześnie? Bo tak teraz niestety wygląda sytuacja ze skrupulatnym sprawdzaniem przy wejściu itp, wszystko przedłużone do maksimum, więc musimy się zebrać odpowiednio wcześniej żeby przejść te formalności i o ludzkiej godzinie wyjechać.
internacionale - Czw Maj 12, 2011 10:33
Tak jak Kolafy napisał, dzisiaj jest ostatni dzień zapisów. Zachęcę Was jeszcze w ten sposób:
koper - Czw Maj 12, 2011 15:34
NO TO SIE KU*A DZIEJE!!!!!!!!
http://www.90minut.pl/new...nca-sezonu.html
Sączersi - Czw Maj 12, 2011 15:41
Co to ku*** jest
SG36 - Czw Maj 12, 2011 15:46
I PO WYJEŻDZIE !!!
Bianconeri - Czw Maj 12, 2011 15:47
Ja jadę sobie zwiedzać do Łęcznej pewien sklep rolnospożywczy, którego u nas nie ma ... zabroni mi ktoś ?
grubas_KKS - Czw Maj 12, 2011 15:50
tusk = Łukaszenko ! Tyle w temacie... Rozkaz został wykonany przez pzpn... A ja na tego cwela głosowałem...
ViruS - Czw Maj 12, 2011 15:52
To co? Jedziemy na wycieczkę krajoznawczą? :)
toudiunio - Czw Maj 12, 2011 15:55
Dramat, wyjazd się pewnie i odbędzie ale z widokiem na stadion od zewnątrz... poczekajmy na więcej informacji...
Zakaz i h**, nawet nie zdobyli się na napisanie przyczyny
arkoniusz - Czw Maj 12, 2011 15:55
tusk chyba chce zobaczyć jak to jest uciekać z własnego kraju.
Paranoja. Panowie mam nadzieje że i tak pojedziemy :)
Bianconeri - Czw Maj 12, 2011 15:56
Jedziemy jedziemy, szukamy odpowiedniej atrakcji turystycznej, kto chętny niech nie zmienia sobotnich planów, wieczorem podamy co i jak :)
kolafy - Czw Maj 12, 2011 16:04
To nie jedziemy na Górnik tylko na Bogdankę...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bogdanka_(kopalnia)
internacionale - Czw Maj 12, 2011 16:12
Jedziemy jedziemy. Z uwagi na dzisiejsze postanowienie PZPN musimy nieco zmienić plan naszej wycieczki. Narazie szukamy odpowiedniej atrakcji turystycznej.
Kto chętny niech nie zmienia sobotnich planów, wieczorem podamy co i jak :)
Do wieczora temat wyjazdowy zamykam.
internacionale - Czw Maj 12, 2011 18:59
Stowarzyszenie Kibiców Sandecji serdecznie zaprasza na wycieczkę krajoznawczą do miejscowości Łęczna
Cel podróży:
Starostwo Powiatowe w Łęcznej,
al. Jana Pawła II 95a, 21-010 Łęczna
Celem podróży jest zwiedzanie Łęcznej, w szczególności budynku Starostwa Powiatowego, który posiada unikalną i ciekawą architekturę.
Czas i miejsce zbiórki
sobota 14 maj 2011 rok, godzina 8:00
Czas przybycia do celu:
15.30
Czas zwiedzania:
60 minut
Czas wolny:
16.30 - 19.30
W czasie wolnym można w grupie niezorganizowanej obejrzeć mecz 1 ligi Górnik Łęczna - Sandecja Nowy Sącz.
Spotkanie zostanie rozegrane na znajdującym się nieopodal celu wycieczki stadionie Górnika Łęczna przy Al. Jana Pawła II 13.
Bilet na trybunę A (sektory 1-4) kosztuje 20 złotych, na trybunę B - 5 złotych, a na trybunę C (sektor 1-4) 10 złotych. Bilety do nabycia w kasach stadionu.
Powrót:
20.00
UWAGA !!
- ubiór dodowolny ale bez akcentów kibicowskich,
- odpowiednie zachowanie i kultura osobista,
- organizator zapewnia transport do miejsca docelowego oraz powrót do Nowego Sącza, pozostałe rzeczy uczestnicy wycieczki organizują we własnym zakresie,
- wszystkie osoby biorące udział w wycieczce mają obowiązek słuchać poleceń organizatorów wyjazdu,
- organizator nie ponosi odpowiedzialności za rzeczy pozostawione w środkach transportu.
- organizator nie ponosi żadnej odpowiedzialności za wykroczenia lub przestępstwa popełnione przez osoby biorące udział w wycieczce.
- uczestnik wyjazdu, który popełnił wykroczenie lub przestępstwo, odpowiada za nie indywidualne, ze wszelkimi konsekwencjami.
Osoby, które zapisały się na wyjazdowe spotkanie Sandecji z Górnikiem Łęczna, a nie są zainteresowane wycieczką krajoznawczą, proszone są o poinformowanie o tym fakcie organizatora.
wel - Czw Maj 12, 2011 19:12
Uwaga!
Na wycieczkę zaproszono znajomego fotografa, który chętnie zrobi pamiątkowe zdjęcia przy rzeczonym budynku Starostwa Powiatowego ale i nie tylko...
To nie powtarzalna okazja zrobienia sobie pamiątkowych zdjęć do albumu rodzinnego :) za free.
Wszelkie informacje na miejscu...
Ad@ś=) - Czw Maj 12, 2011 19:52
Ja ze swojej strony poradzę wszystkim wycieczkowiczom, którzy posiadają paszport o zabranie go i używanie jako jedynego dowodu tożsamości. Zważywszy na to że ten dokument nie zawiera adresu zamieszkania i może uniemożliwić osobom nie lubiącym turystów z małopolski ograniczania swobody do przemieszczania się w Łęcznej oraz udziału w imprezach:)
ViruS - Czw Maj 12, 2011 20:47
Normalnie jestem zachwycony. Mama zawsze prosiła, abym pojechał do Łęcznej pozwiedzać zabytki, lecz nie miałem okazji. Dzięki chłopaki za zorganizowanie wycieczki :)
A tak apropo.
internacionale napisał/a: |
Czas i miejsce zbiórki
sobota 15 maj 2011 rok, godzina 8:00
|
Nie widzę miejsca zbiórki :)
Jak mamy być dokładni to dokładni :)
hehe, ale wiadome gdzie..
małolat_19 - Czw Maj 12, 2011 21:35
Proste,że jadę..Nie można przepuścić takiej okazji zwiedzenia Łęcznej..
I ,że się tak wkurwię..Jak nie pojedziemy to wbijemy sobię sami h** do dupy pokazując całej Polsce,że ,,ktoś''wygrał.
WSZYSCY DO ŁĘCZNEJ!!!..
lucek - Czw Maj 12, 2011 23:07
koszty zostają takie same ?? czyli 60 zł ?
internacionale - Czw Maj 12, 2011 23:15
tak - a możliwe że mniej... bo trzeba będzie odliczyć koszt biletu. Na zbiórce się okaże ile osób skorzysta z naszej oferty wycieczkowej j!
kolafy - Pią Maj 13, 2011 07:40
Trzeba będzie się zrzucić pewnie dla skorumpowanego rządu i policji na jakieś wolne datki ;) Tak na poważnie to nie wiadomo jak się rozłożą koszty WYCIECZKI na uczestników gdyż pewnie wielu jednak niestety zrezygnuję z wyprawy bo wbrew temu co chcieli Ci Panowie osiągnąć przez ten zakaz nie jesteśmy bandą bandytów jadących siać postrach po całej Polsce nie chcemy gwałcić, grabić i zabijać z nami jeżdżą też starsi kibice, młodzież oraz kobiety, a mnie jak i większość w domu wychowano jak należy, ja będę też tak wychowywał swoje dzieci ale jak być zdrowym kiedy ktoś od tak zabiera Ci to co kochasz, to co dawało mi poczucie wolności, co pokazał mi mój tata który przez te kurwy walcząc o naszą wolność z Solidarnością dostał nie raz wpierdol tak jak teraz my dostajemy od tych kurw tylko według nich dyplomatycznie jestem z tego dumny i będę walczył tak jak nasi ojcowie. Reprezentuje Sandecje, reprezentuję Nowy Sącz i to nie raz bardziej godnie niż ta skorumpowana banda która siedzi na Wiejskiej i Miodowej reprezentuje Polskę, a na temat Komendanta Głównego Policji i naszej policji nie będę się wypowiadał bo to hieny, byli ZOMOwcy czekające żeby mi i innym mojego pokroju dać zakaz co mam oficjalnie powiedziane, pewnie za to że staram się u nas i na wyjazdach robić jak najlepszą atmosferę po przez doping i wszelaką pomoc na płaszczyźnie kibicowskiej jak też dla samej poprawy wizerunku klubu, gdzie tu sens ?
Pozdro dla normalnych.
NASZA PASJA, NASZYM ŻYCIEM!
małolat_19 - Pią Maj 13, 2011 11:03
Z innego forum ;)..
Ruch Zdzieszowice - Miedź Legnica
W związku z niemożnością udania się na mecz wyjazdowy z Ruchem Zdzieszowice, SKTM, korzystając z okazji, organizuje wyjazd autokarowy do kościoła św. Antoniego, który mieści się w Zdzieszowicach, przy ul. Pokoju 1.
Kościół ten został oryginalnie zbudowany w 1920 r, a następnie na jego miejsce powstał obecny kościół. Miało to miejsce w latach 1935-1937. Budynek ten jest zbudowany w stylu neo-gotyckim, z widocznymi inspiracjami sztuki monumentalnej okresu 20-lecia międzywojennego. jest on doskonałym reprezentantem sztuki sakralnej Opolszczyzny w ostatnich latach przed II Wojną Światową.
W trakcie zwiedzania przewidujemy możliwość indywidualnego pomodlenia się w intencji rządzących naszym krajem, aby ich decyzje już zawsze cechowała rozwaga i troska o dobro wspólne, a także czas wolny, w trakcie którego będzie można zwiedzić Zdzieszowice. Szczegółowy program wycieczki zostanie podany niebawem.
Zapisy na zwiedzanie Kościoła prowadzone są w Galerii Piastów, na stoisku z odżywkami i suplementami diety (I piętro, obok KFC). Koszt przejazdu autokarem to 25 zł. Wszystkich kibiców serdecznie zapraszamy do wzięcia udziału w naszej wyprawie. Mamy nadzieję, że wolni od trosk dnia codziennego razem z nami wybierzecie się w te podróż.
kamel - Pią Maj 13, 2011 11:08
Cała Polska kibicowska jedzie zwiedzać;)
mario69 - Pią Maj 13, 2011 12:48
http://www.tvn24.pl/-1,17...,wiadomosc.html na wszystko sa sposoby.
Bianconeri - Nie Maj 15, 2011 11:05
Wczoraj zostaliśmy porwani i uprowadzeni.
Wbrew własnej woli najpierw zostaliśmy siłą zmuszeni do zatrzymania się pod stadionem Górnika Łęczna (przypominam, że celem naszej wycieczki było zwiedzanie budynku Starostwa Powiatowego w Łęcznej), następnie straszeni jakimiś nielegalnymi zgromadzeniami itp?, "obdarowywani" mandatami za byle co, a potem po 10 minutach siłą usunięci spod stadionu i wywiezieni z miasta.
To jest skandla, pytam się gdzie moje konstytucyjne prawo do swobodnego poruszania się!!.
Żądam teraz od premiera Tuska i wojewody lubelskiego szybkiej reakcji, takiej samej jak w walce z kibolami i natychmiastowego zamknięcia wszystkich komend policji, które brały w tym udział.
Dodam jeszcze, że naszą dramatyczną sytuacją nie chciało zainteresować się Radio Lublin ...
Niech żyje hiPOkryzja ...
ArbuzKSC - Nie Maj 15, 2011 11:27
Taka sytuacja jak wczoraj spotkała nie tylko kibiców Sandecji... Swoją drogą Tusk wyliczył kiedyś ile to pieniędzy idzie na eskortę kibiców przez policję i wprowadzili zakaz wyjazdowy. Teraz policja eskortuje wycieczki, blokuje wjazd do miast i sprawdza autobusy. Ciekawe ile to będzie kosztować. Można złożyć sprawę przeciwko rządowi do Strasbourga:) wolność zgromadzeń i prawo do swobodnego poruszania się jest zagwarantowana w Konstytucji RP a także w Konstytucji Europejskiej i tylko człowiek pozbawiony praw obywatelskich nie może korzystać z tego przywileju
ViruS - Nie Maj 15, 2011 11:48
Ciekawie co mi powie w przyszłym tyg. prawnik mojego taty z którym się bd widział. Ciekawi mnie tylko czy złamali oni prawo w stosunku do Nas. Wiadome, ujdzie im to bez karnie.
Bianconeri - Nie Maj 15, 2011 11:51
Nie zapominaj kolego że jesteśmy kibolami i nie mamy żadnych praw;)
ViruS - Nie Maj 15, 2011 11:54
Akurat mamy bo jak rozmawiałem przez telefon tak na szybkiego ty my nawet możemy odszkodowania dostać, ale dowiem się w przyszłym tyg co i jak. Po prostu jestem ciekawy bo sądzić się nie będę :)
Busta - Nie Maj 15, 2011 13:21
z tym Strasburgiem całkiem niezły pomysł. odpowiednio to nagłośnić i WOJNA na całego ;]
Ad@ś=) - Nie Maj 15, 2011 14:43
Najlepiej by było teraz jeździć z prawnikiem na każdą wycieczkę, żeby na bieżąco mógł doradzać i interweniować.
kosiarz - Nie Maj 15, 2011 16:04
Rząd rządem...ale to jest straszne, że na "dole" są ludzie którzy wykonują te śmieszne rozkazy, łamią prawo a co więcej dokładają coś także od siebie...tak jak ci policjanci, dziennikarze, ochroniarze.
Wcześniej czy później każdego to w jakiś sposób dotknie.
Nikogo nie rozliczono za prl, ludzie którzy uczynili wiele zła są nazywani ludźmi honoru, więc co się dziwić, że bezkarność władzy jest nadal w naszym kraju dopuszczalna.
eSKa - Nie Maj 15, 2011 21:24
Pieprzyć tę policję, ale swoją drogą te szczekajaće psy są najniżej w tym łańcuchu pokarmowym. Niestety media są zafascynowane walką z kibolami, bo na 100% większość moherowych beretów z PO woli czytać, że kibole Sandecji chcieli zdemolować miasto i w komentarzach na onecie napisać :wredni kibole - moje podatki: itp. niż ktoś miałby się zajac sytuacją, że wolni ludzie w rzekomo wolnej Polsce (ale o takiej Polsce nie ma mowy......ktoś kto się orientuje, wie, że w Polsce dwa razy więcej wykorzystuje się podsłuchy, namierzenia przez billingi niż np. w Wlk Brytanii czy Niemczech.........A nami ? ktos się zainteresuje ? Polityk sie boi, kościoł chce nawracać. Ciekawe co na to powiedziałby oo Augustynek ? Kpina. A najlepsze jest to, że ostatnio stojąc po bilet przy kasach pies mówi do psa kiedy: Swoją drogą na meczu z odrą, bus z Odrą podjechał pod nasze kasy w 15 m meczu i zawrocil - a pies: Szkoda, że nie wysiedli, zrobilo by sie zamet i zamkneli by stadion.... YYYYYYYYYYY. Rece załamuje, szlocham. Czas zostać chyba KIBOLEM NA WYGNANIU. Bede wnuki bawł w Szkocji 0 i zostane pierwszym WYGANYM przez PO KIBOLEM - ktorego przerasta ta sytuacja :) (hmm pierwszym ? Chyba milionowym w sumie :D )
arkoniusz - Pon Maj 16, 2011 00:34
Tak samo jest z ochroną. Mam znajomego który ochrania mecze Kolejarza i zawsze się mnie pyta czy drużyna która przyjeżdża ma kibiców bo jak ma to jest fajnie ich tak gazować i pałować. MASAKRA ludzie bez mózgu :/
ArbuzKSC - Pon Maj 16, 2011 01:00
Myślę, że na temat ochrony każdy z nas mógłby się wypowiedzieć w podobnym tonie, ale to my jesteśmy tymi złymi... Niedługo sezon się kończy i zostanie kilka tygodni do wyborów a po wyborach raczej będą inne problemy. Zresztą moim zdaniem już niedługo odpuszczą, bo zacznie się polska prezydencja w Unii :)
krzysiek186 - Pon Maj 16, 2011 13:46
ArbuzKSC napisał/a: | Zresztą moim zdaniem już niedługo odpuszczą, bo zacznie się polska prezydencja w Unii :) |
Prezydencja w unii europejskiej (pisownia celowa) jest funkcją "honorową", nie mającą rzeczywistego wpływu na cokolwiek. Podniecają się tym w mediach jakby to coś ważnego było.
arkoniusz - Pon Maj 16, 2011 14:01
ArbuzKSC napisał/a: | Zresztą moim zdaniem już niedługo odpuszczą, bo zacznie się polska prezydencja w Unii :) |
No właśnie. Jeszcze pozamykają stadiony w całej Uni :/
Bianconeri - Pon Maj 16, 2011 15:47
Tak jeszcze dla jasności przez uprowadzenie i to że porywacze wozili nas okrężnymi drogami zrobiliśmy dobrze ponad 100km więcej niż planowano stąd do transportu musimy dopłacić 500zł...
ViruS - Pon Maj 16, 2011 17:39
Bianconeri napisał/a: | Tak jeszcze dla jasności przez uprowadzenie i to że porywacze wozili nas okrężnymi drogami zrobiliśmy dobrze ponad 100km więcej niż planowano stąd do transportu musimy dopłacić 500zł... |
A ja się dziwiłem dlaczego jechaliśmy tak długo te 300 kilometrów z groszami :)
|
|