|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań 27 sierpnia, 20:00
kolafy - Pon Sie 22, 2011 21:25 Temat postu: Sandecja Nowy Sącz - Warta Poznań 27 sierpnia, 20:00
JUŻ W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ MUSIMY WSPOMÓC NASZYCH PIŁKARZY W TYCH TRUDNYCH CHWILACH I DOBRYM DOPINGIEM ZMOTYWOWAĆ ICH DO DOBREGO WYSTĘPU I ZDOBYCIA 3 PKT KTÓRE POZWOLĄ NAM SIĘ ODBIĆ OD STREFY SPADKOWEJ!
WSZYSCY NA CZARNO!
młody - Pon Sie 22, 2011 22:05
Obawiam sie że dużo ludzi sie nie pojawi po ostatnich wynikach naszych grajków , ale przynajmniej my pokażmy w młynie że nawet w takich złych momentach jesteśmy z nimi ;)
WSZYSCY NA F !! ;)
internacionale - Pon Sie 22, 2011 22:23
Nas interesuje młyn. Bywalcy pozostałych sektorów już nie raz udowodnili, że są "zmienni jak pogoda". Prawdziwy kibic napewno przybędzie w sobotę na mecz. Reszta mnie nie obchodzi...
młody - Pon Sie 22, 2011 22:25
internacionale napisał/a: | Nas interesuje młyn. Bywalcy pozostałych sektorów już nie raz udowodnili, że są "zmienni jak pogoda". Prawdziwy kibic napewno przybędzie w sobotę na mecz. Reszta mnie nie obchodzi... |
Oby każdy takie podejście miał ;)
maniekKKS - Pon Sie 22, 2011 23:12
Przyjdą Ci co mają przyjść ,Ci co zawsze są. Czy wygrywasz czy nie.....!!!!
kolafy - Wto Sie 23, 2011 09:24
młody napisał/a: | Obawiam sie że dużo ludzi sie nie pojawi po ostatnich wynikach naszych grajków , ale przynajmniej my pokażmy w młynie że nawet w takich złych momentach jesteśmy z nimi ;)
WSZYSCY NA F !! ;) |
Przynajmniej Ci ludzie będą wiedzieć po co przyszli na to F ;)
Sączersi - Wto Sie 23, 2011 10:26
Panowie, na ten mecz trzeba się naprawdę sprężyć i pokazać piłkarzom, że zawsze z nimi jesteśmy!
Fani Bianconeri - Wto Sie 23, 2011 11:59
Wole pare osób w młynie i zaangażowanie w doping takie jak w Szczecinie niz 300-400 osób i co 3 osoba ma w dupie doping i tym samym młynowego. Kto ma przyjść śpiewać to i tak przyjdzie Pozdro i Do zobaczenia na F.
mlodykks - Wto Sie 23, 2011 12:01
Tak mecz pokaże ilu jest kibiców sukcesu a ilu prawdziwych kibiców. W młynie to samo , mam nadzieje ze bedzie zabawa jak na Stalówce :)
radziufan - Wto Sie 23, 2011 12:58
a ja na ten mecz czekam jak na świeże bułeczki z piekarni bo to bedzie mój pierwszy w tym sezonie:) więc koniec narzekania, wszyscy na F i jedziemy na 120% przez 90 minut
wborzecki@gmail.com - Wto Sie 23, 2011 13:35
LESER Z CIEBIE KUMIE ZACNY I OBIBOK STADIONOWY A I TRĄCISZ DEKOWNIKIEM DOMOWYM :-D:-D:-D
Artii - Wto Sie 23, 2011 16:00
Może mimo wszystko miło by było zaśpiewać sto lat Kurasowi na początku meczu ?
młody - Wto Sie 23, 2011 20:23
Mam taką propozycje , ale nie wiem czy wgl uda ją sie zrealizować :DD
Można by było zebrać sie na rynku przed meczem np o 19 i wspólnie iśc pod stadion śpiewając ;D
Niech pomyślą nad tym odpowiednie osoby ja tylko daje propozycje ;))
hanys - Wto Sie 23, 2011 20:50
a slyszales o czyms takim jak nielegalne zgromadzenie??
pomysl fajny... ale psy sa pojebane niestety....
Chlopaki z NP moga cos na ten temat powiedziec
młody - Wto Sie 23, 2011 20:53
Ja tylko dałem propozycje bo wydaje sie fajna , ale właśnie sie tak zastanawiałem czy psy problemów nie będą robić ...
Świeżak - Wto Sie 23, 2011 20:58
Niestety nie będzie mnie w Sobotę na stadionie, szkoda ... Mam nadzieję że będziecie mieć doping na minimum 120%. Pozdro
Wooojtek - Wto Sie 23, 2011 21:11
młody napisał/a: | Ja tylko dałem propozycje bo wydaje sie fajna , ale właśnie sie tak zastanawiałem czy psy problemów nie będą robić ... |
Będą na pewno zwłaszcza teraz.
Kilka lat temu był nawet chyba oficjalnie zaplanowany marsz z rynku na mecz z Resovią, byłem na rynku jakąś godzinkę przed startem to zostałem tylko spisany jak wszyscy inni z barwami i poinformowany przez policję, że marszu być nie może itd itd.
Sądeczanin - Sro Sie 24, 2011 08:24
dokładnie skończyło się to mandatami itp teraz pewnie by nas rozstrzelali pomysł zajebisty tylko ciężki do realizacji z powodów skutków owego "spaceru"
Pokażmy że nikt z nas nie jest kibicem sukcesu a jesteśmy z Sandecją na dobre i złe, wszyscy na młyn!
DNL - Sro Sie 24, 2011 09:06
Zgłoszenie zgromadzenia publicznego do urzedu to chyba nie jest jakiś wielki problem.
BULI - Sro Sie 24, 2011 09:42
Mnie tez niestety nie bedzie a mam karnet :/ no ale sie nie da..
a pomysł jest kozacki.. taką ekipą iść na szlifa na stadion spiewająć tak zeby było nas słychać w całym ns
jezeli da sie to w urzędzie zgłosić to sprubójcie załatwić na ten mecz i na nastepny bo na Piast Gliwice ide i fajnie by było sie tak przejsc :)
ViruS - Sro Sie 24, 2011 12:32
Ciekawy pomysł! Jeżeli zostanie zgłoszone to do urzędu i zostanie wydana zgoda to policja może nam ..... ale wtedy strasznie by na nas uważali i za bele gówna mandaty wypisywali :)
kolafy - Sro Sie 24, 2011 15:21
Odpuście sobie jakieś fikcyjne rozkminy nie ten mecz i nie ten czas przede wszystkim... ;)
Rudy - Czw Sie 25, 2011 14:53
Na meczu dostępne będą wakacyjne wlepki Korony Kielce, 2zł komplet
http://img101.imageshack....67/99465826.jpg
gogo1910 - Czw Sie 25, 2011 16:32
W redboxie?
Amico - Czw Sie 25, 2011 17:42
gogo1910 napisał/a: | W redboxie? |
Vlepki zapewne mieć będzie jak na każdym meczu Rudy i to u niego obok gniazda możesz je kupić w przerwie meczu.
KubaSSNS - Sob Sie 27, 2011 13:34
Cisza przed burzą ?? :) Na stadion !
Kazek G f H - Sob Sie 27, 2011 15:45
większość nad Kamienicą :D
anton1910 - Sob Sie 27, 2011 17:04
daleko do stadionu nie ma :) ludzie poprzychodzą w slipkach i bikini :D bedzie miodzio :)
Amico - Sob Sie 27, 2011 17:28
Trzeba dziś pokazać piłkarzom, że jeśli sami nie potrafią (lub nie chcą) się zmotywować to my im musimy w tym dzisiaj pomóc :) A więc kto jeszcze nie zakupił biletu niech jak najszybciej to zrobi i stawi się dziś na meczu!
ViruS - Sob Sie 27, 2011 18:51
Nie sądzę aby kibice z Poznania jechali ale trasa Kraków-Nowy Sącz jest obstawiona cała. Przed Sączem (Wielogłowy itp) prawie na każdym parkingu, skrzyżowaniu policja :)
radek - Sob Sie 27, 2011 22:53
Brawo za doping bo o meczu i postawie piłkarzy to brak słów.
młody - Sob Sie 27, 2011 23:06
Dobrze że chociaż my pokazaliśmy dopingiem co znaczy dla nas SANDECJA bo dla piłkarzy sądząc po dzisiejszym meczu to nic ... Sebo przynajmniej walczył ;)
Szacunek Dla wszystkich którzy dawali z siebie wszystko mimo porażki ;)
Najwierniejsi z Wiernych Fanatycy !
mlodykks - Sob Sie 27, 2011 23:11
oleeee oleeeeeeee ee tam pokazaliśmy z dobrej strony :) młyn mały ale mocny . Grajki brak słów , ekstraklasa bez Kurasa :) Szkoda ze megafon padł... chyba znów baterie , aaa i kupujcie sobie na mecz piscie ja wodopojem nie jestem i tak łyk wody miałem co mecz hehe
Najwierniejsi z Wiernych Fanatycy !!!
mati513 - Sob Sie 27, 2011 23:13
brAWo dla prowadzących doping, gdy nie było KOLAFEGO!
brAWo dla wszystkich którzy włożyli tego wieczoru całe swoje serce w DOPING!!
pasi - Sob Sie 27, 2011 23:50
Było pięknie jeśli chodzi o kibicowanie, brawo dla chłopaków z gniazda że poradzili sobie chociaż osprzęt im padł :D A piłkarze...
ando21 - Sob Sie 27, 2011 23:51
Młyn prawie dobrze tylko nie jeździjcie po piłkarzach w trakcie meczu bo tylko ich łamiecie psychicznie.
Co do sektora C to poniżej krytyki banda kibiców sukcesu !!!
jacolmc - Nie Sie 28, 2011 00:03
ando21 napisał/a: | Młyn prawie dobrze tylko nie jeździjcie po piłkarzach w trakcie meczu bo tylko ich łamiecie psychicznie.
Co do sektora C to poniżej krytyki banda kibiców sukcesu !!! |
Dobrze że oni nas nie łamią,mają zapier...... bo na piersi mają herb naszego klubu rozumiesz to człowieku
Amico - Nie Sie 28, 2011 00:23
jacolmc napisał/a: | ando21 napisał/a: | Młyn prawie dobrze tylko nie jeździjcie po piłkarzach w trakcie meczu bo tylko ich łamiecie psychicznie.
Co do sektora C to poniżej krytyki banda kibiców sukcesu !!! |
Dobrze że oni nas nie łamią,mają zapier...... bo na piersi mają herb naszego klubu rozumiesz to człowieku |
A co? Niby mamy udawać, że jest ok? 3-0 w plecy i 4 porażka z rzędu (licząc mecz w PP) Bardzo dobrze, że dostali za swoje dziś, może te słowa krytyki ich do czegoś zmotywują.
grubas_KKS - Nie Sie 28, 2011 10:00
Megafon chyba był OK,tylko po prostu go nie używaliśmy.Zgodzę się z tym co napisał Amico.Ogólnie to brak słów co wyprawiają piłkarze i nie wiem dlaczego niektórzy z nich w tak krótkim czasie zapomnieli jak się gra w piłkę nożną...Nie wiem,może to zasługa trenera :D Doping jak na taką małą ilość kibiców w młynie był elegancki!Dzięki Wam za zaangażowanie i darcie "papy" przez cały mecz!Do następnego spotkania-pozdro!SANDECJA TO MY!
Rudy - Nie Sie 28, 2011 12:36
Na meczu do puszki wpadło 500zł. DZIĘKI!!
gogo1910 - Nie Sie 28, 2011 20:43
100 osób było i dawali z siebie wszystko. w gnieździe chłopaki jak najbardziej dali radę! Jak na tyle osób w młynie doping b.dobry. Teraz mobilizacja na Piasta!
|
|