Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - KS Polkowice-Sandecja Nowy Sącz, piątek 9 września, 18:00

x_cite - Sro Wrz 07, 2011 11:18
Temat postu: KS Polkowice-Sandecja Nowy Sącz, piątek 9 września, 18:00
Po wysokiej wygranej z liderem czas teraz na ostatnią drużynę w tabeli. Myślę, że z taką grą jak w ostatnią sobotę zaprezentowali nasi piłkarze nie powinni mieć problemów z wygraniem meczu w Polkowicach. Jesteśmy faworytem i stawiam na wynik 1:3. Zapraszam do dyskusji - temat piłkarski.
polak_ns - Sro Wrz 07, 2011 12:51

dobry będzie każdy wynik, który da nam zwycięstwo bo pasuje odrabiać punktu do wyższych miejsc.
stawiam na 0-2 dla nas.

lukas33 - Sro Wrz 07, 2011 13:02

Mam nadzieję, że po efektownym zwycięstwie u siebie drużyna utrzyma formę i przywieziemy z wyjazdu komplet punktów. W takiej dyspozycji jaką Sandecja pokazała w meczu z Piastem powinna wygrać w Polkowicach bez problemu. 1-3 dla nas.
bartek_biel - Sro Wrz 07, 2011 13:05

Będzie to trudny mecz. Polkowice Czekają na pierwsze zwycięstwo. Przegrali 4 mecze z rzędu myślę że będą walczyć. jednak jednak jeżeli szybko strzelimy pierwszą bramkę to później pójdzie już z górki i wygramy. liczę na 2:0
kedz10r - Sro Wrz 07, 2011 13:35

Liczę na zwycięstwo 0-3
gustlik - Sro Wrz 07, 2011 14:12

mam nadzieje ze wygramy i licze na to bardzo a w jakim stosunku to juz sprawa drugorzędna TYLKO Zwycięstwo!!! moze Rafał B. coś strzeli hehe
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 07, 2011 20:39

CHCIAŁBYM BY RAFAŁ BERLIŃSKI STRZELIŁ 3 BRAMKI W JEDNYM MECZU WTEDY WYGRAM SKRZYNKĘ WÓDKI Z. STAWIA :-) :-D
szvmon - Sro Wrz 07, 2011 21:06

Wygramy wygramy wygramy !! Górnik pokonamy!!....
lukas33 - Sro Wrz 07, 2011 21:26

Ha ha z przyjemnością postawie tą skrzyneczkę zgodnie z umowa jesli taka okoliczność bedzie miała miejsce!!! Ale cos jestem spokojny, że na hattrick Pana Rafała się nie zanosi. Co nie znaczy, że wódeczki nie mozna wypić z innej równie zacnej okazji.
A co do meczu mam nadzieję że zwycięstwo z Piastem było poczatkiem serii zwyciestw naszej druzyny.

Max1990 - Sro Wrz 07, 2011 23:17

oby statystyka była korzystna dla Sandecjii jak na razie mamy z Polkowicami bardzo dobre , rok temu 2-1 i 3-0 . Tak więc myślę że teraz też wygramy 2-0
AdoDC - Pią Wrz 09, 2011 11:28

KS Polkowice - Sandecja Nowy Sącz, godz. 18:00, sędzia: Rafał Rokosz (Katowice).

Ostatnio sędziował nam w meczu wygranym przez nas 3 do 0 z ... KS Polkowice. Oby dziś było podobnie.

polak_ns - Pią Wrz 09, 2011 11:52

Na http://www.radiogol.pl/ ma być relacja radiowa ;)
Maerqin - Pią Wrz 09, 2011 18:52

Cytat:
KS Polkowice na zielono, Sandecja na biało, z czarnymi akcentamI.

Jeszcze troche tego #*@% adidasa i ludzie zapomna o bialo-czarnych pasach...

Wooojtek - Pią Wrz 09, 2011 18:58

znowu Gawęcki, niech on się w końcu przełamie bo ileż można
K@KS - Pią Wrz 09, 2011 19:48

Z tej relacji radiowej wynika, że mecz typowo na remis. My gramy jak zwykle na wyjazdach dość słabo, rywal akurat dzisiaj taki sam się trafił.
piki - Pią Wrz 09, 2011 19:51

święta prawda :(
eSKa - Pią Wrz 09, 2011 19:55

77′ Zwykły wpis Sam na sam z bramkarzem Sandecji znalazł się Bryła, jednak sędzia dopatrzył się spalonego.

75′ Zwykły wpis Kozioł uprzedza Piotrowskiego w walce o piłkę. Dobry refleks bramkarza Sandecji.

73′ Komentarz Na razie spotkanie wyraźnie zawodzi. Remis nie zadowala żadnej z drużyn, ale ani polkowiczanie, ani Sandecja nie mogą stworzyć sobie dogodnej sytuacji. Po ostatnim wysokim zwycięstwie gości spodziewaliśmy się dziś czegoś innego. Polkowiczanie pokazali już jednak nie raz, że na Kopalnianej przyjezdni nigdy nie mogą czuć się zbyt pewnie

71′ Zmiana zawodnika Żegnany brawami z boiska schodzi Salamoński. Na boisku Kazimierczak.

70′ Zwykły wpis Rzut rożny dla Sandecji.

69′ Zwykły wpis Durić dograł w pole karne, gdzie do piłki doszedł Gawęcki i mimo asysty Perońskiego zdołał oddać strzał, jednak niecelny.

68′ Zwykły wpis Goście bronią się momentami rozpaczliwie, wyraźnie KS Polkowice zepchnął Sandecję do defensywy.

Jak zwykle, Koziol gra dobrze.....a reszta ?

Wooojtek - Pią Wrz 09, 2011 20:14

Trochę chyba zawód, ale jak już nie można wygrać, to trzeba zremisować wiec 1 punkt też jest ok :)
lukas33 - Pią Wrz 09, 2011 20:27

Jak nie umiesz wygrać meczu to przynajmniej go zremisuj. Sandecja najwyraźniej nie jest w stanie rozegrać dwóch dobrych meczy pod rząd. Tragedii nie ma ale punkt z outsiderem ligi chluby nie przynosi. Zobaczymy jaką Sandecję zobaczymy w środę z Niecieczą. Mam nadzieję że tą zwycieską jak z meczu z Piastem.
Maerqin - Pią Wrz 09, 2011 20:31

Dla mnie ten remis jest jak porazka.
Kmicic - Pią Wrz 09, 2011 20:50

Bywało gorzej z ostatnimi w tabeli, np. 0-2 w Stalowej. Dobry i ten punkt bo z relacji to częściej się gotowało pod naszą bramką.
mirek678 - Pią Wrz 09, 2011 23:01

hmm remis chyba dla każdego jest traktowany jako zawód lecz jeden punkt paradoksalnie w ostatecznym rozrachunku może dać utrzymanie jak i awans :)
tomusNS - Sob Wrz 10, 2011 00:31

Trzeba wziąść pod uwage że w tej rundzie punkty straciły w Polkowicach Pogoń i Warta więc ciężki teren
polak_ns - Sob Wrz 10, 2011 09:56

Na pewno szkoda 2 punktów bo okazje były ale zabrakło zimnej krwi zapewne, no ale cieszmy się z tego co jest.
tom71 - Sob Wrz 10, 2011 10:19

to co przyszły sezon 2 liga?? bo już nic nie rozumiem cieszycie się z remisu z takimi Polkowicami to przegrana z Niecieczą czy Kogutowem też przełkniecie ze spokojem...
honor - Sob Wrz 10, 2011 10:42

Oczywiscie trener zadowolony bo jest 1 punkt.Teraz jezeli przegramy z Nieciecza czy Kolejarzem to nie bedzie nic zlego,poniewaz sa wyzej w tabeli od nas i maja prawo byc lepsi od Sandecji-smieszne to sie robi.ZERO AMBICJI-mozemy tylko pomarzyc o zespole z czasow Wojtowicza.Niestety bedzie ostra walka o utrzymanie w tym sezonie,ale mydlic oczy o eks zawsze mozna,bo widac jest pelno naiwniakow w Saczu,ktorzy w te bzdety zarzadu wierza.
radziufan - Sob Wrz 10, 2011 10:48

tom71 napisał/a:
to co przyszły sezon 2 liga?? bo już nic nie rozumiem cieszycie się z remisu z takimi Polkowicami to przegrana z Niecieczą czy Kogutowem też przełkniecie ze spokojem...

moze nie 2 liga ale na awans tez szanse mamy zerowe więc trzeba ciułać punkty by spokojnie zapenic sobie utrzymanie
TAKIE SĄ REALIA I MUSIMY SIĘ Z NIMI POGODZIĆ

ps daruj sobie glupie komentarze bo Ci kolejnego posta wykasuje

tom71 - Sob Wrz 10, 2011 10:57

radziufan napisał/a:
tom71 napisał/a:

moze nie 2 liga ale na awans tez szanse mamy zerowe więc trzeba ciułać punkty by spokojnie zapenic sobie utrzymanie
TAKIE SĄ REALIA I MUSIMY SIĘ Z NIMI POGODZIĆ

ps daruj sobie glupie komentarze bo Ci kolejnego posta wykasuje

wiesz co??komunę obalili już dawno a Wy dalej straszycie i posty usuwacie krytyka nikomu nie zaszkodziła...

lechu - Sob Wrz 10, 2011 10:59

uważam, że remis nie jest taki zły. Ważne, że nie był to kolejny przegrany mecz. Jak sobie przypomnimy wyjazdowe mecze Sandecji w I Lidze, to w wielu meczach mogliśmy jedynie marzyć o 0:0.
tom71 - Sob Wrz 10, 2011 11:13

no i usunął mi posta:(
Rudy - Sob Wrz 10, 2011 11:27

Na meczu obecnych 7 osób od Nas + 3 osoby Czarnych Jasło.
Prowadzimy doping i mamy pierdolnięcie, jakiego u Nas jeszcze nie było!
Prezentujemy oprawę, na którą składa się, co prawda malutka, ale wyjątkowo piękna sektorówka :D
Po meczu piłkarze podchodzą podziękować i zrobić z Nami lokomotywę.

P.S tom71 zmień ku***, ten awatar!

AJKA - Sob Wrz 10, 2011 11:57

Wy jesteście nienormalni :D hehehe...
tom71 - Sob Wrz 10, 2011 12:01

Jak ja zmienię awatar na inny to będziecie mnie prosić bym do tego wrócił ;P
kolafy - Sob Wrz 10, 2011 12:03

Albo dostaniesz bana i nikt nie będzie płakał :))
matys5392 - Sob Wrz 10, 2011 12:13

Wszyscy,którzy cieszą z tego jednego punktu powinni się jednak trochę zastanowić...Sandecja w tym sezonie jest drużyną od przerywania serii innych zespołów.Po kilku wygranych z rzędu poległ Piast,ta wygrana odbiła się bardzo pozytywnym echem jeśli chodzi o Endecję.Niestety,porażki z Polonią,która do meczu z nami nie strzeliła bramki oraz marny remis z Polkowicami,przegrywającymi ostatnie kilka spotkań chluby nam nie przynoszą.
W obecnej sytuacji(słaby i biedny KS Polkowice oraz mała ilość punktów zdobytych przez Sandecję) remis trzeba traktować jak porażkę.Chociaż z relacji wynika że powinniśmy sie cieszyć z tego 0:0.
Tak jak pisalem po meczu z Piastem.Wydaje mi się że musimy się przygotować(przynajmniej w tej rundzie) na następujący scenariusz:
1.Kilka fatalnych występów piłkarzy a co za tym idzie krytyka drużyny i trenera ze strony mediów i kibiców.
2.Gdy drużyna i trener mają nóż na gardle następuje efektowna wygrana,kibice i media na chwilę zapominają o wszystkim co złe.

x_cite - Sob Wrz 10, 2011 13:36

szkoda tego remisu...można było odbić się troszkę do góry a tak jak grupa pościgowa wygra swoje mecze to lecimy do strefy spadkowej....znowu.
internacionale - Sob Wrz 10, 2011 14:14

Skrót prawdę mówiąc mało ciekawego meczu:
http://www.sandecja.com.p...e__Sandecja.htm