|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - Ruch Radzionków - KKS SANDECJA NOWY SĄCZ
kolafy - Pon Wrz 19, 2011 14:52 Temat postu: Ruch Radzionków - KKS SANDECJA NOWY SĄCZ
Drodzy kibice już za dwa tygodnie odbędzie się wyjazdowe spotkanie naszej Sandecji z Ruchem Radzionków (01.10.2011r godz 16:00), jak wiadomo drużyna potrzebuje naszego wsparcia co widać po spotkaniach wyjazdowych w Polkowicach gdzie nas było 10 os. i w Elblągu gdzie niestety zabrakło kibiców Pasów co na pewno nie cieszy piłkarzy, a wyniki jakie w tych spotkaniach padły to każdy zna. Myślę że po części wszystko zostaje w naszych rękach jeśli piłkarzom gra się lepiej u siebie to pomóżmy im w tym żeby tak się poczuli w Radzionkowie. To my razem z nimi tworzymy tą historie i klimat lecz ostatnio jak by coś w nas pękło, nas kibicach i naszych piłkarzach. W młynie nie ma już po 500 ludzi wszyscy z szalikami mega zajebistym dopingiem, na wyjazdach nie widnieją już liczby z tamtych sezonów 1000, 400, 250, 230, 150. Czy krytykując piłkarzy, trenera za grę szczególnie na wyjazdach nie mamy nic sobie do zarzucenia? Jeśli tak to niech każdy uderzy się w pierś i przemyśli sprawę, nie co Sandecja może zrobić dla mnie lecz co ja dla niej by wszyscy później odczuli z tego radość i zauważyli efekty naszej wspólnej pracy. Dlatego niech każdy się postara, przeprosi żonę, dziewczynę, szefa w pracy, babcie, zabierze ze sobą brata, kuzyna, kolegę ze szkoły, osiedla i jedzie na wyjazd mamy potencjał tylko brakuje nam chęci, a dwa tyg to na prawdę dużo czasu żeby się zorganizować i ruszyć w przynajmniej te 200 os tak jak to było ostatnio w to miejsce.
W związku z tym Stowarzyszenie Kibiców Sandecji informuje że organizowany jest wyjazd autokarowy na ten mecz i zapisy zaczynają się już od dzisiaj po przez mecz z Olimpią Grudziądz aż po piątkowe popołudnie 30 września gdyż wtedy lista musi zostać zamknięta. Na razie zapisywać się można na privach u mnie, Gubasa i Małolata, a jutro postaram się listę dostarczyć do skate shopu w Europie i może gdzieś jeszcze. Tradycyjnie imię, nazwisko, pesel 20 zł i lecimy na mecz!
Dokładny koszt oraz więcej informacji na temat tego wyjazdu będzie zamieszczane w tym temacie.
YG-US - Pon Wrz 19, 2011 23:41
małolat_19 - Wto Wrz 20, 2011 09:04
Lecimy wszyscy bez żadnego pierdolenia!..
Kazek G f H - Wto Wrz 20, 2011 14:47
Dupy się nie chciało ruszyć do Elbląga, to teraz trzeba dobrze się pokazać w Radzionkowie...
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAZDA !!!
małolat_19 - Wto Wrz 20, 2011 16:42
WSZYSCY NA CZARNO!..
Milosz_1910 - Wto Wrz 20, 2011 18:09
No to jadymy:)
Sebu - Wto Wrz 20, 2011 18:16
http://www.ufast.eu/pics/103658plaka.png
kolafy - Sro Wrz 21, 2011 15:48
CENA CAŁEGO WYJAZDU WRAZ Z BILETEM NA MECZ 55 ZŁ!
JEDZIEMY NA CZARNO Z SZALIKIEM W RĘCE!!!
internacionale - Sro Wrz 21, 2011 15:58
A tak się zaprezentowaliśmy 15 sierpnia 2010 roku. Bardzo miło wspominam tamten wyjazd...
Milosz_1910 - Sro Wrz 21, 2011 16:15
To tym razem musimy pojechac tam w jeszcze lepszej liczbie:)Wszyscy do Radzionkowa ! :)
Sebu - Sro Wrz 21, 2011 20:07
http://www.ufast.eu/pics/928006plkatar.png
dodano cenę wyjazdu :)
pacman - Sro Wrz 21, 2011 23:16
Elegancka zajawka, już czuć atmosferę meczu:).
pasi - Sro Wrz 21, 2011 23:33
Elegancka Cena wszyscy do Radzionkowa !!!!
kolafy - Sro Wrz 21, 2011 23:44
Listy są już w sklepach więc zapisywać się!!!
Snoopi86 - Czw Wrz 22, 2011 14:53
Ostatni wyjazd tam bardzo udany, swietnie sie zaprezentowalismy i licze na powtorke wiec zapisywac sie!!!
małolat_19 - Pią Wrz 23, 2011 09:42
Osoby chętne na wyjazd z WP,bądz okolic mogą zapisywać się u mnie..
Wyjazd chyba najbliższy w tej rundzie,więc komu nie chciało się ruszyć dupy do Bydgoszczy,albo Szczecina mogą wykazać się teraz..
MECZU U SIEBIE TO NIE WSZYSTKO!..
kolafy - Pią Wrz 23, 2011 10:14
Małolacik do Elbląga, a nie Białego na to przyjdzie jeszcze czas hehe, a fakt faktem ruszać dupska bo WYJAZD RZECZ ŚWIĘTA tym bardziej że to 200 km jest rozgrzewka przed Wisłą i Arką Gdynia :))))
Koniu - Pią Wrz 23, 2011 10:54
Cytat: | więc komu nie chciało się ruszyć dupy do Białegostoku |
chyba Bydgoszczy :)
Kazek G f H - Pią Wrz 23, 2011 12:43
OBOWIĄZKOWY KAŻDY MA ZE SOBĄ ZABRAĆ 5 ZŁ.
PIENIĄDZE BĘDĄ ZBIERANE DO CZAPKI W AUTOKARACH. ZBIÓRKA ZOSTANIE PRZEZNACZONA NA POTRZEBY ULTRAS, PODOBNIE JAK TO MIAŁO MIEJSCE NA WYJEŹDZIE DO JASŁA.
małolat_19 - Pią Wrz 23, 2011 13:17
Koniu napisał/a: | Cytat: | więc komu nie chciało się ruszyć dupy do Białegostoku |
chyba Bydgoszczy :) |
HAHA..Dokładnie,rano jeszcze byłem w Matrixie:)..
ptica - Pią Wrz 23, 2011 13:28
Panie Kazku , ja rozumiem zbiórkę do czapki itd. nie raz na wyjazdach ( kilka w życiu przeżyłem !!! ) zbieraliśmy na różne okazje , a to dla zgód , a to na bilety jak ktoś nie miał , a to na szkody wyrządzone w trakcie takowych lub w końcu na flaszkę lub tym podobne. Ale nigdy [b]OBOWIĄZKOWO[/b]. Ponieważ jeden z drugim załatwił sobie na wyjazd tyle ile miało być , a tu nagle Pan Kazek każe dodatkowo po 5,00 PLN. Myślę ,że kto będzie miał to da , a jak ktoś nie będzie dysponował wystarczającymi funduszami w postaci rzeczonych 5,00 PLN to go Pan Kazek nie wpuści do autokaru ? Bez obrazy.
Pozdrowienia.
Kazek G f H - Pią Wrz 23, 2011 13:41
Nie chcesz to nie dawaj:) bez odbioru.
ptica - Pią Wrz 23, 2011 14:02
Jak trzeba to zawsze daję i nie tylko ja , lecz "NIE OBOWIĄZKOWO" nara.
Kazek G f H - Pią Wrz 23, 2011 14:16
Haha zawsze znajdzie się ktoś co szuka dziury w całym, ale cóż taka już jest ta nasza sądecka mentalność. Każdy wie o co chodzi, więc proszę Cie nie rozpierdalaj po raz kolejny tematu zbędnymi komentarzami. Cieszy mnie to że wrzucasz razem z kolegami zawsze do puchy, o to chodzi, po to ona jest. Mamy kilka rzeczy do ogarnięcia na naszym podwórku więc potrzebne są i pieniądze np. oprawy,na nowe graffiti, flagi itp itd. 5 zł to nie jest majątek, a browara każdy sobie może odmówić. Więc proszę o nie czepianie się szczegółów, bo to każdy potrafi. A żeby coś razem zrobić, to już niestety nie ma pana...
ptica - Pią Wrz 23, 2011 14:21
Tyle w temacie.
[ Dodano: Pią Wrz 23, 2011 14:22 ]
Oczywiście pisałem poprzednie posty nie "OBOWIĄZKOWO"
Gwardzista - Pią Wrz 23, 2011 14:56
ptica ma racje !!
kolafy - Pią Wrz 23, 2011 15:49
Kazek też bo na prawdę kasy idzie mnóstwo na; oprawy, graffiti, dokładanie do wyjazdów, gadżety działalność stowarzyszenia, bilety dla zgód. Może faktycznie źle ujął ten obowiązek bo wiadomo że jako takiego nie ma ale my "stare konie" nie powinniśmy się o to obrażać i robić niepotrzebny szum!
JUTRO NA MECZU ZAPISY!!!
Kazek G f H - Pią Wrz 23, 2011 16:13
ptica napisał/a: |
Oczywiście pisałem poprzednie posty nie "OBOWIĄZKOWO" |
z całym szacunkiem jak i większość wyjazdów jest dla Ciebie nie "OBOWIĄZKOWA". Nie prowokuj, bo już znamy te Twoje zaczepki na forum.
K@KS - Pią Wrz 23, 2011 16:45
Ostatnio na prawdę byliśmy tam w fajnej liczbie, i zawiesiliśmy sobie wysoko poprzeczkę.
Patrząc na to jak dalekie mieliśmy/mamy wyjazdy w tej rundzie to wiadomo, że nie pojedzie taka liczba jak do Radzionkowa. Dlatego mobilizacjaaa i 200 osób powinno pęknąć i to luźno !!
ptica - Pią Wrz 23, 2011 17:19
Kaziu , a wiesz co? ... nie chce mi się na wet odpowiadać. ( bez obrazy) Jako S.G. mam nadzieję że zorganizujemy wyjazd na Radzionków ( zresztą byliśmy w tamtym sezonie , jakżeby nie ) i jak dobrze pójdzie to damy radę. RudeBoyz dawaj.
małolat_19 - Pią Wrz 23, 2011 18:01
To ,,jakżeby nie'' zabrzmiało jakbyście byli na ,każdym wyjeżdzie ,nie ważne ,gdzie gramy:)..
Ale,już nie rozmywajmy..
Wooojtek - Nie Wrz 25, 2011 12:50
Kibice z Radzionkowa od meczu z nami rozpoczynają chyba protest przeciwko działaniom ochrony i policji(?) na ich stadionie.
Szkoda, planowali zaprezentować na meczu z nami oprawę przygotowaną na ich derby z Polonią, a i zawsze to lepiej jak się ma z kim 'przekrzykiwać'
młody - Nie Wrz 25, 2011 12:59
Jak już kolafy mówił nie ważne czy 15 lat czy 17 czy 25 każdy ma jechać ;)) Zapisywać sie ;D
Jedziemy ;)
radziufan - Nie Wrz 25, 2011 13:20
Oświadczenie kibiców Ruchu Radzionków
Ze względu na nasilające się z meczu na mecz represje ze strony firmy ochroniarskiej „Scorpion” jak i policji w stosunku do kibiców Ruchu Radzionków postanawiamy wprowadzić protest polegający na zaprzestaniu działalności kibicowskiej na stadionie przy ulicy Narutowicza 11. Od dnia 24 września 2011 roku, aż do odwołania nie będziemy prowadzić zorganizowanego dopingu, wieszać flag klubowych jak i prezentować opraw.
Naszą decyzję argumentujemy wydarzeniami, które w ostatnich tygodniach występują na coraz większą skalę. Najaktywniejsi kibice są nękani przez funkcjonariuszy policji, na każdym kroku są filmowani i fotografowani. Z kolei firma ochroniarska, która jak twierdzi działa zawsze na polecenie policji, specjalnie dokonuje działań mających na celu sprowokowanie naszych kibiców.
Bezpodstawne zakazy stadionowe za stanie na schodach, czy wlepianie mandatów za przeklinanie to tylko nieliczne sytuacje. Do tego przed meczem z Piastem Gliwice doszło do sytuacji, że firma ochroniarska wraz z policją przeszukała nasz magazyn, zabrała transparenty bez sprawdzania ich treści i nakazała sprawdzić flagi klubowe, nie zgadzając się na wywieszenie kilku z nich, pomimo, że na naszym stadionie były już od kilku lat, grożąc nam przy tym, że jeśli zawisną, to dostaniemy zakazy stadionowe. Podobno żyjemy w demokratycznym państwie, w którym mamy zapewnioną wolność słowa, jeśli te najważniejsze zasady wolności człowieka są naruszane, nie możemy w tej sytuacji pozostać bierni.
Nasz protest będzie trwać tak długo aż sytuacja na naszym stadionie się nie zmieni. Nie chcemy być traktowani jak bandyci, którym trzeba przeszukiwać kieszenie. Robimy to co kochamy i jesteśmy na tym stadionie od lat, nikt nie może nam odbierać życiowej pasji. Niestety nie możemy w żaden inny sposób zaprezentować swojej dezaprobaty, ponieważ w obecnych czasach nagonki na kibiców bylibyśmy skazani na zakazy stadionowe, grzywny i wyroki w zawieszeniach.
Być może nie jesteśmy tak liczną ekipą kibicowską przy innych większych drużynach piłkarskich, ale to my od lat przyciągaliśmy rzesze fanów na stadion, to my byliśmy na dobre i na złe, to my prowadziliśmy doping bez względu czy dołowaliśmy w 4 lidze czy walczymy w 1 lidze, to my od lat tworzyliśmy oprawy, które były doceniane przez wielu ludzi w Polsce. Dlatego nie pozwolimy aby traktowano nas jak gorszych obywateli.
Z poważaniem
Kibice Ruchu Radzionków.
może jakiś trans z naszej strony popierający ich akcje?
kolafy - Nie Wrz 25, 2011 22:26
Do piątku zapisy odbywają się w sklepie skate shop w Europie na I piętrze i w sklepie Alkoholowym 24h w rynku koło STSu!
kamel - Nie Wrz 25, 2011 23:22
Cytat: | może jakiś trans z naszej strony popierający ich akcje? |
Niestety nie.. Nie ma sensu popierać ekip, których przeszłość ? i pewne powiązania nie są do końca jasne..
hanys - Pon Wrz 26, 2011 07:12
musielibysmy robic transy dla wszystkich klubow....
kolafy - Pon Wrz 26, 2011 14:23
kamel napisał/a: | Cytat: | może jakiś trans z naszej strony popierający ich akcje? |
Niestety nie.. Nie ma sensu popierać ekip, których przeszłość ? i pewne powiązania nie są do końca jasne.. |
Dajcie spokój z takimi pomysłami to nie koncert życzeń ;]
marian1910 - Wto Wrz 27, 2011 16:26
o ktorej jest wyjazd do radzionkowa???
małolat_19 - Wto Wrz 27, 2011 18:28
Jutro podamy szczegóły..
marian1910 - Wto Wrz 27, 2011 18:48
spoko dzieki
misions - Wto Wrz 27, 2011 23:31
ku*** jadę :) 1 wyjazd w sezonie (przez okrutną pracę) Chyba się najebie :P (jak nie pije)
kolafy - Sro Wrz 28, 2011 12:31
Najebiesz się ale po wyjeździe rozumiem bo takich kibiców-żuli to my nie chcemy ;)
[ Dodano: Sro Wrz 28, 2011 12:51 ]
ZBIÓRKA NA MECZ RUCH RADZIONKÓW- SANDECJA W SOBOTĘ O 10:00 POD NOWĄ HALĄ ul. NADBRZEŻNA
internacionale - Sro Wrz 28, 2011 14:27
Mamy do przejechania 200km, czyli z postojami ok 5 godzin jazdy. Do tego ok 30 min wchodzenia na stadion, więc najpóźniej o 10:30 wyruszamy z Sącza !
Punktulanie o 10:00 za listą zaczynamy zajmować miejsca w autokarach !
internacionale - Sro Wrz 28, 2011 16:03
Wyjazd odwołany !!!
szczegóły wkrótce....
internacionale - Sro Wrz 28, 2011 16:24
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 28, 2011 16:30
NO TO SE POJECHOŁEM :-(
kolafy - Sro Wrz 28, 2011 16:33
Spoko spoko są lepsze okazje np Łęczna czy Gdynia ;)
pasi - Sro Wrz 28, 2011 17:20
No to czekamy na Gdynie :P
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 28, 2011 17:29
OD 14.10. DO 6.11. ZNIKAM :-D
szymon_YG - Sro Wrz 28, 2011 18:02
i Włodziu co będzie z tą obiecaną flache do każdego autobusu ? :)
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 28, 2011 18:37
Przez Pana Prezydenta BYTOMIA WSZYSTKIE PLANY SZLAK TRAFIŁ :-( A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE AUTOGRAFY WYWIADY WIZYTY W ZAKŁADACH PRACY :-):-D
małolat_19 - Sro Wrz 28, 2011 18:53
Jednak Bianco miał racje ,że W. zapisany jako pierwszy przyniesie trąda ;D..
Przynajmniej raz na Kazka nie jest:)..
BULI - Sro Wrz 28, 2011 19:01
To ładna lipa :/
i jak co to legia dostał ode mnie 20 zł wpisowego..
Rudy - Sro Wrz 28, 2011 19:12
BULI napisał/a: | To ładna lipa :/
i jak co to legia dostał ode mnie 20 zł wpisowego.. |
Szymon przepisze Ci zaliczkę na następny wyjazd :D
młody - Sro Wrz 28, 2011 19:20
A co jeśli już ktoś całość zapłacił ?
szymon_YG - Sro Wrz 28, 2011 19:22
BULI, zaliczka została przekazana do osób które zajmowały się listą ;)
ja tam tylko pomagałem :) :)
pozdro !
BULI - Sro Wrz 28, 2011 19:35
nie no spoko nie ma problemu ;)
to kasa zostanie u was a ja sobie za to kubek CZARNI & SANDECJA wezme i jakies wlepy..
( tak wiem ze to nie ten temat ale napisze tu ) właśnie przynieście jakies wlepy, najlepiej duzo wlep na mecz z flotą..
wborzecki@gmail.com - Sro Wrz 28, 2011 20:08
WIĘKSZEGO TRĄDZICIELA JAK BOSKI NIE :-) MA STRĄDZIŁ MI SŁYNNY KUPON NA 15 TYSIĘCY ZŁOTYCH POLSKICH A POSTAWIŁEM ZA 2 ZŁOTE SŁYNNA HISTORIA:-) TO GDZIE NAM Z KAZKIEM DO BOSKIEGO:-) TRĄDU :-D:-D
Kazek G f H - Sro Wrz 28, 2011 20:41
BULI napisał/a: | nie no spoko nie ma problemu ;)
to kasa zostanie u was a ja sobie za to kubek CZARNI & SANDECJA wezme i jakies wlepy..
( tak wiem ze to nie ten temat ale napisze tu ) właśnie przynieście jakies wlepy, najlepiej duzo wlep na mecz z flotą.. |
Zostaw sobie hajs u chłopaków na nastepny wyjazd:)
marian1910 - Sro Wrz 28, 2011 21:25
a jest mozliwosc odzyskania pieniedzy???
BULI - Sro Wrz 28, 2011 21:57
jest bo nikt Cie z kasy okradał nie bedzie..
ale jeżeli juz masz wpłacone to dopłacisz reszte i masz nastepny wyjazd juz opłacony :)
a ja chyba jednak Was posłucham i zostawie sobie tam ten chajs tyle ze nie wiem czy dam rade pojechać na nastepny wyjazd bo praca, bo trzeba też mieć za co jeździć..
ale jak na razie to zostawie tam kase, i bede miał motywacja zeby jechać bo juz mam troche wpłacone :D:D
marian1910 - Sro Wrz 28, 2011 22:28
tylko wlasnie ja teraz w poniedzialek do krakowa jade na miesiac i mnie nie bd
BULI - Czw Wrz 29, 2011 14:04
to dojedziesz z KRK :D
to pisz do ktoregoś z YG bo ja Ci nie pomoge..
|
|