|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Polonia Bytom - Sandecja, sobota godzina 18:00
radziufan - Czw Mar 15, 2012 12:17 Temat postu: Polonia Bytom - Sandecja, sobota godzina 18:00 temat piłkarski
zapraszamy do dyskusji
wacek - Czw Mar 15, 2012 12:23
Czy juz wiadomo cos na temat relacji internetowych z meczu.
Wooojtek - Czw Mar 15, 2012 12:34
pewnie na ekstraklasa.net, sandecja.org też jakąś zapoda ;)
i może na http://www.poloniabytom.com.pl/strona.php?s=5374
matys5392 - Czw Mar 15, 2012 14:28
Pierwszy mecz w nowej rundzie z drużyną,która rozpaczliwie broni się przed spadkiem.
Sparingi mogą napawać optymizmem,nowi zawodnicy spisywali się w nich bardzo dobrze.
Zagadką pozostaje skład na mecz z Polonią.Według mnie najmocniejsza jedenastka na dzień dzisiejszy wygląda tak:
------------------Bieszczad------------------------
Fechner----Frohlich-----Midzierski------Woźniak
---------------------Petran-------------------------
-------Trochim---------------------Burkhardt-----
Majkowski----------------------------Kosiorowski
------------------Aleksander-----------------------
ława:Różalski,Makuch,Zlatohlavy,Niechciał,Gawęcki,Szczepański,Wiśniewski.
Trener na pewno będzie miał dylemat na kogo postawić na prawej obronie.Wydaje mi się że ma on sentyment do Makucha,jednak w obecnej formie to Fechner prezentuje się lepiej.Podobnie bedzie z obsadą drugiego stopera.Midzierski oprocz meczu w Plocku całą rundę jesienną grał bardzo przyzwoicie,jednak w sparingach pozytywnie zaskoczył Zlatohlavy.Miejsce doświadczonego Berlińskiego powienien zając równie doświadczony Petran.Parę środkowych pomocników powinni tworzyć Trochim i Burkhardt,chociaz wyjsciową 11-stkę trenera Moskala trudno wyobrazić sobie beż Gawęckiego.Na skrzydłach dwa nowe nabytki - chyba najcenniejszy z nich Majkowski i bardzo chwalony przez prezesa Kosiorowski.Za zdobywanie bramek tradycyjnie odpowiedzialny będzie Aleksander.Miejsce młodzieżowca zajmuje Bieszczad.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie,bo i w Sandecji i w Polonii doszło do wielu zmian kadrowych.Po meczu walki obstawiam nasze zwycięstwo 3:1.
PROSTO - Czw Mar 15, 2012 17:29
W TV jest meczyk na żywo ? Orange sport, tvp sport ?
kedz10r - Czw Mar 15, 2012 17:57
Niestety raczej nie ma transmisji
Kmicic - Czw Mar 15, 2012 18:13
Na pewno nie ma. Jest o 19.15 Pogoń-Piast na Orange.
gustlik - Czw Mar 15, 2012 18:15
Wydaje mi się ze wygramy 2 do 0 i mam taka nadzieje, ostatni sparing napawal optymizmem. Wiadomo mecz towarzyski to nie liga ale nasi dobrze się prezentowali i oby tak bylo w sobota. Sandecja górą!
KubaSSNS - Czw Mar 15, 2012 18:46
Myślę 1;2 .
Mąka - Majkowski , Wiśniewski .
x_cite - Czw Mar 15, 2012 18:49
2:3 rewanż za mecz w Sączu :)
młody - Czw Mar 15, 2012 19:38
1:3 ;))
K@KS - Czw Mar 15, 2012 20:03
ja stawiam nudny remis, w końcu wrócił trener Moskal więc pewnie i styl gry się zmieni ;)
kibicns7 - Czw Mar 15, 2012 20:06
0:1. szybko strzelona bramka i głęboka defensywa do końca meczu
KKS1910* - Czw Mar 15, 2012 20:10
o;2!
Bianconeri - Czw Mar 15, 2012 20:11
Mecz się nie odbędzie z powodu ciężkich warunków atmosferycznych i zbyt niskiego poziomu midichlorianów u niektórych zawodników
internacionale - Czw Mar 15, 2012 20:33
kedz10r napisał/a: | Niestety raczej nie ma transmisji |
"Całe szczęście nie ma transmisji..."
kedz10r - Czw Mar 15, 2012 20:56
internacionale napisał/a: |
"Całe szczęście nie ma transmisji..." |
RACJA
Wooojtek - Pią Mar 16, 2012 16:27
http://www.90minut.pl/new...sedziowska.html
Nam sędziuje ten, który sędziował przegrany 2:3 mecz w Sączu.
internacionale - Pią Mar 16, 2012 16:52
Kadra Sandecji na mecz w Bytomiu.
http://www.sandecja.com.p...lonia_Bytom.htm
matys5392 - Pią Mar 16, 2012 18:20
Czyżby trener czytał nasze forum? :D
Kadrę meczową trafiłem idealnie,oby z wynikiem było podobnie :)
lukas33 - Pią Mar 16, 2012 21:11
W kadrze jest tylko 2 młodzieżowców. Z tego wynika że raczej napewno w bramce Bieszczad.
asteraes - Pią Mar 16, 2012 22:58
Jano wypowiedział się na temat kibiców jadących do Bytomia:
http://beta.sportowefakty...se-cos-zwojowac
Bianconeri - Nie Mar 18, 2012 13:43
Skrót meczu: http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
bacin - Nie Mar 18, 2012 16:07
Dlaczego Bytomianie protestowali po strzelonej bramce dla Sandecji? No i znów Sebastian Fechner w feralnej sytuacji, sprokurował utratę bramki. Kolejna taka gafa po tej z Płocka.
lukas33 - Nie Mar 18, 2012 16:49
Z ogladanych fragmentów zastanawiajace jest to jak mozna rozegrac 2 tak rózne połowy? No i wraca stary grzech czyli gra w obronie, szczególnie przy szybkich wyjściach przeciwnika. Mamy chyba najwolniejszą obronę w całej lidze i tu tkwi problem.
RydzSmigly - Nie Mar 18, 2012 17:22
Polonia nie zna się na przepisach albo była ślepa. Gdyby Cabaj nie obronił i piłka uderzyła w słupek lub poprzeczkę to Aleksander nie mógłby strzelać na bramkę, tylko ktoś inny z naszych. Ale Cabaj sparował piłkę, więc Arek mógł strzelać. Szkolny błąd Sebastiana, ale cóż nie obwiniajmy tylko jego za porażkę. Tyle niecelnych strzałów na bramkę z naszej strony , że masakra. NO i Arek miał co najmniej 2 sytuacje, w których mógł zachować się lepiej, nie licząc wykonanego karnego...
Unista - Pon Mar 19, 2012 07:21
chyba waszym grajkom zaszkodzilo to katowickie" powietrze" z piatku,mizerna gra tak w pierwszej jak i w drugiej polowie,karny z kapelusza strzelony na raty przez tego kaleke Aleksandra,podsumowujac nie zaslugujecie na I lige tak pilkarsko jak i kibicowsko,"zycze" szybkiego powrotu tam gdzie wasze miejsce(czyt.5-6 lat wstecz)
Bianconeri - Pon Mar 19, 2012 07:25
Bytomskie jak już i też cię pozdrawiamy "zasługiwaczu" ku chwale wielkiej Unii (szczególnie tej internetowej:D) PAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)
Unista - Pon Mar 19, 2012 07:34
No nie do wiary zebym ja lepiej wiedzial od kibicow Sandecjii gdzie ich pilkarze przebywali dzien przed meczem z Polonia,moglbym jeszcze duzo o tym ich pobycie w katowicach napisac ale ja przeciez jestem tylko kibicem "internetowej" Unii, ciach bajera.
ps:ja nikogo nie pozdrawialem
rudeboyz - Pon Mar 19, 2012 07:40
Unista-ja rozumiem że gra z takimi futbolowymi tuzami jak GKS Janina Libiąż czy Łysica Bodzentyn może boleć,wasz kibicowski niebyt również może cię boleć,ale to nie usprawiedliwia tego że swoje kompleksy leczysz na naszym forum..a sio,zmykaj stąd..
RydzSmigly - Pon Mar 19, 2012 08:03
zobacz sobie jeszcze raz wejście w nogi obrońcy Polonii, bo widze że masz jakiś problem ze wzrokiem... druga sprawa, jak uważasz że Polonia strzelając dosłownie 2 razy na bramkę oddając 5 strzałów w sumie przy naszych 5 celnych i 17 oddanych była drużyną lepszą to niezly z Ciebie "expert". Nie mówie, że w pierwszej połowie Sandecja była lepsza, bo nie była, ale nie ośmieszaj się, że cały mecz byliśmy gorsi, bo albo się nie znasz na piłce albo te twoje tarnowskie powietrze Ci zaszkodziło...
kolafy - Pon Mar 19, 2012 08:08
Unista napisał/a: | chyba waszym grajkom zaszkodzilo to katowickie" powietrze" z piatku,mizerna gra tak w pierwszej jak i w drugiej polowie,karny z kapelusza strzelony na raty przez tego kaleke Aleksandra,podsumowujac nie zaslugujecie na I lige tak pilkarsko jak i kibicowsko,"zycze" szybkiego powrotu tam gdzie wasze miejsce(czyt.5-6 lat wstecz) |
5/6 lat temu dobrze pamiętam te wasze ucieczki w Maniowych i to pajacowanie za słabej na nas Unii ze sprzętem, zejdź na ziemie i nie wylewaj swych żali na necie ;)
Unista - Pon Mar 19, 2012 08:30
zale to poki co wy jeden po drugim pokolei wylewacie,ja napisalem prosty post odnosnie meczu z Polonia a tu odrazu atak z 3 stron,kolafy obydwoje dobrze wiemy ze na przestrzenii ostatnich 8 lat chuligansko jestesmy (+,-) na zero,to wy pogoniliscie nas w maniowych to my was w strozach to pobiegalismy po murawie na Dunajcu to w jedna w druga strone itd itd takze ja nie zauwazam jakiejs wielkiej waszej dominacjii nad nami,nie zaprzeczam ze obecnie prezentujecie sie lepiej na co wplyw ma napewno tez wynik sportowy,a co do ciebie Rydzu to brak mi slow,Ja nie wspomnialem ani slowa o Polonii a ty mi przypisujesz ze ja uwazam ze prezentowalii sie lepiej od was,napisalem ze wasze grajki zagrali padake i tyle(z tym sie musisz zgodzic),a tak juz rozwijajac temat to faktycznie Polonia zagrala jeszcze gorzej aczkolwiek potrafilii wykorzystac to co mieli,u was skutecznosc zerowa.konczymy?
grubas_KKS - Pon Mar 19, 2012 11:11
Wow to żeś nam pocisną piłkarsko i kibicowsko... No to teraz zmykaj na swoje forum i nie siej tu niepotrzebnej napinki bo i tak zdecydowanej większości u nas mamy te twoje słowa głęboko w huju... Co było to było,a co będzie to czas przyniesie.
|
|