|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
Kibice - KKS SANDECJA NOWY SĄCZ - Górnik Polkowice
kolafy - Pią Kwi 06, 2012 11:33 Temat postu: KKS SANDECJA NOWY SĄCZ - Górnik Polkowice Maraton wyjazdowy zakończony, więc wracamy na własne boisko już w następną sobotę 14 kwietnia o godzinie 18:00 naszym kolejnym przeciwnikiem będzie drużyna z Polkowic. Piłkarsko i kibicowsko wiadomo że szału nie ma ale w końcu prawdziwi fanatycy nie przychodzą na mecze dla przeciwnika tylko dla swojej ukochanej drużyny. Także pełna mobilizacja na F...
WSZYSCY NA CZARNO NA SZYJE SZALIK I WYDZIERAMY SIĘ NA MAXA!
małolat_19 - Pią Kwi 06, 2012 11:59
Jedziemy z dopingiem!..
gogo1910 - Pią Kwi 06, 2012 12:04
Musimy pokazać się z jak najlepszej strony! Wszyscy na K47!
Wooojtek - Pią Kwi 06, 2012 12:19
W Gliwicach doping był na prawde w porządku jak na taką liczbę, ciekawe czy jesteśmy to w stanie powtorzyc u siebie z takim rywalem ;)
dlugi_KKS - Pią Kwi 06, 2012 14:27
Jedziemy na maxa!
mlodykks - Pią Kwi 06, 2012 16:01
Noo jedziemy !!!
mlodykks - Pią Kwi 06, 2012 17:51
WSZYSCY NA MECZ !
kolafy - Pią Kwi 13, 2012 08:16
cisza przed burzą ?
dlugi_KKS - Pią Kwi 13, 2012 11:06
Na to wygląda :D
Cisza jak makiem zasiał...
:)
Owca - Pią Kwi 13, 2012 11:10
Wszyscy na F, zabieramy ze sobą sale i jedziemy z dopingiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
method11 - Pią Kwi 13, 2012 12:38
kolor obowiazkowy??
kolafy - Pią Kwi 13, 2012 13:09
jak by tak nie było to by nikt o tym nie pisał bo po co ?
gogo1910 - Pią Kwi 13, 2012 15:44
Namawiamy wszystkich,kuzynów kolegów z osiedla itp. I Wszyscy do młyna! Szalik obowiązkowo! :)
Milosz_1910 - Pią Kwi 13, 2012 17:00
Mecz pasuje zacząć od głosnego okrzyku : "Robert Moskal" ! ! Zeby wiedzial ze go popieramy !
Owca - Pią Kwi 13, 2012 18:48
Jarosław Janus też dostał kare, dlatego uważam, że też należy go pozdrowić. ch** z zakazami, Sandecjo jesteśmy z Wami!
mlodykks - Pią Kwi 13, 2012 18:54
Dokładnie... pozdrowić i poprzeć Roberta Moskała aa Sandecja to MY !
Milosz_1910 - Pią Kwi 13, 2012 19:00
A wiec mamy do pozdrowienia i wsparcia 2 osoby :)
kolafy - Pią Kwi 13, 2012 19:08
tez bym prosil o pozdrowienia bo mnie cos choroba zabrala...
matys5392 - Pią Kwi 13, 2012 23:28
Milosz_1910 napisał/a: | A wiec mamy do pozdrowienia i wsparcia 2 osoby :) |
1.Trener Moskal
2.Jarosław Janus
3.Kolafy
4.Proponowałbym też "pozdrowić" PZPN za kary jakie nałożył na naszych i za to jakich sędziów wysyłają na mecze - to odnośnie dzisiejszego meczu Korony
KubaNS - Pią Kwi 13, 2012 23:53
To jeszcze ja poprosze. Wyjazd do Gliwic tak dobil moje nadszarpniete juz wczesniej kozonki ze dopiero wczoraj zaczalem sie pomalu pionowac. Jest jeszcze mozliwosc ze to zemsta "karmazynowego msciciela"- tak czy inaczej zostalismy zdziesiatkowani.
mlodykks - Sob Kwi 14, 2012 00:16
To ja poproszę za panią z sekretariatu dzielnie wypisuje co mecz tysiące imion i nazwisk :)
Mileniak - Sob Kwi 14, 2012 01:25
ku***! Ogarnijcie się!
kolafy - Sob Kwi 14, 2012 09:27
myslisz ze nadajesz ze stolicy to tez Cie odpowiednio nie pozdrowimy? :)
Mileniak - Sob Kwi 14, 2012 10:47
kolafy napisał/a: | myslisz ze nadajesz ze stolicy to tez Cie odpowiednio nie pozdrowimy? :) |
Tak myślę ;)
wborzecki@gmail.com - Sob Kwi 14, 2012 15:17
PATRZAJTA KUMY ;-))) JAK TAM W SOLYCY ZAROZUMIAŁE JAPISZONY MIESZKAJĄ :-))) WYSTARCZY ŻE TAKI DO SZKÓŁ WYJEDZIE MĘDRKUJE BEZ OPAMIĘTANIA :-DD
piknik76 - Sob Kwi 14, 2012 15:22
Ty uważaj Wołodia żebyś kiedyś nie potrzebował pomocy kolegi mecenasa
gogo1910 - Sob Kwi 14, 2012 20:44
W pierwszej połowie doping można by powiedzieć słaby, z przebłyskami, ale za to w drugiej połowie Chłopaki nakręcali, dawali rade! Doping i zabawa jak na tą liczbę bardzo dobry! Pozdro! :)
mirek678 - Sob Kwi 14, 2012 20:57
Doping super kogo nie było na młynie niech żałuje :) 5 razy mniej osób co na pogoni ale za to nie stoją jak kołki tylko zabawa i jazda :) rewelacja kto nie był na młynie niech zamilczy i nie mówi że cicho to my nie będziemy mieć teraz głosu przez 3 dni tyle ode mnie :) do zobaczenia na następnym meczu :) mimo pogody brawo za doping ...
Amico - Sob Kwi 14, 2012 21:44
Doping słaby, stałem w młynie i zastanawiałem się co to się u nas z tym dopingiem dzieje i nie doszedłem do żadnych wniosków poza jednym, że najlepszą motywację stosuje kolafy, to moje osobiste zdanie, mam nadzieje, że połowa forum nie zjedzie mnie za to, bo nie chodzi tu o "lizanie dupy" ani nic w tym stylu, po prostu gość się na tym zna, tym bardziej nie rozumiem, o co chodziło komuś z "występem" w gnieździe i dziwnymi oświadczeniami, bo każdy patrzył się na drugiego i nie wiadomo było o co chodzi, więc może takie sprawy lepiej załatwiać indywidualnie, a nie na trybunach.
mlodykks - Sob Kwi 14, 2012 21:49
A jeden z lepszych meczów co można było się pośmiać pobawić :) Mało nas mało ale h** nie było zle . DANCE haha dobre to było
mirek678 - Sob Kwi 14, 2012 22:18
KMWTW
K@KS - Sob Kwi 14, 2012 22:21
Amico napisał/a: | / najlepszą motywację stosuje kolafy, to moje osobiste zdanie, mam nadzieje, że połowa forum nie zjedzie mnie za to, bo nie chodzi tu o "lizanie dupy" ani nic w tym stylu, po prostu gość się na tym zna |
Nikt cie nie zjedzie, bo to PRAWDA.
małolat_19 - Sob Kwi 14, 2012 22:48
Amico napisał/a: | Doping słaby, stałem w młynie i zastanawiałem się co to się u nas z tym dopingiem dzieje i nie doszedłem do żadnych wniosków poza jednym, że najlepszą motywację stosuje kolafy, to moje osobiste zdanie, mam nadzieje, że połowa forum nie zjedzie mnie za to, bo nie chodzi tu o "lizanie dupy" ani nic w tym stylu, po prostu gość się na tym zna, tym bardziej nie rozumiem, o co chodziło komuś z "występem" w gnieździe i dziwnymi oświadczeniami, bo każdy patrzył się na drugiego i nie wiadomo było o co chodzi, więc może takie sprawy lepiej załatwiać indywidualnie, a nie na trybunach. |
DOKŁADNIE MASZ RACJĘ..
ALE BARDZO PROSZĘ O NIE ROZTRZĄSANIE TEGO ,,TU'' NA FORUM,BO ZOSTANIE TO WYJAŚNIONE U ODPOWIEDNICH OSÓB..JEST KILKA CZYNNIKÓW NA ,KTÓRE ZŁOŻYŁA SIĘ TAKA A NIE INNA SYTUACJA I NA TYM ZAKOŃCZMY..
AreKKS - Nie Kwi 15, 2012 09:25
A co z zaliczką jak ktoś juz wpłacił na meczu ?
Rudy - Nie Kwi 15, 2012 09:27
Na meczu do puszki wpadło 190zł. Tak samo jak w temacie "Zbiórka na megafon" wszystkim serdecznie dziękujemy za zaangażowanie!
małolat_19 - Nie Kwi 15, 2012 10:35
Ptaszkowa napisał/a: | DLA BARDZIEJ WKÓRWIAJACYCH OSÓB:
KTO BEDZIE JECHAL NAWET HULAJNOGĄ DO NIECIECZY NIE DOPLACA NIC DO WYJAZDU ! ! ! (PRZEJAZD + BILET I NIC WIECEJ)
WYCOFANE ZOSTAJA ZAPISY NA ORTALIONY Z NAPISEM "BRYGADA BIANCONERII" A JEZELI ZOSTANA WYKONANE TO POJEDYNCZE OSOBY Z TYM ORTALIONEM BEDĄ SUKCESYWNIE ELIMINOWANE
! ! ! TAK ZDECYDOWALA PIERWSZA I JEDYNA GRUPA POD NAZWA "BRYGADA BIANCONERII" ! ! !
JEZELI KOMUS COS SIE NIE PODOBA TO NIESTETY MA PROBLEM :-) |
NIC NIE ZOSTAJE WYCOFANE..ORTALIONY WYJDĄ I BĘDĄ..
JAK COŚ TO PRIV,ALBO LIFE..
NIE RÓBMY ZAMIESZANIA WŚRÓD OGÓŁU..
TO SAMO TYCZY SIĘ WYJAZDU DO NIECIECZY..ZASADY NA WYJAZD USTALAŁO STOWARZYSZENIE,a NIE POJEDYNCZE OSOBY WIĘC TU TEŻ NIC SIĘ NIE ZMIENIA..
ŻEBY NIE BYŁO NIE JESTEM W SKS,a I W SPOTKANIACH NIE BIORĘ UDZIAŁU..
radziufan - Nie Kwi 15, 2012 10:46
AMEN
internacionale - Nie Kwi 15, 2012 10:50
Wpis użytkownika Ptaszkowa w sprawie wyjazdu do Niecieczy został usunięty a decyzja odnośnie wyjazdu do Niecieczy podjęta została na spotkaniu Stowarzyszenia.
Stowarzyszenie organizuje wyjazd ne ten mecz i to właśnie Stowarzyszenie ustala zasady.
|
|