Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - SANDECJA-DOLCAN ZĄBKI

Darek - Wto Paź 09, 2012 23:38
Temat postu: SANDECJA-DOLCAN ZĄBKI
SANDECJA-DOLCAN Sobota 13.10.2012 godz.17.00

Kolejny mecz dla nas na przełamanie. Dolcan w ostatniej kolejce wysoko pokonał Polonię Bytom 4-1. Uważam, że Dolcan to dobry zespół i groźny w kontrach. Trochę są za nisko w tabeli ale mam nadzieję, że po tym meczu przeskoczymy ich. Trzeba szczególnie uważać na zawodnika Tataja. Gdy się mu zostawi więcej swobody w polu karnym to może nam krzywdę wyrządzić. Trochę obawiam się o frekwencję na stadionie, ale cóż.
Mamy z nimi dobry bilans: 3 zwycięstwa, 2 remisy i 1 porażka. W sobotę dołożymy 4 wygraną po golu Sancheza. Moj typ skromne 1-0 dla Sandecji.

berthold_ns - Sro Paź 10, 2012 12:41

Dolcan to solidna drużyna i remis biorę w ciemno patrząc na tą padake jaką uskuteczniają w ostatnim czasie nasi kopacze
Bianconeri - Sro Paź 10, 2012 19:57

http://www.sandecja.org/1...canem_Zabki.htm

jak by coś to tworzę na piątek listę kolejkową bo zainteresowani ogromne i w sobotę mogą być problemy z dostaniem się pod stadion a co dopiero myśleć o zakupie biletu ;)

KKS_FAN - Sro Paź 10, 2012 20:12

0:2
Kmicic - Sro Paź 10, 2012 20:16

Bianconeri napisał/a:
http://www.sandecja.org/1,1489,Bilety_na_mecz_z_Dolcanem_Zabki.htm

jak by coś to tworzę na piątek listę kolejkową bo zainteresowani ogromne i w sobotę mogą być problemy z dostaniem się pod stadion a co dopiero myśleć o zakupie biletu ;)

Zaklep mi miejsce w tej kolejce bo muszę tam być.

radziufan - Sro Paź 10, 2012 20:57

Bianco a ta kolejka to będzie stać od 5 RANO?? :D
wborzecki@gmail.com - Sro Paź 10, 2012 21:52

TO SE STUJTAL LAMUSY PIKNIKOWE, ZGREDY, JANUSZE JEDNO SEZONOWI ORAZ INNE STADIONOWE WYNALAZKI ;-D:-D BO MY PRAWDZIWI KIBOLE MAJĄCY 250% JP WYROBIONEJ NORMY jak i szacunkowy szacun :-)) MAMY KARNETY :-D:-)) hahahaaa
internacionale - Sro Paź 10, 2012 22:53

Jak widać kolega powyżej nie zrozumiał dygresji :) A Radziufan ma rację, Jebać zegarki !!
Bianconeri - Czw Paź 11, 2012 06:46

Wcześniej, conajmniej od 4 się trzeba ustawiać.
wborzecki@gmail.com - Czw Paź 11, 2012 08:25

jak widać, widocznie czerwony kolega powyżej nie rozumie nie zrozumiałego :-)
Bianconeri - Czw Paź 11, 2012 18:13

W sobotę ząbkujemy, ale nie wszyscy:)
http://www.sandecja.org/1...canem_Zabki.htm

Omission - Czw Paź 11, 2012 19:54

ech może tak jak za dawnych czasów III ligi ę z dziadkiem 5 minut przed gwizdkiem , kupię bilet bez kolejki i usiądę na samej górze , na środku na F albo nawet B albo A ;)
wborzecki@gmail.com - Czw Paź 11, 2012 19:56

popraw- wygraliśmy 2 razy zapomniałeś jeszcze o Okocimiu
berthold_ns - Czw Paź 11, 2012 22:06

wborzecki@gmail.com napisał/a:
popraw- wygraliśmy 2 razy zapomniałeś jeszcze o Okocimiu

no właśnie tez mi się tak wydawało nawet myślałem że z Okocimskim graliśmy w zeszłym sezonie :)

Podbijam do poprawy

gogo1910 - Pią Paź 12, 2012 10:21

Widać, że jest ciśnienie na mecz ;)
Kazek G f H - Pią Paź 12, 2012 11:26

ZAPISY NA WYJAZD DO KRAKOWA BĘDĄ PROWADZONE RÓWNIEŻ PRZY STOISKU Z GADŻETAMI PODCZAS MECZU Z DOLCANEM ZĄBKI!!!!!

flowbone - Sob Paź 13, 2012 10:03

http://www.igol.pl/article,55165.html wypowiedzi przedmeczowe
Bianconeri - Sob Paź 13, 2012 10:27

Ciśnienie na ten mecz ogromne, o 5 rano (pozdro Radziu) przejeżdżałem koło stadionu to kolejka od kas ciągnęła się aż do ronda pod szpitalem.

Więc na pewno biletów nie wystarczy dla wszystkich chętnych dlatego podaję linki do relacji live dla tych co nie mogą, tylko takie coś znalazłem:

http://www.sandecja.org/2...olcan_Zabki.htm

http://ekstraklasa.net/1l...42d5cd613000000

ze strony Dolczjanu;) nic nie znalazłem

matys5392 - Sob Paź 13, 2012 11:13

Na takie mecze czeka się cały sezon! Ostatnio co kolejkę mamy w Sączu jakiś szlagier.Najpierw przyjeżdżają mocarze z Brzeska,później piłkarska potęga z Katowic no a dzisiaj to prawdziwe apogeum rozgrywek pierwszej ligi.Przyjeżdża do nas wielki Dolcan,naszpikowany gwiazdami ogromnego kalibru.

Typ:0:2

Omission - Sob Paź 13, 2012 11:28

Typuje 0:0 i mecz nudny jak nasze miasto albo skromne 0:1 dla gości.
spdr - Sob Paź 13, 2012 12:41

zapomnieliście dodać że to mecz podwyższonego ryzyka, będzie Tajfun z Krakowa, dodatkowo nie można mówić głośno, wnosić bananów,
lukas33 - Sob Paź 13, 2012 13:18

Mój typ na dziś 0-0 (wersja optymistyczna). Mecz o takim natężeniu emocji, spięć podbramkowych i strzałów z obu stron że podejrzewam, że już w przerwie znajdę sobie wygodne miejsce przy kielichu w Zajeździe.
K@KS - Sob Paź 13, 2012 13:27

Do czego to doszło, żeby przed meczem U SIEBIE z taką drużyną (z całym szacunkiem) jak Dolcan większość obstawiała porażkę.
Niestety ja przy całej swojej wierze w Sandecję obiektywnie też nie obstawię więcej niż remis. Marzeniem było by zagrać wreszcie na ZERO z tyłu.

matys5392 - Sob Paź 13, 2012 13:27

Ironia ironią ale tak poważnie,to ciekaw jestem jak nasz sądecki di Matteo skleci kadrę na ten spektakl...

Nie wyobrażam sobie,żeby niejaki Zinyak pojawił się nawet na ławce.Nie dośc,że sprawia klopoty wychowawcze,to praktycznie w pojedynkę "załatwił" nam mecz w Olsztynie.

To samo tyczy się naszego asa na lewej obronie - Wilczyńskiego.Rozumiem,że Araszkiewicz mógł nie dostrzec jak ten piłkarz jest słaby,ale oby Świerad przejrzał na oczy i nie ułatwiał Dolcanowi zadania w dzisiejszym meczu,wystawiając Wilczyńskiego.Ten piłkarz to pewna bramka/bramki dla Dolcanu.

Właściwie to tyle,bo nawet Petran przy tych obu panach nie prezentuje się tak najgorzej :)

Życzę niesamowitych emocji i wzruszających przeżyć w tym szczególnym dniu! :)

Biancos - Sob Paź 13, 2012 13:30

Nie wyobrażam sobie,żeby niejaki Zinyak pojawił się nawet na ławce.Nie dośc,że sprawia klopoty wychowawcze,to praktycznie w pojedynkę "załatwił" nam mecz w Olsztynie.

Na jakiej podstawie uważasz, że sprawia kłopoty wychowawcze?

matys5392 - Sob Paź 13, 2012 13:37

Biancos napisał/a:

Na jakiej podstawie uważasz, że sprawia kłopoty wychowawcze?

Sytuacja po meczu z Katowicami.

Biancos - Sob Paź 13, 2012 13:54

Ja sobie nie przypominam, żeby trener mówił, że zawodnik go nie słucha, nie wykonuje założeń treningowych, ma konflikt z kimkolwiek w drużynie. A sytuacji po meczu z GKSem nie dawał bym do kategorii problemów wychowawczych. Zinyak ma już taki charakter, jest ambitnym i przedewszystkim walecznym zawodnikiem. A co do jego postawy w meczu z Olsztynem to jest tak, że jak nie idzie to już całej drużynie. Po meczu z Tychami o ile dobrze pamiętam Juri wszedł po przerwie na pozycję defensywnego pomocnika i po meczu go wychwalano, że był jednym z lepszych zawodników meczu. Nie zawsze musi komuś wyjść mecz, zwłaszcza jak się zawodnika przerzuca z pozycji na pozycję. I nie wiem czy Cię rozczaruję ale mimo brzydkiej pogody ptaszki na niebie ćwierkały i Święty Mikołaj wspominał ze Zinyak zacznie dzisiejszy mecz w 1 składzie w środku pomocy;)
Pozdrawiam

Kmicic - Sob Paź 13, 2012 15:25

lukas33 napisał/a:
Mój typ na dziś 0-0 (wersja optymistyczna). Mecz o takim natężeniu emocji, spięć podbramkowych i strzałów z obu stron że podejrzewam, że już w przerwie znajdę sobie wygodne miejsce przy kielichu w Zajeździe.

Duchem będę tam z Tobą bo dziś niestety mecz "obejrzę" na necie.

matys5392 - Sob Paź 13, 2012 19:17

Wstyd się przyznać,ale...Sandecja zawaliła mi kupon :)
Nie przypuszczałem,że to napiszę ale Sandecja podobała mi się w dzisiejszym meczu.

Te porównania Świerada do di Matteo wcale nie były nieuzasadnione.Nieco szydziliśmy,ale facet w kilka dni odmienił obliczę tej drużyny.

Sandecja dzisiaj pokazała przede wszystkim charakter.O stylu nie chcę pisać,bo cięzko cokolwiek więcej na ten temat powiedziec po jednym meczu.

Każdy z piłkarzy dzisiaj walczył,jeździł na dupie,zapierdalał! I za to piłkarzom należą się ogromne pochwały.

In minus na pewno Młynarczyk,ktorego wrzucono chyba na zbyt głębokie wody.

Myślę,że po dzisiejszym meczu Świerad nie będzie już mowil na konferencjach ze największy wplyw na druzynę ma obecność Aleksandra :) Facet dzisiaj partolił niesamowicie.Gdybysmy tego nie wygrali to chyba on byłby obwiniany najbardziej za stratę punktów.

Reasumując,zagraliśmy najlepszy mecz w tej rundzie.Mimo kontuzji,rozbicia psychicznego druzyny itd.Jeszcze raz powtórzę: podobała mi się Sandecja w dzisiejszym meczu,pomijając to że w koncu udalo się wygrać,ale ten zespol pokazał charakter.

PS: Na meczu widziany trener Krzysztof Łętocha.

radziufan - Sob Paź 13, 2012 19:42

wlaczyli wlaczyli, chwała im za to, pokazali że się da tylko trzeba zostawic serducho na boisku.
Dla mnie dzisiaj man of the match to Makuch, każde jego wejscie do przodu stwarzało zagrożenie pod bramką tego frajera Leszczyńskiego

reasumujac; brawo za walke i cenne 3 pkt

gogo1910 - Sob Paź 13, 2012 19:43

Dobry mecz w wykonaniu naszych grajków. Pokazali charakter, walczyli jak spartanie ;) Dobre wejscie Świątka, zrobił dużo zamieszania. Na + bramka Szeligi, wystąpienie 3 młodzieżowców i podejscie trenera do kibiców ;)
Wooojtek - Sob Paź 13, 2012 19:57

Mecz raczej nie taki dobry, ale była walka i to wystarczylo na słaby Dolcan.
W 1 połowie gra wg Mnie niczym nie różniła się od tej z ostatnich przegranych meczow, druga połowa lepsza zwłaszcza pod względem skutecznosci.

Mateuszek1910 - Sob Paź 13, 2012 20:01

No ładnie,ładnie. Dziś było widać, że chcą kopać tą piłkę. Oby tak dalej:)
1980_NS - Sob Paź 13, 2012 20:38

Wszyscy na plus, oprócz Burkardta (chce mu się biegać w ogóle?) i Szczepańskiego (na skrzydło się nie nadaje). Z negatywną oceną występu Młynarczyka się nie zgadzam. Walczył, starał się, oddał jeden bardzo dobry strzał, skuteczny w defensywie. Bardzo pozytywnym zaskoczeniem był Petran, solidny występ. Zinyak chyba jednak w pomocy sprawdza się lepiej.
Brawo dla "Dina" za to, że zespół walczy do końca. O mały włos i przez jeden głupi błąd cały wysiłek zespołu zostałby zniweczony. Miło było dzisiaj patrzeć na zaangażowanie zespołu. Styl był jaki był, ale najważniejsze, że jest walka. :)

x_cite - Sob Paź 13, 2012 21:25

A ja mam pytanie do sektora C ;) Po kim tak ciskaliście ty kur**?? Nasz stadion dobrej akustyki nie ma, więc stąd moje pytanie. Dino chyba oszalał z radości, ucałował dzieci a potem podziękował kibicom za doping - mistrzostwo świata jak dla mnie ;) gratulacje.

A co do trenera Łętochy....Araś też tak kiedyś kurtuazyjnie przychodził na mecze...i został potem trenerem :)

Wooojtek - Sob Paź 13, 2012 21:44

^ Chodzilo o bramkarza Dolcanu - Leszczyńskiego. Koleś chyba bardzo nas nie lubi bo coś tam pokazywał w stronę sektora C, ogólnie strasznie prowokuje, zresztą identycznie było w zeszlym sezonie, pamiętam jak po zwycięskiej bramce dla Dolcanu podbiegł prowokacyjnie do sektora C.
Poza tym, chyba kibicuje temu gorszemu klubowi z Warszawy.

piknik76 - Sob Paź 13, 2012 21:49

Było niebyło zachęcił nas frajer do dopingu, bo dopiero po jego prowokacji zaczęliśmy cokolwiek krzyczeć i drużyna jakby od tego momentu zaczęła walczyć.
rudeboyz - Sob Paź 13, 2012 22:10

x_cite napisał/a:
A ja mam pytanie do sektora C ;) Po kim tak ciskaliście ty kur**?? Nasz stadion dobrej akustyki nie ma, więc stąd moje pytanie. Dino chyba oszalał z radości, ucałował dzieci a potem podziękował kibicom za doping - mistrzostwo świata jak dla mnie ;) gratulacje.

A co do trenera Łętochy....Araś też tak kiedyś kurtuazyjnie przychodził na mecze...i został potem trenerem :)

Po bramkarzu,pokazał środkowego palucha w kierunku C

x_cite - Sob Paź 13, 2012 22:11

dzięki za info ;)
flowbone - Sob Paź 13, 2012 23:18

http://www.igol.pl/article,55200.html relacja z meczu.

Mam nadzieję, że wygrana z Dolcanem to zapowiedź lepszych meczów Sandecji do końca rundy.

Kibol333 - Sob Paź 13, 2012 23:49

Jak myslicie na kogo Tataja oszczedzali?:) bo sam nie iwem..kontuzja....?
matys5392 - Sob Paź 13, 2012 23:50

haha nieźle się można uśmiać oglądając konferencje :D

Dino: "wygrać z tak mocnym zespołem jak Dolkan to jest sztuka"

Podoliński: "doping fajny,fajnie się gra przy takiej publiczności..... fajnie,na prawde fajnie,fajna atmosfera,gorąca"

Mało nas było ale potrafił nas docenić :) Szkoda,ze nie mial okazji przyjechac do Sacza,gdy na mecze chodzilo po 5 koła...

Grzechotnik - Sob Paź 13, 2012 23:56

rudeboyz napisał/a:
x_cite napisał/a:

Po bramkarzu,pokazał środkowego palucha w kierunku C

Mozliwe ,
ja akurat widziałem cos innego ,jak ten legijny pedofil złapał sie za swoją torbe , i cos tam w kierunku sektora C pomachał swym niewidocznym prowokacyjnym pindolkiem i cos tam w swoim stylu odtanczył pedofilski taniec labada jak to ma miejsce u pedałów z łazienkowskiej.

misiek_1984 - Nie Paź 14, 2012 00:04

Z tak słabo dysponowanym Dolcanem każdy by wygrał.
ERNESTO - Nie Paź 14, 2012 08:02

Sztuka jest jednak wykorzystac niedyspozycje rywali. Punkty musimy ciulac wszedzie, nie patrzac na to w jakiej kto jest dyspozycji.

Chyba kazdy sie zgodzi, ze sportowo spadl poziom tej ligi

Pozdrawiam

lukas33 - Nie Paź 14, 2012 09:15

Co prawda jakiejś wielkiej poprawy jakości gry nie było ale była wreszcie ambicja zaangazowanie na 100 % i chęć walki od pierwszej do ostatniej minuty. I te 3 punkty to nagroda za tą ambicję. Zresztą kilku piłkarzy zagrało naprawdę dobrze. Przecierałem oczy ze zdumienia patrząć jak o każdą piłkę walczy Arek Aleksander, najlepszy piłkarz tego meczu. Wreszcie udane zawody Makucha który był aktywny w ofensywie, zaliczył asystę i grał w swoim starym dobrym stylu. Nie najgorzej też para stoperów która właściwie nie dopuściła do jakichś wielu groźnych stuprocentowych sytuacji w naszym polu karnym.
Ogólnie zaskoczył mnie pozytywnie ten mecz. Byłem nastawiony na nudne widowisko w którym nic nie będzie się działo a tymczasem skonczyło się ogromnymi emocjami z happy endem i spontanicznym dopingiem.

radek - Nie Paź 14, 2012 11:25

Ważne 3 punkty bo reszta to jak Ernesto napisał liga jest ogromnie słaba i my wpełni do niej pasujemy:)
qqq - Nie Paź 14, 2012 12:24

Tracimy już tylko 10p. do miejsca premiowanego awansem!
internacionale - Nie Paź 14, 2012 17:02

Zapraszam na obszerną relację wideo z wczorajszego meczu:

http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm

x_cite - Nie Paź 14, 2012 20:38

A ja chciałbym bardzo pochwalić spikera Marcina Wójtowicza! Wykonał kawał dobrej roboty, zna się doskonale na piłce a praca w Radiu Echo (nie wiem czy ktoś to jeszcze pamięta :D) i głos dziennikarza radiowego zrobiły swoje! Mam nadzieję, że to nie ostatni raz kiedy Marcin będzie spikerem na meczu Sandecji! :) Kapitalna robota a nie te teksty.....drodzy kibice nie tak się umawialiśmy......wrrrrr
Bianconeri - Nie Paź 14, 2012 20:41

Prosze ściągnąć transparent fak ełro :]
x_cite - Nie Paź 14, 2012 20:50

o to też też dobry tekst :D a tak poważnie to wie ktoś czy Marcin dłużej zagrzeje miejsca na spikerce??
x_cite - Nie Paź 14, 2012 22:00

i jeszcze jeden zaległy njus w cyklu "Karuzela Trenerska" wczoraj oprócz trenera Łętochy obecny był Nasz były treneiro Ireneusz Adamus :D
Grzechotnik - Nie Paź 14, 2012 22:10

x_cite napisał/a:
A ja chciałbym bardzo pochwalić spikera Marcina Wójtowicza! Wykonał kawał dobrej roboty, zna się doskonale na piłce a praca w Radiu Echo (nie wiem czy ktoś to jeszcze pamięta :D) i głos dziennikarza radiowego zrobiły swoje! Mam nadzieję, że to nie ostatni raz kiedy Marcin będzie spikerem na meczu Sandecji! :) Kapitalna robota a nie te teksty.....drodzy kibice nie tak się umawialiśmy......wrrrrr

Ten Wójtowicz był już kiedyś spikerem na Sandecji , rzeczywiscie nie ma sie o co do niego przyczepić , a wczoraj -tak jak kiedys- wykonał swoją robote naprawde fachowo...

kibicKKS - Nie Paź 14, 2012 22:58

Nie sądzę żeby zagrzał długo tu miejsce u nas nie lubią Wójtowiczów;)
berthold_ns - Nie Paź 14, 2012 23:03

szkoda tylko że wymawia nazwisko strzelca brami fajnie byłoby znowu krzyknąć SZELIGA czy ALEKSANDER

Może poczyta i się poprawi:)