|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Flota-Sandecja
Daroko - Sro Mar 20, 2013 07:40 Temat postu: Flota-Sandecja http://www.sportowefakty....rzegraja-z-zima
x_cite - Sro Mar 20, 2013 09:50
Oby nie powtórzyła się sytuacja kiedy to Flota przyjechała do nas a tu zawody odwołano...cała Polska do przejechania to ogromne koszty i strata czasu. Można by lecieć samolotem i wygrać powtórnie 4 do 0 :)
internacionale - Czw Mar 21, 2013 14:23
Mecz przełożony, tym razem atak zimy w Świnoujściu...
http://www.sandecja.com.p...a_Nowy_Sacz.htm
mirek678 - Czw Mar 21, 2013 17:57
a czy w takim wypadku nasi piłkarze nie powinni zagrać jakiegoś sparingu na podtrzymanie "formy" ??
wborzecki@gmail.com - Czw Mar 21, 2013 18:52
:-) TAK 25-30 CM ŚNIEGU I MINUS 15 STOPNI W SOBOTĘ
PS. JEŚLI SIĘ TA POGODA UTRZYMA TO PROBLEM BĘDZIE Z MECZEM W WIELKĄ SOBOTĘ Z POLONIĄ BYTOM
mirek678 - Czw Mar 21, 2013 19:55
Tak tak rozumiem :) ale sparing nie u nas przecież w okresie przygotowawczym dało się coś wykombinować a była większa zima :) ... Ogólnie to żaden zemnie trener ale bez meczu 2 tygodnie a tak jak pisze kolega wyżej może nawet 3 to może być problem...
wborzecki@gmail.com - Czw Mar 21, 2013 20:53
MASZ KUMIE RACJĘ SPARING MUS BYĆ BY FORMA BYŁA:-)) BO TEGO WSZYSCY PRAGNIEMY. PROBLEM JEST TYLKO GDZIE ZNALEŹĆ ODPOWIEDNIE BOISKO DO ROZEGRANIA SPARINGU, BO PO TYM CO AKTUALNIE WIDZĘ ZA OKNEM TO BĘDZIE PROBLEM NAWET W SKOTNIKACH. A ZDROWIE U NASZYCH PIŁKARZY TO PODSTAWA.
x_cite - Pią Mar 22, 2013 07:33
Niestety idzie zlodowacenie (kolejne lata to przewaga zimy i 2,3 miesiące ciepłe) teraz zimę zapowiadają aż do 25 kwietnia....
Snoopi86 - Sob Mar 23, 2013 10:23
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/sport.html
onet poinformowany jak nigdy;]
arek88 - Sob Mar 23, 2013 12:36
wborzecki@gmail.com napisał/a: | MASZ KUMIE RACJĘ SPARING MUS BYĆ BY FORMA BYŁA:-)) BO TEGO WSZYSCY PRAGNIEMY. PROBLEM JEST TYLKO GDZIE ZNALEŹĆ ODPOWIEDNIE BOISKO DO ROZEGRANIA SPARINGU, BO PO TYM CO AKTUALNIE WIDZĘ ZA OKNEM TO BĘDZIE PROBLEM NAWET W SKOTNIKACH. A ZDROWIE U NASZYCH PIŁKARZY TO PODSTAWA. |
http://www.sandecja.com.p...omice_10_00.htm
i sparing był :) 1:0 z Puszczą
Jaro - Czw Kwi 18, 2013 13:46
Flota Świnoujście - Sandecja 22 maja
Jaro - Wto Maj 21, 2013 11:44
Flota Świnoujście - Sandecja Nowy Sącz, godz. 18:00, sędzia: Sebastian Tarnowski (Wrocław).
Prowadził 2 nasze mecze:
Sandecja Nowy Sącz 2-1 Dolcan Ząbki
GKS Tychy 1-1 Sandecja
Kadra meczowa :
Bramkarze: Marcin Cabaj, Daniel Bomba
Obrońcy: Marcin Makuch, Petar Borovicanin, Peter Petran, Arkadiusz Czarnecki, Sebastian Duda, Przemysław Szarek, Adam Mójta, Marcin Kowalski
Pomocnicy: Maciej Bębenek, Jozef Certik, Wojciech Mróz, Sebastian Szczepański
Napastnicy: Patryk Tuszyński, Piotr Giel, Maciej Górski, Kristof Kurczyński
Nie zagrają: Paweł Nowak (kontuzja), Piotr Mroziński, Piotr Kosiorowski (nadmiar żółtych kartek)
kacper108 - Sro Maj 22, 2013 18:38
32 minuta, Nwaogu i 1-0 dla Floty...:/
anton1910 - Sro Maj 22, 2013 18:46
mamy 21 wiek chłopie to nie 3 liga każdy widzi wynik jak byk :/ swoją drogą czarnuch przesadził :) tak jestem rasista od dziś :)
Wooojtek - Sro Maj 22, 2013 19:11
2-0
Dobrze że Warta ze Stomilem dziś remis
Tomasz - Sro Maj 22, 2013 19:13
To było do przewidzenia. Mecz z Warta meczem o utrzymanie w 1 lidze.
Wooojtek - Sro Maj 22, 2013 19:16
No i niestety już trzy
Tomasz - Sro Maj 22, 2013 19:20
szykuje sie pogrom naszych.
KaKaEs1910 - Sro Maj 22, 2013 19:22
Bez przesady, I TAK SIĘ utrzymamy... Warta nie wygra wszystkich meczów do końca ( Tychy, Miedź przykładowo w kalendarzu ) i jednoczesnie nie wierze w to, że Sandecja wszystko do końca przegra
anton1910 - Sro Maj 22, 2013 19:25
z Cracovią w pyte do przewidzenia a z Kolejarzem pewnie się cudownie przełamią na koniec haha
KaKaEs1910 - Sro Maj 22, 2013 19:31
no i to wystarczy już do celu...
anton1910 - Sro Maj 22, 2013 19:33
no tak ale nie widze takiej gry w krate w przyszłym sezonie. i znowu czerwień podobno
Kmicic - Sro Maj 22, 2013 19:42
Czerwień Petran 68 min.
Masahiko - Sro Maj 22, 2013 19:49
anton1910 napisał/a: | no tak ale nie widze takiej gry w krate w przyszłym sezonie. i |
Drużyna jest właściwie w budowie. Najważniejszym celem na tę rundę było utrzymanie i budowanie zalążków nowej drużyny na przyszły sezon. Myślę że po rundzie wiosennej będzie można pewne wnioski wyciągnąć i stworzyć ciekawy zespół na spotkania jesienne przyszłego sezonu. Nie ma co panikować. Obecnie najważniejsza jest cierpliwość i wiara że trener będzie w stanie coś z tego ulepić.
Szkoda tylko, że tą porażką utrudniamy zadanie Cracovii...
AreKKS - Sro Maj 22, 2013 19:53
4:0 ... :(
lukas33 - Sro Maj 22, 2013 19:54
Początek wiosny nastrajał optymistycznie. Teraz to już taka sama ferblówa jak w ostatnich dwóch rundach.
Na jesień Sandecja zdobyła 21 pkt. Teraz odliczając walkower z ŁKS zdobylismy na 4 kolejki przed końcem 11 pkt. Tak więc jakiegos postępu przynajmniej jeśli chodzi o liczbę punktów to nie widać za bardzo.
misns - Sro Maj 22, 2013 20:04
Masahiko napisał/a: | anton1910 napisał/a: | no tak ale nie widze takiej gry w krate w przyszłym sezonie. i |
Drużyna jest właściwie w budowie. Najważniejszym celem na tę rundę było utrzymanie i budowanie zalążków nowej drużyny na przyszły sezon. Myślę że po rundzie wiosennej będzie można pewne wnioski wyciągnąć i stworzyć ciekawy zespół na spotkania jesienne przyszłego sezonu. Nie ma co panikować. Obecnie najważniejsza jest cierpliwość i wiara że trener będzie w stanie coś z tego ulepić.
Szkoda tylko, że tą porażką utrudniamy zadanie Cracovii... |
Cracovia to sobie sama musi zasluzyc na awans a nie liczyc na nas...
maciek - Sro Maj 22, 2013 20:17
Niestety z trenerem Hajdo w przyszłym sezonie co najwyżej środek tabeli. Nie czarulmy się personalnie nie jest żle ale gra pozostawia wiele do życzenia.
Snoopi86 - Sro Maj 22, 2013 21:07
maciek napisał/a: | Niestety z trenerem Hajdo w przyszłym sezonie co najwyżej środek tabeli. Nie czarulmy się personalnie nie jest żle ale gra pozostawia wiele do życzenia. |
a z jakim innym trenerem nie bedzie srodka tabeli?
Tomasz - Sro Maj 22, 2013 21:23
Ładnie zaczęli rundę a ostatnie mecze naszej drużyny to dramat. A jak widzę Pietran na obronie to sabotaż i kryminał. Dzisiaj po raz kolejny to się powtórzyło. Nie możemy przegrać z Warta bo to bedzie wielki wstyd. Warta w tej rundzie jeszcze nie wygrała(nie licze meczu z ŁKSem)
matys5392 - Sro Maj 22, 2013 21:26
Snoopi86 napisał/a: | maciek napisał/a: | Niestety z trenerem Hajdo w przyszłym sezonie co najwyżej środek tabeli. Nie czarulmy się personalnie nie jest żle ale gra pozostawia wiele do życzenia. |
a z jakim innym trenerem nie bedzie srodka tabeli? |
WÓJTOWICZEM!!!! :D
Kilinskiego 47 - Sro Maj 22, 2013 21:48
lukas33 napisał/a: | Początek wiosny nastrajał optymistycznie. Teraz to już taka sama ferblówa jak w ostatnich dwóch rundach.
Na jesień Sandecja zdobyła 21 pkt. Teraz odliczając walkower z ŁKS zdobylismy na 4 kolejki przed końcem 11 pkt. Tak więc jakiegos postępu przynajmniej jeśli chodzi o liczbę punktów to nie widać za bardzo. |
Co ty tworzysz? Po jesieni mielismy 18 pkt, a teraz na boisku zdobyslismy 14.
Wynik do przewidzenia. Przeciez grala druzyna walczaca o awans z druzyna broniaca sie przed spadkiem. Co was dziwi???
lukas33 - Sro Maj 22, 2013 22:27
Kilinskiego 47 napisał/a: | lukas33 napisał/a: | Początek wiosny nastrajał optymistycznie. Teraz to już taka sama ferblówa jak w ostatnich dwóch rundach.
Na jesień Sandecja zdobyła 21 pkt. Teraz odliczając walkower z ŁKS zdobylismy na 4 kolejki przed końcem 11 pkt. Tak więc jakiegos postępu przynajmniej jeśli chodzi o liczbę punktów to nie widać za bardzo. |
Co ty tworzysz? Po jesieni mielismy 18 pkt, a teraz na boisku zdobyslismy 14.
Wynik do przewidzenia. Przeciez grala druzyna walczaca o awans z druzyna broniaca sie przed spadkiem. Co was dziwi??? |
Sorry. Faktycznie jest 18- jesień, 14 wiosna + 3 ŁKS. Niedopatrzenie- przepraszam. Co nie zmienia faktu, że cały sezon jest wyjątkowo marny.
Pozostaje mieć nadzieję że latem już nie będzie wielkich rewolucji w składzie i w nastepnym sezonie będzie tylko lepiej.
kibicKKS - Sro Maj 22, 2013 23:14
Jak przed tą rundą mówiłem że nie widać poprawy to mnie tu zjechano... Niestety jak widać wymiana ponad połowy pierwszej drużyny nie zawsze przekłada się na wyniki. Dalej duże braki, dalej brak przynajmniej jednego rozgrywającego, skrzydła dalej delikatnie mówiąc kuleją. Nie wygląda to w dalszym ciągu za dobrze.
Ok utrzymamy się ale niestety w większości dzięki złej sytuacji naszych przeciwników...
No ale ok niech niektórzy dalej sądzą że wszystko w klubie idzie w dobrą stronę bo im ktoś tak naopowiadał.
Masahiko - Czw Maj 23, 2013 02:08
kibicKKS napisał/a: | Jak przed tą rundą mówiłem że nie widać poprawy to mnie tu zjechano... Niestety jak widać wymiana ponad połowy pierwszej drużyny nie zawsze przekłada się na wyniki. Dalej duże braki, dalej brak przynajmniej jednego rozgrywającego, skrzydła dalej delikatnie mówiąc kuleją. Nie wygląda to w dalszym ciągu za dobrze.
Ok utrzymamy się ale niestety w większości dzięki złej sytuacji naszych przeciwników...
No ale ok niech niektórzy dalej sądzą że wszystko w klubie idzie w dobrą stronę bo im ktoś tak naopowiadał. |
Sam sobie w poście odpowiedziałeś. Wymiana połowy składu nie może skończyć się świetnym wynikiem. Drużyna w pierwszych meczach na wiosnę (może poza tym w Bydgoszczy) pokazała, że coś z tego da się ulepić. Później przyszła pechowa porażka z Arką i coś się posypało. Jednak żeby zbudować solidną drużynę potrzeba czasu i cierpliwości. Skończyło się granie na fali awansu i z graczami z Kmity. Czas zacząć budować drużynę i ja dostrzegam na wiosnę właśnie taki trend. A że nie do końca idzie to w parze z wynikami to ma to obecnie drugorzędne znaczenie. A kwestia zarządzania klubem jako takim to trochę inna bajka i nie łączyłbym tego, aż tak ściśle z kwestiami sportowymi.
x_cite - Czw Maj 23, 2013 07:29
W tej lidze to wszystko się może zdarzyć...nasza postawa fatalna, mecz z Wartą niestety będzie najważniejszym spotkaniem tej rundy dla Sandecji. Wczorajsze spotkanie Warty ze Stomilem pokazało, że nie odpuszczą do końca...mecz mogli wczoraj wygrać....jeśli przegramy w sobotę to będzie dramat. Z Cracovią przewiduję bęcki, na Bogdance również a na Kolejarza bym nie liczył...oni nam nie odpuszczą. Scenariusz taki wygrywamy w Poznaniu mamy utrzymanie jak nie to nawet nie chcę myśleć bo może się okazać, że Warta będzie miała piorunującą końcówkę sezonu!
kinol - Czw Maj 23, 2013 11:22
Ja myślę, że już się utrzymaliśmy. Warta w tej rundzie zdobyła 2 punkty plus 3 pkt. za wo z ŁKS. Strzelili 4 bramki(plus 3 za ŁKS) stracili 19. Nie wierzę, że Warta zdobędzie 9 punktów z nami i Miedzią u siebie oraz z Tychami i Okocimskim na wyjeździe. Biorąc pod uwagę to, że wraca do składu Kosiorowski i Mroźiński i może zagra Nowak z Dudą to w porównaniu z meczem w Świnoujściu skład będzie wyglądać znacznie lepiej. Tak czy inaczej TYLKO ZWYCIĘSTWO dla spokojnego ducha i żeby kalkulatory można było schować.
Snoopi86 - Czw Maj 23, 2013 12:37
jak ktos myslal ze w 3 miesiace bedziemy rozpierdalac lige to ladnie z nim, druzyne buduje sie nieco dluzej niz 3 miesiace, taki moze przyklad z kosmosu ale David Moyes dostal od razu kontrakt na 6 lat w MU ;) co u nas w PL jest chyba nie do pomyslenia, raz Stawowy dostal na 10 lat ale juz po paru miesiacach musial odejsc, ja nie wiem na co niektorzy liczyli w tej rundzie...
kibicKKS - Czw Maj 23, 2013 12:42
Jeśli chodzi o mnie to nie spodziewałem się Galacticos ale lepszej gry, a ta musisz sam przyznać nie wygląda najlepiej. Spodziewałem się realnych wzmocnień w linii pomocy a tam są same nazwiska, które jak widać nie grają.
Wygraliśmy tylko z jedną drużyną liczącą się w tej lidze (Miedź) reszta to ogrywanie spadkowiczów i walkower z ŁKS.
Nawet drużyna budowana przez Moyesa na początku miała lepsze wyniki...
Snoopi86 - Czw Maj 23, 2013 13:11
nie wiem jak gramy bo rok czasu nie bylem na meczu niestety, tylko tyle co skroty widzialem, ale nie zapominaj tez ze zaczynamy od zera praktycznie czyli utrzymanie to juz jest cos, moze nas zaskocza w przyszlym sezonie ;)
|
|