|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - SANDECJA - CRACOVIA
x_cite - Sro Maj 29, 2013 09:43 Temat postu: SANDECJA - CRACOVIA Temat piłkarski.
Mnie najbardziej ciekawi wynik tego meczu....jaki by nie padł będzie zły z różnych względów. Szkoda, że nie mamy pewnego utrzymania a Cracovia dobrego zapasu punktów...a tak to jednym słowem horror będzie ;)
Co do wyniku...wszystko może się zdarzyć.
flowbone - Sro Maj 29, 2013 09:56
Czemu horror? Już po około 20 minutach meczu możemy być utrzymani. Wystarczy, że Warta nie wygra z tyską Gieksą.
matys5392 - Sro Maj 29, 2013 10:48
Kwestie kibicowskie odkładamy na bok.Na boisku liczy się tylko wygrana.Utrzymanie mamy zapewnić sobie sami a nie liczyć na to,że ktoś tam wygra w kimś.Cracovia,jeśli ma aspiracje na Ekstraklasę też powinna to udowodnić na boisku.
Po ostatnich kiepskich wynikach nie wyobrażam sobie,żebyśmy dzisiaj znowu przegrali.Nasz ostatni dorobek punktowy to 3 oczka w 5 meczach! Po dobrym początku rundy zaczęliśmy grac bardzo kiepsko.Jeśli trener Hajdo i cała drużyna chcą być w miarę pozytywnie oceniani na koniec sezonu to komplet punktów w 3 ostatnich meczach jest jak najbardziej realny.Trzeba tylko chcieć!
Jaki będzie dzisiejszy mecz? Jeżeli wygra go Cracovia to przypuszczam,ze bedzie to skromne 1:0 po wielkich męczarniach - tak jak to Craxa czyni w większosci spotkań w tym sezonie.
Jeżeli wygramy my,przypuszczam,że zagramy wtedy mecz rundy i po efektownej wygranej utrzymamy się w lidze.
Remis będzie dobrym wynikiem,bo przeciez gramy z faworytem,ale oczekuję stylu chociażby takiego jaki zespoł prezentował na początku wiosny.
PS:Sędziuje nam pan Robert Małek z Zabrza.Zalecam przed wyjściem na stadion zażyć środki uspokajające i zabrać ze sobą dodatkową parę okularów dla sędziego :):):)
K@KS - Sro Maj 29, 2013 11:05
W ostatnich sezonach, nawet tych gorszych zawsze zdarzał się jeden taki wyjątkowy mecz u siebie, dużo ludzi, ładna pogoda i zwycięstwo piłkarzy zazwyczaj efektowne.
W tym sezonie czegoś takiego sobie nie przypominam, a dziś warunki do takiego meczu są wyjatkowo sprzyjające :-)
Licze przede wszystkim na Marcina Cabaja, sentymenty na bok i niech broni tak jak już nieraz pokazał.
cracovia_pasy - Sro Maj 29, 2013 11:43
Panowie nie robcie jaj , Wy juz jestescie utrzymani a nasza druzyna to banda patalachow
i musicie nam pomoc bo inaczej nie wygramy! kiedy jak nie w biedzie mozna liczyc na wlasnych przyjaciol ? :)
Pozdrawiam was goraco
www.megachem.pl - Sro Maj 29, 2013 12:19
Myślę, że Cracovia wygra dziś z nami i potem z Tychami.
x_cite - Sro Maj 29, 2013 13:47
My w ostateczności mamy jeszcze dwa mecze i 6 punktów do zdobycia a 3 bez dyskusji musimy zdobyć z Kolejarzem ;) bo to derby nie :D
KKS_FAN - Sro Maj 29, 2013 15:22
Panowie,
wynik już jest ustalony, Cracovia wygrywa bez większych problemów;]
obstawiam 0:2
Kmicic - Sro Maj 29, 2013 15:41
x_cite napisał/a: | My w ostateczności mamy jeszcze dwa mecze i 6 punktów do zdobycia a 3 bez dyskusji musimy zdobyć z Kolejarzem ;) bo to derby nie :D |
I o to chodzi. Z naciskiem na "musimy" :D
mati513 - Sro Maj 29, 2013 15:49
Cracovia wygrać może na boisku , a my na trybunach dzisiaj! Dlatego każdy dzisiaj śpiewa bez wyjątku:P
Ja tam jednak liczę na powtórkę z meczu z Górnikiem u nas.
0:1 do przerwy , po przerwie 2:1 , przy czym w ostatnich minutach dopiero bramka 2 dla Nas:)
Do zobaczonka !
www.megachem.pl - Sro Maj 29, 2013 20:26
Marcin Cabaj prawie jak Stasiu za najlepszych czasów.
Tomasz - Sro Maj 29, 2013 20:33
To co zrobił Cabaj to kryminał. Nie wierze w uczciwość tego meczu.
Busta - Sro Maj 29, 2013 21:44
Cracovia miała dość szans żeby strzelić nam bramkę ale jakoś nie dała rady więc Marcin wziął sprawy w swoje ręce i dobrze zrobił. Nam żadne pkt nie są potrzebne a Cracovii wręcz przeciwnie.
Tomasz - Sro Maj 29, 2013 21:51
Busta napisał/a: | Cracovia miała dość szans żeby strzelić nam bramkę ale jakoś nie dała rady więc Marcin wziął sprawy w swoje ręce i dobrze zrobił. Nam żadne pkt nie są potrzebne a Cracovii wręcz przeciwnie. |
Moge dostać bana za to mówi się trudno ale ten mecz sprzedaliśmy :/ I jeszcze w tym sedzia Małek. Jednak korupcja miewa się dobrze
kibicKKS - Sro Maj 29, 2013 22:05
Tomasz napisał/a: | Moge dostać bana za to mówi się trudno ale ten mecz sprzedaliśmy :/ I jeszcze w tym sedzia Małek. Jednak korupcja miewa się dobrze |
Sorry ale o co chodzi z Małkiem? To on zagrał do Cabaja no chyba że to on kazał Cabajowi tak wyjść przy pierwszej bramce straconej jak do piłki szło dwóch niepilnowanych obrońców?
Jak masz na myśli karnego jaki powinien dla nas być w drugiej połowie to chyba nie sądzisz że Cracovia nie "dałaby rady" strzelić trzeciej bramki
Busta - Sro Maj 29, 2013 22:13
żeby dobrze "sprzedać" mecz potrzebni są dobrzy piłkarze którzy umieją w subtelny sposób doprowadzić do bramkowej sytuacji. Nasi puszczali Cracovie ale Pasy są słabe i tyle więc poleciał babol i teraz pół internetu pisze o czymś co jest "normalne" w dzisiejszych czasach.
radek - Sro Maj 29, 2013 22:19
haha piłkarski poker ale to było do przewidzenia choć o pomoc postarali by się więcej marni z nich aktorzy. Kogo by nie zapytał przed meczem każdy wskazywał 1-2 ale nie po takiej komedii. Cóż oby te punkty przyniosły Cracovii awans. Marcin Cabaj w tej rundzie obronił nas przed paroma porażkami więc ten jeden mecz w tak szczytnym celu można mu darować. Teraz Łęczna a potem Kolejarz czyli w Łęcznej o nic a z Kolejarzem o prestiż żeby zamydlić oczy. Co do trybun akcja złotówka nie na miejscu GDZIE BYLIŚCIE Z DOPINGIEM CAŁĄ RUNDĘ U SIEBIE?! żeby prosić o datki!
K@KS - Sro Maj 29, 2013 22:22
Wstyd straszny, a ja się głupi łudziłem że zagramy po zwycięstwo.
x_cite - Sro Maj 29, 2013 22:24
Jedyny pozytyw tego meczu to, że zobaczyłem wielu stadionowych wyjadaczy z dawnych lat dawno dawno ni widzianych na K47...a co do meczu....Makuch do Cabaja....noga do góry i brameczka. Szkoda, że faktycznie tego subtelniej nie rozegrano no, ale nie mnie to oceniać.
Tomasz - Sro Maj 29, 2013 22:29
kibicKKS napisał/a: | Tomasz napisał/a: | Moge dostać bana za to mówi się trudno ale ten mecz sprzedaliśmy :/ I jeszcze w tym sedzia Małek. Jednak korupcja miewa się dobrze |
Sorry ale o co chodzi z Małkiem? To on zagrał do Cabaja no chyba że to on kazał Cabajowi tak wyjść przy pierwszej bramce straconej jak do piłki szło dwóch niepilnowanych obrońców?
Jak masz na myśli karnego jaki powinien dla nas być w drugiej połowie to chyba nie sądzisz że Cracovia nie "dałaby rady" strzelić trzeciej bramki |
Jak bys ogladał mecz w Ekstraklasie i sedziowanie Małka to byś wiedział. Może i Małek w tym meczu nikomu nie pomógł ale to co zrobili byli piłkarze Cracovi Makuch z Cabajem to istna korupcja. Nie chce tych piłkarzy widziec w koszulkach Sandecji
kibicKKS - Sro Maj 29, 2013 22:48
Ja Cię rozumiem ale akurat wmieszałeś w ten mecz Małka. Co robił w ekstraklasie to robił ale w tym meczu naprawdę sędziował lepiej niż niejeden co tu był.
Przepraszam w tym kabarecie nie meczu
A Cabaj z Makuchem hm cóż uczyli się od najlepszych w końcu po raz kolejny powtórzę że chyba jesteśmy jedynym klubem który zatrudnia aż tylu ludzi z wyrokami za korupcję w piłce nożnej...
No ale widać mało jest osób którym to przeszkadza
Wooojtek - Sro Maj 29, 2013 22:49
http://www.dailymotion.co...rt#.UaZ3Z2hPClL
enox - Sro Maj 29, 2013 22:53
Cabaj nie wroci do EX
K@KS - Sro Maj 29, 2013 22:57
Generalnie niesmak straszny, zwlaszcza wsrod kibicow Cracovii z ktorymi rozmawialem, zreszta sie nie dziwie.
Marcin w moich oczach też niestety spadł na dno, takim odpierdalaniem kibiców na ten stadion nie przyciągniecie.
bacin - Sro Maj 29, 2013 23:10
Nikogo nie bronię, ale spójrzcie na rotację jaką miała piłka. "Odchodząca" od nogi, mogła umknąć.
kibicns7 - Czw Maj 30, 2013 00:10
Doping dzisiaj to dno..nikt nie potrafi podkrecic.. pol meczu na "30%". Jak wszyscy mają spiewac jak większosc "ważnych" urzadza sobie piknik i pogawedki i ma wyj... na doping. Takie moje zdanie.
1980_NS - Czw Maj 30, 2013 00:14
Co wy chcecie od Makucha? Normalnie podał bramkarzowi piłkę.
david - Czw Maj 30, 2013 08:43
Jaka rotacja hehe "Maki" normalnie zagrał klatą Cabaj powinien to łapać, ale wtedy nie byłoby bramki ;)
kosiarz - Czw Maj 30, 2013 09:17
Nie wiem po co te napinki. Ledwo się utrzymaliśmy, a takich błędow przez cały sezon było dziesiątki, gdzie bramki strzealismy sobie sami po błędach obrońców. Akurat Cabaj w największy sposób przyczynił się do utrzymania Sandecji w I lidze.
Ten kto wie, że sprzedali mecz niech leci jeden z drugim do prokuratora, a nie pisze tutaj takich pierdół.
Cieszę się, że Sandecja się utrzymała, a Cracovia ma szanse wrócić do extraklasy.
Przegraliśmy mecz dla nas bardzo ważny ze Stomilem u siebie...i tutaj byłbym najwięcej wkurzony, po nim było widać jakim dziś słabym zespołem jest Sandecja.
Przed nami mecz próby z Kolejarzem, to będzie test umiejętności naszych piłkarzy.
barte99 - Czw Maj 30, 2013 09:23
Strasznie to wygląda w oczach kibiców innych drużyn, rozumiem Cracovia... ale, żeby aż tak? Przecież to piłka do złapania, celowo zagrana klatką piersiową, no, ale remis nic nie dawał Cracovii, szkoda, bo sądziłem, że jednak coś się zmieniło w polskiej piłce.
Tomasz - Czw Maj 30, 2013 09:51
barte99 napisał/a: | Strasznie to wygląda w oczach kibiców innych drużyn, rozumiem Cracovia... ale, żeby aż tak? Przecież to piłka do złapania, celowo zagrana klatką piersiową, no, ale remis nic nie dawał Cracovii, szkoda, bo sądziłem, że jednak coś się zmieniło w polskiej piłce. |
10/10 w takiej sytuacji to bramkarz łapie piłke. A Cabaj co zrobił ? A potem łapał sie za głowe i pokazywał jakies dziwne gesty do Makucha że to jego wina. Brak słów :/
Jaro - Czw Maj 30, 2013 10:11
http://ekstraklasa.net/1l...6f1da0f27030000
Ekstraklasa Cracovia! Ogólnie jeden z lepszych meczy Sandecji, trochę zdrowia zostawili na boisku.
Cabaj... gdyby nie Marcin to nie wiadomo czy nadal nie walczylibyśmy o utrzymanie, więc już nie pierdolcie tak ze sprzedany mecz, jak pewnie znacie historie to nie pierwsza taka "Cabajka" w jego wykonaniu.
Owca - Czw Maj 30, 2013 10:12
W końcu Cabaj strzelił gola! :D
kibicKKS - Czw Maj 30, 2013 10:19
kosiarz napisał/a: |
Przed nami mecz próby z Kolejarzem, to będzie test umiejętności naszych piłkarzy. |
A pozostałe mecze to był test czego? Wg Ciebie tylko na podstawie jednego meczu powinno się oceniać siłę zespołu i umiejętności piłkarzy? Wg mnie umiejętności wszystkich już znamy i wiadomo na których pozycjach jesteśmy słabi i gdzie należy szukać prawdziwych wzmocnień, a nie dobrze zarabiających nazwisk, które nic do gry nie wnoszą.
Tomasz - Czw Maj 30, 2013 10:29
Wystarczy wejść na forum Cracovii i co widzimy?
http://www.cracovia.krakow.pl/list.php?11
Forum padło od momentu bramki na 2:1 dla Cracovii. Po tym co zobaczyli to aż forum musiało paść. Ciśnienie i złość serwer padł. Grają bardzo słabo to jeszcze dostali pomoc w zdobyciu bramki i wygraniu meczu.
gogo1910 - Czw Maj 30, 2013 10:47
Tomasz, ochłoń bo od wczoraj dramatyzujesz... Piłkarsko w miarę dobry mecz, a co do Marcina, ratował nam dupsko całą rundę, więc jeden błąd każdemu sie może zdarzyć ;) Mam jeszcze pytanie co do frekwencji bo na onecie, wp itp. pojawia sie frekwencja TYLKO 4 tys, tak zaniżona czy to OFICJALNA frekwencja? Pozdro do zobaczenia w Łęcznej!
olokrk - Czw Maj 30, 2013 11:01
Moim zdaniem Cabaj zawinił przy pierwszej bramce
1980_NS - Czw Maj 30, 2013 11:09
Racja. Kuriozalne wyjście do tej piłki, Cabaj opuścił światło bramki, Dudzicowi wystarczyło na dobrą sprawę trafić w piłkę do pustaka.
Tomasz - Czw Maj 30, 2013 11:14
Cały ten mecz to był dziwny popatrzcie tez na bramkę samobójczą Żytki. Pewnie tak nie chciał a piłka weszła w bramkę. No cóż to co nam Cracovia podarowała to trzebało oddać.
Tomasz - Czw Maj 30, 2013 11:16
gogo1910 napisał/a: | Tomasz, ochłoń bo od wczoraj dramatyzujesz... Piłkarsko w miarę dobry mecz, a co do Marcina, ratował nam dupsko całą rundę, więc jeden błąd każdemu sie może zdarzyć ;) Mam jeszcze pytanie co do frekwencji bo na onecie, wp itp. pojawia sie frekwencja TYLKO 4 tys, tak zaniżona czy to OFICJALNA frekwencja? Pozdro do zobaczenia w Łęcznej! |
Ja juz ochłonełem ale w czystość tego meczu to pozostawie "no comment"
Wooojtek - Czw Maj 30, 2013 11:21
http://www.weszlo.com/new...Zwykla_cabajada
nitroactive - Czw Maj 30, 2013 12:04
Już nie macie czego cytować tylko zeszło ?
Biancos - Czw Maj 30, 2013 12:07
Po informacji, że Warta przegrała to szczerze życzyłem Cracovii zwycięstwa. Co jak co to nam wygrana nic nie dawała, no może poza premiami dla piłkarzy, których i tak przez kilka miesięcy nie ujrzą. Cracovia zaś potrzebuje tych punktów do awansu. Co do Cabaja to "ładnie sie zachował" i nie dziwie się trochę gościowi, ale mogł to zrobić w mniej widowiskowy sposób, gdy Cracovia faktycznie miała okazje do strzelenia zwycięskiej bramki. Tyle z mojej strony ;)
hasky1910 - Czw Maj 30, 2013 12:23
1980_NS napisał/a: | Racja. Kuriozalne wyjście do tej piłki, Cabaj opuścił światło bramki, Dudzicowi wystarczyło na dobrą sprawę trafić w piłkę do pustaka. |
Chciałbym też zauważyć że to coś nienormalnego że zwykłe,czytelne podane dochodzi do Dudzica. Piłka mówiąc po piłkarsku leciała w powietrzu 3 dni i płakała a nasz stoper (nie zauważyłem który) zamiast ją przeciąć, biernie się przyglądał. Nie usprawiedliwiam Cabaja (choć każdy kto był w Katowicach czy Brzesku wie ilu mu zawdzięczamy) jednak większą winę za 1 bramkę ponoszą stoperzy.
Masahiko - Czw Maj 30, 2013 13:05
Tutaj nie było co sprzedawać, bo ani nikt w dzisiejszych czasach nic nie kupi, anie tez nic nie sprzeda. 10 piłkarzy grało na miarę swoich możliwości, zostawili dużo zdrowia na boisku. Wystarczyło że Marcin Cabaj oddał ten mecz swojej byłej drużynie. Pierwsza bramka to śmiech na sali, puszczone światło bramki i na pewno ładniejsze "puszczenie" gola niż to co zrobił w drugiej połowie. Wystarczy przyjrzeć się powtórkom, bo ewidentnie widać jak Cabaj podnosi nogę, aby piłka przeleciała pod stopą. Trener Hajdo gada zwykłe głupoty na konferencji, bo nikt rozsądny nie wierzy w taki kiks w takim meczu, w takiej minucie i przede wszystkim przy takim wyniku. Nie wspominając innych sytuacji kiedy to Cabaj ewidentnie planował coś dobrego dla Cracovii. Faul na Dudzicu tuż za polem karnym miał mieć miejsce w polu karnym, jakieś dalekie wyjścia - choćby w sytuacji Nykiela. Cały szacunek za świetną rundę pogrzebał tym niesportowym zachowaniem. Cracovia powinna sportowo udowodnić, że należy im się awans do ekstraklasy.
Co do samego meczu to podobała mi się gra Bębenka, który był zdecydowanie najlepszym ( i najczęściej faulowanym) zawodnikiem Sandecji. Na drugim biegunie Czarnecki, który był kompletnie pogubiony i popełniał masę błędów. Zaskoczyła mnie również bardzo dobra zmiana Boro, po którym nie spodziewałem się tak dobrej gry. Dużoooo lepszy od Certika.
misns - Czw Maj 30, 2013 13:15
Co tu duzo pisac,zenada wszyscy ale nie Cabaj i nie w takim meczu...
KKS_FAN - Czw Maj 30, 2013 13:32
moja wizja przebiegu tego meczu wygląda tak:
to, że Cracovia musiała wygrać to było z góry zaplanowane przed meczem.
Jednak wszyscy dobrze wiemy, że drużyna z Krakowa na chwile obecną nie dysponuje formą, która pozwalała by m wygrywać mecz za meczem, bez względu na umiejętności przeciwnika.
Sandecja w pierwszej połowie zbytnio nie odstawała od poziomu gry gości, jednak nadeszła 16 minuta, jeden z nielicznych rajdów naszych skrzydłowych, wrzutka, przypadkowa główka Mateusza Żytko i mamy 1:0. Sytuacja po tej bramce znacznie się skomplikowała.
Co do pierwszej bramki można mieć wiele zastrzeżeń zarówno do obrońców jak i samego Marcina Cabaja, nie ma co tu ich oskarżać, po prostu ten gol musiał być zdobyty przed przerwą.
Druga połowa to zupełnie inny przebieg wydarzeń niż pierwsza, chaos na boisku, wynik 1:1 a do końca coraz to mniej czasu, co do wyjścia Cabaja i jego faulu tuz przed polem karnym, myślę, że już w tej sytuacji bramkarz miał zamiar "dać" Cracovii 11stkę.
64' - nieatakowany przez nikogo Makuch podaje "z klaty" do Cabaja, czemu tego nie złapał ? Grał na czas ? nie wiadomo, może sam to zdradzi w jakimś wywiadzie dla Sandecja.TV .
wynik 1:2, Cracovia wygrywa, szkoda tylko, że w takich okolicznościach;]
rudeboyz - Czw Maj 30, 2013 13:40
Masahiko napisał/a: | Wystarczy przyjrzeć się powtórkom, bo ewidentnie widać jak Cabaj podnosi nogę, aby piłka przeleciała pod stopą. . |
Lub był pewny że ja zatrzyma stopą,ja własnie tak uważam...miał kilka innych mniej przypałowych sytuacji aby puścić bramkę,jednak tego nie zrobił
matys5392 - Czw Maj 30, 2013 14:14
Największym podpadziochem po tym meczu jest chyba Boro :D Po jego wejsciu,wydawalo mi się,ze chcemy strzelić bramkę! :D
Nasza gra żenująca i po dobrym początku wiosny,gramy od kilku spotkań padakę taka jak na jesieni.
Żytko swoim golem "stadiony świata" mogł pokrzyżować plany naszych kopaczy.Wtedy do akcji wkroczył Marcin,który stracił u mnie cały szacunek na jaki pracował od początku pobytu w Sandecji.
Cabaj przy pierwszym golu nagle stracił orientacje,gdzie znajduje się bramka.Potem wychodził na przedpole,chciał sprokurowac rzut karny aż w końcu,widząc że Cracovia jest MEGA SŁABA wziął sprawy w swoje ręce i zapewnił Pasom 3 punkty.
A reakcja Makucha po bramce na 2:1? Ok,spoko,tak miało być... Ten gośc nie powinien zakłądac już opaski kapitańskiej!
Z naszych wyróżniłbym może Mójtę,który czasem pokusił się o jakąs wrzutkę,wyjscie do przodu.Walecznością zaimponowal mi Kurczyński.Najlepiej pokazał się Borovicanin,ktory chyba jako jeden z nielicznych chciał coś ugrac dla nas w tym meczu.
Masahiko - Czw Maj 30, 2013 14:20
matys5392 napisał/a: |
Z naszych wyróżniłbym może Mójtę,który czasem pokusił się o jakąs wrzutkę,wyjscie do przodu. |
No kilka jego wrzutek wołało o pomstę do nieba, ale faktycznie dosyć aktywny. Występ na plus.
1980_NS - Czw Maj 30, 2013 16:05
Kurczynski rzeczywiście pokazał się z niezłej strony. Wygląda na to, że zakończy sezon jako napastnik numer 3. Szkoda, że strzał Bębenka lewą nogą w pierwszej połowie nie wszedł. Bardzo podobną bramkę Maciek strzelił kilka lat temu Zniczowi Pruszków.
matys5392 - Czw Maj 30, 2013 16:49
A tak nawiasem,to kogo mógł wczoraj z trybun obserwować trener Wójtowicz? :)
kibicKKS - Czw Maj 30, 2013 18:54
matys5392 napisał/a: | A tak nawiasem,to kogo mógł wczoraj z trybun obserwować trener Wójtowicz? :) |
Nikogo, w Krakowie za 15 zł ciężko się dostać na dobry kabaret więc przyjechał tutaj
arek88 - Czw Maj 30, 2013 20:44
a tak do dopingu pytanie, czy ma ktos moze melodie do przyspiewki sektora C? albo sama przyspiewke nagrana, na youtube czy cos :)
Milosz_1910 - Czw Maj 30, 2013 21:58
http://www.youtube.com/watch?v=Qca-fNo_AzQ
vanacastin - Czw Maj 30, 2013 22:57
Dla tych, którzy posądzają Marcina Cabaja o sprzedanie/odpuszczenie meczu z Cracovią, wklejam link do artykułu sprzed nieco ponad dwóch lat. Może niektórym da to do myślenia.
http://terazpasy.pl/Pilka...orzy-nie-wzieli
A nieszczęsnemu Marcinowi różne dziwne historie przydarzały się już w przeszłości np.
https://www.youtube.com/watch?v=x5HVpVn4ePA
https://www.youtube.com/watch?v=L5Pb5MZlpoI
nitroactive - Czw Maj 30, 2013 23:02
Jest grubo... "Cabajka" na głównej stronie w hot newsach na wp.pl. Na koniec sezonu jesteśmy sławni :/
kibicKKS - Pią Maj 31, 2013 14:41
nitroactive napisał/a: | Jest grubo... "Cabajka" na głównej stronie w hot newsach na wp.pl. Na koniec sezonu jesteśmy sławni :/ |
Czyli w końcu marketingowo do przodu :) I to dzięki piłkarzowi, widać nie potrzebujemy ludzi od marketingu
Masahiko - Pią Maj 31, 2013 15:22
Artykuł sprzed kilku lat ma być dla mnie bardziej wiarygodny od tego co widziałem na meczu? Obejrzyj sobie dokładnie powtórki z tego spotkania to przestaniesz wierzyć w czystość tego meczu. Nie twierdze że ktokolwiek coś płacił, a inny coś przyjmował. Zwyczajnie Marcin Cabaj puścił z premedytacją dwa gole, a byłoby ich więcej gdyby była taka potrzeba.
Inną kwestią jest to, że zwycięstwo Cracovii nikogo na stadionie nie zasmuciło. Ja również się cieszę, ale czuję ogromny niesmak i uważam, że Cabaj powinien zostać odsunięty od składu, a Cracovia powinna w sportowej rywalizacji zapewnić sobie awans (zwłaszcza że na boisku była drużyną lepszą i dojrzalszą), bo w Legnicy nikt im punktów za darmo nie odda.
jacolmc - Pią Maj 31, 2013 15:55
Masahiko napisał/a: |
Artykuł sprzed kilku lat ma być dla mnie bardziej wiarygodny od tego co widziałem na meczu? Obejrzyj sobie dokładnie powtórki z tego spotkania to przestaniesz wierzyć w czystość tego meczu. Nie twierdze że ktokolwiek coś płacił, a inny coś przyjmował. Zwyczajnie Marcin Cabaj puścił z premedytacją dwa gole, a byłoby ich więcej gdyby była taka potrzeba.
Inną kwestią jest to, że zwycięstwo Cracovii nikogo na stadionie nie zasmuciło. Ja również się cieszę, ale czuję ogromny niesmak i uważam, że Cabaj powinien zostać odsunięty od składu, a Cracovia powinna w sportowej rywalizacji zapewnić sobie awans (zwłaszcza że na boisku była drużyną lepszą i dojrzalszą), bo w Legnicy nikt im punktów za darmo nie odda. | Dobrze napisane,szkoda że kończymy słaby sezon w tak kompromitujących okolicznościach.
|
|