Forum kibiców Sandecji
www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji

KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Arka Gdynia

radziufan - Czw Sie 22, 2013 22:23
Temat postu: Sandecja - Arka Gdynia
sobota 19:00
temat piłkarski

1910... - Czw Sie 22, 2013 22:53

Jestem optymistą 2-1 dla nas .
Ten kto będzie na meczu niech hucznie powita Radzewicza po tym co było rok temu. Każdy (przynajmniej z sektora C) wie o co chodzi.

lukas33 - Pią Sie 23, 2013 13:49

Kolejne lanie. Tym razem powiedzmy 0-2
x_cite - Pią Sie 23, 2013 14:01

hmm...strzelimy gola i dostaniemy ze 3 brameczki od Aleksa! ot taki mój typ :)
MaciekGBV - Pią Sie 23, 2013 14:24

czyżby ktoś miał zamiar wybrać się na mecz ?
K@KS - Pią Sie 23, 2013 14:28

Pewnie jakies 1000 osob ma takie niecne zamiary
Masahiko - Pią Sie 23, 2013 14:30

Arka na wyjeździe nie imponuję. Remis z równie słabym jak Sandecja Stomilem i porażka z Wisłą Płock. Drużyną jest niewątpliwie lepszą, ale nie ma co się bać. W tej lidze chyba wszyscy są do pokonania. Mam nadzieję że w końcu zacznie się stabilizacja w formacjach defensywnych i Piotrek Giel przełamie się podobnie zresztą jak cała drużyna. Trzeba zagrać ofensywnie, bo nie ma czego bronić. Tylko zwycięstwo poprawi naszą ciężką sytuację w tabeli.
Maerqin - Pią Sie 23, 2013 15:16

Tez stawiam na 0:2. Arka w gazie po PP i wygranej z Flota.
MARCO - Pią Sie 23, 2013 21:02

Nowa taktyka Sandecji na ten sezon , z przodu na zero - z tyłu zawsze coś się urodzi ;-)
internacionale - Pią Sie 23, 2013 22:14

MARCO napisał/a:
Nowa taktyka Sandecji na ten sezon , z przodu na zero - z tyłu zawsze coś się urodzi ;-)

hehe, a ja jestem optymistą 1-0 i tak gorzej już być nie może :)

grubas_KKS - Sob Sie 24, 2013 11:12

Oby Aleksander coś ukuł :D
jedrzej - Sob Sie 24, 2013 13:48

rudzielec ma kontuzję i nie przyjechał do NS
Dziekan - Sob Sie 24, 2013 19:59

pieniądze z ratusza idą na dno :) Nowak do dymisji ! :)
mirek678 - Sob Sie 24, 2013 20:42

ku*** jestem teraz na meczu sandecji w drugiej połowie wszedłem ... Bo przechodzilem .. Wiem protest i protest te sprawy .. Ale ku*** czemu sektor c dopinguje ???? ku*** Mac wszedłem na chwile i wyszlem ze stadionu jak to zobaczylem ... ku*** taka solidarność .. Dziekuje dobranoc
mke023 - Sob Sie 24, 2013 20:43

Referendum w Nowym Sączu!!! :)
Snoopi86 - Sob Sie 24, 2013 21:29

nieładnie faktycznie ze strony sektora C, nieładnie..
jacek55 - Sob Sie 24, 2013 21:39

Gra
dno
dobranoc

radek - Sob Sie 24, 2013 22:18

A człowiek się łudził że idzie w dobrym kierunku CEL II liga i nie ma zmiłuj się.
damo_kks - Sob Sie 24, 2013 22:26

Druga liga nadszedł czas...
Jeden z najgorszych startów Sandecji w historii :(

jacolmc - Sob Sie 24, 2013 22:54

damo_kks napisał/a:
Druga liga nadszedł czas...
Jeden z najgorszych startów Sandecji w historii :(
PYTANIE DZIĘKI KOMU????
flowbone - Sob Sie 24, 2013 23:52

http://www.sportowefakty....nia#comment_box
www.megachem.pl - Nie Sie 25, 2013 00:17

Jak widać z relacji patologii ciąg dalszy. Może najwyższy czas zmotywować kopaczy wizytą na treningu. Brawo dla zarządu za dobór kopaczy na miarę III ligi.
kacper108 - Nie Sie 25, 2013 08:43

Wiem, że to nie jest temat kibicowski bo o taki ciężko w tym meczu, ale jedna sprawa. Z racji tego, że zwolnił się jeden karnet w rodzinie poszedłem na stadion co by się i tak już wydana kasa nie zmarnowała. W drugiej połowie kilku najebanych gości na C próbuje rozkręcić doping. Udało im się raz a później w pięciu ciągnęli przyśpiewki. Dodatkowo prawie zgonujący ziomek w koszulce Cracovii który stojąc na ogrodzeniu ryczy do Cabaja "Cabaj! Chyba ci się rence (!) pojebały!!!". Marcin tylko odwrócił wzrok.

Naprawdę nie było nikogo ogarniętego na C, żeby przemówić do rozumu typom, którzy nosząc barwy Sandecji po prostu przynoszą Jej wstyd? Na trybunach było kilku Arkowców, to jaki obraz wywożą z Sącza łatwo odgadnąć. Żenada po całości...

Mateusz1234 - Nie Sie 25, 2013 09:11

Wszyscy ogarnięci znają znaczenie słowa " protest "...:)
Milosz_1910 - Nie Sie 25, 2013 09:46

Jezeli chodzi akurat o kibiców Arki to wynosza bardzo pozytywne wrażenie. Wiem bo sami o tym mowili. Odnośnie tego goscia z Cracovii, to fakt Cabaj az odwrocil glowe, a jesli o niego chodzi to przy zadnej bramce szans nie mial.
bzyku - Nie Sie 25, 2013 10:33

Brak napastnika brak rozgrywającego, polowa drużyny na poziomie III Ligi. Cudu się spodziewacie bez zmian czeka nas spadek....
gogo1910 - Nie Sie 25, 2013 11:01

Cytat:
Naprawdę nie było nikogo ogarniętego na C, żeby przemówić do rozumu typom, którzy nosząc barwy Sandecji po prostu przynoszą Jej wstyd?

Każdy szanujący sie kibol pojechał wesprzeć Stal Mielec. A po drugie ogarnięci ludzie wiedzą co znaczy słowo PROTEST. Pozdrawiam ;)

flowbone - Nie Sie 25, 2013 12:22

http://www.sportowefakty....rajaca-sandecje

A liczyłem, że może walnie jakiegoś "samobója" :D

hk39bat - Nie Sie 25, 2013 12:31

Blisko 40 lat chodziłem na Kilińskiego. Chciaż trenowałem w młodszych juniorach Dunajca to jednak Sandecji oddałem swoje serce. Przeżywałem wzloty i upadki naszych gwiazdorów typu Witowski czy Szczecina ...ale takich jaj jak teraz nie pamiętam. Jak wspomniałem od zeszłego roku przestałem chodzić na mecze nie ze względu na kiepską grę drużyny gdyż przywykłem do tego ale zachowania kibiców. Końcówka zeszłego sezonu gdzie kibice to 12 zawodnik nie zrobiliście nic aby pomóc drużynie w utrzymaniu.....Protest. Początek rozgrywek i jak traktować to, że ci którzy mienią się kibicami SANDY w dniu domowego meczu jadą wspierać dopingiem innych i wręcz zniechęcają do przyjścia na stadion. Nie pierdolcie o protestach gdyż zarząd h..a sobie z tego robi a wy zamiast wspierać budowaną drużynę przez nowego trenera pokazujecie, że nie mają w was żadnego oparcia. Mało tego zauważyłem, że wielu cieszy się z porażek drużyny. Pół Polski się z was śmieje bo nie rozumiecie, że tym robicie krzywdę nie zarządowi a własnej drużynie. Macie uzasadnione zarzuty wobec kierownictwa klubu to zarządajcie otwartego spotkania. Jesteście siłą z którą muszą się liczyć. Ale nie róbcie tego kosztem drużyny. Jeżeli chodzi o mnie nie musicie chodzić na mecze nawet do usranej śmierci ale za osiągane przez drużynę wyniki czujcie się współodpowiedzialni....
Mateusz1234 - Nie Sie 25, 2013 12:39

Gdyby nie ten protest na sektorze gości dalej wisiała by zakurzona tabliczka z jakąś treścią o remoncie. I uwierz piłkarzom wyjdzie to na dobre..sam pomyśl,wolałbyś słyszeć doping 50-osobowego młyna,który śpiewa od niechcenia,czy może 300-400 osób dających z siebie wszystko aby zagłuszyć kibiców przyjezdnych :)
tom71 - Nie Sie 25, 2013 13:44

hk39bat napisał/a:
Blisko 40 lat chodziłem na Kilińskiego. Chciaż trenowałem w młodszych juniorach Dunajca to jednak Sandecji oddałem swoje serce. Przeżywałem wzloty i upadki naszych gwiazdorów typu Witowski czy Szczecina ...ale takich jaj jak teraz nie pamiętam. Jak wspomniałem od zeszłego roku przestałem chodzić na mecze nie ze względu na kiepską grę drużyny gdyż przywykłem do tego ale zachowania kibiców. Końcówka zeszłego sezonu gdzie kibice to 12 zawodnik nie zrobiliście nic aby pomóc drużynie w utrzymaniu.....Protest. Początek rozgrywek i jak traktować to, że ci którzy mienią się kibicami SANDY w dniu domowego meczu jadą wspierać dopingiem innych i wręcz zniechęcają do przyjścia na stadion. Nie pierdolcie o protestach gdyż zarząd h..a sobie z tego robi a wy zamiast wspierać budowaną drużynę przez nowego trenera pokazujecie, że nie mają w was żadnego oparcia. Mało tego zauważyłem, że wielu cieszy się z porażek drużyny. Pół Polski się z was śmieje bo nie rozumiecie, że tym robicie krzywdę nie zarządowi a własnej drużynie. Macie uzasadnione zarzuty wobec kierownictwa klubu to zarządajcie otwartego spotkania. Jesteście siłą z którą muszą się liczyć. Ale nie róbcie tego kosztem drużyny. Jeżeli chodzi o mnie nie musicie chodzić na mecze nawet do usranej śmierci ale za osiągane przez drużynę wyniki czujcie się współodpowiedzialni....

Może powiedz mi i innym co zarząd zrobił zeby sciagnac kibicow na stadion?
Wiedz jedno pilkarze za gre biora pieniazki czy ktos ich oglada czy nie.

Snoopi86 - Nie Sie 25, 2013 16:26

hk39bat napisał/a:

Czyli według Ciebie ostatnie miejsce w tabeli i żadnej bramki strzelonej w 5 meczach to wina protestu kibiców?? Mi sie wydaje, że to raczej brak umiejętności i żle dobierani zawodnicy chyba, bo za ch... mi nie wmówisz, że zaistaniała sytuacja to wina protestu, i jeszcze mamy się czuć współwinni...

flowbone - Nie Sie 25, 2013 16:38

http://www.sportowefakty....t-mojej-glupoty

Jozef Certik w ostrej samokrytyce

Dziekan - Nie Sie 25, 2013 18:11

W składzie kumple Jana F. , w zarządzie kumple Ryszarda N. 3 miliony złotych rocznie, na które my podatnicy nie mamy wglądu. Dodatkowo Sądeckie tak wspaniałe instytucje jak "ministerstwo sportu" pod przywództwem Ryszarda K.
Idziemy dalej:
Jakimś cudem ściągnięto Dudę wraz z Kaduczką do Nowego Sącza. Gość tortem się nie chciał dzielić więc "odpalono" ich szybciutko. Idąc dalej: Sandecja od lat nie zarobiła na żadnych transferach wszystkie kontrakciki podpisywane na rok sponsorowane z budżetu miasta oraz kilku sponsorów, którzy po czasie widząc co w klubie się dzieje przykręcili kurki z dopływem pieniędzy:)
Gdyby nie działania kibiców w klubie nie byłoby zupełnie marketingu. Ludzie, którzy zarządzają Sandecją w przeciągu lat nie byli nawet w stanie stworzyć dobrej strony internetowej :)

lukas33 - Nie Sie 25, 2013 19:57

Popieram w całości to co napisał Dziekan. Od momentu awansu do I ligi panom "fachowcom" z zarządu nie udało się ściągnąć ŻADNEGO powaznego sponsora. Wręcz odwrotnie po "odpaleniu" Dudy i Kadłuczki "udało" im sie stracić Wisniowskiego jako sponsora strategicznego i kilku innych pomniejszych. Dzisiejszy zarząd doprowadził do fatalnej sytuacji finansowej w klubie. Kompletnie pusta kasa, braki w wypłatach dla piłkarzy, trenerów et cetera to nie wina transferów Wójtowicza, wczesniejszych długów tylko katastrofalnej polityki prowadzonej przez dzisiejsze władze Sandecji.
Od strony sportowej to już nawet żal pisać. Kompletna dezorganizacja, tragedia i katastrofa. Fatalna polityka transferowa, jakieś dziwne chore układy ( sprawa słowaka Kuzmy), sprowadzanie graczy którzy nie mogą nawet zadebiutować w Sandecji ( Badalyan, Ukrainiec). Do tego Margole i Zawiślany czyli piłkarze góra na poziom III ligowy i mamy obraz nędzy i rozpaczy w tym klubie.

1910... - Nie Sie 25, 2013 20:08

Co jeszcze chcecie wywalczyć protestem?
1910... - Nie Sie 25, 2013 20:09

Otwarty sektor gości został dlatego ,że kibice z Maciejem Korzymem spotkali się z zarządem a nie dlatego ,że był protest!!
1910... - Nie Sie 25, 2013 20:09

Jakoś w tamtym sezonie nie było protestu a frekfencja była podobna
Rafalsky - Nie Sie 25, 2013 20:44

Cytat:
zwarjowałeś chłopie.
jacolmc - Nie Sie 25, 2013 20:47

1910...Może napiszesz o co CI chodzi bo jakieś teorie chore publikujesz
Kazek G f H - Nie Sie 25, 2013 20:58

1910... napisał/a:
Otwarty sektor gości został dlatego ,że kibice z Maciejem Korzymem spotkali się z zarządem a nie dlatego ,że był protest!!

Gdyby nie protest to nie byłoby spotkania i w ogóle tematu. Pomyśl zanim coś napiszesz.

Snoopi86 - Nie Sie 25, 2013 21:23

1910... napisał/a:
Co jeszcze chcecie wywalczyć protestem?

Normalność!!!! Tylko i aż tyle.
Jeśli uważasz, że wszystko spoko to ładnie z tobą...
A w ogóle jak czytam twoje posty to nie wiem czy się śmiać czy płakać..

Kmicic - Nie Sie 25, 2013 21:41

Pogratulować tu co poniektórym jakby to powiedzieć kumatości.
Rummek - Nie Sie 25, 2013 22:13

wydaje się, że w klubie nie będzie ani lepiej ani radośniej dopóki nie zmieni się sytuacja własnościowa. Klub jest miejski i rządzi Rychu z Józkiem wspomagani Janem. 3 miliony jak wspomniał Dziekan nie wiadomo na co są wydawane. A jak nie wiadomo to można się domyślać iż "rządzący" coś z tego muszą mieć. "Myśl przewodnia" zarządu będzie dalej taka jak dotychczas bez względu kto będzie prezesem więc do Danka nie ma co sie siepać bo on jest figurantem. "rządzącym" jest dobrze więc sami z tego nie zrezygnują. Dlatego trzeba ich odwołać w wyborach i liczyć, że jak będzie nowy prezydent i nie da kasy miejskiej na klub ALE pomoże tchnąć ducha wiary na lepsze jutro poprzez pomoc organizacyjną i zmiane na SSA. Firmy Fakro, Wiśniowski może i Szubryt udziałowcami głównymi i mniejsi powołają prezesa z jajami. Miasto może pomoc użyczając stadionu. A Rychu i Józef na zieloną trawke albo do pośredniaka.
Możliwe że będzie gorzej ale czy może być większy wstyd niż obecnie? Aleksander powiedział że przykro patrzeć na Sandecje bez kibiców, dopingu i pomysłu na grę.

bzyku - Nie Sie 25, 2013 22:39

Rummek o powołaniu spółki akcyjnej pisałem chyba z rok temu do samego rzecznika prasowego. Otrzymałem odpowiedź że nie jest to takie proste wymaga czasu ale wszystko zmierza w tym kierunku aby spółkę powołać. Mija rok i co i nic...Który szanujący się przedsiębiorca da kasę na klub w którym zarzadzanie jest mętne i nie przejrzyste...
eSKa - Nie Sie 25, 2013 22:59

Śmiać mi się trochę chcę jak czytam HIPOKRYTÓW. Kilka lat temu dali by sobie za Ryśka rękę uciąć i za to, że to jedyny prawdziwy "zbawca" Sandecji, a każdy inny prezydent to marzy o likwidacji klubu. Nie minęło trochę lat i znów Rysiek jest fe.

Zrozumcie to kibicie. Sport i Polityka to jak ogień i woda.

Do tanga potrzeba dwojga.
Rysiek nie jest zły, on się po prostu nie zna. Tu w Sączu potrzeba kogoś z doświadczeniem. Potrzeba zarządcy młodego wiekiem i bogatego myślami, a nie dawnie ręki parchom.

.....reasumując...

Na 2 ligę na pewno będą tańsze bilety ;)

radziufan - Nie Sie 25, 2013 23:09

a odnośnie SSA.....zapomnijcie, w klubie nikt juz nawet o tym nie mysli, nie jest to wymóg licencyjny w 1 lidze, tymbardziej w 2...
eSKa - Nie Sie 25, 2013 23:14

Filipiak dobrze mówił, że ssa powinna być w extraklasie i 1 lidze.

Tylko tak :) dla utrzymania stołków Sandecja grałaby w ....2 lidze ;d zawsze.

x_cite - Pon Sie 26, 2013 09:01

2 liga też od nowego sezonu będzie centralna i jedna przede wszystkim....koszty prawie takie same...no może kontrakty ciut mniejsze, ale wyjazdy, logistyka, obozy (aha u nas nie ma obozów) wszystko tak samo kosztuje :), więc w tej chwili jak na możliwości naszego klubu to maksymalnie 3 liga w obecnej formule :)
eSKa - Pon Sie 26, 2013 09:59

E :) No to fajnie, może zagramy jak za dawnych lat z Izolatorem Boguchwała :D
bzyku - Pon Sie 26, 2013 09:59

A dlaczego nie może być normalnie miasto które dotuje w większości Sandecję ma w SSA większościowy pakiet udziałów i decyduje o zarządzie do czasu aż trafi się sponsor który będzie gotowy wyłożyć większe pieniądze aby objąć zarząd ?
flowbone - Pon Sie 26, 2013 10:40

http://www.sportowefakty....o-w-naszej-grze

I wracając jeszcze do meczu z Arką.

radziufan - Pon Sie 26, 2013 12:07

bzyku napisał/a:
A dlaczego nie może być normalnie miasto które dotuje w większości Sandecję ma w SSA większościowy pakiet udziałów i decyduje o zarządzie do czasu aż trafi się sponsor który będzie gotowy wyłożyć większe pieniądze aby objąć zarząd ?

Nie da się, :D

jacolmc - Pon Sie 26, 2013 15:47

eSKa napisał/a:
E :) No to fajnie, może zagramy jak za dawnych lat z Izolatorem Boguchwała :D
Zobacz sobie na nowy stadion i zaplecze tegoż Izolatora .Obawiam sie że jest epokę przed nami.Pozdrawiam
flowbone - Pon Sie 26, 2013 16:50

I jeszcze dość obszernie Ryszard Kuźma. http://www.sportowefakty....cznym-abecadlem
kacper108 - Pon Sie 26, 2013 16:54

jacolmc napisał/a:
Zobacz sobie na nowy stadion i zaplecze tegoż Izolatora .Obawiam sie że jest epokę przed nami.Pozdrawiam

Dla potwierdzenia: http://www.zksizolator.eu...-izo-arena.html

Naprawdę czasami wystarczy chcieć coś zrobić...ale u nas "nie da się" -.-

wborzecki@gmail.com - Pon Sie 26, 2013 17:37

IZOLATOR BOGUCHWAŁA TO DRUŻYNA JEST WSPANIAŁA :-)) :-D dzięki ich heroicznej walce utrzymaliśmy się w lidze a grali o nic spadła GARBARNIA.
A SWEGO CZASU WYJAZD NA MECZ W BOGUCHWALE TO EPOPEJA KIBICOWSKA Z MASĄ PRZYGÓD + MILICJANT Z KASKIEM Z NAPISEM ORMO W JASNEJ SKÓRZANEJ KURTCE JAK BY GO Z WESELA 15 min TEMU ZMOBILIZOWANO
MIÓD MALINA I ORZESZKI EEEH TO BYŁY CZASY :-)))

eSKa - Pon Sie 26, 2013 20:22

Włodziu - znów zajadać się będziemy tatarami na zajazdach podkarpackich wsi :D

Faktycznie - IZOLATOR - stadionik naprawdę na poziomie.

Prawda jest taka, że dopóki nie odejda stare wygi - nic się nie zmieni