|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Sandecja - Dolcan Ząbki, sobota 18
radziufan - Wto Sie 18, 2015 12:12 Temat postu: Sandecja - Dolcan Ząbki, sobota 18 Już w sobotę kolejny mecz i kolejny na własnym terenie. Ewentualne zwycięstwo dałoby awans do ścisłej czołówki co oczywiście na tym etapie rozgrywek nie wiele znaczy ale na pewno zadziałałoby na chłopaków w dobry sposób.
Dolcan w przerwie letniej przeszedł prawdziwe trzęsienie ziemi, z klubu odeszło 11 zawodników a w ich miejsce zakontraktowano grajków takich jak Antonio Calderón (P - Lincoln Red Imps FC), Jakub Cesarek (P - Świt Nowy Dwór Mazowiecki), Aleksander Jagiełło (P - Arka Gdynia), Daniel Karczewski (B - Stal Kraśnik), Jacek Kozaczyński (B - Pogoń Siedlce), Marcin Krzywicki (N - Wisła Płock), Adrian Ligienza (P - Gullringens GoIF), Piotr Petasz (O - GKS Katowice), Igor Sapała (P - Bzura Chodaków (Sochaczew)), Szymon Sawala (P - GKS Bełchatów),, Mateusz Wieteska (O - Legia Warszawa),
Drużyna z Ząbek w dotychczasowych spotkaniach zainkasowała 5 pkt, na które złozyło się zwycięstwo z Pogonia Siedlce (0;4) oraz dwa remisy ; z Miedzią (1;1) oraz Bełchatowem (1:1). Mecz z Sandecją będzie ich 4 meczem pod rząd na wyjezdzie....
Liczę na 3 pkt, w pierwszym składzie widzę Tarasenke, mam nadzieje ze do gry zgłoszony bedzie juz Ctvrtnicek i trener bedzie miał większe pole do manewru
Mateusz1234 - Wto Sie 18, 2015 12:42
Kiedy do treningów wróci Ken z Nowakiem ?
radziufan - Czw Sie 20, 2015 21:53
Sędzia Mateusz Złotnicki z Lublina
kristoff - Pią Sie 21, 2015 18:29
Czy nowy napastnik będzie już mógł wystąpić?
collo - Pią Sie 21, 2015 18:48
Tak. Został zarejestrowany w PZPN i nic nie stoi żeby zagrał w sobotę.
Kazek G f H - Pią Sie 21, 2015 19:14
Podczas sobotniego meczu oprócz piórników, będzie można zakupić pamiątki naszych braci z Warszawy oraz Mielca.
Cena: 30 zł
Cena: 30 zł
radziufan - Sob Sie 22, 2015 13:04
Piłka nożna. Król Twittera na Sandecji! Już komentuje
Dzisiaj o godzinie 18:00 dojdzie do drugiego z rzędu starcia przy ulicy Kilińskiego 47. Tym razem potykać będą się ze sobą gospodarze z ząbkowskim Dolcanem.
Przyjezdni na starcie nowego sezonu 2015/2016 mają na koncie wygraną i dwa remisy. W pierwszej kolejce potrafili rozgromić w Siedlcach tamtejszą Pogoń aż 4-0.
Całkiem możliwe, że w barwach gości będzie można zobaczyć Marcina Krzywickiego, określanego przez piłkarskich kibiców Królem Twittera. Jego humorystyczne wypowiedzi cieszą się w sieci sporą popularnością. Nie brak mu również samokrytyki. Z kolei wczoraj wieczorem dodał wpis traktujący o braciach Koral i paniach trudniących się… nierządem (link). 28-letni napastnik zdobył ostatnio bramkę w starciu z GKS-em Bełchatów, które jego drużyna zremisowała 1-1.
Gospodarze są na fali wznoszącej. Po jednym z najlepszych spotkań ostatnich miesięcy, tydzień temu pokonali na własnym stadionie Chojniczankę 3-1. W mieście nad Dunajcem zgodnie przyznają, że kolejne trzy „oczka” są niezbędne. Celem jest bowiem, co potwierdza dyrektor sportowy klubu Paweł Cieślicki (rozmowa w tym miejscu), czołówka tabeli.
IV kolejka I ligi:
Piątek
Zawisza Bydgoszcz - Miedź Legnica 4-1
Jakub Smektała 35, Szymon Lewicki 49, Wasił Panajotow 65, Dawid Smug 76 (samobójcza) - Bartosz Ślusarski 8
Sobota
Zagłębie Sosnowiec - Arka Gdynia, godz. 18:00
Sandecja Nowy Sącz - Dolcan Ząbki, godz. 18:00
Chojniczanka Chojnice - Olimpia Grudziądz, godz. 19:00
Chrobry Głogów - GKS Bełchatów, godz. 19:00
Wisła Płock - Pogoń Siedlce, godz. 19:00
GKS Katowice - MKS Kluczbork, godz. 19:00
Stomil Olsztyn - Rozwój Katowice, godz. 19:45
Wigry Suwałki - Bytovia Bytów, godz. 20:00
www.sadeczanin.info
x_cite - Sob Sie 22, 2015 20:53
Długo czekałem na taki mecz!!! Warto było!!! Na sektorach wielu powtarzało, że mecz, atmosfera na trybunach, walka na boisku szczególnie w II połowie jak za dawnych lat!! Tylko ten miernota sędzina popsuł całe widowisko - pytam się gdzie jest PZPN, gdzie jest obserwator???? Gość sędziuje od 3 sezonów i dają takiego pajaca na mecz zaplecza ekstraklasy - skandal!!!!!! Mam nadzieję, że karnie go ześlą na jakiś odpoczynek, aby ochłonął i zobaczył zapis z meczu jakie kardynalne błędy popełniał!!! Reszta tylko same plusy - we środę walka o podium z Chrobrym i pełen stadion mam nadzieję będzie!:) Brawo chłopaki!!!:)
Kmicic - Sob Sie 22, 2015 20:56
On nie popełniał kardynalnych błędów . On po prostu jest sprzedajną ku*wą.
x_cite - Sob Sie 22, 2015 21:20
Kto mi wytłumaczy, która tabela jest dobra i właściwie jakie mamy miejsce w lidze po 4 kolejkach??
1. http://www.mwyniki.pl/polska/1-liga/tabela/ tu jesteśmy na 4 miejscu
2. http://www.90minut.pl/liga/0/liga8070.html a tu będziemy na 6 miejscu jak wygrają Wiigry i Stomil
Sączersi - Sob Sie 22, 2015 21:29
http://ekstraklasa.net/1liga/tabela/
Tu jest chyba dobra więc 4.
Bianconeri - Sob Sie 22, 2015 21:29
Rzadko widzę co się dzieje na boisku:) ale dzis akurat patrzyłem i nie żałuje.
Bardo dobry, emocjonujący mecz, na sędzinę szkoda klawiatury.
Jeszcze "tylko" żeby niektórzy przypomnieli sobie gdzie jest ich miejsce na stadionie ...
KUBA2000 - Sob Sie 22, 2015 21:34
Panowie powtorzmy to w środe petarda była :D
x_cite - Sob Sie 22, 2015 21:34
Sączersi napisał/a: | http://ekstraklasa.net/1liga/tabela/
Tu jest chyba dobra więc 4. |
Tu masz 3 miejsce.... widzisz 3 tabele i trzy różne lokaty...
Sączersi - Sob Sie 22, 2015 21:36
Ano trzecie, bo Wigry remisuja ;) Tak czy inaczej jest dobrze panowie
Majkellll - Sob Sie 22, 2015 21:37
Nie chce zapeszyć, ale coraz fajniej się robi, jak mądrze wzmocnimy się w zimie, może być super :) Brawo za walke!
x_cite - Sob Sie 22, 2015 21:38
Tabela meczów bezpośrednich
Lp Drużyna M. Pkt. Z. R. P. Br.
1 Stomil Olsztyn 2 4 1 1 0 3–2
2 GKS Bełchatów 2 3 1 0 1 2–2
3 Sandecja Nowy Sącz 1 1 0 1 0 2–2
Saczersi - Sob Sie 22, 2015 21:38
Bianconeri napisał/a: | Rzadko widzę co się dzieje na boisku:) ale dzis akurat patrzyłem i nie żałuje.
Bardo dobry, emocjonujący mecz, na sędzinę szkoda klawiatury.
Jeszcze "tylko" żeby niektórzy przypomnieli sobie gdzie jest ich miejsce na stadionie ... |
W 100% się zgadzamy !!
Brawo dla całej drużyny, bo naprawdę widać że grają z zaangażowaniem.
młodyC - Sob Sie 22, 2015 21:52
W jednym z wywiadów Kasperczyk mówił że Nawałka go nauczył że najważniejsza jest atmosfera . No i rzeczywiście atmosfera jest wyniki są. Miłosza prosze ,aby wyciął najlepsze kiksy sedziego do skrotu.
x_cite - Sob Sie 22, 2015 21:58
No to mamy 3 miejsce!!! Pan Szubryt znowu był i wracał do Limanowej z uśmiechem na twarzy :D
mlodykks - Sob Sie 22, 2015 22:02
Pierwszy raz na stadionie słyszę od prawie każdego piłkarza " dzięki za doping "
Majkellll - Sob Sie 22, 2015 22:07
Dojdzie Makuch, Nowak, Hempel i Ela i będzie grubo.
http://www.sandecja.tv/18...ncja.htm&lang=1
Dźwigała prze as, chyba inny mecz oglądał skoro mówi, że "nie zawsze lepszy wygrywa"..
polak_ns - Sob Sie 22, 2015 22:31
Hempel to żadne wzmocnienie bo zaraz znowu będzie kontuzjowany.
Mateusz1234 - Sob Sie 22, 2015 23:24
Świetny mecz, świetna atmosfera ! Szkoda ze w młynie dalej mało osób chociaż są wyniki więc pewnie i będzie miał kto ryknąć. W środe wszyscy na F !!!!!!!!!
internacionale - Nie Sie 23, 2015 00:12
młodyC napisał/a: | ... Miłosza prosze ,aby wycia najlepsze kiksy sedziego do skrotu.... |
Bardzo ciężki mecz do obróbki. Trochę niuansów związanych z sędziowaniem na pewno będzie...
mirek678 - Nie Sie 23, 2015 02:20
Brawo Brawo dwa mecze w Sączu i 6 ptk :) Gratuluje
Grzechotnik - Nie Sie 23, 2015 13:06
A ja sobie życze byśmy nigdy więcej nie widzieli tego sędziego na meczach w Sączu. Ba , zadnego skurwysyna z gwizdkiem tak sedziującego jak ten nieudacznik Złotnicki. Skandal.
I druga sprawa z frekwencją na meczach. Na jakiej podstawie jakis debil z klubu przekazuje informacje mediom ile dokładnie ludzi było na meczu? Ilosci sprzedanych biletów? Czy moze ilosc 'odczytanych' w ten czytnik przy wejsciu ? Na pierwszym meczu było z 1500 ludzi a tu nagle na 90minut pojawiła sie liczba 794. Na meczu z Chojniczanką było duzo mniej ludzi a tu pojawiłą sie oficjalna liczba 744. Moze ktos wyjasnic o co chodzi? Bo mi tu wygląda -jak w przypadku pierwszego meczu- ze było ok 1500 osób z czego 794 kupiła bilety/karnetowcy a reszta weszła za free ? Nie wiem , moze mamy az tylu sponsorów.. Czasy z przeskakiwaniem przez płot raczej minęły... ;)
szydar - Nie Sie 23, 2015 13:33
Mój karnet od 1 meczu nie jest wcztwalny i choć byłem zakładam że mnie nie liczą.Może tu jest przyczyna oficjalnej frekwencji.
collo - Nie Sie 23, 2015 14:01
Czekamy na działania hakerów, którzy wykradną i wrzucą link :)
Milosz_1910 - Nie Sie 23, 2015 14:48
Z niecierpliwoscia czekamy na skrot by zobaczyc to jeszcze raz;)
Sączersi - Nie Sie 23, 2015 15:04
czekamy czekamy ;))
KUBA2000 - Nie Sie 23, 2015 19:23
dzięki wielkie
rudeboyz - Nie Sie 23, 2015 19:53
Jeśli chodzi o karnego,to Waszym zdaniem prawidłowa decyzja sędziego?bo moim zdaniem karnego nie było,aczkolwiek bardzo marny ze mnie znawca piłki kopanej:-)
x_cite - Nie Sie 23, 2015 20:52
Ja jestem ciekaw kiedy Kiepska telewizja pofatyguje się do Nowego Sącza transmitować mecz na żywo...przy wygranej we środę może być bardzo ciekawie i będziemy języczkiem uwagi w mediach i nie tylko:)
KubaNS - Nie Sie 23, 2015 21:08
"Języczek uwagi" "zrobił mój dzień" :)
Dawno nie czułem tak meczu i dawno wygrana nie sprawiła mi tyle satysfakcji. Zdaję sobie sprawę, że lada moment wszystko się pewnie pozmienia, ale tak walczącą Sandecje fajnie się ogląda.
xXkosiarzXx - Nie Sie 23, 2015 21:43
rudeboyz napisał/a: | Jeśli chodzi o karnego,to Waszym zdaniem prawidłowa decyzja sędziego?bo moim zdaniem karnego nie było,aczkolwiek bardzo marny ze mnie znawca piłki kopanej:-) |
Wg mnie karny dla gości to jedna z nielicznych słusznych decyzji "sędziego" wczorajszego meczu ;)
Sam bawię się w sędziowanie i interesuje się tym trochę i uważam że nasz obrońca dał wystarczające podstawy do odgwizdania faulu
internacionale - Pon Sie 24, 2015 07:56
No to już oficjalnie. Skrót meczu Sandecja-Dolcan 3-2
http://www.sandecja.tv/17...skrot_meczu.htm
Bianconeri - Pon Sie 24, 2015 14:03
rudeboyz napisał/a: | Jeśli chodzi o karnego,to Waszym zdaniem prawidłowa decyzja sędziego?bo moim zdaniem karnego nie było,aczkolwiek bardzo marny ze mnie znawca piłki kopanej:-) |
A tam karne, mnie bardziej interesują jakieś bliższe szczegóły na temat pięknej blondyneczki pani ratownik.
Bardzo mnie coś bolało w sobotę na trybunach a pomocy znikąd ;)
miras1983 - Pon Sie 24, 2015 20:23
wam sie tez skrot mezczu wolno laduje ??
Mateusz1234 - Pon Sie 24, 2015 21:02
Miałem to samo...naciśnij opcje HD bo jest wlączona i powinno iść normalnie
|
|