|
Forum kibiców Sandecji www.sandecja.org - forum kibiców Sandecji |
 |
KKS Sandecja Nowy Sącz - Puchar Polski 2016/2017
radziufan - Pią Cze 24, 2016 14:04 Temat postu: Puchar Polski 2016/2017 https://www.laczynaspilka...-puchar-polski1
Gramy ze zwycięzca meczu Odra Opole - Siarka Tarnobrzeg 26/27 lipca na wyjeździe
arkoniusz - Pią Cze 24, 2016 23:23
Siarka Tarnobrzeg i jedziemy :D
SączerS - Sob Cze 25, 2016 09:43
Mam nadzieje, ze Sandecja pp nie odpuści i chłopaki powalczą,obydwa zespoły są do pokonania. PS. Ciekawe czy po raz kolejny(w razie awansu) będą grali z Tychami, co zdarzało się chyba trzy lata pod rząd.
arkoniusz - Sob Lip 16, 2016 19:11
75 minuta i Siarka wygrywa narazie 2-0.
radziufan - Sob Lip 16, 2016 19:19
Kierunek Tarnobrzeg!!!!
Odra Opole 0-3 Siarka Tarnobrzeg
Hubert Tomalski 1, Patryk Szewc 61, Marcin Stromecki 90
Siarka: 1. Karol Dybowski - 18. Jan Grzesik, 24. Bartosz Waleńcik, 9. Marcin Stefanik, 25. Krzysztof Suchecki - 26. Jakub Głaz (80, 6. Tomasz Przewoźnik), 8. Marcin Stromecki, 20. Grzegorz Płatek, 7. Patryk Szewc (87, 16. Mateusz Wawrylak), 17. Hubert Tomalski - 11. Daniel Koczon (49, 5. Mateusz Czyżycki).
żółte kartki: W.Gancarczyk, M.Gancarczyk, Krysian - Suchecki.
sędziował: Maciej Pelka (Piła).
Mecze I rundy Pucharu Polski będą rozgrywane w dniach 23-24 lipca. Rywalem Siarki w tej fazie rozgrywek będzie Sandecja Nowy Sącz.
arek88 - Nie Lip 17, 2016 00:09
Bedzie organizowany jakis wyjazd na Tarnobrzeg ?
polak_ns - Nie Lip 17, 2016 02:40
arek88 napisał/a: | Bedzie organizowany jakis wyjazd na Tarnobrzeg ? |
http://www.sandecja.org/forum/viewtopic.php?t=3752
arek88 - Nie Lip 17, 2016 08:25
Jakimś cudem umknął mi ten temat :) dzięki
bzyku - Sob Lip 23, 2016 22:37
Bramki mecz z Siarką
http://www.sandecja.tv/17...char_Polski.htm
x_cite - Sob Lip 23, 2016 23:15
http://www.sandecja.tv/17...char_Polski.htm
matys5392 - Nie Lip 24, 2016 11:25
Czyli teraz oby uniknąć Łęcznej, Podbeskidzia i Niecieczy 😊
Nie chciałbym tez Jagiellonii,Piasta i Zagłębia.Lechii, Pogoni i Śląska chyba też.
Ciekawie byloby sie spotkać z Ruchem,Lechem oraz Legią.Z Górnikiem tez,ale z nimi spotkamy sie w lidze.
Korona bylaby ok. Mecz przyjaźni a i rywal do przejścia.
Stawiam jednak na pojedynek sądecko - krakowski 😊. A czy zagramy z Cracovią czy wisla...tak czy siak byłby mega ciekawy mecz 😊
Darek - Nie Lip 24, 2016 13:09
losowanie w poniedziałek o godz.13.00 na żywo
https://www.youtube.com/watch?v=ArBxszbvox4
Busta - Nie Lip 24, 2016 13:41
Jeżeli zagramy z kimś z ekstraklasy to gramy na bank u siebie, czy miejsce spotkania też jest wyłaniane w jakiś sposób?
PPP111 - Nie Lip 24, 2016 13:48
w 1/16 finału gospodarzami jedynego meczu są:
zespoły występujące w niższej klasie rozgrywkowej w sezonie 2016/2017,
w przypadku meczów z udziałem drużyn uczestniczących w sezonie 2016/2017 w rozgrywkach tej samej klasy – zajmujące wyższą pozycję w „Schemacie Rozgrywek o Puchar Polski” (drabince)
Obysmy trafili na kogoś z topu Ekstraklapy był by mega mecz, takze pod wzgledem kibicowskim. Tak jak Matys mowi ktos z Krakowa to by było coś albo Legia albo Lech było by mega.
matys5392 - Nie Lip 24, 2016 14:40
A jak wygląda kwestia rozstawień? Bodajże trzy edycje temu rozstawiony był zdobywca pucharu + 3 najlepsze zespoły ligowe. Teraz chyba ten przepis już nie obowiązuje.
Troszkę się tez zagalopowałem z tą analizą drużyn z Ekstraklasy, bo przecież możemy też trafić na kogoś z niższych lig.
Ale tak jak wcześniej zaznaczyłem - gdyby już udało się trafić na kogoś z Ekstraklasy, to z pewnością Górnik i Ruch byłyby bardzo atrakcyjnymi rywalami kibicowsko. Legia i Lech przyciągnęłyby na stadion wielu kibiców. Dla mnie jednak pojedynek z kimś z Krakowa byłby idealny. I Chyba jednak Wisła byłaby takim strzałem w 10. Po pierwsze marka przyciągnęłaby tłumy na stadion. Po drugie chyba byłby to rywal w naszym zasięgu. Po trzecie ze względu na bliską odległość pomiędzy Sączem i Krakowem, klatka gości zostałąby zapełniona a my moglibyśmy liczyć na wsparcie ze strony Cracovii. Także uważam, że Wisła Kraków to dla nas idealny rywal.
Kmicic - Nie Lip 24, 2016 15:23
No tak. Zagramy z Lechem, zwisłą lub jakąś inną 7egłą to będzie zajebiście bo przyjdzie siedem tysi ludzi. A potem w lidze zagramy z Pruszkowem lub jakimś innym Bytowem nie urażając nikogo i przyjdą Ci co zawsze, czyli ok. tysiąca. Gdzie wtedy będzie ta reszta? Mi jest obojętne z kim będziemy grać byle Sandecja pokazała na boisku walkę i zaangażowanie. Jak do tego dodamy dobry wynik to myślę że wszyscy będą zadowoleni. Chodzi o to żeby wiara przychodziła na estadio dla Sandecji a nie dla tych z którymi gramy.
Busta - Nie Lip 24, 2016 19:38
Znając życie i tak trafimy pewnie na kogoś nie z ekstraklasy, choć oczywiście chciałbym żeby było inaczej.
Fajnie by było znowu poczuć taki klimat jak z KSG czy z Widzewem ( pomimo takiej ulewy było więcej wiary jak dostępnych miejsc ) To że ludzie przychodzą na atrakcyjnego przeciwnika to jest normalna sprawa, tak jest w wielu klubach, nawet tych z ekstraklasy. Plus tego może być taki, że komuś się spodoba i zostanie a i może nie jeden, który zrobił sobie przerwę znowu poczuje to coś i wróci. Mecz z wisłą fajna sprawa, ale więcej było by przy tym dziecinnej napinki, pozerki i Bóg wie jeszcze co by komuś przyszło do głowy biorąc pod uwagę to co dzieje się ostatnio wokół rzeki. Solidny kibicowski przeciwniki, który zmobilizuje nas do dania z siebie maxa i pokazania że jak chcemy to potrafimy. Jak to mówią pożyjemy zobaczymy...
Majkellll - Nie Lip 24, 2016 22:23
Kmicic napisał/a: | No tak. Zagramy z Lechem, zwisłą lub jakąś inną 7egłą to będzie zajebiście bo przyjdzie siedem tysi ludzi. A potem w lidze zagramy z Pruszkowem lub jakimś innym Bytowem nie urażając nikogo i przyjdą Ci co zawsze, czyli ok. tysiąca. Gdzie wtedy będzie ta reszta? Mi jest obojętne z kim będziemy grać byle Sandecja pokazała na boisku walkę i zaangażowanie. Jak do tego dodamy dobry wynik to myślę że wszyscy będą zadowoleni. Chodzi o to żeby wiara przychodziła na estadio dla Sandecji a nie dla tych z którymi gramy. |
Dziwi cię to? To normalna sprawa, nie tylko u nas. Na Craxie z Legią w tamtym sezonie pełen stadion, a popatrz jak wyglądało to na innych meczach ;)
Grzechotnik - Pon Lip 25, 2016 13:29
Gramy ze Slaskiem :D
mirek678 - Pon Lip 25, 2016 13:29
Sandecja - Śląsk Wrocław
SączerS - Pon Lip 25, 2016 13:29
Sandecja - Śląsk Wrocław
bzyku - Pon Lip 25, 2016 13:29
Tak gramy u siebie :)
PPP111 - Pon Lip 25, 2016 13:30
No i fajny rywal. Kibicowsko tez dobry. I wcale nie jestesmy skazani na porażkę a w nast. rundzie byc moze Zaglebie wiec jest fajna szansa na fajna przygode z PP:D
hanys - Pon Lip 25, 2016 14:11
no to po meczyku....
arek88 - Pon Lip 25, 2016 14:16
PPP111 napisał/a: | No i fajny rywal. Kibicowsko tez dobry. I wcale nie jestesmy skazani na porażkę a w nast. rundzie byc moze Zaglebie wiec jest fajna szansa na fajna przygode z PP:D |
Jak dla mnie Zagłębie w obecnym sezonie to jeden z solidniejszych polskich zespołów, wiec na długa przygodę nawet przy ewentualnym zwycięstwie ze Śląskiem bym nie liczył
Busta - Pon Lip 25, 2016 14:18
z góry przepraszam, że w nie odpowiednim temacie...na chwilę obecną ile możemy przyjąć kibiców w sektorze gości?
szymon_YG - Pon Lip 25, 2016 15:28
Busta,
jeśli mnie pamięć nie myli to 214
mirek678 - Pon Lip 25, 2016 15:58
Znana jest już dokładna data i godzina tego meczu ?
bialoczarnepasy - Pon Lip 25, 2016 17:06
@mirek678
10 sierpnia ;)
internacionale - Pon Lip 25, 2016 21:47
mirek678 napisał/a: | Znana jest już dokładna data i godzina tego meczu ? |
10 sierpień 19:10
Kmicic - Pon Lip 25, 2016 22:04
No i pięknie!
ERNESTO - Wto Lip 26, 2016 09:27
arek88 napisał/a: | PPP111 napisał/a: | No i fajny rywal. Kibicowsko tez dobry. I wcale nie jestesmy skazani na porażkę a w nast. rundzie byc moze Zaglebie wiec jest fajna szansa na fajna przygode z PP:D |
Jak dla mnie Zagłębie w obecnym sezonie to jeden z solidniejszych polskich zespołów, wiec na długa przygodę nawet przy ewentualnym zwycięstwie ze Śląskiem bym nie liczył |
Wszystko sie zgadza, ale ja mysle, ze Zaglebie odpusci Puchar, bo przy odrobinie szczescia w dalszym ciagu beda w Lidze Europy. Tak wiec wygrac ze Slaskiem i autostrada do polfinalu ;)
Pozdro
PPP111 - Wto Lip 26, 2016 11:00
Panowie ja nie pisałem że przjedziemy ewentualnie Lubin tylko jezeli udalop by sie przejsc Sląsk to bedzie drugi mecz z przedstawicielem ekstraklasy a to juz jest fajna historia przeciez.
x_cite - Wto Lip 26, 2016 11:48
http://slasknet.com/?nr=21410
Ale byki w tym artykule!!!... m.in. stadion im. ojca Władysława Augustyniaka, Michał Małkowski....ręce opadają
młodyC - Wto Lip 26, 2016 12:22
ERNESTO napisał/a: | ja mysle, ze Zaglebie odpusci Puchar, bo przy odrobinie szczescia w dalszym ciagu beda w Lidze Europy |
Mam nadzieję, choć mecz z Koroną też mieli odpuścić bo mieli rewanż z Partizanen, a wygrali go 4-0
x-cite napisał/a: |
Ale byki w tym artykule!! |
Niech nas lekceważą , dostaną od drużyny, której nazwy stadionu nie potrafią napisać.
ERNESTO - Wto Lip 26, 2016 18:12
młodyC napisał/a: | ERNESTO napisał/a: | ja mysle, ze Zaglebie odpusci Puchar, bo przy odrobinie szczescia w dalszym ciagu beda w Lidze Europy |
Mam nadzieję, choć mecz z Koroną też mieli odpuścić bo mieli rewanż z Partizanen, a wygrali go 4-0. |
Jeszcze nie widzialem zespolu z Ekstraklasy, ktory w 1/16 lub 1/8 gral w pelnym skladzie. Dopiero od 1/4 ekstraklasowcy powaznie zaczynaja brac pod uwage Puchar. Liga Europy sprawi, ze niemal na pewno Zaglebie wyjdzie na mecz z Bytovia w mocno rezerwowym skladzie
Pozdro
radziufan - Sro Lip 27, 2016 09:08
Jakie Zagłębie?? Najpierw trzeba przejść Slask co wydaje się być bardzo bardzo trudnym zadaniem, jeżeli to uda sie osiągnąć to będę bardzo pozytywnie zaskoczony
bzyku - Sro Lip 27, 2016 09:11
Nie nakręcajcie się tak bo najpierw do pokonania jest Śląsk co nie będzie łatwym zadaniem...
szydar - Czw Lip 28, 2016 09:19
Od kiedy bilety na Śląsk ?
Kazek G f H - Czw Lip 28, 2016 10:05
szydar napisał/a: | Od kiedy bilety na Śląsk ? |
Najpierw wyjazd do Mielca :)
PPP111 - Czw Lip 28, 2016 16:26
http://www.90minut.pl/new...acie-Sport.html Tak wlasnie myslalem ze moga pokazywac w TV.
Kmicic - Czw Lip 28, 2016 16:50
O bilety na Śląsk to trzeba by pytać we Wrocławiu. Tutaj będą bilety na Sandecję! Ewentualnie na mecz ze Śląskiem.
Majkellll - Czw Lip 28, 2016 21:19
http://weszlo.com/2016/07...ramy-na-rozowo/
piszą o nas na weszło, odziwo pierwszy raz niewyśmiewczo :D
Darek - Pon Sie 08, 2016 18:10
Prognoza wskazuje, że w środę będzie cały dzień deszcz a nawet ulewa. Być może mokre boisko to jakaś szansa dla nas ? W normalnych warunkach raczej zero szans. Istnieje też jakieś ryzyko przełożenia meczu jeśli się nie da grać w kałużach.
polak_ns - Pon Sie 08, 2016 20:34
Z Widzewem graliśmy w mega ulewie to raczej nie przełożą :D
arek88 - Pon Sie 08, 2016 20:39
I ta ulewa raczej nam nie pomogła :D
Mateusz1234 - Pon Sie 08, 2016 20:50
Pogoda nie straszna dla naszego stadionu :) Mecze z Widzewem, Olimpią Elbląg czy nawet Stomilem w zeszłym sezonie to potwierdziły
bzyku - Pon Sie 08, 2016 22:58
Darek napisał/a: | Prognoza wskazuje, że w środę będzie cały dzień deszcz a nawet ulewa. Być może mokre boisko to jakaś szansa dla nas ? W normalnych warunkach raczej zero szans. Istnieje też jakieś ryzyko przełożenia meczu jeśli się nie da grać w kałużach. |
Z tej prognozy nie wynika żeby czekał nas jakiś potop :)
http://www.meteo.pl/um/ph...ntype=0u&id=463
młodyC - Wto Sie 09, 2016 13:14
Darek napisał/a: | W normalnych warunkach raczej zero szans.. |
Bez szans? Występy Mariusza Rumaka w Pucharze Polski:
2011/2012 Rumak zostaje trenerem od 1/4 i przegrywa 2 mecze z Wisłą
2012/2013 Lech odpada z Olimpią Grudziądz w 1 meczu (1/16)
2013/2014 Lech odpada z Miedzią Legnica w 2 meczu (1/8)
Nie wspominam o LE i Żalgirisie Wilno.
2014/2015 Zawisza odpada z Podbeskidziem w 1 meczu (1/16)
Jak widać Rumak prowadząc dobre drużyny skupiał się na Ekstraklasie.
Jak sprawdzam zakłady bukmacherskie to płacąc złotówkę na Śląsk możemy wygrać dwa złote. To mniej więcej tyle samo jakby ktoś postawił na Sandecje w meczu z GKSem Tychy.
Nie ma co liczyć na deszcz, trzeba liczyć na dobrą pogodę, żeby wszyscy przyszli na mecz. Został jeden dzień do tego meczu, na mecz przeciwko takiemu przeciwnikowi powinien przyjść cały stadion, który na pewno pomógłby zawodnikom. Jesteśmy w stanie ten mecz wygrać. Tymczasem żadnego większego szumu na mieście nie widać. Pewno 95% Sądeczan nie wiem o tym meczu.
Kazek G f H - Wto Sie 09, 2016 21:16
Już jutro swoje 48 spotkanie w ramach centralnych rozgrywek Pucharu Polski rozegra Sandecja Nowy Sącz. Przed pójściem na jutrzejszy mecz z Śląskiem Wrocław warto zapoznać się z historią występów "Biało-Czarnych" w tych rozgrywkach.
http://twojsacz.pl/sandec...ucharze-polski/
Gustlik95 - Sro Sie 10, 2016 15:50
Dlaczego wszystkie banery reklamowe na stadionie są zasłonięte czarna folia ? Chodzi o reklamy wewnątrz stadionu.
matys5392 - Sro Sie 10, 2016 16:12
Wczoraj Korona odpadła z drugoligową Puszczą, wisla meczyła się z Sosnowce, Arka w ostatniej minucie pokonała po bramce z karnego drugoligowy Zambrów, Łęczna wywalczyła zwycięstwo w Legnicy, a niżej notowane KSZO pokonało Raków. Jak widać w Pucharze Polski kazdy gra jak równy z równym.
Czekam na dobre widowisko i ....na to, że deszcze nieco odpusci, chociazby na te dwie godzinki :)
kamilyes - Sro Sie 10, 2016 20:37
Gustlik95 napisał/a: | Dlaczego wszystkie banery reklamowe na stadionie są zasłonięte czarna folia ? Chodzi o reklamy wewnątrz stadionu. |
Pewno nie zapłacili.
internacionale - Sro Sie 10, 2016 21:06
kamilyes napisał/a: | Gustlik95 napisał/a: | Dlaczego wszystkie banery reklamowe na stadionie są zasłonięte czarna folia ? Chodzi o reklamy wewnątrz stadionu. |
Pewno nie zapłacili. |
Wymóg PZPN
xXkosiarzXx - Sro Sie 10, 2016 21:21
Bytovia wygrywa z Zagłębiem 1-0,ależ to mogła być autostrada :/
bo2904 - Sro Sie 10, 2016 21:50
Wszystko było ok, ale graliśmy praktycznie do czasu wejścia Piszczka bez napastnika. Korzym praktycznie niczym nie zagroził , a po wejściu Janczyka to tak jak byśmy grali w dziesiątkę.Ale ogólnie wstydu nie było, brakło trochę koncentracji. Brawa drużynie się należą bo nie dopuścili. Brawo Sandecja! !!!
x_cite - Sro Sie 10, 2016 21:55
http://www.polsatsport.pl...-wynik-na-zywo/
radek - Sro Sie 10, 2016 23:00
Niech wreszcie ktoś z klubu wyjaśni temu śmiesznemu portalowi żeby odjebał się od Sandecji i nie wypisywał takich bzdur. Maciej Małecki to jakiś tajemniczy gracz a do tego jeszcze mamy tajemniczego Kożyma. Jak można walić takie byki.
http://sadeczanin.info/sp...5%82aw-wynik-12
wojtas_magic - Czw Sie 11, 2016 17:56
a dlaczego ci najwazniejsi sie zwineli w drugie polowie odpuszczajac doping i sami musielismy zarzucac cos
młodyC - Czw Sie 11, 2016 18:21
nie ma innego skrótu meczu niż tego z polsatsport? Przecież on trwa 12 minut, a prawie nic tam nie ma. Chętnie bym zobaczył np.strzał głową w okienko naszego zawodnika w 110 minucie, który wybronił Pawełek.
aidos - Czw Sie 11, 2016 19:23
Jutro o 11.20 jest powtórka w TV.
polak_ns - Czw Sie 11, 2016 20:27
młodyC napisał/a: | nie ma innego skrótu meczu niż tego z polsatsport? Przecież on trwa 12 minut, a prawie nic tam nie ma. Chętnie bym zobaczył np.strzał głową w okienko naszego zawodnika w 110 minucie, który wybronił Pawełek. |
jest jeszcze ten http://www.sandecja.tv/17,Pilkarsko.htm?id=653
x_cite - Czw Sie 11, 2016 21:57
polak_ns napisał/a: | młodyC napisał/a: | nie ma innego skrótu meczu niż tego z polsatsport? Przecież on trwa 12 minut, a prawie nic tam nie ma. Chętnie bym zobaczył np.strzał głową w okienko naszego zawodnika w 110 minucie, który wybronił Pawełek. |
jest jeszcze ten http://www.sandecja.tv/17,Pilkarsko.htm?id=653 |
Ej Włodarczyk Włodarczyk...żenada....witamy z Podhala...z Nowego Sącza....pseudo komentator znalazł się!
młodyC - Czw Sie 11, 2016 22:06
polak_ns napisał/a: | młodyC napisał/a: | nie ma innego skrótu meczu niż tego z polsatsport? Przecież on trwa 12 minut, a prawie nic tam nie ma. Chętnie bym zobaczył np.strzał głową w okienko naszego zawodnika w 110 minucie, który wybronił Pawełek. |
jest jeszcze ten http://www.sandecja.tv/17,Pilkarsko.htm?id=653 | to jest ten sam, dobra nic i tak się cały mecz obejrzy.
Chessjan - Czw Sie 11, 2016 22:51
x_cite napisał/a: | polak_ns napisał/a: | młodyC napisał/a: | nie ma innego skrótu meczu niż tego z polsatsport? Przecież on trwa 12 minut, a prawie nic tam nie ma. Chętnie bym zobaczył np.strzał głową w okienko naszego zawodnika w 110 minucie, który wybronił Pawełek. |
jest jeszcze ten http://www.sandecja.tv/17,Pilkarsko.htm?id=653 |
Ej Włodarczyk Włodarczyk...żenada....witamy z Podhala...z Nowego Sącza....pseudo komentator znalazł się! |
Tak na marginesie, komentator wypowiada nazwisko strzelca bramki jako "Bencze Merwo". Jeśli jest to Węgier, to Bence Mervó czyta się mniej więcej tak, jakbyśmy to czytali po polsku, zakładając że v to w. Czyli ben-ce mer-wu (ostatni znak to coś między o oraz u - bliżej u).
--
Pozdrawiam,
Chessjan
internacionale - Pią Sie 12, 2016 10:39
młodyC napisał/a: | nie ma innego skrótu meczu niż tego z polsatsport? Przecież on trwa 12 minut, a prawie nic tam nie ma. Chętnie bym zobaczył np.strzał głową w okienko naszego zawodnika w 110 minucie, który wybronił Pawełek. |
Widzę, że bieda beze mnie :) Miałem nadzieję odpocząć sobie tym razem ale jak widać nie da się :)
Przedstawiam zatem skrót meczu mojego autorstwa zawierający wszystkie podbramkowe sytuacje obydwu zespołów:
http://www.sandecja.tv/17...ki_skrot_v2.htm
młodyC - Pią Sie 12, 2016 12:32
internacionale napisał/a: | młodyC napisał/a: | nie ma innego skrótu meczu niż tego z polsatsport? Przecież on trwa 12 minut, a prawie nic tam nie ma. Chętnie bym zobaczył np.strzał głową w okienko naszego zawodnika w 110 minucie, który wybronił Pawełek. |
Widzę, że bieda beze mnie :) Miałem nadzieję odpocząć sobie tym razem ale jak widać nie da się :)
Przedstawiam zatem skrót meczu mojego autorstwa zawierający wszystkie podbramkowe sytuacje obydwu zespołów:
http://www.sandecja.tv/17...ki_skrot_v2.htm |
Dziękuje bardzo!
I to jest prawdziwy skrót. Jak widać mieliśmy parę sytuacji, lepszych od Śląska, tylko nie potrafiliśmy ich wykorzystać. A Polsat pokazał 3 niecelne strzały z 25 metrów jako nasze najlepsze sytuacje,a i tak ich skrót był dłuższy.
matys5392 - Wto Wrz 27, 2016 23:30
Czy ktoś wie jaki był wynik meczu drugiej drużyny z Kolejarzem? Ewentualnie ja wyglądał sklad Sandecji?
radziufan - Sro Wrz 28, 2016 06:48
Kolejarz wygrał 1:0 po bramce w 90 minucie, składu nie znam
|
|